DEKEN VOOR PAKISTAN
als je anderen kan helpen, ben je een gelukkig mens
bezoek ook eens onze website : www.debreimadammen.be
Foto
Foto

kijk ook eens
op onze website : http://sites.google.com/site/debreimadammen/

Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • MAART
  • SAMENNAAIDAG 2018
  • 2018
  • eindejaar
  • LIBERIA
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    30-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEER EEN NIEUWE WEEK.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen even    na   zeven....
    k heb net op seniorennet  de krantenkoppen gelezen,  waarvan sport vandaag een beetje centraal staat  door de overwinning van spanje op het ek-voetbal,  en de overwinning van jurgen roelandts   in knokke.
    dat spanje won op het ek  maakte me blij,   want ik hoopte in stilte dat ze kampioen zouden worden !   en ze waren gisteren ook de beste in een spannende wedstrijd.
    vandaag begint de grote vakantie voor vele kinderen  echt .   fien kwam vrijdag thuis van haar kamp met de andere kankerpatiëntjes.  ze had haar mama en ons natuurlijk gemist,  net als wij.     zij en tom hadden een goed resultaat op school.  deze week brengen ze bij hun papa door  en zaterdag vieren we de verjaardag van mijn schoonzoon sven,  de man van mijn jongste dochter tamara.  hij wordt 29,  de laatste stap voor de kaap van 30 ! 
    in juli wordt onze tom 10 jaar,  en daar kijkt hij geweldig naar uit,  al is het dan voornamelijk voor de cadeautjes die hij zal krijgen.
    toen ik deze morgen wakker werd  dacht ik na over wat ik deze week allemaal wil doen.   ik stuurde gisteren een mail naar lies,  de mama van lucas,  om te vragen of ik eventueel vandaag de dekens  mag brengen.     in eeklo moet ik een levering afhalen bij een vrouw die vorig jaar haar zoon verloor  en breit als een soort therapie :  het houdt haar bezig .   als ik kom is ze content dat ze eens over haar zoon kan praten.  ik heb hem  heel goed gekend,  en vroeger bracht hij haar breiwerk naar mij.   't is een triestig verhaal  en alles in huis daar herinnert aan hem.
    het is verschrikkelijk voor ouders om zo hun kind te verliezen,  hoe oud ze ook zijn,  of ze nog thuiswonen  of niet... 
    in kleit liggen er ook heel wat dekens klaar  die ik moet afhalen  en als ik de kans zie ga ik ook naar meulebeke  om de lapjes van  "ocra."
    ondertussen heb ik van de lapjes van denise uit liedekerke  al heel wat mooie truien gemaakt,  die ik meeneem naar lucas.
    de breifabriek werkt op volle toeren....
    woensdag is het hobby in vinkt
    en ik hoop  daar naartoe te gaan.  antoinette richtte die hobbyclub op met haar vriendin mireille,   en het bezorgt heel wat vrouwen ,  om de 14 dagen,  een gezellige woensdagnamiddag.  ze kunnen er meewerken aan de voorgestelde werkjes of gewoon wat naaien of breien.   ze werken al sinds het begin van de actie mee,  door toedoen van antoinette die alles rond vinkt en deinze  coördineert,    waarvoor ik haar zo dankbaar ben.
    ondertussen is annie,  mijn lieve vriendin uit drongen,  terug thuis.  ze  trokken met de fiets naar onze ardennen.  k ben benieuwd om haar terug te zien.  ze las wat bij op mijn blog  en mailde me al.  in de komende week spreken we zeker eens af.
    de zon schijnt,  ik voel me goed,  ik heb hier weer wat nieuws over onze actie kunnen neerschrijven....mijn dag kan niet meer stuk.  k wens jullie allemaal een heel fijne week toe.


