NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Aleydis van Geysteren, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Disje.
Ik ben een vrouw en woon in het Pajottenland en ook ergens aan de Vlaamse Kust (BelgiŽ) en mijn beroep is zaakvoerster en kunstdanseres.
Ik ben geboren op 13/06/1966 en ben nu dus 50 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: dansen, reizen, mij verkleden, en af en toe... wat flirten....

maal werd mijn blogje al bekeken

Inhoud blog
 • D07 - ’s Anderendaags
 • Fotograferen
 • D06 - Denko !
 • D05b - Malva en Djoeli (2)
 • D05a - Malva en Djoeli (1)
 • D04 - Nieuwe vooruitzichten
 • Een ervaring (3)
 • Een ervaring (2)
 • Een ervaring (1)
 • D03 - Tom en Denise
 • D02b - Denise’s geheime leven (2)
 • D02a - Denise’s geheime leven (1)
 • D01 - Uit mijn dagboek - ergens rond het millennium)
 • Even verpozen
 • Internationale Vrouwendag
 • Carnaval…
 • Wat je best vooraf weet
 • Dag lieve mensen
  Archief per week
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 13/02-19/02 2017
  Aleydis van Geysteren vertelt
  Erotische en libertijnse belevenissen. Vermakelijke lectuur voor breeddenkende volwassenen.
  25-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D07 - ’s Anderendaags

  D07 - ’s Anderendaags

   

   

  Het was bijna middag toen ik wakker werd. Ik lag tegen het warme lijf van Denko in de holte van zijn schouder. Ik opende mijn ogen en keek in zijn lachende blik. Mijn linkerhand hield zijn penis vast. Ik neep er enkele keren op en ik voelde hoe zijn lid groter en dikker werd. Ik wierp mijn been over hem heen en duwde zijn glanzende eikel in de holte van mijn spleet. Ik zoog kussen uit zijn mond en voelde hoe hij dieper in mij gleed. Onze lichamen bewogen zich in een harmonisch ritmisch wiegen. Denko hield mij aangeplakt tegen zich en deed mij met kleine schokjes kreunen van genot. Ik voelde hoe hij mij met zijn vloeibaar leven vulde. En ik was gelukkig dat ik een vrouw was!

   

  Toen we daar zo een tijdje in mekaar opgegaan waren stonden wij op. We mochten de afspraak met Djoeli en Sambo rond half twee niet missen. Denko stond voor mij prachtig naakt. Ik voelde weer een begeerte in mij oplaaien, viel voor hem op mijn knieën, duwde zijn groot recht lid in mijn mond, kuste het en zoog! Denko streelde mijn hoofd, nam mij onder de armen op, stak mij omhoog en met zijn lippen streelde hij mijn vagina. Zijn tong speelde een vreemd spel met mijn clitoris. Ik viel bijna in onmacht van genot… Dan liet mij mij terug zakken maar pinde mij vast op zijn opgericht geslacht. Zo gingen wij samen onder de douche.

   

  Onder het stromend water verbleekte mijn zwart vel maar mijn lichaam bleef toch behoorlijk donker. Denko stond even verwonderd te kijken, doch ik zegde hem dat ik voor de show soms een kleurtje moest bijspuiten. Hij zei dat ik nu nog mooier was. Het zou trouwens in bed geen verschil uitmaken, knipoogde hij. Ik antwoordde dat dat met hem ondenkbaar was.

   

  Wij waren op tijd bij Djoeli en Sambo. Djoeli merkte direct dat ik er wat minder donker uitzag. Mijn haar had ik opnieuw zo gekapt dat het in stralen rond mijn hoofd uiteenwaaierde.

   

  “Een fijne nacht gehad?” vroeg ze terloops.

   

  “Vermoeiend, maar hemels. En jij?”

   

  “Geweldig, (h)oergeweldig…,” fluisterde ze met een zalige blik.

   

  “Hopelijk houden wij het al die tijd uit,” zei ik stilletjes.

   

  “Hopelijk houden zij het uit,” lachte ze.

   

  We dronken een aperitiefje en gingen lunchen. We spraken niet over de voorbije nacht, maar over onbelangrijke dingen en het programma van volgende week. Sambo en Denko hadden in de late namiddag een afspraak met een zakenvriend en begeleidden ons tot aan Jana’s woning. Wij, de meisjes, toen we alleen waren, kletsten een stuk van de namiddag over onze bedavonturen en giechelden erop los. Jana zou de rest van de week, tot zaterdag met Sambo meegaan. Denko zou hen twee dagen begeleiden en dan kwam hij weer naar hier. Naar mij… Ik was wel graag met hen meegegaan maar ik was nodig in de zaak en ik verwachtte dat Tom mij telefonisch en per mail instructies zou geven. Het zou mij trouwens een paar dagen tijd geven om terug “op krachten” te komen. Want ik wilde met Denko nog enkele keren rollebollen.

   

  Maar vanavond en vannacht zouden wij weer bij mekaar zijn!

   

   

  25-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  23-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotograferen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Fotograferen

   

  Lieve lezer/es,

  Hou jij ook van fotograferen? Ik doe het graag en betrekkelijk veel. Tegenwoordig is het veel gemakkelijker en zeker goedkoper dan vroeger. Nu kunnen we erop los fotograferen, en als het resultaat ons niet aanstaat dan vegen we de mislukte of minder goede foto gewoon weg. Vroeger ging dat niet, want de filmrolletjes waren niet goedkoop en elke mislukte foto was verloren geld en moeite.

