Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
sabrina
blog.seniorennet.be/sabrina
Liefde is de bron van het leven

06-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cyberseks
Droom zacht bloggertjes,

Verdringt cyberseks het echte werk?

 
Geen groter succes dan cyberseks tegenwoordig. Op het internet wordt volop aan seks gedaan. Vooral jongeren maken massaal gebruik van die nieuwe 'seksuele revolutie'. Nadeel is wel dat het echte werk steeds meer verschuift van de slaapkamer naar het beeldscherm. Het gebruik van internet gaat ten koste van sociale contacten en wat daaruit kan ontstaan.

Verslaafd
Bij een Amerikaanse enquête beweert twintig procent geen week zonder internet te kunnen, zelfs geen dag. Wie offline is, voelt zich geïsoleerd en afgesneden van familie en vrienden.

Door het vele internetgebruik hebben heel wat gebruikers minder echte ontmoetingen. Ook hun seksleven lijdt er daardoor onder. Bij één op de vijf gaat het internetgebruik ten koste van het seksleven met de partner. (lvl)
12/08/08 16u29

06-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen en seks
Klik op de afbeelding om de link te volgen Welterusten bloggertjes,
 
Waarom vrouwen interesse in seks verliezen

Bij heel wat vrouwen eisen hormoonveranderingen, stress, relatieproblemen, menopauze en andere problemen hun tol in bed. Een verminderd seksuele verlangen is de meest voorkomende vorm van seksproblemen bij vrouwen op alle leeftijden. Een recente studie toonde aan dat bijna een derde van de vrouwen tussen 18 en 59 jaar lijden aan een verminderde interesse in seks.

Mannen en vrouwen



Ondanks het feit dat vrouwen meer klagen over seksuele problemen dan mannen, wordt er minder onderzoek gevoerd naar de behandeling van vrouwelijke seksuele problemen. Maar sinds de komst van Viagra, krijgen deze problemen wel steeds meer aandacht.

Frequentie
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zeggen experts dat de frequentie van je vrijpartijen niet te maken hebben met een bevredigd seksleven. Er is geen standaard of normale frequentie bij seks. Een verminderde interesse in seksueel verlangen is meer dan een verminderde frequentie. Het is ook niet abnormaal dat dit met de jaren vermindert. Maar zolang jij en je partner je er goed bij voelen, hoeft er geen probleem te zijn. Je seksleven bestaat ook uit meer dan de werkelijke seks, het houdt ook seksuele gedachten, erotische fantasieën of dagdromen in. Wanneer een vrouw duidelijk minder interesse heeft in seks en als dat een effect heeft op haar leven en relatieproblemen veroorzaakt, wordt het een probleem dat aangepakt moet worden.

Complex
Bij vrouwen zijn seksproblemen vaak complexer dan bij mannen, bij hen is het helaas niet zo dat het nemen van een pilletje alle problemen oplost. Om ze juist te behandelen, moet je rekening houden met verschillende aspecten die aan de basis van het probleem kunnen liggen. Vaak werkt een combinatie van behandelingen het beste. Eens de oorzaak van het probleem is blootgelegd, kunnen de verschillende behandelingen gestart worden. Oorzaken Relatieproblemen: Je kunt wel zin hebben in seks, maar als je bijvoorbeeld boos bent op je partner zul je het bijvoorbeeld niet doen. Maar ook als je partner niet voldoet aan je verwachtingen in bed, je je emotioneel niet meer verbonden voelt met je partner of je hebt net de geboorte van een kind achter de rug, kan dit ervoor zorgen dat je minder zin hebt in seks. Dit soort problemen kun je oplossen door seks- of relatietherapie. Want seksuele problemen hebben invloed op beide partijen in een relatie. Ze moeten samen of alleen besproken worden met een professionele begeleider.
 
Socio-culturele invloeden:
Stress op het werk, je omgeving die druk op je uitoefent of zelfs de media kunnen je seksleven negatief beïnvloeden. Testosteron: Een laag testosterongehalte kan de seksuele drift bij zowel vrouwen als mannen beïnvloeden. Het niveau van testosteron piekt bij een vrouw rond haar twintigste en neemt geleidelijk af tot de menopauze. Daarna daalt het niveau van dit hormoon dramatisch. Medicijnen: Antidepressiva, bloeddrukverlagers of anticonceptiepillen kunnen de seksuele drift op verschillende manieren verminderen. Als dit de oorzaak van het probleem is, kan een alternatieve behandeling helpen.
 
