Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
agaath
blog.seniorennet.be/agaath
Liefde is de bron van het leven

12-07-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De remedie is soms erger dan de kwaal
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo Bloggertjes,

Gebruiken jullie ook van die luchtverfrissers, in de living, op het toilet ezv....nu las ik dat dit helemaal zo gezond niet is.
Ik citeer :
Vierenveertig miljoen Euro, meer dan 1.760 miljard oude Belgische Franken. Dat is wat wij samen  in ons land  jaarlijks uitgeven voor kamerparfums en luchtverfrisers. Tendens stijgend. Recent onderzoek wijst echter uit: de remedie is vaak erger dan de kwaal.Een aantal van die produchten creéert in onze woning een klimaat, dat voor de gezondheid zo mogelijk nog schadelijker is dan dit bv. de Brusselse Wetstraat.

Begrijpelijk dat velen naar zulke middelen grijpen.Wie wil nu een visgeur in de keuken laten hangen of de stank van frietvet in het appartement. Wie wil de wasem van sigarettenas 's morgens opsnuiven ? Maar ook in de auto kan het behoorlijk stinken. En op het toilet hebben wij toch liever dat het naar lentebloesems ruikt.
Daar is niets op tegen. Het probleem is alleen maar dat die kamerparfums en luchtverversers wettelijk gezien niet als cosmetische producten worden beschouwd en dus niet onder de desbetreffende Europese richtlijn vallen noch onder het betrokken Koninklijk Besluit. Men kan er dus bij wijze van spreken in stoppen wat men wil. Er is geen verplichting dit te vermelden.

Gezond alternatief

Recent was daar heel wat over te doen in de pers. Er was sprake van tal van schadelijke, allergiserende en zelfs carcinogene substanties zoals benzeen, formaldehyde, naftaleen, tolueen, ed.
Moeten wij met die vervelende geurtjes blijven leven? Beslist niet!
Er bestaan ook gezonde alternatieven, op basis van zuivere etherische oliën, die daarbij nog gezondheidsbevorderend zijn.

.........

Wat denken jullie daar zoal over, geef jullie gedacht eens.

Groetjes,
Jacqueline

12-07-2005 om 13:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-07-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomergroenten
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Zijn jullie ook zo verzot op groenten ? Wij wel hoor, alle dagen een grote portie groenten op ons bord en dan maar smullen, en het is nog goed voor onze gezondheid en onze lijn....
Dat is veel beter dan al dat junk-food, dat onze jeugd zo gaarne eet...
Ik las het volgende :

De volle zomer, die proeven we op ons bord... of zo uit het vuistje...
• Groenten: aubergines, courgettes, doperwten, komkommer, lollo rosso, paksoi, peulen, postelein, snijbonen, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaten, tuinbonen, veldsla, venkel
• Fruit: aardbeien, citroenen, frambozen, kersen, kruisbessen, meloen, nectarines, perziken, pruimen, rabarber, rode bessen

Een must voor deze maand: fruitslaatjes met klein fruit: een mengeling van aardbeien, rode en witte besjes, frambozen, kersen, kruisbessen,… De afwisseling van zoet en zurig is bijzonder pittig en zomers. En natuurlijk mag je eens “lekker zondigen” met een bolletje vanille-ijs erbij!

Ben je een echte keukenprinses, dan maak je nu ook volop konfituur. In de natuurwinkel, maar meer en meer ook in de supermarkt, vind je geleermiddelen waarbij je maar de helft of zelfs helemaal geen suiker nodig hebt om je konfituur te maken. Zo proef je nog veel meer de smaak van de zomervruchten op je boterham of in een potje magere yoghurt, en krijg je heel wat minder calorieën binnen. Doe de konfituur in kleine potjes, want eens de pot open is, blijft de konfituur niet zo lang goed, na openen dus zeker in de koelkast bewaren.


augustus
Hoogzomer, de oogstmaand van het jaar, de zomergroenten zijn er nog allemaal, maar daarnaast komen er ook al wat herfstgroenten piepen:
• Groenten: bleekselderij, champignons, groene kool, krop, rammenas, savooikool, snijbonen, sperziebonen, spitskool, veldsla
• Fruit: bananen, bramen, druiven, kruisbessen, meloen, nectarines, perziken, pruimen, rode bessen

