MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1951

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Mohammed Houssein Barack Obama, geboren Hawaïaan en dus ook een beetje melaats, blijft op zoek naar een plaats in de Geschiedenis over Het Einde van de Moderne Beschaving. Daar waar in de wereld Amerika nog niet in oorlog is, gaat hij met vuur spelen, of stuurt hij zijn bondgenoten er op uit, om oorlog te stoken. En daarin speelt Haiku Herman van het ACW een beslissende hoofd-drol.

    Zo lang deze mensen niet weggestemd worden, wordt de oorlogsdreiging met de dag reëler. Oekraïne is duidelijk met de dag een groter wespennest gebleken, en wie wespen zegt, zegt wespensteken die zelfs dodelijk kunnen zijn..

    Kiev, zo kort geleden nog teken van hoop, is niet meer dan een Fata Mogana gebleken waar het Oosten gelijk aan het Westen wil zijn. Wat tegengesteld van natuur is.

    Oost West, thuis best!

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Crisis Oekraïne: NAVO wil permanent troepen aan grenzen met Rusland

    *

    Duitse media bevestigen Amerikaanse huursoldaten in Oekraïne – Russische vicepremier dreigt Roemenië met bommenwerpers

    De NAVO wil de Oost Europese landen ‘herverzekeren’ door permanent troepen aan de grenzen met Rusland te legeren, die als afschrikking moeten gaan dienen voor eventuele Russische oorlogsplannen. Ook wordt binnenkort een besluit genomen over een nieuw NAVO-hoofdkwartier in Oost Europa. Kortom: de Koude Oorlog wordt nieuw leven ingeblazen, alleen deze keer een stuk dichter bij Moskou. Het is echter zeer de vraag of de NAVO de Oost Europese landen inderdaad zal kunnen verdedigen, mocht Rusland ooit een invasie in de zin hebben.

    Zo’n 500 Amerikaanse luchtlandingstroepen oefenen met hun Poolse en Baltische collega’s op het beschermen en veroveren van belangrijke objecten zoals bruggen, tunnels en commandoposten. Op de komende NAVO-top in Wales in september zal de verdediging van Oost Europa bovenaan de agenda staan. De Amerikaanse NAVO-opperbevelhebber generaal Philip M. Breedlove zei dat serieus wordt overwogen om permanent troepen in Oost Europa te stationeren.

    Plannen voor Oost Europa bestaan al jaren

    Zijn uitspraak ging de hele wereld over, maar op het NAVO-hoofdkwartier in Brussel was niemand verbaasd. Daar worden immers al jaren plannen gemaakt om permanent troepen en materieel richting de Russische grenzen te sturen, en zelfs voor een nieuw hoofdkwartier in Oost Europa. De crisis rond De Krim kwam de militaire planners van het bondgenootschap dan ook heel goed uit.

    Vooralsnog zou het om niet meer dan 5000 soldaten gaan, maar een begin is dan gemaakt. Daarnaast zullen er regelmatig grote militaire oefeningen in Oost Europa worden gehouden. De stationering van kernwapens is echter (nog) een brug te ver (1). Rusland zal ongetwijfeld als een wesp gestoken reageren, aangezien de NAVO in 1997 beloofde geen ‘substantiële gevechtseenheden’ in de nieuwe Oost Europese lidstaten te stationeren.

     

    NAVO geschrokken van Russische kracht

     

    In onder andere Estland en Letland is men echter erg bezorgd over de Russische troepen en verdubbeling van het aantal gevechtshelicopters op slechts 26 kilometer van de grens. In het ‘hypothetische’ geval van een Russische aanval ‘zullen wij alle noodzakelijke maatregelen nemen om Estland te verdedigen,’ zei NAVO secretaris-generaal Rasmussen afgelopen week.

    Maar of dat dan zal lukken, is maar zeer de vraag. De razendsnelle Russische commandoacties in de Krim hebben iedereen in het Westerse bondgenootschap onaangenaam verrast. ‘Zelfs in mijn dromen had ik dat niet kunnen bedenken,’ gaf een ervaren diplomaat toe, ondanks het feit dat de Russen in 2008 het Georgische leger in slechts 5 dagen tijd een beslissende nederlaag wisten toe te brengen. De kracht van het Russische leger moet dus al jaren bekend zijn.

     

    Duitse media bevestigen Amerikaanse huursoldaten in Oekraïne

     

    Desondanks gaat met name de VS door met het provoceren van het Kremlin. De afgelopen weken schreven we er al enige keren over, en nu wordt het bericht dat Amerikaanse huursoldaten van Academi (Blackwater) in Oekraïne actief zijn door Duitse media bevestigd. Die Welt haalt een artikel van ‘Bild am Sonntag’ aan, waarin wordt gezegd dat de Duitse veiligheidsdienst BND inderdaad informatie heeft dat zo’n 400 zwaar bewapende huursoldaten de guerilla-activiteiten in het gebied van de ‘afvallige’ stad Lugansk coördineren.

