Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
indonesie
blog.seniorennet.be/indones
Liefde is de bron van het leven

17-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijsheid uit de Andes (2)
Hallo bloggertjes,

- Ik ben sterk
omdat ik in plaats van mijn zielig leven
alles levens
duizend ogen
in mij draag.

pablo neruda

- Word wakker, lichtkrachten
   Met licht in de ogen.
   Zeg de dingen
   Met het licht op de lippen.
   Trek naar de wereld
   Met het licht van heel het verleden.

fabricio estrada

- Zonder liefde voor de aarde krijgen
wij geen plaats in de hemel.

Aymara indianen.

- De schoonheid van het lichaam slaat haar wortels in de diepste diepte van de stof,
  in de vorm en harmonie van het skelet, dat beeld van de dood.
  Voor mij verschijnen zijn vormen weer uit de geheime maar levende,
minerale structuur die van de obsidiaanhuid naar de zon opstijgt.

luis cardoza y aragon.

Bloggertjes het zijn wel doordenkertjes, maar zo mooi en met zoveel waarheid in.


groetjes,
floeremutske

17-11-2006 om 19:50 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Steeds meer Japanse vrouwen zijn voortdurend opgewonden

Steeds meer Japanse vrouwen worden getroffen door het ‘persistant sexual arousal syndrome’ (PSAS) of het 'voortdurend opgewonden syndroom'. Deze chronische aandoening houdt in dat vrouwen zich zo goed als een hele dag opgewonden voelen en bij de minste extra stimulatie klaarkomen.

De ervaren orgasmes zijn nauwelijks momentopnamen. De slachtoffers ervaren dit meermaals per week tot 300 keer per dag. De aandoening zou ook dodelijk zijn. Het bericht staat in de Japanse krant Shukan Post.

“Als iemand me een schouderklopje geeft, is het al zover. Zelfs gewoon naar het toilet gaan doet mijn lichaam reageren. Het is niet leuk, ik krijg schrik van mijn eigen lichaam,” zo getuigt een vrouw.

Iku iku byo
In Japan is de aandacht voor het fenomeen nieuw, maar enorm. Vooral op de blogs wordt er druk over gepraat. Het syndroom kreeg daar de naam ‘Iku iku byo’, letterlijk vertaald de ‘kom kom-ziekte’.

Het lijkt misschien interessant voor mannen wiens vrouw niet zo vaak zin heeft in seks, maar dokter Hideo Yamanaka waarschuwt voor misperceptie: “Het syndroom is afmattend voor de vrouwen die er aan lijden."

"Normaal heeft een vrouw externe stimulatie nodig om spanning op te bouwen en uiteindelijk tot een climax te komen. Bij dit syndroom ervaren ze orgasmes zonder enige uitwendige prikkeling, wat er op kan wijzen dat er iets scheelt met de zenuwen.”

Hormonale behandeling
Volgens ontdekster Sandra Leiblum treft de ziekte vooral vrouwen na de menopauze die een hormonale behandeling achter de rug hebben. Maar er zijn ook gevallen bekend van getroffen dertigers.

“De meesten zijn wellicht te beschaamd om het te zeggen aan hun dokter. Hierdoor beschikken we over erg weinig informatie.”

Géén seksverslaving
PSAS is niet hetzelfde als een seksverslaving. Mensen met een seksverslaving gaan op zoek naar het orgasme, mensen met PSAS moeten leren leven met een teveel aan orgasmes.

Dit kan pijnlijk en beschamend zijn. Niet weinig slachtoffers proberen dan ook zelfmoord te plegen, wat dokters er toe aanzet iedereen die denkt dat zij aan PSAS lijdt, op het hart te drukken zeker een dokter te raadplegen.


groetjes,
floeremutske

16-11-2006 om 23:24 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleenstaande moeders
Hallo bloggertjes,

Alleenstaande moeders minder gezond

Alleenstaande moeders zijn in minder goede gezondheid dan moeders die met een partner samenleven, zo geeft een gezamenlijke studie van de universiteit van Luik en de 'Université des Femmes' aan. De resultaten zijn bekendgemaakt op een colloquium over alleenstaande moeders dat mede door de Nederlandstalige Vrouwenraad georganiseerd werd.

Volgens de gegevens van de Gezondheidsenquête van 1997 en 2001 had 2,7 procent van de alleenstaande moeders gedurende de toen afgelopen jaren met een kwaadaardig gezwel of kanker te kampen, terwijl dat bij de moeders die met een partner samenleven, slechts 0,6 procent was of 4,5 keer minder. Bovendien zei 14,4 procent van de alleenstaanden dat ze een depressie had, tegen 5,7 procent bij de samenwonenden.

