Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
frans0184
blog.seniorennet.be/frans01
Liefde is de bron van het leven

28-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn beertje
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo bloggertjes,


Beer

Ik pak hem in mijn arm,

mijn neus diep in zijn vel.

Langzaam word ik warm.

Ach ik wist het wel,

in zijn kale berenlijf

vind ik de geur van jou haar

en dan troosten wij elkaar.

28-02-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond eten
Slaapwel bloggertjes,


Gezond en goedkoop eten
De laatste weken verschijnen steeds meer alarmerende berichten over de stijging van de voedselprijzen. Wie het moet rooien met een beperkt inkomen gaat dikwijls beknibbelen op de voeding. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de voedingsstatus en bijgevolg ook voor de algemene gezondheid. Onderzoek heeft bijvoorbeeld aangetoond dat zwaarlijvigheid en type 2 diabetes frequenter voorkomen bij groepen met een laag inkomen en een laag opleidingsniveau.
Verschillende onderzoeken stellen vast dat een evenwichtig samengestelde voeding in het algemeen meer kost dan een ongezond voedingspatroon: vet- en/of suikerrijke voedingsmiddelen vormen een goedkope bron van energie (ze zijn ‘energiedens’), terwijl minder energierijke maar qua voedingswaarde rijker voedingsmiddelen (ze zijn ‘nutriëntdens’) zoals vlees, vis, fruit, groenten, … duurdere bronnen van calorieën zijn. Wie grote hoeveelheden energiedense voedingsmiddelen consumeert, riskeert overgewicht maar kan tegelijkertijd ondervoed zijn als gevolg van specifieke voedingsstoffentekorten. Kiezen voor overwegend energiedense voedingsmiddelen om de uitgaven voor voeding te drukken, is dus niet zo’n goed idee.
• De voedselgroep “vlees, eieren en vis” en de voedselgroep “fruit, groenten en andere plantaardige producten (gedroogd fruit, oliehoudende zaden en specerijen)” zijn de duurste bronnen van energie, maar hebben de beste nutritionele kwaliteit.
• De voedselgroep “toegevoegde dierlijke en plantaardige vetten” betreft goedkope bronnen van energie met slechts een middelmatige nutritionele kwaliteit.
• De voedselgroep “melkproducten (melk, yoghurt, kaas)” situeert zich tussenin. Zuivel is relatief goedkoop (lage kost per calorie) en heeft een evenwichtige energie-nutriëntverhouding.
• De voedselgroep “zetmeelhoudende producten (peulvruchten, volkoren producten, geraffineerde graanproducten, ontbijtgranen, aardappelen)” hebben een goede nutritionele kwaliteit en zijn tevens relatief goedkoop.
• De voedselgroep “zoete en hartige vetrijke producten” scoren over de hele lijn slecht: zij hebben een lage nutritionele score, brengen veel suiker, zout en/of verzadigde vetzuren aan en kunnen bovendien relatief duur zijn.

Enkele tips om goedkoper en toch lekker en gezond te eten.

Zuivel
• Halfvolle of magere zuivel is goedkoper dan volle. Omdat er minder verzadigd vet in zit, is het bovendien beter voor de gezondheid.
• Melk heeft een hogere nutritionele densiteit dan kaas en kost minder per energie-eenheid.
• Verse kaasjes voor kinderen zijn relatief duurder en niet zo interessant wegens meestal minder calcium. Idem dito voor allerhande melkdesserts die meer vet en suiker bevatten. Zelfgemaakte toetjes - zoals kwark of yoghurt met vers fruit, wat limonadesiroop of jam - zijn voordeliger dan kant-en-klare en leveren doorgaans minder suiker en vet.

Groente en fruit
• Kies groenten en fruit waarvan de aanvoer groot is (seizoensproducten). Dan is de prijs het laagst. Dit zorgt ook automatisch voor variatie. Hou bij de prijs per kilogram rekening met de hoeveelheid afval die je overhoudt na het schoonmaken van de groenten.
• Onbereide diepvriesgroenten en groenten in blik zijn goede alternatieven voor vers en zijn dikwijls goedkoper Ze zijn snel en eenvoudig te bereiden, smaakvol en voedzaam, gemakkelijk te doseren, ze bieden variatie en zijn lang houdbaar. Ze moeten niet meer worden schoongemaakt en leveren dus ook geen afval (verlies) op: 300 g kopen is 300 g op je bord.
• Gewassen, versneden en voorverpakte groenten, klaar voor gebruik, zijn bv. aanzienlijk duurder dan wanneer u ze zelf wast en versnijdt. Zelf aardappelen schillen en bereiden is goedkoper dan bijvoorbeeld pureepoeders.