Ga je dit jaar naar de zee op vakantie? Kijk dan uit of je tussen de rotsen geen zeekraal vindt, die groeit in juli en augustus volop op min of meer open terrein in zout water. (Opgelet: in België is het een beschermde plant). Als je je ochtendwandeling doet langs de rotsen, kun je er bij laag water volop plukken. Jonge planten eet je rauw, tussen de sla. Oudere planten bind je in bosjes en laat je 8 tot 10 minuten koken. Snij de bosjes dan weer los, en serveer warm met een nootje gesmolten boter en peper. Pak de stengel bij het houten steeltje en eet de zachtere delen van de houterige kern af. Een delicatesse bij alle soorten vis! Wist je trouwens dat je zeekraal ook wel bij de visboer kunt vinden?

Ontdek tevens de seizoensgroeten en -fruit van de maand

11-07-2005 om 21:47 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezondsheidshoekje 1
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Vele vrouwen onder ons laten een kleurtje op hun haar zetten, dit om de grijze haartjes wat de verdoezelen en om er goed uit te zien.Zolang je geen oud gezicht hebt, vind ik kan je dat doen, mijn visie hoor.
Ik kleur mijn haar al van mij 17e jaar, blond, acajou, lichtbruin... en nu de laatste jaren doe ik baléage.
Ze hebben mij altijd al willen wijsmaken dat het kankerbevorderend is, en nu las ik het volgende:
Haarkleurstoffen: goed nieuws

Gebruik van haarkleurstoffen zou het risico op sommige kankers verhogen. Dat is echter nog altijd niet bewezen. Onlangs werden alle studies over dit onderwerp aan een grondige analyse onderworpen. Daaruit blijkt dat mensen die hun haar laten kleuren, niet vaker kanker krijgen.

Wie af en toe haarkleurstoffen gebruikt, mag op beide oren slapen: ze doen het kankerrisico blijkbaar niet stijgen.
Een aantal onderzoekers probeert immers al meer dan twintig jaar een verband te leggen tussen haarkleurstoffen en kanker, zonder succes.

De resultaten van een nieuwe studie zouden het debat wel eens kunnen sluiten. Tijdens die studie werden alle publicaties over het onderwerp - in totaal ongeveer 80 onderzoeken - geanalyseerd en verwerkt.
De auteurs besluiten daaruit dat gebruikers van haarkleurstoffen geen extra kankerrisico lopen. Dat geldt zowel voor hersentumoren als voor borstkanker, blaaskanker, bloedkankers, eierstokkanker en speekselklierkanker.
Hun conclusie geldt zowel voor permanente als voor tijdelijke kleuringen.

Draag zorg voor uw geverfd haar, vooral ‘s zomers!

Zon, zout, chloor, zand en wind: ze teisteren stuk voor stuk ons haar. Ziehier enkele zomertips voor een mooie gekleurde haardos.

  • Vermijd permanenten en kleuringen tijdens de zomer, want ze verhogen de effecten van zomerweer.
  • Opgelet: geverfd haar is veel gevoeliger: het verkleurt en verdroogt gemakkelijker.
  • Draag vaak een hoed of een sjaal, vooral tussen 12 en 16 uur.
  • Spoel grondig uw haar telkens als u in het water bent geweest (neem een grote fles water mee als u niet kunt douchen).
  • Was ‘s avonds uw haar met een zachte shampoo.

    Schrijf u gratis in op de newsletter van e-gezondheid !


    21/06/2005
    Isabelle Eustache, bewerkt door C. De Kock, gezondheidsjournaliste

    Takkouche B. et coll., JAMA, 293 (20) : 2516-25,

    floeremutske


  • 11-07-2005 om 16:16 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zon gevaarlijk voor onze huid !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo bloggertjes,

    Nu er weeral zoveel mensen gaan genieten van de zon, kan ik het niet genoeg zeggen, neem de nodige voorzorgen om in de zon te gaan liggen bakken, neem crèmes van een hoge waarde en zeker voor de kinderen

    Ik las het ook nog zojuist in een gezondheidskrantje.
    Groetjes, floeremutske

    Zon en huid: opletten geblazen

    Melanoom (huidkanker) kan veroorzaakt worden door een te lange, te vroege of te brutale blootstelling aan de zon. De zon kan echter ook andere nefaste gevolgen hebben, in het bijzonder voor personen die bepaalde geneesmiddelen moeten nemen.