Uit het onderzoek blijkt voorts dat 35 procent van de alleenstaande moeders het moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. (belga)
16/11/06 19u05

16-11-2006 om 23:18 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters
Hallo bloggertjes,

Kim Clijsters haalt uit naar Carlos Rodriguez

Clijsters: "Misschien wil Rodriguez niet dat we goed met elkaar opschieten?"
Carlos Rodriguez. Foto EYCKENS

Kim Clijsters feliciteert in haar internetdagboek Justine Henin met haar seizoen, maar haalt tegelijk uit naar Carlos Rodriguez, de coach van haar Waalse collega. "Ik wil graag Justine Henin feliciteren voor haar prachtseizoen. Al is het wel spijtig dat haar coach leugens vertelt over mij en mijn familie in de pers", klinkt het. Rodriguez hekelde afgelopen in een weekend in een interview met het Duitse persagentschap DPA de houding van Kim Clijsters en haar familie. "Toen Justine voor het eerst van Kim begon te winnen en haar eerste Grand Slam-toernooi won, kwam vader Clijsters plots met dopingbeschuldigingen af. Kim beschuldigde Justine in die periode bovendien van een gebrek aan fairplay", vertelde Rodriguez.

Hypocriet
De Argentijnse coach beweert dat de familie Clijsters zich nooit heeft verontschuldigd en dat pikt hij niet. "Als ze zich verontschuldigd hadden, dan waren we niet rancuneus geweest. Maar nu komen ze gewoon met ons praten alsof er nooit iets gebeurd is. Geef toe: da's toch wel een beetje hypocriet."

Geen polemiek
Clijsters dient de Argentijn op haar site van antwoord. "Ik vind het spijtig dat Rodriguez leugens vertelt over mij en mijn familie in de pers. Ik heb met Justine een goede relatie opgebouwd tijdens de Fed Cup. We hebben samen echt veel plezier gemaakt. Misschien wil Carlos Rodriguez niet dat we goed met elkaar opschieten? Maar eigenlijk wil ik er niet verder op ingaan en geen polemiek creëren. Ik wil Justine feliciteren na haar prachtseizoen. Ze stond er in de Grand Slams, won de Masters en sloot het jaar af als nummer 1. Ik ben er zeker van dat ze lang op die plaats zal blijven staan. Ik heb veel bewondering voor haar prestaties en gedrevenheid." (belga/hln)
16/11/06 18u27


groetjes,
floeremutske

16-11-2006 om 23:14 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan gebeuren..
Hallo bloggertjes,

Wat er toch allemaal kangebeuren, niet te geloven.

groetjes,
floeremutske

Baby belandt in wc-pot nadat moeder op toilet bevalt

In de Kroatische stad Zagreb is woensdag een 23-jarige vrouw op het toilet bevallen. Haar pasgeboren baby kwam daarbij in de WC-pot terecht. De vader van de spruit, die het hulpgeroep van zijn vrouw had gehoord, kon de baby op het nippertje redden van de verdrinkingsdood.

Hij slaagde er ook in om de navelstreng door te knippen, zo melden de Kroatische kranten donderdag. Het meisje, dat vier dagen te vroeg geboren werd, is 48 centimeter groot en woog 3 kilogram en 300 gram. (belga/hln)

16/11/06 16u03

16-11-2006 om 23:06 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER WOORDEN

Hallo bloggertjes,

Niet te geloven dat je zoiets laat doen met je lichaam.

groetjes,
floeremutske

Man laat doodshoofd op gezicht tatoeëren


Deze Duitse man heeft wellicht de meest angstaanjagende gezichtstatoeage ter wereld. Op gespecialiseerde tatoeage-sites wordt dit kunstwerkje alom geprezen als "prachtig", "ontroerend" en ook wel "fucking hardcore". Wij kunnen daar weinig meer aan toevoegen dan "kerel, hoe denk je zo nog van de straat te geraken?"
15/11/06 15u50

15-11-2006 om 23:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Je ziet wel overal zijn zijn er dierenvrienden, zelfs voor een kreeft wordt gevraagd ze terug in zee te zetten.

groetjes,
floeremutske

Kreeftenloterij redt monsterachtige kreeft van dood

In het Amerikaanse restaurant Angelica’s restaurant (Bethlehem, Massachusetts) werd een reusachtige kreeft gered van de dood door een heuse kreeftenloterij. Monstro weegt ruim 7 kilo, is 93 centimeter lang en heeft klauwen van 40 centimeter .

Gigantisch
Het gigantische schaaldier werd gevangen zo’n 150 kilometer van de kustlijn van Massachusetts. Restauranteigenaar Fred Cunha kocht het dier op een vismarkt voor 150 dollar (117 euro). Geschat wordt dat de kreeft zo’n 50 jaar oud is.