Medische problemen:
 Bij sommige problemen kunnen bepaalde medicijnen helpen, zo zorgen vaginale oestrogenen ervoor dat een vrouw na de menopauze makkelijker vochtig wordt. Bij bepaalde medische aandoeningen als endiomitrose kan een operatie baten.(ep) 18/08/08 14u43

06-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksuele dromen ?
Goedenacht bloggertjes,

Wat betekenen je seksuele fantasieën

 
Waag je eens aan seks in de auto.




Durf je vriend te vragen je te verwennen.
Wanneer je vaak droomt dat je de verkleedhokjes induikt met de redder van het zwembad, betekent dit niet dat je deze fantasie ook werkelijk in de praktijk wil omzetten. Je seksuele fantasieën staan vaak symbool voor andere dingen. Wij leggen uit wat ze betekenen en hoe je er best op reageert.



Inzicht in leven
Fantaseer je bij elke vreemdeling die je ziet, zoals die knappe barman, stomende seksscènes? Achter elke hete dagdroom schuilt een, niet altijd seksuele, drang. Dat legt Amerikaans professor Ian Kerner uit. De meeste fantasieën kun je in de volgende vier terreinen onderbrengen: dominantie, onderwerping, exhibitionisme en voyeurisme. Deze geven je inzicht in verschillende aspecten van je leven. We leren je hoe je meer over jezelf te weten komt en geven je enkele tips deze drang, moest dat nodig zijn, te onderdrukken.



Dominantie
Fantasie: Je droomt dat je een knappe man die je in de supermarkt ontmoet meesleurt naar de auto voor een vluggertje.
Dit betekent dat je houdt van seks om de seks, bevrijd van alle emoties. Vrouwelijk plezier is vaak gebaseerd op een emotionele band met de partner, dus is het nieuw en uitdagend om puur lichamelijke seks te fantaseren. Het betektent dat je dus minder gepraat en meer actie nodig hebt. Betast daarom je partner al eens intiem op restaurant of waag je aan seks in de auto op een verlaten parking. Dit zorgt ervoor dat seks minder emotioneel en ondeugender wordt. Vrijen gaat meer als lust aanvoelen en minder als een bewijs van je liefde.



Onderwerping
Fantasie: Je droomt van seks wanneer je vast gebonden bent of je verrast wordt in je slaap.
Deze betekent dat je onzeker bent wanneer je initiatief moet nemen. Seks maakt je hier heel zelfbewust van, waardoor je er ook minder van gaat genieten. Het idee dat je man dingen met je doet en alle seksuele beslissingen neemt terwijl jij passief blijft, windt je op. Dit betekent dat je een nacht nodig hebt waarbij hij je pleziert. Zo leer je openlijk te vragen naar wat je wil zonder schuldgevoel of prestatieangst. Wissel af, één nacht gaat de aandacht naar hem, dan andere krijg jij een verwenbeurt. Als je elkaars lichaam beter leert kennen en je je makkelijk voelt bij het vragen van seksuele dingen, zul je zelfzeker genoeg worden om ook zelf initiatief te nemen tijdens het vrijen.

Exhibitionisme
Fantasie: Je ligt naakt op strand en een bende knappe paparazzifotografen neemt foto's van je.
De exotische ligging en de bewonderende mensen suggereren dat je een onbekende kant van jezelf wil tonen. Waarschijnlijk komt dit omdat je jezelf niet kunt zijn in je relatie, job of familie. Jij hebt een plek voor jezelf nodig waar je je niet anders hoeft voor te doen, waar je eens gek kunt doen. Als je eerder een gereserveerd persoon bent, ga dan eens op een wilde kajaktrip met vreemden. Speel jij het altijd op veilig? Neem dan surflessen en slaap eens onder de sterren. Jezelf in onbekende situaties plaatsen zal je helpen om vastgeroeste gewoonten zowel in als buiten de slaapkamer te doorbreken.

