Jacqueline/floeremutske



 
 
Foto
Foto


 Alle afbeeldingen en gedichten blijven
eigendom van de makers, als er iets
moet verwijderd worden, EMAIL mij
dan AUB ik doe het er direct af.

MEER  VRIENDSCHAP  EN  VERTROUWEN  OP  HET SENIORENNET !!!
Foto
Zoeken in blog


Klik op het ventje, als ik mag
weten dat je op mijn blog bent
geweest

Foto
ikke - 2 jaar
Foto
Astridje
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn schatteke Mattis



Broer 7j Jaimy
Foto
Broer 11j Geoffrey
Foto
Nostalgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
wolven
blog.seniorennet.be/wolven
Liefde is de bron van het leven

22-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hallo bloggertjes,

Zo'n initiatieven zouden voor deze kinderen nog moeten gebeuren, heel fijn om zoiets moois te lezen.

groetjes,
floeremutske

Zieke kinderen mee op droomvlucht boven België

Zo'n honderd zieke kinderen beleven zaterdag de dag van hun leven. Ze mogen met hulp van luchthavenuitbater Brussels Airport, het voormalige BIAC, en chartermaatschapij Thomas Cook een uur lang boven België vliegen.

De kinderen zijn vooral kankerpatiëntjes uit de universitaire ziekenhuizen van Brussel (AZ-VUB) en Leuven (Gasthuisberg) en uit het kinderziekenhuis Koningin Fabiola in Ukkel. De meesten hebben nog nooit gevlogen.

Ze checkten zaterdag vanaf 13 uur met vol enthousiasme in voor de vlucht in een Airbus 320 van Thomas Cook. Het toestel steeg om 14.30 uur op om een uur later te landen. Er wordt de hele tijd over België gevlogen. De bedoeling is zoveel mogelijk kinderen met een zware ziekte een onvergetelijke dag te bezorgen en een positief signaal te geven. Zo kan de vlucht bijdragen tot het therapeutisch genezingsproces van de kinderen.

Het initiatief voor de Dreamflight ging in 1997 van start toen Dirk Hoornaert en Eric Claes, medewerkers van BIAC, de zieke Elke ontmoetten in het AZ-VUB. "Ze was zwaar ziek en had nog nooit gevlogen", aldus het duo. "We huurden met ons eigen geld een toestel van Sobelair en het project was geboren."

"Elke stierf enkele maanden later, maar had net als wij nog een onvergetelijke dag beleefd", aldus Hoornaert en Claes zaterdag. "De gevallen die niet goed aflopen horen erbij, maar de respons die we van de kinderen krijgen maakt veel goed. Vaak zeggen dokters ons zelfs dat de extra energie die sommige pati‘nten krijgen door Dreamflight dat extraatje kan zijn dat hen aanspoort de strijd tegen hun ziekte voort te zetten en hen er bovenop helpt."

Dreamflight wordt volledig gedragen door vrijwilligers in samenwerking met Thomas Cook, Brussels Airport en nog een hele reeks andere partners. Zo levert Skytanking de brandstof voor de Airbus en doet Aviapartner alle handling. (hln/belga)
21/10/06 14u50

22-10-2006 om 23:40 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemmen

Hallo bloggertjes,

In die apelanden leven ze soms nog in middeleeuwen....
groetjes,
floeremutske

Zwemmen in Mogadishu verboden voor vrouwen

Vrouwen mogen niet meer zwemmen voor het voornaamste strand in de Somalische hoofdstad Mogadishu. Dat heeft een islamitische rechtbank besloten, zo is vrijdag bekendgemaakt. Het verbod is van toepassing op het strand Leedo in Noord-Mogadishu, waar in het weekend veel gezinnen naartoe gaan.

Tijdens het zwemmen gaan mannen en vrouwen te innig met elkaar om en dat is verboden in de islam, aldus de rechtbank. Somalische vrouwen zwemmen normaliter volledig gekleed. Een islamitische militie veroverde in juni Mogadishu en heeft islamitische rechtbanken in het leven geroepen. (novum/ap)
20/10/06 22u00

21-10-2006 om 13:54 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken op autosnelweg
Hallo bloggertjes,


Ik denk soms dat dronken personen een speciale bewaarengel hebben....

groetjes,
floermutske

Dronken Brasschatenaar gewekt op snelweg

Een 37-jarige man is zaterdagochtend op de A58 bij het Nederlandse Rilland gewekt door de politie. De man uit Brasschaat stond midden op de afslag geparkeerd.

