Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
wolven
blog.seniorennet.be/wolven
Liefde is de bron van het leven

09-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BZN

Hallo bloggertjes,

Jij bent niet volmaakt?
DAT IS PERFECT!

"Ik hou niet meer van hem", zei ze, "de liefde is dood". En ze schrok van haar eigen woorden. Hij zei "Hij zei "Als je weggaat, sterf ik. Want waarvoor denk je dat ik leef en werk? Voor jou en de kinderen. Niets anders". Na 24 sessies bij de terapeut hadden ze beslist uit elkaar te gaan
25 jaar samen. Ooit was hij verliefd geworden op haar omdat ze zo'anders was'. Ze zag niet zo nauw.Maar net dat was zo charmant aan haar. Ze was een beetje 'wild', kon een auto uit elkaar halen en terug ineensteken. En voor haar was hij grappig. Hij wist bovendien wat hij wilde. Maar vooral deelden ze een droom.

Voor dromers is er weinig ruimte in deze wereld. En dus was hij -om tegemoet te komen aan de noden van een een groot gezin - zakenman geworden. Zij moest 'het wilde' in haar inruilen voor de sleur van het huishouden, maar 'het' weigerde zich aan te passen. Hij probeerde de droom in hem te verdrinken met whisky. Maar dromen kunnen zwemmen.
Dus koesterde hiij zijn verloren droom in een klein achterkamertje waar hij, weg van de eisen van de job en het gezin, fantasy boeken schreef.
Zij liet de was en de poets voor wat die was, en droomde weg in wilde verhalen van romantische schrijvers. Het wilde in haar, dat hem ooit zo aangetrokken had, 'weigerde' te poetsen. Hij vond dat nu storend. De drank waarmee hij zijn dromen onderdrukte, bedreigde de relatie met haar en de kinderen.

Hij schreef. Zij las. Twee werelden met slechts een muur die hen van mekaar scheidde. Ze leefden naast elkaar. Ongewild onthielden ze elkaar waar ze het meeste naar verlangden. De ooit zo sympathieke onvolmaaktheden in de ander waren verworden tot onderwerp van therapie en aanleiding tot scheiding.

In onze onvolmaaktheid zit de belofte van onze perfectie verborgen. Wellicht is de liefde de sleutel waarmee we de onvolmaaktheid in de ander kunnen transformeren tot perfectie.

Maar welke liefde overleeft de eisen van deze tijd???


groetjes,
floeremutske

09-05-2007 om 15:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depressies!!!
Hallo bloggertjes,

Eén op zes Belgen kampt met depressie

In zijn leven krijgt ruim één Belg op de zes (17,3 procent) af te rekenen met een depressie. Dat blijkt uit een grootschalige studie die de UCL uitvoerde bij 11.909 Belgen over een periode van zeven jaar, zo schrijft De Morgen. Vooral de economisch zwakkeren hebben volgens het onderzoek af te rekenen met mentale problemen. Zij riskeren ook sneller gedwongen opgenomen te worden in de psychiatrie.

Bij de sociaal zwakkeren komen veranderingen in de materiële toestand en emotionele problemen veel harder aan en hun kans op depressie en herval is bij tegenslag zelfs bijna dubbel zo groot.

Gedwongen opnames in psychiatrie neemt toe
Bovendien worden in de zorgverlening de lagere klassen achtergesteld. Terwijl welgestelde psychiatrische patiënten zich vaak een ambulante therapie kunnen veroorloven, komen armen nog veel vaker gedwongen in een psychiatrie terecht. Het aantal gedwongen opnames in de psychiatrie is in België al jaren aan het stijgen. Met zo'n 4.000 opnames per jaar liggen we zelfs voor op de meeste van onze buurlanden.

De onderzoekers pleiten voor maatregelen, zoals financiële hulp op korte termijn, preschoolse opleiding voor kinderen uit sociaal zwakkere milieus en een campagne om het stigma op te heffen. (belga/hln)

08-05-2007 om 22:50 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen
Hallo bloggertjes,

Belgische moeders achtste op wereldranglijst

Eén op drie baby's uit Niger haalt zijn vijfde verjaardag niet.
In België haalt slechts één op 200 baby's zijn vijfde verjaardag niet, in Zweden is dat zelfs één op 250.
Ondervoeding is een groot probleem in de armste landen.
Westerse vrouwen leven lang, zijn hoog opgeleid, zijn politiek vertegenwoordigd maar verdienen nog steeds minder dan mannen.
Moeders in de Afrikaanse landen hebben veel kans om te sterven in het kraambed.

