Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
flupke
blog.seniorennet.be/flupke
Liefde is de bron van het leven

21-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeker iets vergeten aan te doen
Klik op de afbeelding om de link te volgen door verslaving aan PC

21-01-2008 om 23:08 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GreenPace
Goedenacht bloggertjes,

Greenpeace traceert Japanse walvisvloot en zet achtervolging in

12 januari 2008
Het fabrieksschip de Nisshin Maru van de Japanse walvisvloot vlucht 
weg van het Greenpeace-schip de Esperanza in het walvisreservaat in de 
Zuidelijke Oceaan. Na een achtervolging van 24 uur heeft de Esperanza 
de walvisvloot uit het jachtgebied verdreven.

Het fabrieksschip de Nisshin Maru van de Japanse walvisvloot vlucht weg van het Greenpeace-schip de Esperanza in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan. Na een achtervolging van 24 uur heeft de Esperanza de walvisvloot uit het jachtgebied verdreven.

Zuidelijke Oceaan – Na een intensieve zoektocht heeft Greenpeace de Japanse walvisvloot in de Zuidelijke Oceaan opgespoord. De walvisjagers voeren direct weg van het actieschip de Esperanza, dat de achtervolging heeft ingezet.

Als de walvisvloot weer begint met jagen zullen bemanningsleden van de Esperanza zich met rubberboten tussen harpoen en walvis wagen om de dieren te beschermen.

Update (13-01-08): Greenpeace verdrijft walvisvloot uit jachtgebied
Na een snelle achtervolging van honderden zeemijlen heeft Greenpeace vanochtend de Japanse walvisvloot uit het jachtgebied verdreven. Het actieschip de Esperanza achtervolgde 24 uur lang het fabrieksschip de Nisshin Maru tot over de 60 graden breedtezone – de grens van het gebied waarin de Japanse vloot walvissen bejaagt.

Japan wil dit jaar 935 dwergvinvissen en 50 bedreigde vinvissen doden. Dat is meer dan ooit onder het mom van wetenschappelijk onderzoek werd gejaagd. Greenpeace wil dat Japan zijn walvisvloot terugtrekt uit de wateren bij Antarctica en de jacht definitief staakt.

Vreedzame middelen
'We zullen alle vreedzame middelen aanwenden om dit te voorkomen', zegt Jetske Nagtglas (34), een Nederlandse rubberbootbestuurster aan boord van de Esperanza.

'Al vijfentwintig jaar bestaat er een internationaal verbod op de commerciële jacht op walvissen, maar daar hebben de Japanners lak aan. Onder het mom van wetenschappelijk onderzoek is het land al die tijd door blijven jagen. Voor dit zogenaamde onderzoek wil Japan deze periode meer walvissen doden dan ooit. De walvisjacht is onnodig, onrechtmatig en ongewenst.'


Karli Thomas, de expeditieleider op de Esperanza, zei het volgende tegen de bemanning van de Japanse walvisvloot over de marifoon:

'Ons schip en onze bemanning zijn hier in de Zuidelijke Oceaan om jullie jacht, waarbij jullie bedreigde dieren doden, te veroordelen. Wij eisen dat jullie onmiddellijk stoppen en terug naar Japan varen. 

  Wij worden gesteund door miljoenen mensen over de hele wereld die willen dat er gestopt wordt met jagen in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan. Ook de meeste Japanners zijn tegen de walvisjacht in dit gebied.

Jullie zogenaamde jacht voor wetenschappelijk onderzoek is bedrog. De resultaten van het onderzoek zijn door de Internationale Walvisvaart Commissie als waardeloos bestempeld.'


De Esperanza vertrok half november uit de wateren bij Japan. Greenpeace zal de walvisvloot zolang als nodig blijven hinderen bij de jacht.

Nieuw fabrieksschip
Japan heeft plannen voor een nieuw fabrieksschip waarmee het land de jacht voor tientallen jaren kan voortzetten. Dat schip, waarin walvissen worden geslacht en hun vlees verwerkt, heeft een grotere capaciteit dan het huidige. Te veel, naar blijkt. Het walvisvlees komt terecht in supermarkten, maar wordt nauwelijks verkocht.

Koelhuizen in Japan liggen vol met bevroren walvis. Greenpeace is een cyberactie gestart om de Japanse premier op te roepen inzichtelijk te maken hoeveel een nieuw schip - en het hele walvisjachtprogramma - het Japanse publiek gaat kosten.

