Zetels van Kempimeubel
Inhoud blog
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Type Neostyle fabrikant Mecam Group
    12-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    -In de maand juli 2007 is mijn vrouw door te leunen op de zijleuning van de tweezit door de leuning gezakt, dwz de plaat onder de stof was geplooid en de nietjes die deze plaat op zijn plaats moet houden waren gelost ,de stof en de naden zijn intact gebleven en hier is ook geen schade aan te zien. zie foto’s.

    -Wij hebben direct contact opgenomen met Kempimeubel, de winkel waar wij deze zetels gekocht hebben, hierop heeft de verkoper gezegd het nodige te zullen doen.

    -Na ons verlof eind augustus hadden wij nog steeds niets gehoord van de winkel.

    -Op 5 september heb ik de winkel terug gebeld en herhaald dat de leuning is weggezakt en we nog steeds wachten op een gepast antwoord van hun.Zij zeggen dat ze hiervan een klachtenbon aanmaken en vragen om terug te bellen indien ik 13/9/07 nog niets gehoord heb.

    - In de week van 17/9/07 is een vertegenwoordiger langs geweest , die man is een paar minuten binnengeweest en heeft de zetel van ver bekeken, mijn vrouw heeft hem gezegd dat het gebeurd is  toen ze met haar ene hand steunde op de leuning.

    De vertegenwoordiger vertrekt met de boodschap dat hij hiervoor een offerte zal maken.

    -17-10-07 krijgen we een telefoon van Kempimeubel om de melden dat het  180 euro zal kosten om dit te herstellen. Ik zeg hun dat ik niet akkoord ben omdat dit is gebeurd met normaal gebruik namelijk steunen op een leuning , en dat ik denk dat dit een constructiefout is.Zij zeggen dat er iets opgevallen moet zijn  omdat de stof gescheurd is , waarop ik hun zeg dat de stof niet beschadigd is en de naden ook niet gelost zijn.Ik zeg hun dat indien de vertegenwoordiger hun gezegd heeft dat de stof beschadigd is hij zeker niet goed gekeken heeft.

    -19-10-07 Terug gebeld met de winkel: Zij blijven erbij dat ik dit moet betalen.

    -19-10-07 Zelf bezoek gebracht aan de winkel : Na een heftige discussie over constructiefout of niet is er afgesproken dat zij de vertegenwoordiger gaan contacteren en vragen of hij contact opneemt met mij om af te spreken wanneer hij de zetel komt bekijken plus uitleggen hoe hij aan de conclusie komt dat het geen constructiefout kan zijn.

    -19-10-07 gebeld door kempimeubel en ze geven een telnr door van de vertegenwoordiger, zodat ik hem zelf kan contacteren..

    -22-10-07 Blijkt dat dit nr fout is, maar op maandag is de winkel niet open.

    -23-10-07 Langs geweest bij de winkel en ze geven me een telnr.

    -23-10-07 Gebeld met de vertegenwoordiger ( Ivo Meerts ) , hij blijft erbij dat dit geen constructiefout is.Ook al is de stof nog volledig intact en zijn er geen naden beschadigd.Hij zegt dat indien dit toch een constructiefout zou blijken bij controle, dat de herstelling nog steeds op onze kosten zal zijn daar de 2 jaar garantie voorbij zijn.Deze vertegenwoordiger zegt ook dat mijn vrouw hem verteld heeft  dat ze er met een knie op steunde, wat gelogen is.

    Ik zeg hem dat we van hun telkens een ander verhaal krijgen , eerst moet er iets op gevallen zijn daar de stof stuk zou zijn, daarna heeft mijn vrouw gezegd dat ze er met haar knie op steunde. De vertegenwoordiger weigert om ter plaatse te komen kijken.

    -Hierop heb ik zelf de zetel onderaan geopend en hersteld , en dus gezien wat er gebeurd is. Indien de andere leuningen op dezelfde manier gemaakt zijn is het gevaarlijk om oudere mensen in die zetels te laten zitten . Bij het terug recht komen uit de zetel zullen zij de leuning gebruiken om zich op te duwen en indien dat hetzelfde gebeurd zullen zij wel door de stof gaan en zich verwonden. Ik heb mijn twijfels over de veiligheid van deze zetels.

    Ik vraag mij af of dit geen verborgen gebrek is.

    -De leuning bestaat  uit 2 rechtopstaande vezelplaten 20mm dik  boven op deze platen is een kartonvezelplaat van 2mm dik geniet met nietjes  van 10mm, deze plaat ligt horizontaal en heeft een afmeting van 600mm diep op 135mm breed, deze horizontale plaat is nergens ondersteund en dit dient als zijleuning. Zie ook de foto’s in bijlage

    -Nadat ik de zetel open heb gemaakt en voordat ik hem heb hersteld  heb ik de winkel gecontacteerd en gevraagd om te komen kijken hoe dat de binnenkant eruit ziet, ik heb van 13u tot 16u gewacht en er is niemand geweest. De winkel ligt op ongeveer 3 km van mijn woonplaats.

    12-03-2008, 20:34 Geschreven door DVO
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    12-03-2008, 19:35 Geschreven door
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Archief per week
  • 10/03-16/03 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!