    Australië, een zonovergoten land, is houder van het wereldrecord melanoom, dat er dan ook tot de meest voorkomende kankers behoort. Het aantal nieuwe gevallen ligt er vier keer hoger dan in Canada en ongeveer vijf keer hoger dan in de Europese landen. In België bedraagt de incidentie ongeveer acht gevallen per 100.000 inwoners. Dat cijfer heeft echter de neiging om de tien jaar te verdubbelen. Dermatologen trekken dan ook aan de alarmbel. Volgens sommigen wordt huidkanker in de jaren 2030-2040 de belangrijkste doodsoorzaak onder de 45 jaar als er geen trendomkeer komt.

    Schoonheidsvlekken in het oog houden

    Om de opmars van de ziekte af te remmen, moet de bevolking gesensibiliseerd worden en aangepast advies krijgen.

    Allereerst is het noodzakelijk om de bevorderende factoren te kennen. Onder meer het aantal schoonheidsvlekken: hoe talrijker ze zijn, hoe groter het risico op melanoom. Ook een bleke huid en bleke ogen en blond of rood haar zijn risicofactoren. Het is ook af te raden om tussen 11 en 17 u. in de zon te komen, vooral als ze op haar hoogste punt staat. En u moet zich hoe dan ook doeltreffend beschermen tegen UVB- en UVA-stralen.
    Kinderen moeten op elk moment van de dag een hoofddeksel, donkere kledij en een zonnebril dragen. Het staat vandaag immers vast dat kinderen die te veel in de zon komen, later meer risico lopen op melanoom.

    Verder moeten risicopersonen van hun huisarts uitleg krijgen over hoe ze aan zelfcontrole moeten doen. Dat moet regelmatig gebeuren, één à twee keer per jaar. De minste vergroting van een schoonheidsvlek of de randen ervan, de minste kleurverandering, bloeding en abnormale sensibilisatie zijn stuk voor stuk alarmsignalen. In dat geval moet u meteen naar de dokter.

    Geneesmiddelen en zon

    De zon bevordert niet alleen de kans op huidkanker, maar kan ook problemen opleveren bij gebruik van sommige geneesmiddelen. Er bestaan verschillende soorten mechanismen (fotosensibilisatie, fotoallergie), maar ze leveren allemaal vrijwel hetzelfde resultaat op: rode huiduitslag die sterk op zonnebrand lijkt. Opgelet dus als u in de bijsluiter de term “fotosensibilisatie” leest.

    Bij een orale behandeling verschijnt de huidreactie op alle blootgestelde zones. De gemakkelijkste slachtoffers zijn: gezicht, handruggen, benen en décolleté.
    Soms is de reactie bijzonder agressief en intens. In dat geval gaat het om zware zonnebrand (fototoxiciteit). De uitslag ontstaat bij elke blootstelling en hangt af van de ingenomen dosis.

    Dat verschijnsel kan ook optreden bij lokale behandelingen, zoals ontstekingswerende zalven. Erytheem ontstaat als er contact is geweest tussen de zonnestralen en het ingesmeerde lichaamsdeel.

    Fotoallergie is een ander mechanisme dat echter eveneens rode uitslag oplevert. Die verschilt van erytheem door de fotosensibilisatie, want reactieve blootgestelde zones hebben vagere grenzen.

    De gevaarlijkste producten zijn vooral: ontstekingsremmers, sommige antidepressiva, antibiotica, diuretica (plasmiddelen) en cholesterolverlagende middelen.

    Schrijf u gratis in op de newsletter van e-gezondheid !


    05/07/2005
    Dr. Patrick Gourgues, bewerkt door C. De Kock, gezondheidsjournaliste

     
     
    Zie ook



    G

    10-07-2005 om 17:35 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slijk er Aarde!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De centrale banken en officiële instellingen wereldwijd hebben volgens de WORLD GOLD COUNCIL zowat 32.000 ton goud liggen !

    Hallo bloggertjes,

    Wie heeft zo iets in zijn kelder liggen ???

