Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
ake
blog.seniorennet.be/ake
Liefde is de bron van het leven

23-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven !!!
Hallo bloggertjes,


Begrijp het niet goed, ik dacht dat die discriminatie voor bij was ....


groetjes,

floeremutske

Duitse soldaten bang voor homo's

Duitse militairen mogen niet langer in hotels overnachten die in de buurt liggen van bars voor homoseksuelen. Het Duitse ministerie van Defensie kondigde deze maatregel af voor soldaten op dienstreis. Volgens Duitse media wil het ministerie zo negatieve uitwerkingen op het imago van hun troepen vermijden. Defensie vindt het ongewenst dat militairen moeten overnachten in een omgeving met homobars. De affaire kwam aan het licht door het protest van een hotel in een 'homowijk' in Keulen. Het ministerie van Defensie had het hotel van zijn lijst voor dienstreizen geschrapt.

Ook in Nederland zijn ze bang dat hun soldaten voor homo's worden aangezien. De naam voor de Nederlandse missie in Afghanistan werd veranderd, omdat de oorspronkelijke naam Unicorn (eenhoorn) in Angelsaksische landen associaties zou oproepen met de homoscene
.
23/07/06 11u50

23-07-2006 om 22:20 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOOIE FOTO
Klik op de afbeelding om de link te volgen

23-07-2006 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wilt er nu zo'n diertjes in huis ???
Hallo bloggertjes,



Deze Houdini zo mij toch niet kunnen bekoren zene....

groetjes,

floeremutske

Slang eet elektrisch deken op

Houdini komt aan bij het ziekenhuis.
Houdini ligt klaar voor de operatie.

Waar is mijn elektrisch deken naartoe, vroeg Karl Beznoska zich af. Bleek dat zijn 18-jaar oude en 27 kilo zware python het tweepersoonsdeken had opgegeten, met de bedrading en het bedieningspaneeltje erbij.

De plaatselijke dierenarts voerde, na advies te hebben ingewonnen bij verscheidene collega's, een spoedoperatie uit om de 3,6 meter lange Houdini van zijn warme last te bevrijden. Volgens de arts herstelt de python goed van de ingreep, zo meldde donderdag de BBC.

Eigenaar Karl denkt dat Houdini een stukje van de deken naar binnen slokte samen met het konijntje dat hij zondag als avondeten had gekregen. Ook toen het konijn al lang op was, bleef de slang de deken doorslikken. Volgens de dierenarts deed Houdini er zeker zes uur over om de hele deken binnen te krijgen.
20/07/06 10u16

22-07-2006 om 15:06 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPINNEN iii
Hallo bloggertjes,


Die tropische hitte mag voor mij toch een beetje minder hoor. Ik ga wel iedere dag een plonsje doen in het zwemdok bij vrienden, het is er zalig in.

Wat een gevaar een spin kan teweegbrengen.

roetjes,
floeremutske

Bestuurder rijdt in kanaal door spin

Een 21-jarige bestuurder wist niet waar hij het had toen hij plots iets voelde kriebelen op zijn been. Terwijl hij geschrokken de spin wilde wegjagen, vergat hij zijn auto en belandde even verder in het kanaal in het Nederlandse Spijk.

De man zelf liep geen erge verwondingen op, omdat hij zijn gordel droeg, maar zijn auto is total loss. Wat er met de spin gebeurd is, is niet geweten
.
22/07/06 12u27

22-07-2006 om 15:01 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. GENTSE FEESTEN

Hallo bloggertjes,


Te warm ook voor Gentse Feesten.

Waterzakjes moeten feestvierders in Gent helpen afkoelen

Het wordt vandaag misschien tot 40 graden in de binnenstad van Gent, waar momenteel de Gentse Feesten plaatsvinden. Dat zegt schepen Daniël Termont van Feestelijkheden. Voor de tweede dag op rij worden daarom 's middags weer zo'n vijfduizend waterzakjes uitgedeeld. De Feesten zijn halfweg en er deden zich nog geen grote incidenten voor. De hitte zorgde overdag voor minder volk dan voorgaande jaren.

Geen overrompeling
's Avonds is het een gezellige drukte, maar geen overrompeling, zegt Termont. Vorig jaar lokten de feesten liefst 1,8 miljoen bezoekers en de organisatoren wilden er dit jaar de rem opzetten. De binnenstad kon de massa niet meer slikken. Onder meer daarom staan er minder grote publiekstrekkers, zoals Clouseau, op de affiches van de verschillende pleinen in de stad.

