MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1633 WAAROM ZIJN ILLEGALEN EIGENLIJK TOCH WEER NIET ILLEGAAL WANT ONAANTASTBAAR?

    .

    1633 WAAROM ZIJN ILLEGALEN EIGENLIJK TOCH WEER NIET ILLEGAAL WANT ONAANTASTBAAR?

     

    .

    I) INLEIDING

    Hieronder een paar filosofische bedekkingen over de VBM ofte Verkeerd Begrepen Marxisten. Waarmee ik begrip wil opbrengen voor de uitdrukking dat Jezus Christus de eerste ons bekende communist ter wereld is geweest. Verkeerd begrepen communisme, je moet het maar kunnen uitleggen.

    De Heer Joost Niemöller van De Nieuwe Realist (?Ja toch) begrijpt het niet : zie zijn artikel hieronder. Ik begrijp het ook niet. Ttz Ik berijp die roeptoeters wel maar stel mij voortdurend de vraag : als die illegalen werkelijk moeten geholpen worden, waarom die roeptoeters dat dan niet zelf persoonlijk doen met eigen middelen? Waarom moet dat altijd gebeuren met het geld van anderen? “Bad, Bed & Brood” geven, kan toch niet zo ingewikkeld zijn! Tenzij natuurlijk hun huis na korte tijd vol geraakt, van de kelder tot de zolder. Dan zou het liedje toch redelijkerwijze moeten uit zijn? Of willen ze de hulp uitbesteden bij de buren? Tegen vergoeding, uiteraard.

    Kijk, wat hebben vreemdelingen, meestam uit noodzakelijkheid des gebods, criminele vreemdelingen, trouwens voor op de eigen daarenboven, brave bevolking? Zij mogen , zo las ik, op het werk ramadam ‘vieren’ en daarbij van honger en dorst agressief worden, maar WIJ mogen zelfs geen Advent kaarsjes branden, zelfs geen elektrische. Wegens zogezegd brandgevaar.

    Dat is toch om te lachen? Of is dit misschien een ‘aitem’ voor de Oudejaars Avond conferentie van Heert Goste?

    Als een landgenoot zijn wagen verkeerd parkeert, gaat hij op de bon als illegale parkeerder. Voor de kleinste inbreuk wordt hij zwaar beboet. Als een vreemdeling zwaar in de fout gaat door een gerechtelijk bevel te negeren, dan krijgt die niet eens een boete, maar wordt op kosten van iedereen, in bescherming genomen. Hij wordt zelfs ogenblikkelijk meteen van ‘ongewenste vreemdeling’ een ‘beschermede soort’…

    Dat is volgens mij, zelfs voor Pastoors en Pausen, zondigen tegen het Goddelijk gebod van niet te mogen ‘liegen noch bedriegen’. Die ‘welzijnswerers/krabbekokers bedriegen hun eigen landgenoten. Meer nog, wetens en willens bestelen ze die, en dat is dan weer een ander Goddelijk Gebod, dat zegt ‘Vlucht het stelen en bedriegen’….

    Op deze blog heb ik sinds mensengeheugenis gemetterd en te keer gegaan tegen ‘de Linxen’, waarvoor mijn excuses. Ik bedoelde meer de ramkrakers van het VBC, het Verkeerd Begrepen Communisme, waardoor de USSR reeds is aan kapot gegaan en straks de EU-SSR zal volgen als er geen beterschap komt.        

    Er is ook nog iets helemaal anders.

    Als al die vreemdelingen het eigen land (waar er geen levensbedreigende oorlog heerst), willen verlaten, is dat toch een grove belediging voor zij die blijven, inzonderheid voor de Verlichte Geesten die daar aan het roer staan. Wat er mij toe brengt even persoonlijk te worden.

    Hadden onze eigen Verlichte Geesten indertijd mijn (aan de rand van een landelijk gehucht) 1.5 Ha als bouwgrond gekochte eigendom niet met één pennentrek, ten onrechte in landbouwgrond gewijzigd (waarop meteen verbod van renovatie rustte), dan waren wij uit wrok niet naar Italië uitgeweken. Na jaren procederen tegen Minister Kelchtermans van de CVP, hadden wij inderdaad de strijd opgegeven om toe te geven aan de verlokking van een quasi afgewerkte nieuwbouw. Deze keer niet meer in de heuvels van De Vlaamse Ardennen, maar in de heuvels van de Italiaanse Apennijnen. De dag dat we hier de akten ondertekend hadden, kregen we een telefoontje : Kelchtermans was teruggekomen op zijn beslissing, weliswaar onder een stortvloed van pietluttige bouwvoorschriften. Neen, van zo’n Verlichte Geesten, verlos on s Heer!

