WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    03-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus Paul gaat Elvis-album opnemen

    Octopus Paul gaat Elvis-album opnemen


    Octopus Paul is klaar voor een nieuwe carrière na zijn opmerkelijke voorspellingen op het WK in Zuid-Afrika. Volgens zijn nieuwe manager zal de inktvis binnenkort Elvis imiteren.

    Paul de octopus werd deze zomer wereldberoemd omdat hij elke wedstrijd van Duitsland op het WK in Zuid-Afrika correct voorspelde. Het dier kreeg telkens twee boxen voorgeschoteld met de nationale vlag van het team op en met een mossel in. Door een van de twee boxen te kiezen, voorspelde Paul de winnaar van de wedstrijd. Bovendien wist hij ook dat Spanje wereldkampioen zou worden.

    Nu is octopus Paul klaar om Elvis-imitator te worden. "En wat nog het meest opwindende is, er ligt een overeenkomst voor hem klaar om een album op te nemen, met de titel 'Paul The Octopus sings Elvis'", aldus manager Chris Davies.

    "En dat is niet alles: er worden boeken over hem geschreven, er zal met Kerstmis speelgoed rond de octopus uitgegeven worden en er komt ook een nieuwe iPhone-applicatie", reageert Davies enthousiast. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everzwijnen in Duitsland zijn radioactief

    Everzwijnen in Duitsland zijn radioactief


    In Duitsland heerst er een everzwijnenplaag. De populatie is zodanig toegenomen dat troepen everzwijnen stilaan de steden intrekken, de boel op stelten zetten en zelfs mensen in parken aanvallen. Nu blijkt de plaag ook buitengewone proporties aan te nemen. Een groot deel van hen is namelijk radioactief, een gevolg van de kernramp van Tsjernobyl, meldt Der Spiegel.

    De beesten zijn zodanig radioactief dat ze niet geschikt zijn voor consumptie. Wat de Duitse overheid dan weer in de problemen brengt, want die moet jagers compenseren voor geschoten everzwijnen die ze niet kunnen verkopen voor consumptie. Vorig jaar legden jagers zo nog ongeveer 650.000 everzwijnen om, tegenover 287.000 het jaar voordien. De hele operatie kost de Duitse overheid vorig jaar 425.000 euro, een viervoud van het jaar voordien.

    De everzwijnen "danken" hun radioactiviteit aan hun eetgewoonten. Ze houden erg van truffels en paddestoelen, en laat die nu net heel efficiënt zijn in het absorberen van radioactieve straling. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse 'Mini-Monet' verdient 180.000 euro in 30 minuten

    Britse 'Mini-Monet' verdient 180.000 euro in 30 minuten


    Zeven jaar is hij pas, maar Kieron Williamson wordt nu al een 'Mini-Monet' genoemd, naar de bekende Franse impressionistische kunstschilder Claude Monet. Afgelopen weekend verdiende het jongetje, die nog op de basisschool zit, maar liefst 150.000 pond (zo'n 180.000 euro) tijdens een veiling van 33 van zijn kunstwerken in een galerie. En dat allemaal in een half uurtje. Liefhebbers van over de hele wereld kochten zijn werken. Dat meldt The Daily Mail.

    Kieron schildert vaak landschappen, evenals stadsgezichten uit de streek Norfolk, waar hij woont. Op zijn nieuwste tentoonstelling is ook een schilderij van Hong Kong te zien. "Normaal gesproken sta ik om zes uur op om te schilderen. Na school doe ik dan voort. Momenteel, met de vakantiedagen, schilder ik de hele dag."
     
    Kieron schildert zo'n zes schilderijen per week en 700 mensen staan op een wachtlijst om een originele Kieron Williamson te bemachtigen. (ddh)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw uit Taiwan vangt vier miljoen muggen

    Vrouw uit Taiwan vangt vier miljoen muggen


    Een vrouw uit Taiwan heeft in één maand tijd liefst vier miljoen muggen gevangen. Ze is daarmee de nieuwe recordhouder en kreeg als beloning zo'n 2.000 euro. Haar vangst woog meer dan 1,5 kilo.

