DEKEN VOOR PAKISTAN
als je anderen kan helpen, ben je een gelukkig mens
bezoek ook eens onze website : www.debreimadammen.be
Foto
Foto

kijk ook eens
op onze website : http://sites.google.com/site/debreimadammen/

Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • MAART
  • SAMENNAAIDAG 2018
  • 2018
  • eindejaar
  • LIBERIA
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    31-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OUDEJAARSAVOND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    lang geleden  op een oudejaarsavond  zat een meisje bibberend van de kou ,  gewikkeld in een wollen sjaal in een hal van een stationnetje.  mensen kwamen  uit de treinen en haasten zich naar huis.  stillaan liep het station leeg.  de treinen stonden stil .  de lichten doofden en ze haastte zich naar buiten. 
    daar stond ze dan op straat,  waar het rustiger geworden was.  ze trok haar wollen sjaal heel dicht tegen zich aan.  ze stak de straat over en kwam in een rustige laan terecht.   ze keek een huis binnen,   daar branden de lichten overal,  ze kon zien hoe een vrouw in de leefruimte  een tafel mooi aan het versieren was,  kaarsjes deed branden,  ze zag er tevreden uit.  plots stopte een wagen voor de deur en een vijftal mensen kwamen eruit en belden aan de deur van het huis.  ze hadden pakjes bij zich.  wat zou daar allemaal inzitten?   de deur ging open en ze haasten zich naar binnen waar het heel gezellig was.   weer ging het meisje wat verder.  bijna in alle huizen brandde licht,   stond een mooie kerstboom ,  lagen pakjes erbij en was de tafel mooi gedekt.  
    ze wreef haar handen tegen elkaar, die hadden zo'n kou.  kon ze zich maar eens warmen aan het haardvuur daarbinnen...
    plots zag ze daar tussen de struiken een jong hondje liggen.  ze stapte op het diertje toe.  het zag er mager en ondervoed uit  en had net zoveel kou als zij.  ze nam het diertje op  en draaide het in haar wollen sjaal.   ze trok het dicht tegen zich aan.  het hondje likte haar wang.   ze voelde zich plots zo intens gelukkig.  met twee was het toch   fijner dan alleen.  ze stapte verder door de straat  met het hondje die haar ook verwarmde.  ze keek nog wel eens door een raam maar voelde zich niet meer eenzaam.  ze nam het diertje mee naar haar armoedig kamertje .   ze legde het diertje op haar bed en stak de kachel aan,  en ook een kaarsje deed ze branden.   ze keek in de kast en vond nog wat boterhammetjes.  ze haalde melk uit de koelkast,  en goot het in een kommetje , verbrokkelde  een beetje brood erin  en gaf het aan het hondje.  zelf at ze ook een boterhammetje.   daarna legde ze zich op haar bed met het hondje dicht bij haar .  ze vielen in slaap.   enige tijd nadien schrokken ze wakker van  knallend geluid...  het vuurwerk om middernacht wekte hen.  door haar raam kon ze het spektakel zien.  dit is nu het nieuwe jaar ,  zei ze tegen het hondje,  en dat is voor mij goed begonnen want ik kreeg een lief vriendje cadeau...jij !

    gewoon geschreven op oudejaarsavond  door dino



    31-12-2007, 00:00 geschreven door dino
    28-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENAZIR BHUTTO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    het nieuws van de moord op benazir bhutto  beroerde de ganse wereld.  in pakistan braken rellen uit,  het land is in diepe rouw.   als ik nieuws hoor uit pakistan,  dan trekt dat mijn aandacht,  omdat mijn actie bij pakistan begon.   de laatste maanden was deze opmerkelijke vrouw vaak in het nieuws bij de aanloop van de komende verkiezingen in haar land.   ze had veel kans om de overwinning te behalen op de huidige president musharraf.  ze had ook veel vijanden en wist dat  ze de kans liep vermoord te worden.  gisteren was het dan zo ver....
    in het nieuws sprak er iemand over dat het is omdat ze "een vrouw" was,  dat ze vermoord is.  
    ze had een groot deel van haar leven in groot brittanië doorgebracht ,  studeerde aan de universiteiten van harvard en oxford. 
      ze kende de problemen in haar land en was daar de leidster van de pakistaanse volkspartij.   ook de pakistanen in ons land  zijn in diepe rouw om haar overlijden. 
    ze is pas 54 jaar,  kon nog zoveel doen voor haar land.  nu is ze niet meer,  maar ik ben zeker dat haar geest verder leeft in haar volk.   ik hoop dat de onrust daar ophoud en er eerlijke verkiezingen komen.

