Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
mickey_mousse
blog.seniorennet.be/mickey_
Liefde is de bron van het leven

29-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedenacht...
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Aan alle lieve bloggertjes een goede en welverdiende nachtrust.


floeremutske

29-06-2007 om 23:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,


Mooi zelfbruinen doe je zo

Zelfbruiners hebben tegenwoordig praktisch geen nadelen meer.
Het mooiste bruin zit tegenwoordig in een potje. Zelfbruiners ogen natuurlijker dan ooit. De kwalijke gevolgen van de zon zijn voor velen de reden om hun toevlucht te nemen tot een vals kleurtje. De kleur is het resultaat van een ‘oxidatieproces’ op de dode huidcellen en is volledig onschadelijk voor de huid.

Lichte tint
Het lijkt wel of tegenwoordig elke lichaamsmelk of bodylotion een portie zelfbruiner bevat. Deze cremes met licht getinte ingrediënten zijn zeer populair en kunnen elke dag worden gebruikt. Ze toveren langzaam een gouden gloed op de huid. Geschikt voor mensen die een zeer natuurlijk tintje willen en wat bevreesd zijn om een zelfbruiner voor het eerst te gebruiken. Met deze crèmes kan het simpelweg niet misgaan.

Soorten
Als je een nieuw merk gaat uitproberen, neem dan eerst de lichte of medium tint. Je kan later altijd voor de donkere tint kiezen.
Zelfbruiners zijn er in spray-, gel- en crèmevorm. Sommigen zijn geschikt voor gezicht en lichaam, anderen alleen voor het lichaam of de benen. De kunst is om het zo gelijkmatig mogelijk aan te brengen zodat een egale bruine kleur ontstaat. Er zijn zelfbruiners die al gekleurd zijn, zodat je beter kan zien dat je het goed aanbrengt en geen plekjes overslaat. Na wat oefening zal het steeds beter gaan.

Scrubben
Breng elke zelfbruiner steeds aan op een gedroogde en propere huid. Streepjes en vlekken zijn echt geen zicht en verraden meteen dat er vals gespeeld is. Gebruik eerst een scrub voor je begint te smeren. Die verwijdert de dode huidcellen en maakt het velletje mooi glad en egaal, zodat de crème nadien proper werk aflevert.

Cirkels
Breng genoeg product aan om het hele lichaam of het been in één keer aan te brengen. Ga niet van onder naar boven op je benen maar breng de bruiners rondom aan met een cirkelvormige beweging. Je voorkomt zo overlapping en het missen van plekjes.

Ruwe plekjes
Werk snel en accuraat, maar neem wel de tijd om het goedje in te smeren. Enkel zo kan het optimaal werken. Er zijn plekjes waar je beter snel overheen gaat zoals de gewrichten (vingers, tenen, ellebogen en knieën). Op die plaatsen moet je veel minder crème aansmeren, omdat de huid daar ruwer en dikker is. Tip: voor het aanbrengen op die ruwe plaatsen, kan je eerst wat bodylotion aanbrengen.

Overdag
Zelfbruiners geven hun tintje af onder invloed van licht. Hou daar rekening mee en tracht het product ’s morgens of in de loop van de dag aan te brengen. ’s Avonds smeer je beter niet. Je bruine kleurtje is op z’n mooist één dag nadien je het hebt aangebracht. Geleidelijk vervaagt het en na een vijftal dagen is het verdwenen.

Wachttijd
Wacht lang genoeg om kledij aan te trekken. Volg de aanwijzingen van het product. Het is verstandig om nog eens extra 30 minuten te wachten vooraleer de kleren aan te doen. Douche of zwem ondertussen niet.

Handpalm
Was goed je handen na het aanbrengen of draag handschoenen. De palm van de handen komen het meest in aanraking met de zelfbruiner. Borstel ook je nagels als je klaar bent, een gele nagel is echt geen zicht. Werk na het aanbrengen het overtollig product op je wenkbrauwen en haargrens nog bij met een vochtig doekje of oorstokje en niemand ziet het verschil.

Houdbaar

De werkzame stof van zelfbruiners (dihydroxyacetone) zal na twee maanden tot een jaar steeds minder worden. Als je dus een volgend seizoen nog een oude zelfbruiner wilt gebruiken zal dat nauwelijks werken.

Onbeschermd
Bedenk wel dat je met een zelfbruiner weliswaar een goede tint kan hebben, maar geen bescherming tegen de zon. Een zonnebrandcrème is wel nog nodig.


