DEKEN VOOR PAKISTAN
als je anderen kan helpen, ben je een gelukkig mens
bezoek ook eens onze website : www.debreimadammen.be
Foto
Foto

kijk ook eens
op onze website : http://sites.google.com/site/debreimadammen/

Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • MAART
  • SAMENNAAIDAG 2018
  • 2018
  • eindejaar
  • LIBERIA
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    28-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNIEK KANALENLANDSCHAP BEDREIGD !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen omdat we niet alleen moeten zorgen voor de medemensen  die het minder hebben dan wij en  voor  ons   leefmilieu,    we moeten ook bezorgd zijn  om het  unieke natuurgebied en kanalenlandschap dat ons land nog rijk is !!!
    ik kreeg van enkele bezorgde  natuurliefhebbers een mail  om het probleem van de uitbreiding van het schipdonkkanaal ten voordele van de haven van zeebrugge ,   aan te kaarten,   waardoor dit unieke landschap zou verdwijnen.
    dit mooi  gebied  in het meetjesland en de streek van brugge kennen veel fietsers,  wandelaars, vissers  en natuurliefhebbers ,  als een nog ongerept landschap.
    zelfs mensen van antwerpen, limburg en elders in belgië die onze kust aandoen,  stoppen daar wel eens om te genieten  van dit prachtig stuk natuur.
    daarom zou ik vragen dat alle bloggers en bezoekers eens een kijkje nemen op www.tgrootgedelf.be .   lees dit eens aandachtig  en als u ook overtuigd bent dat dit landschap moet blijven,  en niet verdwijnen ten voordele van de haven van zeebrugge,  teken dan de petitie,  die u terugvind op deze site.  overtuig ook uw vrienden en kennissen om dit te doen  .   
    alle natuurliefhebbers zullen u hier dankbaar voor zijn.


    28-01-2008, 07:23 geschreven door dino
    27-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INNIGE DEELNEMING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze voormiddag toen ik mijn post op de pc controleerde,  zat er een mailtje bij van annie uit jabbeke
    op 21 november 2006 bracht ik deze bijzondere vrouw  een bezoek.  er waren nog enkele breiende vrouwen uitgenodigd en het was een gezellige samenzijn.   tijdens dit bezoek vertelde annie hoe ze in dit gezin terechtkwam,  na het overlijden van haar man zijn echtgenote.   annie  kreeg er meteen de zorg over de nog kleine kinderen van haar echtgenoot.  samen kregen ze nog een kindje  en annie  werkte samen met haar man,  die een zelfstandig tuinbouwbedrijf had.  
     nu is  haar man na een slepende ziekte overleden... 
    ik leef echt mee met annie  en hoop dat ze tijd neemt om dit te verwerken. 
    ze is een actieve,  hartelijke vrouw, met het hart op de juiste plaats.  ik  ga  haar zeker bezoeken zodra ik beter ben.
    ze is ook heel actief in de kav,  en  men  zal   haar  daar zeker   steunen.
    annie,  mijn innige deelneming bij het overlijden van je man.  je staat er niet alleen voor...

    dan kreeg ik ook een telefoontje van een oudere dame uit  liedekerke,  die regelmatig   150 mooi gebreide lapjes komt afgeven.  volgende zaterdag brengt ze de tiende keer een levering.  dat wil zeggen,  dat ze in totaal al 1500 lapjes breidde op die twee jaar
    ik wens haar van harte proficiat !!!!! en kijk uit naar zaterdag,  ze komt altijd langs met haar man  en die twee mensen zien er ondanks hun leeftijd nog fantastisch uit.  ze wil me ook een hart onder de riem steken,  na een week chemo.
    ze had eens geen wol meer en haar man zette een zoekertje in een plaatselijke krant  en ze kreeg zoveel reactie dat ze er genoeg heeft voor de rest van haar leven zegt ze.   ze is fier en blij nog altijd te kunnen breien voor de dekentjes.
    zo was het een zondag met eerst een triestig bericht en daarna weer een tof telefoontje uit liedekerke,  en zo is ons leven ook....  maar we moeten altijd vooruit kijken en de goeie dingen in het leven koesteren,  dat is volgens mij de essentie.   wat denken jullie ervan?