    Bij ons zijn het maar wat stukken hout en ijzer, en dat is ook alles....

    floeremutske

    ik ben niet te stoppen zene, straffe pillen gekregen, maar ik voel mij terug de oude worden.

    10-07-2005 om 14:24 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze geldbeugel gaan ze ook weer aanspreken!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

    Het is nog niet genoeg dat alles door de regering maar duurder en duurder wordt, nu komt de natuur zich daar ook nog eens in mengen, lees maar:
    Derde minder groenten na hitte en watersnood
     

    (Belga) De groenteoogst zal dit jaar 30 procent lager uitvallen door de hittegolf in juni en de waterellende van begin deze week. De lagere oogst leidt tot hogere prijzen voor zowel verse als diepvriesgroenten, zo meldt De Tijd zaterdag.

    De voorbije dagen zijn op de groenteveiling van Roeselare 5 tot 10 procent hogere prijzen betaald. De uitschieter was de prijs voor bloemkool. Daarvoor werd dubbel zoveel betaald als een jaar geleden. (dwm)

    En zo is het altijd iets, te droog, te nat, en de prijzen vliegen de pan uit, maar iets terug verlagen dat zien ze niet zitten.
    Wij moeten leggen als de kiekens!!!

    Da-Da,
    floeremutske

    10-07-2005 om 12:53 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu weer noodweer aan de Côte d'Azur
    Goedemiddag bloggertjes,

    Mijn uitstapje met mijn broer en schoonzus heeft mij goed gedaan, voor herhaling vatbaar.
    Ik zou beter de krant niet lezen want nu is het weer in Frankrijk noodweer.
    Mijn vader zaliger zei altijd: Blijf thuis dan overkomt jullie dat niet..."
    Maar thuisblijven is echt niet meer van deze tijd, iedereen wil en zal met vakantie gaan.

    Meer dan 10.000 kampeerders geëvacueerd na zeer hevige bosbrand aan Côte d'Azur

    Nabij Fréjus aan de Franse Côte d'Azur zijn meer dan 10.000 kampeerders geëvacueerd wegens "zeer hevige" brand in bosrijk gebied. Dat melden de hulpdiensten. De brand legde dinsdagmiddag al 800 hectare in de as.
     
    Zes campings geëvacueerd
    Volgens de brandweer zijn de inwoners van zes campings geëvacueerd. Rond 17.30 uur waren al "meer dan 10.00 mensen preventief geëvacueerd van twee campings in Fréjus", zegt Philippe Tran van het Office National des Fôrets (ONF). Het gaat om 8.000 mensen op camping du Pin de la Lègue en 3.000 vakantiegangers op camping Holiday Green, waar de mobilhomes al gedeeltelijk zijn verwoest door het vuur.
     
    400 brandweermannen ingezet
    Vierhonderd brandweermannen, negen vliegtuigen en twee helikopters vechten met man en macht tegen het vuur dat door de wind nog wordt aangewakkerd. Gevreesd wordt dat de brand nog zal uitbreiden. In de regio zijn heel wat Europese toeristen aanwezig. De laatste dagen vernietigde de brand al verscheidene duizenden hectares in het zuiden van Frankrijk. (belga)
    05/07/05 20u09

    Waar kun je nu nog een rustige vakantie doorbrengen, zonder te moeten vrezen voor terroristen, natuurrampen enz...

    Groetjes,

    floeremutske

    10-07-2005 om 12:42 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

    Mijn oudste broer belt juist of wij vanavond mee op stap gaan, eerst eens gaan eten bij de Griek en dan nog een goed terrasje.
    Mijn broer en schoonzus die hebben hun hart verloren in Griekenland, tweemaal per jaar waren zij daar, zijn kennen heel wat grieks,  en zijn heel sociaal.

    Dit is het eerste jaar dat zij thuisblijven, mijn broer is wat op de sukkel, hij is 76 jaar.
    Maar gaan eten naar de griek dat slagen zij geen week over.

    Nu ga ik mij wat optutten en we  zijn er mee weg.

    Tot morgen !

    Jacqueline

    09-07-2005 om 17:47 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurgeweld
    Hallo bloggertjes,

    Als het geen terroristenaanval is, zoals in Londen, dan zal de natuur haar wel laten voelen, zoals nu weer met orkaan Dennis in Cuba.
    Wat leven wij hier nog in een goed landje!