    *

    Llaat mij na deze ontboezemingen, echter terugkeren naar mijn uit te drijven kamelendrijvers….

    Bij ons zijn ze ‘ongewenst’, en in eigen land ook. Wat voor mensen zijn dat dan? Ware het niet beter dat ze nooit geboren waren? Of met een molensteen om de hals, in het diepste van de zee waren geworpen?

    Het klinkt allemaal een beetje evangelisch, maar zeggen de Katholieken niet dat de Evangelische Deugden de rechte weg zijn naar alle menselijk geluk?

    *

    En vermits de Staat overal en altijd de in de plaats van de Kerk wil komen (De Verzorgingsmaatschappij van Staat wordt Kerk) is het mutatis mutandis logisch dat ze ook haar streefdoelen overneemt. Met niet alleen alle rechten maar vooral met alle plichten van dien.

    *

    Een mooie illustratie van deze mening vindt U in de ondergang van het trio + 1 : Vande La La; La Lieten, Godin Freya met alleen maar haar 2 uitstekende Punten, en Meneerke Peeters, vooral dat Meneerke Kris Peeters die zelfs van zijn paard afvalt : alle 4 levensbeëindigend verbrand aan de tot mislukken gedoemde ‘alternatieve energie’. Dat ze nu ter stembus tiegen, de berooide en beroof0 burgers achterlatend met de desillusie. Ze waren zelfs alle 4 te stom om in het voetspoor te treden van hun Duitse voortrekkers, die het met dat soort energie wel kunnen waarmaken.

    Een mens zou zich stilaan beginnen afvragen, waarom wij de Duitsers in ’44 hier hebben weg gejaagd!

    .

    II MIDDEN

    WAAR BLIJFT HET VERZET TEGEN DE ASIELOPVANG?

    Gepubliceerd door Joost Niemöller

    *

    Ik probeer het te begrijpen, maar ik begrijp het niet. De burgemeester van Amsterdam heeft dus opnieuw weer besloten om de portemonnee van de Nederlandse belastingbetaler te trekken en de groep van zo’n 150 uitgeprocedeerde ‘asielzoekers’ zes maanden gratis onderdak te bieden.

    Let wel, we hebben het hier dus over mensen waarvan zelfs de D66 rechters van dit land uiteindelijk vonden dat ze geen recht hebben nog langer in dit land te blijven. Ze moeten, vond de rechter, terug naar hun eigen land.

    Het onderdak, een eigen kamer, bed, bad, verwarming en eten en drinken erbij, hadden de ‘asielzoekers’ in eerste instantie afgewezen, want ze wilden meer luxe. Ze waren namelijk ‘getraumatiseerd.’

    Dat riep bij PVV Kamerlid Roland van Vliet terechte woede op:

    Eruit stampen die gasten!

    liet hij per Twitter weten, en hij kon dat ook verklaren;

    Van Vliet trekt een vergelijking met Nederlanders die „in rij voor de voedselbank staan.” En dat terwijl afgewezen asielzoekers volgens hem „gratis bad, bed en brood” afwijzen.

    Met als gevolg dat de altijd inzetbare huilebalk Sharon Gesthuizen van de SP, die dat onrecht voor de Nederlanders kennelijk helemaal niet ziet, de organisaties om het legertje ‘asielzoekers’ heen opriep om aangifte te doen tegen Van Vliet!

    Hier is toch iets zo erg mis…

    Het patroon is overigens allang bekend. ‘Asielzoekers’ worden beloond. Wie tegen het onrecht protesteert wordt bestraft.

    En het gaat al heel lang terug.