    27-01-2008, 22:20 geschreven door dino
    25-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INLOOPHUIS TE BRUGGE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "inloophuis"  klinkt misschien nogal raar,  maar  het is echt een heel tof initiatief  van de vlaamse liga tegen kanker.
      het inloophuis  is  een open huis,  een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker, hun familie en vrienden.    vrijwilligers  staan er altijd klaar om u steun en opvang te bieden of te helpen zoeken naar een oplossing voor een bepaald probleem.    je kan er iedere dag terecht zonder afspraak.
    twee keer in de maand is er een "koffie-moment".     dit is een bijeenkomst van  de  kankerpatiënten,  waar bij een koffie en een versnapering gepraat wordt over hun ziekte,  gevoelens,  problemen  en andere dingen.   
    twee weken geleden toen ik in het az in brugge zat te wachten voor de bestralingen,  kwam daar roland,  een vrijwilliger van het inloophuis om ons te vertellen over dit initiatief  en kregen we ook een foldertje.
    dinsdag was er dan zo'n koffie-moment en ik besloot daar naartoe te gaan.   ik werd er hartelijk verwelkomt,  en ik bleek niet alleen te zijn.   er waren nog drie kankerpatiënten die voor de eerste keer kwamen.   er was zelfs een dame bij die zei dat ze al een paar keer van plan geweest was om te komen,  maar niet durfde.  we voelden ons allemaal op ons gemak,  en zij was blij dat ze nu toch eindelijk de stap gezet had.  
    af en toe komt er ook eens een namiddag een spreker.  dat kan een dokter, psycholoog  of iemand anders zijn die een bepaald thema  komt bespreken,  meestal in verband met kanker. 
    zo is er een themavoormiddag  :"hoe verstevig of herwin ik mijn zelfvertrouwen tijdens of na kanker?"  door walter rombouts, psycholoog uz leuven.  in de namiddag is er een verwennamiddag met gezichtsverzorging, relaxatie, gezichtsmassage....
    er zijn ook nog thema namiddagen over "meer weten over mond- en keelkanker",  "eetproblemen tengevolge  van mond- en halstumoren",  "werkhervatting na kanker"......
    héél interessante thema's  ,  ik wil zeker enkele namiddagen bijwonen.

    we mogen van geluk spreken dat er dergelijke initiatieven bestaan,  want kanker komt méér en méér voor.  iedereen wordt er in zijn omgeving wel mee geconfronteerd.   onze   belgische  artsen,  zijn héél  bekwaam,  en kunnen al veel ...  maar je moet er als patiënt toch nog altijd mee leven.  en het is niet alléén de patiënt,   maar ook  familie en kennissen worden hierbij  betrokken.    zij weten ook niet altijd goed hoe ze moeten reageren   of omgaan met de kankerpatiënt.     voor hen zijn die inloophuizen ook een goede oplossing.
    ik denk dat iedereen dankbaar is voor wat de vlaamse liga tegen kanker allemaal doet  en ze verdienen zeker onze steun.

    voor mij was het een zeer  kalme week,  want ik moest  veel rusten  na mijn opname van vorige week ,  en het heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen ,  want mijn bloeduitslag was goed : volgende week mag ik chemo krijgen.  dit is al de derde kuur  van zes ,  dus het vordert...  
    ik heb heel veel vertrouwen in mijn arts.  de positiviteit  helpt  ook bij de genezing,  en zoals annie uit drongen me  zei deze week : " je hebt nog zoveel te doen !  "
    ik kijk naar buiten,  de zon schijnt,  het ziet er allemaal fantastisch uit...  laat  de lente maar komen....   ik wens jullie allemaal een fijn weekend  en tot volgende week.  dino

     



