Foto
Inhoud blog
  • Aangebrand
  • Uitstel…
  • Dinsdag, na Piekernacht, Humodag
  • De tijd vliegt snel
  • maandag 18 februari
  • En toch…
  • Verhuisd
  • Daar is ze weer
  • Honingzoet
  • De oplossing
    Foto

    Herman en Paz

    Foto
    Dries
    Foto
    Lief en PJan
    Foto
    Wout en Frauke
    Zoeken in blog

    Eén van de club

    15-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandarts, shoppen, showen en dettol

    Om halftien deze morgen zat ik al bij de tandarts om een afgesprongen stukje glazuur te laten repareren. xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Een kwartier later waren mijn bieterkes terug als nieuw en mijn portemonnee leeg.


    Gelukkig zit er in die portemonnee ook nog een kredietkaart en omdat we vlakbij het shopping center waren, namen we de gelegenheid te baat om Hermans bril daar te laten nakijken en mijn lingerie aan te vullen met beter passende BH’s, want door het recente afslanken was dat dringend nodig.  
     

    Bij Hunkemöller was er een aanbieding van 3 BH’s voor de prijs van 2, dat was dus mooi meegenomen.

    Het werd moeilijk kiezen, omdat elk model nu wel past en goed staat (vind ik zelf toch) want Hee-Joepie-Jee, ik heb nu een 80 Cee!

    Na lang wikken en wegen werd het een effen gladde witte voor onder een t-shirt, een grijze en een prachtige oranje-rode-bruine kanten.

    Herman ging liever buiten op een bankje zitten wachten tot ik klaar was met shoppen, dus moest ik thuis nog even showen.

    ’t Is goedgekeurd!

     

    Toen ik me daarnet aan de PC zette, vond ik Fraukes mail met “Dario’s handleiding”. Onze kleinzoon komt namelijk vanaf donderdagavond logeren. Zijn papa wordt ’s anderendaags van een hernia geopereerd, waardoor Frauke veel heen-en-weer zal moeten rijden, allerlei dingen te regelen heeft en bovendien nog voor drie maanden oude Maura moet zorgen.


    Dus krijgen wij ons vrolijke kleine ventje enkele dagen hier in huis. Tot zijn grote spijt moet Herman van donderdag tot zondagavond naar Litouwen en kan hij die eerste logeerpartij van kleinzoon niet meemaken.

    Ik weet zeker dat Dario zelf hem zal missen en ”Papie?… Papie?”  zal vragen; dat deed hij vorige zaterdagavond al, toen ik na de feestbrunch nog even zonder Herman langskwam bij hen thuis.

     

    Voor zijn komst heeft het oude speelgoed van onze jongens nog eens een grondig Dettol-bad gekregen.
    Het staat nu netjes te blinken-en ook een beetje te stinken- althans, dat vond onze Dries er toch van, toen hij me in de badkamer dat geliefde oude Fisher-Price speelgoed zag afwassen…”Uhhh!!! Mama, dat stinkt nogal! Allee, zet hier een raam open, het gaat op uwen asem pakken, ge gaat bedwelmd raken, zo stoned als een kieken!”.

    Ik zei dat het de aangewezen verdunning was en onschadelijk, dat ik het zelfs niet eens slecht vond ruiken, waarop hij :

    “Ziedet! Daar hebt ge het bewijs! Het is al bezig!”

     

    Pfft! Ik doe dit al jàààren zo.

    Geleerd van Bojako : die zwoer bij Dettol.

    Altijd en overal : om wondjes te ontsmetten, om in het laatste spoelwater de badmutsen van de schoolkinderen te ontsmetten…(leden van het oudercomitee deden om de beurt de was van die dingen).

    Je huis ruikt enkele uren naar een ziekenhuis waar pas een epidemie is bedwongen, maar het geeft zo’n gerust, zuiver gevoel, mensen!

     

    Buurvrouw Natoken kwam mij een pompoen van eigen rijke oogst brengen, terwijl ik nog met het onsmettingsjobke bezig was en de doordringende geur beslist ook in de hall hing.

    Waarschijnlijk heeft ze zich afgevraagd welke vieze beestjes ik hier te verslagen had, maar ze was te beleefd om ernaar te informeren.

    Als ze dit leest kan ze gerust zijn : ’t is preventief.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    27-07-2019
    Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks
    I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work⦠Best Regards - office.com/setup office.com/setup office.com/setup

    27-07-2019 om 19:19 geschreven door Jones WIlson


    14-05-2008
    Die heerlijke geur van dettol...
    ...wordt tegenwoordig systematisch uit onze laboratoria gebannen wegens mogelijk zeer schadelijk voor de longen (door een aantal onderzoekers reeds in verband met bepaalde luchtwegtumoren gebracht)

    14-05-2008 om 12:49 geschreven door affodil


    20-04-2008
    dettol
    voor m'n gevoel is het 'eeuwen', terug dat ik dettol geur geroken heb, ik zal wel een smerig wijf zijn maar ik doe alles met groene zeep of allesreiniger. In ziekenhuizen ken ik de geur ook niet meer. Voor mij is dat nostalgie dus ik hoop het een keer te ruiken als we bij jullie zijn.!(ahumm)

    20-04-2008 om 23:31 geschreven door tineke


    17-04-2008
    proper
    Ook ik hou wel van de geur van Dettol, het geeft zo'n proper gevoel. En onze poes heeft er precies ook geen bezwaar tegen want we gebruiken het om haar bak te ontsmetten. Ik vond precies al dat je er zo anders uitzag op de foto... ik wou dat ik ook zo veel moed en doorzettingsvermogen had om het overtollige te laten wegsmelten. Ik vrees dat het enkel gaat lukken met een inwonende kok die me alles voorschotelt zodat ik me niet meer moet fixeren op de toegestane ingrediënten en hoeveelheden in het menu!

