Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
zwart_en_wit
blog.seniorennet.be/zwart_e
Liefde is de bron van het leven

23-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap.
Goedenacht bloggertjes,

Het gaat niet zo goed met mijn gezondheid de laatste tijd, vrienden?, doen mij veel verdriet de laatste tijd, en het bloggen gaat mij zo goed niet meer af. Daarom verontschuldig ik mij bij de vele bloggers die mijn blog bezoeken en geen antwoordje terug krijgen in hun gastenboek, sorry hoor.
Bedankt nogmaals voor jullie lieve woorden van vriendschap.

Welterusten lieve mensen en misschien tot later.

floeremutske.

23-05-2009 om 23:30 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is ze niet lief.....
Goede avond bloggertjes,

Wat is ze toch schattig Kai-Mook.

Olifantje gaat als Kai-Mook door het leven

19 mei 2009

Olifantje gaat als Kai-Mook door het leven Het olifantje dat zondag in de Antwerpse Zoo werd geboren, krijgt de naam Kai-Mook, wat "parel" betekent. Het kalfje komt vandaag ook voor het eerst buiten. Dat de naam met een "K" zou beginnen, stond al vast. Het grote publiek deed meer dan 8.000 suggesties en daaruit hebben de verzorgers nu de naam Kai-Mook gekozen.
Baby-olifant is geboren in Antwerpen maar waarom moest de naam eigenlijk met een "K" beginnen? "Elk dier dat dit jaar in de Zoo of Planckendael wordt geboren, krijgt een naam die begint met een "K"", vertelt Rudy Van Eysendeyk, directeur van de Zoo. "Vorig jaar was dat de letter "J", volgend jaar de letter "L". Door de naam weten we dan altijd onmiddellijk hoe oud een dier is."

Andere dierentuinen hanteren hun eigen syteem of helemaal geen systeem. "Dieren die naar hier verhuizen, behouden hun originele naam, het lettersysteem is dus niet helemaal waterdicht."

Het olifantje zet vandaag ook zijn eerste stappen buiten.

19-05-2009 om 23:10 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene thee
Goede nacht bloggertjes,

Groene thee vind ik héél lekker, zelfs zonder suiker.

Wordt groene thee uw drankje deze zomer? Wordt groene thee uw drankje deze zomer?

Aan groene thee worden talrijke weldaden toegeschreven. Hij zou afslankende eigenschappen hebben, goed zijn tegen kanker, een goed middel zijn om de huid te beschermen... Kortom, groene thee heeft alles om de mensen te bekoren! Laat u verleiden en geniet deze zomer van de weldaden van groene thee.

De weldaden van groene thee


Als groene thee met zoveel enthousiasme wordt aanbevolen, dan is het op de eerste plaats omdat hij grote hoeveelheden flavonoïden bevat. Flavonoïden zijn zeer doeltreffende natuurlijke antioxidanten. Antioxidanten spelen een belangrijke rol in de strijd tegen vrije radicalen, stoffen die ontstaan door biochemische reacties van de zuurstof in ons lichaam (en door de invloed van het licht of van sigarettenrook), en die onze lichaamscellen aantasten en zeer snel doen verouderen. Daarom is groene thee aanbevolen om de effecten van die veroudering te bestrijden. Onderzoek heeft eveneens aangetoond dat groene thee een beschermend effect heeft tegen sommige kankers. Groene thee is ook goed tegen tandbederf omdat hij de woekering van bacteriën in de mond beperkt.

De afslankende eigenschappen van groene thee


Als belangrijkste troeven van groene thee, worden dikwijls zijn afslankende eigenschappen genoemd. Naar verluidt, zouden de flavonoïden in groene thee, namelijk de catechines, het hongergevoel tijdens een normale dag onderdrukken (of het verzadigingsgevoel verhogen), en dit bij ongewijzigde activiteit. Wie geen grotere hoeveelheden eet, verliest dus gewicht. Het verschil is niet enorm groot en ook nog niet helemaal bewezen. Toch is groene thee een heilzame drank voor onze gezondheid. Ongeacht de afslankende eigenschappen van groene thee, zal het gewichtsverlies u zeker niet ontgoochelen als u koolzuurhoudende dranken vervangt door groene thee!

Groene thee warm of ijskoud serveren?


