DEKEN VOOR PAKISTAN
als je anderen kan helpen, ben je een gelukkig mens
bezoek ook eens onze website : www.debreimadammen.be
Foto
Foto

kijk ook eens
op onze website : http://sites.google.com/site/debreimadammen/

Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • MAART
  • SAMENNAAIDAG 2018
  • 2018
  • eindejaar
  • LIBERIA
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    29-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAMENNAAIDAG OP AVS !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen eindelijk was het zo ver :  onze tweede samennaaidag !
    om 8.30u hadden we de zaal klaargezet,  alles was klaar om er een geslaagde dag van te maken.  Antoinette , Germaine en Rita hadden soep gemaakt en die moest niet onderdoen voor soep uit een chique restaurant !  Rita had daarbovenop nog twee bakplaten gebak klaargemaakt,  voor bij de koffie.  ik bedank hen in naam van alle aanwezigen,  die het er roerend over eens waren,  dat we echt verwend werden met zoveel lekkers !

    deze morgen waren we met ongeveer een 25 'samennaaisters',  deze namiddag kwamen daar nog een tiental bij.  Annie en ik hadden zorgvuldig pakjes klaargemaakt waarin het aantal lapjes voor één deken zaten... 
    zo kon iedereen vlot beginnen samennaaien.  
    Antoinette  noemde ons (= Annie, Antoinette, ik en onze nieuwe steun Patricia )   "een klavertje vier". 
    een klavertje vier brengt geluk !
    en zo voelt het ook : wat ik alleen begon,  zou ik niet verder kunnen uitbouwen hebben zonder de fantastische steun  van Antoinette en Annie.  vorige zomer leerden we via Annie,  Patricia kennen,  en we voelden onmiddelijk dat deze merkwaardige vrouw heel veel in haar mars heeft!  en zo zijn we nu met vier : het klavertje vier,  waar Antoinette het over had.
    met ons vier hebben we deze dag voorbereid tot in de puntjes.  ik bedank mijn drie maatjes voor hun inzet en alles wat zij voor mij doen,  en om wat zij voor mij betekenen. 
    wie ik   vandaag extra wil bedanken is Mireille,  die samen met Antoinette de  Crea in Vinkt oprichtte.  vorig jaar was zij er niet bij wegens gezondheidsreden,  maar vandaag was ze voortdurend in de weer om mensen van koffie, thee,  frisdrank.... te voorzien.  zo konden wij eens een praatje slaan met de mensen,  zelf wat samennaaien... 
    ik leerde vandaag  Maggy kennen die speciaal van Roeselare kwam om deze dag mee te maken,  ook Rosa,  en nog enkele mensen,  die ik nog niet kende.   het was een echte verrijking vandaag,  en daar zullen ze het allemaal mee eens zijn...
    er zijn heel wat dekens gemaakt,  en er zijn er ook nog meegenomen naar huis om verder af te werken.
    we hebben weer  een voorraad die nog zal groeien....
    vandaag heb ik even achteruit gekeken :   wie hebben we al allemaal verwarmd met ons dekentjes?  hoeveel mensen hebben we hier al mee bereikt?
    we  hebben een fijne hobby,  waar we ook nog eens mensen mee helpen.   we recycleren ,   want we gebruiken restjes wol,  die anders in de  vuilbak belanden.
    we zijn superfier op wat we doen !


    29-03-2010, 22:02 geschreven door dino
    27-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EARTH HOUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    op initiatief van WWF  wordt vanavond Earth Hour georganiseerd :  vandaag zullen meer dan een miljard mensen en tal van steden en organisaties over de hele wereld tussen 20.30u  en 21.30u lichten doven.
    met dit sterke gebaar wil WWF bewijzen dat mensen wel degelijk een verschil kunnen maken in de strijd tegen  de klimaatverandering.
    deze nacht mogen we onze klok een uur vooruit draaien,  ook in zekere zin een maatregel om energieverbruik te sparen...
    maatregelen om onze aarde een beetje te sparen....
    en dat is nodig voor de toekomst !  de toekomst van onze kinderen moet hoopvol blijven....  wij willen allemaal wel dat ze hier nog een mooi leven kunnen opbouwen,  en dat kan alleen als we zuinig omspringen met wat we hier hebben. 
    en dat doet me eens achterom kijken :  als we gewoon eens denken aan wat er de laatste 50 jaar allemaal veranderd is,  beseffen we ook dat we héél véél vragen van deze aarde...
    tijd dus om eens allemaal een inspanning te doen !

