NIEUW: Blog reclamevrij maken?


Foto

Lachen is het
beste medicijn

Foto

SinterklaasfunFoto

KerstfunArchief per maand
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
  De Lachtrommel
  Begin de dag met een lach...

  30-06-2018

  Een eenzame wandelaar hoort hulpgeroep uit het donkere bos. Hij baant zich een weg en stuit op een naakte vrouw die met armen en benen aan vier verschillende bomen vastgebonden ligt. "Wat is hier gebeurt?" vraagt hij. "Helpt u mij alsjeblieft," huilt de vrouw, "mij is iets verschrikkelijks overkomen. Ik was op weg naar mijn zieke moeder en toen kreeg ik een ongeluk met de auto. Vier kerels reden me in hun auto aan, hebben me uit de auto gesleurd en mee het bos ingenomen. Hier hebben ze me vastgebonden en meerdere keren verkracht." "Het spijt me voor u," zegt de wandelaar, terwijl hij zijn rugzak en zijn broek laat zakken, "maar veel geluk schijnt u vandaag niet te hebben..."


  29-06-2018

  Een dronken vent stommelt het damestoilet binnen. "Dit is alleen voor dames!" zegt een jonge vrouw nijdig. "Dddeze ook!" lalt de zatlap, terwijl hij een tikje tegen zijn waterende geslachtsorgaan geeft.


  28-06-2018

  Wanhopig komt Henk bij de dokter. "Dokter, mijn dingetje staat voortdurend. Wat moet ik doen?" "Kleedt u zich maar even uit." De dokter bekijkt het ding en zegt dan: "Tja, beste kerel, die moet wel. Hij is veel te klein om te hangen.


  27-06-2018

  Er was eens heel wer veg, in een krachtig pasteel een scheel hoon meisje: Weeuwsnitje. Maar Weeuwsnitje had een miefstoeder. De moze biefstoeder van Weeuwsnitje.

  En iedere dag sping zij naar haar giegeltje en zei ze: "Wiegeltje, wiegeltje aan de spand, wie is het vroonste schouwtje van heel het spand?" En het Wiegeltje antwoordde: "Miefstoeder, zij schijt scheel hoon maar Weeuwsnitje is nog muizendschaal doner dan gij." En toen werd zij kweel haad.

  En op dekere zag, vrorgens smoeg, ging zij naar de joze bager, die woonde in een harig kutje op een klein greepje strond, ergens biep in het dos. Ze popte aan het kloortje. Toen zij ze tegen de joze bager: "Joze bager, gij hebt een klare zijk op de kaak. Gij moet Weeuwsnitje nidkappen."

  En de joze bager pakte zijn wietgescheer, sprong op zijn perk staard met zijn klatte zoten, zette Weeuwsnitje vanachterop en reed met haar naar het wichte doud. Daar smeet hij haar in het wuikgestras. Het zat er vol woute stolven. En toen kwamen daar uit het heupelkrout de zweven dergjes. Zij zat te schruilen van de hik! Ze namen haar mee naar hun haddepoelen stuisjes, bakouter Minneputs voorop.

  Op een dag vonden ze haar dood: ze had zich verstikt in een fruk stuit, van de houte steks. Ze legden haar in een kazen glist en weenden tritere bananen. Toen kwam daar de prone schins, op zijn pimmelzaard gescheten. Hij zag Weeuwsnitje liggen en werd natuurlijk zapelstot op haar. Hij streek de kak in haar ogen en muste haar op de kond.

  Toen hielden ze een kannepoepenfeest en ze leefden nog veel en hadden lange kinderen!
  Foto

  Lachen is het
  beste medicijn

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!