MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5103

    ****

    **

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    De intrekking door Geert Wilders op vrijdag 31 Augustus van de Mohammed Cartoon-wedstrijd die 2 dagen voordien met veel bombarie werd afgekondigd , staat volgens mij in direct verband met hetzelfde gevoel waardoor President Donald Trump in Amerika opkijkt naar de toekomst van zijn land: optreden of zich zwichten voor de islammerij die inderdaad als een dodelijke pest-epidemie veroorzaakt door raten, is doorgedrongen tot diep in de genen van onze Samenleving.

    In hun taal, de taal van onze Veroveraars, het zogezegde ‘Arabiers’, geschreven met lange uithalen als stinkende spaghetti-slierten van letters, bestaat daar een wel zeer typisch woord voor. Woord dat wegens zijn gewicht, noch uit de mond noch uit de pen kan van de reeds in alle stilte overwonnen en dus door alle collaborerende ‘Sociaal Democratische Overheid’ en hun Malafide Slippendragers van de Media.

    DHIMITUDE, onderwerping aan de Koran.

    *

    Erger dan de nieuwerwetse ‘parentale burn-out’ (?????) die toch maar over enkele individuele gevallen gaat, is de actieve medeplichtigheid aan de ondergang van hun eigen en dus ook onze Westerse Beschaving die niet, via de Rede, kan optornen tegen de wreedheden en het geweld van de islammerij.

    *ld, we hebben hen van de verdrinkingsdood gered, gekleed, gevoed, van I-pads voorzien met gratis verbinden, gekoesterd, in onze armen gedrukt zoals ons warme hart dat voorschrijft. En het stopt maar niet met wreedheden, moorden overvallen, verkrachtingen en banditisme tegen hun naïeve weldoeners.

    Wie luid-op reageert wordt bestempeld als haaizaaier, extremist, populist (wat dat ook moge betekenen), of erger, als Nazi. Maar wie in de spiegel kijkt, ziet meestal eerst zichzelf….

    Zetten wij ons dan vervolgens te blèten? Omdat wij ons hoofd op de kapblok zullen moeten leggen, zoal de beulen ons voordeden met de in oranje geklede IS-slachtoffers voor wie de dood een ware bevrijding moet geleken hebben.

    Gaan we over tot zelfmoord of gaan we over tot de daad, en kiezen we dus andere en betere Leiders, zoals in Italië of in Hongarije? De keuze mag niet moeilijk zijn. Wij zijn het volk! En elke luis die hier niet hoort zou best uit eigen beweging en vrijwillig vertrekken. Voor we uit onze slof schieten….

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Trump waarschuwt Google tegen censuur, is bang voor nog meer haat en geweld door links

    Xander 29-08-2018 14:19

    *

    Grote groep van bijna 100 evangelische leiders in Witte Huis voor steun aan Trump – Wordt Amerika na ‘mid term’ verkiezingen 6 november onregeerbaar?

    Trump buigt (hierboven) zijn hoofd als voorganger Paula White voorgaat in gebed (Afbeelding: Getty Images (4)

    *

    Nu het de ‘Deep State’ rond het

    Democratische/Neocon

    Establishment

    in de VS nog steeds niet gelukt is om Trump af te zetten, lijkt de globalistische elite van plan te zijn om door middel van extreem-linkse terreurgroepen zoals Antifa massaal geweld in het land te ontketenen, zo vrezen ook president Trump en een grote groep van vele tientallen bekende evangelische kerkleiders.

    Tevens gaf Trump Google, Facebook en Twitter opnieuw een ernstige waarschuwing vanwege hun massale censuurpraktijken tegen conservatieve en rechtse stemmen op het internet, waarmee zij proberen de ‘mid term’ verkiezingen in het voordeel van de Democraten te beïnvloeden.

    Maandagavond kwamen bijna 100 christelijke (kerk)leiders, voorgangers en evangelisten –waaronder Franklin Graham, James Dobson en Greg Laurie- opnieuw bij president Trump in het Witte Huis om de zorgwekkende ontwikkelingen in de VS te bespreken. Zo hebben linkse activisten al vele tientallen gewelddadige aanvallen op burgers gepleegd die bijvoorbeeld enkel een pro-Trump sticker op hun auto hadden geplakt, of een

    *

    Trump-petje

    droegen. De meeste mainstream media negeren dit niet alleen, maar sporen impliciet – en soms zelfs expliciet - aan tot geweld tegen rechts.

    ‘Onvoorstelbare haat en woede van links’

    *

    Trump had het diner speciaal georganiseerd ‘ter ere van het evangelische leiderschap’. Er werd samen gebeden, en gediscussieerd over de toestand van het land. Trump uitte tegen de aanwezigen zijn grote zorgen over de enorme, steeds grover wordende haat van links tegen andersdenkenden, met name conservatieven.

    ‘Die haat en woede is onvoorstelbaar,’ zei hij. ‘Dat komt deels vanwege wat ik voor jullie en voor mijn gezin heb gedaan, en tegen hen... De verkiezingen op 6 november zijn daarom een referendum, niet alleen over mij, maar ook over jullie geloof. Het is een referendum over de vrijheid van meningsuiting en het Eerste Amendement.’

    De media, zowel op TV als het internet, hebben het zwartmaken en belasteren van Trump met propaganda, ongegronde insinuaties en regelrecht nepnieuws dan ook verder opgevoerd, in de hoop dat de Republikeinen hun meerderheid kwijtraken. ‘Dan zullen ze alles omververwerpen wat we gedaan hebben, oen dat zal snel en gewelddadig gebeuren. Er zal geweld zijn. Als je kijkt naar Antifa en andere groepen zie je dat dit gewelddadige mensen zijn.’

