Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
christian
blog.seniorennet.be/christi
Liefde is de bron van het leven

05-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur Prysock

Mijn lievelingszanger

05-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugd en drinken...
Slaapwel en droom zacht bloggertjes,

Vier extreem dronken pubers opgenomen in Nederland


 
In het Nederlandse Delft zijn vier jongeren van rond de zestien in het ziekenhuis opgenomen omdat ze "bizar veel" alcohol hadden gedronken. Ze hadden promillages van rond de 2,8 procent.

Verschillende gevallen
De jongeren werden onafhankelijk van elkaar binnengebracht. "Een promillage van 2,8 procent komt overeen met 2,5 liter breezer", zegt zegt arts Nico van der Lely van het Delftse Reinier de Graaf Gasthuis. In het ziekenhuis werden de jongeren aan het infuus gelegd om de alcohol uit hun lichaam te krijgen. Na het bekijken van een website over de gevolgen van alcoholmisbruik voor het lichaam mochten ze weer naar huis.

Einde vakantie
Van der Lely wijt de komst van de beschonken jongeren aan het einde van de zomervakantie, hetgeen gepaard gaat met veel festivals en feesten. Het totale aantal dronken jongeren dat bij hem in het ziekenhuis is opgenomen, staat nu op twintig. Vorig jaar waren het er in totaal 25. In 2004 waren het er slechts vier, en in de jaren vóór 2000 hooguit één per jaar. "Het blijft toenemen", zegt Van der Lely, die geregeld aandacht vraagt voor alcoholmisbruik onder jongeren. (novum/sam)
31/08/08 23u39

01-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depressie
Goedenacht bloggertjes,

Depressieve huiseigenaar gooit 60.000 euro in toilet

Een depressieve huiseigenaar heeft enkele weken geleden in een gebouw in Rodez in het zuiden van Frankrijk 60.000 euro in het toilet gedumpt. De biljetten zorgden voor een verstopping in de lokale riolering.

Rioolontruimer
Op 18 augustus werd een rioolontruimer van het afval- en milieuconcern Veolia opgeroepen om een verstopping in de riolering te herstellen. Zo deed hij de gelukkige ontdekking van biljetten van vijftig euro. De politie onderzocht de herkomst van het geld. Uit het onderzoek bleek dat de biljetten niet vals waren en evenmin gezocht werden in het kader van een misdaad.

Onbekende redenen
Uiteindelijk kwam men bij de huiseigenaar uit. De man, die nog bij zijn moeder woont en als 'psychologisch fragiel' wordt omschreven, had het geld dat hem toebehoorde om onbekende redenen in het toilet gegooid. (belga/ep)

30/08/08 21u10

01-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemenie
Goedenacht bloggertjes,

Boete voor ondergoed aan waslijn



Inwoners van het centrum van de Roemeense stad Timisoara riskeren een boete van bijna 300 euro wanneer ze hun ondergoed buiten aan de waslijn te drogen hangen. Dat meldt de Roemeense televisiezender TVR.

Aanfluiting
Het stadsbestuur vindt de wapperende onderbroeken en beha's een aanfluiting voor de binnenstad. Volgens de gemeente is Timisoara een echte moderne Europese stad. Waslijnen vol met onderbroeken en andere soorten ondergoed passen daar niet bij, aldus de stad.

Geen alternatief
Wie het verbod negeert, wordt meteen door de politie op de bon geslingerd. De buurtbewoners spreken er schande van. Volgens hen hebben zij geen andere mogelijkheid om hun was te drogen, dan die buiten aan hun balkon aan een lijn te hangen. (anp/eb)
31/08/08 14u27

01-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zo iets mee
Goedenacht bloggertjes,

Dus bloggertjes na de reis steeds goed jullie bagage nazien hoor!

Gezin ontvlucht huis voor gevaarlijke spin

 

De rolspin of Solfiguae.
Een familie uit het Britse Colchester wordt geterroriseerd door een gevaarlijke spin. Je zou voor minder: het giftige griezelbeest heeft immers hun troetelhond doodegebeten. Dat meldt The Sun.

Afghanistan
De rolspin is het huis van de familie Griffiths binnegeraakt via de bagage van vader Rodney, een paracommando bij het Britse leger. Na zijn terugkeer uit Afghanistan begon het schrikbewind van de rolspin. Een beet van de reuzenspin kostte al het leven aan Bella, de 8-jarige hond des huizes.

