Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
crika
blog.seniorennet.be/crika
Liefde is de bron van het leven

08-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cafeïne!
Hallo bloggertjes,

Cafeïne goed voor geheugen van vrouwen

Het drinken van minstens drie kopjes koffie (of zes kopjes thee) per dag heeft een beschermend effect op het geheugen van vrouwen ouder dan 65 jaar in vergelijking met zij die slechts één kopje of minder nuttigen. Dat blijkt uit een studie die vandaag gepubliceerd wordt in het gespecialiseerde tijdschrift 'Neurology'. Samen met de universiteit van Lissabon onderzocht het Franse Nationale Instituut voor de Gezondheid en Medisch Onderzoek Inserm de relatie tussen cafeïneconsumptie en de 'cognitieve' intellectuele prestaties (geheugen, taal, logica...) bij 4.197 vrouwen en 2.820 mannen van 65 jaar en ouder.

Beschermend effect
Het team van Karen Ritchie stelde samen met neurowetenschapper Alex de Mendonça van de universiteit van Lissabon een statistisch model op. Dat vertrok van de gegevens die vier jaar lang waren ingezameld in Montpellier, Dijon en Bordeaux bij een cohorte van meer dan 7.000 mensen. Nadat rekening was gehouden met andere factoren die de cognitieve prestaties kunnen beïnvloeden (zoals leeftijd, opleiding, cardiovasculaire ziektes en depressies), toonde dit mathematische model aan dat cafeïne een beschermend effect had, maar enkel bij vrouwen.

Impact
"Ons model toont heel duidelijk aan dat cafeïne een impact heeft op het functioneren van de hersenen van vrouwen", stelt Karen Ritchie. Nu is de vraag natuurlijk waarom cafeïne enkel vrouwen beschermt. "Het is mogelijk dat vrouwen en mannen op een andere manier cafeïne metaboliseren of dat er een hormonale interactie is", suggereert de onderzoekster. Vooraleer bepaald kan worden of een therapie op basis van cafeïne nuttig is, moet eerst het biologische mechanisme verklaard worden, aldus Ritchie.

Alzheimer
Cafeïne zou geen effect hebben op het uitbreken van de ziekte van Alzheimer, zo blijkt uit de studie. Om de relatie tussen cafeïne en Alzheimer beter te bestuderen, moet het onderzoek nog twee jaar voortgezet worden aangezien "het waarschijnlijk is dat cafeïneconsumptie geen rol speelt in het uitbreken van de ziekte maar wel in het vorderen van de ziekte", zo besluit de onderzoekster. (AFP/hln)
06/08/07 22u00

08-08-2007 om 22:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Zwemmen is beste schoonheidstraining

Zwemmen kweekt spieren en modelleert elk figuur.
Aquaspinning verbetert het uithoudingsvermogen.

De zomer is de beste moment om te zwemmen. Als het weer meezit, kunnen er baantjes in openlucht getrokken worden. Wie op zoek is naar een gestroomlijnd figuur en spieren wil kweken, heeft met zwemmen de sport bij uitstek gevonden.
Een training in het water is uitstekend voor het lichaam. Water maakt de gewrichten soepeler en vermindert de risico’s op spierletsels. Nog belangrijker: na een sessie watersport voel je je net zo relaxed als na een lange massage.

Betere doorbloeding
De waterstroom masseert in één richting langs het lichaam. Dit stimuleert de bloedcirculatie en is net wat we nodig hebben voor die vervelende cellulitis. Zwemmen houdt bovendien de spieren soepel, bevordert de bloedcirculatie en verbetert de hart- en longcapaciteit.

Calorieverbruik

Een half uurtje rustig zwemmen is al goed voor 140 Kcal. Zwem je op volle kracht, dan verbrand je 413 Kcal. Even ter vergelijking: kijk je een half uur televisie, ben je 35 Kcal kwijt.

