Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

08-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hippe ecoschoenen gemaakt van plastic zakken


Hippe ecoschoenen gemaakt van plastic zakken








http://img397.imageshack.us/img397/5012/geelmx6.jpg



http://img255.imageshack.us/img255/2406/55666045kv3.jpg





De milieubewuste ontwerpster Camila Labra maakt de mooiste schoenen uit afgedankte plastic zakken. De Dacca Boots zorgen voor heel wat oproer in de modewereld, de designer kan nu al op heel wat fans rekenen.

Waterbestendig
Voor ongeveer 40 euro loop jij ook rond met deze trendy én ecologisch verantwoorde enkellaarsjes. De ontwerpen bestaan namelijk bijna volledig uit gerecycleerd plastic, maar ze voelen helemaal niet zo aan. In elk paar schoenen gaan 8 zakken en ze zijn waterbestendig.

Gigantische collectie
De Chileense Camila Labra kwam op het idee in haar laatste jaar aan de modeschool, waar ze de opdracht kreeg een ontwerp te maken uit ongewone materialen. "Ik verzamelde een gigantische collectie plastic zakken op mijn ontelbare shoptrips. Bijna iedereen zit ermee, maar de meese mensen gebruiken ze gewoon als vuilniszakken. Maar ik was er zeker van dat ik er meer mee kon doen, ik kreeg mijn ingeving toen ik mensen met plastic zakken aan hun voeten zag lopen om ze zo droog te houden. Als mensen mijn schoenen zien, vragen ze vaak waar ze die kunnen kopen. Hun mond valt open als ik vertel dat ze van plastic zakken gemaakt zijn." Bekijk de volledige collectie hier. (br.hln)



08-01-2009 om 02:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Britney Spears


Ex Britney Spears ontwerpt eigen kinderkledingcollectie


http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20070820/293.federline.kevin.082007.jpg


Kevin Federline, de ex van Britney Spears heeft zijn eerste eigen collectie aangekondigd. De voormalige danser zal kleding voor kinderen ontwikkelen.


Otzi, zo noemt K-Fed zijn eerste collectie. Veel is er nog niet geweten over de verschillende kledingstukken. Federline wil naar eigen zeggen zorgen voor een revolutie op de kinderkledingmarkt. De modewereld is alvast wat kritischer en voorzichtiger. Zo zal de collectie volgens The Daily News vooral bestaan uit uitgezakte, afgedragen jeans, hopen lelijke T-shirts, en lipstickopdrukken. (br.She)


07-01-2009 om 12:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Veroorzaakt zwarte kledij winterblues?


Veroorzaakt zwarte kledij winterblues?


http://img364.imageshack.us/img364/4805/lmlwm1.jpg



Veel vrouwen zijn dol op zwarte kledij, het doet wonderen voor je figuur en is altijd trendy. Maar volgens kleurenexperts zou het je depressief maken. De Britse journaliste Alice BB van de Daily Mail nam de proef op de som en bande een maand lang zwart uit haar kleerkast.

Aura
Brits Auralezer Mairead Armstrong: "Zwart en donkere kleuren in het aura aan je hoofd tonen depressie en storingen aan. Vaak dragen personen met dit soort aura donkere kleuren. Zwart absorbeert licht in plaats van te reflecteren, daardoor trekt deze kleur negatieve dingen aan."

Noodpakket
Daarom zette de Britse modejournaliste Alice BB zichzelf op een modedieet. Ze droeg enkele maanden geen zwarte kledij meer. "Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ontdekte dat 30 procent van mijn zomerkledij en 70 procent van mijn winterstukken zwart zijn. Ik gaf het grootste deel van mijn zwarte kledij weg aan het goede doel. Maar ik stond mezelf wel een noodpakket met een zwarte jeans, een zwart jurkje en een stijlvolle lange winterjas toe."

Gelukkiger
"Ik kocht mezelf voor mijn 'dieet' een paar glitterende sneakers en ik moet toegeven, ze maakten me gelukkiger. Op de eerste dag trok ik een felgroene jas, een blauwe wollen trui en een fel geel t-shirt aan. Klinkt niet meteen stijlvol, maar ik voelde me er wel goed in. Vervolgens koos ik elke ochtend instinctief de kleuren voor die dag uit. Na een tijdje durfde ik steeds meer aan, ik ging zelfs voor geel, roze en paars. Moest ik professionaliteit uitstralen, koos ik voor blauw of grijs", aldus Alice BB.