    30-06-2008, 08:27 geschreven door dino
    27-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEZOEK UIT JABBEKE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze  bloemen  zijn voor  annie  uit jabbeke  en twee vriendinnen uit stalhille en veldegem.    ze brachten hun werk van méér dan een jaar : 43 supermooie,  zachte,  kleurige  dekens !!!!!!! 
    ik was eind 2006 op bezoek bij annie  om dekens op te halen en haar eens te tonen hoe ik de lapjes   aaneenzette,   en wat te vertellen over de actie.     ze had toen enkele vriendinnen uitgenodigd.   het was een fijne namiddag en we beloofden mekaar zeker nog terug te zien.  annie volgde alles op mijn blog.  ze schreef  een brief aan de kvlv-leden die ze kende om hen ook aan te zetten,  te breien. 
    al haar inzet  resulteerde in de grote levering dekens die ze brachtten : de grote auto,  zat propvol met dekens,  ze konden er alledrie nog  net bij...
    de mevrouw van stalhille  was hier reeds heel in het begin van mijn actie met dekens geweest en wist me dus wonen.  zij had annie toevallig leren kennen toen deze een kalender van de bond zonder naam kwam halen bij haar.   annie zag de dekens liggen en vroeg ernaar,  en zo is het allemaal daar  verder gegaan.    er zijn zoveel vriendschappen ontstaan door dat breien voor pakistan.
    ik vertelde hen voor wie we nu breien :  huize triest,  populus  van lucas uit nevele,  roemenië,  wereldmissiehulp....
    "dan zullen we rap weer verderbreien"  zeiden ze alledrie.
    na een gezellige namiddag trokken ze weer richting jabbeke.   mijn garage lag goed gevuld,  de auto kon nog net binnen.   
    woensdag en donderdag ben ik gaan behangen bij mijn dochter  en vandaag is tom hier bij mij.  deze namiddag komt fien terug van kamp.  ze hebben zich alleszins reuze geamuseerd,  dat konden we volgen op de site www.vakantiekamp.be   waar onder dagboek alle dagen een verslag stond van wat ze allemaal gedaan hadden  en ook vele foto's te bekijken waren.  ik kijk er al naar uit om haar terug te zien.  
    ik wens jullie allemaal een fijn weekend  en voor alle kinderen een toffe vakantie.


    27-06-2008, 08:00 geschreven door dino
    23-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FONS EN DENISE UIT LIEDEKERKE
    enkele weken geleden kreeg ik van denise uit liedekerke een telefoon dat ze een advertentietje in de krant had gezet voor wol.  ze had zoveel wol gekregen die ze van haar leven niet meer op kan breien.  ze vroeg of ik eens wilde langskomen om héél véél wol af te halen.  vandaag was het dan zo ver. 
    vandaag begon patriek weer te werken na twee weken verlof  en  voor mij was dat het moment om ons appartementje eens goed onder handen te pakken. 
    om 13 uur vertrok ik  naar liedekerke.   denise breit al van in het begin  lapjes.  als ze er een stuk of 250 heeft,  brengt ze die naar mij,  als ze een uitstapje maken naar sluis.  ik was dus heel blij dat ik eens tot bij hen kon.
    bij een kopje koffie vertelde zij ,  beiden  afkomstig uit gent ,  hoe zij  in liedekerke belandden en daar nu al 50 jaar wonen. 
    zij en haar man waren enig kind  en  zelf hebben ze één zoon en één kleinzoon.  maar ondertussen nam ze ook haar schoonouders en haar eigen moeder in huis 26 jaar lang....  dit is wel hoogst uitzonderlijk.  ze waren een heel gelukkig gezin  en nu met zijn tweetjes genieten ze nog  rustig samen.  en elke avond bij teevee breit ze verder lapjes. 
    dank je denise voor het vele breiwerk,  en hopelijk tot binnenkort.