De kreeft heeft zijn leven deels te danken aan het goede hart van de restaurantklanten, waarvan meer dan de helft stemde om het dier te laten leven. De rest had er geen probleem mee het beestje te verorberen.

Troetelkreeft
De argumenten van zijn klanten én die van zijn 7-jarige dochter Angelica, noopten de eigenaar Cunha ertoe het beestje niet in een pot kokend water te gooien. Monstro mocht terug naar zijn watertank en kreeg gezelschap van Angelica’s troetelkreeft, Mr Crabby.

Omdat het beestje wel geld heeft gekost besloot Cunha er een tombola aan vast te hangen. Elke lotje kostte een dollar en er waren 150 lotjes in het totaal. Op die manier werd de kostprijs van Monstro alvast gerecupereerd.

Vrijlating
Vorige vrijdag werd het winnende lotje getrokken. De winnares, ene Claire Lupton, eet nooit kreeft en opteerde om het groot uitgevallen schaaldier terug uit te zetten.

Wegens het succes van de kreeftloterij werd de stunt nog eens herhaald met een kreeft van ‘amper’ 4 kilo. Ook die kreeft werd terug uitgezet.

"Angelica was erg gelukkig met de uitspraak. Ze maakte zich zorgen over de kreeft."
15/11/06 17u01

15-11-2006 om 23:02 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJSHEID UIT DE ANDES (1)
Hallo bloggertjes,

Zeer mooie teksten en wijsheden.

- De zon komt op, voorouderlijke leeuw, kernorgaan van ons heelal.
  Met zilveren schubben dekt de nacht de oceaanruimte.
  Meteoren verspreiden hemels fosfor.
  Zon, water en lente bereiden het dagelijks brood.
  De geboorte van een gebed, van een gedicht.

pablo neruda

- Kom minuscuul leven, lichtsprank,
gebruik de vleugels van de aarde,
je bent de zoon van de honing en van
  de zesde zon,
met je licht geef je vorm aan de wereld,
  en je zult terugkeren naar het licht.

indiaans gezegde.

- Je heerste over alle schemeringen,
je schilderde de pluimen van de vogels
de wendingen van hun vlucht,
de klank van hun lied.
  Jij was het die leven schonk
en adem en beweging,
jij leerde de zon haar baan,
de nacht haar schaduwen,
de stammen hun dansen.

otto Raµl gonzaléz.

Ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten zoals ik.

groetjes,
floeremutske

15-11-2006 om 22:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bond zonder naam
Hallo bloggertje,

Gratis TE HUUR warm hart met 4 kamers.

'Een vrouw vertelde me dat haar zoontje een tijdlang naar huis van school kwam met de boodschap "Mama, de juf in de klas houdt niet van mij". Dit bleef zo doorgaan. Wat de moeder ook probeerde, ze kon niet op het spoor komen waar de fout zat. In feite leek alles prima.

Maar op een avond kwam haar kind stralend thuis:"Mama, nu weet ik dat de juf mij wel graag ziet" waarop de moeder vroeg "Hoezo?" "Toen ik vandaag mijn hand opstak, heeft de juf naar mij gekeken en mij gevraagd te antwoorden."

Aandacht was de sleutel. Oogcontact. Iemand die je aanspreekt, naar je luistert, je ziet en je mening belangrijk vindt. Plots voel je dat je  van tel bent, dat je ertoe doet, dat je er bij bent. Je bent niet langer een deel van de massa. Je wordt eruit opgetild. Je wordt 'bijzonder'. Iemand die je opmerkt. Je weet je gewaardeerd of zelfs bemind.

'Aandacht' is in al haar subtiliteit een uiting van liefde, een vorm van strelen.

AANDACHT IS DE SLEUTEL. OOGCONTACT. IEMAND DIE JE OPMERKT, DIE JE AANSPREEKT. AANDACHT IS HET VERSCHIL TUSSEN VERWAARLOOSD EN (graag) GEZIEN WORDEN.


 groetjes,
floeremutske

15-11-2006 om 22:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding na 50
Hallo bloggertjes,

Actieve vijftigplussers scheiden steeds vaker

Steeds meer vijftigplussers scheiden en dat heeft te maken met de financiële onafhankelijkheid van vrouwen.
Het aantal gescheiden vijftigplussers is de afgelopen 15 jaar spectaculair toegenomen. In 1991 telde Vlaanderen 58.077 senioren die al een huwelijk achter de rug hadden, in 2005 waren dat er drie keer zoveel. Ruim een kwart van alle huwelijken wordt na 25 jaar of meer ontbonden. De financiële onafhankelijkheid van de vrouw speelt volgens geriater Lucien De Cock een doorslaggevende rol in die trend. (belga)
groetjes,
floeremutske

13-11-2006 om 23:55 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,


Bescherm je huid tegen bijtende kou     

In de zomer moeten we onze huid beschermen tegen overdreven blootstelling aan UV-stralen, dat weet het kleinste kind. Minder bekend zijn de effecten van het gure winterweer op onze buitenlaag. Nochtans kunnen bijtende koude en droge lucht ook voor heel wat ellende zorgen.