    09/07 Orkaan Dennis eist tien levens op Cuba


    Orkaan Dennis heeft zeker tien doden geëist in het zuidoosten van Cuba. Dat heeft de Cubaanse president Fidel Castro zaterdag gezegd.

    Onder de doden is een kind dat in het water viel toen zijn moeder met hem over een brug liep. Tot nu toe eiste Dennis al twintig levens, waaronder zeker vijf op Haïti. De schade in en rond Havana bleef beperkt tot ontwortelde bomen en omgevallen lantarenpalen. Volgens de autoriteiten hadden meer dan 1,5 miljoen Cubanen hun huizen verlaten en elders onderdak gezocht. De schade aan de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay is beperkt gebleven tot een ingestorte wachttoren. Dennis trekt in de richting van de Florida Keys, de eilanden ten zuiden van de Amerikaanse staat Florida. Tienduizenden eilandbewoners zijn geëvacueerd. Ongeveer een half miljoen bewoners van het kustgebied van de staat Alabama zijn eveneens geëvacueerd.



    Je moet zoiets maar meemaken, laat het hier dan maar eens goed regenen en in onze kelder wat water staan.Ik weet dat het ook erg is voor de mensen van Oost- en West Vlaanderen met die regen, maar zo'n orkaan neemt alles op zijn weg mede.

    Groetjes,

    Jacqueline

    09-07-2005 om 16:57 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde tekst

    Hallo Bloggertjes,

    Nog een mooie tekst recht uit mijn hart:

    Na zo'n lange tijd met jou
    te hebben doorgebracht,
    ben ik nog steeds even blij
    je te hebben ontmoet.

    De warmte die je uitstraalde,
    de liefde waarmee je mij omringde,
    het betekende zo ontzettend  veel
    voor mij en ik wil je hierbij gewoon
    zeggen......
    Jij blijft de liefde van mijn leven!


    Voor sommige zal dit wel onnozel overkomen, maar zo voel ik het nog steeds.

    Groetjes,

    floeremutske

    09-07-2005 om 14:31 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexleven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo Bloggertjes,

    Las juist dat sex tegenwoordig niet alleen voor jongeren is;
    Seks is heus geen voorrecht van jongeren!

    Nee, seks vermindert niet met de leeftijd, maar speelt nog altijd een belangrijke rol bij vijftigers en senioren.

    Een grootschalige enquête in 1999 over seksualiteit werd in 2004 bijgewerkt, en daaruit blijkt dat mannen en vrouwen boven de 50 nog een prima seksleven hebben.

    Seks kent geen leeftijd

    Zo noemt 51 % van de deelnemers zich “bijzonder” of “vrij” tevreden over hun seksleven. 60 % gaat akkoord of “volledig” akkoord met de stelling dat seks een belangrijk onderdeel is van een harmonieuze relatie. 49 % is het eens of “volledig eens” met de uitspraak dat seks hun levenskwaliteit mee bepaalt. 84 % gaat niet akkoord of “absoluut niet” akkoord met de bewering dat seks een zaak is voor jongeren.

    Leve de erotiek…

    24 % verklaart al ooit een arts te hebben geraadpleegd voor een seksueel probleem. Daarbij vinden we meer mannen dan vrouwen. 50 % geeft toe minstens één keer per week erotische gedachten, fantasieën of dromen te hebben; bij 25 % is dat zelfs minstens één keer per dag. Minimum één keer per week wordt er gevrijd: kussen en omhelzingen (69 %), liefkozingen en strelingen (53 %), seksuele betrekkingen (36 %), masturbatie (20 %) en orale seks (14 %). Twee op de drie deelnemers zijn gehuwd, wonen samen of hebben een vaste sekspartner. 85 % van hen verkeert al meer dan 10 jaar in die situatie.

    Als de gezondheid er is, zit alles goed!

    Al deze cijfers bewijzen dat seksualiteit zeker niet alleen een zaak is van jongeren. Integendeel: met de jaren draagt onze seksuele gezondheid bij aan onze algemene gezondheidstoestand. Maar er is nog meer goed nieuws: 50-plussers aarzelen niet langer om hun arts te raadplegen om hun seksuele gezondheid te bevorderen. De meest gegeven antwoorden op de vraag wat hun seksleven kan verbeteren, luidt: een betere algemene gezondheidstoestand, gevolgd door een jongere partner of een partner die meer initiatief neemt, meer vrije tijd en een grotere intimiteit.