29/06/07 13u29

29-06-2007 om 23:35 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In wat voor wereld leven wij toch!!!!!
Hallo bloggertjes,

Niet te geloven wat hiet te lezen is...

Woeste man rukt weefsel uit vriendin

Het hoogerechtshof in Den Haag acht bewezen dat een 35-jarige vrouw uit Den Haag is overleden omdat haar vriend weefsel uit haar anus en vagina heeft gerukt. De verdachte, H. van der M., was hier al eerder voor veroordeeld, maar was in hoger beroep gegaan omdat de vrouw volgens hem zelfmoord had gepleegd, meldt depers.nl.

Gruwelijke dood
De verdachte beweert dat hij zijn gruwelijke actie pleegde in de veronderstelling dat de vrouw al dood was. "Ik was kwaad omdat ze zelfmoord had gepleegd en daarom ging het lichtje uit", aldus Van der M. tegen het hof. Nu hebben twee doktors bewezen dat de verdachte geen zelfmoord heeft gepleegd, maar is overleden door de toetakeling van haar vriend, aldus depers.nl. (hln)
29/06/07 17u07

29-06-2007 om 23:31 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtiig vind ik dat
Hallo bloggertjes,

Kruisingen kunnen toch ook mooi zijn.

Wonderlijke kruising tussen paard en zebra


Het lijkt op deze foto wel alsof iemand het snode plan had een zebra in een nieuw jasje te steken, maar halfweg zijn stunt plots witte verf tekort kwam. Niets is echter minder waar: Eclyse is het resultaat van een natuurlijke kruising tussen een zebra en een paard. Door haar ietwat bizarre vorm is ze bovendien het levende bewijs dat een kind genen oppikt van beide ouders.

Kruisingen tussen zebra's en paarden zijn niet zo uitzonderlijk. Wat Eclyse wel onderscheidt van haar soortgenoten, is de plek waar de strepen staan: enkel op haar snuit en vanaf haar middelste, terwijl die normaal over het hele lijf verspreid staan.

Eclypse+Ulysses=Eclyse
Eclyse is het resultaat van een uitstapje van het paard Eclypse naar een ranch in Italië. Daar kwam ze in contact met andere paarden en een handvol zebra's. Een van hen, Ulysses, stuurde Eclypse met een pakje terug naar haar thuishaven, het Duitse safaripark in Holte-Stukenbrock aan de Nederlandse grens.

"Je hoeft maar naar haar te kijken om te weten dat het om een kruising gaat. Maar ook qua temperament heeft ze van beide soorten wat opgestoken. Meestal is ze zo tam als een paard, maar soms komt de wilde zebrafurie in haar naar boven", aldus een woordvoerder van het park.
28/

28-06-2007 om 15:18 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste schooltje
Hallo bloggertjes,

Kleinste schooltje ter wereld staat in China

Een basisschool in het Chinese Dasu telt welgeteld één leerkracht en... één student. De 61-jarige Li Yongchun geeft al 25 jaar op dezelfde plek les, maar een situatie als deze heeft hij nog nooit meegemaakt.

"In de beginperiode waren hier meer dan 400 leerlingen, maar dat veranderde in de jaren '90. Meer en meer families trokken weg uit het bergdorpje en na verloop van tijd bleven er slechts tien studenten over. In 2000 werd besloten de school te sluiten nadat de laatste leerling afgestudeerd zou zijn. Nieuwkomers moesten zich vanaf dan aanmelden in de school van Sanhe, een dorp dat op twee uur rijafstand van Dasu ligt."

"Badminton tijdens pauzes"
En daar wringt nu net het schoentje voor Han Hongyang, de laatste die de eer van het basisschooltje in Dasu hoog houdt. Ze heeft niet het geld om de verplaatsing te maken en de inschrijving te bekostigen, dus zit er voor onderwijzer Li niets anders op zijn pensioen nog wat uit te stellen. "Deze situatie duurt nu al langer dan een half jaar. Zij is mijn enige studente en ik ben haar enige leerkracht. Tijdens de pauzes spelen we badminton, pingpong en voetbal, geen sinecure voor een 61-jarige", verzekert Li.

Binnen een half jaar houdt Li het toch voor bekeken. Tegen dan moet het dorpje een opvolger voor hem klaar hebben, zodat Han haar studies in hetzelfde schooltje kan afwerken.
28/06/07 14u07

28-06-2007 om 15:13 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lief
Klik op de afbeelding om de link te volgen

27-06-2007 om 16:36 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven!!!
Hallo bloggertjes,

Waar ouders allemaal op uit zijn....