Vangen
De Griffiths en hun drie kinderen zijn inmiddels hun huis ontvlucht. Zij hebben de dierenbescherming gevraagd om te rolspin of Solfiguae te komen vangen. (eb)
28/08/08 12u32

29-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gsm
Goedenacht bloggertjes,

Als ik eens vroeg aan mijn petekind of dat nu nodig was dat haar kinderen al een Gsm hadden, was haar antwoord "dat hoort nu bij de opvoeding".... Ik weet het toch niet zene.

"Bijna elke twaalfjarige heeft gsm"



Bijna alle kinderen
ouder dan elf jaar hebben een gsm. Dat is een van de resultaten van een enquête van het tijdschrift Goed Gevoel. Een andere conclusie uit het onderzoek is dat één op de vijf ouders wel eens stiekem de sms-berichtjes van zijn kind leest. Ten slotte betaalt meer dan de helft van de ouders de gsm-rekening van dochter of zoon. (belga/adv)

27/08/08 08u58

28-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminaliteit
Goedenacht bloggertjes,

Wat bezielt onze jeugd toch, ze worden maar jonger en jonger. Niet te begrijpen.

Jongen van 9 probeert buren neer te steken in Fléron

In Fléron, in de provincie Luik, heeft een jongen van negen jaar oud vanmiddag geprobeerd zijn volwassen buren neer te steken. Hij werd gearresteerd door de politie.
De jongen stortte zich met een mes in de hand op zijn buren, maar die konden in hun auto vluchten. Ze vergrendelden de deuren zodat de jongen hen geen kwaad meer kon doen. De jongen wierp zich dan maar op de carrosserie van de wagen en bleef tekeergaan tot de politie arriveerde. (belga/bdr)

28/08/08 20u25

28-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees eten
Welterusten bloggertjes,

En nu maar veel chinees gaan eten zene. Lust het ook graag.

"Chinees perfect tegen obesitas"



Authentiek Chinees voedsel zou het Westerse obesitasprobleem kunnen oplossen. Niet wat je krijgt bij de afhaal-chinees dus, maar wat de Chinezen dagelijks eten en op traditionele wijze bereiden.

Dat 'echte' Chinese eten heeft een laag glycemisch gehalte, wat efficiënter zou zijn in de strijd tegen overtollige kilo's dan calorie- en vetbeperking. Bovendien is het voedsel verzadigend, gezond en het bevecht ziektes en verlengt de levensduur.

Chinezen behandelen groenten dan ook als een maaltijd op zich, in plaats van een verwaarloosbaar bijvoegsel bij vlees of vis. "Groenten zouden de helft van je maaltijd moeten beslaan, en dat bij elke maaltijd die je nuttigt. Dat doen de Chinezen", aldus voedingsdeskundige Patrick Holford. Samen met het eten van rijst, wat weinig vet bevat en veel vezels, is dit een onverslaanbaar dieet.

Tot slot zorgt de Chinese gewoonte om soep te eten bij het voedsel voor extra opname van vocht. "Veel mensen verwarren dorst met honger. Drinken is ook een excellente manier om een voldaan gevoel te geven, en dus minder te eten." (edp)
24/08/08 09u12

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme dieren
Goedenacht bloggertjes,

Olifanten kunnen beter tellen dan mensen

Olifanten kunnen beter tellen dan mensen. Dat blijkt verrassend uit een Japans onderzoek waarbij tientonners uit de zoo van Tokio deelnamen aan een wiskundig experiment.

Chinese vrijwilligers gooiden voor de ogen van de olifanten tegelijk appels in een mand, soms wel drie of vier tegelijk. Vervolgens was het benieuwd afwachten of de dieren er de mand met het meeste fruit zouden uitpikken. En jawel, in 74 procent van de gevallen gebeurde dat. De Aziatische olifant Ashya haalde zelfs een verbluffende 87 procent.

Het experiment werd gefilmd, zodat mensen even later precies dezelfde test onder ogen kregen. En wat bleek? Zij haalden amper een scoringspercentage van 67 procent. "Het was best een moeilijke test", geeft onderzoekster Naoko Irie toe. "Zelfs ik raakte in de war toen ik de appels in de mand liet vallen." (svm)
22/08/08 15u32

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zadelsprinkhaan
Goedenavond bloggertjes,

Nu zijn het geen rupsen, maar sprinkhanen...

Zadelsprinkhaan rukt op in Limburg



De zadelsprinkhaan, die gekenmerkt wordt door korte vleugeltjes, is aan een duidelijke opmars bezig in Midden-Limburg. Dat blijkt uit het zeventiende jaarboek van Likona, de Limburgse Koepel voor Natuurstudie.