    Heel wat respondenten kampen met gezondheidsproblemen: 42 % heeft een te hoge bloeddruk, 35 % moet op zijn cholesterol letten, 28 % heeft artritis of reuma, 22 % rugproblemen, 16 % diabetes en 10 % een depressie. Een groot deel van hen heeft ook al geneesmiddelen, hormonen of andere behandelingen genomen om hun seksleven te verbeteren; onder hen 22 % mannen. 31 % daarvan geeft toe dat ze gedeeltelijk of volledig impotent zijn.

    Wat denken jullie daarvan ?

    Genieten als je van elkaar houdt is een privilège !

    Groetjes,
    Jacqueline

    08-07-2005 om 22:55 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbra Streisand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo Bloggertjes,

    Ik kan vandaag echt niet stoppen, en wil jullie ook eens vertellen over mijn geliefde zangeres Barbra Streisand.
    Als ik haar hoor krijg ik kippelvel!

    Haar Biografie

    Barbra Streisand werd geboren  op 24 april 1942, als Barbara Joan Streisand in Brooklyn New York, zij is joods-Amerikaans. Tijdens haar jeugd werd ze al zangeres in een club. In 1962 tekende ze haar eerste platencontract en haar debuutalbum Barbra Streisand Album  won twee  Grammy's in 1963. In de jaren '60 zong ze ook in musicals, trad ze op in televisieshows en maakte zij haar eerste film.
    Barbra is tussen 1963 en 1971 getrouwd geweest met Elliot Gould. In 1998 hertrouwde ze met James Brolin. Zij is een fanatieke aanhangster van de Democraties Partij.
    In 1980 scoorde ze een grote nummer-1 hit met Woman in love.
    Als zangeres scoorde ze in 1998 nog een nr 1-hit met het nummer Tell him, een duet met Celine Dion.
    In totaal heeft zij  meer dan 60 albums uitgebracht, waarvan zo'n 15 soundtrack-albums bij fims.
    Zij is de vrouwelijke artieste met de meeste gouden, platinum en multi-platinum albums. In totaal heeft zij 2 Oscars, 5 Emmy's en 8 Golden Globes gewonnen.


    Groetjes,
    floeremutske

    08-07-2005 om 20:10 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guido Gezelle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

    Ik was vandaag wat aan het rommelen en vond dit mooie gedicht van Guido Gezelle, veel van jullie zullen het zeker kennen, maar geniet er nog maar eens mee van.

    DIEN AVOND EN DIE ROOZE

    'k Heb menig menig uur bij u
       gesleten en genoten
    en nooit en heeft een uur met u
       me een enklen stond verdroten.
    'k Heb menig menig blom voor u
       gelezen en geschonken
    en, lijk een bie, met u, met u,
       er honing uit gedronken;
    maar nooit een uur zoo lief met u,
       zoo lang zij duren koste,
    maar nooit een uur zoo droef met u;
       wanneer ik scheiden moste,
    als de uur wanneer ik dicht bij u,
       dien avond, neêrgezeten,
    u spreken hoorde en sprak tot u
       wat onze zielen weten.
    Noch nooit een blom zoo schoon, van u
       gezocht, geplukt, gelezen,
    als dien avond blonk op u,
       en mocht de mijne wezen !
    Ofschoon, zoo wel voor mij als u,
       - wie zal dit kwaad genezen ? -
    een uur bij mij, een uur bij u
       niet lang een uur mag wezen;
    ofschoon voor mij, ofschoon voor u,
       zoo lief en uitgelezen,
    die rooze, al was 't een roos van u
       niet lang een roos mocht wezen,
    toch lang bewaart, dit zeg ik u,
       't en ware ik 't al verloze,
    mijn hert drie dierbre beelden : u,
       dien avond - en - die rooze !

    Guido Gezelle


    Wat een genot om dit te lezen !

    Jacqueline

    08-07-2005 om 19:09 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby van mijn partner
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo Bloggertjes,

    Nu ga ik jullie eens wat vertellen over de hobby, meer een passie, van mijn man.