Voyeurisme
Fantasie: wanneer je masturbeert droom je dat je toekijkt tijdens een vrijpartij van je beste vriendin seks en haar partner.
Het is een natuurlijke nieuwsgierigheid wanneer je je afvraagt hoe je vriendin in bed is, maar er kan ook een onbewuste jaloezie of competitiedrang achter schuil gaan. Een deel van je wil meer als je vriendin zijn. Je moet je meer op je eigen kwaliteiten concentreren, niet die van anderen. In plaats van dat je bepaalde kwaliteiten bij hen benijdt, moet je bij jezelf deze proberen te ontwikkelen. Maar je mag ook de seksuele kant de fantasie niet negeren. Je projecteert je eigen verlangens op een vriendin, dat betekent dat je die zelf ook wil proberen. Waag je dus eens samen met je partner aan de dingen die je bij anderen fantaseert. (ep)
04/09/08 18u05

06-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waartoe een late kinderdroom kan leiden
Goedenacht bloggertjes,

59-jarige Franse vrouw zwanger van drieling



Een 59-jarige Française van Aziatische origine, die in Vietnam een eicelimplantatie onderging, is zwanger van een drieling. Dat meldt de krant Le Parisien.

Volgens de krant is de bevalling "voor een van de komende dagen". Het dagblad voegt er aan toe dat vrouw, die getrouwd is met een veertiger, onder observatie wordt gehouden op een Parijse kraamafdeling.

Niet zonder gevaar
Een dergelijke laattijdige zwangerschap is niet zonder gevaar en om dat te illustreren verwijst de krant naar het geval van een 46-jarige vrouw die in juni beviel van een drieling en sindsdien in een universitair ziekenhuiscentrum in Angers in coma ligt.

Strikte voorwaarden
Eicelimplantatie is niet verboden in Frankrijk, maar wordt wel strikt geregeld. Zo bepaalt de wet dat een eiceldonatie vrijwillig, anoniem en gratis moet zijn. De vrouw bij wie de eicellen ingeplant worden, moet lijden aan pathologische onvruchtbaarheid. Ook wanneer de kans bestaat dat er een ernstige ziekte wordt doorgegeven aan het kind, is eicelimplantatie toegelaten.

Een bijkomende voorwaarde bepaalt dat het paar de vruchtbaarheidsleeftijd niet overschreden mag hebben. De meeste erkende Franse centra leggen de grens op 42 jaar. De eiceldonor moet zelf al minstens één kind hebben gekregen en mag niet ouder zijn dan 36. (afp/eb)

04/09/08 15u46

06-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaccin tegen griep
Goedenacht bloggertjes,

Supervaccin beschermt levenslang tegen griep

 
Een jaarlijkse prik zou overbodig worden.
Wetenschappers aan de universiteit van het Britse Oxford hebben een vaccin ontwikkeld dat levenslange bescherming biedt tegen alle varianten van de griep. Daarmee zou het binnenkort overbodig zijn elk jaar een griepprik te halen tegen de verschillende vormen van griep. Dat meldt de krant Daily Mail.



Wapen tegen pandemie
Indien het vaccin werkzaam blijkt, zou het een wapen kunnen zijn tegen een grieppandemie zoals we quasi jaarlijks riskeren.
Geschat wordt dat dergelijke pandemie in Groot-Brittannië 750.000 sterfgevallen zou opleveren, met meer dan zes miljoen zieke kinderen, waarvan 750.000 onder de vijf jaar.



Over vijf jaar
Hoofd van het onderzoeksteam, dokter Sarah Gilbert, voorspelt dat het supervaccin over vijf jaar algemeen gebruikt zal kunnen worden. Er moeten immers nog tests gebeuren om de veiligheid en doeltreffendheid van het middel te garanderen.
Dergelijk 'universeel vaccin' zou de manier waarop totnogtoe het griepvaccin wordt gebruikt drastisch veranderen. "Als we elk jaar een nieuw vaccin moeten samenstellen, zijn er nooit voldoende doses beschikbaar", stelt Gilbert.

Economisch profijt
"Met dit nieuwe vaccin kunnen we omzeggens iedereen inenten, zoals met het vaccin tegen mazelen. Kinderen zouden kunnen beschermd worden, we zouden ons ook economisch profijt doen door minder ziekteverzuim. Bejaarden, die doorgaans minder goed reageren op vaccins, zouden nooit meer blootgesteld worden aan de griep. De huidige aanpak van griepvaccinaties voldoet niet tegen seizoensgriep en is niet doeltreffend als nieuwe vormen van griep overgaan van vogels op mensen. Momenteel hebben fabricanten slechts enkele maanden de tijd om weer een nieuw, aangepast vaccin te produceren. Risicogroepen moeten bovendien binnen een heel korte periode ingeënt worden en die mensen moeten het volgende jaar opnieuw een vaccin krijgen".