  Zelf word ik ook graag gefotografeerd... Waarom dat zo is? Dat kan ik zelf ook niet goed uitleggen. Misschien zie ik mezelf wel graag? Op mijn foto's zie ik me een beetje als in een spiegel. Ik heb meestal binnenpretjes als ik een foto in handen heb waarop mijn haar anders is gekapt, of waarop ik eens overdadiger geschminkt ben of een of andere pruik op heb… Ook bewaar ik graag mijn foto's om achteraf eens te kunnen zien hoe ik eruit zag met die of die jurk of schoenen aan. En soms zijn er foto's bij waarop een ondeugende en frivole Aleydis sexy probeert te zijn... Vroeger meer dan nu, maar toch... Zo voel ik me jonger, en dat is niet slecht.

  Ik houd ook van mooie landschappen, vooral van berglandschappen. En van bloemen! Ik heb honderden foto's van bloemen. Wanneer ik met vakantie ben, loop ik altijd rond met mijn fototoestelletje(s) en laat me verrassen door mooie vergezichten en bloemen als die er zijn.

  En jij, wat denk jij daarover? Maar laten we eerlijk zijn: als jij, lieve lezer/es, een mooie foto in de hand krijgt, blijf jij er dan niet even wat langer naar kijken? En vooral, als het een foto is waar jij op staat en waarop je er goed uitziet, voel je je dan niet een beetje gevleid?

  Lieve groeten van

  Aleydis

   

   *********************************************

   

  23-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  22-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D06 - Denko !
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  D06 - Denko !  Om 23 uur trad ik met mijn dansgroep op. Ik was de zwarte sterdanseres, “gekleed” met een opgekleefd minuscuul driehoekje in de schaamstreek, zilveren sterretjes op mijn borsttepels, en voor de rest op het hoofd en achteraan een waaier van veel grote gekleurde pluimen. Ik voelde mij als een ontketende dansende duivelin. Het publiek aan mijn voeten keek ademloos toe. En ik hàd succes!

  Jana, sorry, Djoeli zat in de toeschouwerruimte tegen Sambo aangeleund verliefd met hem te praten. Bij hen aan tafel zat zijn secretaris. Toen ik hem zag maakte mijn hart een wilde sprong en ik moest mij gauw terug concentreren op mijn dansnummer…

  Na mijn optreden kreeg ik met mijn groep een staande ovatie. Ik zag Sambo’s secretaris applaudisserend naar voren komen tot hij voor mij aan mijn voeten stond en mij bewonderend bleef bekijken. Een lang moment haakten onze ogen in elkaar en een warme gloed vulde mij totaal.

  Toen ik mijn danstenue had afgelegd gleed ik in mijn rode lingerie en jurk, keurde mezelf in een van de grote spiegels en heupwiegde naar Sambo’s gezelschap toe. Jana/Djoeli, stelde mij voor als haar vriendin Malva.

  Ik moest plaatsnemen naast Denko, want zo heette mijn bewonderaar. Ik voelde dat ik aan die man niet zou kunnen weerstaan… Ik zag aan zijn manier van kijken, doen en spreken dat hij mij begeerde.

  Wij vier hadden een gezellige conversatie gedurende de rest van de avond. Tegen één uur in de morgen volgde Jana Sambo naar de suite die hij gereserveerd had. Djoeli keek me even guitig en gelukkig aan. Ik verstond haar. Het zou een eerste hete en buitengewone nacht worden…

  Ondertussen waren Denko en ik heel wat nader tot elkaar gekomen. Hij hield me rond mijn middel vast tegen zich aan en ik voelde dat ik die man wou. En dat hij mij wou. Eindelijk waagde hij het mij te kussen. Zedig op de wang, naast de mond. Maar ik perste mijn lippen op de zijne en onze tongen begonnen een wild spel… Hij legde zijn hand op mijn venusheuvel en ik voelde hoe zijn zwellend geslacht zijn pantalon deed spannen. We dronken onze champagneglazen leeg en keken elkaar diep en lang in de ogen. Hij mompelde iets van: beautiful, love you, want you... Hij stond recht, nam me bij de hand, en ik volgde hem gewillig naar zijn kamer.

  Ik ging op zijn bed zitten en liet mijn jurk van me afglijden, trok Denko naar me toe en knoopte zijn hemd los. Een paar tellen later stond hij naakt voor mij, donkerbruin, mooi, sterk, lief, uitnodigend met groot opgerichte penis. Ik voelde een onweerstaanbare drang in me opkomen, nam zijn lid vast en trok hem naar mij toe. Terwijl ik hem driftig kneedde, haakte hij mijn behaatje los en schoof mijn minislipje naar beneden. Met mijn armen rond zijn hals richtte ik mij aan hem op, sloeg mijn benen rond zijn heupen, en terwijl zijn sensuele handen mijn billen vasthielden, liet ik zijn warm, groot en sterk geslacht in mij glijden. Het was alsof ik het tot in mijn keel voelde, en toen hij zich met enkele schokken in mij ontlaadde was het alsof zijn zaad zich gloeiend tot in de uiterste uiteinden van al mijn ledematen had verspreid… Ik voelde mij vol van hem. Hij had mij uit mijzelf verdreven. Ik was opgegaan in Denko. Ik wàs Denko geworden!