    Hij is echt gepassioneerd door alles wat militaria aangaat,zowel uniformen, kentekens, boeken alles over de beide wereldoorlogen, maar speciaal wel over 40-45.
    Hij heeft een vriend die ook zo is als hij en dat is een commandant van  het leger, en telkens er ergens een beurs is, zijn ze met twee op stap en komen dan altijd wel thuis met iets.
    Daar mijn man een heel fijn mekanieker is, durven zij zich ook wel wagen om een oud wapen terug piekfijn in orde te maken.

    Er zullen er misschien zijn  die denken met al dat oorlogstuig in huis dat zou niets voor mij zijn, maar hier is geen kogeltje te bespeuren en al wat hij bezit mag hij wettelijk hebben.

    Ik ga hierna wat foto's van zijn uniformen en petten laten zien, dus verder ook gaan kijken.

    Groetjes,

    floeremutske
     

    08-07-2005 om 15:37 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Terrorisme wat een gruwel!!!

    Hallo Bloggertjes,

    Wat een gruwel er vandaag weer is gebeurd,  is niet te begrijpen.
    Zoveel onschuldige slachtoffers van welke geaardheid zij ook mogen zijn, zij
    ontzien niemand meer, het wordt voor mij massamoord!
    Ik moet het steeds herhalen in welke wereld leven wij  nu toch.
    Soms denk ik wat zijn wij tot nu toe nog gelukkige mensen.

    07/07/2005 12:14:51 ( Bron: BELGA)
     
    Explosies Londen - 20 doden
     

    Explosies Londen - 20 doden

    (Belga) Bij de explosies in Londen zijn twintig mensen omgekomen, zo heeft ITV gemeld. De explosies in de Londense hoofstad zijn mogelijk aan een bom te wijten, aldus de politie.

    Kort na de explosies in de metro was er een ontploffing in een bus aan Aldgate Station. Daar zijn minstens negentig gewonden, aldus Sky News. Minister van Binnenlandse Zaken Charles Clarke gewaagt van "verschrikkelijke verwondingen". (dwm


    Groetjes,
    floeremutske

    07-07-2005 om 19:03 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie foto's
    Hallo bloggertjes,

    Bedankt aan allen die mij geholpen heeft met die URL.

    Heb mooie  kinderfoto's op mijn blogs gezet.


    Ga maar eens kijken.

    Groetjes,

    Jacqueline

    06-07-2005 om 22:24 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag Barbara
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo bloggertjes,

    Had in een vorige tekst geschreven een feestje te bouwen met Astrid, maar spijtig genoeg ging dat niet door.

    Zijn jullie dit regenweer nog niet beu, ik wel hoor.

    Hebben vandaag het dan maar onder ons tweetjes, Barbara en ik, een leuke dag van gemaakt, zij werd 10 jaar.
     
    Wij zijn eerst een geschenkje gaan halen, zij houdt van Diddls, en heeft gekozen wat zij graag had.
    Daarna  hebben wij nog wat gaan winkelen in een winkelcentrum,  en dan een lekkere wafel met slagroom gaan eten.
    Ik denk wel dat zij  ervan genoten heeft, ik wel zene.
    Ik heb haar weten geboren worden en heb haar  opgepast totdat zij zes jaar was, dat was voor mij een zeer mooie tijd, diep in mijn hart was het precies mijn kindje, zo hield ik en nog,van haar.
    De oudste Alexander is ook een schatje hij is 12.
    De twee jongsten zijn ook heel erg lief, maar heb ik niet opgepast en de band is niet zo groot dan met die twee oudsten.
    Deze uitstap heeft mij echt goed gedaan.

    groetjes,

    Jacqueline

    06-07-2005 om 20:55 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven
    Hallo bloggertjes,

    Wat ik nu juist op MSN-nieuws las is ongeloofelijk, of je nu piepjong bent of hoogbejaard, je bent niet meer veilig.

    05/07/2005 17:42:55 ( Bron: BELGA)
     
    Serieverkrachtingen van tachtigjarigen in Parijse regio
     

    (Belga) Drie tachtigjarige Franse vrouwen werden tussen 27 en 30 juni verkracht of seksueel lastig gevallen in Essonne in de buurt van Parijs door drie gemaskerde jongeren, die telkens dezelfde handelwijze hanteerden. Dat is uit onderzoekskringen vernomen.