Een getuige meldde rond 03.45 uur dat er een auto op de snelweg stond met daarin een man die geen teken van leven vertoonde. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij de auto met draaiende motor aan bovenaan de afslag. Pogingen om de man te wekken door op de ruit te slaan mislukten, waarna een autoruit werd ingeslagen. Dit bleek wel effectief.

De automobilist verklaarde dat hij zijn auto even had stilgezet om een tukje te doen. Op het politiebureau bleek dat de man twee maal zoveel had gedronken als toegestaan. (novum)
21/10/06 10u30

21-10-2006 om 13:46 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex
Hallo bloggertjes,

Wat heeft SEX toch al veel tranen en miserie veroorzaakt, en toch naar het schijnt kunnen we niet zonder.....

groetjes,
floeremutske

Dramatische zelfmoordpoging VS na seksweigering

Een Amerikaans tienermeisje heeft op dramatische wijze wraak genomen op een leerlinge die weigerde seks met haar te hebben. Terwijl ze op hoge snelheid in de gezins-Mercedes door Atlanta reed, stuurde ze het voorwerp van haar ongelukkige liefde sms-jes waarin ze aftelde tot haar eigen zelfmoord. Vervolgens reed ze in op een tegenligger, een Daewoo. De Mexicaanse bestuurster, een moeder van 30 jaar, kwam om het leven. Haar kind, een 6-jarig meisje, raakte gewond.

De tiener, de 16-jarige Louise Egan Brunstad, raakte slechts gewond aan haar enkel. Ze werd donderdag aangeklaagd voor doodslag. De aanklager wil dat ze terechtstaat als volwassene; wordt ze schuldig bevonden dan gaat ze voor de rest van haar leven de gevangenis in.

Brunstad had tegen vrienden gezegd dat ze van plan was zichzelf om te brengen, omdat het meisje had geweigerd seks met haar te hebben. Getuigen zeiden dat de Mercedes hard reed en geen moment vaart minderde. (novum/ap)
 
21/10/06 10u06

21-10-2006 om 13:41 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Hallo bloggertjes,

Als je ouder wordt krijg je dikwijls een dikke maag/buik. Nu zou dat vet zonder snijden kunnen weggenomen worden.
De prijs kan ook tellen.....

groetjes,
floeremutske

Uitgetest: liposuctie zonder snijden bij Ultra Contouring

 
 
 
 
HLN REEKS  
Tenen lezen, parfums op maat kiezen, er jonger uitzien in één uur, liposuctie zonder snijden, ayurvedisch koken,…. Wie kan de vele flitsende nieuwigheden met ronkende namen nog volgen? Elke week test een lezer van hln.be voor u een interessant adresje uit in de wereld van Lifestyle, Wellness en Beauty. Met andere woorden, sit back and relax...Nathalie (28) test Ultra Contouring uit in Mechelen.

WAT IS HET?
Wie komaf wil maken met plaatselijke vetophopingen, hoeft niet langer onder het mes voor een liposuctie. Ultra controuring is een nieuwe techniek die vet afbreekt door geluidsgolven. Speciale ultrasoonklanken worden door de huid naar de vetlagen gebracht met een speciaal apparaatje. De cellen worden er zodanig aan het trillen gebracht dat ze barsten. Als ze zijn verbrijzeld, wordt het overtollige vet afgevoerd door het lymfatisch systeem. Op een geleidelijke, natuurlijke wijze.

DE TEST
Plaats van afspraak is de Probeautyclinic te Mechelen, de enige plaats in de Benelux waar de nieuwe techniek wordt uitgevoerd. Ultra Contouring is geen klassieke schoonheidsbehandeling, maar staat onder medisch toezicht. De dokter legt de hele procedure uit aan Nathalie en meet de vetlagen. Voorwaarde is immers dat er voldoende vet aanwezig is. Als dat niet het geval is, werken de golven niet op het vet, maar op het spierweefsel. Niet alleen heeft de dure behandeling dan geen enkel effect, de prikkels voelen pijnlijker aan. “Wie over voldoende vet beschikt, voelt zeker niets van de behandeling”, vertelt schoonheidsspecialiste Sabine, “hooguit enkele, kleine, warme tintelingen. Vooral op de buikzone voel je niets”.