    23-06-2008, 19:46 geschreven door dino
    22-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIEN OP KAMP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen fien vertrok gisteren op kamp met de kankerpatiëntjes.   om 9 uur moesten ze verzamelen in het uz gent.  ze was héél nerveus.  het was daar een geweldige drukte.  we zagen veel kankerpatiëntjes weer,  maar we moesten naar de ouders kijken om te weten wie de patiëntjes waren :  de meeste hadden vorig jaar géén haar  en nu wel,  en dat verandert veel.   de meesten hebben nu een weelderige krullebol zoals fien,  en sommigen hebben nu een ander kleur van haar, allemaal gevolgen van de chemo.  er waren ook veel nieuwe patiëntjes bij. 
    allemaal waren ze blij om eens een week met ander patiëntjes op kamp te gaan.  verpleegsters en dokters gaan ook mee om hen de nodige verzorging te geven.  
    dit jaar gaan ze naar spa.  daar verblijven ze aan de rand van een groot bos.  dit jaar moest fien een "prinsesjeskleed" meedoen,  want alles speelt zich af in een kasteel.    vandaag heeft haar ma haar gebeld  en ze vind het er  "super!!!".  (hierbij een foto ,  gisternamiddag genomen )
    dit alles wordt georganiseerd en betaald door het kankerfonds,  dat mag ook wel gezegd worden.   het is een week ontspanning voor kinderen die een vreselijke ziekte doormaken,   en zich veel moeten ontzeggen.
    we zullen haar missen maar zijn blij dat ze die kans krijgt.


    22-06-2008, 13:04 geschreven door dino
    18-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUCAS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik vermoed dat veel grootouders ook mijn blog lezen.  graag zou ik vragen of jullie over de actie van lucas : "POPULUS"  willen vertellen aan jullie kleinkinderen.  hebben zij speelgoed waar ze niet meer mee spelen of willen ze zelfs op school een inzameling doen voor lucas,  graag...  ik weet wel dat het nu het einde van het schooljaar is,  maar de container van lucas vertrekt in november,  dus er is nog tijd.
    het is belangrijk dat kinderen leren dat er ook kinderen zijn die bijna niets hebben,  zoals lucas met eigen ogen kon zien in senegal, en vandaar dat hij deze actie opstartte.
    misschien kunnen uw kinderen en kleinkinderen zelf eens een kijkje nemen op de blog van lucas : http://populus.skynetblogs.be   en eens een mailtje sturen naar hem...


    18-06-2008, 10:17 geschreven door dino
    17-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POPULUS
    populus  is lucas'sprokkel project
    lucas verzamelt speelgoed,  (baby)kleding,  schoolgerief,  knuffel,  medicijn, sportkleding,  dekentjes en schoenen voor zijn vrienden in senegal !

    lucas  (11 jaar )    was daar vorige zomer met zijn ouders met  vakantie en zag daar de kinderen veel minder hadden dan hij  en toen besliste hij om er iets aan te doen.  hij sprak erover met zijn ouders,  en dat was het startsein voor populus.

    deze morgen was ik daar met antoinette.  zij was daar al een paar keer geweest met dekentjes en truitjes,  maar door omstandigheden was ik nog niet meegeweest.   lucas'mama opende de deur,  en het contact met deze lieve,  innemende vrouw viel reuze mee.  we hadden een gesprek bij een kopje koffie en vernamen zo dat ze  al één en ander bereikt hebben,  de nodige contacten gelegd hebben  en  dat hun container in november naar senegal vertrekt. 
    ik voelde me zo gelukkig dat wij  deze fantastische jongen en zijn familie onze dekentjes en truitjes kunnen aanbieden.  zij vinden ze heel mooi en zijn  er heel blij mee.

    denkt u dat u lucas kan helpen?
    de mensen in senegal zijn arm en hebben bijna niets  en lucas wil daar iets aan doen ! hij stuurt een hele grote container vol spulletjes naar senegal (toubacouta)  en alle kleine beetjes helpen....
    via de populus blog kan je zijn avonturen volgen.
    http://populus.skynetblogs.be    je kan ook spulletjes binnenbrengen op het verzamelpunt langemunt 76  in nevele (9850)

    ik hoop dat lucas heel veel kan meenemen naar toubacouta !!!!
    wij doen in elk geval ons best  voor hem .


    17-06-2008, 18:19 geschreven door dino
    15-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXAMENTIJD
    voor veel jonge mensen is een moeilijke periode aangebroken : examentijd.   dat brengt heel wat stress mee.
    enkele tips om even aan de stress te ontsnappen :

    1. humor is ideaal om de spanning te "breken".  een flinke lachbui vermindert de stress,  waardoor de studenten niet alleen beter en rustiger studeren,  maar ook het belang van examens relativeren en minder gespannen naar de examens vertrekken.