Indiase politie maakt jacht op tiener-gynaecoloog

De Indiase politie maakt jacht op een 15-jarige jongen die onder toezicht van zijn ouders een kind ter wereld heeft gebracht met een keizersnede. De ouders zijn allebei arts en hoopten hun zoon met de stunt in het Guinness Book of World Records te krijgen als 'jongste verloskundige'.

De afdeling van het Indiaas Medisch Genootschap in de deelstaat Tamil Nadu maakte vorige week bekend dat de arts K. Murugesan een videofilm van zijn zoon had vertoond, waarop te zien valt hoe de jongen een keizersnede uitvoert.

De politie arresteerde gisteren beide ouders op verdenking van onder meer het in gevaar brengen van een mensenleven en medeplichtigheid aan een misdrijf. Zij zitten vast en kunnen beiden een straf van zeven jaar krijgen. De jongen is voortvluchtig. (novum/hln)
26/06/07 15u19

27-06-2007 om 10:37 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Zo'n lieve beestjes op mijn schoot zou toch niets voor mij zijn hoor.

Hyena's kunnen gewoon op schoot

Hyena’s worden meestal niet beschouwd als knuffeldieren. Daar trekt deze Syrische vrouw zich echter niets van aan: zij neemt ‘haar’ twee hyena’s gewoon op haar schoot en speelt ermee alsof het kittens betrof.

Faten Shwaykan is wel het een en anders gewend, want haar man jaagt op gevaarlijke dieren en neemt de levende buit mee naar huis waar ze op de boerderij gehouden worden. Hyena’s zijn aaseters en jagen niet op ‘levend’ voedsel. Het bericht stond in de Nederlandse krant De Telegraaf. (hln)

26/06/07 17u20

27-06-2007 om 10:30 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe dom ik was......
Hallo bloggertjes,


Toen ik terug uit verlof kwam, direct naar mijn pc, maar wat zag ik 'geen plaats meer om te schrijven???? Na alles gebrobeerd te hebben, te grote foto's verwijderd en uit mijn gasten- boek ook lieve mensen verwijderd daar ik dacht dat dit allemaal te groot was... Maar niets vanalles was juist, IK MOEST ALLEEN OP HET PIJLTJE HORIZONTAAL KLIKKEN' en alles kwam op zijn plaats.
Voor de personen die ik lastiggevallen heb, sorry hoor, maar er zat nog te veel regen en zeewater in mijn hoofd.

groetjes,

floeremutske

25-06-2007 om 14:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
24-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo bloggertjes,
Hallo allemaal, ben terug uit een vakantie met kwakkel weer....
Maar het heeft mij goed gedaan.

Morgen begin ik terug te bloggen, want dit heb ik gemist hoor.

Lieve groetjes,

floeremutske

24-06-2007 om 13:53 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
09-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezing
Hallo bloggertjes,

Kom jullie allemaal eventjes slaapwel wensen, want morgen na de kiezing ga ik terug naar zee.
Hopelijk zal het daar een beetje warmer worden, want de voorbije week was niet alles, gemiddeld 16/17° en veel koude wind.

Aan alle nog veel veel bloggenot.


groetjes,
floeremutske

09-06-2007 om 23:31 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
23-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo bloggertjes,
Aangezien mijn PC aan vervanging toe is, zal ik zoveel niet meer op mijn blog kunnen komen.

Op 3 juni gaan wij voor een maand naar zee, Knokke, en dan komt misschien de nieuwe PC.

Ik bedank alle lieve bloggertjes die mijn blog zo regelmatig hebben bezocht en ook een woordje in mijn gastenboek hebben geschreven.

Ook lieve mensen wens ik jullie allemaal een mooie en leuke vakantie toe.

lieve groetjes,

floeremutske.

23-05-2007 om 21:30 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
>> Reageer (5)
17-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe schattig!!!!
Hallo bloggertjes,

Hond verzorgt tijgertjes in Chinees dierenpark

Drie tijgerwelpjes in een dierentuin in Oost-China hebben tegenwoordig een hondenleven. Niet dat ze het slecht hebben, maar een hond heeft zich opgeworpen als hun moeder.

Het dierenpark Jinan Paomaling in de provincie Shandong, dat de verstoten welpjes vooralsnog Een, Twee en Drie noemt, gaat ervan uit dat het teefje - genaamd Huani - nog ongeveer een maand voor de tijgertjes kan zorgen. Daarna hebben ze meer moedermelk nodig dan Huani kan produceren. Huani, die ook een eigen pup heeft, heeft zich al vaker over kleine tijgers ontfermd.