Goede sfeer
Dat werpt zijn vruchten af. De opkomst is iets lager dan vorige jaren, zo lijkt het. Afvalintercommunale IVAGO, die elke dag de binnenstad kuist, haalde voorlopig twee ton minder afval op dan vorig jaar. Volgens de politie is de sfeer goed. Grimmige vechtpartijen en andere incidenten bleven vooralsnog uit.

Gauwdieven en nachtlawaai
Ook de gauwdieven, een weerkerend kwaal op de feesten, zijn voorlopig weggebleven. De meeste pleinen houden zich aan de geluidsnormen en feestgangers krijgen bij wijze van waarschuwing zelfs een lolly in de mond gestopt. Niet teveel gerucht maken op terugweg van de feesten is de boodschap.

Bejaarden
Wat de organisatoren vooral zorgen baart, is het weer. Schepen Termont riep alle Gentenaars op een oogje in het zeil te houden en aandachtig te zijn voor de bejaarde medeburger: "Bel eens aan en vraag of ze voldoende water hebben en of ze zich goed voelen". Het is trouwens vooral aan ouderlingen en kinderen dat het Rode Kruis waterzakjes uitdeelt.

Vuurwerk in het water
Morgen wordt dan weer onweer en regen voorspeld, wat voor kortsluiting kan zorgen op de podia. Ook het groot vuurwerk, dat donderdag om kwart voor middernacht wordt afgestoken aan de Watersportbaan, zou wel 's in het water kunnen vallen.
Nog vanaf morgen verovert het Internationaal Straattheaterfestival de binnenstad, een van de festivals die onder de vleugels van de Gentse Feesten plaatsvindt. Het volledige programma van de Gentse Feesten staat op www.gentsefeesten.be.
19/07/06 14u02


 

19-07-2006 om 16:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peceetje kan soms ook niet tegen deze hitte!!!
Hallo bloggertjes,


Ik las juist dat PC ook last van de hitte kan krijgen.....


groetjes,
floeremutske

COMPUTERS HEBBEN OOK LAST VAN DE HITTE

Computers hebben ook last van de hitte

Bij de hoge temperaturen van de laatste dagen geraken niet enkel mensen overhit, ook de computers kan het wel eens teveel worden. Het bedrijf Data Recovery, dat verloren gegevens probeert terug te halen, zag de laatste weken een aanzienlijke toename in het aantal aanvragen.

Die toename liep gelijk met de stijgende temperaturen en het aantal zomerstormen. Voor computers en laptops vormen stroomonderbrekingen en stroomuitval als gevolg van oververhitting het grootste gevaar, net als een directe of indirecte blikseminslag. De volgende tips kunnen helpen de computer koel te houden:

* Zorg dat de pc op een koele en droge plaats staat

* Let erop dat er niet teveel apparaten zijn aangesloten via dezelfde stekkerdoos of op hetzelfde stopcontact. Bij blikseminslag delen alle apparaten in de schade. Het zorgt er ook voor dat de IT-apparatuur niet lijdt onder de andere ingeschakelde apparaten.

* Schakel bij onweer steeds alle apparatuur uit en haal stekkers uit het stopcontact. U kan ook een spanningsbeveiliger plaatsen tussen het stopcontact en de stekker van de computer

* Schakel het toestel ook uit tijdens een stroomonderbreking. Als de stroomtoevoer hersteld wordt, loopt die nog vaak onstabiel, wat ook schade kan veroorzaken.
18/07/06 12u56

19-07-2006 om 16:29 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het GOEDE DOEL kan voor alles gebruikt worden!!!
Hallo bloggertjes,


Nu lees je toch van alles, 'masturberen voor het goede doel' ?????


groetjes
floeremutske

Britse mannen masturberen voor het goede doel

Mannen die in bed maar zelden aan hun trekken komen, moeten op 5 augustus beslist naar Groot-Brittannië. Tijdens de eerste Britse "masturbatiemarathon" kunnen ze er hun witte boodschap in kwijt. En dat allemaal voor het goede doel.

San Francisco
Het idee komt uit San Francisco, waar mannen een keer per jaar samenkomen om gezellig samen te masturberen. Vrienden, familieleden en collega's spreken samen af om zich voor het goede doel eens van hun aantrekkelijkste kant te laten zien. De collectieve masturbatie levert elk jaar enkele duizenden dollars op voor allerlei goede werken, weliswaar alleen goede werken die op de een of andere manier aan seks gelinkt zijn.