  Wij gingen liggen en bleven een hele tijd aan mekaar vastgeklit. En na een kleine rustpauze begon die halfgod telkens weer opnieuw. Wel zes of zeven keren die nacht. En telkens gevarieerd en in andere posities… Wat een ervaring, wat een goddelijke lover! Ik hoopte niet uitgeput in slaap te vallen, dat zou heel jammer zijn, want ik… ja ik… ik was als het ware de vleesgeworden nymfomane sensualiteit zelf geworden! Ik streelde mijn minnaar, begon zijn penis liefdevol te kneden tot hij weer recht kwam en kuste hem, likte, zoog, ging boven op hem zitten en liet zijn harde scepter weer in mij verdwijnen. Denko kreunde nog van wellust, maar geraakte toch uitgeput. Ik hield van die man. Was ik een hoer? Het kon me niet schelen. Voor de tijd dat Denko hier was wilde ik zijn wijfje, zijn slavin, zijn hoer, zijn bezit zijn. Ik zou altijd aan hem vastgepind willen blijven!

  Na een tijdje viel ik dan toch eindelijk op hem in slaap.

  ************************************************

   

   

   

  22-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  19-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D05b - Malva en Djoeli (2)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  D05b - Malva en Djoeli (2)

   

  Ik was al een paar keren in een bruine schone veranderd, maar nog niet in een zwarte duivelin van ergens uit een Moorse legende.

   

  “Maar als ik zo zwart ben, aarzelde ik, dan kan ik toch een hele tijd moeilijk in de zaak komen. Het is nu wel de vakantieperiode, maar als Tom thuiskomt zal hij toch wat raar opkijken en vragen wat er gebeurd is... En soms is het beter dat hij sommige dingen niet weet…”

   

  “Geen probleem,” suste Jana, “je wordt bewerkt met een speciale spray. Na een flinke douche of een verkwikkend bad verandert de zwarte kleur in donkerbruin. En na nog een paar douches zie je eruit alsof je enkele dagen flink hebt liggen zonnen. Wil je je donkerzwarte kleur terug, dan volstaat het weer een busje spray over je leeg te spuiten.”

   

  Ik was gerustgesteld en een uur later stond ik voor de spiegel en keek naar het zwartste wezen dat ik ooit levend gezien had. En mijn haar stond wijd van mijn hoofd in een krans. Ik kreeg ook een speciale prothese in neus en mond. Wie ik daar in de spiegel zag, dat was ik niet. Dat kon ik niet zijn!”

   

  Ik gleed in een klein rood slipje, deed een rood kanten behaatje aan, stak mijn voeten in spannende laarsjes. Ik schminkte mijn lippen groen en kleurde mijn nagels goudbruin. Rond mijn ogen een roodachtige schaduw. Ik gleed in een spannende rode zijden jurk en vond dat ik naast Jana geen slecht figuur sloeg. Jana was zelfs verrukt over mijn transformatie. Zelfs Tom zou mij niet herkennen. Nu was ik niet meer Aleydis en dus ook niet meer van Tom. Hij had nu trouwens toch een ander lief. Nu wàs ik iemand anders. Geen Aleydis meer, ik was vrij! Ik zei tegen Jana dat ze me gedurende mijn zwarte tijd Malva moest noemen.

   

  “In orde, Malva, en ik ben Djoeli, want zo noemt Sambo mij…”

   

  Wij waren vanaf dat ogenblik Malva en Djoeli en bereidden ons voor op de ontmoeting van vanavond in de club.

   

   

  19-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  18-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D05a - Malva en Djoeli (1)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  D05a - Malva en Djoeli (1)

   

   

  Als Sambo komt transformeert Jana zich. Dan wil ze er heel anders uitzien. Ze gaat bij de kapper en komt er met een zwart gekroesde negerkop naar buiten. Ze steekt een speciale prothese in de neus, zodat die dan wat platter lijkt. Om haar gezicht een breder uitzicht te verlenen geeft ze zich een prikje in de jukbeenderen. Na een tijdje zwelt het gedeelte tussen ogen en wangen. Dat blijft dan een tiental dagen zo. Ook haar lippen bewerkt ze zodat ze bijna dubbel zo dik en sensueel dan gewoonlijk zijn. En ze wil dat haar ganse lijf bruin wordt…, bruin naar de donkere kant toe. Overal.

   

  Zelf was ik al een paar keren in een negerinnetje getransformeerd geworden, zodat ik wist hoe het eraan toeging en ik hielp Jana graag bij haar verandering. Gedurende enkele tijd spoot ik de speciale bruine tint over haar uit, in een viertal lagen, tot in de meest verborgen en intiemste delen, zodat ze er totaal behoorlijk negerbruin uitzag. Ze lakte nagels van vingers en tenen purperrood, accentueerde haar dikke lippen met een groenachtige lipstick en gaf de streek rond haar ogen en oogleden een zilveren glans. Uit haar rijk gevulde kleerkast haalde ze fijne doorzichtige kanten lingerie: slipje, beha, jarretels en kousen, een fijn zwart glimmend hemdje, en zwarte schoenen met hoge doch brede hakken. Toen ze dat alles aan had omsloot ze alles met een gebloemde kleurige jurk. Ze leek me de prachtigste Afrikaanse allochtone die ik ooit gezien had. En sexy!! Ik werd zelfs wat jaloers op haar uiterlijke verschijning, en ik bewonderde en feliciteerde haar toen ze zich voor mij ronddraaide en vroeg of alles perfect genoeg was.