Eerder zijn de kleine tijgers met hondenurine ingesmeerd om Huani te laten denken dat ze haar eigen jongen verzorgde, maar inmiddels is ze zo gewend aan tijgerwelpjes dat dat niet meer nodig is. (novum)
17/05/07

17-05-2007 om 16:54 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van een desilussie gesproken......
Hallo bloggertjes,

 "Waarom ik mijn secretaresse ontslagen heb..."
 
 Ik werd 's morgens gedeprimeerd wakker, omdat het mijn
 verjaardag was en ik dacht: Alweer een jaartje ouder.
 Nadat ik me had gewassen en geschoren ging ik richting
 ontbijt met de gedachte dat mijn vrouw me met een dikke kus
 zou feliciteren.
 
 Aan tafel zat mijn vrouw zoals gewoonlijk de krant te lezen
 en zei geen woord. Ik schonk me zelf een kop koffie in en
 dacht bij mijzelf: Ze is het vergeten maar zo meteen komen de
 kinderen en die zingen samen "Happy Birthday" en komen met
 een leuk kadootje.
 
 Genietend van de koffie wachtte ik op de kinderen.
 Uiteindelijk kwamen de kinderen: Ook niets!
 
 Het was inmiddels laat geworden. Ik greep mijn jas en verliet
 nog gedeprimeerder het huis en ging op weg naar kantoor. Op
 kantoor aangekomen begroette mijn secretaresse me met een
 glimlach, feliciteerde me met mijn verjaardag en haalde een
 kop koffie. Ik begon me al een stuk beter te voelen. Later in
 de morgen kwam mijn secretaresse op mijn werkkamer en zei :
 Je bent jarig vandaag, zullen we samen gaan lunchen? Met de
 gedachte dat ik me dan nog beter zou gaan voelen zei ik: Dat
 is een goed idee.
 
 We sloten het kantoor af en omdat ik jarig was zei ik tegen
 mijn secretaresse: waarom gaan we niet naar een leuk tentje
 buiten de stad in plaats van de gebruikelijke McD. Zo
 gevraagd, zo gedaan. We gingen naar een leuk klein
 restaurantje even buiten de stad. We dronken een paar
 aperitiefjes en hadden een heerlijke lunch.
 
 Op weg terug naar kantoor zei mijn secretaresse dat het
 vandaag niet druk was op kantoor en ze stelde me voor om mee
 te gaan naar haar flatje om nog wat te drinken. Dat klonk
 goed, dacht ik en mijn humeur begon aardig op te klaren.
 
 Na een paar drankjes zei ze tegen mij: Neem me niet kwalijk,
 ik wil even wat makkelijkers aan trekken, ik ben zo weer terug.
 
 Na zes minuten ging haar slaapkamer open, ze kwam binnen
 met een grote verjaardagstaart en in haar kielzog volgden mijn
 vrouw en kinderen
 

 .........en ik zat op de bank met alleen mijn sokken nog aan.


groetjes,
floeremutske

17-05-2007 om 16:49 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby's
Hallo bloggertjes,

Kinderopvang verstopt baby's in opslagkamer tijdens inspectie

Een centrum voor kinderopvang in het Amerikaanse Tennessee moet de deuren sluiten nadat bleek dat een aantal baby's verstopt werden tijdens een inspectie. Een werknemer verstopte de kinderen mogelijk omdat er onvoldoende personeel aanwezig was.

Opslagkamer
Toen de inspecteur aankwam, was er slechts één toezichthouder aanwezig voor acht baby's. Dat is in strijd met de wetgeving van de staat Tennessee. Daarom verstopte de toezichthouder drie baby's in de opslagkamer. De baby's zaten in hun speelbox en vervolgens legde ze er een doek over. Op de deur van de kamer bevestigde ze een bord met de tekst: 'Privé kinderopvang, niet betreden'.

Licentie
Twee baby's huilden tijdens de inspectie en wekten argwaan bij de inspecteur. Toen hij de baby's vond, deed de toezichthouder alsof ze niet wist dat ze daar waren. "Als er brand was uitgebroken, was de brandweer waarschijnlijk niet in die kamer gaan kijken", zegt een woordvoerder. De licentie van het opvangcentrum werd meteen ingetrokken. Momenteel wordt nog onderzocht of er sprake is van kindermisbruik. (hln)
16/05/07 15u59

16-05-2007 om 20:19 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuke foto
Hallo bloggertjes,


11-05-2007 om 17:31 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk hé
Hallo bloggertjes,

Deze twee panda's kunnen er weg mee. Zich voortplanten is trouwens het beste wat deze beren kunnen doen, want het is een fel bedreigde diersoort.

