Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
wilfried_en_jeannette
blog.seniorennet.be/wilfrie
Liefde is de bron van het leven

24-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stelen.....
Hallo bloggertjes,

Misschien hier ook deze regel eens toepassen, zouden zeker wat minder diefstallen gebeuren........(wel middeleeuws, maar..).

groetjes,
floeremutske

Indiase mannen verplicht hand in kokende olie te steken

Stamoudsten in het westen van India hebben mannen in hun dorp verplicht een ring te pakken uit een pot met kokende olie, om op die manier hun onschuld te bewijzen.

Daarmee wilden de stamoudsten ontdekken wie 1.500 kilo rijst had gestolen die was bedoeld voor een plaatselijke school, meldde de Indische krant Indian Express zondag.

Middeleeuwse proef
De stamoudsten ontdekten de diefstal een week geleden en slaagden er niet in de verantwoordelijken te vinden. Daarom moesten alle 150 mannen in het dorp de middeleeuwse proef ondergaan. Meer dan vijftig onder hen weigerden de 'proef' te ondergaan. De stamoudsten zijn er van overtuigd dat de dief zich onder hen bevindt.

De rest liep ernstige brandwonden op, die nu worden verzorgd. "We zouden verbannen zijn als we weigerden. Uit angst stemden de meesten toe," verklaarde een 45-jarige dorpeling. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt," voegde hij er aan toe.

Opgepakt
De Indiase politie heeft volgens de krant vijf leden van de dorpsraad gearresteerd, omdat de dorpsoudsten geen juridische bevoegdheid hebben. Enkele van de mannen die niet durfden weigeren, willen tegen hen getuigen. Het is onduidelijk of inmiddels ook verdachten van de rijstdiefstal zijn opgepakt.
17/09/06 10u00

24-09-2006 om 19:46 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apen zijn altijd niet zo lief...
Hallo bloggertjes,

Soms denken wij dat aapjes lief zijn en niets zouden doen, maar het artikel hieronder vertelt jullie wat anders...

groetjes,
floeremutske

Aap wurgt meisje van 16 in India

Aapjes worden meestal als lief, schattig en grappig beschouwd, maar in het Indiase district Gorakhpur weten ze wel beter. Daar is woensdag een zestien jarige meisje gewurgd door een aap, zo raakte zaterdag bekend.

Het dier viel het meisje aan toen zij probeerde het weg te jagen omdat de aap eten aan het stelen was. Toen de ouders van Mamta hun dochter om hulp hoorden roepen, haastten ze zich om te zien wat er gebeurd was. Toen was het al te laat. Ze vonden het meisje dood op de grond, met de aap naast haar. Op de nek van het meisje waren
sporen van wurging te zien.

De politie in India is niet van plan de aap op te pakken, omdat" er geen regels zijn om apen voor de rechtbank te brengen". Ondertussen is het dorp van Mamta beducht voor het zoogdier.

"We houden allemaal onze kinderen binnen en we hebben onze echtgenotes aangeraden om niets te doen als de aap in hun buurt komt", zei een dorpeling. "Want als de aap een zestienjarige kan doden, dan kan hij iedereen doden." (belga/hln)


24-09-2006 om 19:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Wanneer zal dat nu eens ophouden dat ze dieren afmaken voor het geld....

groetjes,
floeremutske

Indonesiërs vergiftigen olifanten om hout te kunnen hakken

HLN BACKGROUND  
Het Wereld Natuur Fonds (WNF) heeft de hulp van de Indonesische president Yudhoyono ingeroepen om de laatste olifanten te redden in de provincie Riau (Sumatra). Het WNF wil dat de president de illegale houtkap in het leefgebied van de dikhuiden aanpakt en het aantal beschermde gebieden snel uitbreidt. Ook moet het de autoriteiten in Riau worden verboden ronddolende olifanten te doden.

Als er niet snel actie wordt ondernomen, is er in Riau over vijf jaar geen olifant meer in het wild te vinden, aldus het WNF. Onlangs zijn er weer skeletten van olifanten gevonden en er zijn ook zeker tien olifanten aangetroffen die waren vastgeketend aan een boom. Plaatselijke boeren vangen wilde olifanten en gebruiken ze als lastdier. Als ze niet meer nodig zijn, worden ze aan een boom achtergelaten.