90 procent succes
Tests met het nieuwe supervaccin bleken succesvol bij 90 procent van de ingeënte personen en naast wat koorts en roodheid op de plek van de injectie, wat bij elke vaccinatie voorkomt, werden geen ongewenste effecten vastgesteld.
Behalve in Groot-Brittannië wordt ook in Zwitserland aan dergelijk universeel griepvaccin gesleuteld.

Binnendringen in viruscellen
Huidige vaccins lokken een reactie uit van eiwitten aan de buitenkant van het virus. Die eiwitten veranderen echter elk jaar van structuur, zodat het vaccin elk jaar moet worden bijgesteld. Het vaccin van de wetenschappers aan de universiteit van Oxford is echter gebaseerd op eiwitten in de viruscellen. Die vertonen immers een grotere gelijkenis bij alle griepvarianten. De techniek die wordt gebruikt om in de cellen binnen te dringen is dezelfde als die bij vaccins tegen malaria en tuberculose. (lb)
06/09/08 14u49

06-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet je meemaken
Goedenacht bloggertjes,


Visser vangt zichzelf

 
Het 'medisch wonder' Peter Inskip.
De 42-jarige Peter Inskip uit het Uxbridge (West-Londen) heeft een pijnlijke viservaring achter de rug. Toen Inskip zijn met een vijf centimeter lang ankerlood verzwaarde hengel uit wou werpen, bleeft het in de bosjes achter hem steken. In plaats van de hengel rustig uit het struikgewas los te maken, rukte Inskip het achteloos los. Resultaat: het zware lood kwam als een raket los en boorde zich met grote vaart in zijn bovenlichaam.

Ondanks deze verwonding kon Inskip, die in een nabijgelegen meer op karper aan het vissen was, nog naar een huis strompelen om hulp te vragen. Inskip voelde weliswaar nauwelijks enige pijn en op de plek waar het ankerlood zijn lichaam binnendrong, was nauwelijks bloed te zien. In het ziekenhuis spreken ze van een wonder dat de man het overleefd heeft: om het lood uit zijn lichaam te halen hebben ze niet alleen zijn borst moeten opensnijden, maar was het ook nodig het borstbeen te breken. (odbs)
03/09/08 11u47

06-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur Prysock

Mijn lievelingszanger

05-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugd en drinken...
Slaapwel en droom zacht bloggertjes,

Vier extreem dronken pubers opgenomen in Nederland


 
In het Nederlandse Delft zijn vier jongeren van rond de zestien in het ziekenhuis opgenomen omdat ze "bizar veel" alcohol hadden gedronken. Ze hadden promillages van rond de 2,8 procent.

Verschillende gevallen
De jongeren werden onafhankelijk van elkaar binnengebracht. "Een promillage van 2,8 procent komt overeen met 2,5 liter breezer", zegt zegt arts Nico van der Lely van het Delftse Reinier de Graaf Gasthuis. In het ziekenhuis werden de jongeren aan het infuus gelegd om de alcohol uit hun lichaam te krijgen. Na het bekijken van een website over de gevolgen van alcoholmisbruik voor het lichaam mochten ze weer naar huis.

Einde vakantie
Van der Lely wijt de komst van de beschonken jongeren aan het einde van de zomervakantie, hetgeen gepaard gaat met veel festivals en feesten. Het totale aantal dronken jongeren dat bij hem in het ziekenhuis is opgenomen, staat nu op twintig. Vorig jaar waren het er in totaal 25. In 2004 waren het er slechts vier, en in de jaren vóór 2000 hooguit één per jaar. "Het blijft toenemen", zegt Van der Lely, die geregeld aandacht vraagt voor alcoholmisbruik onder jongeren. (novum/sam)
31/08/08 23u39

01-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depressie
Goedenacht bloggertjes,

Depressieve huiseigenaar gooit 60.000 euro in toilet

Een depressieve huiseigenaar heeft enkele weken geleden in een gebouw in Rodez in het zuiden van Frankrijk 60.000 euro in het toilet gedumpt. De biljetten zorgden voor een verstopping in de lokale riolering.

