MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1405 - WIPPEN ALS DE KONIJNEN, ZEI U?

    ***xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Vrijdag 31 mei

    Zon 5u35-21u46

    H Petronella, martelares

    Op Sinte-Petronella heet of wak, het geld smelt in uwen zak

     

    Deel IIi

    .

    1405 - WIPPEN ALS DE KONIJNEN, ZEI U?

    °°°

     

    °°°

    Konijntjes in de wei, in Mei, van mij : liefelijk beeld toch?! GesteLd dat men door de konijntjes nog het gras ziet. Want het is met konijnen lijk met bomen in het bos : door de vele bomen ziet men het bos niet meer.

    Maar het is…wippen om zelf niet gewipt te worden!

    Hieronder leest U een commentaarstukje op die verfoeilijke Meneer Keynes, de uitvinder van al die geleerde uiteenzettingen over kopen en verkopen met het doel winst te verwezenlijken. Hij heeft daar zoveel over geschreven, dat ook hij het bos niet meer zag staan door de bomen. En was het maar bij die ene theorie gebleven. Maar ‘en passant’ trok hij ook nog eens alle registers open over hoe slecht de Schepping wel in mekaar stak. Vandaar mijn vergelijking met het wippen van de konijnen, daar waar hij het heeft over de wereldbevolking. De theorie over het gericht geld verdienen, toegepast op het wippen! der konijnen. De moderne en zeer vooruitstrevende economen van onze tijd kunnen nog altijd niet hoog genoeg oplopen met de naam Keynes, vooral als ze zelf vastzitten. De man leefde echter zowat 100 jaar geleden : zo ovenvers zullen zijn theorieën dus ook weer niet zijn. De wetenschappers zitten pal op de absolute kennis van de economie, maar bijziende als ze zijn, zien ze dat niet. Ze voelen zelfs niet hoe , dank zij genieën als Keynes, de poten van onder hun stoelen wegrotten…. Of heeft U misschien een ander en beter gedacht over de huidige ‘geleide democratie’?

    Ondergetekende, een flut blogschrijverke, moet dus weer eens de kooltjes uit het vuur halen, met (U weet het onderhand ook wel), dat er maar één wet is in de economie, en dat is de Wet van Vraag en Aanbond. Uit die hoofdwet komen trouwens alle andere wetjes voort. Of dat ook opgaat voor de menselijke reproductie, weet ik echter niet zo goed, daarvoor is mijn horizon te beperkt en ben ik ook geen Piet Konijn.

    Wat ik wel weet heb ik in de Geschiedenisboeken aan mezelf geleerd : de wereld heeft nood aan, bestaat bij de gratie van op regelmatige tijdstippen een frisse gezonde oorlog, die het overtal wegveegt. Dat klinkt wreed en onbarmhartig, maar daarin moet ik Vadertje Stalin gelijk geven : één dode is een verschrikking, een miljoen doden, dat is een statistiek.

    *

    U worden al deze onmenselijke benaderingen in verband met de wereldbevolking opgediend, vòòr U de kans gekregen hebt onderstaand opstel te lezen. Sorry hoor. Ik had die kans niet Het tijdschrift ‘TSCHELDT diende ze mij op als een bord rauwe groen ten. Vandaar mijn cynisme terzake. Ik voel mezelf nu als een beetje als de vaste bezoeker 24/24 aan een van die Nazi uitroeiïngskampen : als het verdriet en het medelijden zodanig groot is geworden, is het enige dat men menselijkerwijze nog kan, is lachen…. Dat is nog altijd beter dan die Keynesianen te lijf te gaan…..

    °°°

    Ter zake :

    De wonderbaarlijke vermenigvuldiging

    ® TSCHELDT

    E-post: redactie@tscheldt.com

    Web: www.tscheldt

     

    Wij kennen de Britse econoom John Maynard Keynes (1883-1946) als de grote denker over werkgelegenheid, geld en rente. Sinds de bankencrisis is Keynes helemaal terug van weg geweest.

    Zo is de Vlaamse econoom Paul de Grauwe, die dertig jaar geleden radicaal tégen Keynes gekant was, een overtuigd keynesiaan geworden. ‘De regeringen moeten geld uitgeven om de winkel draaiende te houden’, is de boodschap.

    Persoonlijk vind ik dat niet zo een goed idee wanneer dat met geleend geld gebeurt (ook Karel de Gucht vindt dat geen goed idee). Maar nu even iets heel anders over Keynes. In de Britse krant The Telegraph is een discussie losgebarsten over diens ‘eugenetica’. Wij kennen dat woord tegenwoordig vooral van de racistische en onmenselijke Duitse toepassing onder het nazi-schrikbewind, en het is daarom nog altijd taboe.