,,De toestand is nog ernstiger dan ik had gedacht,’’ zegt Gerhard van den Top, directeur natuurbescherming van het WNF. ,,In 2000 waren er nog circa 700 olifanten, nu nog maar een kleine 400.’’

Sinds 2000 zijn al 45 olifanten in Riau vergiftigd of gedood. De lokale overheid heeft circa 201 olifanten gevangen, waarvan er 45 dat niet hebben overleefd. Ongeveer 102 olifanten zijn spoorloos en vermoedelijk dood.

Het leefgebied van de olifanten in Riau wordt steeds kleiner, doordat op grote schaal bos wordt gekapt om plaats te maken voor palmolieplantages en plantages voor de papierindustrie. Het gevolg is dat olifanten gaan dolen in hun zoektocht naar voedsel. Ze leveren gevaar op voor mensen en richten schade aan op de landerijen van boeren.

24-09-2006 om 19:33 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstmeisje
Hallo bloggertjes,

Wat sommige personen toch allemaal durven te vragen aan hun werknemers/werkneemsters...


groetjes,
floeremutske

Boete voor in gevaar brengen dienstmeisje

Een Singaporese vrouw is zaterdag veroordeeld tot een boete van 3.500 Singapore dollars (1.700 euro) omdat ze het leven van haar dienstmeisje in gevaar had gebracht.

Balanceren
Cui Baorong had het Filipijnse dienstmeisje Mercy Liberato Cudiamat opdracht had gegeven de ruiten van haar flat op de 18de verdieping van buitenaf schoon te maken. Om dat te doen moest ze op een richel van 36 centimeter balanceren, zo melden The Straits Times zaterdag. De werkgeefster kreeg behalve de boete ook een verbod opgelegd om nog ander huishoudpersoneel in dienst te nemen.

Twee
Eerder dit jaar werden in Singapore al twee vrouwen veroordeeld voor vergelijkbare vergrijpen. In februari werd een vrouw tot twee weken celstraf veroordeeld omdat ze haar dienstmeid had gevraagd op de achtste verdieping uit het raam te klimmen om de was op te hangen. Het meisje viel acht verdiepingen naar beneden en overleefde die val niet. Een andere vrouw kreeg een boete omdat ze haar dienstmeisje opdracht had gegeven een zes meter hoge mangoboom te snoeien. (dpa)
23/09/06 10u05

24-09-2006 om 19:29 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stil Verdriet
Klik op de afbeelding om de link te volgen

AAN  EEN TERE  DRAAD  VAN

TRANEN  RIJG  IK  STIL  DE 

TIJD  VAN   GEMIS !

(onbekend)

24-09-2006 om 14:09 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Struis-eitje
Hallo bloggertjes,


Wie wil er zo'n gekookt eitje morgenvroeg als ontbijt.....

groetjes,
floeremutske

Nieuw record: ei van 2,5 kilo

De familie Shalin toont fier het grootste struisvogelei ter wereld.
Gunnar en Kerstin Sahlin zijn fier. Hun struisvogel heeft een ei gelegd van 2,5 kilogram en dat is een nieuw wereldrecord. Het vorige stond op naam van een struisvogel in Nederland en woog 2,484 kilogram. Het stel uit het Zweedse Borlänge droomt nu van een vermelding in de recordboeken.

Cake bakken
"Het is fantastisch. We zijn nog steeds een beetje opgewonden. Nooit hadden we gedacht dat we dit zouden meemaken. Omwille van het weer, het was niet echt goed, maar de laatste weken scheen de zon en hebben we een mooie herfstweken gehad", legt Kerstin uit in de Zweedse krant Dagens Nyheter. Struisvogels leggen doorgaans anderhalve kilo zware eieren. "We willen een cake bakken met het recordei of misschien maken we er roomijs mee", besluit Kerstin. (vsv)
22/09/06 11u32

22-09-2006 om 23:14 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlug verdiend
Hallo bloggertjes,


Je moet maar op het gedacht komen om vlug geld te verdienen....

groetjes,
floeremutske

25.500 euro voor betasten borsten

Een Finse rechtbank heeft een vrouw en haar vriend veroordeeld, omdat de twee 25.500 euro hadden afgetroggeld van een dementerende bejaarde man. Die laatste mocht daarvoor in ruil tien keer de borsten van de vrouw betasten. De twintigers kregen een jaar celstraf opgelegd. Onduidelijk is of het om een voorwaardelijke veroordeling gaat of dat ze echt de cel in moeten.

