Ik ben Marie José, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Schorpioen.
Ik ben een vrouw en woon in Sint-Truiden () en mijn beroep is pensioen.
Ik ben geboren op 14/11/1946 en ben nu dus 78 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: computer .
Appelgebak Benodigdheden 125 gram Becel Bakken en braden vloeibaar. 20 gram bakbestendige zoetstof ( vb. Prodia) 40 gram suiker 2 eieren 100 gram magere melk. 175 gram zelfrijzende bloem. 2 appels. Bereiding: Roer de suiker en de zoetstof met de margarine goed door elkaar. Voeg de eieren één voor één toe en klop alles tot een luchtig geheel. Voeg voorzichtig de gezeefde bloem toe en meng af en toe met een scheutje melk. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in stukjes. Meng de stukjes appels door het deeg. Doe het deeg in een ingevette en met bloem bestrooide taartvorm van 24 cm doorsnede. Bak de taart in een voorverwarmde oven van 190 graden Celsius gedurende 30 minuten. Laat afkoelen Smakelijk