Bent u geen liefhebber van warme dranken, dan kunt u, met de mooie dagen die in aantocht zijn, toch genieten van de weldaden van groene thee. Doe 's avonds gewoon enkele grammen groene thee in een kruikje met water. 's Morgens filtert u het mengsel en het resultaat is een heerlijk drankje dat u niet veel zal gekost hebben. Wie verzot is op suiker, kan er een beetje honing of rietsuikersiroop aan toevoegen. U kunt van deze ijsthee ook een nagerecht maken door er een goedgekozen bolletje sorbetijs aan toe te voegen.

Thee in de keuken

Hoewel we niet gewoon zijn thee ook in onze keuken te gebruiken, kan groene thee ook in sommige gerechten aangewend worden. In een marinade bijvoorbeeld om een subtiel smaakje toe te voegen aan garnalen of wit vlees. Of om een bouillonblokje te vervangen bij de bereiding van een vis- of groentesausje. Het is eigenlijk alleen maar een kwestie om de juiste infusietijd te vinden zodat de thee goed geparfumeerd is, maar niet bitter. Reken op gemiddeld drie minuten, maar die tijd is afhankelijk van de theesoort. Het staat uiteraard niet vast dat een beetje groene thee, verwerkt in een recept, u zal laten genieten van de weldaden van een grote hoeveelheid antioxidanten. Maar de afwisseling die groene thee uw maaltijden bezorgt, is op zich al positief!


11/05/2009
Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste

 

18-05-2009 om 23:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoge Hakken
Hallo blokkertjes,

Hoge hakken/stiletto's zijn niet goed voor de gezondheid maar nu beschadigen zij ook nog marmeren vloeren in kunstgebouwen.

Griekenland wil geen toeristen op hoge hakken

 
Hoge hakken vormen een gevaar voor de vele historische gebouwen die Griekenland rijk is: toeristen met stiletto's beschadigen kostbare marmeren vloeren en andere stenen oppervlaktes.

Griekenland wil daarom een verbod op hoge hakken in theaters van de oudheid. Kauwgum en dranken wachten hetzelfde lot.

Straf
Uit een wetsontwerp van de Griekse minister van Cultuur, Antonis Samaras, blijkt dat overtreders van het verbod het risico lopen uit het etablissement verwijderd te worden. Bij ernstige gevallen kan zelfs strafvervolging volgen.

Bezoekers die zich onbehoorlijk gedragen of dronken zijn worden, als het aan de minister ligt, in de toekomst ook strenger aangepakt.

De noodzaak van een strengere aanpak van bezoekers bleek twee jaar terug wel weer. Tijdens een schoonmaakactie van het Akropolis werd toen 27 kilo kauwgum verwijderd. (mvl)
16/05/09 06u39
             

    16-05-2009 om 15:30 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konijnen
    Goede avond bloggertjes,

    Mensen kunnen soms toch wreed zijn....

    Duitser onthoofdde tientallen konijnen

    De Duitse politie heeft een man gearresteerd die vermoedelijk tientallen konijnen doodde. De dieren in de Ruhr-vallei werden een jaar lang geterroriseerd door de verdachte die de konijnen vaak onthoofded.

    Onthoofding
    De 26-jarige man kon midden in de nacht opgepakt worden in zijn woonplaats Dortmund terwijl hij twee kisten met daarin 11 varkens uit India vervoerde. Tijdens een daaropvolgende huiszoeking werden er nog meer dieren aangetroffen. De dierenbeul ging s'nachts op zoek naar konijnenhokken; de dieren die zijn pad kruisten werden onthoofd. De kop en het bloed van de konijnen nam hij mee naar huis.

    Beloning
    In Dortmund alleen al telde telde de politie 58 dode konijnen, waarvan er 31 onthoofd werden met een scherp instrument. In de rest van de regio werden er ook gevallen gesignaleerd. De Federatie van konijnenhouders en particulieren hadden een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de aanhouding van de moordenaar. (belga/gb)
    15/05/09 18u54

    15-05-2009 om 22:32 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby olifant wordt weldra geboren
    Hallo bloggertjes,

    Eerste baby-olifant in België wordt dit weekend geboren

    De baby-olifant van de Zoo van Antwerpen wordt binnen de 48 uur geboren. Momenteel kan het grote publiek moeder Phy Phyo live volgen op www.baby-olifant.be en om 20.30 uur wordt er een groot scherm geplaatst op het Mechelseplein in Antwerpen.