Scandinavische landen zijn de beste om moeder te worden, de slechtste plaatsen worden ingenomen door Afrikaanse landen. België staat op een verdienstelijke achtste plaats, Nederland haalt net de top-10 niet. De VS staan op een 26ste plaats, die ze delen met Hongarije.

Dat staat in het zogenoemde moederdagrapport van de kinderrechtenorganisatie Save the Children, waarin het welzijn van moeders en kinderen in 140 landen vergeleken wordt. Nog nooit eerder werden zoveel landen opgenomen in de ranking.

Criteria

Bij het bepalen van het welzijn van moeders wordt onder meer gekeken naar het gebruik van anticonceptie, de kans op sterven in het kraambed, de politieke en economische status én opleidingsniveau. Ook de sterfte van kinderen onder 5 jaar wordt meegewogen.

In de geïndustraliseerde landen loopt alles goed: vrouwen zijn hoog opgeleid, maken een ferm deel uit van het politieke leven, ze nemen anticonceptie en hebben weinig kans om te sterven in het kraambed. De kinderen blijken kerngezond.

Het tegengestelde is waar voor de landen die aan de staart bengelen. Gemiddeld zal één op de dertien moeders er sterven aan wangerschapsgerelateerde kwalen. Een op vijf kinderen haalt de vijfde verjaardag niet en één op drie is ondervoed. De helft van de bevolking heeft geen toegang tot proper water en per vier jongens die naar de lagere school gaan zijn er slechts drie meisjes.

België - Zweden vs Niger

Ter vergelijking: in België sterft één op de 5.600 vrouwen aan de gevolgen van een zwangerschap en 74 procent gebruikt anticonceptiemiddelen. De levensverwachting voor vrouwen is 83 jaar en gemiddeld zal een Belgische vrouw 16 jaar onderwijs genoten hebben. Eén op de 200 kinderen sterft voor het vijfde levensjaar.

In Zweden, het beste land, is dat één vrouw op 29.600, 72 procent gebruikt anticonceptie. Vrouwen worden er 83 en zijn 17 jaar naar school geweest. Eén op 250 kinderen haalt de vijfde verjaardag niet.

In Niger, het laatste land in de rangschikking, sterft één op de zeven vrouwen bij een zwangerschap, gebruikt vier procent anticonceptie en ligt de levensverwachting op 45 jaar. Hier sterft volgens de organisatie een kwart van de kinderen voor het vijfde levensjaar.

Oplossingen

De organisatie ziet de meeste oplossingen in het aanpakken van aandoeningen die gemakkelijk te voorkomen zijn zoals longontsteking, diarree en malaria. De organisatie zet ook in op meer gezondheidszorg en onderwijs voor moeders.


De top-10:
1. Zweden
2. IJsland
2. Noorwegen
4. Nieuw-Zeeland
4. Australië
4. Denemarken
7. Finland
8. België
9. Spanje
10. Duitsland

Bengelen onderaan:
131. Djibouti
132. Burkina Faso
133. Ethiopië
134. Eritrea
135. Angola
136. Guinea-Bissau
137. Tsjaad
138. Jemen
139. Sierra Leone
140. Niger

08-05-2007 om 22:45 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet je maar overkomen....
Hallo bloggertjes,

Nu ik mij al een stukje beter voel, kom ik jullie nog wat bizarre verhalen schrijven.

Dakloze overleeft ritje in bak van vuilniswagen

Een dakloze man heeft in Palm Beach een wilde rit met een vuilniswagen overleefd. Verschillende keren werd de man verpletterd tussen resten van hamburgers en dode ratten. Uiteindelijk hoorde een van de vuilnismannen hem schreeuwen.

Wonder
Toen de man uit de vuilniswagen werd gehaald, bedankte hij zijn grootmoeder. Die overleed enkele maanden geleden op 94-jarige leeftijd en had beloofd dat ze hem zou beschermen. Volgens de vuilnisman die hem vond, is het een wonder dat hij dit overleefd heeft.