    Onafhankelijke analisten denken dat dit geweld er toch wel komt, ook als de Republikeinen winnen. Daar ziet het vooralsnog nog niet naar uit, want enkele pro-Trump kandidaten hebben de voorverkiezingen in onder andere Arizona en Idaho reeds verloren.

     

    ‘Twee ellendige jaren als we in november verliezen’

    *

    Trump vroeg de evangelische leiders dan ook om het uitspreken van hun steun voor hem, zodat hun kerkleden en volgelingen op de Republikeinen gaan stemmen. ‘Als ze dat niet doen gaan we twee ellendige jaren tegemoet, en zal het eerlijk gezegd een zeer moeilijke tijd worden. Jullie zijn één verkiezing verwijderd van het verliezen van alles wat jullie hebben. Kleine dingen zoals ‘Merry Christmas’, dat kun je dan niet meer zeggen.’

    Het in de ban doen van het christelijke kerstfeest is bepaald geen hoax en gebeurt ook al jaren in Nederland. Zo hebben diverse supermarkten het woord ‘kerstmis’ vervangen door het algemene woord ‘feestdagen’.

    Wordt Amerika onregeerbaar?

    De polarisering van links versus rechts begint in Amerika zorgwekkende vormen aan te nemen. De jarenlange haat, leugens, propaganda en het geweld van de linkse gevestigde orde zal op zeker moment een heftige tegenreactie van rechtse groepen, die zich tot nu toe bijna overal kalm opstellen, uitlokken, zeker als het links lukt om Trump alsnog af te zetten, of bij de volgende verkiezingen weer een linkse Democraat in het Witte Huis te krijgen.

    De Democraten stelden onlangs een document op waarin ze aankondigen om na hun eventuele overwinning in november het presidentschap van Trump politiek volledig te blokkeren.

    ‘Amerika dreigt ongeacht wie er in november wint onregeerbaar te worden,’ denkt The American Dream blogger Michael Snyder. ‘Het is heel waarschijnlijk dat we hier duidelijk bewijs van zullen zien zodra chaos in onze straten regeert.’ (1)

     

    Google waarschuwt linkse tech giganten tegen censuur

     

    Om de berichtgeving in de media weer wat neutraler en eerlijker te krijgen heeft president Trump een commissie ingesteld die de huidige censuurmaatregelen door de tech giganten gaat onderzoeken. Die weigeren daar vooralsnog aan mee te werken. Zo heeft de CEO van Google een officiële dagvaarding genegeerd. (2)

    Trump waarschuwde tech giganten zoals Google, Facebook en Twitter dan ook dat ze ‘voorzichtig moeten zijn, want jullie begeven je op zeer, zeer glad ijs.’ (3) De directeur van de Nationale Economische Raad, Larry Kudlow, verklaarde dat er serieus gekeken wordt naar het reguleren van Google en YouTube, zodat die niet langer 95% linkse propaganda bovenaan zetten (wat uit recente onderzoeken is gebleken), maar ook weer ruimte geven aan rechts.

    Voor YouTube is inmiddels een

    alternatief opgericht, waarop

    UGETube

    conservatieve en rechtse stemmen weer gebruik kunnen maken van hun vrijheid van meningsuiting zonder bang te moeten zijn dat Google/YouTube hun video’s en berichten weer snel offline halen.

    Xander

    (1) The American Dream via Infowars
    (2) Infowars
    (3) Infowars
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Hoever we reeds staan in eigen land? Slechts één voorbeeld. Het woord ‘Kerstmis’- ‘Kerstmarkt‘ zijn al sinds enkele jaren uit het straatbeeld verdwenen. Net zoals de Christelijke Symbolen. De ‘Verrijkers’ zouden kinnen op de tenen getrapt zijn en amok maken. In Onze grootwarenhuizen is de HALAL er geluidloos en in alle stilte bijgekomen in de toonbanken, maar staat wel degelijk en zelfs zeer opvallend als dusdanig geraffineerd. Zelfs op Google staan de door hen niet-gewenste ‘items’ helemaal achteraan. Of ze ontbreken helemaal, indien naar 25 December verwezen moet worden of naar Bethlehem. Bij Google staan eerst de negatieve berichten over Trump, en pas vele bladzijden verder; de neutrale oif de positieve zeken. Een kniesoor die daar op let. Maar de zoete lepel is wel binnen. Men vernoemt Google, Facebook, Twitter, dan ook als de

    *

    tech giganten,

    die oproepen om ‘different’ te gaan denken. Moest het zo ernstig niet zijn, men zou er zelfs het Gentse lolletje kunnen bij betrekken… ‘Thinjk Different, of you’re dead’

    Het spijtige van de zaak is, dat onze Sociaal Democraten’ in gans West Europa en ver daarbuiten, die op sterven na dood zijn, in leven worden gehouden door de ‘vrienden’ van de Grote Politiek die smijten met geld.

    In Amerika luisteren die onruststokers naar de naam ‘Deep State’ , d.i. een verwijzing naar de zogezegde diepere funderingen van de Nieuwe Wereld Orde.

    De Groenen spelen daarbij de rol van rattenvangers…. Die zijn de perfecte invulling van wat er gebeurt met een bende lemmingen… Verstand verloren, zot gemaak door de onuitputtelijke ‘geneugten des levens’, rijp om zich in de afgrond te storten.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!