MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1956

    *

     

    *

    Aan het resultaat kan niemand twijfelen….

    .

    Als er tenminste met dat resultaat niet gefraudeerd wordt…. In ’s Lands Belang, dat spreekt vanzelf…

    *

     

    Ondergetekende staat gelukkig niet op de loonlijst van DM (hij zou daar zelfs in geen 1.000 jaar toegelaten worden), zodat hij dus vrij en vrank kan spreken. Bert Moerman, hoog en ver geleerd, kan dat dus niet (schrijven wat hij zelf denkt) en derhalve is zijn proza hieronder dan ook totaal waardeloos, want vooringenomen nog vòòr het geschreven werd.

    U vindt het niettegenstaande dat, toch op deze blog, die gekend moet zijn als wars van alle leugenachtigheid. U krijgt het dus hieronder, zelfs in extenso, omdat het een schoolvoorbeeld is van cadaver-schrijvelarij. His Masters Voice. Een Lynkxe voorman decreteert dat bienêtre voor de massa beter is dan prospérité, et voilà; het beestje heeft een naam! Bertje, Bertje Bertje toch! Denk toch even na. Welvaart brengt toch zo goed als automatisch welzijn mee, want ijveren voor alleen maar welzijn draagt in zich de kiemen van profitariaat. Vooral als dat met de ‘transfers’, het geld van andere gebeurt.

    Bertje had liever even nagedacht over het verband tussen solidarité en profitariat. Zo geeft 40% tewerkstelling in Overheidsdienst (Wallo/Brux) ook welzijn, en zelfs consumptie-bevorderende persoonlijke welvaart, maar dan is dat toch altijd met het geld van anderen. Lees: de socialistische welvaartstaat bij uitstek met geleend geld dat eeuwigdurend zal blijven stromen…

    *

    BDW krijgt echter volmondig gelijk, dat onderhandelen met Franstaligen iets is om er hoorndol van te worden. Ze ratelen als een nest gifslangen, liefst zo ver mogelijk naast de kwestie, tot elk redelijk schepsel Gods wegloopt van miserie.

    Bewijs hiervoor, Bertje? Overdenk bij U zelf (en controleer Uw gegevens) over hoever de Vlaamse meerderheid in dit klote-land het maar gebracht heeft onder de Franscouillonse 184 jaar durende overheersing.

    Had men de Vlamingen al die tijd als evenwaardige burgers behandeld, zelfs tot in de Paleizen en de Aartsbisschoppelijke Residenties, dan was er nu geen BDW of, God beware ons, geen Vlaams Belang nodig geweest.Tsjeven en Sossen hebben al die jaren van toegeving op toegeving geregeerd, dat alles tot eerdere eer en glorie van zichzelf.

    Dat Vlaanderen niettegenstaande alles, toch welvarend is kunnen worden, is ondanks de in de minderwaardigheid geduwde werkzame bevolking.

    Maar als aanhangwagentje van Di Jenetto zult U dat nooit willen toegeven. U zou eigenlijk geen Moerman (wat ’n afschuwelijke Vlaamse naam!) moeten dragen, maar eerder De Chatillon.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1886740/2014/05/15/Waarom-Paul-Magnette-overtuigender-is-dan-Bart-De-Wever.dhtml

    *

    Waarom Paul Magnette overtuigender is dan Bart De Wever

    OPINIE − 15/05/14, 06u00

    *

    Een Nederlandstalige die het eens is met de président du PS en een Franstalige die de voorzitter van de N-VA begrijpt: leve 'Het nationale debat'.

     

    Bert Moerman werkt voor Boomtown Festival, Glimps, en Cafe Video in Gent. Hij is ook de man achter de literatuurblog prozacproza.tumblr.com. "De modale Vlaming wordt niet beter van het N-VA-plan", schrijft hij.

    Je kunt veel zeggen over Bart De Wever, maar niet dat hij onbeslagen op het ijs komt. Op de een of andere manier is hij erin geslaagd om quasi de hele verkiezingsstrijd te herleiden tot een keuze tussen "het PS-model of het N-VA-model", en het debat met Paul Magnette van dinsdag heeft dat beeld nog versterkt. Welaan dan, als het dan toch een keuze daartussen moet zijn, dan is die voor mijn part snel gemaakt.