   

  “Voor mijn prins Sambo kan ik nooit mooi en begeerlijk genoeg zijn…” gaf ze enigszins verlegen toe. “Jammer dat ik mijn borsten en billen niet zwaarder en ronder kan maken. Ik zou daarvoor wel protheses kunnen gebruiken. Maar… naakt en in bed gaat dat niet goed. Dan hebben kunstmatige delen een averechts effect.”

   

  Ik vond dat haar huidige verschijning op geen enkel gebied zou moeten gecorrigeerd worden. Ze bekeek mij en zei:

   

  “Het zou fijn zijn en zelfs wenselijk als ook jij van uitzicht zou veranderen. Best een beetje excentriek. Ik weet dat die secretaris van Sambo graag iets buitengewoons heeft. Toch is hij een fijne kerel. Hij zal je zeker niet “misbruiken”. En ik denk dat jij met hem enkele niet alledaagse ervaringen zou hebben en een wonderlijk aangename tijd zou kunnen beleven, nu jij voor een
  tijdje “Toms weduwe” bent… Verander en verwissel je persoonlijkheid eens voor een tijdje… Vergeet eens wie je bent en wees weer eens iemand anders!”

   

  Ze keek me vragend en onderzoekend aan. Ik twijfelde een beetje, maar met Jana had ik nog nooit negatieve ervaringen gehad. Ik ging akkoord en zei dat ze alles van mij mocht vragen, behalve dat ik mij terug in man zou laten omtoveren…

   

  “Dat natuurlijk niet, liefje,” zei ze. “Ik zou je willen veranderd zien in het donkerste en zwartste wezen dat er ooit in dit land heeft geleefd. Ik transformeer je als het ware in het lief van de duivel!...”

   

  18-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  15-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D04 - Nieuwe vooruitzichten

  D04 - Nieuwe vooruitzichten

                   

   

  Nadat Tom met Denise was vertrokken, heb ik mij beziggehouden met het controleren van de boekhouding in ons bedrijf. Alles was uitstekend in orde, hetgeen bewees dat Denise een prima werkkracht is. Maar haar menselijke kant intrigeerde mij meer en meer. Zij is niet de zakelijke secretaresse zoals zij zich hier voordoet, maar wel een volbloed vurige en sensuele persoon met verborgen capaciteiten.

   

  Toen rond vijf uur in de namiddag iedereen het weekend had verwelkomd en ik afgesloten had, voelde ik mij moe en eenzaam. Ik dacht aan Tom. Hoe zou hij reageren op wat ik voor hem had geregeld? En hoe zou ik de periode van zijn afwezigheid doorbrengen? Vanavond laat zou ik, zoals gewoonlijk, optreden. Ik nam een douche, at een kleinigheid en trok ditmaal pikante lingerie aan. Ik schminkte mij wat uitdagender dan anders en begaf mij naar mijn vriendin.

   

  Toen zij mij zag binnenkomen bekeek ze me met een tikkeltje verwondering, en met een half spottend lachje op de lippen vroeg ze me of ik me goed voelde. Ik vertelde haar dat Tom met Denise weg was, dat ik het gewild heb en dat ik eigenlijk een domme geit ben… En dat ik me nu ongelukkig voelde.

   

  “Daar moeten wij dan iets aan doen,” zei Jana. “Vanavond na je optreden kom je bij mij overnachten en… ik heb nieuws!”

   

  Ik was nieuwsgierig, maar Jana liet niets los en zei dat ze het mij alleen vannacht, nadat de club gesloten was en als ik bij haar thuis was, zou vertellen.

   

  De avondvertoningen verliepen naar wens, ik deed mijn dans- en stripteasenummers met beroepsbekwaamheid, oogstte veel succes en voelde mij opgemonterd toen ik in de kleedkamer mij afschminkte en mijn gewone spullen weer aantrok.

   

  Om drie uur in de morgen was ik bij Jana in haar slaapkamer. Ze lag uitnodigend naakt in bed. Ik gooide al mijn kleding in een hoek en schurkte me tegen haar aan.

   

  “Aleydis, Disje, lieveling, ik hou van je, zong ze en ze sloeg haar armen rond mij. Wij keken mekaar teder in de ogen, kusten mekaar, plakten onze lijven tegen mekaar aan en het duurde niet lang of we gingen in mekaar op, liefdevol gepassioneerd. Wij waren twee delen van hetzelfde wezen…”

   

  Toen we mekaar daarna moe zacht nog op intieme plekken nastreelden, fluisterde Jana:

   

  “Weet je, liefje, Sambo komt morgen.”

   

  Ik veerde recht, want ik wist dat Sambo een uitheemse prins was en dat Jana verliefd op hem was. Een onmogelijke liefde. Maar af en toe waren zij toch enkele tijd bij en van mekaar.

   

  “En,” voegde zij eraan toe, “hij brengt ook zijn secretaris mee. Een knappe kerel…! Nu Tom weg is, zou hij je wel wat kunnen opvrolijken…?”