    Honderd kilo
    De bevalling is definitief ingezet nadat de progesteronwaarde bij de zwangerschapshormoonspiegel van de olifant op nul kwam te staan. Het kleine olifantje zal ongeveer 100 kilogram wegen. De bevalling sleepte 22 maanden aan. Het zal de eerste keer zijn dat er een levend baby-olifantje in de Zoo van Antwerpen geboren wordt en daarmee is het ook meteen Belgische primeur.

    Naam met 'k'
    Alles werd in gereedheid gebracht om de nieuwe telg te ontvangen. Een dierenarts en een curator zijn in opperste staat van paraatheid. Negen camera's filmen de bevalling en de verzorgers geven commentaar bij wat de kijklustigen op het scherm zien. Het olifantje krijgt een naam beginnend met een 'k'. Bezoekers van de website gaven daarvoor al meer dan 8.000 suggesties. De verzorgers nemen uiteindelijk een beslissing over de naam. Voor mama Phyo Phyo is dit haar vierde jong.

    Voorlopig is het olifantenverblijf niet toegankelijk voor bezoekers om de artsen niet te storen tijdens de bevalling. Na de geboorte worden de moeder en haar kind 48 afgeschermd om op adem te komen. (belga/gb)
    15/05/09 20u09

    15-05-2009 om 22:28 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger
    Hallo bloggertjes,

    Pelgrimstocht voor hamburgerfanaten

      
     
    Een Britse touroperator heeft een reis uitgewerkt die je langs de mijlpalen in de geschiedenis van de hamburger voert. De Burger Pilgrimage Trip duurt 35 dagen en doet acht landen op drie continenten aan. Kostprijs: 3.750 euro per persoon.

    STA Travel werkte de pelgrimstocht uit in samenwerking met Burger King. Ze hopen zo een graantje mee te pikken in de steeds groeiende sector van het 'voedingtoerisme'. De reis gaat onder meer langs Rome, Kaïro, Valencia, Wales, Oxford, Novgorod, Versailles, Parijs, Hamburg, Boston, Tulsa en Miami.

    Lang niet saai
    "De geschiedenis van de hamburger is boeiender dan je op het eerste gezicht zou denken", zegt Sarah Power van Burger King. "Deze reis brengt de deelnemers precies naar de plaatsen die belangrijk geweest zijn in de evolutie van het icoon van de fast food".

    Romeinse keizers
    De oorsprong van de hamburger gaat terug tot de klassieke Romeinen. Toen was gehakt vlees het voorrecht van koningen en keizers. Het werd opgediend met een zuurachtig sausje dat te vergelijken valt met de huidige ketchup.

    Tartaren
    In de middeleeuwen legden de Tartaren het vlees onder het zadel van hun paard om het zachter te maken. Om te checken dat dit fabeltje klopt, doet de hamburgerreis Novgorod in Rusland aan. Later drong de hamburger verder door in Rusland, waar hij door de kleinzoon van Genghis Khan na de verovering op Moskou werd geïntroduceerd. De Russen verfijnden het recept door er eieren en ui door te mengen.

    Duitse emigranten
    De hamburger zoals wij hem vandaag kennen, werd volgens Wikipedia voor het eerst bereid in de Duitse stad Hamburg. In Hamburg werd het vlees voor de allereerste keer gebakken en geserveerd op een rond broodje. Duitse emigranten hebben dit recept meegenomen naar de Verenigde Staten, waar de moderne hamburger is ontstaan. (eb)
    15/05/09 13u51

    15-05-2009 om 15:38 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zout
    Hallo bloggertjes, hier nog eens een art. uit de krant.

    Vlamingen eten ongezond veel zout

    14 mei 2009

    Vlamingen eten ongezond veel zoutDe gemiddelde Vlaming eet per dag 9 gram zout, terwijl 2 gram al genoeg is om te voldoen aan de dagelijkse behoefte. Die hoeveelheid is zelfs 50 procent meer dan de maximumhoeveelheid aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van Ziekenhuisnetwerk Antwerpen (ZNA) naar aanleiding van Wereldhypertensiedag zondag, waarop aandacht gevraagd wordt voor patiënten met te hoge bloeddruk.ZNA onderzocht 10.000 urinestalen in de afgelopen 9 jaar. Het merkt dat ondanks alle waarschuwingen de Vlaming zich weinig aantrekt van overmatig en ongezond zoutgebruik. Volgens nierspecialist Ronald Daelemans weten mensen niet wat de exacte impact van zout op hun gezondheid is. "Dat is erg jammer, want een vermindering met een kwart zou het risico op overlijdens door hart- en vaatziekten met 25 procent doen dalen", zegt de arts. "De Vlamingen staan er niet bij stil dat 80 procent van het zout dat ze consumeren verborgen zit in voeding als bewaar- en smaakmiddelen." (DWM)

