Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
bernerhof
blog.seniorennet.be/bernerh
Liefde is de bron van het leven

11-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven

8-jarige is melktanden kwijt, weigert te eten en sterft.



In Groot-Brittannië is een achtjarig meisje gestorven omdat ze weigerde te eten nadat al haar melktanden getrokken waren. Sophie Waller verloor een tand nadat ze op een zuurtje gebeten had.

Toen ze naar de tandarts ging, besloot deze zonder toestemming van haar ouders al haar melktanden te trekken. Sophie weigerde na de ingreep nog te eten en verloor tien kilogram in twee weken.



Opgenomen
Het achtjarige meisje werd opgenomen in het ziekenhuis. Via een tube kon het ziekenhuis het kind in eerste instantie nog redden. Bij haar ontslag kreeg ze voedingssupplementen en vitaminendrankjes mee naar huis.

Het mocht echter niet baten. Sophie sterkte te weinig aan en stierf vier dagen later. Ze woog nog minder dan 25 kilogram. Honger en uitdroging kostten de Britse het leven. (adv)
10/02/09 14u21

11-02-2009 om 12:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
10-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië

"Bosbranden zijn een straf voor abortus"

De bosbranden in het zuiden van Australië zijn een straf van God voor het toestaan van abortus. Dat heeft een prominente Australische geestelijke gezegd.

Danny Nalliah is de voorman van de christelijke geloofsgemeenschap Catch The Fire en heeft naar eigen zeggen eind vorig jaar een visioen gehad van de vlammenzee.

"In een droom zag ik overal vuur", aldus Nalliah op de website Catch The Fire, "Toen ik wakker werd, zei God tegen me dat Hij Australië en dan vooral deelstaat Victoria niet langer zou beschermen. Zo wil Hij Australië straffen voor de slachting van onschuldige kinderen in de baarmoeder."

De bosbranden hebben een groot gebied in de deelstaten Victoria en New South Wales in de as gelegd. Minstens 180 mensen zijn daarbij om het leven gekomen. (ka)
10/02/09 13u59
De bosbranden in het zuiden van Australië zijn een straf van God voor het toestaan van abortus. Dat heeft een prominente Australische geestelijke gezegd.

10/02/09 13u59

10-02-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.testje
Klik op de afbeelding om de link te volgen zien of het gaat

10-02-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smerige griep....
Hallo bloggertjes,

Ik ben al bijna twee weken geplaagd met de griep. Ik heb ze dan ook leren kennen met alles erop en  eraan, hoge koortst, braken, wegdraaieen, hevige pijnen, overal.  Ik dacht nu ga het iest beter maar nu krijg die verdomde hoest. Deze namiddag komt de arts maar weer terug.

Nog bedankt voor jullie teksten in mijn gastenboek.


floeremutske

04-02-2009 om 15:56 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (6)
27-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rilatine
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Bij mijn weten wordt Rilatine in België ook veel voorgeschreven aan kinderen. Onze Geoffrey en Jaimy nemen dat ook. Ik ondervind dat dit heel erg op hun humeur en slaap werkt. Geoffrey komt van school om 16u, huiswerk wordt gemaakt en dan gaat hij op de stoel liggen en valt in slaap. Jaimy is wel heel stil, maakt goed zijn huiswerk, maar zet de klas toch nog op stelten.
Ik weet niet wat ik er moet van denken, bij de ene werkt het anders dan bij de andere. Wat ze hieronder schrijven heb ik bij hun nog nog niets van gehoord.

Medicatie voor ADHD laat kinderen hallucineren

 
Rilatine en Concerta, medicijnen die vaak worden voorgeschreven aan kinderen met ADHD, kunnen leiden tot hallucinaties. De Amerikaanse overheid zegt dat dit zelfs kan voorkomen wanneer de pillen ingenomen worden volgens de voorschriften.

Slangen en insecten
Uit het onderzoek gebaseerd op 49 voorgaande studies blijkt dat het gebruik van Rilatine psychose en manie kan veroorzaken, meldt nu.nl. Sommige kinderen kregen waanbeelden van wormen, insecten of slangen die op hen kropen. Zodra het kind stopt met de medicijnen, gaan ook de hallucinaties weer weg. Sommige van de onderzochte pillen, als Rilatine en Concerta, zijn ook in België verkrijgbaar.

