Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
v8x
blog.seniorennet.be/v8x
Liefde is de bron van het leven

28-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezondheid - Bewegen
Hallo bloggertjes,

Bewegen om te genezen

Doe toch aan sport, dat is gezond! Allemaal goed en wel, maar wat bij suikerziekte, artrose, hart- en vaatziekten, osteoporose,...? Voor elk probleem bestaan er activiteiten die de symptomen verlichten, de kans op hervallen verkleinen, de conditie bijspijkeren en het moreel opkrikken. Samen met bewegingsspecialist dokter Tony Swinnen overlopen we de mogelijkheden, probleem per probleem.

Er bestaan echt geen maatregelen die op evenveel vlakken een gunstige invloed hebben als bewegen", zegt dokter Tony Swinnen die van de noodzaak van beweging zijn stokpaardje heeft gemaakt. "Onderzoek wijst uit dat de meeste mensen het nut van beweging wel inzien, maar nauwelijks de helft past het effectief toe. De voornaamste beweegredenen om het wél te doen, zijn ontspanning en sociaal contact. Daar is niets op tegen, maar wil men er op gezondheidsvlak voordeel van ondervinden, dan is de regelmaat veel belangrijker dan de intensiteit. Regelmatige lichaamsbeweging komt zowel de lenigheid, de spierkracht als de uithouding ten goede. Een matig effect bekomt u reeds door te wandelen tegen 5 km/uur, te fietsen tegen 10 km/uur of met een balspel. Een uitgesproken effect is merkbaar bij regelmatig wandelen tegen 6 km/uur, fietsen tegen 13 tot 16 km/uur of zwemmen. Maar ook een keer vaker de trappen nemen in plaats van de lift, de boodschappen te voet doen of in de tuin werken is gezond. Als je luistert naar je lichaam, is er geen enkel geneesmiddel dat zo veelzijdig op de gezondheid inwerkt als bewegen!"

Bij diabetes

Wat? Diabetes mellitus (suikerziekte) is een stofwisselingsziekte waarbij de lichaamscellen onvoldoende glucose kunnen opnemen. Die glucose hebben ze nodig als energiebron. Bij diabetes type 1 is de oorzaak een tekort aan het hormoon insuline, bij type 2 is er wel voldoende insuline, maar is deze onvoldoende werkzaam. Type 2 komt veel vaker voor dan type 1 en gaat dikwijls samen met overgewicht. De behandeling is gericht op het bekomen en in stand houden van normale glucoseconcentraties in het bloed. Bij type 1 gebeurt dat door insuline-inspuitingen en aanpassing van de voeding. Bij type 2 volstaan soms voedingsaanpassingen, al dan niet aangevuld met glucoseverlagende tabletten of insuline-injecties.

Is de glucosewaarde in het bloed te hoog dan spreekt men van een hyperglycemie wat gepaard gaat met een droge mond, erg veel dorst, vaak plassen, hoofdpijn en vermoeidheid. Soms kan het glucosegehalte in het bloed te laag worden. Zo'n hypoglycemie uit zich door bleekheid, zweten, duizeligheid, trillen en een wazig zicht.

Invloed van beweging? Een actieve levensstijl vermindert de kans op het ontwikkelen van diabetes type 2 met 35 tot 50 % en is dus een belangrijke preventieve maatregel. Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op het lichaamsgewicht dat bij 80 % van de mensen met type 2-diabetes te hoog is.

Bovendien verbetert regelmatige lichaamsbeweging de werking van insuline. Bij type 2 zorgt dit er vaak voor dat minder tabletten of minder insuline moet gebruikt worden. De insulinebehoefte daalt gemiddeld met ongeveer 25 % als dagelijks minstens 30 minuten matig intensief wordt bewogen. De rol van beweging in de behandeling van diabetes wordt te vaak over het hoofd gezien. Het zou een vast onderdeel moeten vormen van de behandeling.

Tot slot speelt bewegen ook een belangrijke preventieve rol wat verwikkelingen (ogen, nieren, zenuwen,...) en bijkomende risicofactoren bij diabetes betreft (hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten,...).

Bewegingsadvies? Mensen met diabetes kunnen meestal zelf hun glucosewaarde bepalen. Dit is bij het sporten belangrijk om een inzicht te krijgen in het verband tussen voeding, medicatie en beweging. Hoe langer en intensiever er gesport wordt, hoe meer glucose wordt verbruikt. Wie dus meer gaat bewegen zal zijn voeding en/of zijn medicatie moeten aanpassen om geen hypoglycemie te ontwikkelen. In het begin is het raadzaam zich te laten begeleiden.

Frequentie, duur en intensiteit moeten zorgvuldig opgebouwd worden. Een halfuur per dag geldt als minimum. Dit halfuur kan wel in kleinere stukjes opgesplitst worden.