    In Taiwan zijn muggen een grotere pest dan hier, vooral omdat ze knokkelkoorts verspreiden. De vrouw werd voorgedragen als recordverdelger bij Guinness World Records. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderdjarige man schaft nieuwe auto aan

    Honderdjarige man schaft nieuwe auto aan

    Een honderdjarige man uit het Nederlandse Geldrop heeft zichzelf op een mooi verjaardagscadeau getrakteerd: een nieuwe Hyundai. Dat meldt onze Nederlandse zustersite ad.nl.

    Jos Janssen heeft zijn rijbewijs al 82 jaar en krijgt maar niet genoeg van het autorijden. Daarom schafte hij voor zijn honderdste verjaardag een nieuwe auto aan. Zijn rijbewijs werd onlangs verlengd met vijf jaar. Volgens een medische keuring is de heer Janssen nog prima in staat een auto te besturen. "Als het aan mij ligt, kan ik uren door blijven rijden. Vroeger maakte ik 80.000 kilometer per jaar. Tegenwoordig zullen het er nog 6000 of 7000 zijn. Om boodschappen te doen of naar de dokter te gaan", aldus de man. (ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grapje: piloot doet alsof hij flauwvalt

    Grapje: piloot doet alsof hij flauwvalt

    grapje piloot doet alsof hij flauwvalt video

    De piloot in onderstaand filmpje wilde even een grap uithalen. Terwijl hij met zijn toestel door de lucht klieft, doet hij alsof hij flauwviel.

    Zijn passagier, die op dat moment aan het filmen is, krijgt geen antwoord en ziet het vliegtuigje naar beneden kantelen. Hij staat doodsangsten uit. Totdat de piloot "bijkomt" en zich lachend omdraait.

    Bekijk het filmpje via YouTube:


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misnoegde overvaller belt beroofde: te magere buit

    Misnoegde overvaller belt beroofde: te magere buit


    In het Amerikaanse Atlanta heeft een overvaller, die ontevreden was over zijn magere buit, de beroofde zaak in kwestie opgebeld. Dat meldt De Telegraaf. De overvaller zou volgens de politie zelfs twee keer naar het bewuste fastfoodrestaurant Wendy's gebeld hebben. "Zorg dat er de volgende keer meer dan 586 dollar in kas is", zo zei de man, die voortvluchtig is, tijdens een van de telefoontjes. (ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schone van 170 kilo is Italiaanse 'Miss Dikkerd'

    Schone van 170 kilo is Italiaanse 'Miss Dikkerd'

    De Italiaanse verkiezing van 'Miss Dikkerd' is gisteravond in Forcoli, nabij Pisa, gewonnen door Angelina Scognamiglio. De winnares weegt 170 kilo.


    .

    "Ik ben zeer aangedaan, het lijkt alsof ik de lotto gewonnen heb", zei de 33-jarige vrouw uit Napels na afloop van de verkiezing. Ze haalde het van 30 concurrentes, voor de 26-jarige Cynthia Fernanda Pereyra, die slechts 169,5 kilogram in de schaal kon werpen. Net als bij de twintig voorgaande edities is er slechts één voorwaarde om te mogen deelnemen aan de missverkiezing: meer dan 100 kilogram wegen.

    Reuzetaart
    De deelneemsters defileerden in jurk, en zij die het aandurfden in lingerie, voor zowat 2.500 toeschouwers. Als hoogtepunt namen de deelneemsters plaats op een enorme rode weegschaal. Geen prijzenpot voor de winnaressen... maar wellicht was de vreugde even groot voor de reuzetaart, die weliswaar gedeeld moest worden met het publiek. (afp/eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse robot praat met bejaarden

    Japanse robot praat met bejaarden


    Japanse wetenschappers hebben een robot op punt gesteld die in staat is om de stem en de gebaren te imiteren die hem toegezonden worden per videofoon. Hij kan bejaarde mensen die alleen wonen gezelschap houden, en hen bijvoorbeeld dingen laten doen.


    De zogeheten Telenoïd R1 maakt het bijvoorbeeld mogelijk te laten geloven dat de stem die hij vertolkt, vlakbij is, zo stellen de bedenkers van de robot aan de universiteit van Osaka.

    Een sensor in de robot zet de geluiden over die voortgebracht worden door de oproeper, diens hoofdbewegingen, de bewegingen van zijn aangezicht en armen en nog meer van die dingen, aldus de ontwikkelaars. In een demonstratie sprak dezelfde robot met de stem van een arts en vroeg hij aan een bejaarde man hoe die zich de jongste tijd voelde.
     