    25-01-2008, 15:59 geschreven door dino
    20-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALLO ALLEMAAL.... BEN TERUG !!!!!
    hallo  allemaal,  hier ben ik weer.  blij dat ik nog eens op mijn blogje kan schrijven.  dinsdagnamiddag moest ik in spoed naar het ziekenhuis  omdat ik helemaal uitgeput was. 
    waarschijnlijk is de combinatie chemo + bestralingen teveel geweest.  de eerste twee dagen heb ik geslapen in het ziekenhuis  terwijl ze mij   een drietal  baxters toedienden.   ik voel me toch redelijk.   heb ondertussen de kranten wat gelezen  en
    iets wil ik nu toch  even kwijt : ik las,  en hoorde ook op tv over de verschillende stakingen bij toeleveringsbedrijven van ford en tenslotte bij ford zelf.   onvermijdelijk moest ik terugdenken  aan een mail van trees van hove die ik op 28 december op mijn blog plaatste.  lees deze mail nog eens door als jullie kunnen... op het einde schrijft ze :
    "het lukt verder om te slapen en wat te mijmeren over zoveel waar we ons thuis soms druk over maken....  "
    op 7 februari tussen 10 en 11.30u komt trees over senegal praten in dienstencentrum " de bosrank "  in deinze.   ik kan iedereen aanraden om eens te komen luisteren...
    hier in belgië leven we in een luilekkerland.   
    - ben je ziek,  er zijn dokters
    - heb je honger,  er is hier eten
    - wil je studeren,  dat kan
    - wil je je verplaatsen,  er zijn tal van mogelijkheden
    - heb je geen werk,  je kan stempelen
    - er is het ocmw,  allerlei organisaties waar je terechtkan om geholpen te worden.
    - iedereen heeft hier een huis  of er zijn opvangplaatsen
    - er worden zelfs maaltijden uitgedeeld aan de armen....
    en nog durft men hier staken !!!!!  al jaren zien we bedrijven naar het buitenland vertrekken,  omdat de arbeidskrachten daar goedkoper zijn.
    en nog leert men hier niet uit.  men verdient in sommige bedrijven goed en toch wil men nog méér... 
    velen gaan elk jaar op reis,  zelfs meer dan eens !!!  je moet maar eens de dag voor de vakantie naar de luchthaven gaan : kerstvakantie,  crocusvakantie, paasvakantie, grote vakantie..... het krioelt er van het volk.   onze kinderen hebben niets tekort,  wij ook niet....
    MAAR OF DIT ALLES KAN BLIJVEN DUREN.....  als je t mij vraagt : NEEN !!!!
    wie gaat de rekening betalen : ONZE  KINDEREN  en KLEINKINDEREN !!!
    men leeft er maar op los,  denkt alleen aan zijn eigen leuke leventje,  vindt dat men dit alles wel verdient en  héél normaal is.
    de ouderen onder ons  werkten vroeger ook heel veel,  voor vééééél minder,  werkten zelfs de zaterdag nog tot 12 uur. de omstandigheden waren soms veel slechter dan nu.  gelukkig  is dat veel veranderd.
    er is veel controle op werkomstandigheden.  en niet alleen daar.  ons voedsel wordt ook goed gecontroleerd. 
    we hebben van de beste artsen ter wereld... 
    als we eens een beetje vooruitdenken   zou het wel kunnen dat   we binnen een paar jaren  niet meer op reis moeten gaan,   geen werk meer vinden....
    en   dit  alles is ook een punt voor de politici !!!!  een regering vormen die niet lukt,   geld uitgeven aan superprojecten.... terwijl oudere mensen bijna de broodnodige medicatie niet kunnen kopen omdat hun pensioentje niet groot is.

    sorry,  het is me echt soms een beetje teveel als  ik daar allemaal aan denk.   het kan hier zo mooi zijn,  als iedereen een beetje van hetzelfde gedacht was,   maar neen.......
    als ik weet hoe gelukkig we vele mensen al gemaakt hebben met simpele  dekentjes en truitjes die we met héél  véél liefde gemaakt hebben,  dan weet ik :
    WE GAAN ERMEE DOOR   EN DOEN DIT GRATIS   EN MET VEEL LIEFDE !!!!!!!!
    WE GAAN VOOR TREES  WEER  MUTSJES EN DEKENTJES MAKEN DIE ZE  IN DECEMBER WEER GAAT MEENEMEN NAAR SENEGAL...

    ik voel me gelukkig aan dit te kunnen meewerken  en tevreden te zijn met het leven dat ik heb,  ook al is mijn gezondheid nu niet zo best,  dat is bijkomstig.