    17-04-2008 om 14:34 geschreven door Lieve


    ..
    Detol is een degelijk product, en die BH 80 CEEEEE zal ook wel degelijk zijn, het ding moet tenslotte een paar kostelijke kostbaarheden dragen en beschermen. Ja Muske, ik zal het in mijn agenda schrijven voor de volgende keer. Kisses.

    17-04-2008 om 14:19 geschreven door Ludovikus


    15-04-2008
    showen
    Wat hoor ik daar allemaal... showen... nee hoor dat doe ik alleen in zéér intieme kring... ik wens je alvast succes met de operatie van de zoon en hoop dat hij spoedig weer op de been is... bieterkes verzorgen is tegenwoordig een erg dure zaak geworden... een gewone controle en poetsen is zeker het dubbele van zo ongeveer 6 jaar geleden... veel plezier met de kleinzoon... doei...

    15-04-2008 om 23:05 geschreven door Myette


    dat was het dus .......hihi
    jaja jij zal het wel uitleggen, ik vroeg mij al af wat je te verbergen had haha. Maar ik kijk niet meer op bij die geur, heb het in Afrika 8 jaar dagelijks gebruikt voor allerhande zaken, ontsmette goed!! Mijn zus is vandaag juist thuis gekomen van haar 4e operatie aan de rug... Ik vrees dat het probleem zich na een tijd op een andere plek zet. Hopelijk bij de zoon niet. En wat dat dakgotenaanbod betreft; ik ben nu een " bange scheet" geworden hoor!!!( allé op dat punt toch!!)Een warme knuffel en veel plezier met de kleinzoon.

    15-04-2008 om 21:35 geschreven door natoken


    ..
    Die heerlijke geur van Dettol...'t ruikt zo ongelooflijk proper hé? Alhoewel ik bij Fraver jarenlang de gewone ontsmettingsalcohol heb geroken en veel goedkoper kon kopen. Hetzelfde vind ik van Mustella, dat roept gewoon om een baby! Erg van onze pastoor hé, ik was er helemaal van ondersteboven. M en K waren pas op bezoek geweest en hij voelde zich bijzonder goed. Vader van K nu met alle bezig want de pastoor had hem per testament aangeduid. Bouw van M ligt dus deze week stil. Seppe nog altijd koorts op en af en nog altijd bij ons. Moet eraan denken dat ik volgende keer mijn andere prachtige BH aandoe want 't zal inderdaad weer een show worden - 'k weet alleen niet meer welke ik de vorige keer aanhad. Ik duim voor een vlotte en goede operatie van K (sorry kan je namen niet onthouden - korte termijn geheugen helemaal naar de knoppen ) dikke kus. PS Hopelijk was het genoeg regen om je afwatering te testen en nu mag de zon voor de rest van de zomer schijnen hé?

    15-04-2008 om 20:17 geschreven door Bojako


    *
    Ikzelf zweer ook al jaren bij Detol, al vind ik het niet echt goedkoop zijn.
    In tegenstelling tot velen, ruik ik het heel graag, en ik heb die propere microbe alvast doorgegeven aan dochterlief.
    Wat de tandarts betreft, ook niet echt goedkoop, zal er toch ook moeten aan geloven binnenkort.
    Met je melding van je nieuwe BH's heb je wat aangevangen vrees ik, nu zal je op de meeting ook moeten showen, anders gaat onze Ludovikus niet tevreden zijn, hahaha.
    Veel plezier gewenst bij de logeerpartij van kleinzoon, en sterkte plus spoedig herstel gewenst voor de zoon met de Hernia operatie in het verschiet.
    Liefs en tot de volgende.

    15-04-2008 om 17:17 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Archief per jaar
  • 2013
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben een vrouw. 
    Paz, de naam die ik kreeg bij mijn geboorte, betekent "vrede". Beter kon ik het mij niet wensen.
    Herman is de schat waar ik al 43 jaar lief en leed mee deel. Samen kregen wij in die tijdspanne 3 zonen, 2 schoondochters, 2 kleindochters en 1 kleinzoon . Die zijn altijd welkom in ons nest in de rand van Antwerpen.
    Mensen, theater, natuur en taal staan bovenaan mijn lange lijst van interesses.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Laatste commentaren
  • Fubo Tv - Step by Step Guide to Activate Your Fubo (fubo.tv/connect)
        op Lustige weduwe
  • peacocktv.com/tv (cavibe)
        op Lustige weduwe
  • Office Setup (office.com/setup)
        op Lustige weduwe
  • office setup (alex brown)
        op Lustige weduwe
  • MICROSOFT SERVICES AND TOOLS (office.com/setup)
        op Lustige weduwe
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Kleinzoon op bezoek
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Tandarts, shoppen, showen en dettol
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Bezig
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Een logee tussen de rommel
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Hard labeur
  • Zoeken met Google




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!