Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

~❀~Welkom bij Friendship_Betty~❀~

WELKOM-1
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een citaat...



Koester al uw mooie, gelukkige herinneringen.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (4)

Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-4815448ur-Lr2-Pb
Goedemorgen lieve vrienden.Geen lijsterzang om deze nieuwe week te starten.Vreemd want gisterenavond om 20 uur was hij nog volop aan het zingen.We starten deze nieuwe week met heel veel zon en deze zal ons vandaag geen minuutje in de steek laten.En wat hoor ik,onze vriend is plotseling terug.Och wat ben ik blij.Ik hoor hem weer zingen en terug op zijn zelfde plaatsje als altijd.Wat hebben we een prachtige lente,wat een weelde maar die zal volgende week over gaan in zomerse temperaturen want wellicht krijgen we volgende week reeds de eerste hittegolf met temperaturen van 30 graden en meer en dit in de maand mei.Donderdag en vrijdag zou er hier en daar een bui kunnen vallen en dat zou wel goed zijn voor de natuur.Gisteren was het V dag in Belgie en vandaag in Rusland.Hopelijk houdt die gek het een beetje fatsoenlijk maar stoere oorlogstaal zal er zeker wel bijhoren.Geniet van deze prachtige lentemaandag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne start van deze kersverse nieuwe week lieve Rebecca.Geniet van het mooie lenteweer.Maar volgende week zal het puffen worden met meer dan 30 graden.

09-05-2022 om 09:33 geschreven door Jos Vande Ghinste


hou van bloemen , hou van het leven !
istockphoto-1035463522-612x612.jpg
het mooie weer brengt het beste van ons weer tot leven ! liefs meeuw

09-05-2022 om 08:16 geschreven door meeuw


Dag Bettyke
Top spreuk en super mooie crea ,, Bettyke geniet van het zonnetje de komende dagen ,, het is gewoon zalig !!!
maandag
Halloootjes het is alweer maandag ,, we gaan er weer aan beginnen en alvast met mooi weer dus genieten maar he ,, doe ik ook liefs Ingrid .

09-05-2022 om 07:08 geschreven door Ingrid


Een lieve groet van Aafke..
Wens jullie allemaal een goede start van een nieuwe week.. We houden nog het mooie weer dus geniet er lekker van.. Fijne maandag ook.. Dit gedichtje kreeg ik van onze 2 kleindochters 20 en 22 jaar vandaag met rozen.. Moederdag en oma-dag voor eeuwig!!.. Zo eenmaal in het jaar, dat was toch veel te weinig, een goede moeder-oma, was ze elke dag. Haar koesterende handen, nooit aflatend bezig, haar zachte blik, vertolkte ât liefdeshart. Met haar liefste zorgen, was zij met ons verbonden. bij onze grootste vreugde zag je haar lieve lach, deelden we verdriet, zij kon ons troostte als geen ander, met haar als oma-moeder, was het altijd oma-moederdag... lieve groetjes v Aafke..

09-05-2022 om 05:39 geschreven door Aafke..




>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!