Energieker
"Door geen zwart meer te dragen, voel ik me energieker. Ik ben positiever en vind mezelf 'lichter'. Als snel kreeg ik ook complimentjes van anderen. Blauw associeer ik ook niet langer met een uniform. Deze kleur kan heel chique zijn, zeker als je dit met metaalkleuren combineert. Ik kijk nu al uit naar de fleurige lentecollecties. Toch blijf ik er van overtuigd dat zwart heel sexy kan zijn. Om dat probleem op te lossen, bewaar ik enkele zwarte jurkjes in mijn kast voor feestjes. Maar ik kan wel zeggen dat ik na dit experiment aan kleur verslaafd ben geraakt", besluit de journaliste. (br.Nina)



07-01-2009 om 02:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudia Schiffer gaat make-up ontwerpen


Claudia Schiffer gaat make-up ontwerpen


http://img156.imageshack.us/img156/9738/claudiano2.jpg


Topmodel Claudia Schiffer waagde zich al aan een eigen collectie juwelen, volgens verschillende Britse bronnen zou het Duitse model binnenkort ook een eigen make-uplijn lanceren.

Ook modellencarrière
Het topmodel wil zelf niet veel uitleg geven over haar toekomstplannen. Ze vertelde wel dat ze met 'iets nieuw' bezig is, maar dat ze er nog niet te veel details over kan vertellen. Dat betekent echter niet dat Schiffer haar modellencarrière op een lager pitje gaat zetten. Onlangs raakte namelijk bekend dat ze het nieuwe gezicht van het modehuis Yves Saint Laurent wordt. (br.Nina)


06-01-2009 om 22:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extensions veroorzaken permanente kaalheid


Extensions veroorzaken permanente kaalheid





Britney Spears met extensions.
Britney Spears met extensions.


Het dragen van extensions in je haar kan permanent kale plekken veroorzaken. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dit je hoofdhuid blijvend beschadigd.

Beschadigde hoofdhuid
Dit komt doordat de stukjes met vals haar, die in het echte haar gevlecht of geplakt worden, te veel druk op de hoofdhuid veroorzaken. Omdat de schade aan de hoofdhuid blijvend is, kampen deze vrouwen voor de rest van hun leven met kale plekken, meldt styletoday.nl. Volgens de onderzoekers zou dit probleem ook veel vaker voorkomen dan gedacht. Vrouwen die geen kale plekken hebben na het aanbrengen van de extensions, kampten eveneens met een beschadigde hoofdhuid.

Celebs
Verschillende celebs als Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Christina Aguilera en Britney Spears merkten al de negatieve gevolgen van extensions. Ze werden allemaal gespot met kale plekken of dunner haar, na hun behandeling.

Verbieden
Brits expert Barry Stevens: "Dit is echt een probleem, extensions moeten verboden worden. Als je slechts één keer valse plukjes haar laat aanbrengen, groeien je natuurlijke lokken meestal terug. Maar als je het meerdere keren laat doen, raakt je huid zo beschadigd dat het geen nieuw, gezond haar meer kan aanmaken." Nochtans zijn haarextensions heel populair. De vraag ernaar steeg de laatste jaren met 40 procent. (br.Nina)


06-01-2009 om 00:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse creëert eigen kledinglijn


Amy Winehouse creëert eigen kledinglijn


http://www.kinkfm.com/images/image/nieuws/band%20fotos/Amy%20Winehouse.jpg



De beruchte zangeres Amy Winehouse laat opnieuw van zich horen. Na een turbulente periode in haar privéleven probeert de rehab-zangeres haar leven terug op het goede spoor te brengen. Ze heeft zelfs de ambitie bekend gemaakt om een eigen kledinglijn te ontwerpen.

Fred Perry, het iconische Britse modelabel, zou samen met Winehouse de eerste sketches maken voor een innoverende modelijn. Winehouse zelf is alvast bijzonder enthousiast over haar nieuwe carrièrewending. Volgens een kennis praat ze momenteel over niets anders meer als haar nieuwe creaties.

