Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
vicky43
blog.seniorennet.be/vicky43
Liefde is de bron van het leven

12-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.opmerkelijk


nooit aan gedacht eerder
 
20% van de dames ... Soms zijn er van die onderzoeken die best opzienbarend zijn, zo heeft de Libelle onde haar lezeressen een onderzoek gedaan en wat blijkt meer dan één op de vijf Libelle-lezeressen gaat vreemd. De 'vreemdgangers' houden het meestal bij één minaar, waarmee een aantal keren een slippertje wordt gemaakt. En driekwart van hen houd dit dan ook lekker voor zichzelf zonder het aan de partner te vertellen. De zogenaamde 'Seks-enquête' van Libelle is dit jaar ingevuld door 5000 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 43 jaar. Van de ondervraagden had 96 procent een relatie. Precies evenveel procent is heteroseksueel, 1 procent is lesbisch en 2 procent is biseksueel. Een ander interessant gegeven was dat 27 procent van de vrouwen aangaf vaker seks met haar partner te willen hebben. Oh en er zitten enkele ware nymphomanen tussen de lezers, 6 procent van de vrouwen zegt seks te hebben voor de gezelligheid, gewoon als leuke bezigheid dus. De Libelle-dames hebben volop fantasieën, maar deze gaan ook vaak over dingen die ze in het echte leven nooit zouden doen. Komende week staat er een uitgebreider artikel in de Libelle... Maar het interessante is dat vrouwen minder preuts worden en steeds meer seks gaan zien zoals mannen dat ook doen. En dat voor de lezers van de Libelle, ik ben ondertussen wel benieuwd wat er dan uit een soortgelijk onderzoek bij lezers van de Viva, Flair of Fancy tevoorschijn komt, die bladen behandelen dit onderwerp nog luchtiger dan het damesblad Libelle en hebben dus een minder preutse doelgroep...

12-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAKANTIE
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zal jullie zeker niet vergeten

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel sexy
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes

Dit is het laatste voor deze maand. Ik ga met verlof tot 1 juli naar
zee, Knokke. Hopelijk kom ik daar tot rust.

Ik wil jullie ook danken voor de vele bezoekjes aan mijn blog en wens jullie allemaal een mooie maand juni.

Nu nog een mooie heel sexy foto.

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappigste naam
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,


Waar ze toch allemaal wedstrijden van
maken...

Beau Ter Ham heeft grappigste naam

Het tijdschrift 'Over Taal' ging op zoek naar de grappigste combinaties van voor- en achternaam. Wat dacht u van Donald Duk, Ko Mies of Sytze Vliegen? De winnaar van de wedstrijd is Beau Ter Ham. Zijn voornaam betekent "mooi" in het Frans, maar als je zijn volledige naam uitspreekt, is het resultaat minder fraai. De tweede prijs gaat naar de muzikaal geïnspireerde ouders van Sido Sol (si-do-sol) en haar broer Remy (re-mi-sol). De derde die het tijdschrift bekroonde, was Dick Backes, wellicht niet toevallig een Nederlandse verkoopdirecteur. (belga/odbs)
29/05/08 10u25

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 jaar in kast
Hallo bloggertjes,

Vrouw woont jaar lang ongemerkt in kast Japanner

Een dakloze Japanse vrouw heeft bij een man ingebroken en een jaar lang ongemerkt op de bovenste plank van zijn kast gewoond. Dat opzienbarende nieuws heeft de Japanse politie vandaag naar buiten gebracht. De man begon argwaan te krijgen omdat er telkens voedsel verdween. De stille huisgenote werd uiteindelijk ontdekt nadat de man camera's in zijn huis had laten installeren die beelden verzonden naar zijn mobiele telefoon.

Opgekruld
Op een van de camera's zag hij gisteren een persoon en belde de politie met de melding dat er bij hem een inbraak gaande was. Toen agenten bij zijn woning arriveerden, stelden ze echter vast dat alle ramen en deuren netjes afgesloten waren. Bij het doorzoeken van het huis naar een mogelijk verstopte inbreker werd de 58-jarige vrouw gevonden, nerveus en opgekruld op haar zij.

