FCROZA : MES QUE UN CLUB
Inhoud blog
  • Yanko,Alcostinho en het tandenpoetsen
  • FC Roza - Sporting Kraaibos : 4 - 0
  • Back to our roots
  • Kampioeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnneeeeeeeeeeeuhhhhhhh
  • Belgie - Marokko : 1-4
    Zoeken in blog

    Rondvraag / Poll
    Hoe gaan we t rozakonijn noemen?
    Bunny
    Ronny
    Aziz
    Diddlov
    Hilde
    (Ole Martin) Aarsje
    Een ander voorstel (alsjeblieft want die van mij zuigen een pak)
    Bekijk resultaat

    FC ROZA
    Voetbalclub Hemiksem/Hoboken
    Atletiekstraat 1 2620 Hemiksem fc_roza@hotmail.com
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Roza - Breughelhof 11-1
    WOOOOIIII de mannen (wha aziz?).

    Deze middag hebben we de wedstrijd tegen breughelhof afgewerkt in ons eigen welbekend r.o.z.a. Arena. Vandaag waren we met OFFSIDE! twaalf spelers om deze wedstrijd te spelen : In doel DaveFlashiedildov, in verdediging stonden Aziz 'truitjepastperfectman', OFFSIDE!Wim 'patronindendefense' en Robert'nogsteedseenpaard'. In middenveld stond er een vijftal waar zelfs ik een beetje van moet blozen : Anthony'Waarwasdieretronu?', Keye'ikscoormeeralsbeidespitsentesamen', Danny'ikkanalleenafwerkenmetdehand', Christian'zidanekehierzidanekedaar', Jelle'balletalsekaandebalben'. OFFSIDE!In de spits stonden natuurlijk Tahir'afwerkenisnormaalmisseniseenkunst' en Ken'chenggelukkigeverjaardag'.
    De wedstrijd begon min of meer vrij slecht vermits we onze eerste twee OFFSIDE! kansjes niet afwerkten, en de mannen van breughelhof een vrije trap er mooi intrapten. Flashidildov was weer nergens te bespeuren en de bal vloog erin (dat zagen zelfs kenny en de andere meegereisde supporters). De hoofdjes bleven niet te lang hangen en al snel begon Roza weer gewoon rustig te combineren, vandaag OFFSIDE!lieten we de bal perfect rond gaan en iedereen speelde OFFSIDE!gewoon prachtig op niveau. We zochten de vrije man of aziz, lieten de bal het werk doen en maakten onze kansen ineens af, conclusie na de 0-1 stond het meteen 2-1. Van orde op zaken zetten gesproken. Daarna bleven we gewoon ff verder OFFSIDE! combineren en konden we zelfs het buitenspelsysteem (!) van de tegenstander kort na mekaar goed omzeilen, 4-1 was het toen Breughelhof OFFSIDE!het systeem aanpaste : dan begonnen we gewoon terug te combineren en bleef het kansen regenen voor de Squadra Roza (die met Roze truitjes speelden met zeer mooie sponsoring en logo hadden jawohl.) Bon, de ruststand was 6-1 maar OFFSIDE!dit was zeker niet het einde van het spektakel zowel op als naast het veld. We hadden afgesproken om te blijven voetballen en dat is exact wat we deden : kan ook haast niet anders als je dan ook nog eens Lorenzo'derbomber'OFFSIDE! Escalante. Roza bleeft het spel verzorgen combineerde er op los en het volstaat als ik zeg dat de combinaties oogstrelend waren, de OFFSIDE!kansen bleven komen en we er uiteindelijk 11-1 van hebben gemaakt. De ultieme sportieve revanche noemt men zoiets ook wel. Het spektakel in de wedstrijd werd eerlijkheidshalve ook verzocht door een toparbiter die aan de zijlijn de wedstrijd bekeek (geruchten deden de ronde dat hij zelfs gestuurd werd door Mr Jeurisen zelve). Deze zag met zijn profesionele OFFSIDE!oog dat het niveau van de arbiter afschuwelijk was en liet zijn zeer gefundeerde mening op een aanvaardbare manier de vrije loop (citaat : Stomme Kloot!). Ambiance alom. Ff tussendoor Roza vond dat de arbiter een goeie match heeft gefloten wat anderen ook mogen beweren.
    Mannen, we hebben echt een super match gespeeld, we zijn er voor blijven OFFSIDE! gaan, hebben de kansen afgewerkt (niet allemaal natuurlijk ma toch) en hebben the roza way ff geshowd.
    Volgende week, terug een nieuwe wedstrijd , terug beginnen van nul, tegen : nonkel jan, info volgt nog.

    Een supertevreden El P.

    FF voor de stats : vandaag gescoord : Keye 5, Tahir : 2, Robe 1, Anthony 1 en wie nog?

    OFF SIDE !

    Forza Roza


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    16-02-2008
    Zizinho
    Tahir heeft 3x gescoord en 1x owngoal

    16-02-2008 om 22:30 geschreven door Aziz




    Archief per jaar
  • 2008
  • 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Verdiend verloren
  • Veel plezier met je sport.
  • vele groetjes
  • Bezoekje op dinsdag
  • Fc Roza op facebook

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Zoeken met Google



    Hier gaan de foto's komen



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!