    De robot zou verkocht worden aan een prijs van 3 miljoen yen (26.500 euro) voor onderzoeksdoeleinden en aan 700.000 yen (6.200 euro) voor algemeen gebruik. (afp/eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde vindt voor 3.700 euro aan wiet in geveild schilderij

    Bejaarde vindt voor 3.700 euro aan wiet in geveild schilderij


    De 80-jarige Gordon Clement schrok zich een aap toen hij in zijn vijf jaar geleden op de veiling gekochte schilderij een schat vond: 1,8 kilo marihuana. Waarde: 3.700 euro.

    Clement botste dit weekend op de drugs toen hij het kunstwerk weer wou doorverkopen op een andere veiling. Hij wou er 20 euro voor vragen.

    De oude Amerikaan verwittigde onmiddellijk zijn advocaat en overhandigde het schilderij aan de overheid. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy: onzichtbare tattoo

    Trendy: onzichtbare tattoo

                     
         

    Een tattoo dat enkel onder uv-licht zichtbaar wordt, het lijkt de nieuwste tattoo-trend in Amerika. De tekeningen zijn in het daglicht nauwelijks te aanschouwen, maar geven hun geheimen prijs onder ultraviolet licht.


    Populair
    De baanbrekende creaties zijn het werk van bodyartist Richie uit Colorado. Zijn werk is intussen zo populair dat liefhebbers van bodyart uit heel Amerika een trip naar zijn studio zien zitten.

    Richie gebruikt speciale inkt waardoor het geheel duurder uitvalt dan de gewone tattoo, maar volgens de man vormt dat voor de meesten geen bezwaar wegens het 'coole' karakter van de prints.

    Kantoor
    Voordeel is dat deze tattoo niet zichtbaar is op kantoor. Uit recent onderzoek blijkt dat de werkplek meteen de grootste reden waarom vrouwen hun tattoo willen laten verwijderen. (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthoofd paard wordt autobestuurder fataal op snelweg

    Onthoofd paard wordt autobestuurder fataal op snelweg


    Op de autosnelweg A6 bij het Duitse Neurenberg is een autobestuurder zaterdagmorgen om het leven gekomen nadat hij botste op een paard en door het hoofd van het dier werd geraakt.
     
    De man had het weggelopen paard op het linkerrijspoor niet gezien. Bij de botsing werd het paard onthoofd en werd het hoofd in het voertuig geslingerd. De man was op slag dood.
     
    Zijn zestienjarige dochter, die achter haar vader op de achterbank zat, raakte zwaargewond. De moeder en haar dertienjarige zoon liepen lichte verwondingen op. (dpa/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slakkenspeeksel blijkt sterke pijnstiller

    Slakkenspeeksel blijkt sterke pijnstiller

    Wetenschappers hebben een nieuwe pijnstillers ontwikkeld uit een stof die zeeslakken gebruiken om hun prooi te vangen. Het zou even effectief zijn als morfine, zonder de kans op verslaving.

    De conus-zeeslakken zijn traag, en hebben voor het vangen van hun prooi nood aan hun dodelijk speeksel. Dat bevat een dodelijke dosis van de giftige peptiden. De prooi wordt ermee geïnjecteerd door naaldachtige tanden die uit hun mond kunnen schieten.

    Ruggengraat
    Ondertussen wordt een van de slakgiffen al gebruikt als pijnstiller, maar het moet rechtstreeks in de ruggengraat geïnjecteerd worden. Dit beperkt het gebruik ervan.

    Australische wetenschappers hebben nu orale pijnstillers ontwikkeld uit het slakkenspeeksel. Uit tests bij ratten bleek dat een lage dosis dan normaal extreme pijn kan stillen.

    Stabilisatie
    "Jarenlang al zeggen wetenschappers dat peptiden een fantastische pijnstiller zouden zijn. Maar ze waren niet stabiel en konden niet oraal ingenomen worden. Maar dat is veranderd nu mijn team heeft ontdekt dat de kop en staart van de peptiden aan elkaar lassen ze stabiel maakt", legt David Craik van de University of Queensland uit in het wetenschappelijke magazine Chemical & Engineering News.