Aftekenen
De zones worden bij Nathalie afgetekend door de schoonheidsspecialiste. Op die manier weet zij waar er precies gewerkt kan worden. Omdat Nathalie nergens over veel vet beschikt, wordt de zone op de dijflanken ingetapet. Zo wordt het vet mooi bij elkaar geduwd én kan het ultrasoon apparaat beter zijn werk doen. Tijd nu voor een dutje. Nathalie neemt plaats op de tafel en moet een uurtje stil blijven liggen. Sabine gaat met het apparaat over de betreffende zone en geeft honderden elektronische pulsen, die elk ongeveer drie seconden duren.

Halve liter
“Per keer kan tot een halve liter vet worden afgebroken, wat neerkomt op een 2cm omvangsvermindering”, vertelt Sabine. “Omdat het vet in de loop van enkele dagen wordt afgevoerd, is na twee tot drie weken het resultaat goed zichtbaar. Gemiddeld zijn drie behandelingen voldoende om het gewenste resultaat te bekomen. Meeste succes kennen de buik en maagstreek, maar ook het teveel op flanken, dijen, heupen, achterwerk en mannelijke borsten kunnen weggewerkt worden. Alvorens Nathalie naar huis trekt, krijgt ze de raad mee om de eerstvolgende weken spaarzaam met vetten en suikers om te springen.

RESULTAAT
Na enkele weken neem ik opnieuw contact op met Nathalie. Pas nu zou het effect duidelijk moeten zijn. “Toen ik op controle ging, werd ik opnieuw gemeten”, vertelt ze, “bleek dat ik effectief twee centimeter verloren heb. Al heb ik ook op mijn voeding gelet.”

Geen nazorg
Een behandeling duurt één tot twee uur, is volledig pijnloos en gebeurt zonder verdoving. Goedkoop is de hele procedure niet, voor de behandeling op de dijflanken betaal je 720€, een kuur van drie beurten kost 1.840€.
Erna kun je zonder problemen meteen naar huis, nazorg is niet nodig. Mensen met serieus overgewicht zijn niet geschikt voor deze techniek en worden doorverwezen naar de klassieke liposuctie.

MEER INFO
Probeautyclinic, Schaliënhoevedreef 20 gebouw H, 2800 Mechelen, tel. 015/ 71.51.10,
www.probeautyclinic.com


19-10-2006 om 19:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPIJTIG

Hallo bloggertjes,

Vind het spijtig dat deze twee dames VTM verlaten.

groetjes,
floeremutske

Ingeborg en Gerty Christoffels weg bij VTM

donderdag 19 oktober 2006 7 u. geleden

(Belga) Ingeborg en Gerty Christoffels werken niet langer voor de commerciële zender VTM. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen donderdag.

Ingeborg en Gerty Christoffels weg bij VTM

© BELGA

Het contract van Ingeborg, die zestien jaar in dienst was van VTM, loopt eind dit jaar af. De samenwerking tussen de zender en Gerty Christoffels, die elf jaar voor VTM werkte, is intussen al opgezegd. Volgens VTM-woordvoerder Mark Vanlombeek is er geen sprake van een generatiewissel. "We stappen af van langdurige contracten. Alleen als een tv-figuur heel concrete programmaplannen heeft waar de zender zich in kan vinden, wordt er een contract gesloten", aldus Vanlombeek. (kva

19-10-2006 om 16:38 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een leuk aapie!!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

19-10-2006 om 13:51 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex-speeltjes!!!
Hallo bloggertjes,

Die dieven hadden mischien wel pech, maar ze konden zich thuis of elders toch amuseren....

groetjes,
floeremutske

Dieven stelen twee koffers vol vibrators

Dieven hebben twee koffers met 40 vibrators en andere seksspeeltjes uit de wagen van een Israëlische seksuologe gestolen. De 32-jarige vrouw roept de daders wanhopig op de koffers terug te geven, omdat zich daarin ook kwitanties met de namen van klanten bevinden, aldus de Israëlische krant Jediot Achronot dinsdag.

Vibratorverzameling
In het proces-verbaal van de politie heeft de in Israël van televisieprogramma's bekende seksadviseuse, die ook seminaries met de titel 'Spelletjes voor volwassenen' geeft, ook de diefstal aangegeven van massageolie, een zweep, een dildo, blinddoeken en handboeien. "Ik heb veel geld in mijn prachtige vibratorverzameling gestoken en veel tijd in mijn seksspeeltjes", beklaagde ze zich in een gesprek met de krant. (belga)
17/10/06 11u55

17-10-2006 om 23:32 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed geconserveerde chinees
Hallo bloggertjes,

Zouden de westerse mannen met zoveel wijsheid ook zo oud worden....en hij ziet er nog goed uit ook...

groetjes,
floeremutske

105-jarige zoekt 'jong blaadje'

Op liefde staat er geen leeftijd. Zo heeft een 105-jarige Chinees in verschillende kranten een advertentie geplaatst om aan een vrouw te geraken. Ondanks zijn hoge leeftijd stelt de oude knar nog aardig wat eisen: ze moet minstens de helft jonger zijn, zijn verzorging op zich nemen en bij voorkeur iets van geneeskunde of literatuur afweten. "Ik heb nog wat hulp nodig om mijn medisch boek af te werken", luidt de logische verklaring van Gong Duruo.

