Inhoud blog
  • kaas maken
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    alles is alles
    startpagina voor de actieve 60-pussers
    04-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kaas maken
    :-o zelf uw kaas maken breng het melk op temperatuur van 35°bij tien liter melk een soeplepel stremsel toevoegen en  1 uur wachten tot het gestremd is en dan in kleine stukken snijden en laten bezinken dan temp. verhogen tot 45° en weer wachten tot velledig op de bodem zit  en met de hand kneden in een vuits en zo opeten lekker probeer maar eens gij kunt natuurlijk ook beginnen met 1 liter volle melk maar dan 1 tiende van een soeplepel stremsel veel plezier


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 30/06-06/07 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!