Rioolontruimer
Op 18 augustus werd een rioolontruimer van het afval- en milieuconcern Veolia opgeroepen om een verstopping in de riolering te herstellen. Zo deed hij de gelukkige ontdekking van biljetten van vijftig euro. De politie onderzocht de herkomst van het geld. Uit het onderzoek bleek dat de biljetten niet vals waren en evenmin gezocht werden in het kader van een misdaad.

Onbekende redenen
Uiteindelijk kwam men bij de huiseigenaar uit. De man, die nog bij zijn moeder woont en als 'psychologisch fragiel' wordt omschreven, had het geld dat hem toebehoorde om onbekende redenen in het toilet gegooid. (belga/ep)

30/08/08 21u10

01-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemenie
Goedenacht bloggertjes,

Boete voor ondergoed aan waslijn



Inwoners van het centrum van de Roemeense stad Timisoara riskeren een boete van bijna 300 euro wanneer ze hun ondergoed buiten aan de waslijn te drogen hangen. Dat meldt de Roemeense televisiezender TVR.

Aanfluiting
Het stadsbestuur vindt de wapperende onderbroeken en beha's een aanfluiting voor de binnenstad. Volgens de gemeente is Timisoara een echte moderne Europese stad. Waslijnen vol met onderbroeken en andere soorten ondergoed passen daar niet bij, aldus de stad.

Geen alternatief
Wie het verbod negeert, wordt meteen door de politie op de bon geslingerd. De buurtbewoners spreken er schande van. Volgens hen hebben zij geen andere mogelijkheid om hun was te drogen, dan die buiten aan hun balkon aan een lijn te hangen. (anp/eb)
31/08/08 14u27

01-09-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zo iets mee
Goedenacht bloggertjes,

Dus bloggertjes na de reis steeds goed jullie bagage nazien hoor!

Gezin ontvlucht huis voor gevaarlijke spin

 

De rolspin of Solfiguae.
Een familie uit het Britse Colchester wordt geterroriseerd door een gevaarlijke spin. Je zou voor minder: het giftige griezelbeest heeft immers hun troetelhond doodegebeten. Dat meldt The Sun.

Afghanistan
De rolspin is het huis van de familie Griffiths binnegeraakt via de bagage van vader Rodney, een paracommando bij het Britse leger. Na zijn terugkeer uit Afghanistan begon het schrikbewind van de rolspin. Een beet van de reuzenspin kostte al het leven aan Bella, de 8-jarige hond des huizes.

Vangen
De Griffiths en hun drie kinderen zijn inmiddels hun huis ontvlucht. Zij hebben de dierenbescherming gevraagd om te rolspin of Solfiguae te komen vangen. (eb)
28/08/08 12u32

29-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gsm
Goedenacht bloggertjes,

Als ik eens vroeg aan mijn petekind of dat nu nodig was dat haar kinderen al een Gsm hadden, was haar antwoord "dat hoort nu bij de opvoeding".... Ik weet het toch niet zene.

"Bijna elke twaalfjarige heeft gsm"



Bijna alle kinderen
ouder dan elf jaar hebben een gsm. Dat is een van de resultaten van een enquête van het tijdschrift Goed Gevoel. Een andere conclusie uit het onderzoek is dat één op de vijf ouders wel eens stiekem de sms-berichtjes van zijn kind leest. Ten slotte betaalt meer dan de helft van de ouders de gsm-rekening van dochter of zoon. (belga/adv)

27/08/08 08u58

28-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminaliteit
Goedenacht bloggertjes,

Wat bezielt onze jeugd toch, ze worden maar jonger en jonger. Niet te begrijpen.

Jongen van 9 probeert buren neer te steken in Fléron

In Fléron, in de provincie Luik, heeft een jongen van negen jaar oud vanmiddag geprobeerd zijn volwassen buren neer te steken. Hij werd gearresteerd door de politie.
De jongen stortte zich met een mes in de hand op zijn buren, maar die konden in hun auto vluchten. Ze vergrendelden de deuren zodat de jongen hen geen kwaad meer kon doen. De jongen wierp zich dan maar op de carrosserie van de wagen en bleef tekeergaan tot de politie arriveerde. (belga/bdr)

28/08/08 20u25

28-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees eten
Welterusten bloggertjes,

En nu maar veel chinees gaan eten zene. Lust het ook graag.