     

    Van 1937 tot 1944 was Keynes directeur van de Britse Eugenics Society. Volgens de vereniging was Europa overbevolkt, - toen al. De Society pleitte sterk voor contraceptie. Citaat: ‘het is het armste en minst intelligente deel van de bevolking dat zich het snelst vermenigvuldigt’. Keynes geloofde dat dit ‘enorme problemen’ zou veroorzaken, net als Thomas Malthus (1766-1834) dat honderd jaar eerder dacht.

    Het pessimistische maar progressieve standpunt was dat wetenschap en vooruitgang eraan konden verhelpen. Keynes vertolkte daarmee gewoon de opvatting die in niet-katholieke milieus heerste.

     

    Naast Duitsland kenden niet-katholieke landen zoals de Verenigde Staten, Canada en de Scandinavische landen allerlei sterilisatieprogramma's, al dan niet gedwongen. Men kan zeggen dat dit toen de ‘linkse’ opvatting was en de eugenitica was inderdaad algemeen verspreid in liberale en socialistische kringen. Malthus zag de teller van de wereldbevolking over het miljard gaan; Keynes zag hem over de twee miljard tikken; intussen zijn we met zeven miljard. De Chinezen, het meest bevolkte land ter wereld, hebben zich ook verzevenvoudigd.

    Als onze vaderen even hard hun best gedaan hadden, waren wij van 4 naar 28 miljoen Belgenlanders gegaan. Te gek, denkt u? De Nederlanders hebben het ook gedaan: van 2,3 naar 16 miljoen. Maal zeven. Waar wat te denken van die aan de overkant van de Middellandse Zee?

     Hier volgen wat cijfers: Algerije van 2 naar 40, Marokko van 3 naar 40, Egypte van 4 naar 75; alle andere Arabische landen: van minder dan één miljoen naar respectievelijk 5 (Libanon), 7 (Jordanië), 10 (Tunesië), 25 (Jemen), 30 (Syrië), 34 (Saoedi-Arabië) en 35 (Irak); allemaal samen van 15 naar 315. Maal éénentwintig.

     

    In dezelfde periode maakten de Verenigde Staten precies dezelfde sprong, maar dat was dan ook een groot immigratieland.

    Als Malthus en Keynes terugkwamen, ze zouden niet weten wat ze zagen. De bezorgdheid om die wonderbare vermeningvuldiging is geen ‘linkse’ opvatting meer, behalve dan bij een enkeling als professor Etienne Vermeersch. Maar ook ‘rechts’ durft het niet aan om al was het maar het kroostrijke kindergeld in vraag te stellen.

    De cijfers in dit stuk zijn afgerond; volledige statistieken zijn te vinden op http://www.populstat.info/

    °°°

    Waarin Meneer Keynes ook niet in heeft uitgeblonken, is in aardrijkskunde. Hij beschikte natuurlijk niet als wij, over Google Maps, en al zeker niet over Wikipedia. Hij was dus aangewezen als de eerste de beste neger op de parate kennis van eigen controleerbare waarnemingen. Niet de geschikte basis dus om geleerde theorieën op te baseren, wegens te gemakkelijk controleerbaar.

    Zou hij bijvoorbeeld niet geweten hebben, dat er zeeën van beschikbare plaatsen bestonden in het Amazone-Gebied en in andere tropische regenwouden? In de Russische toendra? In de onmetelijke ijsvlakten van de Zuidpool? Om nog maar van de Noordpool te zwijgen, en al die andere ijskappen die nu vanzelf smelten zodat wij ook van die kant bedreigingen moeten ondergaan? Zouden al die immigranten die geweldige open ruimten ook niet kennen? Waarom toch wil de mensheid allemaal op mekaars schoot kruipen?

    Er zijn hele gebieden met niet één bewoner per Km², waar de grond smeekt om te worden bedricht. Lijk de Bijbel zegt : in het zweet zins aanschijns. Men zegt (waarnemingen van uit de ruimte) dat de woestijnen dooraderd zijn met onderaardse waterlopen : hoog tijd dus om die aan de oppervlakte te brengen. In het zweet zijns aanshijns. Naarmate het poolijs smelt, komt land bloot, met de sporen van landbouw en misschien wel van menselijke bewoning. Plaats zat dus om de Magreb te hervestigen en om aan de buffels de Koran te gaan onderwijzen. Ook die moeten het woord van Allah leren kennen. Want nu ontstaat de indruk, dat voormeld Woord zeer selectief werkt, aangetrokken om zo te zeggen door de veiligheid van andermans weelde….

    Wij, we hebben er onze bekomst van! Als we nu stoppen met de ongeboren kinderen te aborteren, ze daarvoor desnoods een GAS-boete uit te schrijven, zullen we onze bevolking juist op peil kunnen houden zonder vreemde import. Iets wat al zoveel eeuwen voordien met succes en met Gods zegen werd toegepast.

    Wetewa? De ‘Besierders’ die ons dat gelapt hebben, sturen we mee met de Volksverhuizers naar het Hoge Noorden. Met hun diploma van konijnenwipper rond de hals, ter informatie voor de buffels…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!