Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
berenjoske
blog.seniorennet.be/berenjo
Liefde is de bron van het leven

02-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.valse virus
Hallo bloggertjes,

Er zijn nog niet genoeg virussen op het net, dat ze er nog valse tussen gooien!!!!

groetjes,
floeremutske

Valse viruswaarschuwing vernielt Windows

Een mailtje, dat zich voordoet als een patch tegen onder meer het Zotob-virus, blijkt een regelrechte Windows-killer te zijn. Het valse bericht is zogezegd afkomstig van Microsoft en heeft als onderwerp “What you need to know about the Zotob.A Worm.” Het mailtje bevat echter een worm, die een hoop Windows-instellingen vernielt.

Trojaans paard
De bijlage in het bericht bevat een oud virus, het Trojaanse paard Downloader.EJD, met een bestandsgrootte van 21,23 kilobyte. De inhoud van het mailtje is een aangepaste versie van de officiële waarschuwing voor Zotob-varianten, en stelt dat de bijgevoegde bijlage het virus verwijdert. Microsoft verstuurt echter nooit waarschuwingen, anti-virussoftware of updates per mail.

Windows opnieuw installeren
Wie het virus niet te pakken wil krijgen, opent best geen bijlagen in mailtjes van onbekenden. Een virusscanner die up-to-date is, is echter in ieder geval onmisbaar. Als de antivirussoftware niet werkt, waar een grote kans toe bestaat, vernielt de worm een hoop belangrijke Windows-instellingen. Het enige wat de gebruiker dan nog kan doen, is Windows volledig opnieuw installeren.

02-09-2005 om 21:36 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
01-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde
Hallo bloggertjes,

Wat je allemaal niet kunt doen voor een optimale liefde.....

Zou jullie dat lukken ?

Groetjes,

floeremutske


Liefdesdrankjes, liefdeshapjes,…

Veel zaken die we eten staan bekend als afrodisiaca. Hun doeltreffendheid mag dan niet altijd bewezen zijn door de wetenschap, veel hangt ook af van onze smaak of onze verbeelding. Alle culinaire middelen zijn dus goed om uw seksuele appetijt aan te scherpen.

Gaat liefde dan toch door de maag? In het volksgeloof worden liefdeskrachten toegeschreven aan een waaier van levensmiddelen. Sommige zouden de lust opwekken, andere zouden de seksuele prestaties vergroten. Hieronder volgt een beknopt overzicht van de verborgen verleiders in onze voeding.


Een passie voor chocolade

Chocolade bevordert het seksleven, hoor je vaak zeggen. Harde bewijzen ontbreken voorlopig nog, maar misschien is er toch meer van aan dan je zou denken.
Cacao bevat immers een hele reeks alkaloïden (familie van cafeïne), die zowel een opwekkend als ontspannend effect hebben en ook euforisch maken. Het bevat ook kleine hoeveelheden van een stof die gelijkenissen vertoont met wat in cannabis zit. Maar daarom zeggen dat je van chocolade eten in hogere sferen komt, gaat misschien wat ver. Je zou er trouwens meerdere kilo's van op moeten om een voldoende krachtig effect te voelen.
Wat er ook van zij, deze verrassende eigenschappen van chocolade verklaren voor een deel waarom we het goedje zo graag eten. Al zal een doos pralines wel niet volstaan om uw avonden te kruiden en ze te laten eindigen in een onvergetelijk avontuur.


De tuin der lusten

Op de lijst van afrodisiaca staan nogal wat bekende groenten en vruchten: asperge, prei, selder, komkommer, aardbei, guave... Vooral de reputatie van selder is bekend. Deze plant bevat net als chocolade een aantal alkaloïden, waaronder apigenine. Onderzoek in de jaren 90 heeft aangetoond dat deze stof de spermaproductie bevordert en een vaatverwijdend effect heeft. Dat zou de bloedtoevoer naar de penis bevorderen tijdens de erectie.
De avenine in haver zou de productie van testosteron stimuleren. Ook de flavonen en fytosterolen in dit gewas zouden een gunstig effect hebben op het liefdesleven. Of het eten van haverpap iets erotisch heeft, moet u zelf maar beoordelen.
Ook knoflook en ui staan hoog op de ranglijst van de verborgen verleiders. Ze bevatten antioxidanten en zwavelhoudende stoffen zoals allicine, die een stimulerende en tonische werking hebben en de bloedcirculatie bevorderen. In knoflook zit ook selenium, een oligo-element dat de mannelijke vruchtbaarheid verhoogt en vooral de kwaliteit van het sperma verbetert. U moet dan wel gedaan krijgen dat uw partner het prikkelende parfum van uw adem “overleeft”.