Druk op Japan neemt toe
De internationale druk op Japan om te stoppen met jagen neemt toe. Japan had zich voorgenomen dit jaar ook 50 bedreigde bultruggen te vangen. Door toedoen van onder andere Greenpeace en Australië liet Japan dit voornemen varen.

Australië is fel tegen de walvisjacht en houdt in de gaten of Japanners ook walvissen doden in Australische wateren. Australië heeft een douaneschip naar de Zuidelijke Oceaan gestuurd om de jacht kritisch te volgen.

Zeereservaten
Walvissen worden niet alleen bedreigd door de jacht, maar ook door gevaren als klimaatverandering en vervuiling. De oplossing is een wereldwijd netwerk van zeereservaten waarin al het bedreigde zeeleven – inclusief de walvis – kan herstellen.

Jetske Nagtglas: 'Stoppen met de jacht is een eerste, cruciale stap. Meer dan tweederde van de Japanners is al tegen de walvisjacht bij Antarctica. De Japanse overheid moet luisteren naar haar eigen bevolking en direct een einde maken aan de jacht.' 

Stuur nu een actiemail aan de Japanse premier.

17-01-2008 om 00:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
14-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo prachtig
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo lief.......

14-01-2008 om 23:17 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vliegt met kerstboom.....
Goedenacht bloggertjes,

Duitser gooit kerstboom én zichzelf door raam

Een Duitser is samen met zijn kerstboom door het raam van zijn appartement op de derde verdieping gevlogen. Het gebeurde 's avonds laat toen de man zijn kerstversiering aan het afbreken was. Hij wilde zijn kerstboom naar beneden gooien, maar verloor toen zelf het evenwicht.

De man stortte zeven meter naar beneden en helaas wist de kerstboom zijn val niet te breken. Met zware hoofdwonden en in kritieke toestand werd hij naar het ziekenhuis gevoerd. "Op televisie loopt er momenteel een reclamespotje waarin mensen kerstbomen door het raam smijten", zegt een woordvoerder van de politie. "Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je jezelf erbij legt." (gb)

14-01-2008 om 23:14 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit van gehoord.....
Hallo bloggertjes,


Gyaru-meisjes terug in de mode

Oyagi gyaru, of de 'mannelijke meid'.
Ganguro-gyaru zijn zeer kenmerkend: ultrabruin, megablond én me veel witte make-up.
Banba, of Barbies.
De hime Gyaru of de 'prinsesjes'.
In Japan kennen de gyaru-meisjes een heropleving. "Niet door hun modestijl, wél omdat ze mode niet serieus nemen", aldus Co-Ed Magazine. De gyaru-meisjes worden gekenmerkt door een uitbundige, bijna cartooneske kleding- en make-upstijl. Haren worden geblondeerd of in pastelkeuren geverfd, glitter is alom tegenwoordig en Barbie dient als inspiratiebron.

Statement
Gyaru is een Japanse vervorming van het Engelse 'gal' of 'meid' en werd in de jaren '70 en '80 gebruikt voor tienermeisjes en jonge twintigers die zeer modebewust waren. Langzaamaan vervaagde de benaming en werd het toegepast op jonge meisjes die niet geïnteresseerd waren in een carrière of een huwelijk. Na een periode van 'kinderachtig' is de gyaru nu dus helemaal terug, als statement, dat spreekt voor zich.

Koepelnaam
Dé gyaru bestaat niet, het is een allesomvattende benaming. Elke stijl heeft een andere naam. Zo lijkt de ganguro gyaru met de zeer bruine huid en gebleekte haar nog het meest op Malibu Barbie. De banba heeft Barbie volledig als stijlicoon: glitter in de haren, stiletto's aan de voeten, neon in het haar, opvallende valse impers en gekleurde contactlenzen.

Prinses, cartoon of mannelijk?
Een 'oyajigyaru' is daar de absolute tegenpool van: ze kleedt en gedraagt zich zeer mannelijk. De echte mannelijke versie van gyaru heet gyaruo, de mannelijke banba is de manba. De gesofisticeerde versie is de 'onegyaru', de meest cartooneske is de kigurumin, die een soort pyjama's dragen en lijken op dieren of tekenfilmfiguurtjes.

Tot slot is er himegyaru: zij kleedt zich als een prinses, inclusief ingewikkelde kapsels. Hun haar kan zowel blond als bruin zijn, en meestal dragen ze zeer dure en exclusieve merken.