Deze effecten zijn wel eerder zeldzaam, maar de onderzoekers eisen dat deze bijwerkingen goed besproken worden met de ouders van de kinderen. (ep)
27/01/09 11u34

27-01-2009 om 14:18 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (3)
23-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een drama

Goedenavond bloggertjes,
Het is niet te geloven of te begrijpen wat een vreselijk drama zich te Dendermonde heeft afgespeeld deze voormiddag in een kinderdagverblijf.
Ik ben er echt niet goed van, niet te geloven dat er zich hier bij ons
zo iets voordoet.

Dader steekpartij Dendermonde is amper 20

 
Christian Du Four, procureur des Konings van Dendermonde. Aan het verzegelde kinderdagverblijf Fabeltjesland worden er bloemen neergelegd en branden er kaarsen.
 
Christian Du Four, procureur des Konings van Dendermonde.
 
In de Engelstalige pers kreeg de dader, die nog niet voorgeleid is, de bijnaam 'The Joker' naar de Batman-film met Heath Ledger.In de Engelstalige pers kreeg de dader, die nog niet voorgeleid is, de bijnaam 'The Joker' naar de Batman-film met Heath Ledger.

HLN update   De dader van de steekpartij in Dendermonde is een 20-jarige Belg uit de omgeving van Dendermonde. De man was nog niet bekend bij de politie, bevestigt procureur des Konings Christian Du Four.

De verdachte weigert tijdens zijn ondervraging mee te werken aan het onderzoek. Hij lacht met de speurders en heeft over de feiten nog niets verteld. De dader wordt ondervraagd door de federale politie en is nog niet voor de onderzoeksrechter verschenen. Hij is niet onder invloed van drugs of alcohol. De jongeman was niet ontsnapt uit een psychiatrische instelling.

Slachtoffer Marita Blindeman (54)
Hij zal pas vrijdagavond of zaterdagochtend voorgeleid worden voor drievoudige moord en verschillende moordpogingen. De man heeft zich niet verzet tegen zijn arrestatie. Hij had een mes bij zich toen hij opgepakt werd, maar dat was niet het wapen waarmee de feiten gepleegd werden. Het gebruikte wapen werd teruggevonden in de buurt van het kinderdagverblijf.

Het parket bevestigt dat het volwassen slachtoffer een 54-jarige medewerkster van het kinderdagverblijf is. Het gaat om Marita Blindeman. Een andere medewerkster probeerde verzet te bieden, maar zij overleefde de messteken. De identiteiten van de twee kinderen worden niet vrijgegeven. Het gaat om twee jongetjes die niet ouder waren dan twee jaar.

Zwart-wit geschminkt
De volgens ooggetuigen zwart-wit geschminkte man heeft vanochtend twee peuters en een medewerkster gedood. Tien andere kinderen raakten gewond. De vermoedelijke dader kwam en ging op een fiets en kon na een korte klopjacht worden aangehouden. Volgens Du Four raakte de man bij zijn aanhouding gewond en moest hij in een ziekenhuis worden behandeld. Hij verschijnt straks voor de onderzoeksrechter.

In de Engelstalige pers kreeg hij de bijnaam 'The Joker', naar de laatste filmrol van Heath Ledger in 'The Dark Knight' omdat die ook een wit geschminkt gezicht had, met zwart rond de ogen. Het was gisteren exact een jaar geleden dat Ledger aan een overdosis drugs overleed.

Messteken
In de crèche Fabeltjesland verbleven 21 kinderen toen de dader rond 10.00 uur binnenkwam en onmiddellijk met een mes op kinderen begon in te steken. Twee baby's en een medewerkster werden gedood. Directeur Ignace Demeyer van het plaatselijke ziekenhuis zei dat er tien kinderen met ernstige steekwonden over hun hele lichaam werden binnengebracht, die allemaal met spoed geopereerd moesten worden. De kinderen zijn inmiddels buiten levensgevaar.