    2. veel studenten,  en zelfs jonge kinderen,  staan onder nogal wat druk als ze studeren voor een toets of examen.  ze hebben het gevoel dat ze "moeten" slagen en zeker niet mogen falen.  die angst kan verlammend werken.  stel hen gerust : "als het niet lukt,  is dat geen ramp"

    3. een opgeruimde tafel en een niet te rommelige kamer geven een opgeruimd gevoel.  wie het gevoel heeft in een chaos te zitten,  krijgt minder snel overzicht in zijn leerstof.

    4. op tijd vertrekken voor het examen

    5. ramen wijd open  en regelmatig bewegen in de frisse lucht.  iemand die lange tijd studeert heeft extra zuurstof nodig.

    6. de ideale snack voor wie hard leert : studentenhaver (geeft energie)

    7. ruzie ,  liefdeverdriet, roddels.... zijn allemaal dingen die nu beter niet aan de orde zijn. 

    8. op tijd een time-out !  te lang aan één stuk studeren is niet goed.

    9. eet op tijd een stuk vers fruit.

    10. woon je dicht bij een zwembad,  ga dan eens enkele baantjes trekken.  het vormt een welkome afleiding op het vele stilzitten.

    11. een nachtje doorstuderen heeft weinig zin,  je moet op tijd slapen om uitgerust te zijn.

    12. het allerbeste breinvoedsel  blijft vis,  en dan vooral vette vis,  zoals zalm en makreel.  twee keer vis op het menu

    13. kauwgom tijdens het studeren is een "must". omdat het kauwen  het korte-en langetermijngeheugen bevordert.

    je kan ook altijd nog een flinke boksbal in huis halen.  ideaal om op stressmomenten op af te reageren,  en je lichaam een portie beweging te geven.

    ik wens alle studenten heel veel moed bij het studeren en nadien een mooi resultaat. 

    (tips uit "libelle")



    15-06-2008, 22:58 geschreven door dino
    13-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG DE DERTIENDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen voor de ene is vrijdag de dertiende synoniem voor geluk,  voor de andere weer voor ongeluk.  vele mensen beweren niet bijgelovig te zijn,  maar studies wijzen uit dat de dag zelf toch wel een impact heeft op ons leven.  het bijgeloof is zo sterk dat het de economie miljoenen kost aan gewijzigde reisplannen,  uitgestelde aankopen en zelfs thuisblijven van school of werk.
    bij de burgerlijke stand wordt op vrijdag de dertiende hooguit de helft van het normale aantal huwelijken gesloten.

    volgens wikipedia :
    vrijdag de dertiende wordt als een ongelukkige dag beschouwd,  wegens de combinatie van "vrijdag"  en  "dertien".  één van de verklaringen is dat vrijdag de dag is dat jezus werd gekruisigd,  een ongeluksdag dus.  als die dag dan nog eens samenvalt  met het ongeluksgetal 13 moet deze dag wel extra ongelukkig zijn.

    in het laatste nieuws van  vandaag staat dan weer dat vrijdag de dertiende  zelfs   "veiliger" is dan eender welke andere vrijdag.  daarbij steunen ze zich op een studie van het nederlandse centrum van verzekeringsstatistiek,  waaruit  blijkt dat er minder ongelukken en diefstallen  gebeuren  en minder branden voorkomen wanneer de dertiende van de maand op een vrijdag valt.

    euro 2008 : 2 topmatchen geprogrammeerd !!!
    Italië - Roemenië
    Nederland - Frankrijk
    als nederland wint plaatst het zich direct voor de kwartfinales.
    frankrijk moet winnen om de tweede ronde te halen.

    vandaag superpot van euro millions : 
    waarschijnlijk zullen er een aantal mensen zijn voor wie vrijdag de dertiende een geluksdag is....
    hopen dat we erbij zijn !!!!!!

    ik wens jullie allen  een gelukkige vrijdag de dertiende  en een tof weekend.