We krijgen kippenvel wanneer we het koud hebben, maar in tegenstelling tot de zoogdieren stelt onze pels weinig voor en biedt ze geen bescherming tegen de kou. Dieren met een dikke vacht creëren dankzij dit kippenvel-effect een isolerende luchtlaag die hen warm houdt in de winter. Mensen vervangen deze vacht door kleding, die evengoed kan zorgen voor een isolerende en verwarmende luchtlaag tussen de huid en de buitenlucht, op voorwaarde dat de kleding niet te strak zit natuurlijk.

Nog een efficiënter verdedigingsmiddel tegen te felle koude is bleek worden. De kleine bloedvaatjes die dicht onder de huid liggen klappen dan dicht en het bloed wordt dieper in het lichaam omgeleid. Op die manier gaat niet te veel warmte van het bloed verloren en blijven de inwendige organen op temperatuur. Dat gaat dan wel tenkoste van de meer uitwendig gelegen lichaamsdelen, zoals vingers, tenen, neus en oren. Deze koelen het snelst af in de koude buitenlucht. Wordt het echt te bar, dan gaan vingers, tenen, oren en neus tintelen en pijn doen. Daarmee geeft het lichaam een signaal dat dat het hoogtijd wordt om warmere oorden op te zoeken.
     
Vrieswonden     
Wie te lang in extreme koud vertoeft, riskeert vrieswonden. Door de felle kou gaan de oppervlakkige bloedvaten, net onder de huid, eerst dichtklappen en later verkrampen. De bloedtoevoer in de externe lichaamsdelen komt in het gedrang en er ontstaat een vrieswonde. De oren, neus, vingers en tenen zijn hiervoor het gevoeligst.

Vrieswonden kan men naargelang de ernst indelen in drie graden. Bij eerstegraads wonden is de huid gevoelloos en wit. Komt men terug in de warmte, dan worden de bevroren delen fel rood en gaan ze pijn doen. Het kan enkele dagen duren alvorens de pijn helemaal verdwijnt en de huid zich volledig hersteld heeft.

Tweedegraads vrieswonden zijn te vergelijken met eerstegraads, met dit verschil dat de aangetaste huid bij opwarming blaren gaat vertonen.

Bij derdegraads vrieswonden sterft de huid gewoon af (gangreen).

       zie ook artikel : Onderkoeling (hypothermie) & winterkoude

Tip: zo vermijd je bevroren tenen     
Zorg steeds voor droge sokken! Wie met natte sokken rondloopt in de kou, loopt meer risico op vrieswonden. Dagelijks een paar propere, bij voorkeur katoenen sokken, kunnen heel wat ellende besparen.

Opkikkertje na de kou     
Als je na een tocht door de snijdende kou ergens binnen komt, moet je je eerst centraal opwarmen. Een kop warme soep is dan efficiënt. Wat je beter niet doet zijn je verkleumde handen of voeten op de verwarming leggen. De oppervlakkige bloedvaten gaan dan onmiddellijk openstaan en nog meer warmte verliezen naar de omgeving.
Kloven in de hand     

Nogal wat mensen - vooral vrouwen - hebben 's winters last van pijnlijke kloven in de vingers. Kloven ontstaan wanneer de huid extreem droog is. Handen zitten vaak in water en water heeft een uitdrogend effect op de huid, vooral water met detergent. Daar komt nog bij dat in de winter de lucht extra droog is, niet alleen buiten, maar ook binnen waar de verwarming aanstaat. Voeg daar nog eens een warm schuimend bad aan toe, en je droogt je huid helemaal uit (je kan beter badolie of badzout gebruiken, dat gaat het uitdrogen tegen).

Kloven in de handen zijn hardnekkig. De enige behandeling bestaat uit regelmatig hydrateren om verdere uitdroging vermijden. Veel apothekers hebben een eigen recept voor een voedende handcrème tegen kloven, een product dat 's winters vlot over de toonbank gaat. Informeer je bij je apotheker.

Kloven keer gemakkelijk terug, daarom moet je maatregelen nemen om ze te voorkomen. Gebruik zoveel mogelijk een hydraterende handcrème - zes, zeven keer per dag is niet overdreven - en gebruik huishoudhandschoenen bij de afwas of ander poetswerk.

Wanneer men langdurig rubberen handschoenen draagt, gaan de handen echter vochtig worden van het zweet en krijgen we opnieuw een uitdrogend effect. Zoiets kan voorkomen worden door onder de rubberen handschoenen een paar katoenen handschoenen aan te trekken. Een heel gedoe misschien, maar zeer efficiënt wanneer je heel vaak met je handen in een zeepsopje zit.


