NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto-albums nieuws
Het officiële blog voor de foto-albums
Inhoud blog
  • Verduidelijking regels naakt in fotoalbums
  • Nieuwe (extra) server voor fotoalbums!
  • Reeds 350.000 mensen gebruikten de fotoalbums
  • Nieuwe procedures klachten
  • Verduidelijking voorwaarden
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    13-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe (extra) server voor fotoalbums!
    Een nieuwe server werd besteld voor de foto-albums.  Hierdoor zullen we onder andere 3.000 gigabyte extra supersnelle schijfruimte hebben voor de foto's van jullie albums!

    Doordat de foto-albums zo'n gigantisch succes zijn, is de nieuwe server dringend nodig.  Deze zorgt voor de extra versterking die nodig is.  Met deze nieuwe server komen we weer eventjes toe, waardoor jullie als bezoekers zonder zorgen verder foto's kunnen uploaden!

    De nieuwe server is zoals alle servers van SeniorenNet in RAID.  Dit wil zeggen dat alle informatie van de harde schijven altijd dubbel wordt opgeslagen (elke foto wordt dus in werkelijkheid op 2 harde schijven bewaard).  Gaat één harde schijf kapot, dan is er niéts verloren en blijft alles gewoon verder werken.

    Veel succes met jullie foto's op de albums!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (324 Stemmen)
    13-02-2009, 11:34 geschreven door SeniorenNet
    Reacties (16)
    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeds 350.000 mensen gebruikten de fotoalbums

    Je eigen foto's op het internet plaatsen via SeniorenNet slaat in als een bom.  We hadden nooit verwacht dat het zo succesvol zou zijn! 
    Iedereen kan gratis zijn eigen digitale foto's in fotoalbums plaatsen om ze zo te delen met vrienden, familie of met iedereen op het internet.  Een heel leuke manier om anderen van je foto's te laten genieten.
    Reeds 350.000 mensen bezochten de fotoalbums of maakten er gebruik van, dat is bijna een derde van alle SeniorenNet bezoekers!  En dat alles op een hele korte tijd.

    Ook voor ú hebben we natuurlijk nog plaats!  Deze fantastische dienst staat open voor al onze bezoekers en is zonder enige vorm van limieten of beperkingen beschikbaar.

    Surf naar http://fotoalbum.seniorennet.be/

    Een stap-voor-stap-handleiding? 
    Kijk dan op http://fotoalbum.seniorennet.be/help.php


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (77 Stemmen)
    05-02-2009, 00:00 geschreven door SeniorenNet
    Reacties (10)
    14-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe procedures klachten
    Om jullie als gebruikers van de foto-albums beter te beschermen, en om tevens de aansprakelijkheid van SeniorenNet te vermijden bij overtedingen van bezoekers, werden er nieuwe procedures ontwikkeld.
    Indien er klachten zijn rond auteursrechten, smaad, eerroof, portretrecht, racisme,... zijn er nu duidelijke procedures.  Zo is het eenduidig voor iemand die een klacht heeft hoe of wat men moet doen.

    We hopen natuurlijk dat dit voor de meeste van onze bezoekers nooit het geval hoeft te zijn om een dergelijke procedure te moeten volgen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (67 Stemmen)
    14-01-2009, 19:47 geschreven door SeniorenNet
    Reacties (1)
    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verduidelijking voorwaarden

    Een aantal gebruikers begrepen een stukje van de algemene voorwaarden verkeerd.  Vandaar dat de voorwaarden werden verduidelijkt.

    Het gaat over het puntje bij "copyright".  Bezoekers begrepen verkeerdelijk dat indien je foto's upload dat SeniorenNet hier eender wat met mocht doen, hergebruiken en publiceren in andere media en alle auteursrechten zou bezitten.  Dat is uiteraard niet het geval.

    Daarom werd de volgende paragraaf:

    Door het toevoegen van foto's op de albums geeft u SeniorenNet de toestemming om zonder kosten de foto's te publiceren op het internet op haar website en in de foto-albums. Het is mogelijk dat SeniorenNet de identieke rubriek (met inhoud van de albums) ook op andere domeinnamen zet of toegankelijk maakt, ook daarvoor geeft u de toestemming. Zo kunnen uw albums op zowel http://fotoalbum.seniorennet.be, http://www.seniorennet.be/fotoalbum, http://album.seniorennet.be, http://fotoalbums.seniorennet.be, http://fotoalbum.seniorennet.nl, http://fotos.seniorennet.be, ... toegankelijk zijn.

