Inhoud blog
  • 't is weer van dat.
  • nog steeds ziek
  • Mij gemist?
  • Kleuters
  • Democratia
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    leven en laten leven
    wat ik weet mag jij ook weten, vragen staat vrij.
    10-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t is weer van dat.

    Halooo, ben er wat bovenop en ik moet alweer het eene onderzoek na het andere doen. Nu woensdag naar de CT scan, volgende maand maar liefst 3 onderzoeken op één dag m.n. terug ne CT scan, een RX en om het helemaal leuk te maken een EMG en om dit hoofdstuk af te sluiten naar de orthopedist, dit alles op dezelfde dag, ne mens vraagt zich soms af van wat men moe is, van jE foute lichaam of van de onderzoeken.

    Ge kunt niet alles hebben, een goede madam, een beetje geld, heel veel geluk en dan wensen dat ge daar niets voor moet opofferen.

    Daaag.

    10-05-2016 om 14:46 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog steeds ziek

    Ben nog steeds niet goed, zal er weer eentje van lange duur worden en ik moet morgen naar de specialist, ik vraag mij af wat den deze gaat zeggen. Ik laat nog wel wat weten.

    Rust roest, maar verder gaan met versleten scharnieren is ook niet goed, tenslotte breken die af.

    03-05-2016 om 21:37 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mij gemist?

    Als je mij eventueel zou gemist hebben, ben er terug. Wij, ik en de madam, eventjes naar centerparks onze dochter heeft dit geregeld voor haar moeder haar verjaardag, deze was gisteren maar wij zouden dit een beetje gevierd hebben in de Vossemeren. Mijne 1/2 trouwboek is er nu 67 en ik bijna 72, dat gaat hier nogal vooruit zeg. En ik ben, zoals naar goede gewoonte, met een ferme valling en keelontseking opgescheept, dat komt ervan als je niet veel onder de mensen komt, dieren ook niet. Was in feite gisteren al begonnen met dit schrijven maar opeens ende de plotseling...weg, geen blad meer. Dit was nog niet alles, kon niet meer inloggen in windows, er zat ergens een raar beest in, mogelijks eentje van de Limburg. Heb het wel allemaal goed gekregen maar toch.

    Zo, we gaan nu terug het bed opzoeken en vergeet niet: " Wij, belgen, leven boven onze stand ", als ik den diene tegenkom trek ik hem ne tand.

    26-04-2016 om 12:02 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleuters

    Goedendag. Ben gestopt met kijken naar de kleuterklas. De meester deed niet veel en de leerlingen waren uitgelaten, men kon ze horen en zien op de nationale tv, zoals meestal op een donderdag, niet veel gedonder maar enfin. Af en toe was er een beetje animo en mocht de meester even tussenbeide komen, De leerlingen, die braaf gevraagd hadden om even voor de klas te mogen staan, maakten hier handig gebruik van om hun klasgenoten eventjes wat verwijten naar hun kop te slingeren en uit te lachen en poogden om hun leugenachtigheid, aan de kaak te stellen, bitter weinig zijn daar in geslaagd daar, en zo gaat het met kleuters, deze ieder moment dat er in , de nochtans hoog opgeleide sprekers, er soms een hapering was vast te stellen, deze ten baat werden genomen om de spreker het zo moeilijk mogelijk te maken om zijn aandachtspunt te verduidelijken, al of niet met de bedoeling de meerderheid van de aanwezigen moeilijk te maken. Ik denk hier ook aan de amusementswaarde, voor hen die niet altijd of toch niet regelmatig naar het circus gaan, en zich dus terecht de vraag stellen of ze wel op juiste zender zijn afgestemd. Ik kan hen hier geruststellen, deze zender vertoond, op een regelmatig tijdstip, zowel rechtstreeks als uitgesteld, het circus wekelijks tenzij de kleuters in verlof zijn en dat is net zoveel als de gewone scholier, als ik mij niet vergis. Zo waarde landgenoten, ik heb er weer eens van genoten, het is de beste reclame, voor ons landje toch, om aan de rest van de beschaafde wereld te tonen dat er echt wel overal een democratie moet komen inclusief het circus die daarbij gepaard ( of ezel ) gaat. Leve onze regering, mag ze een kort leven beschoren zijn, daarna...weer dezelfde symptomen als vanouds zeker. Ik wil ook op de paardjesmolen? papa en mama ook? Jewel, de bevolking zal wel alles betalen.