Niet meteen iets dat naar het Westen zal overwaaien, maar een gewaarschuwde vrouw is er twee waard! (edp)

14-01-2008 om 23:08 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.liedje van de franse president
           bloggertjes hoe de franse president "vlaamse leeuw zingt"
           maar blijkbaar nog last heeft van zijn laatste vrijpartij  hihi!
           van een haartje in zijn keel of zoiets ?
           en het bijna zo goed doet als Letherme" met zijn marseilaise
                      Krijg zomaar iets als premier of president
(wel even zangliedje links van blog B.Streisand stoppen, want zo'n duo trekt op niks!)


10-01-2008 om 18:40 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkere.....
Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel mooi

10-01-2008 om 01:05 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie lingerie
Klik op de afbeelding om de link te volgen Slaap wel

10-01-2008 om 01:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy
Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooie BH

10-01-2008 om 00:45 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.even wat goedmaken
Door de knappe lessen van een lieve vriend nu meer interactive  berichtjes .
Nu iets om vorig berichtje goed te maken
(wel  nu weer ffen de B.Streisand stoppen al zou dat duo misschien beter klinken.???)
Want dat meisje  kan ook nog zingen , en misschien nog veel meer ???
luister maar !!!.
 
 
 

Carla Bruni

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

CArla Bruni Tedeschi geboren (Turijn (Italië), 23 december 1968)

is een Italiaans-Frans model en singer-songwriter.

Ze is de vier jaar jongere zus van actrice Valeria Bruni Tedeschi.


 

10-01-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
09-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citaat + mopje
 Citaat  A.de Saint-Exupéry
Wat de woestijn mooi maakt ,is het feit dat hij ergens een waterput verschuilt.

 VOOR DE KIDS !
Een kikker en een duizendpoot hebben afgesproken in een restaurant
De kikker zit al een uur te wachten ,als de duizendpoot eindelijk binnenkomt
 'zegt die;"Sorry dat ik zo laat ben ,maar er hing een bordje voor de deur waarop stond
""VOETEN VEGEN"".

09-01-2008 om 13:58 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist U dat
Klik op de afbeelding om de link te volgen  De transistor al zestig jaar word !!!
Toen 3 onderzoekers van de Bell Labarotories er toen in slaagden
( kregen daarvoor de de nobelprijs voor natuurkunde in 1956)
de eerste werkende transistor te realiseren in december 1947
die toen enorm groot was , bijna zo groot als een mensenhand !!!

MAAR...
...als alle huizen sinds de jaren vijftig  zo verkleind waren  als de transistor nu ,
   je ze  alleen nog door een microscoop kon zien .

...als auto's evenveel in prijs gedaald waren ,
   een nieuwe auto vandaag één eurocent zou  kosten .

...er vandaag dertig miljoen transistors pakken op een speldenkop ?
...er jaarlijks ongeveer 10.000.000.000.000.000.000(=10 triljoen) transistors  worden         gemaakt.->dat is honderd keer het geschatte aantal mieren op aarde .
...in de tijd die een transistor nodig heeft om één keer dus aan en uit te schakelen of van 1>0 dus  het licht een afstand van  2,5 milimeter aflegt ?

(bron EOS)

09-01-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie meisjes
 die rollen over het scherm als 
de golfjes erachter maar het zijn
gelukkig Niet HUN maten die eronder staan


3333333

07-01-2008 om 17:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
05-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel sexy
Klik op de afbeelding om de link te volgen Droom zacht .....

05-01-2008 om 00:11 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (1)
04-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel sensueel
Klik op de afbeelding om de link te volgen Prachtig.....

04-01-2008 om 23:52 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie vrouwen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooie mode...

04-01-2008 om 23:45 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een slank sausje voor bij gerookte vis
Meng  6  eetlepels magere platte  kaas
met 2 eetlepels gehakte dille,
met 2 eetlepels honing ,en zout en peper
De bereiding op smaak brengen met scheutje citroensap
Serveren met volkorenbrood en gerookte zalm of forelfilets
Smakelijk


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

04-01-2008 om 13:19 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.to remember
De beste manier om af te vallen
is zoveel mogelijk eten wat je Niet  lust.
by A.Guiness.

03-01-2008 om 20:17 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.To remember
vandaag : in 2006 j.k.rowling schrijft haar 7e en laatste harry potter boek Image Hosted by ImageShack.us

03-01-2008 om 20:14 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lieve kleine kindjes

Ook weer z'n lief schatteke ,

Image Hosted by ImageShack.us

03-01-2008 om 19:48 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!