Winehouse werd eerder al door Karl Lagerfeld van Chanel en Roberto Cavalli geroemd voor haar uiterst persoonlijke stijl. (br.She)


05-01-2009 om 18:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller showt eigen collectie op Fashion Week


Sienna Miller showt eigen collectie op Fashion Week


http://img2.timeinc.net/instyle/images/2007/parties/090607_miller_300X400.jpg


Sienna Miller en haar zus Savannah stellen volgende maand hun kledinglijn tijdens de London Fashion Week, dat meldt de Britse krant Daily Mail vandaag. Het label kreeg de naam Twenty8Twelve, het evenement gaat van start op 20 februari.

Geboortedatum
De 26-jarige actrice en haar vier jaar oudere zus begonnen anderhalf jaar geleden een eigen kledinglijn. Sienna wordt dikwijls geroemd om haar boho-chique kledingstijl, terwijl haar zus vier jaar geleden afstudeerde aan de prestigieuze modeopleiding Central Saint Martins. De naam van de kledinglijn is afgeleid van de geboortedatum van Sienna op 28 december.

Aanvulling
Het duo vult elkaar goed aan, legt Savannah uit. "Werken met haar is geweldig, want zij komt vaak met gekke ideeën op de proppen die ik niet zo snel zou bedenken", vertelt ze op de website van het merk. "Sienna is scherp en hip, ik ben zacht en romantisch. Ik heb een idee voor een ontwerp en zij voegt daar de seks aan toe en zet het op zijn kop. Het is leuk en het werkt."

Winkels
De gezusters Miller openden in augustus 2007 hun eerste winkel in Londen. Onlangs kwam er een tweede winkel bij in de Britse hoofdstad. Daarnaast worden de kledingstukken onder meer verkocht in boetieks in Parijs, New York en Los Angeles. (br.hln)


05-01-2009 om 17:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modetrend haar

Modetrend: haar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/largehaar-2.jpg


Avondkapsels verschuiven en worden nu ook overdag gedragen . Wel een paar uurtjes vroeger op staan maar ik vind het prachtig !


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/largehaar.jpg


Foto's : Chanel en Yves Saint Laurent.



05-01-2009 om 17:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe breng je valse wimpers aan

Hoe breng je valse wimpers aan


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/wimper.jpg



Wimpers zijn heel erg belangrijk voor een mooie oogopslag, want welke vrouw wil geen verleidelijke blik? Ben je niet gezegend met mooie, volle wimpers? Geen paniek, je kan altijd gebruik maken van valse wimpers. Heel wat vrouwen hebben schrik om valse wimpers aan te brengen maar dit hoeft helemaal niet…met deze tips gaat het vanzelf!


1     Neem met het pincet de valse wimpers uit de verpakking en houd ze tegen je oog. Als de valse wimpers langer zijn dan je natuurlijke wimperlijn dan moet je er een stukje van af knippen. Breng met de andere hand een weinig hoeveelheid kleurloze latexlijm aan op de rand van de complete wimper. Wacht een 10 tal seconden zodat het kan inwerken.

2    Plaats met het pincet de complete wimper op het ooglid zo dicht mogelijk tegen de natuurlijke wimperrand aan. Werk steeds van de binnenooghoek naar de buitenooghoek toe. Druk zachtjes, zorg ervoor dat de wimpers goed vastzitten.

3    Als je valse wimpers op de onderste wimpers gaat aanbrengen, doe dit dan nadat je de bovenste wimperrand hebt geplaatst.


4    Als de wimpers goed geplaatst zijn, kan je een laagje mascara aanbrengen voor een mooi effect. Zo zal niemand zien dat het valse wimpers zijn. Met een eyeliner kan je eventuele openingen en foutjes camoufleren. Je wimpers kunnen nog extra gekruld worden met een wimperkrultang voor een heel glamoureuze oogopslag.

5    Om de complete wimper te verwijderen, neem je de binnen – of buitenkant van de wimper vast en trekt deze langzaam van het ooglid. Ga nooit slapen met je valse wimpers!

