Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
rafa
blog.seniorennet.be/rafa
Liefde is de bron van het leven

22-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parfum
Droom lekker bloggertjes,


Vrouwen dragen minder parfum

Parfummoeheid is ingetreden. Volgens de New York Times kopen vrouwen minder geurtjes. Schaffen ze toch een nieuw parfum aan, dient dit niet langer om het andere geslacht te behagen, maar eerder om zichzelf te plezieren.

Dalende verkoop
Al neemt het aantal geurflesjes en flacons elk jaar toe, de uiteindelijke verkoop daalt. In 2002 werd er nog voor ruim 2 miljard dollar verkocht. In 2007 daalde dat naar 1,97 miljard.

In 2003 zei nog 13% van de 9.800 ondervraagde vrouwen dat ze geen parfum droegen, in 2007 was het toegenomen tot 15%. In werkelijkheid komt dat op twee miljoen vrouwen neer.

58% van de ondervraagden koopt nog steeds parfum, maar gebruikt minder verschillende geuren. Blijkbaar maken we eerst het flacontje in de badkamer netjes op.

Redenen
Waarom hebben we er genoeg van? Volgens de krant worden we letterlijk overspoeld door geuren. Ook zou het ruiken van andermans' luchtje, sociaal onacceptabel zijn. Wie een geur achterlaat, doet inbreuk op de persoonlijke ruimte van zijn medemens. Net als het constante gerinkel van mobiele telefoontjes of de rook van sigaretten.

Cadeau

Steeds minder mannen kopen een parfumflesje voor hun liefste. De dames doen het liever zelf, zo blijkt uit het onderzoek van de Times. Reden? Ze willen liever geen geurspoor achterlaten waar hun halve entourage letterlijk en figuurlijk de neus voor ophaalt. (lvl)
19/02/08 10u16
 

22-02-2008 om 00:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalende mannen
Slaapwel bloggertjes,


Kalende mannen niet onaantrekkelijk

Vrouwen vinden kalende mannen helemaal niet onaantrekkelijk. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlandse bureau Ruigrok/NetPanel onder 543 mensen, in opdracht van shampoomaker Andrélon.

Liever kaal dan camouflage
Voor 36 procent van de vrouwen is een man met een dunner wordende kruin niet meer of minder aantrekkelijk dan mannen met een weelderige haardos. Maar wie probeert zijn minimale bezit te camoufleren alsof het nog heel wat is, wordt genadeloos afgemaakt. Zeker 88 procent van de vrouwen zegt dan liever een kale man te zien.

Föhnen en kleuren
Uit de studie blijkt voorts dat voor ruim een derde van de mannen de dag pas goed is als ook hun haar goed zit. "Niet voor niets wast 39 procent van de mannen dan ook elke dag zijn haar. Een op de tien mannen föhnt zijn haar wel eens en eenzelfde aantal waagt zich wel eens aan een kleurtje", stellen de onderzoekers. (belga/bf)
21/02/08 09u11

22-02-2008 om 00:30 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressie
Goede nacht bloggertjes,

Onderdruk agressieve fantasieën niet

Het onderdrukken van agressieve fantasieën kan tot agressief gedrag leiden.
Iedereen heeft de fantasie om iemand uit te schelden of in elkaar te rammen.
Het onderdrukken van agressieve fantasieën werkt averechts en leidt eerder tot agressief gedrag. Dat concludeert de Rotterdamse psychologe Marleen Nagtegaal, die volgende week vrijdag promoveert aan de Erasmus Universiteit. Ze deed onderzoek naar de invloed van gedachtencontrole en persoonlijkheid op agressief gedrag.

Volgens Nagtegaal heeft iedereen agressieve fantasieën. Leeftijd, intelligentie, geslacht en sociale achtergrond doen er niet toe, ook niet hoe vaak ze voorkomen. Het hebben van agressieve gedachten is zo gek niet, stelt de onderzoekster.

Moordneigingen
"Belangrijker is wat je ermee doet. Onderdruk je die fantasieën, praat je erover of zoek je afleiding." In de laatste twee gevallen is de kans kleiner dat je agressief gedrag vertoont. Onderdruk je die agressieve fantasieën, bestraf je jezelf ervoor of pieker je erover, dan is de kans groter op agressief gedrag.