"Chinees perfect tegen obesitas"



Authentiek Chinees voedsel zou het Westerse obesitasprobleem kunnen oplossen. Niet wat je krijgt bij de afhaal-chinees dus, maar wat de Chinezen dagelijks eten en op traditionele wijze bereiden.

Dat 'echte' Chinese eten heeft een laag glycemisch gehalte, wat efficiënter zou zijn in de strijd tegen overtollige kilo's dan calorie- en vetbeperking. Bovendien is het voedsel verzadigend, gezond en het bevecht ziektes en verlengt de levensduur.

Chinezen behandelen groenten dan ook als een maaltijd op zich, in plaats van een verwaarloosbaar bijvoegsel bij vlees of vis. "Groenten zouden de helft van je maaltijd moeten beslaan, en dat bij elke maaltijd die je nuttigt. Dat doen de Chinezen", aldus voedingsdeskundige Patrick Holford. Samen met het eten van rijst, wat weinig vet bevat en veel vezels, is dit een onverslaanbaar dieet.

Tot slot zorgt de Chinese gewoonte om soep te eten bij het voedsel voor extra opname van vocht. "Veel mensen verwarren dorst met honger. Drinken is ook een excellente manier om een voldaan gevoel te geven, en dus minder te eten." (edp)
24/08/08 09u12

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme dieren
Goedenacht bloggertjes,

Olifanten kunnen beter tellen dan mensen

Olifanten kunnen beter tellen dan mensen. Dat blijkt verrassend uit een Japans onderzoek waarbij tientonners uit de zoo van Tokio deelnamen aan een wiskundig experiment.

Chinese vrijwilligers gooiden voor de ogen van de olifanten tegelijk appels in een mand, soms wel drie of vier tegelijk. Vervolgens was het benieuwd afwachten of de dieren er de mand met het meeste fruit zouden uitpikken. En jawel, in 74 procent van de gevallen gebeurde dat. De Aziatische olifant Ashya haalde zelfs een verbluffende 87 procent.

Het experiment werd gefilmd, zodat mensen even later precies dezelfde test onder ogen kregen. En wat bleek? Zij haalden amper een scoringspercentage van 67 procent. "Het was best een moeilijke test", geeft onderzoekster Naoko Irie toe. "Zelfs ik raakte in de war toen ik de appels in de mand liet vallen." (svm)
22/08/08 15u32

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zadelsprinkhaan
Goedenavond bloggertjes,

Nu zijn het geen rupsen, maar sprinkhanen...

Zadelsprinkhaan rukt op in Limburg



De zadelsprinkhaan, die gekenmerkt wordt door korte vleugeltjes, is aan een duidelijke opmars bezig in Midden-Limburg. Dat blijkt uit het zeventiende jaarboek van Likona, de Limburgse Koepel voor Natuurstudie.

Tellingen
In de omgeving van het voetbalstadion van Racing Genk loopt momenteel een studie naar de migratie van de zadelsprinkhaan. De zingende mannetjes werden gemerkt om hun migratiegedrag te volgen en om te weten in welke gebieden ze zich vestigen.

In 2007 werden er in As, Dilsen-Stokkem, Genk, Maasmechelen en Meeuwen-Gruitrode honderd zadelsprinkhanen geteld. Vorig jaar waren er dat 150. Een duidelijk bewijs dat de zadelsprinkhaan aan een opmars bezig is, zei de Limburgse gedeputeerde van Natuur en Milieu Frank Smeets (CD&V).

Bescherming
Smeets wees er op dat de provincie de nodige inspanningen gaat doen om de zadelsprinkhaan te beschermen. Zo worden er geen hoge bomen geplant in gebieden waar de soort voorkomt. Omwille van hun korte vleugeltjes zijn ze immers weinig mobiel.

Likona bundelt jaarlijks wetenschappelijke gegevens over zeldzame plant- en diersoorten in de provincie Limburg. Op basis van deze gegevens is het de bedoeling dat de provincie gerichte maatregelen kan nemen om bepaalde soorten te beschermen. (belga/sam)
25/08/08 19u16

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppige Kat
Goedenavond bloggertjes,

Koppige kat springt tijdens reddingsactie zelf uit boom
 
In het Nederlandse Steenbergen is de brandweer uitgerukt om een kat uit een boom te halen. Het dier zat er al vier dagen en durfde niet meer naar beneden. Een brandweerman die met een hoogtewerker de kat wou redden, was echter voor niks gekomen. Toen hij zijn arm uitstak, sprong het beest zelf van grote hoogte naar beneden. De poes landde keurig op haar pootjes en ging ervandoor. (sam) 25/08/08 17u43

25-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtgitaarspelen
Goedenavond bloggertjes,

Wat je nu allemaal leest....