Valse wimpers zijn ideaal voor een feestje of voor die knappe man eens diep in zijn ogen te kijken  Veel succes!  (br.Zita)


05-01-2009 om 02:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen kopen massaal pelsmantels


Vlamingen kopen massaal pelsmantels


http://img181.imageshack.us/img181/7712/pelswv8.jpg


Door de vrieskou loopt de Vlaming storm voor pels. Zo zag Pelsland vrijdag zijn omzet verviervoudigen ten opzichte van 2 januari vorig jaar. "Vooral de interesse voor 'mouton retourné' is groot", zegt zaakvoerder Marc Wajsberg. (br.hln)


04-01-2009 om 14:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesvol op koopjesjacht


Succesvol op koopjesjacht






De solden komen eraan. Met de voorspelde fikse kortingen is het de ideale moment om enkele uitgaven te doen. Miskopen horen evengoed bij de solden. Kleding die al vlug in de kast blijft hangen omdat het niet past of al snel gedateerd oogt, is weggegooid geld.

Bekijk nieuwe collectie
Een blik op de nieuwe collectie geeft meteen een idee welke kleuren, modellen of prints er binnenkort in de mode zijn. Loop er even doorheen en trek naar de soldenhoek. Zo weet je meteen welke kleding er nog lang kan gedragen worden.

Tracht niet te investeren in kleding of accessoires die het huidige seizoen weerspiegelen. Tijdloze kleding is beter.

Eerste keuze
Wacht niet te lang om te gaan shoppen. De mooiste zaken verdwijnen nog altijd als eerst in de uitverkoop. Sommige winkels houden besloten kortingdagen voor goede klanten. Al zijn de kortingen dan nog niet zo hoog, je stapt gegarandeerd met de mooiste stuks de deur uit.

Goede moment
Een ideaal moment bestaat er niet om je spullen in te slaan. Zaken die je echt wil, koop je maar beter tijdens de eerste drie soldendagen. Voor je basisproducten kan je wachten tot de tweede week. En als je niet noodzakelijk iets wil kopen, kan je evengoed het einde van de solden afwachten.

Lijstje
Wat heb je werkelijk nodig? Maak een lijstje en hou je daaraan. Zo koop je zeer doelgericht en is de verleiding minder groot om nog snel dat afgeprijsd jasje mee te brengen.

Afspraken
Maak jezelf niets wijs. Zit jouw maat er niet meer tussen, grijp dan niet naar een kleiner exemplaar. Een scheurtje of een lelijke vlek koop je ook beter niet. Spaar je centen, zo koop je straks een mooier soldenstuk.

Roep hulp in
Ga liever niet alleen shoppen. Met de hulp van een vriendin merk je de koopjes niet alleen sneller op, maar heb je een hulp die weet te zeggen of je ermee staat of niet. (br.nina)




03-01-2009 om 13:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé belangrijkste trends in 2009


Dé belangrijkste trends in 2009


http://img236.imageshack.us/img236/974/witpa0.jpg


Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of we wagen ons al aan trends en tendensen. Wat heeft 2009 in petto op het gebied van mode, beauty, lifestyle en voeding?

Modetrends
Jurken krijgen het komende jaar asymmetrische vormen. Eén schouder mag bloot. De harembroek werd dit jaar al gesignaleerd en die trend zet zich volgend jaar nog meer door. Kniebroeken zijn daarbij zeer populair. Diepe, intense kleuren met nuances in blauw en groen horen daar zeker bij. Idem voor wit en crème. Helemaal mooi zijn de outfits in één kleur.

Juwelen
Accessoires blijven het goed doen. Dit jaar mogen de juwelen opvallen. Kettingen, armbanden en oorbellen zijn kleurrijk en gigantisch groot. Hoe opvallender en groter, hoe beter.

Schoenen
Hoge hakken maken je outfit helemaal af. Ook in 2009. Schoenen hebben duizelingwekkend hoge hakken en plateaus. Wie niet durft, kan weg met platte ballerina's.

Beautytrends
De crisis is te voelen, ook in de beautyindustrie. Niet alleen letten we meer op de prijs en kwaliteit, ook op de eco-vriendelijkheid van de cosmetische producten.
Schoonheid zit vanbinnen. Letterlijk zelfs, in heel wat cosmetica wordt steeds vaker beautyfood verwerkt. De term 'probiotica' duikt vaker op.