Vlees en vis
• Per dag is 100 tot 120 gram vlees en vleeswaren per persoon voldoende.
• Kip, kalkoen en orgaanvlees bieden een goede nutritionele kwaliteit voor een redelijke prijs.
• Een maaltijd met peulvruchten, zoals bonen en linzen, is ook volwaardig zonder vlees.
• Eieren zijn een voordelig alternatief voor vlees.
• Vis in blik, zoals sardientjes, zalm en tonijn, of uit de diepvries, is goedkoper dan vers en even voedzaam.

Tussendoortjes
• Vers fruit tussendoor is gezond, beter voor de lijn en minder duur dan een snack of reep.
• Zelfgemaakte sandwiches voor onderweg maken snoep en snacks overbodig.

Dranken
• Water van de kraan is veel goedkoper en even goed bruikbaar als water uit flessen.
• Gekoelde thee is voordeliger dan frisdrank en beter voor de lijn.

Algemeen
• Pluis de aanbiedingen na en pas desnoods ter plaatse uw menu aan.
• Merkprodukten kunnen tot driemaal duurder zijn dan ‘huismerken’ en zijn niet altijd beter van kwaliteit.
• Voorverpakte producten zijn vaak duurder dan wanneer je ze in bulk koopt. Vergelijk altijd de prijs per kilogram of per liter. Een literpak yoghurt is bijvoorbeeld goedkoper dan 6 of 8 aparte potjes. In het groot kopen kan interessant zijn, op voorwaarde dat je alles optimaal kan bewaren en je niet het risico loopt zaken te moeten weggooien.
• Producten die in de winkelrekken op ooghoogste staan, zijn vaak duurder dan producten die lager staan. Kijk dus ook eens op de onderste rekken.
• Haal niet meer in huis dan nodig is en je kan stockeren in je koelkast. Zo vermijd je dat je vervallen producten moet weggooien. Koop producten die in ‘snelverkoop’ staan alleen wanneer u er zeker van bent dat u ze voor de vervaldatum kan opeten.
• Maak een boodschappenlijstje waarop je ook de benodigde hoeveelheden noteert en houd je eraan.
• Doe bij voorkeur boodschappen zonder kinderen. Zij dringen vaak aan op overbodige aankopen.
• Producten in speciale vormen of met extra toevoegingen zijn meestal duurder maar brengen niet altijd meer essentiële voedingsstoffen aan. Idem dito voor producten met mooie en opvallende verpakkingen.
• Bereide producten en kantenklare maaltijden zijn doorgaans duurder dan verse basisvoedingsmiddelen. Een maaltijd die thuis wordt klaargemaakt met basisproducten kost doorgaans twee maal minder dan een kantenklare maaltijd.
• Sommige voedingsmiddelen ondergaan industriële behandelingen die u veel centen kunnen besparen zonder de voedingswaarde van het product aan te tasten. Dit is bijvoorbeeld het geval voor peulvruchten (bonen, spliterwten, linzen, …) in blik. De bereiding van deze producten onder ruwe vorm vraagt doorgaans veel tijd, terwijl wanneer ze ingeblikt zijn, ze in een handomdraai klaar zijn, en toch zijn ze goedkoop.
      

/bron : Nationaal Voedings- en Gezondheidsplan – Nutrinews - Voedingscentrum

26-02-2008 om 23:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen mogen wenen
Slaapwel en morgen gezond op !

Mannen mogen wenen

Onze mannen hoeven hun zakdoek niet meer weg te stoppen, wenen is toegelaten. Meer nog, door spontaan een traantje weg te pinken, geven ze een goede indruk. Beter dan een wenende vrouw, die wordt aanzien als over-emotioneel.

Beeld
Tijdens een onderzoek aan de Universiteit van Californië, werd duidelijk dat vrouwen nog weinig of geen sympathie opwekken door hun tranen de vrije loop te laten. Mannen kunnen zich dat wel permitteren. Het stereotiepe beeld dat we hebben van beide seksen heeft daar veel te maken.

Een man wordt nog steeds als sterk en zonder emotie bekeken, een traantje geeft aan dat hij ook maar een exemplaar van vlees en bloed is. Neem nu politici. Vrouwelijke leiders dienen zich helaas nog meer te bewijzen door zich hard en zonder emotie op te stellen. Weent ze dan toch in het openbaar, dan neigt de publieke opinie te denken dat ze toch maar een mak lammetje is.