    20-01-2008, 18:33 geschreven door dino
    15-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEN ER EVEN NIET...
    liefste bloggers  en  vrienden,   ik word deze namiddag even opgenomen in het ziekenhuis,  waarschijnlijk niet voor lang,  dus maak jullie geen zorgen,  binnen de kortste keren ben ik terug.  lieve groetjes,  dino

    15-01-2008, 13:16 geschreven door dino
    13-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE MAANDEN VAN HET JAAR
    JANUARI = LOUWMAAND
    vermoedelijk een verbastering van looimaand.  "louw" komt van  "looien". in januari werd de huid van de geslachte dieren gelooid.

    FEBRUARI = SPROKKELMAAND
    sprokkelmaand heeft niets te maken met het sprokkelen van hout. het komt van "sporkelen - springen" dit omdat februari de schrikkelmaand is, die om de vier jaar één dag verspringt.

    MAART = LENTEMAAND
    maart komt van martius, wat verwijst naar de romeinse oorlogsgod mars, die tegelijk de god van de natuurmaand was.

    APRIL = GRASMAAND
    de naam april zou kunnen komen van het latijnse "aperire" wat betekent : "openen" of "ontsluiting".  de aarde "opent" zich nu om zaden en plantgoed te laten groeien.  een andere bron zegt dat april zou kunnen komen van "mensis aprillis" wat "zonrijke maand" zou willen zeggen.

    MEI = BLOEIMAAND, MARIAMAAND
    andere bronnen zeggen dat mei komt van "majus" (een god  van wasdom)verwant met "magnus" wat betekent : groots,  heerlijk

    JUNI = ZOMERMAAND
    juni komt van juno, vrouw van jupiter. ze was de beschermster van de geboorte, tevens lichtgodin.

    JULI = HOOIMAAND
    die naam werd gegeven door karel de grote. dit klinkt eigenlijk vreemd, want het hooi ligt al lang opgestapeld.

    AUGUSTUS = OOGSTMAAND
    deze maand is toegewijd aan ceres,  de romeinse god van de oogst

    SEPTEMBER = HERFSTMAAND
    de maand waarin de zomer overgaat in de herfst

    OKTOBER = WIJNMAAND

    NOVEMBER = SLACHTMAAND
    verwijst naar het feit dat op elke boerderij een varken geslacht werd.

    DECEMBER = WINTERMAAND,  WOLFMAAND
    in de tijd toen er nog veel wolven waren, trokken die bij grote koude  tot dicht bij de woningen.


    13-01-2008, 11:38 geschreven door dino
    10-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOE SCHATTIG !!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen elke van het dienstencentrum stuurde me deze morgen al enkele foto's van senegal.  is het niet schattig  zo'n kleine baby met de kleurrijke kleertjes en mutsje???
    in de rand vind je nog foto's  en er zullen er nog wel volgen.  vandaag kreeg ik ook van zuster noëlla van integraal in brugge bericht dat er heel mooie gebreide kleertjes en dekentjes klaarliggen.  waarschijnlijk ga ik   volgende week of de week erna op bezoek  om het breigoed af te halen en de mensen van integraal te bedanken  voor hun enorme inzet