    Herschreven naar:

    Door het toevoegen van foto's op uw album geeft u (uiteraard) de toestemming aan SeniorenNet om die foto's op het internet te publiceren in uw foto-album. Uw album is beschikbaar via het adres dat u zelf heeft gekozen, in de vorm http://fotoalbum.seniorennet.be/[gebruikersnaam]. Voor extra gebruiksvriendelijkheid (en om typfouten van bezoekers van uw album op te vangen) kan het zijn dat uw album ook toegankelijk is via andere vergelijkbare adressen zoals http://album.seniorennet.be/[gebruikersnaam], http://fotoalbums.seniorennet.be/[gebruikersnaam], http://foto.seniorennet.be/[gebruikersnaam],... Deze adressen zijn slechts aliassen en doorstuuradressen naar uw normale albumadres.

    Waarom nu zo'n vermelding in de algemene voorwaarden? 
    Deze vermelding wordt geplaatst om alle discussie te vermijden. Het is uiteraard de meest normale zaak dat als je foto's wil toevoegen aan een album dat op SeniorenNet staat, dat SeniorenNet die foto's in je album mag zetten.  Anders zou het wat moeilijk zijn, want dan kon er geen album zijn.  Het gaat dus puur om de foto's die je uploadt.  Toch zijn er in deze wereld mensen die zo SeniorenNet zouden durven juridisch aanvallen: ookal hadden ze dan zelf foto's toegevoegd aan hun album, dan zouden ze zogezegd nog geen toestemming hebben gegeven om het effectief te plaatsen in hun album...  Ja, er zijn zo'n mensen...

    Verder hoef je dus geen zorgen te maken over deze paragraaf of de wijziging van de voorwaarden.  Het is puur juridisch en 99,9999% van onze gebruikers zal hier ook nooit met in aanraking komen.

    Ik wens u nog véél succes met uw foto-albums!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (92 Stemmen)
    23-09-2008, 00:00 geschreven door SeniorenNet
    Reacties (4)
    09-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officiële lancering
    De foto-albums draaiden al enkele maanden op proef.  We waren begonnen met een handvol testgebruikers, en zijn uiteindelijk gekomen tot meerdere duizenden gebruikers.

    Duizenden mensen die elke dag met de foto-albums bezig zijn.  We zijn ook blij dat alles goed verloopt en we kunnen concluderen dat de meeste kinderziekten eruit zijn. 

    Er wordt nog volop gewerkt aan de foto-albums om nog extra functies en mogelijkheden toe te voegen.  Maar nu lanceren we de foto-albums officieel voor geopend!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (56 Stemmen)
    09-09-2008, 00:00 geschreven door SeniorenNet
    Reacties (5)
    08-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto-albums starten in testfase!
    Na 3 maanden interne testfase komen nu de foto-albums ook effectief online voor bezoekers.
    http://fotoalbum.seniorennet.be

    Vanaf 8 juni kunnen de fotoalbums gebruikt worden door iedereen.  Let wel dat het nog in beta-fase is.  Er kunnen nog een paar foutjes inzitten.  Tevens zijn nog niet alle helpteksten of kleine functies gemaakt of helemaal actief.

    Je kan nu zovéél foto's online plaatsen als je zelf wil!  Er zijn ontelbaar aantal functies.

    Kom je een foutje tegen? Meld het op fout_website@seniorennet.be, samen met de pagina waarop de fout kwam, wat je precies deed toen de fout kwam en wat de specifieke foutmelding is.

    Veel succes met deze rubriek.  SeniorenNet werkte er bijna 2 jaar lang aan!

    Pascal Vyncke
    Webmaster
    www.SeniorenNet.be
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (267 Stemmen)
    08-06-2008, 18:06 geschreven door SeniorenNet
    Reacties (2)
    Archief per week
  • 26/04-02/05 2010
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 22/09-28/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 02/06-08/06 2008
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!