De psychologe onderzocht vrouwelijke en mannelijke studenten, mannelijke leden van een schietsportvereniging en mannelijke gedetineerden. Ze vroeg naar het hebben van agressieve fantasieën, zoals de behoefte om iemand uit te schelden of in elkaar te rammen en het hebben van moordneigingen. Iedereen blijkt die fantasieën te hebben, maar gaat verschillend met de controle ervan om.

Witteberenexperiment
Nagtegaal maakte gebruik van het zogenoemde witteberenexperiment om die controlestrategie te meten. "Je vraagt aan iemand vijf minuten niet te denken aan een witte beer en die blijkt dit dan juist te doen. Het proberen te onderdrukken van ongewenste gedachten is dus erg moeilijk."

Deze controlestrategieën bepalen mede of deze fantasieën agressief gedrag veroorzaken. Onderdrukken en bestraffen als controlemiddel werkt niet, de agressieve gedachten verminderen niet en kunnen leiden tot agressief gedrag en depressies.

Erover praten
Van de onderzochte groepen blijken gedetineerden het moeilijkst om te kunnen gaan met die gedachten. Zij piekeren vaker, straffen zichzelf voor het hebben van die fantasieën en onderdrukken de gedachten.

Sommige strategieën zorgen ervoor dat je zelfs minder agressieve gedachten hebt, zoals het praten met vrienden over die ongewenste gedachte. Ook zoeken naar afleiding door andere dingen te doen werkt, waardoor je vergeet welke agressieve gedachte je had. (belga/svm)
21/02/08 19u25
mailIcon Mail een vriend(in)    printIcon Printversie

22-02-2008 om 00:27 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichtje
Hallo bloggertjes,

Van een lieve vriend gekregen


Als je niet kunt slapen...

Als je niet kunt slapen
ga dan eens met me mee

Samen in gedachten
heel eventjes naar de zee

Sluit je ogen
voel het warme zand

Er zijn maar weinig mensen
op dit verzonnen strand

Er waait een heerlijk briesje
de golven kabbelen zacht

Je voelt je vrij en veilig
en iedereen die lacht

Niemand wil jou storen
ze gunnen jouw je rust

Denk dus als je niet kunt slapen
even aan die denkbeeldige kust

Zit je nog vol zorgen
spoel ze even af in de zee

De golven nemen als vanzelf
al die zorgen mee.

 
 
 
groetjes,

18-02-2008 om 11:15 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme hond
Slaap zacht en droom mooie dromen...

Superhond redt twee keer leven

De Japanse superhond is een labrador
Een labrador heeft in Japan het leven van een 86-jarige man gered. Toen ze met haar baasje aan het wandelen was, begon het dier aan een sloot plots te blaffen. Haar baasje ging kijken en zag de man in het ijskoude water liggen. Het was al donker buiten en zonder de hond was de man waarschijnlijk doodgevroren.

Het baasje van de hond werd inmiddels gehuldigd, maar in feite is de hond uiteraard de grote held van het verhaal. Het was trouwens niet de eerste keer dat de hond een leven redt. Vorig jaar begon ze te blaffen in de buurt van een auto die onder een brug geparkeerd stond. Haar baasje ontdekte toen een man die op het punt stond om zelfmoord te plegen. (gb)
14/02/08 17u43.

18-02-2008 om 00:43 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.?????
Slaapwel bloggertjes,

Wat is een tornado?
Een tornado is een hevige storm, veel kleiner dan een orkaan, maar met nog sterkere wervelwinden. De lucht in een tornado wordt door winden in het bovenste deel van de wolk rondgedraaid tot er een draaikolk ontstaat.
Als de winden versnellen krijgt de wolk de vorm van een trechter.
Onder aan de wolk wordt er meer lucht naar binnen gezogen en de trechter bereikt de grond.
De meeste tornado' s bereiken snelheden van 35 tot 65 kilometer per uur, en de schade die zij veroorzaken ligt ongeveer over een breedte van een kilometer en de lengte van ongeveer honderd kilometer.
De trechter van een kleine tornado is soms slechts drie meter breed, die van een grote tornado wel honderd keer breder.
tornado
Net als orkanen vormen tornado' s zich langs fronten waar warme, vochtige lucht in aanraking komt met koele, droge lucht.
Er vormt zich een onweerswolk, de warme lucht stijgt op, en terwijl steeds meer warme lucht naar binnen raast, begint de lucht te draaien.
De draaiende lucht vormt een tornado.
Soms vormen zich verschillende kleine tornado' s uit een onweerswolk

18-02-2008 om 00:24 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fraude
Goede Nacht bloggertjes,


Opstoot van fraude met internetrekeningen

In België is vorig jaar een recordaantal onlinebankrekeningen gekraakt. De Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) telde 34 succesvolle fraudes, tegenover tien in 2006 en veertien in 2005. Dat staat in de krant De Tijd.