"Gebaseerd op gewone levenservaring alleen is het zonder meer duidelijk dat een vergoeding van 25.500 euro buitensporig is voor de verrichte dienst", zei de rechter in de plaats Kokkola, ongeveer 480 kilometer ten noorden van Helsinki. Overigens betaalde de 74-jarige man destijds vrijwillig, maar klaagde hij het duo later toch aan
.
22/09/06 17u50

22-09-2006 om 23:07 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een glimlach
Klik op de afbeelding om de link te volgen












EEN  GLIMLACH  IS   EEN  FACELIFT
DIE  BINNEN  IEDERS  BEREIK  LIGT!!!

22-09-2006 om 20:20 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel mooie tekst
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

Hierna een heel mooie tekst.

groetjes,
floeremutske

21-09-2006 om 23:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 september 2006
Klik op de afbeelding om de link te volgen

H  E  R  F  S  T

21-09-2006 om 17:12 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een luxe!!!!
Hallo bloggertjes,

Wat worden onze huisdieren toch verwend, vinden jullie niet?

groeten,
floeremutske

Hotelketen biedt bedden voor huisdieren aan

Een van de grootste Britse hotelketens komt met een decadente primeur op de proppen: elk huisdier zijn eigen bed! Travelodge mikt met deze stunt op klanten die het moeilijk hebben om hun hun katten en honden tijdens de vakantie alleen achter te laten. En zo zijn er nog al wat: volgens een onderzoek van de hotelketen blijkt maar liefst twee derde van de reizigers gebukt te gaan onder wroeging als ze Minou of Boris niet bij zich hebben.

Newcastle, Liverpool, Birmingham en Nottingham zijn de eerste steden die de beestjes in de watten zullen leggen. "Katten en honden mogen in onze hotels al lang binnen. Nu bieden we hen met een mals bed nog een klein extraatje aan", aldus Travelodge-directeur Wayne Munnelly. Voor de extra service moet u wel een supplement van acht euro ophoesten.
20/09/06 14u56

20-09-2006 om 21:53 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar
Hallo bloggertjes,

Op wat zijn jullie hondjes zoal verzot?


Engelse buldog verzot op strings

De buldog Deefer heeft wat met strings. In een jaar tijd heeft hij er al tien verorberd, een aantal dat de familie Hall uit Nottingham zo stilaan tot wanhoop drijft. De Halls leven echter in hoop, want de laatste roze G-string is Deefer niet zo goed bekomen. Dokters moesten een spoedoperatie uitvoeren omdat het sexy ondergoed vast was komen te zitten in zijn darmkanaal.

"Hij lijkt er door geobsedeerd", vertelt zijn 36-jarige baasje Lisa. "Hij heeft het vooral gemunt op de kleding van mijn 15-jarige dochter. Naar de boxershorts en onderbroeken van de vier mannen in huis kijkt hij niet eens om. Hoe kleiner hoe beter, lijkt hij wel te denken."

Voor dierenarts David Knowles is het geen verrassing dat een hond ongewone dingen naar binnen speelt. "Sokken en panty's zijn klassiekers, maar de obsessie van Deefer voor strings is ook voor mij nieuw", moet hij toegeven. Intussen nemen de Halls het zekere voor het onzekere: alle ondergoed verdwijnt linea recta in de wasmand, zodat Deefer geen kans meer krijgt om nog meer onheil aan te richten.

20-09-2006 om 21:48 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat is leuk!!!
Hallo bloggertjes,

Dat is nu een goeie grap...

groetjes,
floeremutske

Fontein spuit bier in Nederland

Liefhebbers van een biertje moeten vrijdag in het Nederlandse Velden in Noord-Limburg zijn. Daar gaat het namelijk uit een fontein spuiten.

Carnaval
De bierfontein vereeuwigt de geschiedenis van de 'Gekke Maondaag', het carnavalsfeest dat traditioneel al weken voor carnaval losbarst in Velden. Tijdens de onthulling van de fontein zal voor één keer het bier ook uit de fontein spuiten, meldt rtl.nl.