   

  Ze bekeek me guitig en veelbetekenend. Ik was wel sceptisch, maar Jana zei:

   

  “Ik twijfel er niet aan, mijn lieve Disje, ik ben er zeker van. En nu, goede nacht. Morgen valt er nog wat voor te bereiden.”

   

  Ze draaide zich op haar zij en even later hoorde ik ze rustig in haar slaap ademen.

   

  15-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  14-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ervaring (3)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een ervaring (3)

   

  Om half acht belde Tom aan, maar vermits hij de sleutel van mijn huis had kwam hij direct naar binnen. Ik zat in het salon op de coach in een verleidelijke houding op hem te wachten. Toen hij me zag bleef hij verbaasd staan en keek en keek en keek. Ik stond op en wiegde naar hem toe, bleef even voor hem staan, vloog hem rond de hals en kuste hem zo hartstochtelijk mogelijk, zodat de afdrukken van mijn lippenstift op zijn wangen en mond stonden!

   

  “Wat hebben we nou?” zei hij toen hij zich van mij vrijgemaakt had, “Eindelijk pakt me eens een echte mooie vurige lichtekooi. Gaan we de bloemetjes eens flink buitenzetten, mijn verrukkelijk teefje? Ik hoop dat je prijs meevalt. Of moet je eerst nog wat gaan tippelen?”

   

  “Kom mee,” beval ik, en trok een licht manteltje over mijn uitdagende sexy verschijning aan, “kom mee, schatje, ik ken een goede plek waar we mekaar beter kunnen leren kennen… Dan ga ik je eens verwennen… En ook, darling, gaan we eens intiem lunchen.”

   

  Tom nam de wagen en ik zei hem naar het hotelletje te rijden waar Jana de kamer gehuurd had. Hij aarzelde even om binnen te gaan, maar ik trok hem aan zijn arm mee, wisselde gauw enkele woorden met de kelner van daarstraks, gaf hem een fooi, en die wees ons een kamer aan. In het midden stond een groot bed, tegen de wanden prijkten goedkope erotische prenten, een deur gaf uit op een douche met wc, en alles baadde in een onbestemd roze licht dat intimiteit suggereerde. Boven het bed hing er een grote spiegel. Ik ging op het bed zitten en deed mijn bovenkleren langzaam uit terwijl ik Tom bekeek. Tom keek verwonderd naar mijn zware borsten in mijn speciale bh. Ik ging op het bed neerliggen, trok een been wat hoger op zodat Tom mijn open slipje moest zien... Toen rukte hij zijn kleren van zijn lijf en sprong boven op mij, verlangend en wild en toch teder en zacht.

   

  “Als Aleydis wist waartoe en door wie ik me nu laat verleiden,” hijgde hij, “dan sterft ze van jaloezie, vrees ik.”

   

  “Och lieveling, jij hoeft haar hiervan niets te vertellen. Wat ze niet weet zal haar ook niet schaden.”

   

  “Ja. Een man is eigenlijk toch maar een seksbeest,” zei Tom, en zijn woorden gingen verloren in wellustig gegrom.

   

  Alle standjes en kunstjes die ik kende kwamen aan de beurt en ik deed mijn best om Tom op te hitsen en zijn wildste en vreemdste fantasieën te bevredigen

   

  Een half uur later lagen we moe en hijgend naast mekaar na te genieten.

   

  “Het zal tijd worden dat ik je betaal,” zei Tom. Verfris je wat, retoucheer je make-up, en dan gaan we ergens lunchen. Ken jij een aangepaste plek?”

   

  “Hier beneden is een restaurant en er zijn veel intieme hoekjes waar we ongestoord kunnen zitten.”           

   

  Het eten was van goede kwaliteit en de dranken ook. De prijs viel ook mee. Men liet ons zoveel mogelijk alleen. In de zaal zaten nog andere koppeltjes. De girls die de mannen begeleidden beschouwden me als een rivale die ze eerder nog niet gezien hadden. Na het souper wandelden we gearmd nog even in de buurt rond. Veel mannen bekeken mij met begeerlijke blikken. Tom had het ook opgemerkt en was in zijn nopjes omdat hij, naar hij zei, zulke onverwachte fijne avond had beleefd met het knapste, mooiste, verleidelijkste, vriendelijkste en degelijkste en meest sexy callgirl die er in de stad te vinden is.

   

  Daarna reden we naar Toms woning. Hij vroeg of hij zijn verovering nog voor een nachtje bij hem kon houden… Zijn echtgenote was toch toevallig op zakenreis… Na een geveinsde aarzeling volgde ik hem naar binnen.

   

  Het werd nog een verrukkelijke avond en de nacht was zwoel en heet. Ik was Toms gewillige slavin. Hij was mijn liefdevolle passievolle gastheer en mijn meester.

   

  Alles heeft zijn verrassende goede kanten, dacht ik, ook als je een lichtekooi of een hoer bent, zelfs al ben je er geen echte…

  *****

  Ja, beste lezer/es, wat ik vertel gebeurde lange tijd geleden, maar ik heb nog plezier als ik eraan terugdenk en eigenlijk zou ik het nog eens willen overdoen…

   

  En nu, beste lezer/es, ga ik, alledaags gekleed, een deftig burgerlijk wandelingetje maken aan de zijde van mijn lieve Tom. Je merkt het : iedereen heeft twee verschillende kanten, juist gelijk een geldstuk. Maar daarom ben je niet minder waard.