Zwak beveiligd
Volgens insiders zetten de banken in België vorig jaar nog niet alle beschikbare beveiligingsmaatregelen in. Ze deden dat om het gebruiksgemak niet te moeten verlagen en het prijskaartje niet te moeten verhogen. Sommige banken zouden nog ronduit zwak beveiligd zijn geweest ondanks verschillende waarschuwingen.

Hoge kostprijs
Bovendien woog de hoge kostprijs van de extra beveiligingsmaatregelen volgens de banken niet op tegen de verliezen: tot op heden ging "slechts" 840.000 euro verloren en werden vrijwel alle gedupeerde klanten vergoed.

Extra investeringen
"De Belgische banken hebben wereldwijd een zeer goed 'trackrecord'. Het aantal geslaagde fraudes is bijzonder laag in vergelijking tot het aantal geldtransacties via internet en het aantal onlinerekeningen (bijna 4 miljoen)", zegt CBFA-woordvoerder Luk Van Eylen. Na de fraudeopstoot van vorig jaar zouden alle banken toch overgegaan zijn tot extra investeringen. Dit jaar telde de CBFA nog maar één succesvolle fraude. (belga/tdb)
15/02/08 06u39.

17-02-2008 om 00:16 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HIJ KOMT ERAAN....
Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede Nacht bloggertjes,

Al goed dat zulke tornado's hier niet voorkomen, dat is echt bangelijk...

17-02-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie foto's
om van te genieten....



16-02-2008 om 23:21 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (19 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeer mooi
Klik op de afbeelding om de link te volgen prachtige foto....



16-02-2008 om 23:05 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook met klederen
Klik op de afbeelding om de link te volgen heel mooi !!!!!

16-02-2008 om 22:46 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudere mannen
Goede Nacht bloggertjes,

Bij het lezen van volgend artikel, dacht ik aan mijn jonge tijd (21jaar, de jaren 60). Toen werd ik ook smoorverliefd op een veertiger, daar keek ik naar op, die was galant, je mocht niets te kort komen, enz...) Maar toen was dit nog een schande........

Steeds meer baby's hebben veertigplusser als papa

Mannen worden steeds vaker vader als ze de 40 gepasseerd zijn. In 2006 hadden 24.000 baby's een veertigplusser als vader, bijna tien procent meer dan tien jaar eerder. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag bekend.

Ook het aantal papa's tussen de 35 en 40 jaar nam toe. In 2006 had bijna een derde van de in dat jaar geboren baby's een vader uit deze leeftijdsgroep. In 1996 was dat nog een kwart. Pasgeborenen met een vader die Abraham al heeft gezien, nemen eveneens toe. In tien jaar tijd steeg dit aantal met ruim vijfhonderd tot bijna tweeduizend in 2006.

Jongere vrouwen
De stijging van het aantal oude vaders kan volgens het CBS worden verklaard doordat mannen steeds langer wachten voordat ze aan hun eerste kind beginnen. Ook speelt een rol dat meer oudere mannen kinderen krijgen van jongere vrouwen.

Zeldzaamheid
Jonge vaders worden langzaam maar zeker een zeldzaamheid, laat het CBS weten. Vaders jonger dan 25 jaar waren met drie procent veruit in de minderheid. Het aandeel vaders tussen de 25 en 30 jaar daalde van twintig procent in 1996 naar zestien procent in 2006.

De gemiddelde leeftijd waarop mannen hun eerste kind krijgen was in 2006 34,6 jaar. (novum/ka)

 

13/02/08 10u57

15-02-2008 om 01:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORZICHTIG MET BOTOX !!!!!!
Laatje je rimpels maar staan, dat heeft ook zijn charme...


"Botox kan dodelijk zijn"

De Food and Drug Administration (FDA), de Amerikaanse overheidsinstelling die geneesmiddelen controleert, heeft gewaarschuwd voor het gebruik van Botox. Het product, dat werelwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt om rimpeltjes weg te spuiten, kan dodelijk zijn. De FDA gaat evenwel niet zover om Botox te verbieden.