Gong zelf is in het bezit van twee medische diploma's. De eerste behaalde hij al in 1940 in Amerika, zestig jaar later (op zijn 99ste!) studeerde hij ook succesvol af in eigen land. Hij leeft momenteel samen met enkele familieleden, maar komt duidelijk nog wat tekort. "Iedereen zou een doel in zijn leven moeten hebben. Dat is ook de reden waarom wij wetenschappers allemaal zo oud worden. Kijk maar naar Einstein, die had ook een duidelijk levensdoel voor ogen", aldus de kranige Chinees.
 

17-10-2006 om 23:25 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOERA VOOR STAF & KELLY

Hallo bloggertjes,


Een dikke dikke proficiat voor ons Stafke Coppens en zeker ook  voor Kelly!!!! Ook de andere waren zeer goed. Mijn mutske af voor al die deelnemers die nog niet konden schaatsen.

groetjes,
floeremutske

'Dancing on Ice' en 'Witse' allebei over het miljoen kijkers

1.031.000 kijkers zagen Staf Coppens gisteren winnen.
De finale van 'Dancing on Ice' op VTM kon gisteravond ruim 1.031.000 kijkers bekoren. Naar de eerste aflevering van de nieuwe reeks van 'Witse' op Eén keken 1.061.000 kijkers. Het herfstoffensief van de Vlaamse zenders lijkt daarmee definitief ingezet.

Coppens
Presentator Staf Coppens won gisteravond 'Dancing on Ice', een coproductie van VTM en de Nederlandse commerciële zender RTL4. De sterrenshow van de commerciële zender haalde 1.031.000 kijkers en een marktaandeel van 27 procent op de commercieel interessante doelgroep 18-54-jarigen.

Het programma, dat omstreeks 21.00 uur van start ging, moest niet onderdoen voor de eerste aflevering van de vierde reeks van 'Witse', die omstreeks het zelfde moment op antenne ging. Naar 'Witse' keken 1.065.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 36,9 procent.

Elkaar waard
In de aanloop van zondagavond zijn beide zenders elkaar waard, al lijkt VTM een licht voordeel te hebben. Naar '101 Vragen aan VTM' keken 611.000 mensen en naar 'De Pfaffs' keken 954.000 Vlamingen. Na 'Dancing on Ice' haakten de VTM-kijkers massaal af, want de film 'She's no Angel' haalde nog amper 227.000 kijkers.

Voor 'Geert Hoste en het jaar van de hond' op Eén waren er ook 611.000 kijkers en 'Willy's en Marjetten', het nieuwe fictieproject van Bart De Pauw en De Neveneffecten, lokte 804.000 kijkers. Voor de herhaling van de eerste aflevering van 'Het Eiland' bleven nog 727.000 kijkers voor hun tv-toestel zitten.

Positieve samenwerking
VTM evalueert de samenwerking met de Nederlandse commerciële zender RTL4 positief. "'Dancing on Ice' was een grote productie met veel middelen en we houden een positief gevoel over", zegt woordvoerder Mark Vanlombeek. Of er een tweede reeks komt, is nog niet bekend. "Daarvoor is het nog te vroeg. We hebben voor de komende maanden met onder meer 'Sterren op de Dansvloer' en 'Idool' nog genoeg entertainment in de schuif liggen", aldus Vanlombeek.

Ook bij onze noorderburen was 'Dancing on Ice' populair. Naar de finale op RTL4 keken gisteravond bijna 1,6 miljoen Nederlanders. (belga/hln)

16-10-2006 om 20:29 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit te oud om te leren!!!
Hallo bloggertjes,

Daar moet je toch de moed voor hebben hoor, maar ik ken nog zo'n mensen op leeftijd die zo leergierig zijn.

groetjes,
floeremutske

Man van 91 studeert af in de rechten

Een 91-jarige Australiër is zaterdag afgestudeerd in de rechten aan de universiteit van New England. De man, Allan Stewart, deed slechts vierenhalf jaar over de studie, die normaal zes jaar duurt.