   

  Je Aleydis

   

  14-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  13-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ervaring (2)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een ervaring (2)

   

  Die dag om drie uur in de namiddag wachtte Jana op me in de winkel van Josiane. Daar had ze al het nodige bij de hand. We zegden Josiane wat we van plan waren en begaven ons naar de transformatiekamer. Eerst kwam ik aan de beurt. Volgens Jana moesten mijn borsten er voller en omvangrijker uitzien. Daarom kleefde ze bijkomende opvullende protheses op mijn borsten en erbovenop kwam een frivole bh. Ik deed ook netkousen met grote ruiten aan, opgehouden door een kousenophoudertje met jarretelles. Vermits ik daarna toch Tom zou verleiden vond ze het niet nodig dat ik een slipje zou aantrekken… Of misschien toch, maar dan een minislipje dat onderaan open was. Ik stapte in fijne schoentjes met hoge hakken, trok een latex topje aan met groot decolleté dat goed spande zodat mijn tieten er uitdagend in afgetekend stonden, en rond mijn billen spande een fijn minirokje. Boven het topje paste een mouwloos open jasje. Jana schminkte me, met overdreven accenten rond de ogen, de wenkbrauwen en de lippen. Lange wimpers, grotere oorbellen, een kitscherig collier en opzichtige ringen aan mijn vingers en lange rode gelakte nagels versterkten mijn look. En daarboven een aangepaste pruik. Een handtasje met de nodige make-up moest er ook bij.

  “Bekijk je nu maar in de spiegels, bewonder jezelf en leef je wat in je rol in,” zei Jana. “Ik ga mij ondertussen klaarmaken.”

  Ik zag in de spiegels een sexy tippelaarster wulps en verleidelijk naar me lonken. Ik herkende mezelf niet, maar dat was goed, want ik moest een heel andere Aleydis zijn. Ik oefende een beetje hoe ik best moest lopen, wiegde wat met mijn heupen en keek lonkend naar mezelf in de spiegel.

   

  Tien minuten later kwam Jana binnen. Jana? De slanke Jana had zich veranderd en verkleed in een rondborstige hoerenmadam met weelderige vormen. Een heel dun onzichtbaar maskertje maakte haar gezicht ronder en ze vertoonde een aanzet tot dubbele kin. Haar fijne neus was vervangen door een grotere haakneus, zodat ze een meer oosters en zigeunerachtig type leek. En dat alles onder aangepaste, ietwat overdreven make-up. Ze had een jurk aan met grote bloemmotieven en aan armen en hals opzichtige nepjuwelen. Ze zag eruit als iemand die wist wat er in de wereld van de prostitutie gebeurde en er ook ervaring in had.

   

  “Het is best dat we in het milieu niet al te fel opvallen,” zei ze terloops, terwijl ze in de spiegel keek of alles in orde was.

   

  “Denk je?” weifelde ik.

   

  “Te laat om terug te krabbelen,” antwoordde ze. “There is no way back! Denk eraan: jij bént nu een tippelaarster en je zàl tippelen. En ik ben je hoerenmadam! Jij werkt voor mij. En nu vooruit, de straat op! En verkoop je charmes!”

   

  Ik vond het goed dat Jana me zo mijn rol vergemakkelijkte. We gingen Josiane nog even groeten. Die vond ons twee sympathieke originelen en wenste ons veel succes.

   

  *****

   

  De eerste ogenblikken dat ik op straat wandelde had ik het gevoel dat iedereen mij nakeek. Maar dat was niet zo, op enkele uitzonderingen na. Door het lopen op zulke hoge hakken maakte ik kleinere trippelpasjes en ik moest niet veel moeite doen om mijn heupen sexy en aanlokkelijk heen en weer te doen wiegen. Toen we meer in de omgeving van de rosse buurt kwamen keken heel wat mannen intenser en begeerlijker naar mij. Enkele keren werd ik terloops aangesproken en naar mijn prijs gevraagd, maar Jana had telkens een antwoordje gereed, vriendelijk of afwijzend. Ook voelde ik dat af en toe een vent ons volgde en als hij mij inhaalde even op mijn billen klopte… Ik leefde mij snel en goed in mijn rolletje in zodat ik zelfs uitdagend naar knappere kerels keek. Doch ik mocht het niet te ver laten komen.

                                          

  Na een uurtje voelde ik dat ik warempel in staat zou zijn met een klant in een hotelletje te verdwijnen… Ik zegde het tegen Jana. Ze vroeg me of ik dat werkelijk wou doen… Misschien wel, als ik zo nog een tijdje verder doe, wordt het sterker dan mezelf…’” antwoordde ik. Ik voelde me echt wulps en hoer worden en keek uitnodigend en uitdagender naar potentiële klanten... Jana vond dat ik al ver genoeg gegaan was en dat het experiment geslaagd was ook zonder praktisch examen. Het was dus tijd voor iets anders. Daarom gingen we in die buurt een gelegenheid binnen die ons toch wat convenabel leek. We dronken een koffietje en ik genoot van de steelse blikken die het vooral mannelijke publiek mij toewierp. Een van de kelners kwam naar ons toe en vroeg of we misschien een kamer wensten… En toen verraste Jana me compleet. Ze zei dat ze voor vanavond tussen acht en tien uur een kamer wilde huren. Ze betaalde, liet zich een kasticket geven en gaf de kelner nog een fooi.