"De FDA heeft rapporten ontvangen over slechte lichamelijke reacties op Botox, zoals ademhalingsproblemen en zelfs overlijdens", luidt het in een persbericht. "In de ergste gevallen was er sprake van een ziekenhuisopname en een overlijden". Slachtoffers waren patiënten -zowel kinderen als volwassenen- die Botox kregen toegediend om ongecontroleerde spiercontracties te bedaren of als anti-rimpelbehandeling.

Botox is afkomstig van een bacterie die aan de basis ligt van botulisme, een dodelijke ziekte die het gevolg is van het eten van bedorven voedsel. Een Amerikaanse consumentenvereniging gaf eerder al aan dat Botox de oorzaak was van 87 ziekenhuisopnames in de VS tussen 1 november 1997 en 31 december 2006. Tot nu toe zouden er al zestien mensen aan gestorven zijn. (afp/adv)


Slaapwel bloggertjes,

15-02-2008 om 00:52 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen gezond????
Goede Nacht bloggertjes,

Ze zeggen altijd 'lachen is gezond'....Heb er nu wel mijn twijfels over.


Lachen is niet altijd gezond

Lachen is niet altijd gezond, zo heeft het RTL Nieuws in Nederland zaterdag op gezag van een Japanse wetenschapper gemeld. Volgens psychiater Makoto Natsume van de universiteit van Osaka kan lachen een ernstige bedreiging vormen voor de gezondheid. Een spontane lach is prima, maar de geforceerde lach die werkende vrouwen in Japan permanent moeten dragen, is dat niet.

Luidens Natsume kan het tot depressies leiden als je jezelf constant moet dwingen tot lachen. Ook kan het tot fysieke klachten zorgen, die lijken op de spierziekte RSI ("Repetitive Strain Injury"). Sommige slachtoffers kunnen hun lachmasker zelfs helemaal niet meer afleggen.

Bijna alle dienstverlenende bedrijven in Japan verplichten in de arbeidscontracten vrouwen om continu een lach te tonen, aldus RTL. Voor ze aan de slag gaan, worden ze getraind om de perfecte lach te ontwikkelen. (belga/jv)
09/02/08 16u55.

11-02-2008 om 00:12 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
10-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornado
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Wat een natuurelement zo'n tornado, is echt bangelijk!

10-02-2008 om 18:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praline
Goede Nacht bloggertjes,

Dan krijg je al eens een doos pralines.........


Vergiftigde praline velt Oostenrijkse burgemeester

De burgemeester van het Oostenrijkse Spitz-an-der-Donau is in een kunstmatige coma gebracht, nadat hij gisteren een vergiftigde Mon Chéri-praline had gegeten. Zijn toestand is stabiel.

De praline zou met een kaart als een geschenk zijn achtergelaten op de wagen van de man, schrijft de Telegraaf. "Ik wil je iets belangrijks zeggen. Je bent voor mij heel bijzonder", stond op de kaart.

De praline was gevuld met strychnine, een pesticide dat tegen muizen en ratten wordt ingezet. De politie heeft nog geen weet van een motief of de dader. (sam)
10/02/08 20u33

10-02-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
08-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surfen
Hallo bloggertjes,

Wat in het volgende artikel geschreven wordt , vind ik wel juist. Maar 10 minuten is voor mij véél te weinig hoor.


Tien minuten surfen per dag maakt gelukkig

We hebben het bij kanaal You altijd geweten, maar nooit kunnen bewijzen: surfen op het internet is positief voor ons welzijn. Elk dag tien minuten op de pc doorbrengen, neemt de stress af, activeert de hersenactiviteit en doet de productiviteit stijgen. Dit blijkt uit een Europese studie, in opdracht van HP, waarbij de effecten van een digitale break op dames werden onderzocht.

Tijd voor jezelf
Tien minuten per dag achter de computer volstaan om er emotioneel en intellectueel sterk op vooruit te gaan. Een kort intermezzo per dag geeft tijd voor jezelf. Die computeractiviteiten zijn ruim: van foto's uitwisselen met vrienden, bezoeken van favoriete websites tot chatten met digitale kennissen.

De 'quality time' verlaagt de spanning in het lichaam en stelt mensen in staat hoge prestaties op mentaal belastende taken te leveren. Anders gezegd: een mens wordt er slimmer van.

Favoriete sites
Scoren hoog op het internetlijstje van de dames: websites over een favoriete hobby, sport of tijdverdrijf (38 %) of berichten- en blogsites over specifieke thema's (24%) .