    De Wever doet alsof we hier een structureel probleem hebben van werklozen die vijf huizen in hun bezit hebben, en toch zonder enige scrupules de staatskas leegtrekken. Dat is het equivalent van de luie immigrant die dan blijkbaar toch niet te lui is om al ons werk af te nemen. Het is een vijandbeeld dat geen hout snijdt, maar als je met modder smijt, blijft er sowieso wat smurrie plakken. Het is des mensen om een reden te zoeken voor het feit dat niet alles perfect is, en daar wordt handig op ingespeeld. En natuurlijk is het maatschappelijk onverdedigbaar dat er mistoestanden gebeuren in die sociale zekerheid, maar tot nader order lijkt het mij constructiever om te discussiëren over de regel, dan over de uitzondering.

    eg met de Ardennen

    Dan hoor ik Magnette meer praten over mensen. Hoe we er binnen een solidair kader én een economische realiteit voor kunnen zorgen dat de maatschappij zo goed mogelijk functioneert. Magnette sprak over welzijn, De Wever over welvaart. Maar welvaart zonder welzijn is als kinderen die niet mogen buiten spelen omdat hun mooie kleren dan vuil worden: de essentie gaat verloren. De essentie is een samenleving waarin zoveel mogelijk mensen het goed hebben. We zijn als burgers niet tot elkaar veroordeeld, maar op elkaar aangewezen. Iedereen heeft het recht om te zijn wie hij is - een liberaal idee dat De Wever vast genegen is. En België hééft net die prachtige traditie van samenleven en solidariteit, zoals Magnette terecht stelde. Wat schieten we dan op met een boodschap van exclusiviteit die zegt dat alles beter zal zijn eens de Ardennen in het buitenland liggen?

    Ik was er uiteraard niet bij toen de vorige federale regering moest gevormd worden, maar het lijkt mij ook niet zo te zijn dat N-VA categoriek buitenspel werd gezet. Het lijkt mij wel moeilijk om iemand die biljarten maar een stomme hobby vindt, aan te stellen als voorzitter van de biljartclub.

    Net zoals het leeuwendeel van de kiezers lees ik die volledige programma's niet. Ik ken de lijnen van in de krant en op tv, die een al bij al verrassend afgelijnd beeld geven van waar het echt om gaat. Daar zie ik dat de modale Vlaming niet beter wordt van het plan van N-VA. Ik zie geen heil in de kracht van verarming, een kracht die we mijns inziens maar beter niet onderschatten.

    UITLEIDING

    Over de taalvaardigheid van Bert Moerman (toch geen familie van Fientje?) hebben we niet te klagen. Al vind ik persoonlijk BDW een beetje over het paard getild, als hij vergeleken wordt met een biljard-hater die voorzitter van de biljard-club wil worden. Met BDW is het immers ten allen tijde opletten geblazen. Die man is lijk een allebrander in huis: die verstookt ook letterlijk alles, en zeker biljardballen, om het even de kleur. Ter verduidelijking: kent U nog andere Vlamingen die vlot Baskisch spreken en schrijven? Als die in Vlaanderen mislukt, kan hij altijd daar naartoe, om Baskenland onafhankelijk van Spanje én van Frankrijk te maken! Die taal heeft hij geleerd als jobstudent door ter plaatse te gaan helpen bij de wijnoogst. Kent U trouwens één hoogstudent die niet kan biljarten als de beste? Desnoods gooit hij er een Latijnse spreuk tegenaan om de ballen te doen rollen zoals hij wil.

    Eigenlijk zagen we in bedoeld debat 2 kameleons aan het werk. Het was voor beiden een duik in het modderbad, met de bedoeling ongezien onder de oppervlakte een catch-as-yoy-can greep op de andere toe te passen en dus eigenlijk een beschamend schouwspel. Echt van het niveau zoals enkele dagen later Den Cleynen Toeback, face to face met Carl Devos, zou bewijzen, dat zo goed te kunnen.

    *

    Of ‘de modale Vlaming nu beter wordt met het NV-A Plan’? Wie daaraan twijfelt is het, om het met de woorden van Magnette te zegen, niet intellectueel eerlijk. Hoeveel beter? Dat staat in de sterren geschreven en zullen we maar ervaren ‘en cours de ropute’, zoals dat zo mooi heet in een tweetalig debat. In ieder geval: het is de moeite van het uitproberen waard, alleen al omdat het onder de NV-A-vlag voor Vlaanderen zeker niet slechter al gaan. Alleen al, omdat er dan geen belastingen komen, waarover Franscouillonse ministers zich vrolijk maken, omdat ze in hoofdzaak door Vlaanderen zullen gedragen worden.

    Als er moet gekozen worden tussen het PS-model en het BDW-model, is de keuze rap beslist. Met de PS zou het in de kortste keren overal vollopen met nog meer Toebacken, Genez’en, Freya’s, Homo Smetten, of Hasseltse Hoerenlopers, Termonten of ‘t LandYuten, zodat er voor normaal begaafde mensen geen plaats meer zou zijn.

    Maar als de BDW-ers aan de macht komen, zal er wel altijd plaats zijn voor vooraanstaande collaborateurs van Het Hof en de Communautté Wallo/Bruxeloise….- en daar precies schuilt het gevaar. Er komen dan nooit minder immigranten, we geraken ook nooit af van de politiek van ‘pappen en nat houden’, want we blijven ad vital aternam gevangen in het Ancien Regime, waar sterven voor ’t Vaderland een der hoogste deugden is.

    Wij van ‘t Vlaams Belang, willen helemaal niet sterven voor ’t Vaderland, maar ervoor leven.

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!