Vanalles en nog wat
Welkom op mijn blog!

Inhoud blog
  • pide = Turks plat brood
  • Börek (Turks gevuld deeggerecht)
  • Sjisj-kebap
  • Izmir köfte
  • Lahmacun (Turkse pizza)

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Zoeken in blog


    Nieuws HLN
  • Ons land is zéér populair bij hackers: 10 do’s-and-don’ts om problemen met je computer te vermijden
  • Google niet verplicht om Chrome te verkopen
  • Je tv-abonnement opzeggen? Zo spaar je tot 400 euro per jaar uit en mis je toch geen enkel programma
  • Europa beboet Apple en Meta voor honderden miljoenen
  • KIJK. Revolutionaire drone wisselt vlot tussen lucht en water en hij is gemaakt door studenten
  • Deze veertig beroepen worden bedreigd door AI-revolutie volgens Microsoft
  • Apple Vision Pro, twee jaar na aankondiging: cijfers tonen dat “revolutionaire” ‘skibril’ nooit is doorgebroken
  • Hoe veel gestolen iPhones uit Europa en de VS in één gebouw in China terechtkomen
  • Waarom jij morgen niet enige bent die naar iPhone-event zal kijken: “Investeerders willen niet dat Apple zotte dingen doet”
  • Van de Kempen tot de Brusselse zuidrand: deze regio’s kampen met slechte mobiele dekking, maar zo bel je er toch vlot

    Nieuws VTM

    Tips, Trucs, en nog veel meer
    Hier kun je terecht voor je vragen over photoshop, pinacle, en ook nog een andere hobby van mij KOKEN
    14-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pide = Turks plat brood

    xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />
    30 g
    gist
    suiker
    1/2 liter lauwwarm water
    500 g meel
    1 theelepel zout
    1 eidooier
    1 theelepel olijfolie
    30 g sesamzaadxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Vermeng de gist met 1 snufje suiker en 1/4 liter lauwwarm water. Zeef het meel in een kom; voeg zout en gist toe en meng alles goed. Voeg nogmaals 1/4 liter lauwwarm water toe en kneed het deeg totdat het soepel en luchtig is en makkelijk loslaat van de handen. Laat het deeg afgedekt op een warme plaats minstens 20 minuten rijzen.
    Verwarm de oven voor op 200° C.
    Vorm het deeg op een bestoven werkvlak tot een platte koek en druk deze in het midden nog iets platter. Doop uw wijsvinger in de olie en trek op de bovenkant een ruitpatroon. Leg het brood op een ingevet bakblik. Meng eidooier, olijfolie en suiker en kwast het brood ermee in. Bestrooi het brood vervolgens met sesamzaad en bak het ca. 20 minuten tot het goudgeel is.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 08/10-14/10 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 11/09-17/09 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Gastenboek
  • Hallo
  • Groetjes uit Oostende
  • via de mooiste blogjes
  • fijne zondag
  • Gefeliciteerd...

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken met Google



    Een interessant adres?



    Mijn favorieten
  • Kasteel De Rozerie
  • Corona Direct Verzekeringen
  • Betaal minder verzekering voor je wagen


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!