Gesprongen lippen     

‘s Winters bevat de lucht weinig vocht, waardoor de bovenste laag van de huid (de hoornlaag) makkelijk gaat uitdrogen. Aan de andere kant van de huid gaan de bloedvaatjes samentrekken, zodat de huid ook van binnenuit weinig gevoed wordt. Het resultaat is een droge, ruwe huid die gemakkelijk gaat schilferen. De lippen zijn bijzonder gevoelig voor dit fenomeen, omdat ze quasi geen talgklieren bevatten. Daarom zijn gesprongen lippen zo frequent in de koude. Meermaals per dag een beschermende lippencrème op basis van cacaoboter bijvoorbeeld, aanbrengen kan veel onheil voorkomen. Lippencrème voorkomt niet alleen gekloven lippen, maar geneest ze ook
Vermijd te droge lucht in huis     
Door de verwarming aan te zetten, neemt de luchtvochtigheid nog verder af. Het is dan niet alleen buiten droog, maar ook binnen. En dat doet de huid geen deugd. Een luchtbevochtiger in huis halen of een bakje water aan de verwarming hangen, zijn heel doeltreffend om te droge lucht te vermijden. Wie ‘s nachts de verwarming oplaat in de slaapkamer, moet ook daar voor voldoende luchtvochtigheid zorgen. Slapen in droge lucht bezorgt je ‘s ochtends immers een prikkende keel en een droge kuchhoest. Denk er ook aan in de slaapkamers van de kinderen, zeker bij hele kleine kindjes blijft de verwarming ‘s nachts geregeld aan.

Wie veel met de wagen onderweg is, zet daar ongetwijfeld ook de verwarming aan. Staat de verwarming op de voeten en de onderbenen gericht, dan ken je ongetwijfeld het fenomeen van de droge, schilferige onderbenen. Een bakje water om de lucht in de wagen vochtig te houden, is uiteraard ondenkbaar. Je doet er wel goed aan de droge lucht die de verwarming de auto inblaast niet rechtstreeks op je lichaam te richten, maar elders, op de voorruit bijvoorbeeld. Nog beter is het een dikke trui in de wagen te leggen en de verwarming uit te laten of tenminste niet te hoog te zetten.


verschenen op : 05-12-2002  |   bijgewerkt op : 10-11-2005

13-11-2006 om 11:56 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgelet Rijke lui
Hallo bloggertjes,

Rijken vaker slachtoffer van cybercriminelen

Mensen met een hoog inkomen, hebben meer last van cybercriminelen die het op hun centen gemunt hebben dan andere internetgebruikers. Ze worden ook vaker het slachtoffer van hun trucs. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek.

112 mailtjes
Het afgelopen jaar kregen mensen die meer dan 100.000 dollar verdienen, gemiddeld 112 mailtjes waarin naar betalinsgegevens gevraagd werd. Andere internetgebruikers kregen gemiddeld 79 zulke berichten.

Groter verlies
Hoewel veelverdieners minder snel op valse weblinks klikken dan andere gebruikers, is hun verlies wel groter wanneer ze het (per ongeluk) toch doen. Ze verliezen gemiddeld 4.362 dollar per incident. Dat is vier keer meer dan mensen in andere inkomenscategorieën.

Emaillijsten
Hoe de criminelen vooral bij de hogere inkomens terecht komen, is nog niet helemaal duidelijk. De emaillijsten waarop ze staan, spelen alleszins een rol. "Zo heb ik op het net lijsten gezien waar mensen informatie aanbieden over platina kaarthouders", vertelt een onderzoeker.

Stijging
Uit het onderzoek blijkt verder nog dat afgelopen jaar 109 miljoen Amerikaanse volwassenen zulke emails hebben ontvangen. Vorig jaar waren er dat slechts 79 miljoen. Het gemiddelde verlies per slachtoffer is op één jaar tijd opgelopen van 257 tot 1.244 dollar. Bovendien konden dit jaar minder fraudezaken rechtgezet worden. Vorig jaar kon nog 80 procent van de verliezen worden gerecupereerd, dit jaar is dat in slechts 54 procent van de gevallen gelukt.
10/11/06 16u06

10-11-2006 om 22:39 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken eland
Hallo bloggertjes,


Ik bedank alle bloggers die de laatste week iets hebben geschreven in mijn gastenboek langs deze weg.
Ik geraak bijna nergens binnen! Mijn Pc is zo traag dat ik er de zenuwen van krijg. Morgen wordt hij nagezien, in de hoop dat er iets aan te doen is.

groetjes,

floeremutske

10-11-2006 om 22:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om bang van te krijgen
Hallo bloggertjes,

Als ik dit las liepen er rillingen over mijn rug, dat kan toch niet...

groetjes,
floeremutske

Kwart Duitsers heeft extreem rechtse opvattingen


LEIPZIG - Iedere vierde inwoner van Duitsland heeft extreem rechtse opvattingen. Ook personen die zichzelf als 'links' bestempelen, keuren niet elke rechts-extremistische uitlating af.