    In 1980 zaten er zo honderden Marokkanen in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam. Het waren zogeheten ‘witte illegalen.’ Wat er wit aan was heb ik nooit begrepen overigens. Maar ze waren hier ten onrechte en ze moesten dus terug naar Marokko, vond de rechter, en dat was voor de linkse huilebalken van die tijd een onverdraaglijke gedachte, want het moest zo ongeveer een hel zijn om in Marokko te wonen. In die tijd waren er nog Nederlanders die niet alleen vonden dat dit niet deugde (want die zijn er nu ook), maar die ook vonden dat daar iets aan gedaan moest worden. Een aantal jongeren, aanwezig bij de oprichtingsvergadering van de Nederlandse Centrumpartij, trok op naar de kerk, er ontstond een vechtpartij, daarover werd in de krant geschreven dat het een ‘knokploeg’ van extreemrechts zou zijn. De jongens kregen een enorme douw van de rechter. Ze moesten maanden vastzitten. Ze moesten ook nog eens duizend gulden smartgeld betalen aan de Marokkanen, oordeelde politierechter Dacosta, want:

    “Door deze betalingswijze uit eigen zak hoop ik dat het tot u beiden doordringt dat u andere opvattingen dient te hebben over vreemdelingen in dit land.”

    Dat ze veroordeeld werden wegens geweld, daar valt nog iets voor te zeggen. (Overigens waren de Marokkanen overweldigend in de meerderheid, en zij hadden met nog veel meer geweld de jongeren uit de kerk geslagen, maar van hen werd niemand voor de rechter gebracht.) Maar dat ze een boete moesten betalen, alleen maar omdat ze vonden dat het Nederlandse recht qua vreemdelingen ook uitgevoerd moest worden, dat was natuurlijk volkomen gestoord. De rechter vond dus dat ze moesten betalen voor hun overtuiging!

    Maar zelfs de Telegraaf schreef daar instemmend over. Dit waren tenslotte nazi’s.

    Inmiddels zijn er ook media, zoals Powned, die vinden dat de groep ‘asielzoekers’ die nu toch zijn natje en droogje van de belastingbetaler krijgt, geen punt heeft. En zijn er Kamerleden die er kwaad over kunnen worden.

    Maar er zijn geen Nederlanders meer die protesteren. Zeker, dat protesteren hoeft helemaal niet met geweld. Maar waar blijft het protest voor de deur van die voormalige gevangenis?

    Het is er niet. We lijken ons allang neergelegd te hebben bij het onvermijdelijke: De niet te stuiten massa immigratie uit landen waar ze het wat minder hebben als hier. En de kennelijk vanzelfsprekende ‘opvang’ door de Nederlandse staat. Ook nadat hun verblijf juridisch gesproken niet gerechtvaardigd is. Diezelfde Nederlandse staat probeert zelfs wanhopig de overtreders af te kopen met geld, alsjeblieft, alsjeblieft ga terug naar je land, alsjeblieft!

    We kijken ernaar en we halen onze schouders op. We vinden het weliswaar niet helemaal oké allemaal, we zien de problemen ook wel, maar ja.

     

    En dat stemt dus treurig

    *

    III SLOT

    Juist, Meneer Niemöller, dat alles stemt ons treurig. Maar we kunnen er in ieder geval met z’n allen iets aan doen. Bij ons hebben wij daarvoor vooral de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, naast op de voorgrond de BDW-ers. Er is Geert Wilders. Er is Marine Le Pen. Er zijn de Schotten. Er is de Lega Nord in Padania. Er zijn de Catalanen. Enz. Samen kunnen we deze crypto USSR-communisten in Brüksèl wippen, waarbij ze liefst voor een volksjury zouden komen voor een vonnis op hun maat. Misschien dat Oekraine, met de actuele gebeurtenissen in KIEV, ondertussen de toon heeft gezet.

    De Oekraïners zouden vandaan willen van onder de vleugels van Moskou…. Mag ik hier terloops even uit de plooien van de Geschiedenis een vergeten feitje opdiepen, dat de Duitse pantsers in ’41-’42 daar door de bevolking op bloemen werden onthaald  ? Dat veranderde wel even toen de ‘Volkscommissarissen’ opdoken, en de Waffen-SS hun duivels begonnen te ontbinden. Blijkbaar kiest men daar in dat overwegend katholieke land nog altijd voor Rome tegen Moskou…..

    Soit.

    De BDW-ers bij ons hebben nu de nodige ervaring opgedaan om op 25 Mei niet bij voorbaat de macht af te staan. Hun rangen zijn ondertussen versterkt met degelijke elementen, waarbij het voor Nonkel Sieg Heil springen of verdrinken zal worden…

    Moraal van dit verhaal? Liever een pikzwarte Neger met handen aan zijn lijf, dan een Bruine Builenpest verspreider. En als Moslims zo graag hun Allah willen dienen, moeten ze in die landen blijven waar dat normaal is, maar niet bij ons op eeuwigdurende theevisite komen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    * 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!