Tellingen
In de omgeving van het voetbalstadion van Racing Genk loopt momenteel een studie naar de migratie van de zadelsprinkhaan. De zingende mannetjes werden gemerkt om hun migratiegedrag te volgen en om te weten in welke gebieden ze zich vestigen.

In 2007 werden er in As, Dilsen-Stokkem, Genk, Maasmechelen en Meeuwen-Gruitrode honderd zadelsprinkhanen geteld. Vorig jaar waren er dat 150. Een duidelijk bewijs dat de zadelsprinkhaan aan een opmars bezig is, zei de Limburgse gedeputeerde van Natuur en Milieu Frank Smeets (CD&V).

Bescherming
Smeets wees er op dat de provincie de nodige inspanningen gaat doen om de zadelsprinkhaan te beschermen. Zo worden er geen hoge bomen geplant in gebieden waar de soort voorkomt. Omwille van hun korte vleugeltjes zijn ze immers weinig mobiel.

Likona bundelt jaarlijks wetenschappelijke gegevens over zeldzame plant- en diersoorten in de provincie Limburg. Op basis van deze gegevens is het de bedoeling dat de provincie gerichte maatregelen kan nemen om bepaalde soorten te beschermen. (belga/sam)
25/08/08 19u16

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppige Kat
Goedenavond bloggertjes,

Koppige kat springt tijdens reddingsactie zelf uit boom
 
In het Nederlandse Steenbergen is de brandweer uitgerukt om een kat uit een boom te halen. Het dier zat er al vier dagen en durfde niet meer naar beneden. Een brandweerman die met een hoogtewerker de kat wou redden, was echter voor niks gekomen. Toen hij zijn arm uitstak, sprong het beest zelf van grote hoogte naar beneden. De poes landde keurig op haar pootjes en ging ervandoor. (sam) 25/08/08 17u43

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtgitaarspelen
Goedenavond bloggertjes,

Wat je nu allemaal leest....

Amerikaan wint WK luchtgitaar

 
In het Finse Oula is de Amerikaan Graig 'Hot Lixx Hulahan' Billmeier wereldkampioen Luchtgitaarspelen geworden. Met minitieus handenspel verpletterde hij de tegenstanders, aldus de organisatoren. De Japanner Ochi Yosuke, die de editie 2006 en 2007 won, moest dit jaar de duimen leggen voor Billmeier. De Amerikaan wint een elektrische Flying-Finn gitaar.



Dertiende editie

Het Wereldkampioenschap Luchtgitaarspelen was dit jaar toe aan zijn dertiende editie. De deelnemers kwamen uit meer dan twintig landen om Yngwie Malmsteen, Eric Clapton, Steve Morse en Angus Young op zijn minst te kunnen evenaren of zelfs te overtreffen, zij het dat hun Fenders, Gibsons, Jacksons, Washburns en andere snaarmachines denkbeeldig zijn en dat het virtuoze handenspel in de lucht plaatsvindt.

Mannelijke dertigers
Een jury beoordeelt hoe de kandidaten rock- en metalsolo's op hun luchtgitaar spelen. De typische kandidaat is een mannelijke dertiger. (afp/sam)
23/08/08 14u39

24-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe nonnetjes

Goedenavond bloggertjes,

Eerste schoonheidswedstrijd voor nonnen

Een Italiaanse priester gaat vanaf begin september de wedstrijd "Miss non Italië" organiseren. Het gaat om de eerste schoonheidswedstrijd voor kloosterzusters.
De nonnen die willen deelnemen aan de wedstrijd, moeten hun foto naar de priester sturen. De geestelijke zal de foto's op zijn blog zetten. Surfers kunnen dan de nonnetjes bewonderen en hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidate.

"Heel wat jonge, mooie nonnetjes"
"U denkt dat ons land enkel oude nonnetjes telt. Dat is niet langer het geval, want in ons land leven vandaag de dag heel wat jonge nonnetjes, afkomstig uit andere landen. Er zijn zusters afkomstig uit Afrika en Latijns-Amerika die zeer mooi zijn, vooral de Braziliaanse", aldus de priester.