    maandag is er onze tweede samennaaidag.   Rita en Germaine maken soep (Germaine levert de groenten!)    Rita bakt taart  voor bij de koffie  en Antoinette doet de  inkopen   (drank, toespijs, brood...)
    Antoinette, Annie, Patricia en ik zullen ons best doen om de mensen, die zich opgegeven hebben om te komen, een gezellige dag te bezorgen.   we hopen op veel afgewerkte dekens,  zodat we weer een nieuwe voorraad kunnen opbouwen. 
    op die manier dragen we ons steentje bij tot een betere wereld.
    prettig weekend !



    27-03-2010, 09:24 geschreven door dino
    22-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEKENS .... WIJ ZETTEN DE TREND....
    eerst en vooral hoop ik dat vele mensen het artikel over onze dekens gelezen hebben in  de krant "het nieuwsblad"...
    vrijdagnamiddag kwamen Rita, Annie en Leen van Stalhille naar  mijn appartementje met hun lading dekens.  die konden niet meer mee naar Haïti maar Annie doet ze naar Huize Triest. 
    Patricia,  Antoinette en Annie  waren ook van de partij,  en daarmee hadden we een gezellig onderonsje  met ons zeven :  een koffietje,  een stukje taart,  paaseitjes....  slecht voor de lijn,  maar we hebben er niet naar gekeken hoor !
    we waren apetrots dat "onze dekens" naar Haïti gaan,  en daarop mag je wel eens trakteren...
    nu starten we opnieuw met een nieuwe voorraad  en  die zal met onze tweede samennaaidag  een flinke start kennen....

    in Groot-Brittanië heeft men misschien ooit eens iets over onze lapjes gelezen.....
    vorige week stond het volgende in de krant :
    Britse pubs worden bezet door vrouwen met breipriemen in de handtas.  breiclubs veroveren namelijk stilaan de Britse cafés met hun concept "Stitch and Bitch".
    Stitch and Bitch,  in het nederlands "brei en roddel",  is een nieuw concept in Groot-Brittanië  dat vrouwen aanzet om op café te trekken met hun breipriemen.  zo kunnen ze niet alleen hun hobby uitoefenen,  ze ontspannen ook bij een glaasje wijn en kunnen de laatste roddels met breigezellen wisselen.  sommige breiverenigingen noemen zichzelf zelfs een nieuwe soort boekenclub. 

    als ik meega met mijn ventje, die biljarter is,  neem ik heel vaak lapjes mee, en naai ik die aan mekaar terwijl hij deelneemt aan een wedstrijd.  vele mensen  zijn me al komen vragen wat ik doe en voor wie....  en dan doe ik mijn verhaal.... 


    22-03-2010, 19:20 geschreven door dino
    19-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAITI
    ik lees net bij de krantenartikels op seniorennet  dat de schade door de aardbeving op Haïti veel meer is dan oorspronkelijk werd geschat.   hulp zal dus meer dan welkom zijn.  vorige week stond in de krant al een artikel over Dieter,  een negenjarige jongen uit Turnhout die 4,5 ton hulpgoederen inzamelde .  dit alles werd afgehaald door Wereldmissiehulp en vertrekt volgende week per boot naar Port-au-Prince.
    wie ook goederen meegeeft met Wereldmissiehulp zijn wij !
    gisteren doken Antoinette en ik op haar zolder om onze voorraad dekens en truitjes te sorteren.  ik wou echt eens weten hoeveel dekens we konden meegeven en heb ze ook effectief geteld :  het waren er 400 !!!!    400 mooie,  warme dekens....
    de hulpgoederen van Dieter zullen straks toekomen bij pater Jan Hoet,  die twee projecten heeft in Haïti.   in Haïti is de toestand schrijnend.  Jan doet wat hij kan,  maar het is niet gemakkelijk.  Pater Jan Hoet komt deze zomer naar België en zal Dieter persoonlijk gaan bedanken. 
    misschien komen onze dekens daar ook terecht,  ik hoop het,  en anders zal het wel ergens anders in Haïti verdeeld worden. sowieso hebben we weer  ons  "warme"  steentje bijgedragen...   ik dank alle mensen die lapjes gebreid en samengenaaid hebben.  jullie zien nogmaals dat het goed terechtkomt....
    er is ook een journalist langsgekomen en het artikel + foto komen waarschijnlijk morgen zaterdag in het Nieuwsblad ! (misschien alleen maar in onze rego)