"Brutale aanval op onze zwakste burgers"
Du Four zei dat de politie geschokte ouders digitale foto's van de naar het ziekenhuis gebrachte kinderen toonde om te helpen hen te identificeren. De gemeente stelde een opvangcentrum open waar slachtoffers en ooggetuigen psychologische bijstand konden krijgen.
Burgemeester van Dendermonde Piet Buyse sprak van 'een zeer brute aanval op onze zwakste burgers'. "De hele stad is één in steun voor de ouders die diep bedroefd zijn", zei hij.

Vlaams minister van welzijn Veerle Heeren kondigde een onderzoek naar de beveiliging van het kinderdagverblijf aan. (novum/belga/mvdb/jv)
23/01/09 19u40

23-01-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
10-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn 3 Kids
Klik op de afbeelding om de link te volgen Die zijn ze nu mijn schatjes Jaimy 8, Mattis 22m en geoffrey 12


10-01-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (3)
09-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven...
Hallo bloggertjes,

 Zoiets had ik nog nooit gelezen, waar gaat dat naar toe....

Trend: jongeren brengen anaal tampon met alcohol in

 Amerikaanse jongeren brengen al langer anaal of vaginaal een tampon doordrenkt met wodka in. Deze 'trend' maakt je sneller dronken én je adem zou er fris door blijven. Ook in Europa wint dit fenomeen aan populariteit bij tieners, experts waarschuwen voor de gevaren.

Zogenaamd voordeel
Het vaginaal of anaal inbrengen van een wodkatampon wordt 'slimmen' genoemd. Het heeft in de ogen van de jongeren heel wat voordelen. Eén tampon kan tot drie glazen wodka opnemen. Doordat de alcohol direct in het bloed wordt opgenomen, zou je je er niet dik van worden. Slimmen zou ook voorkomen dat je adem naar alcohol ruikt, zodat de pakkans kleiner is. Daarnaast overbelast het je maag niet, je moet dus niet braken van 'slimmen'. Dit fenomeen beperkt zich echter niet alleen tot meisjes, jongens brengen de tampon anaal in. Op blogs en forums wordt veel gediscussieerd over de trend. Tieners geven zelfs online tips aan elkaar.

Gevaarlijk
Het is echter een mythe dat bij slimmen je niet aan je adem kan merken dat je dronken bent. Je lichaam stoot namelijk via deze weg alcohol uit, op basis van dit principe werken ook de ademtests. Slimmen zou volgens experts dubbel zo gevaarlijk als 'comazuipen' zijn. Daarnaast is het ook slecht voor de vrouwelijke geslachtsdelen. Het veroorzaakt meteen een brandend gevoel, omdat de vagina en de vaginale slijmen heel gevoelig zijn. Op lange termijn kunnen de geslachtsdelen erdoor uitdrogen en gaan bloeden. (ep)
07/01/09 18u09

09-01-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte voeding

Hallo bloggertjes,

 Wat je een kind allemaal kunt aandoen door   verkeerde voeding....

Overgewicht bij kinderen opgebouwd voor 5de verjaardag.

 Kinderen met overgewicht kregen het meeste van hun overtollig vet al voor ze naar school gingen. Bij obese meisjes is dit effect nog sterker dan bij jongens. Zij zouden 90 procent van hun overgewicht al gekregen hebben voor de lagere school, bij jongens is dat 70 procent.

Geboortegewicht
Dat leidt een Britse studie af uit een analyse van het gewicht van 233 Engelse kinderen. Zo bleek dat het geboortegewicht geen relatie had met het gewicht op vijfjarige leeftijd. Het gewicht op vijf jaar kon wél goed het gewicht tien jaar later voorspellen. De studie vond ook dat de kinderen vandaag dikker zijn dan die geboren in de jaren '80 ondanks een stabiel geboortegewicht.

Geen oorzaak
Een oorzaak kan professor Terry Wilkin zo meteen niet bedenken. "Misschien door grotere porties of door extra calorierijk voedsel, ik weet het niet." Een oplossing kon hij wél bedenken: kinderen al in de kleuterklas leren wat gezonde voeding is én ze voldoende laten bewegen.