"Gave van God"
Volgens de priester zijn de nonnetjes in de eerste plaats vrouwen en is schoonheid een gave van God. "De wedstrijd wil duidelijk maken dat er nog andere schoonheid bestaat dan die die men op televisie toont. Er is ook de schoonheid van de ziel en van het hart", stelt de Italiaanse geestelijke.
De schoonheidswedstrijd komt er op uitdrukkelijk verzoek van de kloosterzusters zelf, aldus de priester, die zowat duizend kandidaturen voor de wedstrijd verwacht. De geestelijke hoopt dat een volgende editie van zijn wedstrijd niet enkel via het internet zal verlopen, maar met een echt defilé zal gepaard gaan. (belga/bdr)

24/08/08 14u35



 

24-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muggen

Goedenmiddag en smakelijk eten,

Als het last van muggen hebt is dat wel heel vervelend

Muggen vinden dat muggenspray stinkt



 
Muggen vinden dat het chemische insectenwerend middel DEET simpelweg stinkt, en daarom mijden ze mensen die zich ermee insmeren. Onderzoekers gingen er altijd vanuit dat de stof in veel muggenwerende producten het reukorgaan van muggen blokkeert, maar een Amerikaans onderzoeksteam van de Universiteit van Californië heeft nu ontdekt dat muggen de DEET wel ruiken, meldt de Telegraaf.

Stank
Volgens de oude verklaring zou DEET de geur van de mens verbloemen, waardoor muggen niet langer roken waar ze moesten zijn voor hun maaltje. Maar naar nu blijkt blijven de muggen simpelweg uit de buurt omdat iemand die zich met DEET insmeert volgens het insect een uur in de wind stinkt.

Malaria
Volgens de wetenschappers kan de ontdekking ertoe leiden dat betere muggenwerende stoffen worden ontwikkeld. Dat zou kunnen helpen in de strijd tegen onder meer malaria. (sam)

19/08/08 11u34

19-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve Opatje
Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn lieve vriend Opatje,

Wat ben ik blij nog een woordje van jou te ontvangen in mijn gastenboek. Spijtig kan ik jou niet terugschrijven. Opatje ik hoop dat je niet teveel pijn hebt en wens jou en je vrouwtje heel veel sterkte.
Ik mis jou heel erg hoor, mijn trouwe bezoeker.

veel liefs,

19-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen zijn toch knuffelbeertjes!
Goedenavond bloggertjes,

Een op drie mannen verkiest knuffelen boven seks



Het ene moment zijn mannen stoer, volgen ze hun oerinstinct en willen ze geen compromissen maken. Het andere moment wil hij liefst knuffelen bij een kopje hete muntthee. Hij houdt van een onafhankelijke vrouw, maar wil wel graag voor haar zorgen. Dat blijkt uit een enquête die Nederlandse mannen van 18 tot 30 jaar wilde doorgronden.

Innerlijke schoonheid
72 procent van de deelnemers verkiest innerlijke schoonheid bij vrouwen boven een knap uiterlijk, meldt De Telegraaf. De ideale vrouw is voor Nederlandse mannen iemand die zichzelf mooi vindt zoals ze is en die niet teveel met haar uiterlijk bezig is. De perfecte partner weet wat ze wil, gaat er helemaal voor en is onafhankelijk. Daarmee lijkt de beschermende man te verdwijnen. Toch vinden twee op drie mannen zichzelf gevoelig. Maar hij volgt liever zijn verstand dan zijn intuïtie. Mannen knuffelen graag, ruim een op drie verkiest knuffelen boven seks. En meer dan de helft helpt liever mee in het huishouden dan te luieren.

Koken
Bijna 80 procent van de mannen kookt graag. Het feit dat mannelijke kookclubjes als paddestoelen uit de grond schieten, bewijst dit. Mannen waarderen een uitgebreid en verzorgd etentje drie keer zoveel dan een uitgebreide rijsttafel van de afhaalchinees. Vegetarisme is niet populair bij mannen, slechts 2 procent kiest hiervoor. (ep)
07/08/08 14u26

17-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgepast
Goedenavond bloggertjes,

"Red Bull kan voor hartproblemen zorgen"

  
Energiedrankjes zoals Red Bull, die volgens de reclameslogan talloze jongeren in de disco "vleugels geven", hebben ook een keerzijde, zo schrijft de Sunday Times. Want al kun je er langer door dansen en uitgaan, wie er te veel van drinkt kan schade oplopen aan zijn of haar hart, aldus Australisch onderzoek.