    In de vooravond van maandag 27 juni drongen drie jongeren een kleine villa bewoond door een 85-jarige weduwe binnen door een openstaand venster, aldus de krant Le Parisien van dinsdag. Een van de jongelui verkrachtte de vrouw onder de bedreiging van een plastieken pistool, dat werd achtergelaten. De volgende nacht werd een een tweede tachtigjarige verkracht in haar huisje. Het derde slachtoffer werd seksueel lastig gevallen in haar woning op 30 juni. De drie overvallen gebeurden in omringende dorpen. (kva)


    Zoiets dat kan nu toch niet meer, in welke wereld leven wij nu toch. Ik kan dat niet begrijpen.

    Groetjes,

    Jacqueline

    05-07-2005 om 23:44 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droeve gedachten
    Lieve bloggertjes,

    Ik weet niet wat ik heb maar mijn gedachten gaan steeds naar mijn verleden jaar overleden zus. Zij is na 7 maanden pijn van ons weggegaan naar misschien het betere hierboven...
    Zij had nooit is gehad, wel eens aan haar maag dat was al, en toen hoorde ze dat zij kanker aan de pancreas(aalvleesklier) had, orgaan dat juist achter de maag ligt.
    Wij waren nooit erg close geweest maar in de laatste maanden zijn wij wel veel dichter tot elkander gekomen en heb ik nog steeds verdriet dat zij er niet meer is.
    Toen heb ik een kleine depressie
    gekregen, maar ben er toch bovenop gekomen door de hulp van mijn vrienden.

    Een paar maanden later stierf er een goede vriendin, deed mii weer geen goed.

    Door dit alles heb ik in september een beroerte gekregen, dat gebeurde zo :
    "ik was TV aan het zien en vond dat de beelden onklaar waren, ik zei tegen mijn man ik ga liever naar mijn peceke.
    Maar daar was dat ook zo, ik kon zelfs niets juist meer doen, op dat ogenblik belde mijn nichtje en ik begon te wenen en zij altijd maar 'ik weet niet wat ik heb' mijn nichtje zei dat ik naar mijn man moest gaan, heb ik dan gedaan en gezegd dat ik mij niet goed voelde, intussen was mij rechterarm precies lam aan het worden. Die heeft dan direct de huisarts verwittigd en die zei dat hij mij vlug naar spoed moest brengen. Daar aangekomen, intussen wist ik nog niet meer wie was, hebben ze mij direct aan allerlei toestellen gelegd en naar 'beroerte zorg' overgebracht. Diezelfde nacht is er in  mijn arm terug beweging gekomen en mijn geheugen is teruggekomen. Heb toen een week in ziekenhuis geweest en ik was terug de oude.
    De dokter zei dat ik één van de 5% procent was die er niets van overhouden. Als je zo iets krijgt heb je 6uur tijd om naar een gasthuis te gaan, dan kunnen ze jou nog helpen, daarna zul je er altijd iets van overhouden.
    Bij mij was het een luchtbel in de hersenen.
    Zoiets kun je krijgen door stress, verdriet, te hoge bloeddruk.

    Ik heb heel veel geluk gehad dat mijn man zo direct een dokter heeft gebeld, en ik niet gewoon in mijn bed was gaan liggen.

    Groetjes,

    Jacqueline

    05-07-2005 om 12:40 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezegden waar waarheid in zit
    Bloggertjes,

    Enkele mooie teksten :

    - Het brengen van geluk in de wereld
       is niet voorbehouden aan personen
       met een hoge intelligentie.

    - Deel genegenheid
       met hen die je omringen.

    - Kijk vooral naar de mooie
       dingen in het leven.

    - Niet in de schaduwzijde
       van het leven
       vind je licht en warmte.

    - Wees doelbewust
        en overwin.


    Om eens over na te denken.


    Jacqueline

    04-07-2005 om 17:01 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    2h7dq10.jpg

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





    klappieiv6.jpg


    Bedankt Roosje




    Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet
  • hello Jacqueline...idd. cola alleen bij veel braken.. (klaproosje1)
        op Cola

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!