"Het is nooit te vroeg (of te laat) om er aan te beginnen. Juist gedrag aan kleuters leren kan net helpen om obesitas te bestrijden." Zijn visie lijkt alvast te kloppen: twee derde van de volwassenen weet niet hoeveel ze moeten bewegen om een gezond leven te leiden. (edp)
17/12/08 15u53

09-01-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo bloggertjes,

Beetje bij beetje kom ik er wel.

Olifanten maken kunst

 Rembrandt en Van Eyck beu? Haal dan eens een schilderij van een olifant in huis. In Thailand gebruiken enkele dierlijke zwaargewichten immers hun slurf om 'kunstwerkjes' te fabriceren. Zo toverde de elfjarige Lankam onder meer vol gevoel een gele bloem op het witte doek.

"Ik stond versteld van hun talent", aldus een Zweedse fotograaf die op rondreis door de vallei van Chiang Mai op het vreemde fenomeen botste. "Ze houden de borstels vast met hun slurf en schilderen alsof het hun tweede natuur is. Elke penseelslag is zo weloverwogen, ongelooflijk eigenlijk."

Elk jaar trekt het olifantenkamp duizenden toeristen naar de noordelijke Thaise regio. In 2004 beschilderden de acht olifanten samen een oppervlakte van 50m². Het werk, dat toen voor 22.400 euro van de hand ging, staat nog steeds geboekstaafd als grootste en duurste dat ooit door een olifantenkudde geschilderd werd. (svm)
09/01/09 13u35

09-01-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier ben ik weer
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Eindelijk krijg in terug wat moed om een beetje te bloggen. Pijn is draaglijk en rug geneest heel goed.

Hier weer een test van die bonusmakers....

Ook top Ethias kreeg miljoenenbonus

07 januari 2009

Het directiecomité van bank-verzekeraar Ethias, waarbij ex-topman Guy Burton, heeft miljoenenbonussen gekregen die louter afhankelijk waren van de jaarlijkse omzet.
 Dat schrijft De Standaard woensdag.
Er is sprake van jaarbonussen van meer dan 1 miljoen euro. De laatste bonussen werden uitbetaald begin 2008. Opmerkelijk is dat de bonussen uitsluitend gekoppeld waren aan de jaarlijkse omzetcijfers. Dat verklaart mede waarom Ethias al die jaren relatief weinig belang hechtte aan de rendabiliteit van zijn populaire First-rekening, een spaarverzekering waarin ruim 200.000 Belgen hun spaargeld hebben geïnvesteerd, maar des te meer aan de verkoopcijfers, zegt de krant. Want hoe meer First-rekeningen er werden verkocht, hoe hoger de bonussen voor de Ethias-top. "Er bestond inderdaad een oud document waarin de bonussen van het directiecomité uitsluitend werden gelinkt aan de omzet", zegt toekomstig vicetopman Hans Verstraete. "Maar toen Steve Stevaert bestuursvoorzitter werd van Ethias, heeft hij die bonusregeling meteen laten aanpassen en dit vanaf 2008. De uitbetaling hangt nu af van meerdere bedrijfsdoelstellingen." (DWM)

bron: Belga

groetjes,

07-01-2009 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor al die lieve bloggertjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel veel lieve wensen, klikken op prentje

28-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (5)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk terug
Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedenacht bloggertjes,

Hier ben ik dan eindelijk terug.
 Het heeft langer geduurd als voorzien.
 Alles is goed verlopen, maar zitten en trap opgaan is nog vrij moeilijk en pijnlijk.
Het verblijf in ziekenhuis was niet zo aangenaam,
 doordat zij mij verkeerde medicatie hadden gegeven,
waardoor ik hallucinaties kreeg en niet meer kon slapen van de pijnlijke krampen in mijn benen.
 Ik ben echt wel verwend geweest door de nachtzusters,
daar kreeg ik dan warme melk met honing van om mijn toch
 maar wat te kalmeren, want pillen was uitgesloten.
 Maar dat is ook
 weeral verleden tijd.
Die medicatie was standaard maar ik kon daar helemaal niet tegen.