    mag ik jullie  allemaal een fijn weekend wensen ?  tot volgende week.  dino



    28-12-2007, 20:41 geschreven door dino
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT SENEGAL
    gisteren kreeg ik een mail van trees.  enkele maanden geleden  schreef ik op mijn blog over deze merkwaardige vrouw die sinds het jaar 2000,  elk jaar naar senegal gaat rond de jaarwisseling,  om daar moedertjes te helpen bevallen  in zéér  primitieve omstandigheden.   vele kindjes sterven kort na de geboorte.   ik kwam in contact met haar door antoinette  en samen met de dames van het zorgcentrum in deinze hebben we  dekentjes en mutsjes gebreid voor die  babies ,  ook annie en haar vriendinnen  droegen hun steentje bij.   
    door deze kindjes in de warme dekentjes te wikkelen en een warm mutsje op hun hoofdje,  komt de voeding rapper op gang en hebben ze meer overlevingskansen.
    vorige vrijdag is trees weer vertrokken naar senegal,  samen met haar man die huisdokter is.   ik dacht dat het zou duren tot ze terugkwam dat we iets zouden horen,  maar niet dus...
    ik laat jullie hier de mail meelezen :

    Lieve mensen,
    blij dat het lukt om iets door te sturen vanuit een primitef internetcafe ) waar de toetsen blijven plakken op het klavier. Gisteren begon onze kerstavond met de aankondiging van een 2ling op komst, en geboren op kerstnacht, 2 maand te vroeg, maar dieu le veut en Inch allach... ze kwamen gezond? ter wereld, eentje met de nodige eerste zorgen, want dit wou nog niet ademen, te moe zei men...Luc en ik moesten helpen, maar vooral slikken en bekomen nadien warme wollen kleertjes die inderdaad levensreddend waren, want een couveuse is hier niet; ze wogen samen 3 kg ...met mama alles in orde, blij met 2 jongens, kleine veel  te kleine kerstmannejes of petit Jezus ...zoals ze ze hier noemen.
    Nadien nog een kerstenkind van 4 kg; een jongen van een arme Senegalese en een anonieme Duitse "toerist".
    Vandaag de ganse dag in het weeshuis, zeer aandoendelijk, veel kleertjes kunnen geven maar vooral veel Liefde die ze er tekort komen/ Het weeshuis is door een franse dame gesticht en herbergt enkele honderden kinderen van gans het land en zelfs uit Mali. Men werkt er ook met Franse jongeren  die hier voor 9 maand een werkstraf dienen te vervullen, maar dat verklaart meteen de bijna militaire discipline die er heerst, we moesten bijvoorbeeld eerst onze hulpgoederen lqaten wegen vooraleer we binnen konden en het is zeker niet bevordelijk voor een gemoedelijke sfeer; toch waren er enorm blije gezichtjes met op hun hoofdjes de mutsjes die de mensen van dekens voor pakistan en de dames van Ten Bosse gebreid hadden/ Moe keerden we terug. Het lukt verder om te slapen en soms wat te mijmeren over zoveel waar we ons thuis soms druk om maken...
     
    Tot een volgende keer als er nog eens verbinding is.
    Luc en Trees
    zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer warme groeten) 35T

    nu  wachten tot trees nog eens mailt en als ze terug is  ik wat fotos op mijn blog kan plaatsen.  ik hou jullie op de hoogte. 