Dit blijkt uit een onderzoek van de Duitse Friedrich-Ebert-stichting, waarvan Duitse media woensdag de resultaten presenteerden. Ruim een kwart van de inwoners van de Bondsrepubliek is voorstander van een sterke eenheidspartij die de zogenoemde Volksgemeenschap belichaamt. Ook het nationalisme neemt toe. In sommige regio's toont bijna de helft van de burgers zich vijandig jegens buitenlanders.

Van de bijna 5000 ondervraagde burgers vindt bijna 18 procent de invloed van joden nog steeds te groot. Een leider met ijzeren vuist ziet ruim 15 procent zitten.

De onderzoekers benadrukken dat extreem rechts eigenlijk een misleidend begrip is. Het suggereert dat het om een duidelijk af te bakenen randverschijnsel gaat. Rechts-extremistische opvattingen worden echter dwars door alle lagen van de bevolking aangetroffen, bij alle generaties, in alle deelstaten en bij kiezers van alle partijen, aldus de wetenschappers van de universiteit in het Oost-Duitse Leipzig.

Omdat personen met rechts-extremistische opvattingen een zeer uiteenlopende groep vormen, zijn niet alleen maatregelen nodig tegen jongeren en personen in moeilijke economische omstandigheden. De onderzoekers pleiten voor een brede maatschappelijke aanpak. (ANP)

© Het Parool, 08-11-2006, 16:39 uur

08-11-2006 om 20:39 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wratten
Hallo bloggertjes,

Nu heb ik vandaag toch zeker pleisters gekocht tegen wratten....

groetjes,
floeremutske

Plakband op wratten kleven helpt niet

Wratten behandelen door er langdurig plakband op te kleven, helpt totaal niet. Dat maakten Nederlandse vorsers maandag bekend. Daarmee spreken ze eerder Amerikaans onderzoek tegen. De populaire plakbandtheorie is wijdverspreid op het internet.

Voor het onderzoek werden 103 schoolkinderen van vier tot twaalf in twee groepen verdeeld. De ene groep kreeg plakband op de wratten gekleefd, de andere groep kreeg een pleisterkussentje om. Het kussentje raakte de wrat niet aan en werd beschouwd als een placebo.

"Na zes weken waren de wratten van acht kinderen (16 procent) in de groep met de plakband verdwenen. In de groep met het placebo verdwenen de wratten van drie kinderen (zes procent)", aldus de onderzoekers. Het verschil is volgens het onderzoek statistisch niet belangrijk. Dr. Marloes de Haen verbonden aan de universiteit van Maastricht leidde het onderzoek.

Jeuk

Enkele kinderen die de plakband droegen, klaagden na een tijdje zelfs over jeuk en huiduitslag. Geen enkel kind uit de andere groep klaagde daarover. Wratten worden veroorzaakt door een virus onder de huid. Wratten op de voeten zijn over het algemeen het pijnlijkst en het moeilijkst te behandelen, omdat er door de constante druk ingroeiing kan optreden. Om ze te behandelen zijn diverse methoden beschikbaar. Ofwel chirugische uitsnijding, of bloedeloze verwijdering door bevriezing met vloeibare stikstof.
In 2002 schreef Dr. Dean Focht, verbonden aan het Madigan Army Medical Center in Tacoma in de Amerikaanse staat Washington, nog dat langdurig plakband op wratten plakken effectiever bleek dan de bevriezing met vloeibare stikstof. De theorie dat wratten verdwijnen door er plakband op te kleven is wijdverspreid op het internet.

De Nederlandse onderzoekers bekritiseren het team van Dr. Focht. De medewerkers van Focht belden de patiënten op en vroegen hen of hun wratten waren verdwenen. Ze werden nooit daadwerkelijk onderzocht.

07/11/06 12u14

08-11-2006 om 20:14 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonmaker van het jaar
Hallo bloggertjes,


Zo'n ventje zou ik ook wel willen....

groetjes,
floeremutske

Congolees is Schoonmaker van het Jaar

In het Stampe Museum aan de Luchthaven van Deurne is woensdagavond de 48-jarige Nsiangangou Mfumuakanda uit Kinshasa bekroond als 'Schoonmaker van het Jaar 2006'. De wedstrijd wordt ook wel de 'oscars van de schoonmaakindustrie' genoemd en heeft ook in Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika plaats. Vijftien jaar geleden zag het concept het levenslicht in het Verenigd Koninkrijk. In ons land was het de vijfde maal dat een schoonmaker op deze manier wordt gehuldigd.