Openheid
Ook Professor Tom Lutz, auteur van het boek 'Crying: The Natural and Cultural History of Tears', beweert dat de tijden voor de jongens veranderen. Doordat vrouwen steeds maar protesteren tegen zoveel emotionele constipatie bij mannen, neigen deze laatsten zich vaker open te stellen. Terwijl het bij vorige generaties absoluut 'not done' was om in het openbaar te snikken.

Soorten tranen
Andere studies beweren dan weer dat er vrouwelijke en mannelijke varianten van wenen bestaan. Wenen met tuiten of met veel tranen is typisch voor dames. Mannen houden het bij 'rode ogen en 'enkele tranen'. Al maakte dezelfde studie duidelijk dat geen van beide seksen achter gesloten muren hun wangen droog houden. Enkel op het werk worden tranen voorlopig nog geweerd. Voor de meesten rust hier wel nog een sterk taboe op. (lvl)
20/02/08 13u40
 

26-02-2008 om 01:11 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te knap
Slaapwel bloggertjes en droom mooie dingen...


Te knap om te vliegen

De 18-jarige meiden Nisreen Swedberg en Sarah Williams werden zelfs even gearresteerd.
Knap zijn en een grote bek hebben, is niet altijd een voordeel. Ook niet als je wil vliegen in de VS. In 'the land of freedom' beweren twee knappe Amerikaanse meiden van 18 dat ze het op een vliegtuig aan de stok krijgen met oudere en jaloerse stewardessen. Uiteindelijk werden de twee door de politie van het vliegtuig gehaald en gearresteerd.

Valentijn
Toen de twee vriendinnen Sarah Williams en Nisreen Swedberg in Tampa (Florida) uitgerekend op Valentijn een vliegtuig richting Los Angeles namen, was er aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht. Gaandeweg liep het mis op deze Southwest-vlucht. Toen Nisreen een flesje water vroeg, zei de stewardess haar botweg dat ze moest wachten tot de rest van het vliegtuig bediend was. De 18-jarige wachtte geduldig haar beurt af, maar werd gewoon overgeslagen.

Toilet
Even later moest Sarah naar het toilet en dan liep het pas echt mis. Omdat de persoon voor haar al een kwartier op het toilet zat, klopte ze op de deur. De man kwam uiteindelijk toch naar buiten en beledigde haar, waarna ze de man op haar beurt uitschold. "Ze discrimineerden ons omdat we jonge knappe vrouwen zijn. Iedereen in dat vliegtuig was lelijk. De stewardessen waren oudere vrouwen die jaloers waren op ons uiterlijk', aldus Sarah Williams.

Dure terugvlucht
Eens geland in LA, werd het stel gearresteerd. Na verhoor werden ze zonder verdere aanklacht weer weggestuurd. Southwest heeft ze voor toekomstige vluchten geschrapt. Voor de terugvlucht van Los Angelos naar Tampa moesten de meiden een andere maatschappij zoeken. Nisreen betaalde meer dan 300 euro voor haar terugvlucht, terwijl Sarah nog altijd op een goedkopere vlucht wacht.

26-02-2008 om 01:03 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kreunster geweerd.......
Goedenacht bloggertjes,

Het zijn alleen de topsterren die mogen kreunen....

Meisje mag niet meer tennissen omdat ze te luid kreunt

Tegen de decibels van 'mooie Maria' kan de jonge Lauryn Edwards nog niet op.
Sharapova in miniatuurversie.
Maria Sharapova komt er nog mee weg, maar de negenjarige Australische Lauryn Edwards heeft minder geluk. Omdat het talentvolle jonkie te luid kreunt tijdens de rally's is ze niet langer welkom bij haar tennisclub. De beslissing kwam er na een klacht van een tegenspeelster.

"Opgeblazen"
Lauryns vader kan zijn oren niet geloven en heeft intussen contact opgenomen met de Australische tennisbond. "Haar gekreun komt nog niet eens in de buurt van Sharapova. Ok, als ze echt hard slaat, durft ze wel eens roepen. Maar hoeveel keer gebeurt dat op een match? Door één klacht wordt deze pietluttige zaak nu zo enorm opgeblazen."

"Mond dichtplakken?"
De jonge tennisster mocht wel blijven als ze in het vervolg haar mond zou houden op het terrein. "Maar hoe kan ik dat garanderen?", vraagt de misnoegde vader zich af. "Ze doet dat al sinds ze heel klein was, dat ligt nu eenmaal vervat in haar karakter. Of moet ik haar mond misschien dichtplakken?"

Laurin kreeg het slechte nieuws te horen net op het moment dat ze een partijtje stond af te werken. Het kind moest in tranen naar huis gevoerd worden. "Ik doe dat niet met opzet, het doet me beter spelen", beweert Lauryn.