    28-12-2007, 17:37 geschreven door dino
    24-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZALIG KERSTFEEST !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    graag wil ik jullie allemaal een zalig kerstfeest wensen !  geniet van deze dagen,  het zijn dagen die we meest doorbrengen met onze familie of vrienden. 
    maar vergeet ook niet om eens even aan diegenen te denken die niet het geluk hebben om kerst te vieren,  of toch niet bij hun familie zoals onze militairen in kosovo  en andere gebieden. 
     
    héél in het begin van mijn blog heb ik eens  verteld over die wens die je om middernacht  mag doen.    mijn ouders deden dat ook  nadat ze twee jaar vruchteloos geprobeerd hadden zwanger te worden,  en ik werd net 9 maanden nadien,  op 24 september geboren.  dus wie een wens heeft,  om middernacht kan je die doen....

    ik hoop dat ik met mijn blog ook mensen in het buitenland kan bereiken,   en zo ook mijn kerstwensen ontvangen. 
    dat er vrede mag komen op deze wereld,  dat de mensen wat méér voor elkaar overhebben, dat we een beetje leren delen,   dat er meer geluk en liefde mag  komen...  het zijn allemaal wensen die iedereen wel in gedachten heeft,  laat ze ook uitkomen.  zalige kerst !




    24-12-2007, 17:11 geschreven door dino
    21-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INVESTERING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen sorry  dat ik zo lang niet op mijn blog schreef,  maar vorige zaterdag maakte ik een serieuze val thuis en de eerste dagen was ik er echt niet goed van ,  komt daarbij de vermoeidheid  tengevolge van de bestralingen... deze week was echt niet van de beste. 
    laatst las ik ergens volgende tekst :

    ik las ooit eens een artikel over wat de opvoeding van een kind je kost tot het 18 jaar is...  het werd geschat op 160.140 €.

    dit bedrag spreekt tot de verbeelding van alle ouders,  die meteen denken wat ze met al dat geld hadden kunnen doen,  indien ze geen kinderen hadden.

    voor anderen is dit cijfer een bevestiging van hun beslissing om kinderloos te blijven.

    maar... 160.140 € is niet eens zo'n hoog bedrag als we het  goed bestuderen,  want dan wordt het 8 896,66 € per jaar,  741,08 € per maand,   171,08 € per week  of slechs 24,44 € per dag,  een beetje meer dan één euro per uur.
    toch zou men kunnen denken dat de beste financiël tip zou kunnen zijn : "blijf kinderloos als je rijk wilt worden "

    en het verbaasd ons dat er dan mensen zijn die bereid zijn om niet enkel 160.140 € te investeren,  maar zelfs een veelvoud ervan...
    de vraag is dus... 
    wat krijg je in ruil voor die 160.140 €???
    - het recht om een naam toe te kennen,  en de trots om er je eigen achternaam bij te zien.
    - giechelbuien onder de lakens.
    - meer liefde dan je hart kan verdragen.
    - ontelbaar veel "vlinderkusjes"  en "bereknuffels"
    - de oneindige verwondering over de wonderen der natuur zoals stenen, vissen, wolken en strand
    - vreugde in elke dag van ons leven
    een hand om vast te houden, gewoonlijk plakkerig van de confituur...
    - een speelmaatje om bellen te blazen , vliegers op te laten, een zandkasteel te bouwen, je helemaal nat te laten spuiten en je vermaken als een kind.
    - iemand die je leert om jezelf te lachen, zonder je zorgen te maken.
    het licht zien aangaan wanneer ze eindelijk iets begrijpen zoals optellen en aftrekken
    - leren fietsen,  en dat de cadeautjes niet de echte betekenis zijn van kerstmis.
    - je hebt een excuus om de verhaaltjes van peter pan te blijven lezen.
    tekenfilmpjes bekijken op zaterdagmorgen,  naar disneyfilms te gaan kijken en een wens maken bij het zien van sterren.
    - je kan regenbogen,  hartjes en bloemen onder de magneetjes van de koelkast hangen en nieuwjaarsbrieven verzamelen
    - handafdrukken in klei, en tekeningen of knutselwerkjes voor moeder- of vaderdag.

    voor 160.140 € bestaat er geen betere investering voor je geld :
    - een held zijn door enkel en alleen een bal van het dak van de garage te halen
    - een splinter uit een vinger te halen
    - het opblaasbaar zwembadje met water te vullen
    - hen heel ver op je rug dragen
    - of door een voetbalploeg te motiveren die nooit wint, maar altijd als troostprijs een ijsje krijgt.