Ze had het piepkleine verblijf wat comfortabeler gemaakt door een matras neer te leggen. Ook zei ze geregeld een douche te nemen. De politie beschreef de vrouw als 'netjes en schoon'. Ze is gearresteerd wegens inbraak. (novum/svm)
30/05/08 14u11

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldprimeur..
Hallo bloggertjes,

Dit noem ik wel een wonder....

Wereldprimeur: eerste baby na volledige buitenbaarmoederlijke zwangerschap

Durga Thangarajah werd gisteren in het Darwin Private Hospital in Australië geboren na een delicate operatie die twee uur duurde. De baby zat niet IN maar BUITEN de baarmoeder, in de rechtereierstok. Een wereldprimeur én een (half) mirakel.

Foetus in eierstok
Artsen staan versteld bij dit medische fenomeen. Een zogenaamde ovariale zwangerschap is één van de meest uitzonderlijke buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en gaat gewoonlijk gepaard met levensbedreigende complicaties. Meestal gaat men daarom over tot een abortus in het begin van de zwangerschap. Ook al omdat de moeder meestal verschrikkelijke pijn lijdt en bloedingen heeft.

Misselijkheid
De 34-jarige moeder van Durga Thangarajah wist echter helemaal niet dat haar zwangerschap abnormaal was. Ze had geen van bovenvernoemde symptomen, enkel ochtendmisselijkheid. Ook de echo's lieten blijkbaar niets ongewoons vermoeden. "Ik hoorde het pas van de dokters na de keizersnede, toen ik wakker werd. Ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld", was haar eerste reactie.

Net niet gescheurd
De gynaecologen ontdekten tijdens de operatie dat de foetus zat vastgepropt in de rechtereierstok. Het bevruchte eitje was dus niet via de eileider in de baarmoeder beland, maar blijven steken. De moeder heeft geluk gehad dat de eierstok niet scheurde toen de baby groeide en het vel uitrekte. De huid was nog zo dun dat de gynaecologen het haar van de baby en haar gezicht door de huid konden zien. Een gescheurde eierstok had de dood van moeder en kind kunnen betekenen.

Een mirakel, beweren de artsen. Durga betekent dan ook 'godheid' in het Hindi. Ze is het zusje van de zesjarige Gayatri. (jv)
30/05/08 15u16

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser
Hallo bloggertjes,

Grappige duitser

Duitser rijdt op kameel gevangenis binnen

In de Duitse stad München is een man de gevangenis op een kameel binnengereden. Hij had een bekeuring van 25 euro niet betaald en moest daarom een dagje in de cel gaan zitten. Uit protest maakte hij op zijn kameel een opmerkelijke intrede.

"Daarmee wil ik het Openbaar Ministerie signaleren dat in hun diensten veel ezels of kamelen moeten zitten, als ze, om 25 euro te incasseren, een dag celstraf vonnissen. Die dag kost de belastingbetaler zeker 140 euro", zei de man. Gevangenisdirecteur Hans-Herbert Moser begroette de nieuweling op applaus. Zijn boete zal hij nadien wel nog altijd moeten betalen. (dpa/gb)
28/05/08 12u33

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige foto
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo mooi

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet kunnen
Slaapwel bloggertjes,

Wat een flinke vrouw nog

Vrouw van 101 vraagt nieuw rijbewijs aan

Lillian Cox (101) achter het stuur.
Op 101-jarige leeftijd verlengde de Amerikaanse Lillian Cox haar rijbewijs. De vrouw wil nog eens vier jaar rondsnorren. De kranige dame rijdt al sinds 1915 met de wagen. Haar huidige karretje is 24 jaar oud.

Onlangs bood ze zich aan in het gemeentehuis van Tallahassee (Florida) om haar rijbewijs met vier jaar te verlengen. De ambtenaar keek even raar op, maar stond de verlenging toe.

Jay Leno
De mobiele bejaarde was onlangs te gast in de talkshow van Jay Leno. Ze wilde alleen komen als ze opgehaald zou worden in een limousine. (eb)
30/05/08 16u15

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Killer-Olifant
Welterusten bloggertjes,


Ze zijn allemaal niet zo lief....