    19-03-2010, 06:54 geschreven door dino
    15-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BREINAMIDDAG WATERVLIET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen donderdagnamiddag ben ik samen met Annie naar Watervliet gegaan  om daar samen met de breiclub 'de Vierkantjes' lapjes aan elkaar te zetten.  Annie had een grote voorraad wol mee.  eerst en vooral kleine restjes voor de 'streepjesmadam',  dat is een dame die allemaal lapjes breit in streepjes.....
    de overige wol werd verdeeld onder de andere vrouwen. ze waren er heel blij mee.
    het was een gezellige namiddag,  en er stond heel wat klaar voor Huize Triest
    Vrijdag ben ik even tot bij Antoinette geweest.  ze was samen met nog een paar vrijwilligers pannekoeken aan het bakken : bijna 500 stuks,  die zaterdag zouden verkocht worden in Deinze ten voordele van Haïti.
    ondertussen belden ze van Wereldmissiehulp dat ze aanstaande vrijdag in de late voormiddag al onze dekens  en ander breiwerk komen halen voor verzending per boot naar Haïti.  
    we zijn toen samen op de zolder van Antoinette even gaan kijken wat we zo al allemaal klaar hebben liggen :  het zal de moeite zijn !!!!
    donderdag gaan we een ganse dag alles sorteren,  inpakken en klaarzetten voor vrijdag.  ben benieuwd hoeveel  het zal zijn !!!!
    ondertussen liet Patricia me weten dat Chris uit Beveren de beloofde wol heeft opgestuurd.
    aanstaande vrijdagnamiddag komt Rita uit Stalhille met nog een paar vrouwen hun breiwerk afleveren,  dat dan wel niet meer meekan naar Haïti ,  maar we beginnen dan opnieuw met een voorraad aan te leggen. 
    mijn nichtje Lara gaat ondertussen informeren bij de organisatie van hun reis naar de Filipijnen of ze ook dekens kan meenemen.  Lara gaat met nog andere afgestudeerden tandheelkunde  en dokters in oktober naar de Filipijnen om de mensen daar te behandelen.  (enkele dagen geleden drukte ik haar mailtje af)

    als ik zo even achteromkijk.... dan denk ik dikwijls : ons bedrijfje draait echt goed... we boeken geen winst, dat is niet nodig,  het bezorgt ons allemaal zo'n superfijn gevoel !!!!! en dat is met geen geld te kopen !!!!


    15-03-2010, 07:33 geschreven door dino
    11-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET POTLOOD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    een meisje keek naar haar oma,  die een brief aan het schrijven was.

    op een gegeven moment vroeg zij : "oma, schrijf je een verhaaltje over wat wij samen hebben meegemaakt? of schrijf je misschien een verhaaltje over mij?"

    haar oma stopte met haar brief en zei :

    "ik schrijf inderdaad over jou.  maar belangrijker dan de woordjes die ik schrijf is het potlood waarmee ik schrijf.  ik zou willen dat je later, als je groot bent,  net zoals dit potlood wordt."

    het meisje keek nieuwsgierig naar het potlood,  maar kon er niets bijzonders aan ontdekken.

    "maar het is een gewoon potlood,  niets speciaals"

    "het is maar hoe je ernaar kijkt.  het potlood heeft vijf bijzondere dingen die jou -maar dan moet je ze wel onthouden- tot iemand zullen maken die altijd in vrede met de wereld zal leven. 

    ten eerste :  je zult misschien grootse daden verrichten,  maar je mag nooit vergeten dat er een hand is die jou leidt.  deze hand noemen we God,  en hij zal je altijd leiden volgens zijn wil.

    ten tweede : af en toe moet je stoppen met schrijven,  om de punt te slijpen.  daardoor heeft het potlood een beetje pijn,  maar wordt er wel scherper van.  dus moet je wat pijn kunnen verdragen ,  het maakt je een beter mens.