Schuilplaats
De dakloze man zocht een schuilplaats voor de hevige regen en kroop in een vuilnisbak. Daar bracht hij ook de nacht door. Hij schrok plots wakker toen hij merkte dat de vuilnisbak bewoog. Hij probeerde er nog uit te geraken, maar werd samen met het vuilnis in de vuilniswagen gegooid. (hln)

08-05-2007 om 22:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerballon!
Hallo bloggertjes,

Weerballon zaait paniek

AALST - Paniek in de Varenlaan gisternamiddag, toen een verdacht pakket met een doffe slag neerkwam. Buurtbewoners hadden een luide plof gehoord en gingen een kijkje nemen. Op de grond lag een doos van 30 bij 30centimeter waaruit apparatuur puilde. Ze belden de politie. Brandweer en ziekenwagens rukten uit. Agenten merkten na onderzoek dat er op de doos een sticker kleefde van het KMI. Het mysterie was opgelost. Het ging slechts om een gelande weerballon. (hdw)

28-04-2007 om 00:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgepast voor de wespen
Hallo bloggertjes,


Schitterend weer, meer wespen

Door de hoge temperaturen in het voorjaar zullen deze zomer waarschijnlijk meer wespen rondzoemen dan in andere jaren. Ook zullen de wespen een maand eerder de terrasjes teisteren dan normaal. Vanaf half juni komen de werksters vermoedelijk al naar buiten om zoetstoffen te zoeken, zegt de Nederlandse Wageningen Universiteit.

Dit jaar waren de wespen al vroeg in de weer. Zijn deze hinderlijke insecten gewoonlijk pas rond april waar te nemen, nu werden ze in februari al gesignaleerd. Het warme voorjaar is vooral gunstig voor de wespenkoninginnen. In die periode sterken ze aan na de winterrustperiode.

Hoe beter het voorjaar, hoe sterker de koningin en hoe meer nageslacht. De koningin produceert ongeveer 125 dagen eitjes, waar larven uit voortkomen. Die groeien op tot werksters, die de nieuwe larven weer verzorgen. Zijn de larven op, dan zwerven de werksters uit over het land op zoek naar zoetigheid. (belga/hln)

27-04-2007 om 23:53 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPGELET!!!!
Hallo bloggertjes,

Telecomwaakhond waarschuwt voor 'casinospam'

De Nederlandse telecomwaakhond Opta heeft de afgelopen weken veel klachten gekregen over Nederlandstalige spam, waarin online casinospelen worden aangeprezen. De Opta adviseert deze e-mails en de bijgevoegde link niet te openen. Het gaat vermoedelijk om één spammer, die zich niet in Nederland bevindt.

De e-mails, meestal opgesteld in gebrekkig Nederlands, worden verstuurd namens casino's als Royal VIP, Vegas VIP en Royal Club.

Onderzoek

De waakhond is een onderzoek gestart. De meegestuurde links verwijzen naar sites in Noorwegen of Rusland. Op die sites staat een bestand dat, als het wordt geopend, software ophaalt dat een casinospel mogelijk maakt. Opta stelt dat deze software op zich niet gevaarlijk is en eenvoudig kan worden verwijderd.

Uit het onderzoek blijkt volgens de Opta ook dat vergelijkbare e-mails in andere talen naar andere Europese landen worden verstuurd. De Opta kan alleen optreden tegen verzenders van spam die in Nederland zijn gevestigd.

Klacht
Mensen die worden lastiggevallen met dergelijke mails worden opgeroepen een klacht te sturen naar de Opta. Daar kan een gouden aanwijzing bij zitten, hoopt de waakhond. (novum/hln)
27/04/07 19u26

27-04-2007 om 23:46 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugs!
Hallo bloggertjes,