Record
De Britse troepen rukken nu uit om het Amerikaanse record te verbreken. Daar moet behoorlijk wat tijd voor uitgetrokken worden: er moet immers langer dan 8 uur en 30 minuten gemasturbeerd worden. Of de Britse mannen nu ook massaal aan het trainen zijn geslagen, is niet bekend, maar erg zullen ze het waarschijnlijk niet vinden. (belga/hln
)

19-07-2006 om 16:23 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap

Hallo bloggertjes,

Heel mooi gedicht....


groetjes,

floeremutske

Soms gaan wegen

Soms gaan wegen uit elkaar
De een gaat ginds de andere daar
Het is niet altijd te vermijden
Dat wegen zich nu eenmaal scheiden

Maar in je hart daar leeft men door
Want daar verlies je iemand nooit
Want hen die je zo dierbaar zijn
Die zijn daar steeds dichtbij

En ook al gaat jou weg nu anders
Dan wat je eerst had gedacht
Het stuk dat je hebt afgelegd
Heeft je toch heel wat gebracht

Veel vrienden of bekende mensen
Die je op je reis het beste wensen
En hopen dat je ook aldaar
Je eigen route door blijft gaan

En zo zie je dan weer iemand gaan
Om zijn weg te vervolgen
Met een stralend gezicht
De tranen verborgen

Shadow

18-07-2006 om 11:06 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.die heeft het zeker ook warm!!!
Hallo bloggertjes,


Wat een mens al niet doet met zo'n tropische temperaturen!!!


groetjes,

floeremutske


Brit wil 340 kilometer lange Theems overzwemmen

Lewis Pugh.
Een 36-jarige Britse milieuactivist wil als eerste de 340 kilometer lange Theems doorzwemmen van bron tot monding. Lewis Pugh dook vandaag in de rivier. Met zijn stunt wil hij de aandacht vestigen op de gevolgen van de klimaatsverandering op het milieu.

"Ik wil de mensen duidelijk maken dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen om een wereldwijde ramp te voorkomen", zei Pugh bij zijn vertrek. Volgens hem zijn de gevolgen van de klimaatsverandering immers ook voor onze deur merkbaar. Pugh moest de eerste kilometers lopen omdat de rivier aan de bron niet diep genoeg is om te zwemmen.

De milieuactivist wil de 340 kilometer afleggen in 15 dagen tijd. Pugh is een ervaren zwemmer en zwom al afstanden van minimum vijftien kilometer in de vijf wereldzeeën. (belga/hln)
 
17/07/06 17u55

18-07-2006 om 10:50 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPGEPAST MET VINGERTJE OPSTEKEN !!!
Hallo bloggertjes,

Je leest dat het geld kan kosten hé met 'vingertje op te steken'.


groetjes,

floeremutske

Vrouwen aangehouden na opsteken middelvinger

Een 50-jarige vrouw uit het Nederlandse Breda is opgepakt omdat ze op straat haar middelvinger heeft opgestoken naar twee agenten. De vrouw maakte het gebaar nadat de agenten haar erop hadden gewezen dat ze met een glas wijn over straat liep. Op het bureau ontkende ze de belediging, maar desondanks maakt de politie proces-verbaal op tegen haar. Na verhoor is zij in de loop van de ochtend vrijgelaten.
17/07/06 17u56
 

18-07-2006 om 10:47 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plant gen .LIVE FOREVER
Klik op de afbeelding om de link te volgen

16-07-2006 om 17:18 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viëtnamese kleuters
Klik op de afbeelding om de link te volgen

16-07-2006 om 17:08 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijmeringen
Hallo bloggertjes,

Het is heerlijk mooi weer, maar voor mij te warm. Hier in mijn pc-kamertje is het nu nog wat koel en zit hier zowat te denken aan dingen van vroeger....en wou dat ik terug kon naar die onbevangenheid.

Zo denk ik terug aan..
Hollanders worden geboren met een caravan aan hun kont.
Niet zodra wordt het zomer, of in gesloten gelederen zakken ze naar het zuiden af, op zoek naar de zon.
De caravans worden getrokken door vaak onmogelijke kleine autootjes, die volgepropt zitten met bagage en blonde kindjes met blauwe ogen.
Op het dak van de auto of op een drager staan de fietsen.
 (Dat is altijd handig om over de pechstrook naar een praatpaal te peddelen, mocht je onverhoopt een panne krijgen en het mobieltje het niet doet.)

Met de blik op oneindig rijden ze door mijn zonnig land, waarvan ze alleen maar de vangrails zien en de cola-automaten bij de dienststations.
België is een streep beton, een noodzakelijk kwaad tussen hun eigen kikkerland en
la douce france.
Nietsvermoedend  trekken ze voorbij het heerlijke Waasland; laten ze de woeste Durmevallei links liggen, zien ze van de fiere stad Gent hooguit in de verte de drie torens, passeren ze het nijvere Kortijk. Recht naar de grenspost in Rekkem.