Sporten
Geen zin om zelf baantjes te trekken? Tegenwoordig bestaan er een heel gamma onderwatersporten die je normaal op het droge doet. Door ze in het water te doen, verbrand je vaak dubbel zo veel calorieën. Steppen onder water, aquaspinning op een hydrobike die op de bodem van het zwembad staat, aquajogging, kick&punch of waterhockey verbeteren de algemene conditie en stroomlijnen elk figuur.
08/08/07 10u53

08-08-2007 om 22:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcoholtest......
Hallo bloggertjes,

Canadees eet sokken op om alcoholtest te ontlopen

Een dronken jonge Canadees heeft naar wel zeer eigenaardige methodes gegrepen om een alcoholtest te ontlopen. Hij at zijn sokken op en dompelde zijn hoofd in de toiletpot om niet in het zakje te moeten blazen.

De politie van Walkerton in de provincie Ontaria pakte de 19-jarige chauffeur op toen hij met gedoofde lichten op een landweg reed. Terwijl één van de agenten alles in gereedheid bracht om een alcoholtest uit te voeren, slikte de man zijn lenzenvloeistof in en propte hij een stuk hemd en zijn sokken in de mond.

Er ontstond een handgemeen en de politie moest pepperspray gebruiken om de jongen te kalmeren. Hij werd opgepakt en opgesloten. Maar de dronken Canadees schopte nog meer herrie door in zijn cel zijn hoofd in de toiletpot te stoppen, allemaal om de alcoholtest te ontwijken. De tiener moet in oktober voor de rechtbank verschijnen. (afp/hln)
08/08/07 20u27

08-08-2007 om 22:01 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensueel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

07-08-2007 om 00:15 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liegen!
Hallo bloggertjes,

We liegen ons te pletter

Twee derde van de mensen liegt tegen vrienden, familie en collega's, en de rest waarschijnlijk ook, blijkt uit onderzoek van een Britse verzekeraar.

Ruim 2.000 mensen werden gevraagd mee te doen aan een enquete over liegen. Seks en liefde blijken de twee belangrijkste redenen voor mensen om de waarheid niet te vertellen. Ook op de werkvloer lijkt dit volledig geaccepteerd. Het begint immers al bij de CV die bij elkaar wordt verzonnen. "Of het nu om je cv of het onderhandelen over je salaris gaat, liegen lijkt er gewoon bij te horen", zegt Paul Nicholson, sociaal psycholoog.

Zorgelijk
De leugenaars lijken vooral aan zichzelf te denken: 62 procent van de ondervraagden liegt om 'een beter leven' te krijgen, schrijft de Daily Mail.

De Britse verzekeraar Royal & Sun Alliance noemt de resultaten zorgelijk. "Fraude kost de industrie jaarlijks ruim twee miljoen euro en uiteindelijk zijn het de mensen zelf die hiervoor op moeten draaien", zegt John Beadle van Royal & Sun. (anp/hln)
03/08/07 14u32

07-08-2007 om 00:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven !!!!
Hallo bloggertjes,

Wat een geluk voor die vrouw dat er zoveel medische voortuigang wordt geboekt.

Duitse vrouw leeft jarenlang met potlood in hoofd

Een 59-jarige Duitse vrouw heeft jarenlang geleefd met een stuk potlood in haar hoofd. Het stuk potlood werd nu eindelijk met succes verwijderd. Dat meldt de Duitse krant Bild.

Geen schade
Op vierjarige leeftijd viel de vrouw, terwijl ze het potlood vasthield. Een stukje verdween in haar hoofd, maar richtte geen ernstige schade aan. Niemand durfde de operatie uit te voeren, maar met moderne technieken was de operatie nu wel mogelijk.