"Er bestaat een uitdrukking in het recht, namelijk dat 'tijd van wezenlijk belang is"', zei hij in een maandag door de universiteit vrijgegeven verklaring. "Ik denk dat als ik er langer over had gedaan ik de studie misschien niet had afgemaakt."

Stewart vond het leren gebruiken van internet de grootste uitdaging tijdens zijn studie, zei hij, omdat hij geen enkele ervaring had met computers.
10/10/06 14u00

15-10-2006 om 22:59 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kangoeroe
Hallo bloggertjes,

Ligt hij daar niet mooi.....

groetjes,
floeremutske

Politie jaagt op ontsnapte kangoeroe in Veurne

In Veurne wordt jacht gemaakt op een ontsnapte kangoeroe.

De kangoeroe werd zondag vanaf 11 uur verscheidene keren opgemerkt in de buurt van de N8, de baan tussen Veurne en Ieper. Het dier kwam verschillende keren tot tegen de rijweg op het grondgebied van Veurne. De kangoeroe laat zich echter voorlopig niet vangen.

De politie neemt aan dat het
dier is ontsnapt bij een particulier. (belga)
15/10/06 18u07

15-10-2006 om 22:52 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierenliefde voor zijn baasje
Hallo bloggertjes,

Wat een dier toch over heeft voor zijn baasje, niet te geloven.

groetjes,
floeremutske

Hond redt leven van baasje

In Sydney heeft een hond een heldendaad verricht door twee kogels op te vangen voor zijn bejaarde baasje. Drie gemaskerde mannen drongen maandag de woning van een bejaarde man binnen, maar hadden daarbij niet gerekend op Rocky de Duitse herder.

De twee jaar oude Rocky, door zijn baasje omschreven als een lieve, betrouwbare familiehond, besloot over te gaan tot actie en viel de indringers aan. Rocky moest zijn heldhaftige daad bijna met zijn eigen dood bekopen. De mannen schoten de hond tijdens het gevecht tot twee keer toe in de borst.

"Geen waakhond"
"Rocky is een echte held", zo zegt een bekende van het baasje. "Rocky is namelijk absoluut geen waakhond. Hij is rustig, lief en likt je als je binnenkomt. Het is verbazingwekkend dat Rocky de indringers heeft aangevallen. Hij heeft het leven van zijn baasje gered", aldus de bekende.

Vandaag is Rocky geopereerd en zijn de twee kogels uit zijn lichaam verwijderd. Volgens de dierenarts maakt de hond het naar omstandigheden goed.


15-10-2006 om 00:00 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERFSTVRUCHTEN
Klik op de afbeelding om de link te volgen TAMME KASTANJE

14-10-2006 om 00:14 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZADEN EN VRUCHTEN
Klik op de afbeelding om de link te volgen

HAARMOS


14-10-2006 om 00:11 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herfst zo mooi
Klik op de afbeelding om de link te volgen

DENNENBOOM  BIJ  VEN

14-10-2006 om 00:07 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg HERFST
Klik op de afbeelding om de link te volgen

GEWOON ELFENBANKJE

13-10-2006 om 23:57 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje Herfst
Klik op de afbeelding om de link te volgen

DE VLIEGENZWAM

13-10-2006 om 23:49 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poesje!
Hallo bloggertjes,

Kat voelt zich thuis in vogelnest

Een kat heeft zich - letterlijk - genesteld in een hoge boom in het Britse Norfolk. Ongeveer drie weken geleden ontdekte Wendy Hobbs de kat in de boom in haar tuin. Ze wilde eerst de brandweer bellen om de kat te redden, maar merkte toen dat de kat zich thuis voelde in het vogelnestje.

De kat verlaat de boom enkel om voor eten te bedelen, waarna ze terug naar boven klimt. "Ik heb geen idee waarom ze zo graag in de boom zit. Ze kijkt de hele tijd naar het verkeer," zegt mevrouw Hobbs. "Ik heb geprobeerd de eigenaar van de kat op te sporen, maar volgens de dierenarts zijn er geen katten vermist."
13/10/06 10u04


groetjes,
floeremutske

13-10-2006 om 23:34 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrachtwagen beboet om te traag te rijden!!!
Hallo bloggertjes,


De grote hoop van vrachtwagens rijden te snel en deze sukkelaar wordt beboet om te traag te rijden....

groetjes,
floeremutske

Megaboete voor veel te langzaam rijden op snelweg

Een 41-jarige Pool heeft gisteravond van de Nederlandse politie een boete gekregen wegens te langzaam rijden. Agenten haalden de Pool bij Zoetermeer met zijn bestelauto en aanhangwagen van de rijksweg A12. De man reed 49 kilometer per uur met zijn combinatie en veroorzaakte gevaarlijke situaties op de snelweg, aldus de politie. In overleg met de officier van justitie betaalde hij direct een boete van 450 euro en kreeg hij een rijverbod voor de autosnelweg.