Eeuwenoud feest
Veldense jongeren kunnen daar hun keel smeren, verkleed en geschminkt in de sfeer van de beeldjes zoals deze op het kunstwerk staan. Ook spelen zij op muziekinstrumenten die passen bij de oorsprong van de 'Gekke Maondaag', een eeuwenoud feest waarbij boerenknechten van heinde en verre naar het dorp kwamen om hun dorst te lessen.
20/09/06 16u27

20-09-2006 om 21:42 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HIBISCUS
Klik op de afbeelding om de link te volgen

18-09-2006 om 20:42 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.So cute !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

18-09-2006 om 20:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie teksten
Hallo bloggertjes,

Zulke teksten lees ik graag.


- De schoonheid van de toekomst hangt van het beleven van het verleden.
  Je kan pas verder wanneer je alle pijnen van het verleden  zijn plaats hebt gegeven.

- Aanbid wat  je gisteren verbrand hebt
  en verbrand wat je gisteren aanbeden hebt.

- Als je eenmaal argwanend bent, vind je overal
  impulsen die die argwaan bevestigen.


groetjes,
floeremutske.
 

18-09-2006 om 16:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEPTEMBER

Hallo bloggertjes,


De maand september stemt mij ook een beetje weemoedig.... Naadloos gaat de zomer in september over. De thermometer haalt overdag moeiteloos 25°. De weermannen fleuren er zichtbaar van op, al kijken ze even bedenkelijk als ze het over het ondergronds waterpeil hebben... Maar de zonnekloppers die lekker onderuit een terrasje doen, zal dat een zorg wezen.
 
Bij ons thuis werd altijd gezegd "dat het op de derde zondag van september gaat regenen," we zullen zien. "Van dat ruikende, malse nat, dat je ongemeen vrolijk stemt, zonder dat je wist waarom."

Dan kuierde onze pa zaliger tot achter het schuurtje, om met voldoening te kijken hoe alles heel langzaam nat werd. Hij werd ook nat natuurlijk,maar dat maakte hem op een vreemde manier blij.
Er zullen beslist wel streken op aarde zijn, waar de mensen feest vieren wanneer het eindelijk begint te regenen. Le jour où la pluie viendra. In onze lage landen bij de zee noopt regen zelden tot vrolijkheid.
Maar toch, mijn buurvrouw is ook echt vrolijk en dan gaat zij fietsen in de plassende regen, zij vindt dat zij dan meer zuurstof krijgt en fleurt daar helemaal van op. 
Ieder zijn ding!

groetjes,
floeremutske

18-09-2006 om 16:21 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lukas

Hallo bloggertjes,

Ik ben vandaag in een wat melancholische stemming, doordat Lukas 17j, voor zijn studiesvanmiddag naar Zwitserland is vertrokken. Dat kind heb ik weten geboren worden en is heel veel bij mij geweest, het was precies mijn zoon, helaas....Je bent er zo aan verknocht, dat het veel pijn doet dat hij zo groot wordt en stilletjes aan een eigen leven gaat leiden. Maar hij kwam geregeld een bezoekje brengen en was zo lief, ik ga hem missen.


groetjes,
floeremutske

18-09-2006 om 15:54 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIET TE GELOVEN
Hallo bloggertjes,

groetjes,
floeremutske


Filmploeg wil kind redden van kannibalen

Een Australische filmploeg van het nieuwsprogramma Today Tonight was van plan om in de provincie Papoea een kind te redden van een stam kannibalen en hiervan verslag te doen. De Indonesische autoriteiten hebben hen het land uitgezet. De vijf leden van de ploeg waren niet op werk- maar op toeristenvisa het land binnengekomen.

Vlak nadat de geëngageerde journalisten woensdag waren aangekomen in de hoofdstad van Papoea Jayapura, werden ze ondervraagd door de Indonesische autoriteiten, die uiteindelijk besloten dat ze niet welkom waren.

Indonesië laat slechts zelden journalisten toe in het onrustige Papoea. Volgens de journalisten hebben medewerkers van een concurrerend omroepnetwerk mogelijk de Indonesische autoriteiten ingelicht.

De Australische premier John Howard zei te hopen dat het incident niet tot een nieuwe ruzie leidt. Indonesië trok onlangs zijn ambassadeur tijdelijk terug uit Australië omdat Canberra 43 inwoners van Papoea accepteerde als vluchtelingen. Onder de 43 bevonden zich voorstanders van onafhankelijkheid van Indonesië. (novum/ap)

16-09-2006 om 19:39 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verlegen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggertjes,

15-09-2006 om 19:05 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN EN NOG VAN ALLES (GEORGES)
        op Verdriet

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!