Het oog wil ook wat

Veel voedingsmiddelen hebben de naam het liefdesleven te verrijken omdat ze door hun vorm doen denken aan geslachtsdelen. Iets suggereren, volstaat soms al om het liefdesspel op gang te brengen.
De Azteken noemden de avocado teelbal. In Afrika en Azië worden bananen aangeprezen voor seksuele orgieën. Ook komkommer, rabarber, maïs en selder zijn in nogal wat culturen gegeerd voor hun fallische vorm. Oesters en andere schelpdieren vertonen gelijkenissen met het vrouwelijke geslachtsdeel. Het feit dat ze rijk zijn aan zink zou hun stimulerende werking mee verklaren. Ook de tomaat - in het Italiaans pommodoro, liefdesappel -, de vijg en de granaatappel staan hoog in aanzien in de wereld van de afrodisiaca.
Sommige producten worden ook gegeten vanwege hun symbolische kracht. In Zuid-Frankrijk gelden testikels van stieren of lammeren als potentieverhogend, in Afrika vervullen de testikels van leeuwen die rol en in Taiwan die van tijgers. Ook hoorn van neushoorns en haaienvinnen zijn om die reden gezocht.


Hoe uw liefdesleven te kruiden

Op ons lijstje van liefdesmiddeltjes mogen kruiden zeker niet ontbreken. Basilicum, citroen, kaneel (het liefdesdrankje van Tristan en Isolde!), kardemom, koriander, komijn, muskaatnoot, Spaanse peper (met vaatverwijdende en stimulerende capsaïcines), rozemarijn, saffraan, salie, bonenkruid, en last but not least gember.
Gember werkt vaatverwijdend, maar dat alleen volstaat allicht niet om zijn reputatie van lustopwekker te verklaren. Misschien zit ook de vorm er toch voor iets tussen.
Als u moeite hebt om te kiezen, neem dan curry. Dit kruid is in feite een mengeling van een heleboel andere kruiden, zoals gember, peper, komijn...


U hebt nu enkele ingrediënten voor uw liefdesdrankjes en liefdeshapjes. De rest laten we over aan uw fantasie!



30/08/2005
Nicolas Rousseau, diëtist en voedingsdeskundige

 

 

01-09-2005 om 18:04 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe verschrikkelijk !
Hallo bloggertjes,

Die orkaan Katrina, is wel één van de ergste die er geweest is de laatste jaren in Amerika. Wat die allemaal op haar weg vernield heeft is niet te geloven...
En de gevolgen zijn nog erger voor al die mensen die niet konden ontkomen.


groetjes,

floeremutske

Bejaard koppel komt tijdens Katrina in beek vol alligators terecht

In Mississipi schuilen de gevaren na de doortocht van orkaan Katrina om elke hoek. Vraag het maar aan een 90-jarige man en zijn vrouw die door de snel opkomende vloedgolven vast kwamen te zitten in hun auto. De wagen werd de speelbal van het snel stijgende water en kwam uiteindelijk terecht in een beek... vol alligators die net voordien ontsnapt waren uit een krokodillenboerderij.

David Nix was getuige van het drama en snelde het bejaarde koppel ter hulp. "De alligators waren gewoon aan het wachten tot die twee mensen verdronken zouden zijn. Ze zaten gewoon in hun auto, deden niets en waren totaal in shock. Enkel het stuur hielden ze beiden angstvallig vast", aldus Nix.