"Beter nadenken"
De vicevoorzitter van de tennisclub, die de beslissing nam, weigerde achteraf commentaar te geven over het vreemde voorval. Volgens de voorzitter zelf had zijn ondergeschikte eerst beter moeten nadenken. "Hij had haar beter gewoon gevraagd wat minder luidruchtig te spelen in plaats van er nu een staatszaak van te maken. Hier komen wij als club niet goed uit en ook voor haar persoonlijk is het een zware teleurstelling. We gaan in ieder geval nog eens rond de tafel zitten hierover."

En o ja, de favoriete speelster van Lauryn? Mooie Maria natuurlijk, of wie dacht u? (svm)
25/02/08 18u19


26-02-2008 om 00:58 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
23-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAN JE DE 7 DOLFIJNEN VINDEN
Klik op de afbeelding om de link te volgen

23-02-2008 om 21:27 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZIE JIJ DE 2 KOPPELTJES,,,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

23-02-2008 om 21:25 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven......
Hallo bloggertjes,

Hebben jullie ook zo genoten van dit prachtige weer vandaag? Ik ben met onze Mattis een grote wandeling gaan maken.  Goed voor mijn stramme benen enz....

Het is toch niet te geloven dat die kaderleden van grote firma's zoveel geld aan hun vingers laten plakken, en wij maar elk eurootje aangeven!!!!

Celstraf na seksreizen bij Volkswagen

door onze correspondent Achille Prick

Zaterdag 23 februari 2008 - BERLIJN - Klaus Volkert was tot medio 2005 een van de machtigste werknemersvertegenwoordigers van Duitsland. Hij was voorzitter van de ondernemingsraad bij Volkswagen en incasseerde twee miljoen euro bovenop zijn salaris, opdat hij niet moeilijk zou doen bij belangrijke beslissingen van het grootste autoconcern van Duitsland.

 
Slideshow image
Klaus Volkert (midden) wordt omringd door persmensen nadat hij het vonnis heeft vernomen. foto Jürg Sarbach/ AP
Nu moet hij twee jaar en negen maanden de cel in wegens het aanzetten tot omkoping en corruptie.

"Als het met Volkert goed ging, ging het met Volkswagen goed", zei de rechter in Braunschweig gisteren. Volkert (65) liet zichzelf en zijn Braziliaanse vriendin graag in de watten leggen door Volkswagen, om er vervolgens voor te zorgen dat van werknemerskant geen al te grote problemen ontstonden bij reorganisaties. Tussen 1994 en 2005 hebben zij samen 2,5 miljoen euro geïncasseerd.

De betalingen liepen via de voormalige personeelschef van Volkswagen, Peter Hartz, die een jaar geleden werd veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijk en een geldboete van 576.000 euro. Naast Volkert werd gisteren ook voormalig Volkswagen-manager Klaus Joachim-Gebauer (63) veroordeeld. Hij kreeg één jaar voorwaardelijk. De advocaten van Volkert spraken van klassenjustitie, omdat het betrokken management van Volkswagen lagere straffen heeft gekregen dan Volkert. Volkert en Gebauer, die beiden in hoger beroep gaan, gelden als de sleutelfiguren in de omkoopaffaire die in de zomer van 2005 aan het licht kwam. Tussen 1995 en 2005 zorgden zij er samen voor dat leden van de ondernemingsraad en vakbondsvertegenwoordigers in de raad van toezicht werden omgekocht met seksfeestjes in exotische oorden en luxegoederen.

Totale kosten: 1,3 miljoen euro.

Onduidelijk is nog steeds in hoeverre president-commissaris van VW, Ferdinand Piëch, op de hoogte was van de omkooppraktijken. Voor de rechter zei de machtige autobaron vorige maand als getuige dat hij nergens van af wist. Piëch was in die jaren bestuursvoorzitter van Volkswagen.

Ondertussen loopt het onderzoek naar corruptie bij Volkswagen-dochter Skoda nog door. Hierbij draait het om de voormalige personeelschef Helmuth Schuster, die ook deelnam aan de georganiseerde prostitueebezoekjes.

Schuster zou via schijnfirma's geld van Volkswagen/Skoda achterover hebben gedrukt. Daarnaast zou hij smeergeld hebben aangenomen van leveranciers van Volkswagen.

In Duitsland loopt ook nog een groot onderzoek naar elektronicaconcern Siemens, dat potentiële klanten in het buitenland met honderden miljoenen euro's smeergeld zou hebben gepaaid.