Vastgegroeid
De dokters haalden bijna acht centimeter potlood uit het hoofd van de vrouw. Ze lieten een klein stukje van twee centimeter zitten, omdat het was vastgegroeid. De vrouw had door het potlood haar hele leven al last van hoofdpijn en bloedneuzen. (tlg/hln)
06/08/07 14u19

06-08-2007 om 23:59 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPGEPAST !!!!
Hallo blogertjes,

Aansteker ontploft in oververhitte auto

In Hong Kong is een aansteker die in een auto lag, ontploft. De auto stond in de zon en had een temperatuur van 35 graden bereikt. De eigenaar van het voertuig legt altijd een aansteker op het dashboard. De aansteker ontplofte net op het moment dat Wong naar zijn auto aan het wandelen was. "Ik heb geluk gehad, ik had blind kunnen zijn als ik in mijn wagen zat."
06/08/07 17u15

06-08-2007 om 23:51 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een snoepertje
Hallo bloggertjes,

Finse eekhoorn steelt minstens twee keer per dag snoep

In Finland is een eekhoorn verslaafd geraakt aan chocolade. Het diertje bezoekt minstens twee keer per dag een winkel waar hij aan de haal gaat met chocolade eieren van Kinder Surprise. "Hij neemt altijd dezelfde chocolade. De rest lijkt hem niet te interesseren", zegt de eigenaar van de winkel in Jyvaskyla.

In de eitjes van Kinder Surprise zit ook een verrassing. "Hij neemt voorzichtig de verpakking weg, eet de chocolade op en verlaat de winkel met het speelgoed. Helaas laat hij zijn afval wel altijd liggen." (hln)
03/08/07 11u59

03-08-2007 om 22:56 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
27-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOOI
Klik op de afbeelding om de link te volgen

27-07-2007 om 22:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (21 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

27-07-2007 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Superstud.....
Antonio Banderas volgende
Antonio Banderas, (echte naam José Antonio Dominguez Bandera) geboren op 10 augustus 1960, wou het als prille twintiger helemaal maken in de Spaanse filmindustrie. Zonder een duit vestigde hij zich in Madrid waar hij de belangstelling wekte van regisseur Pedro Almodovar. Banderas speelde er in verschillende films van de bekende filmmaker. Antonio besloot begin jaren negentig om Spanje achter zich te laten. Zijn carrière in Hollywood leverde hem geen windeieren op. Hij scheidde van zijn Spaanse vrouw en trad in 1996 met de oudere Melanie Griffith in het huwelijk. Banderas speelde onder meer in uiteenlopende films als The Mambo Kings, Madonna: Truth or Dare, The House of the Spirits, de actiethriller Desperado, Assassins (met Sylvester Stallone), en de musical Evita (met Madonna). Ook speelde hij de gemaskerde superheld Zorro in The Mask of Zorro. Banderas mag zich de beroemdste Spaanse acteur ter wereld noemen. Een deel van zijn inkomen investeert hij in ondernemingen die Andalusische producten op de markt brengen.

26-07-2007 om 00:05 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parende egels
Hallo bloggertjes,

Parende egels veroorzaken nachtlawaai in Duitsland

Lawaaierige egels in Bremen.
Twee egels hebben in het Duitse Bremen voor onrust gezorgd. Mensen belden de politie omdat ze rare geluiden hoorden in de tuin. De politie rukte uit met zaklampen en trof na wat zoeken twee parende egels aan.

Luid gesnuif
"De twee waren bezig om hun nageslacht te verzorgen", aldus een woordvoerder van de politie. "Al die toeschouwers tijdens hun daad maakte hen weinig uit. Sterker nog, ze gingen alleen maar harder te keer." Het paringsseizoen van egels loopt van april tot september. Het voortplanten gaat gepaard met zeer luid gepuf en gesnuif, meldt fok.nl. (hln)
25/07/07 17u28

25-07-2007 om 23:45 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven
Hallo bloggertjes, Verdwenen hond 3.000 kilometer van huis gevonden De hond van Shirley Lowry verdween toen zij in mei van dit jaar even een winkel was binnengegaan in haar woonplaats Woy Woy, ten noorden van Sydney aan de Australische kust. Ze plaatste oproepen in de plaatselijke kranten om hem terug te vinden, maar kreeg geen reactie. Microchip Geen wonder, want deze week werd Rusty drieduizend kilometer van huis teruggevonden in Darwin, de noordelijkste stad van Australië. Omdat hij daar rondzwierf werd hij opgepakt en naar een asiel gebracht. Daar kon hij aan de hand van een onder zijn huid aangebrachte microchip worden geïdentificeerd. Donderdag wordt hij op het vliegtuig naar huis gezet. "Ik kan niet geloven dat ik mijn kleine makker terug zal zien", zei Lowry. "Dit toont maar weer eens aan hoe goed het is om je hond te laten chippen." Hoe Rusty in het tropische Darwin terecht is gekomen blijft een raadsel. Aan zijn poten te zien heeft hij de afstand niet lopend afgelegd. (novum)