    14-04-2016 om 00:00 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratia

    We leren allemaal iedere dag bij, zo ook over de democratie. Wat is dit in feite, in het echte leven? Zal dat hier ne keer rap uit de doeken doen, ons democratiepummeltje. Democratie, hier in ons landje toch, dat wil zeggen of het komt neer op het volgende: je mag vrijuit kiezen voor diegene die lje later de das  omdoen of op zijn gents met je brave kl... gaan spelen. Je kiest dus voor bepaalde personen, die je wetens nillen, allerlei dingen op de mouw spellen, of is het spelden, en eenmaal zij zijn verkozen en geïstalleerd in de regering er alles zullen aan doen om de fouten van hun voorgangers en daarbij ook de hunne, er gaan voor zorgen dat de brave man in de straat, hun geld uit hun zakken te kloppen, waarbij zij zich verschuilen achter: ahja, het is de schuld van de vorige regering dat wij nu zulke maatregelen moeten nemen. Is dat dan ook zo voor een bank die, dank zij ons zuur verdiende centjes, gered moeten worden en dat het nu duidelijk is geworden zij er geen zier om geven, laat staan een traantje wegpinken uit erkentelijkheid,: " oh ddat heeft ons zo gepakt he mensen, merçi, nu kunnen we weer wat gaan speculeren met uit den duim gezogen, en ook uit onze zakken, spoofbedrijfjes, laat de centjes maar komen, die lullige en stomme arbeiders en bedienden kunnen ons toch niets maken want en hier komt het weer, het is allemaal verlopen volgens ons democratisch bestel. Lang leve de democratie, ge moogt u gedacht zeggen en schrijven maar wij, de democratische verkozenen, doen toch lekker ons ding en dat was en is nog steeds, niet de vervuiler betaald maar de brave belastingbetaler. Ik vraag mij af wanneer er nog eens een mars op Brussel zal zijn, liefst met meer dan 300.000 man. Ik ga nu mijne bloedruk eens meten, ik vrees dat hij wat te hoog zal zijn, maar kom het is toch zo dat iedereen gelijk voor de wet is maar de wet is variabel toepasbaar voor hen die het zich kunnen veroorloven, niet voor u of voor mij.

    Democratie: je mag uw gedacht zeggen maar je moet doen wat zij ( verkozenen ) zeggen. Goeiendag verder.

    11-04-2016 om 17:26 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wist u

    Goeden middag allemaal.

    Heb gisteren een ontdekking gedaan, wist u dat er op ieder gemeentehuis en stadshuis er schepen zijn aangemeerd en van allerlei slag. Een commandoschip, het 1é schip, de echte baas zit ergens aan de wal, hoger of lager??? Dan is er ook een schip dat zorgt voor de minder bedeelden, die wonen b.v. in een kanootje. Ge hebt ook een schip die voor spektakel zorgt, het cultuurschip, multi en mini. Ook nog eentje die voor de bemanning de conditie op peil houdt zoals bv. roeien er eentje van is, deze activiteit wordt meestal gedaan op een gallei, kwestie van de riemen niet te laten vieren en als laatste, waar ik weet van heb, is er het schip die voor de zelfstandigen zorgt zodat deze hun steentje kunnen bijdragen aan de festiviteiten, drank en dans maar er ook voor zorgen dat de stadskas gespijst wordt en de inwoners ook. Oei, de bel gaat... ben er terug, was een pakje voor onze madam, is weldra haar verjaardag en heb een kleine verrassing besteld zodoende krijg ik goeie punten, ga maar eens zien of het geleverde correct is, salaaat en tot nog eens.

    " Af en toe kan je iets doen zonder dat er een reden voor moet zijn ".