23-02-2008 om 18:36 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cel boeken
Goedenacht bloggertjes,

In duitsland is het al ver gekomen, daar moeten  gevangen hun cel bespreken.....

Duitse veroordeelden moeten cel boeken

Jonge criminelen in Berlijn die tot een gevangenisstraf werden veroordeeld, moeten voortaan hun cel "boeken". De gevangenis zit vol en dus werd er een wachtlijst aangelegd.

Volgeboekt
Het gebouw in het district Lichtenrade is bedoeld om jonge misdadigers een korte straf tot vier weken te laten uitzitten als afschrikmiddel. De gevangenis werd de laatste maanden echter compleet bedolven onder het aantal jonge delinquenten. In Duitsland is het niet ongewoon dat een veroordeelde als een vrij man de rechtszaal uitwandelt en zijn straf uitzit als het hem past.

Volgens Gisela von der Aue, de Berlijnse minister van Justitie, moest vorig jaar een kwart van de "gegadigden" wandelen worden gestuurd. Wie niet terecht kon in de gevangenis kreeg een "boeking" voor een latere datum. (belga/gb)

23-02-2008 om 00:51 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemdgaan
Goedenacht bloggertjes,

Met dit artikel sluit ik af en wens jullie nog een prettig week-end.


Overspel is als spitten in de tuin

Vreemdgaan vergt tot een derde meer energie dan seks met de eigen partner. Vrijen met een andere partner is qua inspanning te vergelijken met spitten in de tuin, terwijl seks in eigen huis overeenkomt met douchen. De Zweedse cardioloog Lars Ryden stelde na onderzoek vast dat het risico op een beroerte of een infarct stijgt als men overspel pleegt.

"Bij vrijen met een vaste partner in een vertrouwde omgeving is die kans zeer klein. Maar bij seks met een andere partner wordt de hartspier extra belast door de psychologische spanning over de geheime verhouding. Zulke vrijpartijen worden bovendien vaak voorafgegaan door een diner met aperitiefjes en wijn, die de hartspier extra belasten." (belga/tdb)

23-02-2008 om 00:46 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NietFris
Slaapwel bloggertjes,

Deze column gelezen in NietFris/ned.

Rotte eieren voor je geld

Lopend op lange laarzen, met de broekspijpen van haar bloedafknellend strakke spijkerbroek zorgvuldig in de uiteindes van haar schoenen gepropt.
Er is een fiere een navelpiercing te zien onder een kort "truitje" met een veel te laag decollete waarover haar lange geblondeerde haren hangen waardoor je warempel ook een deel van haar geplamuurde gezicht kan zien.
Ze draagt kettingen, oorbellen maar vooral wilt zij haar mooie figuur laten zien alsof zij anders niet genoeg aandacht krijgt.

Het is de moderne vrouw, geleidt door wat zij ziet in de wereld van glitter en glamour, het streven de mooiste te zijn en vaak uiteraard ook om de seksdrift van mannen naar ongekende hoogtes te doen stijgen.
Om haar "looks" krachten bij te zetten is haar ogenschijnlijk grote ego alleen te strelen door gladde jongens die in haar niets meer zien dan een volgende snol om vannacht bij in bed te kruipen.
Het betreft veelal de minderjarige vrouw die op dit niveau haar leven besteed; Hun wordt op de mouw gespeld dat je zo dun mogelijk behoort te zijn, je altijd iets bloots moet laten zien en dat neuken vaste prik in een relatie is.
Het is erg triest om te zien dat meisjes van 13 al een loopje hebben alsof ze continu in een modeshow lopen, en hun lippen tuiten op een manier die je alleen terug zou kunnen zien in een lippenstiftreclame.
Het ideaalbeeld wat vrouwen aangesmeerd wordt is grenzeloos geworden.
Voorheen waren er niet tot nauwelijks gevallen van serieuze eetstoornissen zoals anorexia onder kinderen van 12, 13 jaar en nu zijn er zelfs al gevallen bekend waarbij zo'n soort stoornis al in het tiende levensjaar haar leven tot het uiterste brengt.
.
Dat je met je lichaam alles kan krijgen wat je wilt, en dat je zeker met seks alles kan krijgen wat je wilt.
En eigenlijk is deze kwalijke stelling zo'n beetje een vaststaand feit geworden; een leuke jonge vrouw met de benen wijd uit elkaar kan stukken meer bereiken als eenzelfde vrouw die ze pas opent op haar huwelijksnacht.