Make-up
De bleke huid van 2008 is weg, een perfect glanzende huid krijgt een gezonder en warmer tintje. Wel blijven de smokey eyes het goed doen, al mogen die nu in alle mogelijke kleuren aangezet worden. Wenkbrauwen mogen dik zijn en opvallen. Dat kan door ze één tint donkerder te maken. 2009 mag schitteren, zeker in de make-up. Metallics en goudtinten horen erbij, en ook de lippenstift oogt warm in koraalrode tinten. (br.hln)



02-01-2009 om 11:32 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanel ontslaat 200 werknemers


Chanel ontslaat 200 werknemers




De crisis laat zich voelen in de fashionisdustrie. Chanel kondigt aan dat het 200 werknemers zal moeten ontslaan. Dat staat in de Britse Guardian.

Vooral tijdelijke contracten of die op interim-basis werkzaam waren, krijgen de bons. De meeste ontslagen vallen vermoedelijk in de Chanel-vestiging in Verneuil-en-Halatte. In de historische winkel aan
de Rue Cambon komen 16 banen op de tocht te staan.

Modeketens
Chanel is niet de eerste gigant in de modewereld die fors in het personeelsbestand snijdt. Eerder dit jaar maakten de bedrijven 3 Suisses en La Redoute al bekend honderden banen te schrappen.

Chanel trok eerder al de stekker uit de prijzige, reizende Mobile Art tentoonstelling waarvoor de gerenommeerde architecte Zaha Hadid in de arm was genomen. Het modehuis wil zich focussen op strategische investeringen.

Prada
Verder in modeland gaat het ook juwelenbrand Bulgari en modehuis Prada niet voor de wind. Beide boeken minder winst en vrezen ook al maatregelen te moeten nemen. (br.hln)



02-01-2009 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
30-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modekoning Ted Lapidus overleden


Modekoning Ted Lapidus overleden


http://img258.imageshack.us/img258/9633/teddm9.jpg


Modekoning Ted Lapidus overleden

In Cannes is modekoning Ted Lapidus overleden. Hij werd 79 jaar. Dat heeft zijn zus, Rose Torrente-Mett, bekendgemaakt. Lapidus leed al al enkele jaren aan leukemie en overleed aan ademhalingsproblemen.


Ted Lapidus is in 1929 geboren en studeerde onder meer in Tokio. In de jaren vijftig werkte hij voor verschillende bekende modehuizen, onder meer voor Christian Dior.

In de jaren 60 lanceerde hij zijn eigen modehuis Ted Lapidus. Hij profileerde zich als innovatieve haute couture-ontwerper en lanceerde onder meer de uniseks look, de safari look en de marineblazer.

Als persoonlijk ontwerper heeft de Fransman onder anderen Frank Sinatra, Brigitte Bardot en The Beatles aangekleed.

Het merk Ted Lapidus is tot op vandaag een grote naam in de modewereld. Het modehuis produceert ook accessoires als sierraden, parfums en horloges.

Begin de jaren 80 nam zijn zoon, Oliver Lapidus, de artistieke leiding van het modehuis over van zijn vader.


30-12-2008 om 02:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnloos feesten op hoge hakken


Pijnloos feesten op hoge hakken




Voor een feestelijke outfit is een paar 'high heels' de kers op de taart. Alleen, hoe kom je de avond door zonder pijnlijke voeten? Trek die stiletto's gerust aan, met deze tips overleef je elke feestavond.

-Hoge hakken maken je benen langer, je kuiten slanker en geven een charmante look. De vraag is hoe lang je het volhoudt zonder pijnlijke voeten? Een oplossing: gebruik partyfeet in je schoenen. Dat zijn gelkussentjes die je onder de bal van je voet plaatst. Door de zachte gel wordt de druk minder en krijg je geen branderig gevoel.

-Je voeten vragen regelmatig verwennerij. Dat kan met een voetenbadje en voetencrème , zo blijven ze zacht, krijgt eeltvorming geen kans en heb je minder last van knellende tenen. Ook vermoeide voeten krijgen zo een boost.

-Je teennagels eisen een regelmatige knipbeurt. Te lange nagels doen je schoenen krapper zitten. Ook kunnen teennagels ingroeien als je te krappe schoenen draagt.

-Een paar reserveschoenen is geen luxe. Neem er een paar mee of denk eens aan de opvouwbare schoenen die handig in de handtas te stoppen zijn.

- Steeds in dezelfde houding staan, is nefast om je voeten nog meer te voelen. Wissel regelmatig van houding, anders blijf je steeds op één voet staan en krijg je uiteindelijk pijn in de voeten.