't Is misschien nog beter zo.

Mijn buurman heeft over de rode aalbessen een net gespannen. 'Als je zelf nog wat confituur wilt hebben,' zegt hij, 'moet ge wel. Anders zijn de merels ermee weg.'
Het is het eerste jaar dat er zoveel merels in de tuin zijn. Van mij mogen ze best een besje eten, maar niet alles natuurlijk want aan de kersen hebben  zij meer dan hun best gedaan...
Ik vind merels eigenlijk wel prettige vogels. In de zomer zien ze er een beetje flodderig uit, zonder dat statige zwarte pak. Maar 's avonds als het regent, zitten ze zo hartverscheurend mooi te fluiten, dat ik er dan mijn ramen en deuren voor openlaat.

In de HULST zijn de nieuwe eerste blaadjes verschenen. Mooi, fris groen is dat.
De hulst staat aan de rand van het gazon, naast de es.
Hulsten groeien vooral in de breedte, essen willen pijlrecht naar omhoog. Hij zit nu al ver boven het dak van de garage, de es neemt ieder jaar gestaag toe in omvang en in grootte.
Hij slaat deze merkwaardige zomer op  in een nieuwe boomring, om hem nooit meer te vergeten.



Mijmeringen van mijn vader.


groetjes
,

floeremutske







16-07-2006 om 16:18 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cartoon
Klik op de afbeelding om de link te volgen

14-07-2006 om 21:05 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsten
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Als onderstaande doorbreekt is het gedaan met slicone-borsten.


groetjes,

floeremutske

09/07 Mooie borsten komen nu uit uw heupen

Er is een nieuwe manier ontwikkeld om perfecte borsten te krijgen, zo onthult de Sunday Times. En in één moeite door worden bij zo'n ingreep de dijen en heupen ontdaan van overtollig vet. Want het uitgangspunt bij deze 'plastische revolutie' is de herverdeling van vet over het lichaam.
Het is bijna te mooi om waar te zijn, wat Amerikaanse plastische chirurgen aan het doen zijn. Onder aanvoering van de Newyorkse chirurg Sydney Coleman is namelijk een techniek ontwikkeld om de vrouw langs natuurlijk weg een paar perfecte borsten te bezorgen. Die worden 'gebeeldhouwd' uit overtollig vet, dat wordt weggehaald op de heupen en dijen.
Tientallen vrouwen hebben reeds als proefkonijn gediend, tot algemene tevredenheid. De befaamde arts Sydney Coleman, die al zo'n 30 vrouwen heeft behandeld met de nieuwe techniek, spreekt van een doorbraak. "Ik opereerde onlangs een moeder en een dochter om hen te verlossen van vetkwabben boven de heup. Het vet dat daarbij wordt verwijderd kan evengoed worden gebruikt om de borsten te hermodeleren."

Als deze procedure verder wordt geperfectioneerd en algemeen wordt toegepast, kan dat het einde betekenen van de implantaten met siliconen, die ontelbare bekende en minder bekende vrouwen de voorbije twintig jaar een indrukwekkende borstpartij hebben bezorgd. Geen slechte zaak, want niet alleen moeten die siliconen elke tien jaar worden vervangen, de ingreep laat ook littekens na en kan leiden tot infectie. Waarbij nog komt dat veel vrouwen een begrijpelijke afkeer hebben van het inbrengen van vreemde materie in hun lichaam, terwijl het bij de nieuwe aanpak om vet uit hun eigen lijf gaat.
Nog een voordeel, zo onderstreept professor Thomas Baker van de universiteit van Miami, die al zo'n twintig ingrepen heeft uitgevoerd, is dat de op deze manier gesculptuurde borsten er normaal uitzien en ook zo aanvoelen, wat bij de keiharde siliconenborsten bepaald niet het geval is. Vooral voor 'niet overdreven' borstvergrotingen, waarvoor dus een beperkte hoeveelheid heupvet nodig is, is deze methode volgens Baker ideaal.



11-07-2006 om 21:50 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windows 98
Hallo bloggertjes,


Voor veel mensen zal dit niet leuk zijn dit te lezen...


groetjes,

floeremutske

Microsoft dumpt Windows 98

Microsoft gaat niet langer tijd en geld steken in zijn besturingssysteem Windows 98. Het Amerikaanse concern zal geen software- of beveiligingsupdates meer uitbrengen en vraagt de naar schatting 70 miljoen gebruikers over te stappen naar een nieuwe Windows-versie. Windows 98 is volgens Microsoft verouderd, waardoor de veiligheidsrisico's te groot geworden zijn. Ook de activiteiten voor Windows Millennium Edition en Windows 98 Second Edition worden stilgelegd.

