MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3274

    8/1484 * - de georganiseerde onverantwoordelijkheid – Wilders als de Prins op een Wit Paard -

    *

    *

    De Linkxe Parijse wijze om de aandacht af te leiden….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Helemaal onderaan vindt U een lange video van Geert Wilders in de Tweede Kamer in Nederland. – Voor wanneer een dergelijke striemende discussie in het Brussels Parlement? Met bvb Patrick DeWael in de hoofdrol? Na Maxima, die ooit beweerde dat ‘de’ Nederlander eigenlijk niet bestond, nu de vraag Wilders waarom de bestuurlijke elite wil dat er de Nederlandse cultuur eigenlijk ook niet bestaat….jan nooit bestaan heeft.

    *

    De donder gromt en het morrend volk blaast verzamelen. In Frankrijk willen die zelfs niet van Marine La Plume weten. Ze noemen zichzelf ‘De georganiseerde onverantwoordelijkheid’. En toch spreken ze me aan. Want als de vlam in de pan slaat, duikt het ongedierte onder tafel.

    Ook in eigen land zijn sinds verleden week dinsdag 22 Maart honderden gezinnen ofwel uiteengerafeld, ofwel voor generaties lang getraumatiseerd. Honderden levens zijn verwoest, of moeten met geschonden ledematen hun verder leven zien door te komen. Neem daarbij de rampzalige financiële gevolgen voor elk van hen, en iedereen zal begrijpen, dat de maat vol is. ‘Genoeg is genoeg’, zoals de Geert zegt. Al jarenlang kunnen we niet meer rustig de trein, de tram, het vliegtuig nemen, of zelfs naar de voetbal of de koers gaan, of we worden gecontroleerd tot zelfs in onze broekzakken. Ja wij als brave burgers wel, maar criminelen en bom-moordenaars kennen de truckjes. Die hebben overal hun mannetjes zitten, want overal zitten hun medeplichtigen in de veiligheidsorganen en dus lekker in de kaas.

    We zijn zodanig ‘verrijkt’ geworden door die armoezaaiers, dat het haar door onze klak groeit en we zelf bijna tot de bedelstaf zijn gedegradeerd. En dan bijten die monsters nog in de hand die hen geholpen heeft. De maat is niet alleen vol. Ze loopt over. Al waren we tot hiertoe tot machteloosheid gedoemd.

    Het is verdorie nog de Leugenpers zelf die gisteren de sluier wegtrok over die voorheen eerder onbekende beweging van Spartaans bezielde vechtlustige ‘jongeren’ die ‘Poitiers 732’ op het schild voeren. Een in Europa al lang verdrongen begrip uit de nevelen der Geschiedenis. De ‘Identitairen’, een generatie die nu na verloop van tijd ons gezamenlijk verleden niet vergeten blijkt te zijn.

    Niet te verwarren met de voetbalsupporters die op hun manier (wordt gezegd) zijn komen rouwen zonder daartoe uitgenodigd te zijn.

    Hieronder leest U het opstelletje van ene Maarten Goethals, die beter zijn nek eens zou uitsteken in de schoolatlassen die hij blijkbaar vergeten is. Hij ‘schrijft’ in Het Nieuwsblad en dus schrijft hij alleen zaken die Evangelie-waar zijn.

    Dat Poitiers ten Noorden van Bordeaux (onder Nantes, Frankrijk, beste Maarten) zou liggen, weet zelfs Google. Poitiers, een wereld van waarschuwend begrip in de Westerse Beschaving! Want tot daar waren bij een eerste poging, de Krijgsheren van Mohammed in een zee van bloed reeds doorgedrongen, in de onderwerping van het Westen, minder dan 100 jaar na diens dood. Karel Martel, de Frankische Koning van toen, ‘hakte ze daar in de pan’. En hoe! Ze zouden dergelijk ‘Ontvangstcomité’ niet vlug vergeten! Het zou dan ook duren tot Lepanto (1571) voor ze zich hersteld hadden, en nogmaals probeerden in een der grootste zeeslagen der Geschiedenis, waar weer, hardleers als Bom-Lammers zijn, het onderspit moesten delven tegen de legers van Jan van Oostenrijk, de bastaardzoon van Keizer Karel V. Een leger die het onderspit moet delven op zee, is dan niet meteen weer boven water, want de Turken probeerden het voor de derde en laatste keer in 1783, maar dienden ook daar voor de Poorten van Wenen, te lopen om hun leven te redden. Nu zijn de Bom-Lammers dus bezig aan hun vierde en hopelijk laatste poging het Westen te vernietigen. Deze keer minder door het zwaard (buiten de bom-terreur), maar door list en bedrog. Via de ‘Vrijheid van Religie’ zijn ze er namelijk in geslaagd onze democratische samenleving te vergiftigen.

    Hieronder leest U het verhaal van deze georganiseerde verantwoordelijkheid’. En, o wonder boven wonder, die ‘jongeren’ behoren tot geen enkele politieke partij. Ze hebben bijgevolg mijn bewondering. Ook al zijn ze onderdanen van Franske den Hollander. Noch Linkx, noch Rechts, maar gewoon recht door zee.

    Jongens, wat moeten al die meelopers nu ijzer vreten! Zaterdag zal Molenbeek beven, en de Media kunnen er geen kleur op plaken….

    Het wordt dus zaterdag ‘’Hard tegen Onzacht’. Mayeur krijgt de kans onsterfelijk te worden, door de nakomelingen van Kartel Martel in het stof te doen bijten. Er zal veel volk komen kijken.