    13-06-2008, 17:58 geschreven door dino
    11-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOEDE UITSLAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze morgen moest ik naar het ziekenhuis voor nog een paar onderzoeken en daarna alles met de  arts bespreken.    nerveus was ik niet,  ben ik eigenlijk nooit geweest :  wat moet komen,  komt....    zo denk ik erover.   ik zou nog heel graag mijn kleinkinderen zien opgroeien,  er zijn voor patriek en mijn kinderen,  maar als het moet verkeerd gaan,  kan je daar toch niets aan  doen.     ergens heb ik altijd het gevoel gehad dat ik beter zou worden,  en daar geloof ik in.
    na alle resultaten besproken te hebben met de dokter,   kon ik gerust naar huis  :  véél rusten,  maar voorlopig ziet alles er goed uit !
    begin oktober moet ik dan bloed laten afnemen  en op onderzoek gaan en dan volgt een grondig darmonderzoek . 

    ondertussen  ben ik naarstig aan het samenbreien van lapjes bezig.    en er staat veel te doen :  angèle uit meulebeke belde dat ze weer heel veel lapjes klaarstaan heeft,   in beke staat ook een levering klaar,  maar dat zijn allemaal afgewerkte dekentjes en truitjes.  die ga ik naar "huize triest"  doen in gent.  een moeder die vorig jaar plots haar zoon verloor  vind steun in het breien en heeft me ook opgebeld dat ze heel wat klaarstaan heeft...   zelf heb ik ook weer al één en ander gereed.   goed nieuws komt er ook van antoinette :  ze heeft heel wat dekentjes en truitjes afgeleverd in nevele bij de mama van lucas,  de jongen die  iets wil doen voor de kinderen in senegal,  waar hij vorig jaar op vakantie was.  de ouders van lucas gaan een container vol naar ginder verschepen. 
    trees,  de vroedvrouw die elk jaar rond kerstdag veertien dagen lang moedertjes gaat helpen bevallen in senegal,  wou graag couveuses naar daar krijgen,  maar had het geld en de middelen niet om deze naar senegal te versturen.  welnu,  de mama van lucas heeft belooft om ze mee te nemen met hun lading.  dat is toch wel fantastisch !!!!
    zo krijgt onze actie steeds meer omvang,  door alle contacten  en mensen die iets voor anderen willen betekenen  en doen.
    ik voel me daar zo goed bij  en ben zo blij dat zoveel mensen helpen en echt blij zijn te kunnen helpen.   er zijn nog heel veel mensen met een GROOT   HART !!!!!!
    en hierbij wil ik alle mensen die helpen en op één of andere manier hun steentje bijdragen,  ook   U mensen,   die de moeite doen om hier eens over ons werk te komen lezen,   bedanken .  tis door dit alles dat deze actie succes heeft en steeds verder groeit.


    11-06-2008, 18:32 geschreven door dino
    10-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOONEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    het nieuws over  tom boonen   was  overal wel "het" gespreksonderwerp van de dag.    op het forum van verschillende kranten  kraakten ze tom af dat het niet mooi was,  anderen waren milder....
    tom boonen zal mijn blogje wel niet lezen,  maar toch wil ik hier mijn vertrouwen in hem bevestigen. 
    wat gebeurt is ,  is zeker niet goed te keuren.  maar al te gauw vergeten we de goede dingen die tom gepresteerd heeft,  en moeten we ook beseffen dat het niet makkelijk is  als men zoveel talent heeft,  zoveel geld verdient,  zoveel aandacht krijgt....  om daar mee om te gaan. 
    ik hoop dat hij zich herpakt en dat we nog mooie koersen met hem mogen zien.  
    iedereen verdient een tweede kans !
    ik ben zeker dat tom beseft dat hij verkeerd bezig is  en met de steun van zijn familie ,  vriendin ,   en fans  weer  de goed kant opgaat. 



    10-06-2008, 00:00 geschreven door dino
    06-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOED WEEKEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik wens jullie allemaal een goed weekend,  ondanks het mindere weer.  mijn lieve vriendin annie vertrekt zaterdag op reis voor de rest van de maand.   ik zal je missen,  annie ,  maar wens je een heel fijne vakantie toe.      ik wens ook alle mensen die nu al vakantie nemen een deugddoend  verlof  en mooi weer !