    De BND heeft nog niet op het bericht gereageerd, maar volgens ‘Bild am Sonntag’ hebben uitgerekend de Amerikaanse geheime diensten zelf de geheime inzet van Blackwater soldaten in Oekraïne bevestigd. Ook zou de BND bewijs hebben dat de Russische luchtmacht meerdere malen het luchtruim van Oekraïne zou hebben geschonden (3).

    Volgens Pro-Russische activisten zijn er complete ‘doodsploegen’ van de CIA in het Oosten van Oekraïne actief. Vorige week berichtten de Duitse media dat de CIA ter plekke het regime in Kiev ‘adviseert’ over hoe de rest van het land stevig in de greep te houden (6).

     

    Referendum

     

    In Lugansk bedroeg de deelname aan het referendum vandaag om 16.00 uur plaatselijke tijd meer dan 78%. De Oekraïnse Nationale Garde probeert in het noorden van de stad te voorkomen dat burgers aan het referendum over de toekomst van de in april uitgeroepen ‘volksrepublieken’ rond Donetsk en Lugansk deelnemen (4). Het regime in Kiev en het Westen hebben gezegd de uitslag van het referendum niet te zullen accepteren (7), net zoals eerder het referendum op De Krim, waar 97% van de bevolking voor toetreding tot Rusland stemde, werd verworpen.

     

    ‘Afscheiding catastrofaal’

     

    Afscheiding van Oekraïne zal ‘voor deze regio’s een stap in de afgrond zijn,’ waarschuwde de Oekraïense interimpresident Oleksandr Turchinov. ‘Degenen die autonomie willen, begrijpen niet dat dit voor de meerderheid van de bevolking de volledige vernietiging van de economie, de sociale programma’s en het dagelijkse leven betekent.’ (5)

     

    Na incident: Russische vicepremier dreigt Roemenië met bommenwerper

     

    De Russische vicepremier Dimitri Rogosin was afgelopen vrijdag te gast bij een militaire parade in Transnistrië (Moldavië), dat omsloten wordt door Oekraïne en Roemenië. Nadat beide landen hem de toegang tot het luchtruim ontzegden en zijn toestel noodgedwongen moest terugkeren naar Moldavië, dreigde Rogosin op Twitter ‘de volgende keer met een TU-160 te komen’. De Tupolev-160 is een strategische lange-afstandsbommenwerper. Roemenië herinnerde hem er vervolgens aan dat het land lid is van de NAVO (8).

    Xander

    (1) Die Welt
    (2) Frankfurter Allgemeine
    (3) Die Welt
    (4) Ria Novosti
    (5) Breitbart
    (6) Infowars
    (7) Ria Novosti
    (8) Frankfurter Allgemeine

     

    *

    UITLEIDING

    Ik vraag me in eer en geweten af, of die Oekraïniers wel goed ingelicht zijn over de Europese Unie. Voortgaade op het feit dat Vrhfstdt daar is geweest, Hauiku Herman en Kareltje De Gucht, de Berlaarse Dracula; neem ik aan dat ze pas goed voorgelogen werden.

    Om elkaar goed te begrijpen, is er eerst en vooral de taal. Die van hen is Slavisch en dus per definitie kunnen we elkaar alleen maar in ‘t Koeterengels begrijpen. Voldoende gelegenheid dus om ‘wit’ te vertalen in ‘grijs’ en waar in de andere taal ‘grijs’ gezegd wordt, dat als ‘zwart’ uit te leggen. Ik zou zeggen: gaat daarmee naar de oorlog. Maar Dedju! daarmee juist komt men in de oorlog terecht!

    Wat in de Hoge Hemel (en ook elders) hebben wij in ’s Hemels naam in het Oosten te zoeken? Laat ons handel met ze drijven met elkaar, zo worden ze daar vanzelf beter. Wij en zij verkopen wederzijds aan elkaar, met het doel winst te verwezenlijken: kan het eerlijker gaan?

    En aan de Navo hebben wij met de salon-socialist Willy Claes ook al niet de beste herinneringen. Voor amper een paar miljoenen Oude Befkes vloog die gast daar al aan de deur. En het waren nochtans de uit haar mond uitgespaarde spaarcentjes van zijn wettelijke, waarmee hij op het punt van scheiden stond, dat de Gerechtelijke op zolder bij de Socialistische Voorman bij hem thuis gevonden had in een oude koekendoos van Parein.

    Navo staat toch voor een gigantisch groot Europa, en dan is zo’n heel klein beetje gesjoemel al verdacht! Zou wel eens willen uitvissen waarmee die Rasmussen zo allemaal bezig is. Zekerlijk niet met ras-mussen vangen!

    EINDE

    *





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    13-05-2014
    Oogjes open voor de Russische strijdkrachten
    De kracht van het Russische leger is al jaren lang geminimaliseerd door het westen. De vraag is waarom?

    13-05-2014, 13:46 geschreven door Walter F


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!