   

  “Jij gaat vanavond toch niet met mij…” aarzelde ik.

   

  “Maar neen, simpele duif, maar als jij, nieuwbakken hoertje, Tom wil verleiden – en dat je zal je zeker doen, dat weet ik – dan moet je ook consequent zijn en doen lijk het hoort. En je laat je ook betalen… met een uitstekend souper… En morgen verwacht ik mondeling verslag… van je werk, van je resultaten…” En toen bekeek ze me gelijk een sfinx, stak een sigaret op en stond recht. Ik was verbaasd van haar acteertalent en ging onderdanig met haar mee. Naar huis.

   

  Voordat Jana wegging keurde ze me nog eens, bracht hier en daar een kleine correctie aan, en wenste me een spetterende avond toe.

   

  13-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  12-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ervaring (1)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een ervaring (1)

   

  Het lange weekend van 1 mei is voorbij en we hebben enkele dagen in de club veel te doen gehad. ’t Was nog wel niet de zomerse vakantiedrukte, maar het nieuwe seizoen kondigt zich toch goed aan. En wij geraken ook stilaan op “bedrijfssnelheid”. Nu heb ik het weer enkele weken wat minder druk, en dan wordt het weer stilaan “volle bak”. Ondertussen moet er toch nog wat geregeld geoefend en vergaderd worden, nieuwe ideeën uitgewerkt en nieuw personeel aangeworven en gekeurd. Ondertussen ga ik je nog iets vertellen van wat ik jaren geleden eens uitgeprobeerd heb. Enigszins voor de lol, maar ook om een en ander te ervaren.

   

  Het was nog niet zo lang geleden dat mijn volledige transitie tot vrouw ondergaan had, en dat is al vele jaren geleden. Het was misschien een gek idee, maar ik had al een tijdje zin om nog eens iets nieuws te ervaren en ook om Tom, mijn lieve breeddenkende en trouwe partner, op een onverwachte onconventionele wijze erotisch te verwennen. Ik was er al langzamerhand aan gewoon geraakt geregeld als een brave en burgerlijke Aleydis in de buitenwereld en in gezelschap te verschijnen. Meestal was ik vergezeld van Tom, en soms ook van mijn allerbeste vriendin Jana. Ik vroeg me echter af hoe het zou aanvoelen als ik eens wat frivoler en ondeugender onder de mensen kon komen. Een beetje als callgirl, of als tippelaarster, als hoertje… Dat zou voor mij een nieuwe ervaring zijn en me het vrouw-zijn ook vanuit een ander oogpunt laten zien. Hoe zou dat bij mij overkomen, hoe zou ik dat beleven en verwerken?. Ik sprak er met Jana over en er verscheen een guitige flits in haar ogen.

   

  “Dat zal zeker voor wat afwisseling zorgen,” zei ze laconiek.

   

  “En ik zou Tom nog meer willen doen barsten van verlangen en begeerte naar mij…” voegde ik eraan toe.

   

  “Ho, ho, wat een vuur!” lachte Jana. “Maar ik heb daarvoor wel middeltjes. Zou je het bijvoorbeeld echt zien zitten als callgirl, tippelaarster, mannenvangster, hoertje, getransformeerd in de stad te gaan paraderen?” vroeg ze. “Ik kan je uiterlijk zodanig veranderen dat men je haast niet herkent, maar dan moet je ook echt naar buiten gaan en tot op zekere hoogte de “stiel” willen uitoefenen…”

   

  Ze bekeek me onderzoekend, en toen ik niet direct antwoordde voegde ze eraan toe dat zij me zou begeleiden.

   

  “Ik heb eigenlijk een dubbel doel voor ogen,” zei ik: “ten eerste ervaren hoe het aanvoelt straatmadelief te zijn, en ten tweede zou ik Tom willen doen omvallen van jaloezie en vooral van wellust… Ik zou wel niet als een vulgaire hoer willen verschijnen.”

   

  Jana zei dat ze me zeker daarin kon helpen. Maar als voorwaarde stelde ze toch dat ik gedurende enkele dagen de houdingen en gedragingen van de tippelaarsters en hoeren in de rosse buurt zou gaan bekijken en bestuderen. Ik moest ze zo natuurlijk mogelijk, en zonder overdrijving kunnen nabootsen.

   

  De volgende dagen en avonden kwam ik op de geschikte plaatsen en wijken en gaf mijn ogen goed de kost. Het was niet helemaal vrijblijvend want ik werd verschillende keren aangesproken door “heren” en travestieten die dachten dat ik naar gezelschap op zoek was.

   

  Toen ik dacht dat het wel zou gaan kozen Jana en ik een datum voor ons “openbaar optreden” en ik maakte met Tom een afspraakje voor een avondje uit zonder hem over mijn voornemen te spreken. Hij zou mij dan die avond thuis komen afhalen en samen zouden we dan een gezellig restaurantje bezoeken…

   

  12-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)
  11-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D03 - Tom en Denise

  D03 - Tom en Denise

   

   

  Je zal het moeilijk geloven. Tom is voor twee weken weg voor zaken en Denise is met hem mee als "secretaresse". En dat heb IK gewild!

   

  Tom en ik vormen een goed paar, maar vooraleer we trouwden hebben we mekaar beloofd dat de andere af en toe gerust een “slippertje” mocht maken. Men is daar aan de andere geen verantwoording voor schuldig. Absolute voorwaarde is dat ik voor Tom de enige echte ben en blijf, en Tom is en blijft voor mij de absolute top.