- Voel je pijn opkomen? Beweeg, wandel wat rond of dans: het kan helpen om de eerste pijn te verlichten of de pijnlijke drukpunten de baas te blijven.

- De juiste maat is zeer belangrijk. Te grote schoenen, geven je voeten niet voldoende steun. Zo glip je er ook steeds uit. Op die manier ga je bij het lopen nog meer steun zoeken en neemt de kans op blaren of pijn alleen maar toe.

- Pas je houding aan. Op hakken loop je anders en meer vanuit je heupen. Dit gaat praktisch als vanzelf, maar door deze juiste loophouding verbeter je ook de balans en druk op de voeten.

- Zoek een zachtere ondergrond. Moet je een tijdlang recht staan, zoek dan een tapijt of gras om langer recht te staan. Zo komt er minder druk op de bal van je voet en krijg je minder snel last van pijnlijke voeten.

- Een stabiele hak kan net zo stijlvol zijn. Zeker als je het een tijdje vol moet houden. De schoen voelt niet alleen stabieler, je wiebelt ook minder en gaat minder snel door de enkels. Een rubberen hak is helemaal zachter om op te lopen. (br.Nina)



29-12-2008 om 22:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn


Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn




Topshop-eigenaar Philip Green heeft Christina Aguilera benaderd voor haar eigen kledinglijn bij de Britse winkelketen. De Amerikaanse zangeres zou ruim één miljoen euro ontvangen voor het ontwerpen van haar eigen collectie.

Als Aguilera op het verzoek ingaat, is zij niet de enige beroemdheid met haar eigen lijn bij Topshop. Topmodel Kate Moss ging twee jaar geleden in zee met de winkelketen en ontwierp sindsdien acht collecties. Vorige week werd bekend dat ze haar contract met de keten met drie jaar heeft verlengd. (br.hln)



29-12-2008 om 12:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ontevreden over eigen foto's



Vrouw ontevreden over eigen foto's


De afbeelding “http://img399.imageshack.us/img399/5669/chanelgggpo3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Vier op de tien Belgische vrouwen in ronduit ontevreden met hoe ze eruit ziet op foto. Dat bleek uit een rondvraag van Dove. Het cosmeticamerk trok de straat op en vroeg het aan voorbijgangers. "Als je een foto van jezelf ziet, wat denk je dan?" 'Dat anderen mensen er beter uitzien', 'dat ik niet fotogeniek ben' of 'dat ik meestal niet tevreden ben', luidde het antwoord.

De ondervraagde dames hadden het meest op te merken over hun haar en hun gezicht. Ook te dikke buiken en billen en de 'foute hoek' werden aangestipt.

Mama was mooi
Nochtans vinden deze vrouwen dat hun moeder er op hen leeftijd 'heel mooi' uitzag. 'Heel naturel', 'ze had zo'n mooie lach', ze was jong, spontaan, had een gave huid. De mama was op hun leeftijd kortom knapper dan zijzelf.

Over tien jaar is alles okee
Tot slot vroeg Dove de vrouwen of ze zich over tien of twintig jaar wel knap zouden vinden. Ja dus. Eén vrouw merkte intelligent op: "Vrouwen hebben de neiging te focussen op fouten die voor andere mensen onopgemerkt blijven."



28-12-2008 om 17:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer slechte winterverkoop voor kledingzaken


Weer slechte winterverkoop voor kledingzaken




De kledingwinkels in ons land hebben alweer een slechte winterverkoop achter de rug, schrijft de krant Het Nieuwsblad op Zondag. "De omzet daalde met bijna 4 procent, wat van 2003 geleden is", zegt ondernemersorganisatie Unizo.

Financiële crisis
Dat de Vlaming door de financiële crisis zijn vinger op de knip houdt, weten nu ook de kledingwinkels. Volgens een enquête van Unizo en haar dochterorganisatie Mode Unie ligt de omzet van de winterverkoop (augustus-december) dit jaar nog eens 4 procent lager dan 2007, wat ook al geen succesjaar was. "Toch is het van 2003 geleden dat de winterverkoop nog zo zwaar tegenviel", zegt Unizo.