    ten derde : als je met een potlood schrijft, kun je altijd uitgommen wat je fout schreef.  de les is dat corrigeren wat we gedaan hebben niet slecht is,  maar belangrijk,  om rechtvaardig door het leven te kunnen gaan.

    ten vierde : het belangrijkste van het potlood is niet het hout of de buitenkant,  maar het grafiet dat er in zit.  dus wees steeds bezorgd om wat er binnenin je gebeurt.

    tenslotte : het vijfde wat een potlood bijzonder maakt : het laat altijd een spoor achter.  besef goed dat alles wat je in je leven doet,  sporen zal achterlaten en probeer je daar bewust van te zijn."

    (Paulo Coelho)



    11-03-2010, 13:13 geschreven door dino
    09-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LARA DEJONGHE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vandaag wil ik eens een  bijzonder initiatief onder jullie aandacht brengen.
    Lara Dejonghe  is de dochter van mijn neef Dirk  en is laatstejaarsstudente tandheelkunde aan de KU Leuven
    na hun studies gaan de studentes tandheelkunde  op speciale missie naar de Filipijnen.  Lara stuurde een mail aan iedereen die ze kent om wat meer uitleg te geven over deze missie.  ik druk de tekst hier eens af,  zodat jullie weten wat zij daar gaan doen. (bekijk ook het filmpje op youtube.  het is de moeite )


    Hallo iedereen,


    Van donderdag 21 oktober tot zondag 31 oktober trekt er een delegatie van 30 tandartsen, tandtechnici en logistiek medewerkers op missie naar de Filipijnen om de arme bevolking daar van de broodnodige tandheelkundige zorgen te voorzien. In 2007 heeft deze missie al eens plaatsgevonden en dit had een geweldig succes. Graag doen wij dit nog eens over! Dit jaar gaan er ook laatstejaarsstudenten tandheelkunde mee (tegen dan afgestudeerd), onder andere ikzelf. Op volgende link kan u een videoverslag bekijken zodat jullie zich een beeld kunnen vormen van wat wij daar gaan doen.

    http://www.youtube.com/watch?v=0fXpNngYL3M

    Voor het project is natuurlijk de nodige steun vereist; niet alleen mankracht maar ook financiële steun is noodzakelijk om het nodige materiaal aan te schaffen en over te brengen naar de Filipijnen. Om geld in het laatje te brengen, organiseren wij verschillende evenementen. De winst gaat integraal naar de Filipijnen aangezien wij zelf ons vliegticket en verblijf daar bekostigen.

    Overzicht benefietacties:

    maandag 8/3: TD in Leuven => Dit vooral met studenten als doelgroep. De studenten die meegaan, hebben de organisatie hiervan op zich genomen.

    vrijdag 16/4: Koor met wereldfaam: The University Singing Ambassadors - in Geel (zie uitnodiging in bijlage) => zij hebben al een hele lijst internationale prijzen op hun curriculum staan

    vrijdag 30/7: Herentals loopt - Herentals => Lopen voor het goede doel, ik nodig de sportievelingen onder jullie van harte uit!

    zaterdag 9/10: Modeshow - Herentals => voorstelling van de wintercollectie van verschillende kledingzaken

    Meer info omtrent deze evenementen volgt. In bijlage vinden jullie alvast een uitnodiging voor The University Singing Ambassadors. Reserveren kunnen jullie alvast op het telefoonnummer 014 236 448, wees er snel bij want tickets zijn gegeerd! Binnenkort volgt de link naar onze website waar jullie goed kunnen volgen hoe onze missie vordert.

    Ik hoop van harte jullie te mogen verwelkomen!