   

  Ik zag dat Tom ertegenop zag bijna twee weken alleen op zakenreis te gaan. Ikzelf kon niet mee, want iemand moest de zaak hier leiden. Best zou een van onze competentste werkkrachten hem begeleiden. Toen kreeg ik het idee Denise met Tom mee te sturen. Ik vroeg hem of hij ermee akkoord ging Denise mee te nemen als secretaresse.

   

  Tom bekeek me vreemd en leek niet erg geestdriftig, doch ik zei hem dat ik er wel voor zou zorgen dat ze "presentabel", zelfs meer dan dat zou zijn. "En... als je met haar soms..." zei ik terloops. "Voor mij hoef je niet twee aparte kamers nemen, schat..."

   

  Toen hij dat laatste hoorde viel hij bijna om van het lachen, zo onwaarschijnlijk vond hij dat. Maar ik wist wel hoe ik Tom bij zijn zwakke zijde kon nemen…

   

  Ik praatte met Denise over mijn voornemen en vroeg haar of ze Tom wou begeleiden en hem met raad en daad bijstaan. En… ervoor zorgen dat hij zich niet verveelde of eenzaam zou voelen...

   

  “Je kan het, ik weet het, en je zal het graag en goed doen...” voegde ik eraan toe.

   

  Denise bleef me stil aankijken en vroeg zich af of ik het ernstig meende. Toen ik zag dat ze even bloosde voegde ik eraan toe:

   

  “Jij mag en kan mij een paar weken vervangen, Denise, anders had ik je dat niet voorgesteld.”

  Toen ze bleef weifelen zei ik dat ze toch ook heel aantrekkelijk kon zijn. Dat wist iedereen die ze al in Jana’s nachtclub gezien had…

   

  Denise’s mond viel letterlijk open van verbazing.

   

  “Och meisje, ik vind dat natuurlijk niet erg. Ik weet dat je nog wat anders kan dan je werk hier bij ons...”

   

  Denise kleurde even rood en bekeek me intens. Waarschijnlijk vroeg ze zich af wat ik nog over haar wist. Ik glimlachte haar toe en zei:

   

  “Je bent natuurlijk vrij mijn voorstel te aanvaarden. Als je het liever niet doet, even goede vrienden. Maar als je Tom wil begeleiden zal ik ervoor zorgen dat op het einde van de maand je een aangename verrassing op je loonfiche vindt.”

   

  Een glimlachje verscheen op haar gezicht.

   

  “In orde, mevrouw, ik zal mijn best doen om voor mijnheer de gedroomde secretaresse te zijn... Ik hoop u beiden niet teleur te stellen. Maar uw voorstel verwondert mij toch.”

   

  “Ja, beste Denise, in elke mens schuilt een raadsel, en dat maakt het leven interessant. Wees jij dan, in die paar weken, voor Tom niet alleen een bekwame secretaresse maar ook een knappe bevallige vrouw... Tom weet niets van jouw privé leven, hij zal niet weten wat hem overkomt als jullie vertrekken. In gunstige zin dan. Ga naar de kapper en laat je kapsel verfraaien. Gedurende die periode mag je probleemloos... “Toms maîtresse” zijn... En maak er voor jezelf ook een fijne tijd van... Neem genoeg sexy spulletjes en pikante lingerie mee. Mogelijk komt dat van pas... Seks kan ook een vriendendienst zijn… … En als je het verlangt en ziet dat het Tom bevalt, weet dan dat ik het goedkeur, zelfs gevraagd heb. En als je op het gebied van seks Tom iets kunt bijleren, doe het dan maar zo veel en gevarieerd je wilt en kunt. Je mag gerust een vriendschappelijke verhouding met Tom hebben. Maar denk steeds aan een ding : Tom is en blijft van MIJ, en van niemand anders!Vergeet dat niet, anders worden we vijanden en zal ik je moeten ontslaan. Doch dat zou ik met veel spijt doen."

   

  Denise had zwijgend en steeds meer verwonderd geluisterd en ik zag dat ze me begreep en ging instemmen. Ze glimlachte:

   

  “In orde, mevrouw. Dank u. U bent wel héél breeddenkend. Ik vind het wel interessant. Gaat u niet jaloers zijn?”

   

  “Och, liefje,” antwoordde ik, ”als je mij beter kende dan... Misschien vertel ik je later wel een en ander.”

   

  Denise danste bijna mijn bureau uit. Ik keek naar na en hoopte dat Tom het met haar fijn zou hebben.

   

  Vanmorgen is Tom met haar vertrokken. Ik had hem gezegd dat ik geëist had dat Denise zich zou laten herstylen... Tom was verrast toen hij haar zag en ze als volmaakt geschminkte knappe blondine in een elegant jurkje en als vanzelfsprekend naast hem in de wagen plaatsnam. Hij keek terloops naar mij en knipoogde. Hij had begrepen...

   

  Toen ze wegreden voelde ik me toch even een steek als van een jaloerse minnares, die haar geliefde met een andere vrouw zag vertrekken.

   

  Doch het was mijn eigen schuld! Ik, domme trut.

   

   

   

   

  11-05-2017 om 00:00 geschreven door Disje


  >> Reageer (0)

  Laatste commentaren

  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!