    10-01-2008, 13:01 geschreven door dino
    09-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TREES TERUG UIT SENEGAL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen trees is terug uit senegal,  en het laatste nieuws schreef er vandaag een kort artikel over in hun krant,  samen met een foto van haar met twee schattige kindjes met mutsjes die wij en de mensen van het zorgcentrum "de bosrank"  in deinze gebreid hebben.   ik had vandaag elke aan de telefoon ,  en op donderdag 7 februari  van 10 tot 11.30u geeft trees in het lokaal dienstencentrum   "de bosrank",  ten bosse 140 te deinze  een volledig overzicht van haar reis naar senegal.  ze brengt haar verhaal en beelden.  IEDEREEN    IS   WELKOM  !  (avs  komt filmen)   je kan er dan kennismaken met deze buitengewone vrouw  die elk jaar enkele weken naar senegal gaat om de moedertjes te helpen bevallen in zeer primitieve omstandigheden.
    ze zegt dat ze de mensen daar nog nooit zo gelukkig gezien heeft als met   de kleertjes en mutsjes .   trees en luk hadden ook nog medisch materiaal mee  die in die  primitieve  ziekenpost  zeker van pas kwamen.
    ik ben zo blij dat wij dekentjes en mutsjes met haar konden meegeven,  zo weten we ook dat alles goed terecht is.
    ...en ons winkeltje draait goed hoor !  deze avond kreeg ik een mail van koen van wereldmissiehulp  om te vragen of we dekens en truitjes hebben om volgende week mee te geven met wereldmissiehulp voor pater tailleu.  vorige zomer ging er al eens breiwerk van de school van drongen mee naar zijn missiepost.   blijkbaar zijn ze er daar ook heel tevreden mee.  ik mailde zuster cécile en zuster noëlla van ruiselede,  en die hebben een ganse lading klaar voor de pater ! 
    dank je zusters voor wat jullie allemaal doen voor de actie.
    je kan wel raden,  ondanks dat ik de laatste dagen heel moe ben van de bestralingen,  kon mijn dag niet meer stuk !!!!!
    als ik bedenk dat ik twee jaar geleden met  "een idee" startte,  en dat we nog altijd bezig zijn,  en dat het steeds naar meer gebieden gaat,  en dat ik er een paar fantastische mensen door leerde kennen,  kan ik alleen maar zeggen :
                      IK  BEN  EEN  GELUKKIG  MENS


    09-01-2008, 00:00 geschreven door dino
    07-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOEDE VOORNEMENS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen nu de feestdagen van kerst en nieuwjaar voorbij zijn,  begint eindelijk weer een doodgewone week.  we zijn een nieuw jaar gestart  en bij dat begin horen ook goede voornemens,  vind ik.   vorig jaar nam ik mezelf voor zoveel mogelijk op het verbruik van de electriciteit te letten.  waar ik ervoor praktisch alles in de droogkast stopte  (wij wonen op een appartement)   probeerde ik nu zoveel mogelijk op het droogrek te drogen.  wat minder licht maken,  als we naar tv kijken...  de verwarming wat lager en eens een warmere trui aantrekken... 
    het zijn al van die kleine dingen waarvan je niet vermoed dat het veel zal opbrengen.  maar ,  toen in november de eindafrekening kwam,  kreeg ik geld terug ,  daar waar ik het jaar ervoor moest bijbetalen.  ik voelde me een koning te rijk dat we met kleine ingrepen  toch een mooi sommetje uitgespaard hadden.
    dit jaar zal ik mijn best doen om nog beter te doen. 
    mede door het feit dat ik nu chemo en bestralingen krijg,  heb ik me voorgenomen  om nu meer rust te nemen.  vroeger kende ik dat niet,  het was hollen van hot naar her,  overal bijspringen waar nodig....ik kwam gewoon niet meer tot rust. 
    tot ik te horen kreeg dat ik dikkedarmkanker had,  en eigenlijk te lang gewacht had om me te laten onderzoeken.....omdat ik geen tijd gevonden had om het te doen!!!
    zo zie je maar,  op dat moment besefte ik dat je veel mag doen voor een ander,  maar in de eerste plaats voor je eigen gezondheid zorgen  en op tijd rust nemen.
    ik denk dat het een probleem is ,  die velen van ons kennen,  ik ben zeker niet de enige...
    dus doe ik eigenlijk een oproep tot jullie allemaal :  neem op tijd rust,  verzorg je goed,  we hebben hier maar één leven !!! het is dus héél kostbaar.