Killer-olifant Osama doodgeschoten in India

Een wilde olifant met de bijnaam Osama is zaterdag doodgeschoten in het oosten van India. De olifant vertrappelde de voorbije weken in totaal 11 mensen en vormde een constante bedreiging voor de oogsten van de lokale bevolking.

De paramilitaire politie besloot om een einde te maken aan de 'terreur' van Osama. Nadat de olifant op 21 mei zes mensen vertrappelde, bestempelde de overheid hem als een "schurkenolifant".

Volgens het rapport werd Osama opgespoord in een gebied gelegen op 160 kilometer van Ranchi en werd het dier daar afgemaakt. (belga/jv)
31/05/08 14u26

01-06-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mastino (gevaarlijke hond)
Hallo bloggertjes,

Van deze hond met die naam had ik nooit van gehoord...

26/05 'Onverantwoord om Mastino met kinderen te laten omgaan'

Het is onverantwoord om een Mastino bij kinderen te laten. Die honden zien er uit als goedaardige loebassen, maar als je ze kwaad maakt kunnen ze ontzettend agressief uit de hoek komen en zelfs dodelijk hard bijten.” Zo reageert dierengedragstherapeut Dany Grosemans op het incident met een Mastino in Neeroeteren waarbij een jongetje van vijf zaterdag ernstig gewond geraakte.

Het jongetje van vijf werd zaterdagnamiddag ernstig geraakt aan het hoofd toen hij werd aangevallen door de Mastino Napolitano van de buurman. “Ik ken de details van dit incident niet, maar het is in ieder geval absoluut onverantwoord om een kind in de buurt te laten van een Mastino”, zegt dierengedragstherapeut Dany Grosemans.

“De Mastino is een hond die zich heel moeilijk laat lezen. De meeste hondenrassen geven signalen als ze zich geïrriteerd of aangevallen voelen, bijvoorbeeld door te grommen, hun tanden te laten zien of hun lip omhoog te trekken, maar een Mastino doet dat bijna nooit. Daardoor kan een Mastino, die er eigenlijk als een goedaardige loebaas uitziet, plots heel agressief uit de hoek komen. En een Mastino is zo’n sterke hond dat hij dodelijk hard kan bijten.”

“In Italië mag een Mastino alleen gemuilkorfd met het baasje op de openbare weg. Dat zegt toch genoeg.

”

Straffen

“Een hond geeft constant signalen over hoe hij zich voelt. Probleem is dat mensen hun hond gaan straffen als hij gromt of zijn tanden laat zien, maar dat is net verkeerd. Want de volgende keer als een hond zich aangevallen of geïrriteerd voelt, bijvoorbeeld als je zijn speelgoedje afneemt, zal hij dat grommen onderdrukken en kan hij onverwacht heel agressief uit de hoek komen.”


GVA 27.5.2008

27-05-2008 om 14:44 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezondheid
Hallo bloggertjes,

Wandelen is heel fijn tot je voeten vol blaren zijn.

eerste hulp, help jezelf     (overzichtslijst)
Tips om blaren voorkomen

Blaren ontstaan door langdurige of hevige wrijving van de huid. Meest voorkomende plek zijn is de voet (bij wandelen, lopen, voetballen, skiën, enz.). Knellende schoenen, de naad van een sok of een plooi in de kous, zand of een steentje in de schoen zijn aanleidingen van wrijving. Ook plotseling stoppen op te harde vloeren, bv. bij basketbal of tennis, verhoogt de wrijving met de schoen en is een oorzaak van blaren. Spitten, hout hakken, roeien, tennissen en rolstoelsporten geven vooral blaren waar het materiaal het meest stevig tegen de hand drukt. Fietsers krijgen dan weer blaren op de billen door de wrijving van het zadel.
Deze tips betreffen vooral blaren op de voeten, maar ze kunnen ook helpen om bv. blaren aan de hand te voorkomen.
Blaren zijn niet specifiek iets voor beginnende wandelaars. Ook getrainde lopers kunnen er hardnekkig last van blijven houden. Tal van factoren spelen een rol: een vochtige huid en warme omstandigheden verhogen bv. de kans op blaren. Bovendien is niet iedereen even gevoelig voor het ontstaan van blaren: wat bij de ene helpt, zal voor de ander geen oplossing zijn. Maar er zijn wel enkele algemene tips om blaren te voorkomen, zaken waar je op moet letten voor je op stap gaat:

• Laat de huid langzaam wennen aan de druk of wrijving. Meteen een hele dag rondlopen met nieuwe schoenen of in één ruk de hele tuin omspitten, is af te raden. Voer daarentegen de activiteit geleidelijk op, zowel in tijdsduur als in intensiteit.

Schoenen
• Zorg voor goed passende en ingelopen schoenen. De voeten mogen niet te veel speelruimte hebben.
• Leren schoenen ademen beter dan kunststof, wat vooral tijdens warm weer te merken is, en zetten zich na verloop van tijd volgens de voet.
• Een schoen moet aangepast zijn aan de ondergrond waarop je wandelt. Ook al is het warm, sandalen op een steenachtige ondergrond zorgen voor sterke wrijving.
• Span ze goed aan, maar je tenen moeten vrij kunnen bewegen

Sokken
Draag een zeer dunne synthetische sok zonder naden aan de binnenkant en draag daarover een dikkere, naadloze sok.
Voor sommige sporten (bv. tennis) worden er aangepaste sokken verkocht. Ze zijn verstevigd op specifieke risicoplekken, waardoor de wrijving vermindert en de kans op blaren afneemt.

Inlegzolen
In sommige gevallen kunnen inlegzolen blaargevoelige plaatsen ontlasten. Laat je adviseren in een goede buitensportzaak. Slechte inlegzolen kunnen het probleem verergeren.

Tapen
Gevoelige plaatsen kun je afplakken met speciale pleisters tegen blaren (genre Compeed), kleefpleister, sporttape of een beschermende huidspray. Ze schermen de huid af tegen rechtstreekse wrijving en helpen om de druk over een groter oppervlak te spreiden. Vermijd dat er ribbels ontstaan, kunnen deze juist weer blaren veroorzaken. Een Compeed pleister moet voor het aanbrengen altijd één minuut opgewarmd worden in je handpalmen.
Span de tape ook niet te strak aan, zodat u de bloedtoevoer niet afsnoert. Knip daarom eerst een stukje van het rolletje en plak het daarna pas op de huid.

Voetverzorging
• Was je voeten alleen met koud water en zónder zeep. Anders wordt de huid zachter. Droog de huid tussen uw tenen goed af en laat uw voeten even aan de lucht drogen alvorens uw sokken aan te doen.
• Laat eelt regelmatig wegnemen door een voetverzorger. Te veel eelt kan aanleiding geven tot blaren. Bovendien zijn blaren onder eelt pijnlijk en moeilijk te behandelen.
• Gebruik eventueel talkpoeder om tussen uw voet en de sok te strooien. Blaas het overtollige poeder wel weg, anders gaat dit klonteren. Herhaal dit ook tijdens de wandeling.
• Smeer je voeten eventueel in met vaseline of uierzalf. De huid wordt hierdoor gladder, maar minder week, omdat het vet vocht tegenhoudt.
• Tijdens de middagstop: trek je schoenen en sokken even uit. Hierdoor kan overtollig vocht verdampen. Maak je voeten eventueel nat met koud water. Droog ze zorfgvuldig af. Eventueel kun je je sokken daarna verwisselen of binnenstebuiten dragen.
• Na de wandeling: direct schoenen en sokken uit. Voeten spoelen in koud water.
 
gezondheidsnieuws.

  

27-05-2008 om 14:35 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depressie
Tot morgen bloggertjes ik kruip er ook onder.... slaap lekker.

Zon verhelpt depressie bij ouderen

Hoe minder vaak senioren buiten komen, hoe meer kans ze hebben op een depressie. Dat meldt de Telegraaf. Vooral de vitamine D, die wordt aangemaakt onder invloed van zonlicht zou een rol spelen.