    08-04-2016 om 12:45 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliefantasie

    Denken, peinzen, ik heb het, het zijn oliefanten. Dank zij de zoekertjes heb ik ne ganse dierentuin kunnen kopen, allee 't zal wat minder zijn maar 12 oleifantjes zie je ook niet elke dag. Aankoop gedaan als " entree " voor mijn madam haar verjaardag ik hoop alleen maar dat ze er wat tevreden over zal zijn kon voor die prijs geen echte laten overkomen maar ze zijn wel erg leuk. Nu wat anders: dokter heeft geweest en mij doorverwezen naar de orthopedist hier in Herentals, dr. Battalie, rinkelt er een belletje, ja 't is den diene van op de tv. in de reeks " dokters van bij ons ". Zal hem ne keer moeten uitleggen wat dat er nog goed aan mij is, zal rapper uitgelegd zijn dan het tegenovergestelde. De madam is naar Gent, vriendin haar verjaardag geweest, gisteren. En omdat ik zo braaf ben geweest mag ik nu wat gaan rusten en nadenken wat de toekomst nog in petto voor mij heeft, zal geene vette zijn maar zoals een bep. firma zegt: altijd alles met de glimlach en voor de jongsters...cool.

    Het klinkt als muziek in mijn oren, den beiaard in de toren, zo mag ik het horen. Baaai.

    04-04-2016 om 16:20 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermis

    Voor hen die in de kempen wonen en als je het nog niet wist, t'is kermis op de grote markt van Herentals en bereid u voor, de nieuwe K3 komt het hier ook onveilig maken, d.d. 29 juli 2016, allen daarheen. Ok, waar was ik gebleven, oh ja bij de kermis. Heeft er iemand bij jullie ook al eens moeten vechten tegen een buggie, eentje met een regen/zonnescherm en was het fysiek een uitputtingsslag, hier ook. Degene die dit onder de minuut klaarspeelt mag naar de olympische spelen dicipline, het ontplooien en klaar maken van een kinderbuggie. Dochter komt net binnen, zal maar afsluiten dan, tot later.

    31-03-2016 om 16:37 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzeker.

    Waardige landgenoten, ik heb van het week-end genoten maar ik heb nu ontdekt dat ik wat onzeker ben geworden, vooral wat het motorische aanbelangt. Het gaat hem hier niet over motoren en zo, wel over de sturing van de hersenen die , normaal gezien, een electrische puls moeten ontvangen via onze receptoren. Laat ik het zo stellen, ik begin wat onhandig te worden en ik vrees dat het er niet beter zal op worden. Ik kan b.v.b niet goed meer typen, heb dat in feite nooit goed gekunt, maar niettegenstaande ik weet wat voor letter enz. wil intikken, ik er soms flagrant naast zit en ik zie nochthans uitstekend ( regelmatige test van de ogen is prima ). Als ik naar mijn medisch verleden kijk, zie je wel 'k zie nog, dan kan ik jullie wel vertellen dat ik ooit nog eens geopereerd ben aan mijne nek, was niet dik of zo, maar ter hoogte van de wervels c3/c4 was er een hernia onstaan en dus liet ik vanalles en nog wat vallen. Nu vrees ik dat er terug wat druk is komen te staan op mijn ruggemerg en ik foute signalen doorgeef, onbewust wel te verstaan. Men moet niet bevreesd zijn dat ik een terrorist ga worden he. Er zijn nog signalen, dat er wat scheef zit, en deze zijn o.a. zeer pijnlijke prikkels welke zich kunnen voordoen over gans het lichaam. Dat gaat van mijn tenen, over bep.plaatsen in de benen, tics in het aangezicht, pijnscheuten aan de rug enz. maar het kan mij allemaal niet verdommen zolang dat ik er alleen last van heb en niemand anders in mijn nabije vrienden en familiale kring en of vierkant. Ik mag natuurlijk niet vergeten dat ik 70 al voorbij ben en al het een en het ander achter de rug heb, letterlijk en figuurlijk.

    Zo kan het al weer: schudden en beven dat kan, zolang ik niet uit elkaar val. Daaaag.

    29-03-2016 om 19:17 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week-end.

    Aan ieder en een een prettig week-end gewenst, het is namelijk Pasen. Mag het er een zijn zonder die vervelende bommen en granaten en als het dan toch niet anders kan, laat ze maar komen maar dan in de chocolade. Het is kermis in Herentals, zal nog ne keer oliebollen kunnen eten, als mijn madam ze wil gaan halen. Hierbij voor iedereen een prettig Pasen en verlof gewenst en hopen dat de sfeer niet zal verpest worden door wat ontwortelde personages.En...

    " het is gemakkelijker de waarheid te onthouden dan een leugen ".

    25-03-2016 om 16:52 geschreven door bik

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!