    Potentieel revolutionair
    De ontwikkelde pijnstiller heeft het potentieel om de behandeling van extreme pijnen te revolutionariseren. Craik wil dan ook graag verder onderzoek doen én zijn ontdekking commercialiseren. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Aspergekweek op Mars mogelijk"

    "Aspergekweek op Mars mogelijk"




    Uit een eerste analyse van Marsbodem blijkt dat de grond voedingsstoffen bevat die een voorwaarde zijn voor het bestaan van leven op de planeet. Dat melden wetenschappers van NASA.

    Basen
    De Marslander Phoenix voerde woensdag tests uit in zijn TEGA-oven ("Thermal and Evolved Gas Analyzer") om de zuurtegraad en het alkalinegehalte van de bodem te meten en om te bepalen of de bodem gunstig is voor leven. "De grond lijkt vrij analoog te zijn aan de bodem aan de oppervlakte van hogergelegen droge valleien op Antarctica. Het gehalte aan basen op die plaats slaat werkelijk met verstomming", aldus wetenschapper Samuel Kouvanes.

    Zouten
    Andere wetenschappers voegden eraan toe ook een variëteit aan zouten te hebben gevonden. Nu al staat vast dat het onder meer om magnesium, natrium, kalium en chloride gaat.

    "Dat zijn (nog) meer aanwijzigen voor water, want er zijn zouten. We vonden ook een aanzienlijk aantal bouwstoffen of chemische stoffen nodig voor leven zoals we het kennen", vervolgde Koevanes in het communiqué van de NASA. Er is ook niks toxisch gevonden.

    "Geen vreemde wereld"
    "Ik ben tot de bevinding gekomen dat het verbazingwekkende aan Mars is dat het geen vreemde wereld is, maar in veel aspecten - zoals de mineralogie, heel erg op de Aarde gelijkt. Deze soort grond heb je waarschijnlijk in je achtertuin. Je zou er vrij goed asperges kunnen kweken, maar wellicht geen aardbeien", aldus de vorser op de gezaghebbende website space.com. De wetenschappers weigerden echter te zeggen of er een vorm van primitief leven op Mars is geweest.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladediamanten veroveren juweliers

    Chocoladediamanten veroveren juweliers

    .


    Je bent op zoek naar een diamanten juweel, maar wil eens iets anders? Kies dan voor de chocoladediamant! Deze gekleurde diamant heeft een diepbruine ('chocolade') kleur, en wordt zowel bij geelgoud als bij witgoud of zilver gedragen. De stenen hebben geen beperkingen, en kunnen zowel als grootste steen of als kleinere steentjes dienen.

    De chocoladediamant is aan een ware opmars bezig. De diamant is voorlopig nog vrij ongewoon, zeker voor een verlovings- of trouwring, maar daardoor ook net geschikt voor vrouwen die willen opvallen of graag gezien worden als trendsetter. Bijkomend voordeel? Ze zijn een pak goedkoper. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus brengt overvaller op andere gedachten

    Jezus brengt overvaller op andere gedachten


    In de Amerikaanse staat Florida heeft een moedige verkoopster een overval verijdeld door met de dader een gesprek over Jezus te beginnen.

    Televisiezender ABC toonde vrijdag beelden van de bewakingscamera van een telefoonwinkel in Pompano Beach in Florida. Op de beelden is te zien hoe een overvaller de winkel binnenloopt, geld eist en tegelijk de verkoopster gerust probeert te stellen door te zeggen dat ze geen schrik hoeft te hebben. Tot zijn grote verbazing antwoordt de vrouw dat ze helemaal niet bang is. 
    Job
    In plaats van de gevraagde 300 dollar te overhandigen zegt ze tegen de verbouwereerde dader dat ze het eerst even over Jezus wil hebben. Op een rustige toon biedt ze de man aan te helpen bij zijn zoektocht naar een job en vraagt ze waarom hij de overval wil plegen.
     
    Na ongeveer vijf minuten is de onzekere overvaller volledig de kluts kwijt en geeft hij toe dat zijn wapen eigenlijk een speelgoedpistool is, waarna hij het op een lopen zet. Zonder geld.
     