    je krijgt een VIP-zitje in hun geschiedenis, om getuige te zijn van :
    - hun eerste pasjes,
    - hun eerste woordjes
    - de eerste tand die uitvalt,
    - het eerste gebedje
    - de eerste keer op de kermis,
    - en een eerste afspraakje.
    je wordt onsterfelijk.
    je voegt een tak aan je geneologische boom en als je geluk hebt,
    een nieuwe reeks aandelen in je investering, die "kleinkinderen" genoemd worden.
    je behaalt een studiegraad, soms zelfs met eervolle vermelding in :
    psychologie, voeding, strafrecht, communicatie, en sexuele voorlichting, die geen enkele universiteit op de wereld kan evenaren.

    in de ogen van een kind sta je op dezelfde trede als God, en je hebt alle macht om :
    - een huilbui te sussen
    - de monsters van onder het bed weg te jagen,
    - een gebroken hart te troosten
    - een feestje te organiseren
    - en om oneindig veel van ze te houden, zodat zij op hun beurt ooit zullen liefhebben als jij : zonder rekening te houden met kosten of moeite.
    een goede investering, vind je niet?
    GENIET   ERVAN !!!!!!


    21-12-2007, 07:45 geschreven door dino
    14-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WATERVLIET OP ZIJN BEST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren  brachten annie en antoinette samen met mij een bezoek aan de breiclub de vierkantjes   in het dorpshuis  in watervliet.  door de zorg voor fien en  mijn verblijven in het ziekenhuis,  was het al lang geleden dat ik er was.  het was een blij weerzien en voor annie en antoinette een aangename kennismaking.  ze stonden versteld van zoveel mooie dekens en truitjes die daar gemaakt worden.  en iets bijzonders daar is het werk van hun oudste breister :  een vrouw van 95 jaar die elke maand trouw een ganse reeks  gebreide kousjes aflevert.  antoinette wou dat ook wel leren en vroeg haar hoe ze die maakt.  ik toonde enkele mensen daar hoe ik mutsjes brei voor de kankerpatiëntjes en voor de babies in senegal  met de knitty - knitter.  dit is een nieuwe manier van breien,  een modernere manier van punniken.  velen van ons kennen dat wel van vroeger met het paddestoeltje of zelfs met een klosje van garen met vier nageltjes van boven.   ze vonden dat daar wel heel leuk,  en gaan zich dat ook aanschaffen.  het was echt gezellig,    annie en antoinette voelden zich duidelijk op hun gemak.     bij een koffietje of frisdrank  werden herinneringen van vroeger opgehaald en ook leuke anekdotes verteld.  de tijd ging snel.  maar het was een fantastische namiddag.  antoinette had wol mee  en daar waren ze wel heel tevreden mee.
    rond half vijf reden we naar huis  en hielden er een geweldig goed gevoel aan over.  annie had ook enkele fotos gemaakt,  die ze me gisteravond al toestuurde.  ik wou het 95- jarig vrouwtje eens afdrukken ,  terwijl ze uitlegt aan antoinette hoe ze de kousjes moet breien. 