Vrouwen beschouwen als lustobjecten is ook niet meer dan normaal geworden, 40-jarige mannen staren schaamteloos naar meisjes die bijna hun kleindochter had kunnen zijn, jonge mannen zitten in de kroeg, bar of discotheek zelfs ongewenst aan zo'n meisje, het beeld wat we in een andere tijd, met een andere generatie hadden is geheel verdwenen.
Ons schone, drugsvrije, voyeurvrije landje waar niets gebeurt is afgestorven.
Een geheel nieuwe wereld is aangebroken; de wereld van vrije -onveilige- seks, openlijk drugsgebruik, geweld en berovingen is ervoor in de plaats gekomen.

Deze hersenloze wereld word mede in stand gehouden door alle verschillende media, door de zogenaamde vooruitgang wat ik in sommige opzichten enkel achteruitgang kan noemen.


Het is om te huilen zo erg, dat onze jeugd middels tv, internet, popblaadjes en dergelijke op het randje van seksobject, viswijf en/of uitschot balanceren.
Mede door voorgenoemde oorzaken is de drempel naar tabak, drugs, criminaliteit eetproblemen en seksueel misbruik en uitbuiting niet zo hoog meer als 20 of ook maar 10 jaar geleden.
Men zet het schermpje aan en de schaars geklede dames, vulgaire woorden, geweld, seks, criminaliteit en drugs spatten ervanaf.
Jongeren zien de waarheid in de tv, en bouwen aan de hand van videoclips en films hun eigen identiteit op;
.
Met flinterdunne, schaars geklede, wulps bewegende vrouwen in hun clips die almaar tegen de betreffende heren aanrijen alsof ze het lekker vinden die de clips opvullen danwel ontsieren zijn grote voorbeelden voor onze jeugd.
Clips waarin het ook lijkt alsof het niet meer dan normaal is er als een hoer bij te lopen, waarin het lijkt alsof vrouwen bestemd zijn voor het plezier van de man, en altijd maatje grasspriet moeten hebben.


Ouders voedden hun kinderen veel te laks op, leraren zien hun taak als tweede opvoeder als sneeuw voor de zon verdwijnen, kinderen worden behandeld alsof ze alles al wel weten, en daar gedragen ze zich dan ook naar.
Probleemjongeren schieten als paddestoelen uit de grond, dit zijn jongeren waarvan men "in grootmoeders tijd" eigenlijk nog nooit van gehoord had.
Met de vooruitgang zien wij ook een hele achteruitgang.

Maar het is al te laat.
De weg naar de digitale snelweg is door de meeste mensen al vrijgemaakt, de tv is niet wegdenkbaar uit het huis van Jan met de korte achternaam en zijn gezinnetje, de automatisering is al in volle gang.
Wat kunnen we nog doen aan de hel waarin wij leven?

Zou het misschien niet een idee zijn om uw kinderen een week lang helemaal af te sluiten van alle media, behalve de door u geselecteerden, dan zal er van tv-cultuur nog maar weinig overblijven.
Dan hoeft u uw kinderen geen peperdure merkkleding meer te geven, maar zijn ze al blij met een mooi shirtje
Of wilt u soms uw halve maandsalaris kwijt zijn omdat de tv uw kinderen opdraagt waar ze u de hele dag om aan de kop zeiken?
Dan hoeft u zich niet zoveel zorgen meer te maken om drugsgebruik bij uw kinderen, of die gang van kind naar gangster die veel kinderen wel zien zitten.

23-02-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parfum
Droom lekker bloggertjes,


Vrouwen dragen minder parfum

Parfummoeheid is ingetreden. Volgens de New York Times kopen vrouwen minder geurtjes. Schaffen ze toch een nieuw parfum aan, dient dit niet langer om het andere geslacht te behagen, maar eerder om zichzelf te plezieren.

Dalende verkoop
Al neemt het aantal geurflesjes en flacons elk jaar toe, de uiteindelijke verkoop daalt. In 2002 werd er nog voor ruim 2 miljard dollar verkocht. In 2007 daalde dat naar 1,97 miljard.

In 2003 zei nog 13% van de 9.800 ondervraagde vrouwen dat ze geen parfum droegen, in 2007 was het toegenomen tot 15%. In werkelijkheid komt dat op twee miljoen vrouwen neer.

58% van de ondervraagden koopt nog steeds parfum, maar gebruikt minder verschillende geuren. Blijkbaar maken we eerst het flacontje in de badkamer netjes op.

Redenen
Waarom hebben we er genoeg van? Volgens de krant worden we letterlijk overspoeld door geuren. Ook zou het ruiken van andermans' luchtje, sociaal onacceptabel zijn. Wie een geur achterlaat, doet inbreuk op de persoonlijke ruimte van zijn medemens. Net als het constante gerinkel van mobiele telefoontjes of de rook van sigaretten.