Amerikaan wint WK luchtgitaar

 
In het Finse Oula is de Amerikaan Graig 'Hot Lixx Hulahan' Billmeier wereldkampioen Luchtgitaarspelen geworden. Met minitieus handenspel verpletterde hij de tegenstanders, aldus de organisatoren. De Japanner Ochi Yosuke, die de editie 2006 en 2007 won, moest dit jaar de duimen leggen voor Billmeier. De Amerikaan wint een elektrische Flying-Finn gitaar.



Dertiende editie

Het Wereldkampioenschap Luchtgitaarspelen was dit jaar toe aan zijn dertiende editie. De deelnemers kwamen uit meer dan twintig landen om Yngwie Malmsteen, Eric Clapton, Steve Morse en Angus Young op zijn minst te kunnen evenaren of zelfs te overtreffen, zij het dat hun Fenders, Gibsons, Jacksons, Washburns en andere snaarmachines denkbeeldig zijn en dat het virtuoze handenspel in de lucht plaatsvindt.

Mannelijke dertigers
Een jury beoordeelt hoe de kandidaten rock- en metalsolo's op hun luchtgitaar spelen. De typische kandidaat is een mannelijke dertiger. (afp/sam)
23/08/08 14u39

24-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe nonnetjes

Goedenavond bloggertjes,

Eerste schoonheidswedstrijd voor nonnen

Een Italiaanse priester gaat vanaf begin september de wedstrijd "Miss non Italië" organiseren. Het gaat om de eerste schoonheidswedstrijd voor kloosterzusters.
De nonnen die willen deelnemen aan de wedstrijd, moeten hun foto naar de priester sturen. De geestelijke zal de foto's op zijn blog zetten. Surfers kunnen dan de nonnetjes bewonderen en hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidate.

"Heel wat jonge, mooie nonnetjes"
"U denkt dat ons land enkel oude nonnetjes telt. Dat is niet langer het geval, want in ons land leven vandaag de dag heel wat jonge nonnetjes, afkomstig uit andere landen. Er zijn zusters afkomstig uit Afrika en Latijns-Amerika die zeer mooi zijn, vooral de Braziliaanse", aldus de priester.

"Gave van God"
Volgens de priester zijn de nonnetjes in de eerste plaats vrouwen en is schoonheid een gave van God. "De wedstrijd wil duidelijk maken dat er nog andere schoonheid bestaat dan die die men op televisie toont. Er is ook de schoonheid van de ziel en van het hart", stelt de Italiaanse geestelijke.
De schoonheidswedstrijd komt er op uitdrukkelijk verzoek van de kloosterzusters zelf, aldus de priester, die zowat duizend kandidaturen voor de wedstrijd verwacht. De geestelijke hoopt dat een volgende editie van zijn wedstrijd niet enkel via het internet zal verlopen, maar met een echt defilé zal gepaard gaan. (belga/bdr)

24/08/08 14u35



 

24-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muggen

Goedenmiddag en smakelijk eten,

Als het last van muggen hebt is dat wel heel vervelend

Muggen vinden dat muggenspray stinkt



 
Muggen vinden dat het chemische insectenwerend middel DEET simpelweg stinkt, en daarom mijden ze mensen die zich ermee insmeren. Onderzoekers gingen er altijd vanuit dat de stof in veel muggenwerende producten het reukorgaan van muggen blokkeert, maar een Amerikaans onderzoeksteam van de Universiteit van Californië heeft nu ontdekt dat muggen de DEET wel ruiken, meldt de Telegraaf.

Stank
Volgens de oude verklaring zou DEET de geur van de mens verbloemen, waardoor muggen niet langer roken waar ze moesten zijn voor hun maaltje. Maar naar nu blijkt blijven de muggen simpelweg uit de buurt omdat iemand die zich met DEET insmeert volgens het insect een uur in de wind stinkt.

Malaria
Volgens de wetenschappers kan de ontdekking ertoe leiden dat betere muggenwerende stoffen worden ontwikkeld. Dat zou kunnen helpen in de strijd tegen onder meer malaria. (sam)

19/08/08 11u34

19-08-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!