    bron: Belga

    Tags: zout, gram, vlaming, vlamingen, ongezond

    15-05-2009 om 15:30 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe is het mogelijk

    Hallo bloggertjes,


    Zo'n goed renner kan het niet laten....

    Gevolgen voor Tom Boonen niet te overzien

     

    Wielrenner Tom Boonen is twee weken terug voor de tweede keer in minder dan een jaar tijd betrapt op het gebruik van cocaïne. Dat bevestigt zijn advocaat Luc Deleu, die de zaak afdoet als "een menselijke fout". De gerichte controle van de Vlaamse Gemeenschap gebeurde net als vorig jaar buiten competitie en is strikt genomen sportief niet strafbaar (de tijdslimiet die voor een controle buiten competitie wordt gehanteerd bedraagt één dag voor een gewone wedstrijd en drie dagen voor een belangrijke rittenwedstrijd als de Tour, Giro of Vuelta), maar toch zijn de gevolgen niet te overzien.

    Groene trui

    Toen Boonen op 25 mei 2008 een eerste keer tegen de lamp liep, mocht hij van de organisatoren niet deelnemen aan de Ronde van Zwitserland en de Ronde van Frankrijk. De kans dat de wereldkampioen van 2005 opnieuw niet mag starten in de Tour, waar hij van de jacht op de puntentrui een hoofddoel had gemaakt, is zeer reëel.

    Contractverlenging
    Boonen behield vorig jaar wel het vertrouwen van zijn ploeg Quick Step en kreeg er zelfs een contractverlenging van drie jaar bovenop. Ploegmanager Patrick lefevere voegde er toen wel aan toe dat Boonen zich geen uitschuivers meer kon veroorloven. Of zijn nieuwe misstap op dat vlak gevolgen zal hebben, is nog niet duidelijk. Bij Quick Step is voorlopig niemand bereikbaar voor commentaar. Hoe de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond (KBWB) op de zaak gaat reageren is ook nog een vraagteken.

    Recidivist
    De kans dat deze zaak een extra-sportief staartje krijgt voor Boonen is dan weer wel zo goed als zeker. Toen Boonen vorig jaar betrapt werd, moest hij voor de raadkamer in Turnhout verschijnen. Die achtte de feiten bewezen, maar vond dat Boonen door de media-aandacht en zijn startverbod in onder meer de Tour al zwaar genoeg gestraft was. Hij werd niet naar de correctionele rechtbank verwezen, maar kreeg probatieopschorting voor een periode van drie jaar. Boonen mocht zich in die periode niet strafbaar maken aan gelijkaardige feiten. Nu Boonen opnieuw is betrapt, wordt hij als recidivist beschouwd. Een nieuwe vervolging, en ditmaal wel een rechtszaak, lijken bijgevolg onvermijdelijk.

    Huiszoeking
    Het parket van Turnhout voerde gisteren alvast een huiszoeking uit bij Boonen, die ook al een eerste keer werd verhoord. De resultaten van die huiszoeking en het verhoor zijn nog niet bekend. Op het bezit van een verboden middel als cocaïne staat een gevangenisstraf van drie maanden tot vijf jaar en een boete tussen 1.000 en 100.000 euro. (belga/jv)

    09/05/09 09u34

    09-05-2009 om 15:36 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    So Sweetie!

    08-05-2009 om 14:45 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-05-2009 om 14:43 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-05-2009 om 14:41 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-05-2009 om 14:36 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ZACHT


    Alleen zachte strelingen
    wil ik voelen
    me spiegelen
    in een zacht gelaat
    zo lieflijk
    zo teder
    gewoon zachtheid ervaren
    in mijn binnenste...
    neem mij mee
    naar een zoete plek
    leg zacht je hoofd op mij...
    laat ons dan genieten
    week worden voor elkaar
    zonder spanning
    enkel zachtaardig
    wegdromen bij elkaar...