De Belgische laureaat werkt bij het schoonmaakbedrijf GOM. Hij immigreerde in 1994 naar België. Zijn collega's noemen hem 'Carlos'. Tientallen schoonmakers uit tal van Belgische schoonmaakbedrijven en schoonmaakdiensten werden voorgedragen. Vijf genomineerden haalden de finale. Een onafhankelijke jury beoordeelde de kandidaten vervolgens op opleiding, ervaring, motivatie, vakkennis, relatie met opdrachtgever en collega's en kennisoverdracht. (belga)
08/11/06 19u42

08-11-2006 om 20:07 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedpresties volgens kleur....
Hallo bloggertjes,

De kleur die je graag draagt, zegt wat je bedprestaties zijn...

groetjes,
floeremutske

Kleurkeuze bepaalt bedprestaties

Wie bruin of blauw verkiest, houdt beslist veel van knuffelen.
Roodharigen hebben meer seks en wisselen sneller van partner. Als we enkele seksuologen mogen geloven, is dat beslist zo. De kleur van je kleding, de inrichting van je huis en zelfs de tint van je auto zouden jouw seksuele persoonlijkheid weerspiegelen. Geen favoriete kleur? Bekijk je garderobe grondig en zoek de tint die je het meest tegenkomt.

Rood
Mensen die van rood houden, zijn makkelijk te verleiden. Als echte tijgers houden ze van seks op elke manier die je maar kunt bedenken. Als de vonk eenmaal is overgeslagen, kan het uren duren voordat deze weer gedoofd is. Rode minnaars zijn vaak aanvallers en zwakkere kleuren zouden dan op hun hoede moeten zijn.

Geel
Als je valt voor geel, is jouw seksuele drive nogal complex en variabel. Nogal passief stem je toe in de seksuele wensen van een sterkere partner. Ten volle genieten van seks is moeilijk, maar je zult ook nooit een uitnodiging afslaan van iemand die jij bewondert. Vaak is geel de favoriete kleur van homoseksuelen.

Roze
Wie van roze houdt, toont vaak een onvolwassen tegenzin als het gaat om seksuele kwesties. Vrouwen beloven meer dan ze willen geven. Soms misbruiken ze hun vrouwelijkheid, maar dat is omdat ze eigenlijk mannen haten. Een hoog percentage prostituees zouden complete roze garderobes bezitten. Mannen die van roze houden, spelen en flirten graag.

Paars
Liefhebbers van paars hechten meer belang aan hun eigen genot dan aan dat van een ander. Vrouwen zijn vaak gefixeerd op uiterlijkheden. Mannen benaderen het liefdesspel op een zakelijke manier.

Zwart
Zwarte seks voor wie van deze kleur houdt. Deze mensen zijn meestal de buitenbeentjes en gaan vaak naar elkaar op zoek. Ze neigen soms naar perverse spelletjes en zijn vaak masochistisch of sadistisch van aard. Zij zijn regelmatig humeurig en bereiken de hoogste toppen wanneer ze gestresst of ongelukkig zijn. Er zijn psychiaters die menen dat plegers van seksuele delicten vaak zwartliefhebbers zijn. En het is geen toeval dat de kleding van onderwereldfiguren en andere bendes vaak zwart is.

Wit
Is seks vies voor wie van wit houdt? Deze types zijn vaak erg puriteins van aard. Tongzoenen is niet hun favoriete bezigheid en de liefde bedrijven tijdens daglicht is uit den boze. Vrouwen die van wit houden, kleden zich pas uit onder de lakens. Mannen douchen zich voor en na de daad. Ook gebruiken deze mensen vaak nog steeds koosnaampjes voor hun geslachtsdelen.

Groen
Groene vrouwen bedrijven hun leven lang de liefde alsof ze nog maagd zijn. Ze zijn teder maar niet gepassioneerd, fris en onschuldig in hun seksuele beleving. Een man is altijd een beetje onhandig en terughoudend op een charmante en aandoenlijke manier. Een groene partner pleegt meestal geen ontrouw.

Oranje
Seksuele fantasieën horen bij oranjeliefhebbers. Voorspel is belangrijk, ze fluisteren zoete woordjes en romantische dialogen. Oranje mensen hebben vaak geen orgasme, maar ze kunnen het zeer goed faken.

Bruin
Bruine liefhebbers houden van knuffelen, zijn warm en liefdevol en gevoelig voor de behoeften van hun partner. Seks is een zaak dat 24 uur geldt, waarin je niet vaak genoeg "ik hou van jou" kunt zeggen. Ze hebben veel tijd en privacy nodig voor het liefdesspel. Hun emoties zijn zo hevig dat één onvertogen woord de hele affaire kan beëindigen.