    07-01-2008, 20:45 geschreven door dino
    04-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARE WEEK VOORBIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    eindelijk vrijdagavond... maandag startte een week chemo èn  de bestralingen gingen verder.   nieuwjaar kwam ertussen waardoor er toch  een vrije dag was.   ik keek daar echt wel naar uit,  want ik had tom en fien al meer dan een week niet  meer gezien en er lagen hier pakjes voor hen te wachten.  in de namiddag  zat ik hier dan met patriek en gans mijn gezinnetje samen bij lekkere taart,  een kop koffie ,  een amarettootje...  het was supergezellig !  
    de woensdag ging ik dan  met frisse moed naar het ziekenhuis.  en  vandaag zit het er  op wat de chemo betreft,  nu drie weken thuis en dan  een week chemo,  en ondertussen zullen de bestralingen ook  beïndigd zijn.   ik kijk hoopvol naar de toekomst.
    vandaag de kerstversiering  in dozen gestopt voor een jaartje en het nieuwe jaar is  al vier dagen oud.
    zo gaat het steeds opnieuw,  maar  meer dan ooit kijk ik vooruit. 

    2008  wordt een keerpunt  in mijn leven.  ik zal nooit meer op dezelfde manier tegen het leven aankijken dan vroeger,  méér bewuster leven,  méér genieten van gewone momenten,   van mijn vriendinnen,  van mijn familie....
    ik denk dat iedereen dat zal beamen die al eens echt ziek geweest is.
    je leeft bewuster !  maar eigenlijk is het spijtig dat we dat eerst moeten meemaken om tot dit besluit te komen. 
    maar nu is het weekend,  en weer of geen weer,  ik zal er toch van genieten  en ik wil hier nog een versje neerschrijven,  die ik deze week op een nieuwjaarskaartje kreeg :

    de kalender is weer opgeraakt
    en we hebben het jaar weer volgemaakt...
    was het maneschijn en rozengeur
    of smeet je soms met de deur...
    het is vaak niet zoals we dromen
    maar ik hoop dat alles toch goed is gekomen
    een heel gelukkig 2008



    04-01-2008, 23:44 geschreven door dino
    01-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GELUKKIG NIEUWJAAR

    op  deze  eerste januari  2008
    wens ik alle bloggers  en  bezoekers van mijn blog
    een gelukkig,  succesvol  en gezond  jaar !
    ik hoop  dat er vrede komt  in pakistan en kenia
    en andere gebieden waar het onrustig is of oorlog heerst,
     dat de mensen die armoede kennen
    een uitweg zien voor hun situatie,
    dat mensen in nood geholpen worden
     dat mensen elkaar beter leren begrijpen,
    dat jongeren zich ook meer begrepen voelen
    en geloven in een toekomst.
    ik hoop dat we in dit nieuwe jaar meer rekening houden
    met elkaar zodat onze samenleving
    er beter op wordt,
    dat vetes en ruzies opgelost worden,
    conflicten op de werkvloer,
    en in de politiek.
    ik hoop dat we volgend jaar op 1 januari 2009
    kunnen terugblikken  en  beseffen dat toch enkele van onze wensen vervuld  werden.

    dino



    01-01-2008, 07:22 geschreven door dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Over mijzelf
    Ik ben nadine, en gebruik soms ook wel de schuilnaam dino.
    Ik ben een vrouw en woon in eeklo (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 24/09/1953 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: handwerken, kaartjes maken en lezen.
    ik wou met mijn blogje mensen op de hoogte houden van mijn actie "deken voor pakistan" maar ik vertel er ook over mijn gezinnetje en over wat ik voel en denk bij de actualiteit.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    laat ons een beetje meer rondom ons kijken en
    beseffen hoe goed we het hier hebben,
    dat we ondanks  onze bescheiden bijdrage
    toch verandering teweeg kunnen brengen
    in deze wereld.
    laat ons er iets moois van maken,
    deel geluk, liefde en warmte, daar worden we allemaal beter van.
                                          dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per maand
  • 03-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 09-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!