    Groetjes, Lara

    de link van het filmpje :
    http://www.youtube.com/watch?v=OfXpNngYL3M



    09-03-2010, 07:10 geschreven door dino
    08-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUPERGOE NIEUWS !!!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen daarnet opende ik mijn mailbox,  en er kwam een mailtje binnen van Wereldmissiehulp !!!!   eindelijk !!!!
    de directeur,  de heer Demullier,  liet me weten dat ze bezig zijn  met laden voor Haïti,  en dat we al onze dekens mogen meegeven met hen.
    in de loop van volgende week komt  de  vrachtwagen van Wereldmissiehulp   bij Antoinette langs,   om de dekens en ander breiwerk op te halen. 
    ik haastte me om Antoinette te bellen,  en af te spreken om daags ervoor alles klaar te zetten.
    Rosette van Watervliet had me deze middag nog gebeld om te vragen of ik donderdag hun breiwerk en dekens kom halen.  het is  maandelijkse breinamiddag en Annie en ik waren toch van plan om te gaan samennaaien bij hen.  er staat veel klaar, dus dit kan dan ook mee naar Haïti. 
    onlangs was ik nog in Brugge bij Integraal,  en bij de missiekring van Ruiselede,  waar ik heel veel prachtige dekens ophaalde,  die nu allemaal meekunnen naar het zeer getroffen gebied in Haïti. 
    onze dekens zullen de mensen daar  warmte en beschutting bieden,  dat is onze  missie !


    08-03-2010, 17:18 geschreven door dino
    01-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN BEETJE VAN ALLES WAT....
    ik schreef vorige week over de uitzending van "stille weldoeners"  waar Huize Triest een cheque kreeg waar ze heel tevreden mee waren.  Annie had een mailtje gestuurd naar Werner,  de coördinator van dit tehuis voor daklozen, waar wij sedert twee jaar héél véél dekens naar toe doen. 
    "hallo Werner, wat was ik blij toen ik zag dat jullie nog een extra cheque kregen...jullie verdienen het echt hoor !  elke keer als ik breiwerk bij jullie aflever, vraag ik me af wat ik nog meer zou kunnen doen...maar beschik helaas niet over dat grote kapitaal.   daarom proberen we via ons breiwerk toch een druppeltje op die hete plaat te zijn... en zoals je weet ...vele druppeltjes zijn het begin van een rivier.  vele groetjes, Annie"
    Werner antwoordde :
    "Jullie druppeltjes zijn bij ons meer dan welkom,  want wij zijn één grote familie druppels samen. 
    van harte dank voor alles.
    met vriendelijke groeten,
    Werner Van de Weghe, coördinator
    Huize Triest - Gemeenschapshuis Tabor
    Broeders van Liefde
    Een thuis voor medemensen....

    Annie liet  weten dat Mariette weer in het ziekenhuis ligt.  Mariette is een kranige vrouw die rond onze dekentjes een prachtig boordje haakt. 
    haar dochter neemt haar breiwerk mee als ze op bezoek gaat,  en ook dekens waar Mariette dan boordjes rond  haakt....  ondertussen voert ze serieus campagne in het ziekenhuis voor onze actie ! ze vertelt daar honderduit over wat we doen en voor wie dat allemaal bestemd is....

    Patricia,  onze vierde musketier..(Antoinette, Annie en ik zijn de andere drie!)  plaatste een zoekertje op seniorennet,  en dat wordt toch blijkbaar goed gelezen...  :
    van Viviane heeft ze een doos mogen ontvangen op haar kosten  waar sublieme wol in zat...
    Mimi heeft  wol beloofd ...
    bij Jacqueline mag ze wol gaan afhalen
    deze morgen kreeg ze nog een mailtje : dag Patricia,  ik heb nog een kist vol wol staan.  er zit van alles in.  ze staat er al jaren in de hoop er ooit iets mee te doen, maar je mag alles hebben.  mvg, Chris

    enige tijd geleden stuurde ik een mail naar Jan,  een vriend uit mijn jeugd,  die zich ook inzet voor minderbedeelden.  via Jan kreeg ik een mail van Véronique :
    Hallo Nadine,  via Jan heb ik je email adres gekregen.  zoals ik van Jan kon vernemen zijn jullie een organisatie of groep dames die als hobby haken en breien voor goede doelen.
    ik persoonlijk ben voorzitster van Okra trefpunt Menen.  wij hebben een eigen creaclub.  wij stellen ons graag ten dienste van goede doelen.  verleden jaar waren wij actief voor kankerpatiënten.  dit jaar willen wij wel denken aan de daklozen.  jullie zouden me een groot plezier doen indien jullie me daarbij uitleg zou kunnen verschaffen.
    ik kijk uit naar een antwoordje van jullie,
    hartelijke groetjes,
    Véronique
    ik heb haar een uitgebreid antwoord gestuurd en ook verwijzing naar mijn blog.   wéér een groep die gaat breien voor daklozen.  dit doet me echt veel deugd.