    14-12-2007, 08:32 geschreven door dino
    11-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROFICIAT ANNIE !!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen een tijdje geleden liet annie me weten dat de ganse voorraad wol,  die ze bij martine haalde,  op was.   er was dus nood aan een nieuwe voorraad wol voor drongen...
    ik had hier op mijn blog al een oproep gedaan,  en ook in libelle,  maar met weinig resultaat. 
    annie op haar beurt speurde  ook op internet en zo om wol te vinden.   en ze vond inderdaad een zoekertje van een vrouw die een grote voorraad  had die ze wou verkopen. 
    vorige week is annie dan terplekke gaan kijken  wat er allemaal was.    ze vertelde de vrouw over onze actie en waarvoor de wol dus zou dienen.   ze kwamen tot een schappelijke prijs voor de ganse voorraad.  dolgelukkig keerde annie huiswaarts en begon de wol te sorteren.
    na het weekend kreeg ik een mooi berichtje van haar :  ze had nog nooit zo genoten  van iets te kopen .     802 bollen en nog eens 7 kg gebreide stukken  !!!!!   niet te geloven !!!!!  ze kan nu weer een tijdje voort.
    ik ben zo blij voor haar  en ik wil haar speciaal proficiat wensen want,   annie heeft die wol zelf betaald
    "deken voor pakistan"  is  geen  "vereniging"  zoals vele anderen :  ik heb  een oproep gedaan in de krant om lapjes te breien of wol te geven en daarop hebben honderden mensen gereageerd.   antoinette en annie waren twee van hen.  twee onbekende mensen voor mij,  die ik hierdoor beter leerde kennen.   het zijn hartsvriendinnen geworden.   ze zijn eerlijk,  met een hart als goud,  steeds klaar om iemand te helpen.  ik ben een gelukkig mens dat ik kennis met hen kon maken,  vriendschap met hen kon sluiten,  een vriendschap voor het leven.
    donderdag gaan we samen naar watervliet,  naar de maandelijkse breinamiddag in het dorpshuis.  het is lang geleden dat ik nog kon gaan,  door de zorgen voor fien en nu met mijn eigen gezondheidsproblemen.    ik neem annie en antoinette mee,  zodat ze eens kunnen zien hoe het daar aan toe gaat.   zo leren zij ook deze mensen eens kennen.



    11-12-2007, 20:41 geschreven door dino
    05-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG EEN MOOIE FOTO UIT RUISELEDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    laatst zette ik een foto van de missiekring van ruiselede op mijn blog.  ik had nog een tweede foto  met hun breiwerk die al klaar was,  maar toen ik die foto op m'n blog wilde zetten,  bleek hij te groot te zijn.  mijn lieve vriendin annie uit drongen  heeft dat nu voor mij opgelost  en de foto verkleint.  zo kunt u alsnog genieten van de mooie breiwerkjes die mensen van ruiselede maakten. 
    het zijn echt juweeltjes !!!!!



    05-12-2007, 21:36 geschreven door dino
    02-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERSTMARKT IN DEINZE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen volgende zaterdag gaat er in deinze  een  kerstmarkt door.   een tip om eens een uitstap van te maken. 
    voor mij heeft die kerstmarkt nog een andere betekenis :  twee jaar geleden  belde antoinette me  vanop de kerstmarkt,  waar ze elk jaar staat met   kaartjes die ze verkopen voor "ziekenzorg".   ze had de vrijdag mijn artikel gelezen in de krant , en ze vroeg me of ze reclame mocht maken voor  mijn actie.
    ze zou mij later nog terugbellen ,  zei ze. 
    ik vond dat wel tof !
    ze belde me inderdaad een week later weer op en bood me aan te helpen bij de actie.    zij en haar vriendin mireille hebben een hobbyclub in vinkt,  en die zouden ook helpen om te breien. 
    maar bij antoinette ging dit alles veel verder :   deze  vrouw  is mijn rechterhand geworden in de actie,  mijn steun,  en één van mijn beste vriendinnen !  ik ben haar zo dankbaar voor wat ze allemaal doet voor mij,  en nu ik,  wegens mijn ziekte,  wat minder kan,  is zij er weer om alles in goede banen te leiden....

    een gewoon telefoontje,  gebeurtenis,  kan je leven veranderen en een héél uitzonderlijke,  levenslange ,  sterke vriendschap opleveren...  dat bewijst onze vriendschap nog eens !
    dank je antoinette voor alles !


    02-12-2007, 22:47 geschreven door dino
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze morgen kreeg ik van blogger  andré otté  een mail met een tekst die ik ook op mijn blog wil zetten. 

    Kaarsen branden wereldwijd
    Worldwide Candle Lighting
    Ieder jaar op de tweede zondag in december:

    Zondag, 9 december 2007


    Opdat hun licht voor altijd zal stralen zetten mensen in de hele wereld op deze dag om 19.00 u brandende kaarsen voor hun raam om hun gestorven kinderen te gedenken.
    Zo worden de kaarsen in de ene na de andere tijdzone telkens een uur na elkaar aangestoken, zodat een golf van licht de hele wereld overspoelt.
    Op vele plaatsen wordt deze Kaarsen Branden Wereldwijd, begeleid door verschillende activiteiten, zoals bijeenkomsten waar namen worden voorgelezen, kerkdiensten, gedenktochten, aandacht in de pers …
    Het initiatief tot deze actie werd in 1997 genomen door de Compassionate Friends in de V.S.