Het Nederlandse VU medisch centrum hield een onderzoek bij 1.282 ouderen. Ongeveer een op zes 55- tot 85-jarigen kampt met een depressie. Zij hadden gemiddeld 14 procent minder vitamine D in het bloed dan ouderen zonder depressie.

Daaruit besluiten de onderzoekers dat ouderen met een depressie vaker naar buiten zouden moeten gaan, een wandeling of een fietstochtje maken. Dat vergroot immers de kans op blootstelling aan zonlicht, en dus de aanmaak van vitamine D. (edp

27-05-2008 om 00:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flirten
Welterusten bloggertjes,

Flirten via mail is vaak teleurstellend

Kies voor een informeel afspraakje zoals het drinken van een kopje koffie.
Iemand die jou hart via mail heeft veroverd, is daarom niet in het echte leven de ware voor jou, blijkt uit Australisch onderzoek. Vooral vrouwen die een geliefde op het web zoeken, vallen te vaak voor lieve woorden.

"Vrouwen gaan te snel iets voelen voor mannen enkel op basis van de mails die ze krijgen. Wanneer ze die persoon dan in het echt ontmoeten, hebben ze zo'n hoge verwachtingen dat ze enkel teleurgesteld kunnen worden.

Honderden reacties
Vooral vrouwen zijn hier heel vatbaar voor omdat ze vaak honderden reacties krijgen op hun internetprofiel.", zegt onderzoeker en relatiepsycholoog Matthew Bamblin na zijn onderzoek op meer dan 100 mensen die via het web op zoek waren naar een relatie.

Wat zoek je?
"Het is erg makkelijk te vergeten wat je zoekt in een potentiële partner als er 300 mensen zijn die je willen ontmoeten.", aldus Bambling. "Dan kies je er degene uit die je aan het lachen brengt of die de rad van tong is in zijn antwoorden. Maar dat betekent niet dat deze persoon daarom de juiste is voor je. Het wil gewoon zeggen dat ze enkele goede openingszinnen op mail kunnen zetten." Balding raadt mensen aan om voor ze op zoek gaan te bedenken naar wat voor iemand ze op zoek zijn .

Mensen die hun profiel op het internet zetten, stellen zichzelf wat beter voor dan ze werkelijk zijn. Vervolgens creëren we dan een fantasiebeeld van die persoon. Ontmoet je hem dan in het echt, word je vaak teleurgesteld.

Emotionele moeite
Balding: "Veel van de mensen die deelnamen aan het onderzoek vertelden me dat de persoon die ze in het echt hadden ontmoet, helemaal niet leek op het beeld dat ze ervan hadden. Maar dan hebben ze er al emotionele moeite in gestoken, waardoor ze toch doorzetten met het afspraakje. De gevolgen kunnen dan ook desastreus zijn."

Afspreken
Daarom raadt Bambling aan om ze snel mogelijk af te spreken. Zo voorkom je dat je te hoge verwachtingen hebt en teleurgesteld wordt. Verder kies je best voor een informeel afspraakje zoals een koffietje gaan drinken dan een duur etentje waardoor je bepaalde verplichtingen tegenover die persoon gaat voelen. (ep)
22/05/08 16u03

27-05-2008 om 00:22 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene thee
Goedenacht bloggertjes,

Voor wat groene al niet goed is....

Groene thee verhelpt stinkvoeten

Schoenzolen van gerecycleerde groene theebladeren zijn hét wondermiddel tegen stinkvoeten: ze absorberen de slechte geuren én verspreiden een 'zacht parfum'. Bijkomend voordeel: de zolen zijn soepel en houden bacteriën uit de schoenen. Een Japanse fabrikant deed de ontdekking

De schoenzool wordt gemaakt van de groene theebladeren die gerecycleerd worden na het vullen van twee vijfhonderd milliliter flesjes met groene thee.

De theebladeren komen uit de productie van Itoen, de grootste distributeur van groene thee in Japan. Bij de gerecycleerde theebladeren wordt gekookte hars en een soepel en onverslijtbaar materiaal op basis van rubber toegevoegd. (belga/edp)
23/05/08 17u33

27-05-2008 om 00:19 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illusie

Een illusie is een schijnbare werkelijkheid of een onjuist idee van de werkelijkheid. Het beeld dat iemand van de werkelijkheid heeft is gebaseerd op diens waarnemingen via de zintuigen en verwerking van deze signalen in de hersenen.