Gelukkig voor hen aarzelde Nix niet. Hij zwom naar het in nood verkerende koppel toe, bracht eerst de man in veiligheid en sleepte even later ook de vrouw uit het water. Beiden vertoeven nu veilig en wel in het Cedar River-ziekenhuis.


01/09/05 15u02

01-09-2005 om 17:24 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar een fototoestel goed voor is
Hallo bloggertjes,

Hier ben ik weer met mijn bizar verhaal.

groetjes,

floeremutske

Masturberende pendelaar te kakken gezet

Dit is de bewuste foto die de Amerikaanse op het internet verspreidde
Een Amerikaan dacht vorige week zijn gang te kunnen gaan in een vrijwel verlaten metrostel en begon zich te masturberen. Hij had er niet op gerekend dat Thao Nguyen, een andere pendelaar, met haar gsm een foto van hem zou trekken. De Amerikaanse plaatste de duidelijke foto van de man met bijbehorend verhaal op het internet.

Verschillende weblogs linkten naar de foto en het verhaal, waardoor de Amerikaanse media lucht kregen van de zaak. De New Yorkse politie was onder de indruk van de goed genomen foto, waarmee de verdachte gemakkelijker op te sporen is. De politie waarschuwt vrouwen wel om dergelijke foto’s zo onopgemerkt mogelijk te maken, om geen woede op te wekken van de perverselingen.

Volgens een Amerikaanse krant is de man in kwestie ondertussen herkend. Het zou gaan om de 43-jarige Dan Hoyt, mede-eigenaar van een raw-food restaurant. Hij werd vermoedelijk in 1994 al eens gearresteerd voor onzedelijk gedrag op hetzelfde metrotraject.
30/08/05 14u55

30-08-2005 om 20:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge
Hallo bloggertjes,

Heb vandaag een fijne dag gehad met de kids te Brugge. We zijn 'een beetje' cultuur gaan opdoen in deze prachtige stad.
We hebben een rondrit met koets en paard gedaan en ook een rondvaart op de reien.
Wat is Brugge toch mooi en die huizen spreken mij heel erg aan, maar die zijn niet voor mijn portemonaie.
Ik denk dat de kids ook wel een beetje genoten hebben maar hadden natuurlijk liever naar zee geweest, maar zo'n beetje cultuur zal hen geen kwaad doen.

groetjes,

floeremutske

30-08-2005 om 20:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
29-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat je allemaal leest!!
Hallo bloggertjes,

Als je zo de kranten leest is er toch veel agressie onder de mensen, niet alleen hier maar overal.
Komt dat nu allemaal door onze luxe dat wij zo geworden zijn, de één kan niets meer verdragen van de ander...

groetjes,

floeremutske

Man wil ijsventer castreren om herkenningstune

De politie in West Hartford  in de Amerikaanse staat Connecticut heeft een man opgepakt die ermee dreigde de teelballen van een ijsventer af te snijden.  Matthew Flynn ging compleet door het lint toen de herkenningstune van de ijskar door zijn wijk weergalmde.

De man liep naar buiten met een heggenschaar en deed de bestelwagen stoppen. Flynn riep de 17-jarige ijsventer toe om zo snel mogelijk op te krassen, en vooral de herkenningstune af te zetten. Om zijn eis kracht bij te zetten, zwaaide hij met de heggenschaar.

De geschrokken chauffeur reed traag weg. Flynn liep achter de wagen aan en zwaaide vervaarlijk met de heggenschaar. Hij gilde daarbij naar de chauffeur: "Moet ik soms je teelballen afsnijden?"  

De ijsventer gaf  daarop harder gas en stoof weg. In een nabijgelegen pompstation lichtte hij de politie in. Die konden Flynn thuis aanhouden voor bedreiging en ordeverstoring. Hij werd vrijgelaten na het betalen van een borgsom van 500 dollar.