Controles op hangplekken jongeren

BILZEN - De lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst hield donderdag controles en verkeerstoezicht op de hangplekken van jongeren. Op het Rode Kruisplein in Riemst werden acht jongeren gecontroleerd waarvan vier in het bezit waren van drugs. Op de parking van Alden Biezen in Rijkhoven werden tien jongeren gecontroleerd. Twee van hen bleken in het bezit van drugs. In Vroenhoven-Riemst werd het verkeer vanuit Maastricht aan een controle onderworpen. Er werden drie pv's opgesteld in verband met drugs en een voor een verboden wapendracht. Het verkeer dat vanuit Maastricht kwam werd ook in Mopertingen-Bilzen gecontroleerd. Daar trof de politie een auto en een bromfiets aan die niet verzekerd waren. Beide voertuigen werden in beslag genomen. Er werd en pv opgesteld voor verboden wapendracht en vier pv's voor drugsbezit. Eén persoon die geseind stond voor de betekening van zijn rijverbod, werd onderschept. (adh)

28/04/2007

27-04-2007 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex-Pretpark.....
Hallo bloggertjes,


Sekspretpark opent zijn deuren

Vanaf vandaag kan je in Londen genieten van de orgasmetunnel en een muur vol penissen, allemaal te bewonderen in 's werelds eerste 'pretpark' met een seksueel tintje. In de 'Amora Academie van Seks en Relaties' vind je allerlei interactieve attracties, zoals een muur vol kijkgaatjes en een 'schooltje' waar men striples geeft en de mond vol heeft over orale seks.

Naakte koppels
In Amora - toegang enkel voor volwassenen! - loop je door de zeven interactieve zones, waarin telkens een aspect van seks of relaties uit de doeken gedaan wordt. Overal staan videoschermen waarop naakte koppels alles over seks uit de doeken doen. Pal aan het begin liggen twee levensgrote poppen die je mag (moet!) betasten, op zoek naar de erogene zones. Vervolgens loop je langs muren vol seksspeeltjes, zoals valse borsten, valse testikels en vibrators.

Orgasmetunnel
Wat later komt je weer twee poppen tegen en deze keer mag je de G-spot proberen zoeken. Wie zoekt die vindt en wordt beloond met een tevreden gekreun! Nu ben je klaar voor je eerste stappen in de Amorgasm-tunnel. Hoe dichter je bij het licht aan het eind van de tunnel komt, hoe harder het gekreun weerklinkt. Op de schermen rondom bereiken onbekende mensen hun hoogtepunt van geluk.

Ziektes
Maar behalve seks en naaktheid is er in het park ook een educatief tintje aanwezig, voornamelijk als het om seksuele gezondheid gaat. Het laatste deel van de toer in het park behandelt dan ook elk aspect van seksueel overdraagbare ziektes. "We willen dat mensen hier vertrekken met de gedachte dat ze bijgeleerd hebben," zegt directrice Sarah Brewer. "Hier vieren we de seksualiteit op een 'propere' manier. Je ziet hier misschien wel expliciete beelden, maar het is geen porno." (hln)

18-04-2007 om 23:27 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porno een pest op internet....
Hallo bloggertjes,


Eén vierde bedrijfscomputers bevat porno

Ondanks alle inspanningen van werknemers om porno op de werkvloer te weren, blijkt dat minstens één vierde van de bedrijfpc's pornografische inhoud bevat. Volgens het bedrijf Pixalert, dat zich specialiseert in filtersystemen voor het internet, lappen de werknemers het verbod bewust aan hun laars en doen ze hun best de beveiligingen te omzeilen.

Het bedrijf onderzocht 10.000 computers en 125 bedrijfsnetwerken. Uit de studie blijkt dat één vierde van de pc's porno bevat. Daarbovenop bevat 12,4 procent van de in totaal 12.000 e-mailadressen en 5,4 procent van de 26.000 gedeelde bestanden ook pornografische beelden.

"Meer dan één derde van die afbeeldingen werd het afgelopen jaar gecreëerd of van het internet gehaald," zegt een woordvoerder van Pixalert. "De werknemers lappen het beleid aan hun laars en proberen uit alle macht de beperkingen te omzeilen." Nog volgens Pixaler hebben de meeste bedrijven een te groot vertrouwen in de filtersystemen. "Geen enkele beveiliging kan voorlopig alle porno tegenhouden. De ervaring heeft ons geleerd dat er zo in elk bedrijf een grote hoeveelheid porno op het netwerk
staat."