Grijs
Grijs wordt wel eens bekeken als een besluitloze kleur. Idem voor hen die voor deze tint kiezen. Zij kunnen nergens opgewonden van raken. Mannen die van grijs houden, kijken naar seks als een manier om spanningen te bevrijden. Vrouwen bedrijven de liefde niet, zij hebben gemeenschap. En om maar twee redenen: om hun partner een plezier te doen of om zwanger te worden. Maar in combinatie met een andere kleur, beschouwt de grijze partner de ander zijn of haar ontrouw als een zegen. Wanneer twee grijzen trouwen, is het een huwelijk dat in de hemel wordt gesloten.

Blauw
Blauwe mensen zijn geweldige sekspartners. Ze zijn zondaars, hartelijk en gevoelig voor de behoeften van hun partner. Ze vinden het liefdesspel een kunstvorm en hun benadering is elegant. Vrouwen genieten ten volste van seks. Ze zijn opwindende partners. Zowel mannen als vrouwen houden net zoveel van voorspel en het knuffelen na de daad, dan van de daad zelf. In het huwelijk is een blauwe persoon een geweldig maatje die zijn heil nooit buiten de deur zal zoeken.
25/10/06 21u14

06-11-2006 om 20:39 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelse humor
Hallo bloggertjes,

Zo'n boek is wel leuk om te lezen, denk ik.

groetjes,
floeremutske

De leukste Britse contactadvertenties verzameld

De redactie van het Britse tijdschrift Londen Review of Books heeft de leukste contactadvertenties van haar lezers in een boek verzameld. Het boek kreeg de titel 'They Call Me Naughty Lola' (Ze noemen me Ondeugende Lola') mee. Advertenties als "Vrouw (32) wil genieten van de betere dingen in het leven en zoekt stinkende rijkerd (80-100)" haalden de selectie.

Of de deze van een eerlijke Britse vijftiger: "Kleine kale lelijke man van 53 zoekt bijziende vrouw met geweldig libido". Deze kerstadvertentie mocht ook niet ontbreken: "Onaangename dronken oom (62) voor kerstdagen te huur. Kan het Britse volkslied in drie octaven boeren. Jeukt zich overal. Is nooit tevreden, ook al doe je je uiterste best. Vraagt voortdurend: 'Is het eten al klaar?' en 'Waarom nog niet?'. December wordt weer schitterend als u schrijft naar postbus 5610."

London Review of Books publiceert sinds 1998 contactadvertenties. Volgens redacteur David Rose zijn veel contactadvertenties eerder grappig bedoeld. Toch kreeg de redactie al klachtenbrieven van teleurgestelde lezers binnen. Die eisten hun 80 pence (ongeveer 1 euro 20 cent) terug, omdat niemand op hun advertenties had gereageerd.
06/11/06 16u01

06-11-2006 om 20:24 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-11-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeker lezen AUB
Hallo bloggertjes,

Cybercriminelen lokken slachtoffers met gratis muziek

Cybercriminelen troggelen bankgegevens en creditcardinfo af van internetters met een MySpace-account.

Ze doen zich voor als iemand van de MySpace-organisatie en sturen potentiële slachtoffers een e-mail met het aanbod om voor een paar dollar muziek te downloaden. Om de muziek te kunnen downloaden moeten de slachtoffers hun gegevens ingeven, inclusief hun creditcard- of bankrekeningnummer. Dat meldt beveiligingsbedrijf Fortinet.

Fortinet verwacht dat ook andere social networking sites zoals het populaire Hyves doelwit gaan worden.
03/11/06 23u24

05-11-2006 om 21:03 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KNUFFELEN VERBODEN

Hallo bloggertjes,

Engelsen woest over knuffelverbod op school

In het Engelse Callington is ophef ontstaan over een schooldirecteur die zijn leerlingen heeft gevraagd elkaar niet meer te omhelzen tijdens de pauzes. Ook gemeenteraadsleden zijn zich ermee gaan bemoeien.

Volgens directeur Steve Kenning komen leerlingen gereld te laat op de les omdat zij elkaar tijdens de pauzes omhelzen. Ook zouden sommige leerlingen niet gediend zijn van de omhelzingen door anderen. Volgens gemeenteraadslid Kath Pascoe, die zelf twee kleinkinderen op de middelbare school heeft zitten, is omhelzen beter dan ruziën en vechten. Een ander gemeenteraadslid vraagt zich af of de omhelzingen echt zo lang duren dat leerlingen daardoor te laat in de les komen, aldus de krant The Guardian zaterdag. (anp)
04/11/06 10u09

05-11-2006 om 20:54 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!