De ijsventer reed met de herkenningstune "It's A Small World After All" van Disney rond. Flynn vertelde aan de politie dat hij zulke liedjes hartgrondig haat.
/08/05 14u39

29-08-2005 om 21:58 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artrose
Hallo bloggertjes,


Welke mens klaagt al eens niet van pijn in zijn knie, rug, hals, enz...
Nu las ik dat accupunctuur je daar tijdelijk wat verlichting bij kan geven.
We weten wel dat artrose niet te genezen is hé.

groetjes,

floeremutske

  Acupunctuur verbetert tijdelijk artroseklachten knie (

Behandeling van artrose van de knie met acupunctuur gedurende acht weken vermindert de pijn en verbetert de functie. Een jaar na de behandeling is dit gunstig effect minder duidelijk. Dat blijkt uit een nieuw Duits onderzoek.
294 patiënten tussen 50 en 75 jaar met artrose van de knie werden verdeeld in drie groepen. 149 mensen kregen acupunctuurbehandeling (13 sessies van 30 minuten gedurende 8 weken), 76 werden behandeld met het plaatsen van naalden op niet-acupunctuur locaties (minimale acupunctuur) en 74 werden op de wachtlijst geplaatst (controlegroep).
De patiënten moesten op 0, 8, 26 en 52 weken een vragenlijst invullen om de effecten van de behandeling te beoordelen. Hieruit bleek een duidelijke verbetering van de symptomen en de functie na 8 weken in de acupunctuurgroep. Na 26 weken verminderde het effect en na 52 weken was er nauwelijks nog enig verschil merkwaar.

29-08-2005 om 11:18 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie tekst
Hallo bloggertjes,

Vind ik zo mooi en ontroerend.

groetjes,
floeremutske

Stilte

Als stilte bereikt het hoogtepunt
in poëtische zelfbevrediging
laat me dan kijken in jouw ogen
en de kleuren zien verbleken

laat me dan proeven van het bloed

op jouw kapot gebeten lippen

laat me likken aan het zilte
van jouw hete tranenstroom .

Als stilte bereikt het hoogtepunt

laat me dan drinken

 van jouw liefde

en fluister me dan hoe  verder

te gaan.

 

                                                           Ellis.

28-08-2005 om 20:17 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme hond !
Hallo bloggertjes,

Heb vandaag van het mooi weer geprofiteerd in mijn mini-tuintje en daarna wat gaan fietsen en een goede kriek gaan drinken, en die heeft gesmaakt hoor.

Hoe trouw en slim een hond toch kan zijn, lees maar.


groetjes,

floeremutske


Hond neemt zelfstandig de trein naar huis

Een zwarte labrador heeft zelfstandig de trein naar huis genomen nadat hij op een Schots station zijn baasje was kwijtgeraakt. Dat meldt The Mail on Sunday. Beelden van de bewakingscamera's en verklaringen van twee politieagenten en enkele spoorwegmedewerkers bevestigen het verhaal.

Erg intelligente hond
Mike Taitt was zijn hond Archie kwijtgeraakt op het station Inverurie, bij Aberdeen. "Het is een erg intelligente hond", aldus Taitt. "Toen hij me niet kon terugvinden, heeft hij simpelweg de trein naar huis genomen. Hij had die trein al eerder genomen. Ik ben ervan overtuigd dat hij wist dat het de juiste trein was, maar wie zal het zeggen?"

Zonder ticket
De hond ging zelf aan boord van de trein naar Insch en stapte 12 minuten later op het juiste station uit, zo verklaart spoorwegmedewerker Derek Hope. "Er stond een controleur op het perron met Archie, die meldde dat de hond zonder ticket in Inverurie aan boord was gegaan", zo luidt het. (belga)
28/08/05 10u04

28-08-2005 om 19:45 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mopje
Hallo bloggertjes,

Hier een mopje :

Lach je krom!

Jantje is met zijn moeder op visite bij tante Truus. Na een poosje vraagt tante: "Jantje, waarom ben je zo stil, jongen?" Zegt Jantje: "Mama zei, dat als ik mijn mond zou houden over die dikke wrat op uw neus, dat ik dan dat gave computerspel zou krijgen."


leuk hé !

floeremutske

27-08-2005 om 13:57 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jeugd!
Hallo bloggertjes,

Heb vandaag een fijne dag gehad.