18-04-2007 om 23:21 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juist een kunstwerk!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

16-04-2007 om 23:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige foto
Klik op de afbeelding om de link te volgen

16-04-2007 om 23:29 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie Vogel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

16-04-2007 om 23:17 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandend toilet....
Hallo bloggertjes,

Maak zoiets mee.....

groetjes,
floeremutske

Opgepast voor brandend toilet

De belangrijkste Japanse toiletbouwer Toto biedt gratis reparaties aan voor een specifiek model. Reden? Het type heeft de neiging om in brand te vliegen.

Tussen maart 2006 en dit jaar zijn er al drie incidenten gebeurd waarbij de bidet van het toilet vuur vatte. "Gelukkig gebruikte niemand de toiletten toen ze vuur vatten", aldus een woordvoerster. Het gaat hier om geavanceerde toiletten waarbij telkens de bedrading mank liep. Na gebruik wordt automatisch je achterste gedroogd en wordt achteraf ook een deodorant en masserende spray richting achterste gevuurd. (hln).



16-04-2007 om 23:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,


Het belang van een sportbeha

Een goede ondersteuning van de borsten door een speciale sportbeha tijdens sport is zeer belangrijk.
Borsten bestaan grotendeels uit klieren en vetweefsel. Je huid houdt alles op zijn plek, samen met banden uit bindweefsel (Cooper ligamenten) die vastzitten aan de dieper gelegen borstspieren. Bij sommige sporten zoals bv. lopen, aerobics, tennis... is extra ondersteuning van groot belang omdat het weefsel van de banden heel gemakkelijk uitrekt. Dit kan niet alleen pijn veroorzaken, maar ook tot blijvend letsel leiden. Een goede sportbeha zorgt voor de nodige ondersteuning, zodat je borsten niet pijnlijk gaan aanvoelen of gaan hangen.
Onderzoek in Engeland en Australië heeft aangetoond dat een goede sportbeha de schokken met 50 tot 70% vermindert. Een gewone BH vermindert ook de op- en neerwaartse beweging van de borsten bij het lopen, maar in veel mindere mate.
Hoe hoger de impact van de sport, en hoe groter de borsten, hoe beter de borsten moeten ondersteund worden. Hoe kleiner je borsten, hoe minder vetweefsel ze bevatten. Een topje van het juiste materiaal volstaat dan vaak al, of een model met gekruiste banden van achter.

De voorwaarden voor een goede beha:
• de pasvorm moet perfect zijn. Hij moet lekker strak zitten en niet verschuiven of schuren. Hij moet zowel zijdelingse als op- en neerwaartse bewegingen van de borsten afremmen
• het materiaal moet stevig en niet elastisch zijn. Bovendien moet de beha het zweet absorberen en/of afvoeren.
• Er mogen aan de binnenkant geen naden zitten. Deze zijn hinderlijk en kunnen je borsten beschadigen.
• een sportbeha moet je na elke training kunnen wassen, hij moet dus slijtvast zijn.

groetjes,
floeremutske

16-04-2007 om 15:39 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastvrijheid
GASTVRIJHEID

De luxe van de armen
en de eenvoudigen 1
Gastvrij zijn voor ieder mens,
die je op je weg ontmoet,
wil zeggen:
Je hart, je huis, je bezit openstellen,
maar zo dat de ander het als iets
vanzelfsprekends kan aanvaarden en
er niet minder door wordt.
Niets mag geforceerd zijn;
alles moet spontaan gebeuren,
Gastvrijheid is niet iets aangeleerds.
Je haalt 't niet uit de boeken !
Het is een innerlijke houding
van openheid en mededeelzaamheid !
Dit hoort tot het mysterie
van het echt mens-zijn
.


15-04-2007 om 23:56 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berichtje
Hallo bloggertjes,

Ik wil al de bloggers bedanken die op mijn 2e blog geweest zijn. Er was interesse genoeg voor maar te weinig respons. Daarom heb ik hem verwijderd.

groetjes,

floeremutske

15-04-2007 om 23:43 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psychische droom
Klik op de afbeelding om de link te volgen

15-04-2007 om 23:36 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi
Klik op de afbeelding om de link te volgen

15-04-2007 om 23:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heb er al lelijker gezien....
Klik op de afbeelding om de link te volgen

15-04-2007 om 23:26 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!