    MUZIEK

    Jij laat mij klanken horen
    hemels
    betoverend
    luisterrijk
    zo weggeplukt
    van het ware leven...
    jij bent kunst
    één groot concert
    dat klinkt als een muzikaal sprookje...
    jij bent mijn deuntje
    op de weg naar de toekomst...
    jouw melodie
    maakt mijn pad zo melodieus...

    18-04-2009 om 23:59 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen SUPER MOOI...

    18-04-2009 om 11:14 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel pittig....

    18-04-2009 om 11:09 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel sensueel....

    18-04-2009 om 11:01 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontroerende teksten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo bloggertjes,

    LOS

    Iets los laten
    dat je graag had doet pijn
    los van iemand
    die je lief had
    laat een leemte na...
    het voelt aan
    als een gesprongen veer
    met één sprong
    zou je dat los
    terug heel willen maken
    maar het blijft
    los-ge-kop-peld...


    NIETS

    Iets was er...
    nu even niets meer...
    er ontbreekt iets
    niets is weinig
    kaal
    liefdeloos...
    iets moet er zijn
    om het  met knuffels te warmen...
    niets maakt arm
    iets maakt weer rijk
    straaltjes van hoop
    geluk en tederheid
    maken van mijn niets
    weer een zalig stukje iets...


    r.d.Bruyne


    Slaapwel en droom zacht

    17-04-2009 om 23:28 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VERGETEN

    Vergeten
    maar nooit helemaal weg
    vergeven
    maar nooit helemaal vergeten
    droom
    werkelijkheid
    illusie
    zeepbel
    past
    maar eens was het toch mooi


    LUCHT

    Lucht zijn voor iemand
    doet pijnscheuten voelen
    door gans het lichaam
    baas laten spelen over je
    voelt aan als niet confortabel
    ongemakkelijk
    gevangen
    opgesloten
    dat zulke lucht maar vlug oplost
    want lucht zijn voor anderen
    verlucht je innerlijk niet


    PRAATJE

    Een praatje
    een babbeltje
    een stonde bij elkaar
    het doet kilte
    opgaan in  warmte van woorden
    kleine gesprekjes met jou
    doen de wereld beter verstaan
    jouw praatjes geven een duwtje
    in de juiste richting
    van een leefbare beleving van alles.


    r.d.bruyne


    Slaapwel en droom zacht. 

    13-04-2009 om 23:58 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    08-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boterham met spek
    Goedenacht bloggertjes,

    Kan smaken  zo'n  boterham met spek.

    BOTERHAM MET SPEK IS BESTE MIDDEL TEGEN KATER.

    Een boterham met spek is het meest efficiënte middel om een kater te verdrijven, dat ontdekten Britse onderzoekers. Het stimuleert namelijk je metabolisme en de aanmaak van aminozuren, waardoor je sneller een fris hoofd krijgt.

    Metabolisme
    De onderzoekers zeggen dat eten helpt bij een kater omdat het je metabolisme versnelt, waardoor je lichaam sneller de giftige stoffen van de alcohol afvoert. Onderzoekster Elin Roberts: "Mensen proberen een kater met eten te verdrijven omdat ze denken het de schadelijke stoffen opslorpt. Maar eigenlijk stimuleert het je metabolisme waardoor je sneller 'geneest'."

    Spek
    Een boterham met spek is in het bijzonder goed omdat brood veel koolhydraten bevat en spek veel proteïnes, wat wordt omgezet in aminozuren. Je lichaam heeft deze nodig, dus voel je je goed wanneer je deze stofefn eet. . Als je veel alcohol drinkt, raakt je zenuwstelsel vermoeid, maar spek geeft je zenuwstelsel een boost. Hier krijg je een frisser hoofd van." Onderzoekers ontdekten dat er een complexe chemische interactie bij het bakken van spek plaatsvindt door de combinatie van geur en smaak, wat dit gerecht onweerstaanbaar maakt. Dit antikatermiddel werkt dus het best als je de boterham zelfs bereidt. (ep)
    08/04/09 14u50

    08-04-2009 om 23:32 geschreven door floeremutske  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    2h7dq10.jpg

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





    klappieiv6.jpg


    Bedankt Roosje




    Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!