25-07-2007 om 23:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Roken beïnvloedt timing menopauze

Roken beïnvloedt de timing van de menopauze. Wie rookt of gerookt heeft, heeft meer kans om een vroege menopauze te hebben. Ook passieve rokers verhogen hun kansen op een menopauze voor hun 45ste verjaardag. Dit melden Noorse onderzoekers in het tijdschrift BLC Medical Health, zo zegt het Britse persagentschap Reuters. Een vroege menopauze verhoogt de kans op osteoporose en hartziekten.

Tien procent
De onderzoekers onderzochten 2.153 vrouwen van 59 en 60 jaar. Tien procent van hen had een ‘vroege’ menopauze, die begon voor hun 45ste verjaardag. Een vierde ervan waren vrouwen die nog steeds rookten, bijna 30 procent had gerookt en 35 procent rapporteerde passief meeroken.

Ruim 10 procent van deze groep (of 1 procent van de onderzoeksgroep) had dus een vroege menopauze zonder te roken. Dit illustreert de invloed van sigaretten op de timing van de menopauze, concludeert onderzoeksleidster Thea Mikkelsen van de Universiteit van Oslo.

Niet onomkeerbaar
Een rokende vrouw heeft 60 procent meer kans op een vroege menopauze dan een niet-rokende vrouw. Zware rooksters hadden dubbel zoveel kans. Vrouwen die gerookt hebben, maar al meer dan tien jaar gestopt waren voor hun menopauze hadden 87 procent minder kans op een vroege menopauze. Dit toont aan dat mogelijke schadelijke effecten van roken niet onomkeerbaar hoeven te zijn.

Geen link met koffie
Weduwen en vrouwen met een zwakke gezondheid hebben meer kans op een vroege menopause. Getrouwde vrouwen, vrouwen die sociaal actief zijn en vrouwen met een diploma hebben minder kans, wellicht omdat ze relatief gezien minder roken. Er werd geen link gevonden tussen een vroege menopauze en passief roken, alcoholconsumptie of koffieverbruik. (hln)
 

22-07-2007 om 18:43 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven

Hallo bloggertjes,

Amsterdammers vallen zwanen aan met speren

Een groep mannen, vrouwen en kinderen heeft vandaag in Amsterdam een aantal zwanen belaagd met speren. Een van de vogels werd in de kop geraakt en viel in het water aan de Westerdoksdijk. De zwaan is opgehaald door de dierenambulance, waarna de dierenarts het beest heeft moeten afmaken. Dat meldt de Nederlandse politie.

Omstanders kwamen rond 13.00 uur af op het gekrijs van de zwaan. Daarop gingen de daders er in twee auto's vandoor. Beide voertuigen hadden volgens hen een Oost-Europees kenteken. Van de belagers ontbreekt nog ieder spoor. Een motief is nog onbekend. (novum/hln)
21/07/07 15u53

22-07-2007 om 18:39 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIKKE PECH!!!
Hallo bloggertjes,

Dat is nu eens pech hebben....

Man stuurt detective achter dochter aan en betrapt eigen vrouw

Een Israëliër die het overspel van zijn dochter wilde bewijzen, heeft daarbij in zijn eigen vel gesneden. De man stuurde een detective achter het meisje aan, maar kwam vreemd genoeg te weten dat zijn eigen vrouw hem bedroog.