    Misschien is dit wel het begin van het einde van Coburgia. En, zoals de Dichter René Declercq het bijna 100 jaar geleden dichtte: ‘Er ligt een Staat op sterven. Ik zal op d’uitvaart zijn’.

    Oog voor oog, tand voor tand.

    Na zaterdag zal Molenbeek nooit meer Molenbeek zijn, alle Moureaux ten spijt.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

     

    Radicale jongeren gaan manifesteren in Molenbeek: “Een oorlogsverklaring”

     

    Vandaag om 14:51 door Maarten Goethals

    Radicale jongeren gaan manifesteren in Molenbeek: “Een oorlogsverklaring”

    Een afdeling van Génération Identitaire, een radicale jongerenorganisatie uit Frankrijk, gaat zaterdag in Molenbeek manifesteren tegen de Islam. “Hun actiemethodes? Vrij spectaculair”, aldus Filip Dewinter.

     

    "Vergis u niet. Het gaat niet om een manifest, het gaat om een oorlogsverklaring." Met die forse uitspraak eindigt het oprichtingspamflet van Génération Identitaire, de Frans-Europese beweging die zaterdag in Molenbeek tegen de Islam wil betogen.

     

    Dat belooft weinig goeds. De beweging ruikt namelijk een uitgesproken kans om zich internationaal op de kaart te zetten, nu alle ogen strak op Brussel gericht staan. De burgemeester van de geviseerde gemeente, Françoise Schepmans (MR), verbood de manifestatie, maar de aanhang groeit op Facebook en Twitter, nu ook andere splinter- en haatgroepen de oproep ondersteunen en massaal verspreiden.

     

    Extra beveiligingsmaatregelen lijken noodzakelijk.

     

    Spartaans leger

     

    Génération Identitaire werd in 2012 opgericht na een reorganisatie van verschillende kleinere extreemrechtse organisaties, en trekt vooral ontgoochelde jongeren aan.

     

    Hun gedeelde bekommernis? De verloedering van Europa en de Westerse waarden, het verlies aan "traditie, kennis en autoriteit op school", de vrees van een sociale onzekerheid "die veel te genereus is voor vreemdelingen maar te weinig voor de onzen".

     

    De beweging gelooft ook niet dat "Kader onze broeder kan zijn, onze planeet ons dorp en de mensheid onze familie. We hebben ontdekt dat we wortels hebben en voorouders, en dat betekent onze toekomst", luidens het manifest op de professioneel ogende website.

     

    En de grote schuldigen van dat alles? De generatie van mei "68, de babyboomers, de politici, de multiculturele samenleving, de Islam. In de communicatie kiest de beweging daarom niet toevallig voor twee veelzeggende, terugkerende symbolen: het cijfer 732, dat verwijst naar de slag van Poitiers, waarbij de Frankische hofmeier Karel Martel een moslimleger in Spanje staande hield, en op de gele vlaggen prijkt ook telkens een omgekeerde V, de Griekse letter Lambda, die ook de schilden van het Spartaanse leger versierden, in de Grieks oudheid gevreesd voor zijn discipline en slagkracht.

     

    Moskee bezetten

     

    Omdat Génération Identitaire niet gelooft in de parlementaire weg (ook niet in een alliantie met het FN van Marie Le Pen) kiest het daarentegen voor concrete acties. Het noemt zichzelf daarbij "de eerste lijn van het verzet" en gaat "geen enkel gevecht" uit de weg. Het bezette al eens een moskee, en begin deze maand blokkeerde de organisatie de bruggen die van het vluchtelingenkamp in Calais naar het stadscentrum leiden.

     

    Génération Identitaire kent ook aftakkingen in Nederland en Duitsland.

     

    Vlaams Belang-voorman Filip Dewinter noemt de acties "telkens goed voorbereid en vrij spectaculair". "Er gaan vaak maanden werk aan vooraf, wat me charmeert – ik noem ze daarom wel eens de Greenpeace onder de radicalen."

     

    Wat de manifestatie van zaterdag betreft, denkt hij dat het vooral om "kleinere rechts-radicale groepjes gaat, die de naam van Génération Identitaire accapareren. "Want België kent, voor zover ik weet, geen lokale afdeling".

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het Communisme gevallen, samen met de Berlijnse Muur? Ik moet mezelf nog dikwijls knijpen om te controleren dat ik niet droom. Kon dat toch maar nu herhaald worden met de SD, de Sociaal Democraten, zijnde de ‘ Staatsdragende Partijen’ die ons land naar de knoppen geregeerd hebben.

    Mag ik dan ook even aandringen, om via deze link te luisteren naar het geschut van ‘allen tegen één’ bij onze Noorderburen.

    https://youtu.be/kEnD800JGNU

    Vrij vertaald; de tijd van ‘armen gekruist’, zwijgen en luisteren is voorbij. Onze ‘Leiders’ zijn de grootste zielepoten die er bestaan en ikzelf sta vooraan tussen het volk om ze zien hangen.

    Meer dan Geert Wilders, kopman van de Vrijheidslievende Nederlanders, zeg ik: ‘Genoeg is genoeg’, na 186 jaar vernederingen te hebben ondergaan, grijpen wij de Islammerij Crisis aan om schoon schip te maken. Klinkt het niet, zo botse het. In Vlaanderen zijn wij er thuis!

     

    *

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!