"Dramatisch slechte maanden"
Zeven van de tien ondervraagde modewinkeliers ondervonden de crisis aan den lijve. "Amper een op de vijf winkeliers is er de voorbije winterverkoop in geslaagd zijn omzet een beetje te doen stijgen in vergelijking met vorig jaar. Vooral september en november waren echt dramatisch slechte maanden voor de kledingwinkels. Gelukkig voor de winkeliers hebben oktober en vooral de laatste weken van december de verkoopscijfers nog wat rechtgetrokken." Of de verkoop zich in 2009 herpakt, is op dit moment nog onduidelijk. "In de modesector hebben we sinds 2000 altijd drie magere jaren gekend, gevolgd door drie goede. Als we die tendens doortrekken, wordt 2009 helaas ook een slecht jaar, na omzetdalingen in 2007 en 2008."

Geen beterschap met koopjes
Alvast de koopjesperiode, die start op zaterdag 3 januari, lijkt volgens de Unizo-enquête geen droomstart te worden voor 2009. Ook hier voorspelt de sector een omzetdaling, weliswaar maar van zo'n 1,6 procent. Maar in deze crisistijden weegt zelfs een dergelijke daling behoorlijk door, zeggen de winkeliers. (br.hln)



28-12-2008 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De baard is helemaal terug


De baard is helemaal terug, toont ook Prins William


Prinsen Harry en William, de laatste mét.


Russell Crowe, hoeveel stoerder kan het worden?
Russell Crowe, hoeveel stoerder kan het worden?


Leonardo DiCaprio is nog aan het oefenen.
Leonardo DiCaprio is nog aan het oefenen.


Hij is helemaal terug, de baard! Nooit volledig weggeweest, maar toch, het aantal celebs dat gaarne met zijn al dan niet volgroeide kinhaar pronkt, neemt toe. Onder hen, in navolging van onder meer acteurs Russell Crowe en Leo DiCaprio, ook Prins William, zoals u op de foto kan zien. Gekiekt toen hij samen met zijn broer Harry de kerstdienst in het Sandringham Estate in Norfolk verliet.

Stoer
Het cliché wil nog steeds dat baardgroei ervoor zorgt dat het gezicht erachter stoerder overkomt. Luiheid zou anders ook een goede reden kunnen zijn, menen we. Volgens kenners is de nieuwe look van Prins William alvast geslaagd, omdat zijn imago best wat stugger mocht. Een ideetje voor Yves Leterme? Dames, oordeel zelf !



28-12-2008 om 00:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superhoge hakken zijn statussymbool


Superhoge hakken zijn statussymbool



De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/2273/24056487cm5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.






Wie dacht dat superhoge stiletto-hakken enkel iets voor in series à la Sex and the city was, heeft het mis. In New York is de overgrote deel van het aanbod voorzien van een superhoge hak, meestal smal maar soms ook iets steviger. En ook de catwalken bulken ervan, zowel in New York, Londen als Milaan. Het zou ons verbazen als Parijs een uitzondering zou blijken.

Hét van hét
Hakken zijn dan ook het nieuwe statussymbool voor schoenenliefheb(b)(st)ers. Niet de naam (dag Manolo Blahnik of Jimmy Choo), de kenmerkende rode zool (Christian Louboutin) of de vorm speelt een rol, maar wel de hoogte van de hakken.

Meer dan 10 centimeter
En met hoog bedoelen we écht hoog: meer dan tien centimeter en liefst eerder 15 of 17 centimeter. Je evenwicht vinden is op deze schoenen al niet gemakkelijk (we voorspellen een ongeziene toename aan enkelbreuken en voetblessures), laat staan dat je wandelt van je auto naar je kantoor.

Je voet zit in een rare positie gewrongen en pijn in tenen, knieën en zelfs de rug lijkt onoverkomelijk. Maar het doet wel wonderen voor de optische lengte van je benen.

Steun
Om steun te bieden, of toch de illusie ervan, hebben de meeste van deze superhakken met een (iets) dikkere zool en riempjes die je voet 'vast' kunnen zetten.

Steun kan je ook gebruiken als je de prijzen van deze hebbedingen ziet: voor de designerhakken tellen je gemakkelijk 500 euro neer, maar ook de goedkopere versies gaan algauw naar 150 euro per paar. Best veel voor schoenen waar je nauwelijks op kan lopen en je waarschijnlijk veel gaan kosten aan dokters en voetmassages... (br.Nina)



27-12-2008 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!