Vanalles en nog wat
Welkom op mijn blog!

Inhoud blog
  • pide = Turks plat brood
  • Börek (Turks gevuld deeggerecht)
  • Sjisj-kebap
  • Izmir köfte
  • Lahmacun (Turkse pizza)

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Zoeken in blog


    Nieuws HLN
  • Gsm in het water of al je mobiele data op? Eerste hulp bij 4 rampscenario’s met je smartphone op reis
  • KIJK. Piloten Brussels Airlines leren vliegen met VR-technologie: “Door de bril zien en horen we de cockpit”
  • Strategiewijziging? Apple werkt aan goedkope laptop
  • Nieuwe AI-functies van Apple nu ook beschikbaar in het Nederlands
  • Samsung-topman: “Verwacht dat onze dubbelvouwbare plooitelefoon later dit jaar uitkomt”
  • KIJK. Kan je met AI 1.100 bladzijden recht blokken in vier dagen én slagen? VTM NIEUWS-journalist test het uit
  • Klanten moeten langer op iPhone 17 wachten dan gedacht: “Meer interesse dan ooit”
  • Dunne iPhone Air kost 1.229 euro, nieuw design voor iPhone 17 Pro en AirPods Pro 3 kunnen live vertalen
  • Eenvoudig je vrienden laten weten dat je thuis bent geraakt? Snapchat lanceert ‘Home Safe’-functie
  • Welke abonnementen beantwoorden het best aan de noden van 55+’ers? “Gratis online tv-kijken is ook in deze groep populair”

    Nieuws VTM

    Tips, Trucs, en nog veel meer
    Hier kun je terecht voor je vragen over photoshop, pinacle, en ook nog een andere hobby van mij KOKEN
    14-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harissa




    Ingredienten: xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Voor 4 Personen:
    6 spaanse pepertjes
    5 teentjes knoflook (geperst)
    1 eetlepel koriander
    1 eetlepel komijn
    1 eetlepel azijn
    3 eetlepels olijfolie
    zout

    Bereidingswijze:

    Haal de zaadjes uit de pepertjes en hak ze fijn.
    Doe de pepertjes, de koriander, de komijn en de knoflook bij elkaar en stamp het geheel fijn in een vijzel.
    Voeg het zout, de azijn en de olijfolie toe en roer goed door elkaar.

    Weetjes:

    Deze Marokkaanse dipsaus is vrij sterk, gebruik dus met mate!
    Harissa wordt als smaakmaker opgediend bij salades, vis, vlees en gevogelte en kan ook worden gebruikt als dipsaus.

    Voor een mildere versie kan je wat pepertjes vervangen door paprika.

    Als je na gebruik een laagje olijfolie over de harissa giet, is deze vrijwel onbeperkt houdbaar in de koelkast.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 08/10-14/10 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 11/09-17/09 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Gastenboek
  • Hallo
  • Groetjes uit Oostende
  • via de mooiste blogjes
  • fijne zondag
  • Gefeliciteerd...

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken met Google



    Een interessant adres?



    Mijn favorieten
  • Kasteel De Rozerie
  • Corona Direct Verzekeringen
  • Betaal minder verzekering voor je wagen


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!