De vader stuurde, op vraag van zijn schoonzoon, een privédetective achter het meisje aan om haar ontrouw te bewijzen. Na het onderzoek van de detective bleek het meisje onschuldig te zijn, maar de onderzoeker had wel bewijzen dat de vrouw van zijn opdrachtgever vreemd ging. Hij slaagde erin foto's te nemen van het koppel.

"Ik probeerde het huwelijk van mijn dochter te redden, maar eigenlijk ben ik het die gered werd van een slecht huwelijk," zegt de man, die momenteel in een scheiding
verwikkeld is.
 
22/07/07 15u54

22-07-2007 om 18:36 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige foto
Klik op de afbeelding om de link te volgen

17-07-2007 om 00:23 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een KNUFFEL al niet doet!!!
Hallo bloggertjes,

Overvaller eist groepsknuffel

(archieffoto)
Een gewapende overvaller die op een barbecue binnenviel, heeft zich tijdens zijn activiteit bedacht en vroeg plots om een knuffel. De gasten zaten allemaal samen in de veranda aan de achterkant van een huis in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC. De overvaller is via een open poort binnengeraakt. Hij richtte het vuurwapen tegen het hoofd van een veertienjarige gast en schreeuwde: "Geef me jullie geld of de jongen gaat eraan!".

Glaasje wijn
Een van de andere gasten wou de nerveuze sfeer wat breken en bood de overvaller spontaan een glaasje wijn aan. Die dronk ervan en antwoordde "dat het verdomd goede wijn was". De man dronk dan nog een glaasje en at ook wat van de kaas die op tafel stond. Na enkele minuten stak de man zijn vuurwapen zelfs weg en vroeg hij plots om een knuffel. Alle aanwezigen op het feestje knuffelden de man en vervulden ook zijn laatste eis: een groepsknuffel.

Weg
De man liep daarna gewoon weg, met zijn glas wijn nog in de hand. Verder raakte niemand gewond of werd er niets gestolen. "We geloven best dat dit een echte overval was", vertelt een politieagent. "Al begrijp ik wel niet waarom ze de man tijdens de knuffel niet hebben overmeesterd en uitgeleverd aan ons". (hln)
16/07/07 16u06

17-07-2007 om 00:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
14-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet goed gelezen
Hallo bloggertjes,

Met 100.000e bezoeker was ik wel een paar duizend verkeerd. Sorry hoor, zal voor nog heel wat later zijn die 100.000.

groetjes,
floeremutske

14-07-2007 om 16:12 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intolerantie!!!
Hallo bloggertjes,

Wat een onverdraagzaamheid er tegenwoordig toch is, niets kan nog verdragen worden....

Luidruchtige peuter uit vliegtuig gezet

Een jonge moeder en haar 19 maanden oude zoontje zijn uit een vliegtuig van Continental America gegooid omdat de peuter te luidruchtig was, zo melden Amerikaanse televisiezenders. Wie de straf te wreed vindt: het vliegtuig stond nog op het tarmac van de luchthaven van Houston, Texas, toen het duo werd verwijderd.

Babbelziek
De kleine knaap zat op de schoot van mama, tuurde door het venster, wuifde naar een ander vertrekkensklaar vliegtuig en riep het toe "Dag vliegtuig". Dat laatste was er voor de stewardess van de Continentalvlucht te veel aan. Nadat zij de vrouw had aangemaand, haar nageslacht stil te houden, wat door de jonge spruit niet werd nagevolgd, stelde de hostess voor de "luidruchtige" kleuter een middeltje tegen allergieën toe te dienen waarvan de gebruiker moe en slaperig wordt.

In slaap gevallen
Mama weigerde pertinent deze medische ingreep, waarop de stewardess naar de piloot trok om zich te beklagen over een "passagier die haar had bedreigd". De piloot stuurde het vliegtuig naar de instapgate, waar moeder en zoon dwingend verzocht werden, het toestel te verlaten. Ook nu deed het de stewardess terroriserend jongetje weer moeilijk: hij was intussen namelijk gewoon in slaap gevallen. (belga/hln) .

14-07-2007 om 14:40 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!