Welke sporten? Duursporten zoals wandelen, fietsen, zwemmen en roeien (onder begeleiding), tai chi en dansen zijn zeker geschikt. Beschikt u over een degelijke conditie en hebt u geen last van gewrichtsklachten dan kunt u kiezen voor volleybal of andere teamsporten, tennis, joggen, langlaufen, fitness of golf.

Welke sporten niet? Alle sporten waarbij een hypoglycemie tot gevaarlijke situaties kan leiden: (diepzee)duiken, bergbeklimmen, parachutespringen, alleen gaan zwemmen, kanoën of roeien. Wie reeds verwikkelingen heeft aan ogen of nieren, gevoelsafwijkingen of slagadervernauwing doet er goed aan de behandelende arts te raadplegen om samen te bepalen welke activiteit het meest geschikt is.

Tips

  • Overleg altijd eerst met uw arts als u intensief wilt gaan sporten.
  • Kies voor sporten in groep en breng de begeleider op de hoogte van uw ziekte.
  • Als u een hypo voelt opkomen, stop dan meteen en eet of drink iets dat snelle suikers bevat. Zorg dat u steeds snoep, druivensuiker of een frisdrank (geen light!) bij de hand hebt.
  • Als u alleen op pad gaat, laat dan iemand weten waarheen u gaat en rond hoe laat u terug zult zijn. Houd een identificatiebewijs op zak waarbij een kaartje zit dat melding maakt van het feit dat u diabeticus bent en welke behandeling u volgt.
  • Bepaal telkens voor het sporten uw glucosegehalte en sport nooit met een te lage of een te hoge bloedsuikerwaarde.
  • Draag degelijke schoenen en kousen zonder naad om wondjes aan de voeten te vermijden. Controleer uw voeten regelmatig en laat eventuele wondjes goed behandelen vooraleer u gaat sporten.
  • Spuit bij voorkeur geen insuline in de nabijheid van spiergroepen die u actief gebruikt bij het sporten.


28-12-2007 om 15:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
27-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aleen om naar te kijken
Klik op de afbeelding om de link te volgen

27-12-2007 om 22:52 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets wat mannen nu eens niet kunnen ...
Toch zo uitgebreid niet bedoel ik !!!
                   maar
Misschien wel met andere van hun onderdelen !!!

27-12-2007 om 21:27 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.surfend
0p internet surfen kennen wij toch allemaal wel  !!!
maar er eens echt naar kijken is toch ook altijd spectaculair ..
Kijk maar eens even !!.
en zo surfen wij straks allemaal 't nieuwe jaar in..
Nuchter genoeg hopelijk !!!
 

TIP bij zoom op volledig scherm klikken
       ook daar geluid op of aan zetten

27-12-2007 om 21:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven....
Goedenacht bloggertjes,

Barmeisje betrapt vriend in bed met haar moeder

Shelley Buddington kon haar ogen niet geloven.
Moeder Lesley (43) naast Andrew (22). Foto's News of the World.
Shelley Buddington beleeft ongetwijfeld nare kerstdagen. Het 22-jarige Engelse meisje betrapte haar vriend in bed. Niet eens met een andere vrouw, maar met haar bloedeigen halfnaakte moeder. In een bui van razernij plaatste Shelley een snel gemaakte foto van het overspel op de community site Facebook, zodat de hele wereld en natuurlijk de tabloid 'News of the World' (zie foto's) het kan aanschouwen. "Sommigen zullen misschien vinden dat je zo'n foto niet op het net zwiert. Maar is dit erger dan je vriend te betrappen met je moeder? Ik dacht van niet", stelt Shelley. En geef haar maar eens ongelijk. "Ik wou gewoon laten zien hoe onrespectvol ze waren tegenover mij."

Handen te koud
De nachtmerrie van Shelley, een barmeisje, begon toen ze onverwacht op bezoek ging bij haar 43-jarige moeder in Kingswood, Bristol. Shelley liet zichzelf in en kreeg meteen argwaan toen ze de Timberlands van haar vriend Andrew netjes op de voetmat zag staan. "Ik had meteen een slecht gevoel, omdat Andrew verondersteld was op zijn werk te zijn. Ik hoorde muziek op de eerste verdieping, dus sloop stilletjes naar boven. Toen ik de kamer naderde, hoorde ik gegiechel. Ik wist niet meteen wat te doen en hoopte dat ik verkeerd zat. Dat Andrew een boekenrek in de slaapkamer aan het maken was ofzo. Tot ik mijn moeder hoorde kreunen en erover klagen dat zijn handen te koud waren. Toen wist ik voldoende. Waarna ik kalm bleef, mijn gsm pakte en een foto trok."