                                                                    3 dezelfde auto's op een rij.
                                                                      Ze zijn exact even groot...
                                                           Meet het maar na met een latje of zo .

Van mijn scheurkalendertje
Er zitten drie poezen zich te pletter te drinken aan de bar ,omdat ze geen werk meer hebben
1e poes ik zou graag bij Stabilac werken:'s morgens mel, s'middagsmelk,en 's avonds melk !
2e poes:Ik zou liever bij Whiskas werken:'s morgens Whiskas, s'avonds Whiskas ,'s avonds Whiskas
3e poes:ik wil bij Jupiler gaan werken ....
De andere 2 poezen;"Hoezo,Jupiler ???
3e poes :Wel,'s morgens ne kater,'s middags ne kater,en 's avonds ne kater !!! 
.

en slaapwel bloggertjes en goei weekeind

25-05-2008 om 00:29 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
23-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.na hen zien op TV
als dit maar lukt ??? Ik hoorde dit liedje zo graag



en je kunt het zelfs meezingen

Mijn hemel blauw met gouden harp
Mijn wolkentorens, ijskristallen
Kometen, manen en planeten,
aah alles draait om mij
En door de witte wolkenpoort tot diep onder de golven
 Boort mijn vuur, mijn liefde, zich in de aarde
En bij het water speelt een kind
En alle schelpen die het vindt gaan blinken als ik lach
'k Hou van je warmte op mijn gezicht
Ik hou van de koperen kleur van je licht
Ik geef je water in mijn hand
En schelpen uit het zoute zand
Ik heb je lief, zo lief
Ik scheur de rotsen met mijn stralen
Verhoog de meren in de dalen
en Onweersluchten
doe ik vluchten, aah als de regen valt
Verberg je ogen in een hand
Voordat m'n glimlach ze verbrandt
M'n vuur, m'n liefde, mijn gouden ogen
't Is beter als je nog wat wacht
Want even later komt de nacht
en schijnt de koele maan De nacht is te koud, de maan te grijs
Toe neem me toch mee naar je hemelpaleis
 Daar wil ik zijn alleen met jou
En stralen in het hemelblauw
 Ik heb je lief, zo lief
Als ik de aarde ga verwarmen
Laat ik haar leven in m'n armen
Van sterren weefde ik het verre, aah het noorderlicht
Maar soms ben ik als kolkend lood
 Ik ben het leven en de dood
In vuur, in liefde, in alle tijden
M'n kind ik troost je, kijk omhoog
Vandaag span ik mijn regenboog
Die is alleen voor jou Nee nooit sta ik een seconde stil
 'k Wil liever branden neem me mee
Geen mens kan mij dwingen wanneer ik niet wil
Wanneer je vanavond gaat slapen in zee
Geen leven dat ik niet begon En vliegen langs jouw hemelbaan
Je kunt niet houden van de zon Ik wil niet meer bij jou vandaan
Ik heb je lief, zo lief Ik heb je lief, zo lief Ik heb je lief, zo lief


slaap wel bloggertjes

23-05-2008 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
21-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.na optreden teleurstelling

Ishtar overleeft halve finale Eurosong niet



De Griekse Kalomira had blijkbaar meer troeven om de kijkers te overtuigen. 

En straks lekker  slapen !!!


21-05-2008 om 19:18 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar een mooi liedje luisteren

Zonder commentaar luister maar
 

Presentator Peter Van De Veire van de populaire radiozender Studio Brussel maakte een lied over de crisis (De pers wordt zot/de koning drinkt/Het land gaat splitsen/Peter zingt).

Beluister het lied van Peter Van De Veire:

21-05-2008 om 18:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ook de panda's slachtoffer !!!
Er zullen na de vele mensenslachtoffers ook nog vele andere dieren gesneuveld zijn , toch nog sympathiek dat ze daar in china ook aan dachten . 

 

21-05-2008 om 18:30 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!