Wij Senioren spreken dikwijls over "DE JEUGD VAN NU" dat je er niets meer met kunt aanvangen, enz....Maar wat ik nu las daar doe ik dan toch mijn petje voor af. Ik vind dat de jeugd tegenwoordig veel mondiger en meer durf heeft dan wij, ik, vroeger.

groetjes,

floeremutske

Jongeren spelen echt voor aap in Londense zoo

Jongeren hangen de aap uit in de Londense zoo.
De Londense zoo heeft er een nieuwe attractie bij. Een groepje jongeren hangt er letterlijk de aap uit. Ze willen ervaren hoe het leven van een homo sapiëns was en zijn daarom bij de apen, tijgers, leeuwen en slangen gekropen.

Getooid met vijgebladeren zitten ze tussen de dieren. Ze willen ook ervaren welke invloed hun aanwezigheid heeft op het gedrag van de dieren. Ook 's nachts blijven ze tussen de beesten slapen. Maandag loopt hun experiment af.
26/08/05 11u40

26-08-2005 om 20:35 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tekstje

Hallo bloggertjes,

Jullie weten al wel dat ik van mooie teksten/gedichten hou, en jullie graag laat meegenieten.

groetjes,

floeremutske

WEG UIT HET WEB

Het prille ochtendlicht glanst
in de druppels van de dauw;
Een spin is al in de weer
en lijkt wel weg te willen
uit haar afgewerkte web;
Zij spint een draad naar een haag
en zo naar een kerselaar
in de richting van een wolk
.

web

Misschien wil zij naar de zon ?


25-08-2005 om 18:53 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensenoren zijn in trek!

Hallo bloggertjes,

Goedemorgen of reeds goedemiddag allemaal.

In de week las ik de krant dat een hond een kind zijn oor had afgebeten, nu lees ik dat een man een andere man zijn oor heeft afgebeten, ik denk dat wij stilletjesaan terug naar de menseneters gaan....

groetjes,

floeremutske


Georgïer bijt oor af van elektriciteitscontroleur

Inwoners van een Georgisch dorp hebben maandag een werknemer  van het elektriciteitsbedrijf bont en blauw geslagen omdat die ermee dreigde de stroom af te sluiten. De inwoners betaalden hun rekeningen te laat, maar hadden het daar niet op begrepen.  Een van de inwoners van het dorp Kvemo Arkvani beet een oor af van de man.

Het dorp ligt op zo'n 90 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad Tbilisi. Controleur Elshad Tagimov vertelde enkele bewoners dat hij de stroomvoorziening moest afsluiten omdat ze achterstonden in hun betaling. De politiecommissaris van het dorp gaf geen verdere informatie over het incident. Georgië heeft te kampen met een verouderd elektriciteitsnet waardoor de stroom geregeld uitvalt.  
24/08/05 18u18

25-08-2005 om 11:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi tekstje
bloggertjes,

Nog een héél kleintje

Liefde is geen opwindwekker
Liefde is geen klok met stekker
Liefde kun je ook niet instellen
Liefde is zonder op de tijd te
letten tijdens het bellen

floeremutske

24-08-2005 om 19:35 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichtjes over liefde
Hallo bloggertjes,

Ik was zo een beetje aan het surfen en kwam deze mooie teksten tegen die mij ontroerden om hun liefelijkheid.

groetjes,
floeremutske

Als mijn rozen jouw kussen waren,
dan wist ik dat je van mij hield

Zal ik morgenochtend één of twee
beschuitjes klaar maken?

Als jij mij morgenochtend zou wakker maken,
dan hoefde ik mijn kussen niet te verdoen aan de wekker

Waar jij gaat, openen de bloemen zich
Ik pluk ze en geef de mooiste aan jou

Mijn hart klopte.
Jij kwam er aan en opende
de deur naar ons geluk


Als ik net zoals de bijen op zoek zou gaan
naar de zuiverste honing
Dan vond ik direct en zonder te zoeken,
mijn weg naar jouw woning

Liefde vind je niet in de vuilnisbak
Heb daarom altijd voldoende op zak

Wees altijd eerlijk, oprecht en trouw
Voor je moet zeggen
"Maar ik hou toch van jou!"