Sms'jes van mama
"Grappig eigenlijk", vervolgt Shelley. "De twee zeiden helemaal niet van 'dit is niet wat het lijkt' ofzo. Andrew greep naar zijn boxershort en sloeg wit uit, mijn moeder stortte zich op mij alsof ik een papparazzo was. Ik schold hen verrot en liep al wenend weg." Shelley en Andrew waren al tien maanden samen. "Het ging erg goed", vond Shelley. "Hij was een vriendelijke jongen, die altijd bereid was mijn moeder te helpen. Hij kreeg af en toe sms'jes van haar, maar dat waren dan zogezegd klusjes die hij voor mama moest doen."

Niet goed in bed
"Met ons drieën gingen we ook enkele keren stevig uit. Andrew danste soms wel intiem met mijn ma, maar daar stelde ik me nooit vragen bij. Ze zweerden me dat dit de eerste keer was dat ze seks hadden, maar daar geloof ik niks van. Wat een loser is die Andrew. Bovendien was hij niet eens goed in bed. Mijn moeder kan ik misschien nog vergeven, al zal dat wat tijd vergen. Je hebt er maar één he, waar vriendjes komen en gaan. Al kan ik die foto maar niet uit het geheugen wissen." (hln/odbs)
25/12/07 10u35

26-12-2007 om 00:50 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedicht van A.Bekaert
Goedenacht bloggertjes,


MIJN  LIEFDE  VOOR  JOU !

Mijn hart dient als inkt,
enkel om jou te schrijven.
De woorden van mijn mond
zijn om jou te troosten.
Met een simpele handbeweging
veeg ik je problemen weg.
Mijn tranen dienen
om jouw schuldgevoelens
weg te wassen.
De strelingen van mijn hand
zijn alleen om jou te verwennen.

Want jij,
jij maakt
dat ik mij één voel
met de lucht die ik adem.

Jouw hand in mijn hand,
alsof we zo geboren werden.
Jouw mond op mijn mond,
alsof we met elkaar vergroeid zijn.
Jouw ogen houden mijn ogen vast,
alsof we één zijn.

26-12-2007 om 00:42 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.-40e br brbr.....

Goedenacht bloggertjes,

Russin vriest vast aan slagboom

Een Russische vrouw in de Siberische stad Tjoemen is bij dertig graden onder nul aan het metaal van een slagboom vastgevroren met haar blote hand. Dat weet 'De Telegraaf'.

De gepensioneerde vrouw lette even niet op en vroor onmiddellijk vast toen ze met haar blote hand even op de slagboom leunde. Een voorbijganger ontdekte de netelig positie waarin de vrouw verkeerde en belde een ambulance. Het ambulancepersoneel zaagde de slagboom door en met metaal en al werd de vrouw naar het ziekenhuis gebracht. Eenmaal in de warmte loste het probleem zich vanzelf op.

Handschoenen
In Siberië, waar het geregeld 40 graden vriest, leren de kinderen al van jongs af hoe ze met extreme koude moeten omgaan. Ze leren bijvoorbeeld dat ze niet uit een metalen beker moeten drinken, omdat hun lippen er dan aan vast vriezen. Passagiers in een vliegtuig krijgen vlak voor de landing in een Siberische stad te horen dat ze de trapleuning niet zonder handschoenen mogen aanraken. (svm

26-12-2007 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.late kerstroos
 
Na de feesten met deze lieve  schat nog wat nagenieten.


 

Visit www.hostdrjack.com


CLICK HERE!

25-12-2007 om 21:13 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mattis2 bij tante
Klik op de afbeelding om de link te volgen

24-12-2007 om 22:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrieskou
Hallo bloggertjes,

Zo krijg je het lekker warm

Gewapend met dikke jas en wollen muts trotseren we elke vrieskou. Heb je het ook zo koud en kan je maar moeilijk op temperatuur komen? Met deze handige warmteoppeppers is die klus zo geklaard.

Kruiden
Om warm te krijgen, kan je op de natuur rekenen. Kruiden werken genezend, maar stimuleren ook vaak de doorbloeding. Gember, ceder, kamfer, munt, eucalyptus, arnica, calendula, kaneel, den en geranium kunnen in kompressen op het lichaam worden gelegd. Een scheutje aromatische olie in een warm bad doen evengoed wonderen.
Een kopje kruidenthee drinken is misschien nog de beste instant oppepper. Denk aan kaneel, munt venkel, anijs, nootmuskaat, komijn, kardemom, kruidnagels, verse gember, peterselie of basilicum.

Tijgerbalsem

Al gehoord van de tijgerbalsemtruc? In het goedje zit kamfer en eucalyptus. Smeer eerst een laagje amandel-, sesam- of olijfolie, daarna breng je kleine beetjes tijgerbalsem aan. Zo ben je zeker dat de huid niet geïrriteerd raakt. Een warme badjas aan en de winteravond kan niet meer stuk.