    06-06-2008, 17:54 geschreven door dino
    04-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN ZWANGERE VROUW ......
    een soldaat zat achter in een bus toen een jonge vrouw,  die zwanger was,  opstapte.  zij ging zitten,  wat bij de soldaat een glimlach   opwekte.
    de jonge vrouw voelde dat hij om haar lachte en ging ergens anders zitten,  waarop ze de soldaat weer hoorde lachen.
    zij verwisselde een tweede,  derde en zelfs een vierde maal en telkens begon de soldaat nog harder te lachen.
    de jonge vrouw vond dit erg en liet de soldaat arresteren.

    toen de zaak voor de rechter kwam,  vroeg die hem zijn eigenaardig gedrag te verklaren.
    de soldaat zei : " edelachtbare,  toen de jonge vrouw in de bus stapte, zag ik in wat voor positie zij verkeerde.  ze ging  zitten onder de reclame:  "verwijder iedere verdikking".      ik moest lachen en de vrouw verwisselde van plaats maar ging nu zitten onder de bioscoopreclame : "Binnenkort verwacht..."
    ik moest weer lachen en de vrouw verwisselde nogmaals van plaats,  nu onder de reclame van Unox,  die als tekst had : "ik weet een worstje te waarderen !"
    toen kon ik niet meer, maar het werd nog erger,  toen zij de laatste maal van plaats verwisselde en onder de reclame van Dunlop-autobanden kwam te zitten,  waarop stond : "Dunlop's rubberartikelen hadden dit ongeluk kunnen voorkomen ! "

    uitspraak : vrijgesproken.


    04-06-2008, 21:28 geschreven door dino
    03-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VANUIT HET UZ GENT...
    momenteel  verblijf ik met fien in het uz in  gent.  daar de ruggemergprik vorige week niet  kon doorgaan,  moest ze zich  vandaag opnieuw inschrijven.  de bloedafname is al gebeurd,  nu alleen nog wachten op de resultaten en in de loop van de namiddag gebeurt dan de ruggemergpunctie.  gelukkig maakt fien zich daar niet al teveel zorgen om  .   ze helpt rita.   rita is een vrijwilligster die elke dinsdagnamiddag  appelsienen  komt  persen om iedereen te verwennen met een lekkere fruitsap.  daar is fien voor te vinden : de appelsienpellen in de vuilnisbak doen,  als ze maar bezig is  en niet moet denken aan de prik.  er zijn vandaag ook enkele kankerpatiëntjes die fien goed kent.  verder is het hier heel druk.   het ziekenhuis is duidelijk te klein geworden.   het aantal patiëntjes steigt  steeds.  spijtiggenoeg....
    morgen  moet ik naar het ziekenhuis voor een scan van mijn buik  en een grondige bloedanalyse. 
    vrijdag gaat mijn ventje in verlof   en ik hoop enkele uitstapjes te kunnen maken.  het was heel druk de laatste tijd op zijn werk,  en hij is echt aan wat verlof toe.   als de uitslagen van mijn onderzoeken goed zijn,  zal dat nog extra plezierig zijn.


    03-06-2008, 13:17 geschreven door dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Over mijzelf
    Ik ben nadine, en gebruik soms ook wel de schuilnaam dino.
    Ik ben een vrouw en woon in eeklo (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 24/09/1953 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: handwerken, kaartjes maken en lezen.
    ik wou met mijn blogje mensen op de hoogte houden van mijn actie "deken voor pakistan" maar ik vertel er ook over mijn gezinnetje en over wat ik voel en denk bij de actualiteit.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    laat ons een beetje meer rondom ons kijken en
    beseffen hoe goed we het hier hebben,
    dat we ondanks  onze bescheiden bijdrage
    toch verandering teweeg kunnen brengen
    in deze wereld.
    laat ons er iets moois van maken,
    deel geluk, liefde en warmte, daar worden we allemaal beter van.
                                          dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per maand
  • 03-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 09-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!