NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto-albums nieuws
Het officiële blog voor de foto-albums
Inhoud blog
 • Verduidelijking regels naakt in fotoalbums
 • Nieuwe (extra) server voor fotoalbums!
 • Reeds 350.000 mensen gebruikten de fotoalbums
 • Nieuwe procedures klachten
 • Verduidelijking voorwaarden
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  23-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verduidelijking voorwaarden

  Een aantal gebruikers begrepen een stukje van de algemene voorwaarden verkeerd.  Vandaar dat de voorwaarden werden verduidelijkt.

  Het gaat over het puntje bij "copyright".  Bezoekers begrepen verkeerdelijk dat indien je foto's upload dat SeniorenNet hier eender wat met mocht doen, hergebruiken en publiceren in andere media en alle auteursrechten zou bezitten.  Dat is uiteraard niet het geval.

  Daarom werd de volgende paragraaf:

  Door het toevoegen van foto's op de albums geeft u SeniorenNet de toestemming om zonder kosten de foto's te publiceren op het internet op haar website en in de foto-albums. Het is mogelijk dat SeniorenNet de identieke rubriek (met inhoud van de albums) ook op andere domeinnamen zet of toegankelijk maakt, ook daarvoor geeft u de toestemming. Zo kunnen uw albums op zowel http://fotoalbum.seniorennet.be, http://www.seniorennet.be/fotoalbum, http://album.seniorennet.be, http://fotoalbums.seniorennet.be, http://fotoalbum.seniorennet.nl, http://fotos.seniorennet.be, ... toegankelijk zijn.

  Herschreven naar:

  Door het toevoegen van foto's op uw album geeft u (uiteraard) de toestemming aan SeniorenNet om die foto's op het internet te publiceren in uw foto-album. Uw album is beschikbaar via het adres dat u zelf heeft gekozen, in de vorm http://fotoalbum.seniorennet.be/[gebruikersnaam]. Voor extra gebruiksvriendelijkheid (en om typfouten van bezoekers van uw album op te vangen) kan het zijn dat uw album ook toegankelijk is via andere vergelijkbare adressen zoals http://album.seniorennet.be/[gebruikersnaam], http://fotoalbums.seniorennet.be/[gebruikersnaam], http://foto.seniorennet.be/[gebruikersnaam],... Deze adressen zijn slechts aliassen en doorstuuradressen naar uw normale albumadres.

  Waarom nu zo'n vermelding in de algemene voorwaarden? 
  Deze vermelding wordt geplaatst om alle discussie te vermijden. Het is uiteraard de meest normale zaak dat als je foto's wil toevoegen aan een album dat op SeniorenNet staat, dat SeniorenNet die foto's in je album mag zetten.  Anders zou het wat moeilijk zijn, want dan kon er geen album zijn.  Het gaat dus puur om de foto's die je uploadt.  Toch zijn er in deze wereld mensen die zo SeniorenNet zouden durven juridisch aanvallen: ookal hadden ze dan zelf foto's toegevoegd aan hun album, dan zouden ze zogezegd nog geen toestemming hebben gegeven om het effectief te plaatsen in hun album...  Ja, er zijn zo'n mensen...

  Verder hoef je dus geen zorgen te maken over deze paragraaf of de wijziging van de voorwaarden.  Het is puur juridisch en 99,9999% van onze gebruikers zal hier ook nooit met in aanraking komen.

  Ik wens u nog véél succes met uw foto-albums!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (93 Stemmen)
  23-09-2008, 00:00 geschreven door SeniorenNet
  Reacties (4)
  09-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officiële lancering
  De foto-albums draaiden al enkele maanden op proef.  We waren begonnen met een handvol testgebruikers, en zijn uiteindelijk gekomen tot meerdere duizenden gebruikers.

  Duizenden mensen die elke dag met de foto-albums bezig zijn.  We zijn ook blij dat alles goed verloopt en we kunnen concluderen dat de meeste kinderziekten eruit zijn. 

  Er wordt nog volop gewerkt aan de foto-albums om nog extra functies en mogelijkheden toe te voegen.  Maar nu lanceren we de foto-albums officieel voor geopend!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (60 Stemmen)
  09-09-2008, 00:00 geschreven door SeniorenNet
  Reacties (5)
  08-06-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto-albums starten in testfase!
  Na 3 maanden interne testfase komen nu de foto-albums ook effectief online voor bezoekers.
  http://fotoalbum.seniorennet.be

  Vanaf 8 juni kunnen de fotoalbums gebruikt worden door iedereen.  Let wel dat het nog in beta-fase is.  Er kunnen nog een paar foutjes inzitten.  Tevens zijn nog niet alle helpteksten of kleine functies gemaakt of helemaal actief.

  Je kan nu zovéél foto's online plaatsen als je zelf wil!  Er zijn ontelbaar aantal functies.

  Kom je een foutje tegen? Meld het op fout_website@seniorennet.be, samen met de pagina waarop de fout kwam, wat je precies deed toen de fout kwam en wat de specifieke foutmelding is.

  Veel succes met deze rubriek.  SeniorenNet werkte er bijna 2 jaar lang aan!

  Pascal Vyncke
  Webmaster
  www.SeniorenNet.be
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (273 Stemmen)
  08-06-2008, 18:06 geschreven door SeniorenNet
  Reacties (2)
  Archief per week
 • 26/04-02/05 2010
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 22/09-28/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 02/06-08/06 2008
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!