Denk niet aan morgen wat je nu al kunt doen
Dus geef haar in gedachten nu al een zoen

 

24-08-2005 om 19:15 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezondheidsrubriekje VERMAGEREN
Hallo bloggertjes,

Hier weer een een beetje gezondheisnieuws.

De meeste vrouwen, en nu ook al mannen zijn geobsedeerd om een slanke lijn te bekomen.
Zij beginnen al van jongs af op hun lijn te letten.
Maar zij vergeten dikwijls dat ELK PONDJE  GAAT DOOR HET MONDJE en pillen weinig helpt.
Het is dan ook nog zo ongezond.

groetjes,
floeremutske

Voeding - afslanking >   Regime en gewicht

 
De Belgen zijn tuk op vermageringspillen… De Belgen zijn tuk op vermageringspillen…

Volgens een nieuw rapport van Euromonitor kent de verkoop van vermageringsproducten een ware explosie in ons land. Belangrijkste reden: we letten steeds meer op ons imago, maar hebben al bij al weinig oog voor de risico's op zwaarlijvigheid…

In zijn laatste bulletin maakt Euromonitor, dat gespecialiseerd is in economische marktonderzoeken, bekend dat de verkoop van vermageringsproducten (behalve geneesmiddelen, dus niet-voorschriftplichtige producten) in apotheken en speciaalzaken in 2004 in België met 14 % gestegen is tot 29 miljoen euro.

Die stijging ligt veel hoger dan de jaarlijkse groei van Groot-Brittannië (+ 6,6 %), de grootste Europese markt terzake, en van Spanje (+ 10,3 %), ook een sterke groeier. De Belgische markt van de vermageringsproducten verpulvert vandaag dan ook alle records!


Uiterlijk komt vóór gezondheid

In 2004 was naar schatting ongeveer 15 % van de Belgen zwaarlijvig, terwijl 41 % kampte met overgewicht. Die cijfers liggen zelfs nog hoger bij vrouwen: respectievelijk 18 en 47 %.

Ondanks die alarmerende statistieken blijft de belangrijkste motivatie van de Belgen om dergelijke producten te kopen, volgens Euromonitor vooral uiterlijk in plaats van gezondheid!

De meeste kopers zijn immers vrouwen die vlak na nieuwjaar en de hele zomer (het bikiniseizoen) lang gretig voorraden inslaan.

De populairste artikelen zijn vetverbrandingspillen (“fat burners”), vet- en koolhydraatblokkers (“fat and carb blockers”) en maaltijdvervangers in de vorm van graanrepen.


De pers springt erop…

Volgens analisten kan de sector rekenen op toenemende reclame voor dit soort producten, niet alleen in tijdschriften, maar ook op tv. Zo voeren steeds meer tv-programma's vrouwen ten tonele die slanker, fitter… en jonger willen worden.

Tot slot blijkt ook dat de huidige wetgeving in ons land de kwaliteit van de verkochte producten bevordert en ook van de zogenaamde “natuurlijke” producten, iets waarvoor de consument zeer gevoelig is.


De groei zet zich door

Al die elementen verklaren dan ook waarom België op dat vlak een echte revival beleeft. Futurologen voorspellen zelfs nog een sterke stijging.

Redenen: de langzame maar zekere bewustwording van de schadelijke gevolgen van zwaarlijvigheid voor de gezondheid, zoals een te hoge cholesterol.

Op middellange termijn, d.w.z. tegen 2009, zou dit soort producten zelfs de vitamine- en mineralenmarkt overtreffen, die nochtans een sterke bloei kent in ons land, en zouden er binnenkort vermageringspleisters of nieuwe, nog aantrekkelijker maaltijdvervangers gelanceerd worden.

Hopelijk gaat de Belg eindelijk eens beseffen dat hij sommige eetgewoonten moet veranderen en meer moet gaan bewegen. Al bij al is een dergelijke oplossing budgetvriendelijker en vooral oneindig doeltreffender!