Potplanten
De bestelbus, met daarachter gekoppeld een 10 meter lange aanhangwagen, was geladen met potplanten. De combinatie reed volgens de politie op de rechte weg niet sneller dan 49 km/uur en 'bergafwaarts' haalde deze met moeite 55 km/uur. Verkeer dat achterop reed, raakte door de langzame verkeersdeelnemer in de problemen.

Remmende en uitwijkende voertuigen zorgden voor chaotische taferelen. Na betaling van de boete mocht de Pool zijn reis naar Duitsland voortzetten, maar dan wel via gewone wegen. (belga/hln)
13/10/06 17u44


13-10-2006 om 23:22 geschreven door floeremutske  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


2h7dq10.jpg

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





klappieiv6.jpg


Bedankt Roosje




Gastenboek
  • Pest Control
  • The Camelo
  • Alexa123
  • Alexa123
  • Alexa123

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Foto

    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Een interessant adres?

    Filmsterren uit de oude doos Marylyn Monroe
    Foto

    Foto

    Foto

    Clark Gable


    Foto

    Foto

    Linda Evans (Dynasty soap)
    Foto

    Doris Day ' mijn favoriete!!!)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jeff Chandler


    Foto

    Foto

    Errol Flynn



    Foto

    Montgomery Clift
    Foto

    Ester Williams


    Foto

    Ava Gardner
    Foto

    Lauren Bacall
    Foto

    Lana Turner
    Foto

    Mijn vrienden Awards
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • International SIM card (Interna132)
        op
  • magic transfers cabo (magictrans1321)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Blue Gadgets (Blue Gadgets)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Econixdigital.com (Azan)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • Comment (Carl Jhonson)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • socialintech (dominic)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • businessapnews (businessapnews)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • techroboting (techroboting)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • gamesspecial (gamesspecial)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • techapnews (techapnews)
        op
  • luxury cars rental service in islamabad (luxury cars rental service in islamabad)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • Multi-Techno (multitecno09)
        op
  • The Oristiq (The Oristiq)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Fashionterest (fashionterest)
        op
  • Luxury Homies (luxuryhomies)
        op
  • Victoria (branding)
        op
  • Victoria123 (real)
        op
  • Victoria (legal)
        op
  • Victori (health)
        op
  • Victoria (brand)
        op
  • brand (Victoria)
        op
  • https://gamesspecial.com/ (Courtney Parker)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • luxurycarskarachi12 (luxurycarskarachi12)
        op
  • common finance terms (luxury123)
        op
  • luxury123 (arts idea)
        op
  • luxury (travel tourism sector)
        op
  • luxury123 (cbd oils drops)
        op
  • luxury (luxury123)
        op
  • Hamdan Rent a car (Najeeb ullah)
        op
  • valley (luxuryhomesideas)
        op
  • valley (safebusinessway)
        op
  • valley1 (best shopping)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • valley (real estate)
        op
  • fitness (health related)
        op
  • valley (outreach)
        op
  • dramacool (dramacool)
        op
  • clinicjarahi (clinicjarahi)
        op
  • webnegah (webnegah)
        op
  • hamid (hamid)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • branding123 (branding123)
        op
  • CpdA uit woestijnplant (Maike)
        op Cortisone
  • roger (joged)
        op
  • woke bro (joge)
        op
  • Alsof ik hier moest zijn (Maarten)
        op Lang geleden....
  • Nacht groetjes (Trucker_John & Zeno_Blog)
        op Lang geleden....
  • Ha je leeft nog (Lana & Pip)
        op Lang geleden....
  • Lieve middaggroetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • Lieve Dinsdag groetjes (valerieke)
        op Ben jullie zeker niet vergeten.
  • jacqeuline (steffie)
        op
  • Groetjes uit Koekelare (Rafsduivenloft)
        op Fraude
  • dag Jacqueline (klaproosje1)
        op Marie Rose Morel
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge (Lana & Pip)
        op Marie Rose Morel

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!