Microsoft wilde in het najaar van 2003 al stoppen met Windows 98, maar toen kwam er een storm van protest, vooral vanuit ontwikkelingslanden. (anp)
11/07/06 17u29

11-07-2006 om 21:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..Omdat er geen vrouwen meer waren....

Hallo bloggertjes,


Goed of slecht idee van boer ?????


groetjes,

floeremutske

Russische boer wil koe trouwen

Een Russische boer heeft aan president Vladimir Poetin de toestemming gevraagd een koe te trouwen. Volgens MosNews vroeg Boris Gabov de Russische president dat tijdens een recente webcast, waarin Russen een e-mail met al hun mogelijke vragen rechtstreeks tot bij Poetin konden sturen. De president kreeg zo'n 160.000 vragen in zijn mailbox.

Gabov, woonachtig in de regio Kemerovo in het zuiden van Siberië, vindt dat hij een goeie reden heeft om de koe te huwen: "Alle meisjes hebben dit kleine dorp verlaten en zijn naar de stad getrokken, dus raak ik maar niet aan een vrouw", schrijft hij. "Maar ik heb zelf de oplossing voor mijn probleem gevonden. Ik hou erg veel van dieren en zou willen weten wanneer het in Rusland mogelijk is om te trouwen met dieren, zoals koeien?" MosNews wist (nog) niet te zeggen wat het antwoord van Poetin was. (ODBS)
11/07/06 14u29

11-07-2006 om 21:29 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geduld!!!


GEDULD IS EEN STILLE VORM VAN

LIEFDE,  EEN KAMEEL WAARMEE JE

DOOR ELKE WOESTIJN GERAAKT.




11-07-2006 om 21:22 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-07-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wil nu nog DIK blijven ???
Hallo bloggertjes,


Als je zo'n omvang hebt is het echt nodig daaraan iets te doen. Te hopendat zij nog jaren kan zingen.

groetjes,

floeremutske


Sopraan valt 60 kilo af en krijgt alsnog hoofdrol

De Amerikaanse sopraan Deborah Voigt die twee jaar geleden vanwege haar omvang werd ontslagen door The Royal Opera House, mag terugkomen bij haar oude werkgever nu ze na een maagverkleining ruim zestig kilo is afgevallen (zie foto voor en na). Dat heeft het operagezelschap zondag bekendgemaakt.

Avondjurk
Voigt greep in 2004 naast de rol van Ariadne in Ariadne auf Naxos omdat The Royal Opera House de voorkeur gaf aan een slankere zangeres. Ze mag de rol nu alsnog spelen in het seizoen 2007-2008. De hoofdrol in de opera ging in 2004 aanvankelijk naar Voigt, maar castingregisseur Peter Katona bedacht dat Ariadne een elegante zwarte avondjurk moest dragen, in plaats van een in de meeste producties gebruikelijk toga-achtig gewaad, en meende dat de zangeres daarin niet goed zou uitkomen.

Gezonheid
Volgens Voigts woordvoerder besloot de sopraan de maagverkleining te ondergaan omdat ze zich zorgen maakte over haar gezondheid. Ze speelde al jaren met de gedachte, aldus haar woordvoerder, ook ver voor het incident met de zwarte jurk. (novum/ap)

10-07-2006 om 20:57 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cel had beter geweest....
Hallo bloggertjes,


Aan alle bloggertjes waar ik nog geen bedanking heb gegeven voor hun bezoekje SORRY hoor.

Deze man hadden zij beter niet losgelaten...


groetjes,

floeremutske


Inbreker sterft in volle actie

Een dertiger uit Nelson (Groot-Brittannië) heeft zich een hoedje geschrokken toen hij na een avondje stappen naar huis terugkeerde. In de ligstoel van zijn salon trof hij een dode inbreker aan. Een overdosis drugs was de dief fataal geworden. "Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik dacht dat hij gewoon lag te slapen, dus belde ik de politie", aldus een stomverbaasde Jacob Sadiq.

Jason Davies had 150 veroordelingen voor diefstal en geweld op zak, maar toch liet een rechter deze gevaarlijke beroepsinbreker voorwaardelijk vrij. Lang heeft de man dus niet van zijn verblijf buiten de gevangenismuren kunnen genieten. De ongelukkige sukkelde tijdens zijn zoveelste inbraak in een diepe coma en overleed.

10-07-2006 om 20:52 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!