23/08/2005
Nicolas Rousseau, diëtist en voedingsspecialist

 

24-08-2005 om 18:44 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zot zijn doet niet zeer !!!!!
Hallo bloggertjes,

Wat je nu toch allemaal leest, het is niet te geloven, wat gaan er sommige, zowel mannen als vrouwen, er nog aan doen om er toch maar jeugdig te blijven uitzien???
Ik vind dat elke leeftijd zijn CHARMES heeft, en zij vergeten ook dat zij innerlijk maar ouder worden....

groetjes,

floeremutske

De menselijke Barbiepop

Een schoonheidsspecialist uit Los Angeles heeft al ongeveer dertig 'schoonheidsoperaties' ondergaan om "er jong te blijven uitzien".

Steve Erhardt heeft al bijna 250.000 dollar uit eigen zak uitgegeven aan plastische chirurgie. "Wanneer je in Hollywood aan de slag bent moet je er goed blijven uitzien om je carrière te verlengen. In mijn salon hangt een fotoreeks van mij, ik lijk wel een kameleon. Het is vrij verbazingwekkend hoe ik doorheen de jaren ben veranderd."
 
Kontimplantaten
Wat in 1987 begon als een neuscorrectie werd al snel een obsessie. Hij ging bij de plastisch chirurg van Michael Jackson langs voor de neuscorrectie maar besloot ineens ook zijn kin te laten bijwerken. Daarna ging de bal aan het rollen. Steve ging voor een facelift, een ooglidcorrectie, borstimplantaten, bicepimplantaten -hij was de eerste die dit soort implantaten kreeg- en zelfs pijnlijke kontimplantaten, één van de moeilijkste operaties voor zowel chirurg als patiënt.

Jeugdig blijven
"Ik ben nu tevreden met mezelf omdat ik alles wat me dwarszat heb laten corrigeren," zegt Steve, die er voor zijn operaties naar eigen zeggen uitzag als een kruising tussen Patrick Swayze en David Hasselhoff. "Er is niemand waarop ik wil lijken. Je moet werken met de trekken die je hebt."

Maar wat is nu het uiteindelijke doel van Steve? "Mijn doel is gewoon om jeugdig te blijven en me goed te voelen. Het is niet de bedoeling om er uit te zien als weet ik veel. Gewoon je gezicht gaaf houden, weet je wel?" (sam)
22/08/05 17u19

22-08-2005 om 19:23 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet je maar overkomen !!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Het moet je maar overkomen als je zo'n nood hebt aan een man.

groetjes,

floeremutske

Seks met deodorant-bus


Een Roemeense vrouw moest in het ziekenhuis een bus deodorant laten verwijderen uit haar vagina, toen haar eenzame romantische avondje mislukte.

De vrouw, die alleen op vakantie was aan de kust van de zwarte zee, had haar hotelkamer versierd met kaarsjes en bloemen en had wat achtergrond muziek opgezet. Haar eigen seksavond eindigde echter in een pijnlijke situatie, toen zij een bus deodorant als sekssspeeltje wilde gebruiken, en de bus vast kwam te zitten.

De vrouw vertelde de artsen in het ziekenhuis dat ze net haar relatie met haar vriend had verbroken, en dat ze zichzelf wilde bewijzen dat ze het ook zonder man kon redden. De artsen wisten de bus deodorant te verwijderen, maar de vrouw moest wel enkele dagen ter observatie in het ziekenhuis verblijven.


22-08-2005 om 18:57 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet Kunnen!!!
Hallo bloggertjes,

In deze tijd waarin wij nu leven mag je je aan alles verwachten, maar volgens mij moet het kunnen.

groetjes,

floeremutske

Bibliotheek leent homo's, zigeuners of moslims uit

In  het Nederlandse Almelo kan je in de maand september bij de plaatselijke bibliotheek niet alleen voor boeken terecht, maar je kan er ook een homo, zigeuner of moslim 'lenen'. De bibliotheek in Almelo werd op het idee gebracht door een soortgelijk initiatief dat loopt in het Zweedse Malmö.