Masseren
Even handig en bij momenten uiterst opwindend, is een warme massage. Goed voor de bloedcirculatie en het wegwerken van blokkades. De onderkant van de rug, aan de navel en de nieren want daar zitten een paar acupressuurpunten die het warmtebehoud bevorderen. Warm enkele druppels sesam- arnica- of massageolie op met wat gember. De warme olie dringt snel in en geeft nog meer warmte. Ook de kleintjes genieten van zoveel opwarming.

Warm bad
Een bezoek aan de sauna is uiteraard een goede remedie, maar dan moet je vaak nog naar buiten. Een warm bad zet ook al de bloedvaten open, stimuleert de doorbloeding, maakt de spieren soepel en voert gifstoffen af. De ideale temperatuur is 37 tot 38 graden, twintig minuutjes is ruim voldoende. Geen tijd om in het badwater te duiken? Een voetbadje werkt ook, etherische oliën zijn daarbij onmisbaar. Nadien kan je ze verwennen met een voetencrème. (lvl)


 

22-12-2007 om 23:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Likeurbonbons
Hallo bloggertjes,

Gevangenen krijgen geen likeursnoepjes met Kerst

De directie heeft dozen met likeurpralines aangeslagen in de gevangenis in Vänersborg. Er wordt gevreesd voor ellende als de gevangenen de pralines gaan opeten.

Alcoholverbod
Met de feestdagen in aantocht mochten de gevangenen een wenslijstje samenstellen. Ze kozen massaal voor likeurpralines. Cipers gingen in op het verzoek en kwamen terug met 25 dozen Aladdinchocolaatjes van het merk Marabou. "Maar gevangenen mogen geen alcohol drinken en dus ook geen likeurpralines eten", zegt Karin Eriksson aan de krant GT.

Minstens 32 pralines eten
De directie vreest dronken gedetineerden. Producent Kraft Foods reageert verontwaardigd. "Meen je dit echt of neem je me beet", reageerde Anders Carne. "Je moet al minstens 32 pralines eten om het effect te krijgen van een borreltje, een serieuze inspanning als je het mij vraagt", besluit de man van Kraft. (vsv)

22-12-2007 om 22:55 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan gebeuren....
Hallo bloggertjes,

Strand gestolen in Hongarije

Een volledig strand werd gestolen in Hongarije. Dieven gingen aan de haal met tonnen zand, strandcabines en speeltuigen. De manager van een pretpark wilde nog even een kijkje gaan nemen aan het strand maar hij kon zijn ogen niet geloven.

"Onwaarschijnlijk"
Meer dan zesduizend kubieke meter zand is verdwenen, net als de speeltuigen voor kinderen, de cabines en de houten winkeltjes. "Het is gewoon waanzinnig. Ik had het nooit voor mogelijk gehouden dat een gans strand gestolen kon worden. We hadden het net netjes opgeruimd voor de winter nu het seizoen voorbij is maar nu is alles gewoon verdwenen", zegt Etelka Repas. De politie is alvast begonnen met een zoektocht naar de stranddieven. (vsv

22-12-2007 om 22:52 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wachten op de lente

In deze gure dagen ,giet dit kindje al de lentebloeiers
het kunnen niet altijd mooie blote ""madammen "" zijn !
 

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

21-12-2007 om 22:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waarom poesjes soms te benijden zijn !

Want...
Wie zou er zoals hier soms geen lui poesje willen zijn ?
en genieten van die zachte warmte daar .



                Free Image Hosting at www.ImageShack.us

21-12-2007 om 11:48 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
19-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugd wordt te dik


Frisdrankproducenten geven games schuld voor dikke jeugd

De Amerikaanse vereniging van drankenproducenten (American Beverage Association) heeft fel gereageerd op een voorstel van de burgemeester van San Fransisco. Die wil een taks opleggen aan winkels die frisdranken verkopen. Dat geld moet dan naar projecten om zwaarlijvigheid bij kinderen tegen te gaan. De jongeren worden immers dik van frisdrank, vinden ze op het stadhuis.

De drankenproducenten reageren scherp. Als de overheid echt iets aan zwaarlijvigheid wil doen, moet de burgemeester gamebedrijven aanpakken, luidt het daar. Games zorgen er namelijk voor dat kinderen binnen blijven en daardoor minder calorieën verbranden. Dààrvan worden ze dik, vindt de vereniging van drankenproducenten.

19-12-2007 om 20:19 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige dieren
Klik op de afbeelding om de link te volgen

19-12-2007 om 01:01 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poesje 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen

19-12-2007 om 00:54 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lief...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

19-12-2007 om 00:52 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie tennis ,
Maar ook mooie meisjes
                en
Je kent die Anna wellicht ook wel ?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

17-12-2007 om 13:56 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beter dan de 4 musketiers
maar veel beter zo'n musketiersters
om mee te gaan .....???


 
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

16-12-2007 om 22:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!