Cadeau

Steeds minder mannen kopen een parfumflesje voor hun liefste. De dames doen het liever zelf, zo blijkt uit het onderzoek van de Times. Reden? Ze willen liever geen geurspoor achterlaten waar hun halve entourage letterlijk en figuurlijk de neus voor ophaalt. (lvl)
19/02/08 10u16
 

22-02-2008 om 00:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalende mannen
Slaapwel bloggertjes,


Kalende mannen niet onaantrekkelijk

Vrouwen vinden kalende mannen helemaal niet onaantrekkelijk. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlandse bureau Ruigrok/NetPanel onder 543 mensen, in opdracht van shampoomaker Andrélon.

Liever kaal dan camouflage
Voor 36 procent van de vrouwen is een man met een dunner wordende kruin niet meer of minder aantrekkelijk dan mannen met een weelderige haardos. Maar wie probeert zijn minimale bezit te camoufleren alsof het nog heel wat is, wordt genadeloos afgemaakt. Zeker 88 procent van de vrouwen zegt dan liever een kale man te zien.

Föhnen en kleuren
Uit de studie blijkt voorts dat voor ruim een derde van de mannen de dag pas goed is als ook hun haar goed zit. "Niet voor niets wast 39 procent van de mannen dan ook elke dag zijn haar. Een op de tien mannen föhnt zijn haar wel eens en eenzelfde aantal waagt zich wel eens aan een kleurtje", stellen de onderzoekers. (belga/bf)
21/02/08 09u11

22-02-2008 om 00:30 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressie
Goede nacht bloggertjes,

Onderdruk agressieve fantasieën niet

Het onderdrukken van agressieve fantasieën kan tot agressief gedrag leiden.
Iedereen heeft de fantasie om iemand uit te schelden of in elkaar te rammen.
Het onderdrukken van agressieve fantasieën werkt averechts en leidt eerder tot agressief gedrag. Dat concludeert de Rotterdamse psychologe Marleen Nagtegaal, die volgende week vrijdag promoveert aan de Erasmus Universiteit. Ze deed onderzoek naar de invloed van gedachtencontrole en persoonlijkheid op agressief gedrag.

Volgens Nagtegaal heeft iedereen agressieve fantasieën. Leeftijd, intelligentie, geslacht en sociale achtergrond doen er niet toe, ook niet hoe vaak ze voorkomen. Het hebben van agressieve gedachten is zo gek niet, stelt de onderzoekster.

Moordneigingen
"Belangrijker is wat je ermee doet. Onderdruk je die fantasieën, praat je erover of zoek je afleiding." In de laatste twee gevallen is de kans kleiner dat je agressief gedrag vertoont. Onderdruk je die agressieve fantasieën, bestraf je jezelf ervoor of pieker je erover, dan is de kans groter op agressief gedrag.

De psychologe onderzocht vrouwelijke en mannelijke studenten, mannelijke leden van een schietsportvereniging en mannelijke gedetineerden. Ze vroeg naar het hebben van agressieve fantasieën, zoals de behoefte om iemand uit te schelden of in elkaar te rammen en het hebben van moordneigingen. Iedereen blijkt die fantasieën te hebben, maar gaat verschillend met de controle ervan om.

Witteberenexperiment
Nagtegaal maakte gebruik van het zogenoemde witteberenexperiment om die controlestrategie te meten. "Je vraagt aan iemand vijf minuten niet te denken aan een witte beer en die blijkt dit dan juist te doen. Het proberen te onderdrukken van ongewenste gedachten is dus erg moeilijk."

Deze controlestrategieën bepalen mede of deze fantasieën agressief gedrag veroorzaken. Onderdrukken en bestraffen als controlemiddel werkt niet, de agressieve gedachten verminderen niet en kunnen leiden tot agressief gedrag en depressies.

Erover praten
Van de onderzochte groepen blijken gedetineerden het moeilijkst om te kunnen gaan met die gedachten. Zij piekeren vaker, straffen zichzelf voor het hebben van die fantasieën en onderdrukken de gedachten.

Sommige strategieën zorgen ervoor dat je zelfs minder agressieve gedachten hebt, zoals het praten met vrienden over die ongewenste gedachte. Ook zoeken naar afleiding door andere dingen te doen werkt, waardoor je vergeet welke agressieve gedachte je had. (belga/svm)
21/02/08 19u25
mailIcon Mail een vriend(in)    printIcon Printversie

22-02-2008 om 00:27 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichtje
Hallo bloggertjes,

Van een lieve vriend gekregen


Als je niet kunt slapen...