    Of de koelbloedige verkoopster er nadien daadwerkelijk in geslaagd is de man aan een job te helpen, is niet geweten. (afp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen kunnen tot vier tellen

    Bijen kunnen tot vier tellen



    Bijen kunnen tot vier tellen. Dat hebben wetenschappers van de Australische Universiteit van Queensland ontdekt, meldt de tv-zender ABC News.

    Honing aan vierde streep
    De onderzoekers lieten bijen door een tunnel vliegen waar bij de vierde markering honing lag. Ook toen de honing weg was, vlogen de bijen tot de vierde streep. Volgens de onderzoekers lukte dit ook met het derde streepje, maar niet meer met het vijfde.

    Hersens als sesamzaadje
    "Hoe meer we deze wezens met hersenen zo klein als een sesamzaadje onderzoeken, hoe meer we onder de indruk zijn", aldus professor Mandyam Srinivasan. Volgens de wetenschapper zijn bijen intelligenter dan tot nu toe werd aangenomen.

    De onderzoekers hebben naar eigen zeggen ook bewezen dat bijen kleuren en geuren kunnen herkennen. Ook kunnen ze door ingewikkelde doolhoven leren navigeren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Strontwijn' valt in de smaak

    'Strontwijn' valt in de smaak

    Een Franse restaurateur gooit hoge ogen met zijn 'Vin de Merde' (Strontwijn). De verkoop is nauwelijks bij te houden en er werd na een rode en witte wijn nu ook een rosé aan het gamma toegevoegd.

    Jean-Marc Speziale (45) heeft de provocatieve naam bewust gekozen. "De wijnen van de Languedoc-Roussillon worden door de consument worden vaak afgedaan als 'strontwijn'. Ik wou het tegendeel bewijzen. Samen met befaamde oenoloog en de coöperatieve van Cignac zijn we beginnen werken aan een wijn van hoge kwaliteit. Dat is onze 'Vin de Merde' geworden", aldus Speziale.

    De flessen kosten 6,50 euro per stuk. Verwacht wordt dat er dit jaar 100.000 exemplaren zullen geproduceerd worden. Intussen wordt gewerkt aan een cuvéé prestige, gerijpt op houten vaten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man slikt USB-stick in om bewijsmateriaal te vernietigen

    Man slikt USB-stick in om bewijsmateriaal te vernietigen

    In New York heeft man voor de rechter bekend dat hij een USB-stick heeft ingeslikt om zo bewijsmateriaal te vernietigen. Dat meldt de New York Daily News.

    Florin Necula (32), van Roemeense nationaliteit, had een systeem uitgedokterd om via elektronische weg kredietkaartnummers te kopiëren van mensen die een betaalautomaat gebruikten. Die gegevens had hij opgeslagen op een USB-stick.

    Bij zijn arrestatie, in januari, slikte de man het ding in. "Ik was bang dat de gegevens op de stick tegen mij gebruikt zouden worden", was zijn uitleg.

    Geopereerd na bevelschrift
    De USB-stick werd operatief uit de ingewanden van Necula verwijderd. Hiervoor was wel een bevelschrift nodig. De man riskeert een celstraf van vier jaar, waarna hij naar zijn vaderland Roemenië kan uitgewezen worden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk staaltje pensioenfraude: opa ligt al 30 jaar gemummificeerd in bed

    Sterk staaltje pensioenfraude: opa ligt al 30 jaar gemummificeerd in bed


    De man die met 111 jaar geregistreerd stond als de oudste man van Tokio blijkt al dertig jaar dood te zijn. Zijn familie deed mogelijk alsof hij nog leefde om het pensioen van Sogen Kato en zijn eveneens overleden vrouw op te strijken.

    De lokale autoriteiten wilden hun lijst van honderdplussers opschonen en raakten wantrouwig toen functionarissen keer op keer door familieleden werden weggejaagd. De familie zei dat het prima ging met de op 22 juli 1899 geboren man, maar dat hij niemand wilde zien.

    Woensdag forceerden agenten zich een toegang tot het huis van Kato in het centrum van Tokio. Daar troffen ze een gemummificeerd lichaam gekleed in ondergoed en pyjama in het bed van Kato aan. De kleindochter van de man verklaarde dat haar opa zich dertig jaar geleden in zijn slaapkamer had opgesloten, omdat hij als een boeddha wilde leven. Waarschijnlijk is de man kort daarop overleden. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!