11-05-2007 om 17:24 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Pizza-wens terdoodveroordeelde postuum ingewilligd

Philip Workman.
De laatste wens van de Amerikaanse terdoodveroordeelde Philip Workman is postuum nog vervuld geraakt. Workman wilde zijn laatste avondmaal (een vegetarische pizza) wegschenken aan alle daklozen in de buurt. De gevangenisdirectie in Nashville verbood dat (“wij zijn geen liefdadigheidsinstelling”), maar vrijwilligers uit de buurt hadden wel oren naar het verzoek. Dat staat in de Britse krant The daily mail.

Genoeg pizza's
Enkele uren na zijn terdoodveroordeling stapten tientallen vrijwilligers binnen bij daklozencentra met gedoneerde pizza’s. “Philip Workman probeerde nog een goede daad te stellen, maar niemand wilde hem helpen”, zegt Donna Sprangler. Samen met wat vrienden kocht ze 150 pizza’s, goed voor zo’n 900 euro.

In het Oasis Center, waar probleemjongeren worden opgevangen, arriveerden 17 pizza’s en ook bij Rescue Mission, een daklozenorganisatie, waren er genoeg pizza’s om de mensen voor een tijdje te voeden.

Zelf een dakloze
Workman werd tot de doodstraf veroordeeld wegens zijn overval op een eetcafé in Memphis in 1981 en de moord op een politieluitenant. Workman was toen dakloos en onder invloed van cocaïne. Hij is altijd blijven beweren dat de luitenant gedood werd door een politiekogel. Workman werd woensdag geëxecuteerd met de dodelijke injectie. (hln)
 
11/05/07 16u45

11-05-2007 om 17:16 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Elke 30 seconden een scheiding, elke 25 seconden een abortus

Het gaat steeds slechter met families in Europa, vindt het Europese Instituut voor Familiebeleid IPF. Mensen trouwen minder, scheiden vaker en plegen alsmaar meer abortussen. Momenteel vindt elke dertig seconden een scheiding plaats, elke 25 seconden een abortus.

Momenteel vindt elke dertig seconden een scheiding plaats, elke 25 seconden een abortus. De scheidingen raakten 21 miljoen kinderen gedurende de jongste vijftien jaar.
De organisatie klaagde woensdag haar nood in het Europees Parlement in Brussel. „De vooruitzichten voor een familie in Europa verslechteren op een zorgelijke manier”, zei voorzitter Lola Velarde.

Het zorgelijkst is volgens haar dat de meeste landen zich de laatste 25 jaar amper bewust zijn van familiezaken. De organisatie vraagt de EU meer prioriteit voor een familie-georiënteerde aanpak, bijvoorbeeld door kinderopvang en een gelijke kinderbijslag in Europa.

Families in Europa zijn nu verdeeld in een eerste en tweede klasse, bespeurt de organisatie uit Oslo. Een gezin met twee kinderen in Luxemburg krijgt 687 euro per maand bijslag, terwijl hetzelfde gezin in Spanje maar 48 euro per maand ontvangt. In Letland is dat zelfs maar 19 euro. (anp/hln).

groetjes,
floeremutske
10/05/07 07u11

10-05-2007 om 16:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burn-out bij honden.......
Hallo bloggertjes,

Steeds meer honden met burn-out

Sommige baasjes eisen te veel van hun hond.
Steeds meer honden hebben last van buik- en hoofdpijn. Ze lijden onder de stress en hebben last van een burn-out. "De baasjes liggen vaak aan de oorzaak van het probleem. Ze eisen steeds meer eisen van hun viervoeter, zegt Linda Hornisberger van de dierenkliniek in Bern.

Gelijkaardige symptomen
"Of de dieren leven in te kleine kleine ruimtes in de steden. Ze kunnen onvoldoende bewegen en hebben ook last van andere honden in hun buurt." Soms gaat de burn-out van de baasjes over op de hond. Volgens Hornisberger zijn de symptomen van een burn-out bij mensen en honden gelijkaardig. "Ze likken te vaak hun vacht, waardoor er vlekken verschijnen, eigenlijk net als mensen die hun nagels bijten", besluit Hornisberger, meldt ananova.com. (hln)


groetjes,
floeremutske

10-05-2007 om 15:59 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!