    01-03-2010, 13:43 geschreven door dino
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEES GELUKKIG....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen maart is begonnen,  de lente is in aantocht.  tijd om even te bezinnen.  
     1. wandel elke dag 10 tot 30 minuten
     2. spreek elke dag minstens tien minuutjes met God,  zonder 
    je desnoods af
     3. luister dagelijks naar goede muziek,  het is echt voedsel 
     voor de geest
     4. zeg 's morgens bij het opstaan het volgende : God de 
     Vader... ik dank U voor deze nieuwe dag
     5. leef met de 3 E's : ENERGIE, ENTHOUSIASME en 
      EMPATHIE
     6. kijk minstens één keer per dag naar de hemel,  realiseer
      de majesteit van de wereld om je heen
     7. droom vaker terwijl je wakker bent
     8. eet vaker voedsel dat groeit aan de bomen en planten en minder vaak voedsel dat industrieel geproduceerd is
     9. eet bessen en noten.   neem groene thee ,  veel water en dagelijks een glas wijn.   let er op dat je daarbij een toast uitbrengt op iets moois van het vele dat je in je leven hebt en als het mogelijk is in het gezelschap van iemand waar je van houdt
    10. verwijder de wanorde in je huis,  je auto en je bureau.  laat nieuwe energie je leven binnenstromen
    11. verdoe je kostbare tijd niet met roddels,  zaken uit het verleden,  negatieve gedachten of zaken die je toch niet kunt beïnvloeden.  steek liever je energie in het positieve van het leven
    12. realiseer je dat het leven een school is en da je hier bent om te leren.  problemen zijn lessen die komen en gaan,  wat je ervan leert geldt voor het leven
    13. ontbijt als een koning, eet 's middags als een kroonprins en 's avonds als een bedelaar
    14. het leven is te kort om je tijd te verspillen met iemand te haten
    15. je hoeft niet elke discussie te winnen.  accepteer dat je het niet eens bent met de ander
    16. verzoen je  met het verleden,  dan zal je je heden niet ruïneren
    17. vergelijk je leven niet met dat van anderen.  je hebt er geen idee van welke weg zij in hun leven hebben afgelegd
    18. niemand anders is verantwoordelijk voor jou geluk dan jijzelf
    19. denk eraan dat je niet alles wat er gebeurt onder controle hebt,  maar wel dat wat je ermee doet
    20. wat anderen van jou denken is niet jou verantwoordelijkheid
    21. help altijd anderen.  wat je vandaag zaait zal je morgen oogsten
    22. je werk zal zich niet met jou bezighouden als je ziek bent.
    je vrienden zullen dat wel doen.  blijf in contact met hen.
    23. gooi alle dingen weg die niet nuttig, mooi of leuk zijn
    24. afgunst is tijdverlies.  je hebt al alles wat je hebt
    25. het beste moet nog komen
    26. hou overvloedig van je bestaan
    27. dank God elke avond voor het slapengaan,  voor weer een dag die je hebt geleefd
    28. realiseer je dat je te rijk gezegend bent om gestresst te zijn
    29. geniet van de reis.  je hebt maar één gelegenheid,  haal er het beste uit !
    30. het leven is mooi, geniet ervan zolang je kunt


    01-03-2010, 13:11 geschreven door dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Over mijzelf
    Ik ben nadine, en gebruik soms ook wel de schuilnaam dino.
    Ik ben een vrouw en woon in eeklo (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 24/09/1953 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: handwerken, kaartjes maken en lezen.
    ik wou met mijn blogje mensen op de hoogte houden van mijn actie "deken voor pakistan" maar ik vertel er ook over mijn gezinnetje en over wat ik voel en denk bij de actualiteit.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    laat ons een beetje meer rondom ons kijken en
    beseffen hoe goed we het hier hebben,
    dat we ondanks  onze bescheiden bijdrage
    toch verandering teweeg kunnen brengen
    in deze wereld.
    laat ons er iets moois van maken,
    deel geluk, liefde en warmte, daar worden we allemaal beter van.
                                          dino
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per maand
  • 03-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 09-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!