Als je niet kunt slapen
ga dan eens met me mee

Samen in gedachten
heel eventjes naar de zee

Sluit je ogen
voel het warme zand

Er zijn maar weinig mensen
op dit verzonnen strand

Er waait een heerlijk briesje
de golven kabbelen zacht

Je voelt je vrij en veilig
en iedereen die lacht

Niemand wil jou storen
ze gunnen jouw je rust

Denk dus als je niet kunt slapen
even aan die denkbeeldige kust

Zit je nog vol zorgen
spoel ze even af in de zee

De golven nemen als vanzelf
al die zorgen mee.

 
 
 
groetjes,

18-02-2008 om 11:15 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme hond
Slaap zacht en droom mooie dromen...

Superhond redt twee keer leven

De Japanse superhond is een labrador
Een labrador heeft in Japan het leven van een 86-jarige man gered. Toen ze met haar baasje aan het wandelen was, begon het dier aan een sloot plots te blaffen. Haar baasje ging kijken en zag de man in het ijskoude water liggen. Het was al donker buiten en zonder de hond was de man waarschijnlijk doodgevroren.

Het baasje van de hond werd inmiddels gehuldigd, maar in feite is de hond uiteraard de grote held van het verhaal. Het was trouwens niet de eerste keer dat de hond een leven redt. Vorig jaar begon ze te blaffen in de buurt van een auto die onder een brug geparkeerd stond. Haar baasje ontdekte toen een man die op het punt stond om zelfmoord te plegen. (gb)
14/02/08 17u43.

18-02-2008 om 00:43 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.?????
Slaapwel bloggertjes,

Wat is een tornado?
Een tornado is een hevige storm, veel kleiner dan een orkaan, maar met nog sterkere wervelwinden. De lucht in een tornado wordt door winden in het bovenste deel van de wolk rondgedraaid tot er een draaikolk ontstaat.
Als de winden versnellen krijgt de wolk de vorm van een trechter.
Onder aan de wolk wordt er meer lucht naar binnen gezogen en de trechter bereikt de grond.
De meeste tornado' s bereiken snelheden van 35 tot 65 kilometer per uur, en de schade die zij veroorzaken ligt ongeveer over een breedte van een kilometer en de lengte van ongeveer honderd kilometer.
De trechter van een kleine tornado is soms slechts drie meter breed, die van een grote tornado wel honderd keer breder.
tornado
Net als orkanen vormen tornado' s zich langs fronten waar warme, vochtige lucht in aanraking komt met koele, droge lucht.
Er vormt zich een onweerswolk, de warme lucht stijgt op, en terwijl steeds meer warme lucht naar binnen raast, begint de lucht te draaien.
De draaiende lucht vormt een tornado.
Soms vormen zich verschillende kleine tornado' s uit een onweerswolk

18-02-2008 om 00:24 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fraude
Goede Nacht bloggertjes,


Opstoot van fraude met internetrekeningen

In België is vorig jaar een recordaantal onlinebankrekeningen gekraakt. De Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) telde 34 succesvolle fraudes, tegenover tien in 2006 en veertien in 2005. Dat staat in de krant De Tijd.

Zwak beveiligd
Volgens insiders zetten de banken in België vorig jaar nog niet alle beschikbare beveiligingsmaatregelen in. Ze deden dat om het gebruiksgemak niet te moeten verlagen en het prijskaartje niet te moeten verhogen. Sommige banken zouden nog ronduit zwak beveiligd zijn geweest ondanks verschillende waarschuwingen.

Hoge kostprijs
Bovendien woog de hoge kostprijs van de extra beveiligingsmaatregelen volgens de banken niet op tegen de verliezen: tot op heden ging "slechts" 840.000 euro verloren en werden vrijwel alle gedupeerde klanten vergoed.

Extra investeringen
"De Belgische banken hebben wereldwijd een zeer goed 'trackrecord'. Het aantal geslaagde fraudes is bijzonder laag in vergelijking tot het aantal geldtransacties via internet en het aantal onlinerekeningen (bijna 4 miljoen)", zegt CBFA-woordvoerder Luk Van Eylen. Na de fraudeopstoot van vorig jaar zouden alle banken toch overgegaan zijn tot extra investeringen. Dit jaar telde de CBFA nog maar één succesvolle fraude. (belga/tdb)
15/02/08 06u39.

17-02-2008 om 00:16 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HIJ KOMT ERAAN....
Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede Nacht bloggertjes,

Al goed dat zulke tornado's hier niet voorkomen, dat is echt bangelijk...

17-02-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie foto's
om van te genieten....



16-02-2008 om 23:21 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (19 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!