Nu dank ik jullie allemaal voor de lieve attenties en het blijven schrijven in mijn gastenboek.
Jullie bent zo lief allemaal geweestdat ik er echt geen woorden
voor heb, het heeft mij heel erg ontroerd.
Ik ga jullie proberen afzonderlijk te bedanken maar durf nog niet zeggen wanneer.

Toen ik in ziekenhuis lag is ook mijn  lieve vriend overleden in alle eenzaamheid.
Ik had zo gerekend op zijn dochter dat ze hem regelmatig  zou opzoeken maar door een misverstand is dat niet gebeurd.
 Ik kon niets doen en stuurde maar berichtjes die onbeantwoord bleven......
Toen hebben zij hem gevonden, hij was reeds twee weken overleden.
Ik kan er nog steeds niet bij, dat zo iets nu kon gebeuren...

Het moest eventjes van mijn hart dat nog zo vol verdriet is...

Slaapwel lieve vrienden en ik WENS JULLIE ALLEMAAL EEN GELUKKIG NIEUWJAAR 2009!

knuffeltje,
floeremutske

27-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (4)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk

 Goedenavond lieve bloggertjes,


Morgen is het zover dan ga ik eindelijk naar de kliniek.
 Dinsdag word ik geopereerd.

Ik bedank jullie nogmaals voor de fijne woorden van steun.

            

Ouderdom komt met gebreken
Dat wordt vaak achteloos gezegd
Maar voor een ouder iemand
Is dat soms een heel gevecht
Slechter lopen, minder horen
En het zien gaat achteruit
Je moet ermee leren leven
Zoiets wordt dan soms geuit
Daarom denken we zo vaak
Met weemoed en met spijt
Aan onze gezonde, jonge jaren
Aan die lang vervlogen tijd


Lieve Boons

07-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (17)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maar
Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel lief en ontroerend......


06-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welterusten
Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedenacht bloggertjes,

Ik wens jullie allemaal veel plezier met jullie kleinkinderen en dit mooie Sinterklaasfeest.

Dikke knuffels voor al die kinderen en ook voor jullie bloggertjes.

06-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is het leven

Image Hosted by ImageShack.usWelterusten bloggertjes,

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie woordjes van steun.
Nog enkele dagen en wordt alles weer als vroeger.

Dikke knuffel.

Wat is leven,

Vreugde en verdriet?
Door veel mensen onbegrepen
omdat je het verdriet niet ziet.
Soms gebeuren er dingen in het leven,
en dan denk je vaak heel even,
Waarom moet dit mij overkomen?
Waarom hebben ze niet iemand anders genomen?
Waarom voel ik nu al die pijn?
Waarom kon het niet iemand anders zijn?
Totdat je het verdriet hebt verwerkt,
en tussendoor hebt gemerkt,
Dat de vreugde kan overwinnen,
en dat je opnieuw moet beginnen.
Zonder vreugde geen verdriet,
Want zonder het èèn bestaat het ander niet




05-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (3)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Welterusten lieve bloggertjes en nogmaals bedankt.

02-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedenacht
Klik op de afbeelding om de link te volgen Slaapwel bloggertjes en ik wens jullie een prettige week toe.

01-12-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijn
Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedenacht bloggertjes,

Soms als ik zit te dromen,
komen er beelden naar boven die ik vaak heb weggedrukt.

Beelden die altijd pijn doen, altijd verdriet doen.

Ik wou dat ik opnieuw kon beginnen en alle fouten die ik heb gemaakt uit kon wissen..

Alles beter, veel beter doen.

Zodat iedereen trots op me kan zijn en dat iedereen me recht in de ogen kan kijken zonder ze snel af te wenden.

Soms als ik zit te dromen,
wens ik dat alles weer goed was.

Dat ik iedereen kon geruststellen,
dat ik verandert was.

Dat ik niemand meer aan het huilen kan maken, nooit meer tranen in een plas.

Dat ik opnieuw geboren was
.

naam niet gekend.


Nogmaals bedankt voor jullie woordjes in mijn gastenboek. De tijd gaat korten
en hopelijk wordt dan alles zoals daarvoor.

knuffeltje,


28-11-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!