Bloed wordt kleveriger
Het ging om een kleinschalige test bij een dertigtal studenten tussen de 20 en 24 jaar, die graag enkele blikjes Red Bull nuttigen als ze een stapje in de wereld zetten. Daaruit bleek dat zelfs het drinken van één blikje van 250 ml van deze caffeïnehoudende drank de "kleverigheid" van het bloed verhoogt en daardoor de kans vergroot dat zich bloedklonters vormen. Volgens de onderzoekers vertoonde het bloed van iemand die een blikje had gedronken een profiel dat sterk lijkt op dat van een persoon met een hartkwaal.

Eerst arts raadplegen
Scott Willoughby van het Cardiovasculair Onderzoekscentrum van de universiteit van Adelaide zei "gealarmeerd" te zijn door de resultaten van het onderzoek. Hij waarschuwde niet alleen jongeren, maar raadde oudere volwassenen die al hartproblemen hebben aan eerst hun arts te raadplegen, voordat ze Red Bull drinken.

In een eerste reactie ontkent Red Bull met klem dat de drank, die wereldwijd in 143 landen te koop is, gevaarlijk zou zijn. "Talrijke wetenschappelijke studies" aldus een verklaring, "bewijzen dat het product veilig is". Daarnaast wordt erop gewezen dat er in geen van die landen ooit een verbod is uitgevaardigd op de verkoop van Red Bull. (belga/lb)
17/08/08 13u32

17-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven

Goedenavond bloggertjes,

Heb er echt geen woorden voor

Nederlands Gasthuis reanimeert geen 70-plussers meer

Bewoners van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis in het Nederlandse Amersfoort hebben geschokt gereageerd op een brief die ze van het Gasthuis kregen. Daarin staat dat bewoners ouder dan zeventig niet meer worden gereanimeerd "tenzij iemand duidelijk aangeeft dat wel te willen", zo schrijft vandaag de Nederlandse krant Algemeen Dagblad (AD).

Reanimatie van 70-plussers zou de levenskwaliteit namelijk ernstig kunnen verminderen, staat in de brief. Bewoners en familieleden reageren verontwaardigd in het AD. "Dit lijkt wel een opruimmentaliteit", aldus de dochter van een 85-jarige bewoonster.

De Nederlandse Hartstichting noemt het in een reactie "belachelijk", een leeftijdsgrens te stellen aan reanimatie. De Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie bestempelde de aankondiging als "veel te kort door de bocht".

Het verzorgingshuis in Amersfoort zegt dat het beleid is afgesproken in overleg met de cliëntenraad. "Bovendien wil het grootste deel van onze bewoners niet meer gereanimeerd worden", zegt woordvoerder André Zegers in het AD. (anp/ka)

16/08/08 10u55

17-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoepwinkels
Nog een dikke nachtzoen en een fijn week-end,

Hermans wil geen snoepwinkels meer aan scholen


Open Vld-senator Margriet Hermans vindt dat gemeenten bij het afleveren van een vergunning mogen nagaan of het wel opportuun is om een snoepwinkel of frituur toe te laten aan een schoolpoort. Momenteel gaan daar in Nederland stemmen voor op.

Ouders verantwoordelijk
De ondernemersorganisaties Unizo en NSZ zijn niet te spreken over het idee. "We zijn het beu eenzijdig te moeten opdraaien voor maatschappelijke problemen", zegt Unizo. "Het is de verantwoordelijkheid van ouders om hun kinderen gezonde eetgewoontes aan te leren", luidt het bij het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen. De organisaties pleiten voor sensibiliseringscampagnes en willen daar ook aan meewerken. (belga/bf)
14/08/08 17u11

16-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crocs

Goedenacht bloggertjes,


Crocs kunnen explosies in ziekenhuizen veroorzaken

De alom bekende sandalen van Crocs kunnen de veiligheid van patiënten in gevaar brengen, daarom zijn ze sinds deze week verboden in alle Weense ziekenhuizen.

Explosies
Crocs zijn heel populair schoeisel bij verpleegkundigen, omdat ze veel gezondheidsvoordelen zouden hebben. Maar uit technisch onderzoek blijkt nu dat de sandalen niet antistatisch zijn, meldt nu.nl. Hierdoor kunnen ze de werking van elektronische apparatuur verstoren en zelfs aanleiding geven tot explosies. Weense verplegers mogen niet meer met deze sandalen in de operatiekamers, intensive care en dialyse- en radiologieafdelingen. Het is er namelijk verplicht antistatische kleding te dragen.

Overdreven
Een woordvoerder van Crocs zegt de gang van zaken te betreuren. Hij zegt dat de maatregelen overdreven zijn, maar dat de fabrikant volop bezig is met de ontwikkeling van antistatische Crocs. (ep)
14/08/08 15u50

16-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!