Resultaten
De onderzoekers reageren verbaasd over de resultaten. Dr. Lewis, directeur neurowetenschappen, heeft nooit durven te veronderstellen dat een pauze van tien minuten dergelijke invloed heeft op het stress- en intelligentieniveau van de vrijwilligers. Het geeft volgens hem aan dat een vlucht in de eigen cyberwereld een prima manier is om het algemene welzijn te verbeteren. (lvl).
  •  
08/02/08 12u57

08-02-2008 om 16:48 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benny Neyman
Goede Nacht bloggertjes,

Het overlijden van Benny heeft mij heel erg ontroerd. Zijn teksten waren ook zo menselijk en de muziek zo mooi.
Ik zal jou niet vlug vergeten Benny Neyman.

Benny Neyman overleden

HLN update   In Nederland is zanger Benny Neyman vandaag op 56-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn levenspartner en manager Hans van Barneveld bekendgemaakt.

Toernee geschrapt
In december raakte bekend dat de Nederlandse zanger ernstig ziek was en aan kanker leed. Zijn management schrapte onmiddellijk zijn aangekondigde concerttour 'Silhouet' die van januari tot en met mei zou duren. Kort voor zijn ziekte bekend raakte, verscheen zijn laatste cd 'Onverwacht'. Een album dat hij opdroeg aan zijn partner.

Kleinkunst
Neyman werd geboren op 9 juni 1951 in Maastricht als Wilhelmus Albertus Neyman. Na zijn middelbare school trok Neyman naar de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Toen hij daar afstudeerde wou hij vooral 'vertolker van het levenslied' worden en niet zoals de meesten uit de Academie, musicalster of cabaretier.

Theatershows
De Nederlandse zanger heeft 20 theatershows en 25 cd's of lp's op zijn naam staan. Zijn eerste plaat kwam uit in 1975 en heette 'Ik wilde als Orpheus zingen'. Maar het echte succes kwam er pas nadat hij in 1978 overstapte naar platenmaatschappij CNR, waar hij zijn hele carrière zou blijven.

Grote hits
In 1980 had hij zijn eerste grote hit met 'Ik weet niet hoe'. Het plaatje bereikte de vijfde plaats in de Top 40. Een jaar later volgde er nog een grote hit met 'Vrijgezel'. 'Waarom fluister ik je naam nog' in 1985 werd zelfs een nummer 1-hit.

Invloed
De laatste jaren mocht zijn partner Hans van Barneveld veel invloed uitoefenen op zijn theatershows. Volgens Neyman werden zijn shows zo ieder jaar beter, want dat is wat hij wilde "niet op successen teren, maar telkens verrassend en vernieuwend uit de hoek komen".

"Niet ziek"
Wanneer in december bekend raakte dat hij aan kanker leed, wou hij niet van medelijden weten. "Ik heb een mooie jeugd gehad, heb veel steun van mijn ouders gekregen", zei hij, "Ik heb nooit een oorlog moeten meemaken, heb een heel mooie carrière achter de rug en heb 25 mooie jaren met Hans beleefd. Ik voel met niet zielig of ziek."

"Behoorlijk invalide"
Zijn laatste toevoeging op bennyneyman.nl dateert van kort na Nieuwjaar: "Beste lieve mensen, wat een onwaarschijnlijk talrijke en hartverscheurend opbeurende reacties mogen wij nog steeds ontvangen! (...) Kan op dit moment nog niet goed overeind uit bed komen en ben dus eigenlijk behoorlijk invalide. Deze komende week zouden de resultaten van de onderrugbestraling moeten aanslaan, zodat ik mij in een rolstoel in ieder geval binnenshuis kan voortbewegen. (...) Ik wil me pijnlijke behandelingen besparen, hetgeen niet wegneemt dat we elke strohalm aan zullen grijpen om te blijven knokken en stiekem geloven op een wonder, hoe klein dan ook. Nogmaals dank voor zoveel genegenheid. Dat het jullie allen vooral goed mag blijven gaan!"

Partner Hans liet vandaag weten dat Benny Neyman "rustig in zijn armen was overleden". (novum/anp/ka)
07/02/08 18u30

08-02-2008 om 00:15 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om van te snoepen heren....
Klik op de afbeelding om de link te volgen Slaapwel en droom.....

05-02-2008 om 23:17 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie vrouw
Mooie vrouwen





05-02-2008 om 23:07 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!