NIEUW: Blog reclamevrij maken?
"notities voor specialisten"
"rimpels"
Inhoud blog
 • "Elvis is alive"
 • "verveling"
 • "she moves in mysterious ways"
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  17-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Elvis is alive"
  Awel ze,weer een splinternieuwe dag die mee beweegt met mijn heupen.Elvis is alive!Op mijn rechtstaande tenen dans ik verder in die (s)how.'k Vraag mij in feite af wat voor een gezever ik nu weer aan 't spuien ben.Hupsaké nog een schijnbeweging,kan er nog wel bij hoor.Mensen die hun keel schrapen,niet van het zingen,maken mij pissig.Het zal wel aan mezelf liggen..Zoek het vooral niet te ver!
  Dansende fragmenten spelen zich af in mijn onderbewuste,een dobber die je mee naar beneden haalt om dan naar boven te kijken.Creepy!
  Buiten heerst er een zware wind.Gelukkig,we mogen ademen....

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  17-01-2007, 14:41 geschreven door benn7
  Reacties (0)
  16-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."verveling"
  Verveling,verveling,verveling,
  Al zoekend naar een woord die deze tekst kan openbreken,vraag ik me er de zin van af.Hopelijk druipt er een vibratie door mijn geest die zich verlengd naar mijn vingertoppen.Water,water dat is het woord die me inspireert om verder te denken.Ik smeer ermij alle dagen mee in,niet vatbaar.Stralen van onzekerheid reinigen zich in mijn reeds zo geteisterde ziel.Morgen,overmorgen was dat niet gisteren?Ik hoop het want alweer steek ik een sigaret op met de bedoeling alles zo vlug mogelijk te vergeten.Voor mijn neus steekt iemand een vredesteken de lucht in.Die giftige stoffen die ik uitblaas maken me misschien wat wazig,'k weet niet.Oasis weerklinkt op de achtergrond...."Perhaps you gonna be the one that saves me "Dat doet deugd ,beste vriend,ooit.
  Wegen gaan uit elkaar als een zeepbel,die uiteenspat als je er te lang bij stilstaat.Zoals nu.Tranen zetten zich om in gekunstelde woorden,die veel te ver liggen,niet meer vindbaar zijn.Ook al zoek ik er mij een ongeluk naar het lukt gewoon niet meer.Studerend bekijk ik wat hier al staat.Ben er niet tevreden mee.Wat nu de kop op steekt is ...verveling.
  Gewoonweg verveling...
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-01-2007, 23:33 geschreven door benn7
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."she moves in mysterious ways"
  Woensdag 30 augustus,2006,

  Ik neem m'n holglas karperhengel,drennan pennetje,starpoint n.6,een blik zoete mais...
  Gauw ben ik opgetuigd,pennetje staat,twee korreltje,5 pootjes...
  Ik geniet van een sigaret,mooi weer!
  Een brasem is meegenomen,een karper,een surplus.Tien minuten,pennetje gaat langzaam onder.Brasem,kan niet anders;Ik tik aan,een run...KARPER!Effe vlug in mijn net dirigeren denk ik.Twintig minuten later weet ik dat het om een groot exemplaar gaat.Ik voel het!Omzeil alle hindernissen,trek "haar" van onder de roeiplaat.Geen houden aan.Loop mee langs de oever,plots zit ik vast,obstakel.Ik twijfel even,neen,jij bent van mij.Ontdoe me van mijn kleren,het water in....LOS!De vis sleurt me een kilometer mee.Passanten geven opmerkingen.Ik,mijn hengel,ZIJ en mijn onderbroek...Inmiddels is Jean-Marie bij me komen staan.Geeft me raad en steun.Geven en nemenHet heeft geen nut .Een bewegende pattattenzak.Ik krijg haar niet aan het oppervlak.Zie haar schim.Een duikboot.Na 7(!)uren drillen
  schiet de haak los.Ik ben verslagen,maar ook blij.Dit kon ik niet meer aan.Ook Jean-Marie snapt er niets van.ZIJ zwemt nu verder....Ik wandel naar huis.Dit water heeft veel geheimen,denk ik bij mezelf..ZIJ was de vis van mijn leven.Ik besef dat.U2?
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-01-2007, 00:40 geschreven door benn7
  Reacties (0)
  15-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/dreammaker

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  15-01-2007, 23:47 geschreven door
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 15/01-21/01 2007
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!