     
    Kaarsen branden wereldwijd  
    Reacties hierop altijd welkom.

    Marina maes
    Voorzitster
    vzw 'ouders van een vermoord kind'
    marina.maes2@telenet.be
    Ouders van een overleden kind 
     Zelfhulpgroep ouders van een overleden baby  


    een kind verliezen,  is wel het ergste wat je als ouder kan overkomen !     dat zullen alle ouders  beamen. 
    laat ons dan ook op die dag  een kaarsje branden...                                           dino  

     



    02-12-2007, 09:05 geschreven door dino
    01-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRETTIG WEEKEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ja...'t is weer  eens  weekend,  zullen er velen denken !   en dit zal er zeker geen zijn om te onthouden,  wat het weer betreft.    maar  toch zijn er wel andere dingen die de moeite waard zijn om naar uit te kijken.    hier in eeklo alleen zijn er bij twee hobbywinkels opendeur,  speciaal voor kerst.   in gent gaat dan weer de hobbybeurs door in flanders expo.  kerstmarkten,  kerstshows in tuincentra.... er is overal wel wat te beleven,  die ons weekend dan toch weer goed maakt. 
    tom en fien gaan vandaag met hun papa naar de sint.  daar kijken ze enorm naar uit,  zoals zoveel kinderen.
    ik ben dan weer blij,  dat mijn eerste week chemo goed verlopen is.   zo is er wel voor iedereen iets waar hij content over is.
    graag had ik jullie dan enkele wijze gezegden meegegeven om eens over na te denken of gewoon eens te lezen.

    menigeen vindt zijn hart pas,  als hij of zij het verloren heeft
    ***
    de wereld is als een spiegel : als je boos kijkt,  kijkt zij boos terug
    ***
    luisteren betekent : wachten tot de ander uitgesproken is
    ***
    houd van de mensen zoals ze zijn,  er zijn geen anderen
    ***
    oud en wijs wil niet zeggen dat je alles weet
    ***
    vergeet wie je dacht te zijn  en accepteer wie je bent
    ***
    een stap terugdoen, brengt je soms verder dan een dozijn stappen vooruit
    ***
    leraren openen de deur,  maar je moet zelf binnengaan
    ***
    doe het goede en volhard daarin
    ***
    wat is haasten als de tijd de eeuwigheid kent
    ***
    wie wil zoekt een mogelijkheid,  wie  niet wil  zoekt een reden
    ***
    de eerste stap in het realiseren van een droom,  is het in je geest prioriteit maken
    ***
    mijn wolken treurend in het duister, vergeten dat zij  het zelf zijn die de zon verborgen houden
    ***
    elke minuut dat je je druk maakt over het verleden,  gaat af van je toekomst
    ***
    tussen het volhouden door,  mag je best even rusten
    ***

    en nu is het weekend dus,  mogen we zeker  wat rusten,  en ...genieten !



    01-12-2007, 05:40 geschreven door dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Over mijzelf
    Ik ben nadine, en gebruik soms ook wel de schuilnaam dino.
    Ik ben een vrouw en woon in eeklo (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 24/09/1953 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: handwerken, kaartjes maken en lezen.
    ik wou met mijn blogje mensen op de hoogte houden van mijn actie "deken voor pakistan" maar ik vertel er ook over mijn gezinnetje en over wat ik voel en denk bij de actualiteit.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    laat ons een beetje meer rondom ons kijken en
    beseffen hoe goed we het hier hebben,
    dat we ondanks  onze bescheiden bijdrage
    toch verandering teweeg kunnen brengen
    in deze wereld.
    laat ons er iets moois van maken,
    deel geluk, liefde en warmte, daar worden we allemaal beter van.
                                          dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per maand
  • 03-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 09-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!