Een uur lang krijg je een minderheid naar keuze mee, die je vervolgens in het café naast de bibliotheek helemaal mag uitvragen. De actie moet stereotypen doorbreken. Directeur Jan Krol van de Almelose bibliotheek wil tijdens de maand tien personen met verschillende achtergrond uitlenen. Zijn naamgenoot Henk Krol, hoofdredacteur van de Gay Krant, denkt dat het initiatief drempels verlaagd. "Het brengt mensen dichter bij elkaar", aldus Krol.

Volgens bibliothecaresse Ulla Brohed uit Malmö worden er heel wat vooroordelen weggenomen wanneer je met iemand uit een minderheidsgroep écht in gesprek raakt. Een Deense bibliotheek in Kopenhagen is net als de Almelose bibliotheek van plan om het Zweedse project over te nemen.
   
22/08/05 08u13

22-08-2005 om 10:42 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STRING
Hallo bloggertjes,

De dames die wat molliger zijn zullen blij zijn dit te lezen dat de string voorbij gestreeft is. Nu komen er terug van die pikante slipjes die toch goed aanvoelen en de poep goed inpakken.

lieve groetjes,

floeremutske

’t Is weer voorbij die mooie string...
Badmode en lingerie worden weer beetje gekleder

Tenzij je naar Ibiza trekt, waar het altijd iets mínder mag zijn, zullen de stranden er deze zomer iets minder bloot uitzien. De string is out en de billen worden weer mooi verpakt in sportieve shortjes of bikinislips. Ook in het lingerierek verliest de string terrein.

Strings op het strand vormen tegenwoordig een grote uitzondering’’, zegt Stany Laenen, invoerder van Banana Moon en Livia. ,,Van de 100.000 stuks die we deze zomer verkochten, waren er welgeteld 20 strings. Mensen trekken niet langer naar het strand om er te zonnen, maar ook om te sporten. Een string leent zich daar niet echt toe. De Belg is trouwens conservatief en preuts in vergelijking met andere Europeanen. Bij de Fransen en Nederlanders mag het wat bloter zijn.

Toch zie je de string nog volop op straat. Pantalons met een lage taille zorgen dat de string iets boven de broek uit komt, als het even kan in het gezelschap van een tattoo. Toch ziet het er naar uit dat de string ook in de lingerie zijn beste dagen heeft gehad. De grote opvolger is de ‘shorty’ met lage taille: een vlot, sportief shortje zonder pijpjes.

,,Het modebeeld neigt inderdaad naar gekledere lingerie, soms in naïeve stijl met veel strikjes en vlinders. Volgens mij is het comfort de belangrijkste reden van deze verschuiving’’, zegt Ingrid Macours van Sara Lee, de groep die merken als Dim, Wonderbra, Chantal Thomass, Lovable en Fila verdeelt.

,,We merken in de verkoop dat de hype rond de string afkoelt. Vrouwen kopen meer en meer lingerie voor zichzelf en niet zozeer om sexy mee uit te pakken. Een slip moet in de eerste plaats lekker zitten. Tot voor kort had de vrouw de keuze tussen comfortabele slips enerzijds en sexy strings anderzijds. Nu zijn er slips die tegelijk goed zitten én er sexy uitzien. Dankzij de hype rond de string heeft de slip meer aandacht gekregen. Vroeger stond enkel de beha in de kijker en was de slip bijzaak.

Nu heb je onder meer de slips met lage taille, de rokslips die gebaseerd zijn op de babydoll en de shorty die in verschillende modellen bestaat: achteraan hoog uitgesneden zodat de billen goed zichtbaar blijven, sportief of romantisch. Volgens mij is de shorty het succesnummer voor de komende seizoenen. Toch zal de string blijven. Al was het maar om onder strakke kledij te dragen.’’

 Lut CLINCKE18/06/2005

 

21-08-2005 om 16:19 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet
  • hello Jacqueline...idd. cola alleen bij veel braken.. (klaproosje1)
        op Cola

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!