Guilmet Michel
Inhoud blog
  • The doors of perception
  • Nog meer beestenboel - Crocodile Shoes
  • Dwaaldrang
  • Th Elephant Song Kamahl
  • Muur hagedis
    Over mijzelf
    Ik ben Guilmet Michel
    Ik ben een man en woon in Glabbeek (Belgiƫ) en mijn beroep is Accountant.
    Ik ben geboren op 29/06/1947 en ben nu dus 76 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Zoals iedereen : lezen, genealogie, fietsen en wandelen en als het mogelijk is met vakantie gaan.
    Dit schilderij heeft mijn zus Denise Guilmet van mij gemaakt voor mijn zestigste verjaardag in 2007
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 203

    24-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiegeschiedenis Guilmet

    Deel IX Vervolg van de opzoekingen

    OCTOBER 2007

     

    Ik ben opnieuw in gang geschoten, dankzij Mireille Lambion, dochter van Georgette Guilmet, die reageerde op mijn oproep van vorig jaar op het seniorenet.

    De overgrootvader van Georgette Guilmet, zij is 83 jaar oud, is Lambert Guilmet, de broer van onze bedovergrootvader Herman Guilmet. Ze woont nu in Brussel, maar is geboren in Amay, tegen Villers le Temple en heeft steeds contact gehouden met haar geboortestreek. We gaan haar binnenkort bezoeken en hopen zo meer over de familie Guilmet te weten te komen, zij is immers geschiedenislerares. Zij had ook een stamboom die vollediger was dan de mijne van de stam in de streek van Villers le Temple. De broers en zussen van Herman Guilmet stonden er namelijk op.

    Een van die zussen was Rosalie Guilmet, de bedovergrootmoeder van Renée Beaujean, met wie ik nog steeds correspondeer.

    Op zondag 25 november 2007 zijn Martha en ik eens naar Villers le Temple gereden. Het was bar slecht weer en we hebben weinig kunnen doen. Alleen hebben we kunnen vaststellen dat het een prachtig dorp is. Het is heel oud met de abdij van de orde van de Tempeliers (14 de eeuw). We gaan zeker terug om het eens grondig te bekijken, er is heel veel te zien en het is een prachtige streek.

    Een van de broers van Herman Guilmet, namelijk Jacques-Joseph Guilmet (°Villers le Temple 20/10/1810) had 10 kinderen waarvan het merendeel jongens. Ik neem aan dat de meeste naamgenoten afstammelingen van hem moeten zijn, vermits de andere takken zoals die van Hubert Guilmet (zie Georgette Guilmet) geen naamgenoten meer hebben.

    Wordt vervolgt....

    24-05-2015, 17:00 Geschreven door Guilmet Michel  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiegeschiedenis Guilmet

    Deel VIII Vervolg op bezoek Huy 

    Zoals de zaken er nu uitzien is de familie Guilmet van oorsprong uit de streek in de provincie Luik op de grens met de Provincie Luxemburg. De oudste heb ik gevonden in Werbomont in 1650 en die heette Guilmet de Grand Trixhe.

    Volgens de geschiedenis van de streek waren de meeste mensen werkzaam in de métallurgie, de ijzerertswinning en de verwerking ervan. De landbouw was minimaal en de grond niet zeer geschikt voor bewerking. De streek was zeer bloeiend en voor die tijd dicht bevolkt. Met de teloorgang van de ijzerindustrie is de streek bijna volledig ontvolkt en zijn ganse dorpen verdwenen.

    Het is mijn bedovergrootvader Herman Guilmet die uit de streek vertrokken is en in het vruchtbare Haspengouw ten noorden van Huy is gaan wonen en landbouwer was. Een broer van hem is naar de streek aan de franse grens getrokken en van daaruit heeft de familie zich verspreid over noord Frankrijk en Canada, waar nog steeds de naam Guilmet het meeste voorkomt. In de streek van Werbomont, Ernonheid, My, Grand Trixhe en Strée komt de naam nu ook nog voor.

     In de jaren 1700 is een van de zonen naar Villers-le-Temple getrokken. Hij had 10 kinderen, overwegend jongens. Vandaar uit zijn de verschillende zonen naar alle winstreken uitgezworven.

    Wordt vervolgt .....

    23-05-2015, 00:00 Geschreven door Guilmet Michel  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiegeschiedenis Guilmet

    Deel VII Verre Familie

    Inmiddels heb ik twee waalse e-mail correspondenten in Wallonië, gevonden op internet “geneanet.be” . Bij hun verre voorouders komt de tak van ons bij die van hun, namelijk Madame Renée Beaujean, haar bedovergrootmoeder was Rosalie Guilmet, tante van Alexis Guilmet en zus van Herman Guilmet jr. . Rosalie Guilmet was gehuwd met Jean Joseph Beaujean. De andere is Marcel Evrard, een autoriteit op het gebied van stamboomonderzoek, en die het werk van zijn vader voortzet bij het stamboomonderzoek, en in 1650 een Herman Guilmet tegenkomt in zijn stamboom in Ernonheid, niet zover van Villers-Le-Temple van onze Herman, en volgens hem is er een link.
    Conlusie : Onze voorouders hebben minstens vanaf 1650 in de zeer mooie streek tussen Aywaille, Huy en Hannuit gewoond. Het is echt de moeite waard eens een uitstap te maken vanuit St.-Truiden of Tienen, eerst naar Hannuit vandaar naar Huy. Op deze weg kom je na Braives de dorpjes Fallais, Fumal en Warnant tegen. Héron ligt meer westelijk ten opzichte van Huy. Huy is een bezoek waard en als je daarna de N66 richting Hamoir neemt zit kom je wel de andere dorpen tegen : Strée, Villers-le-Temple… Ernonheid ligt tegen de grens met de provincie Luxemburg (de streek van Durbuy, Xhoris).

    22-05-2015, 00:00 Geschreven door Guilmet Michel  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fmiliegeschiedenis Guilmet vervolg...

    Deel VI Bezoek aan het rijksarchief Hoei:

    Bezoek aan de " Archives de l'Etat " te Huy (Hoei) op 21/11/2006.

    De winter is weer in aantocht en ik heb opnieuw tijd om mij met het voorgeslacht bezig te houden.
    Gisteren zijn wij (Marthe, Denise en ik) naar Huy geweest en in het rijksarchief gaan zoeken.
    Ze zijn daar vriendelijk en behulpzaan en zo heb ik toch nog informatie bij mekaar gekregen, alleen was het mij nooit gelukt (met dank aan de heer Francis Gilsoul, Directeur honoraire de Liège, die daar ook aan het zoeken was en mij geholpen heeft) .
    Zo heb ik een fotokopij van de huwelijksakte van Alexis Guilmet, ze zeggen dat zo mooi, ik kan het niet imiteren, en Joséphine Saintgeorge (dit is de juiste schrijfwijze). Het is handgeschreven, leesbaar in ambtenaren frans, zinnen van een halve bladzijde, die je driemaal moet lezen vooraleer je weet wat ze bedoelen.
    In die akte heb ik de ouders van Alexis Guilmet gevonden : Herman Guilmet en Marie France Wéry. De naam Herman is belangrijk, zijn grootvader heette ook Herman en het is helemaal geen waalse naam en wordt dikwijls genoteerd als Armand of Arnaud , maar is germaans en bevestigt de duitse (limburgse) invloed in de geboorteplaats van de oudste Herman namelijk Ernonheid, tegen de grens met de provincie Luxemburg. Ernonheid komt volgens de heemkunde van Arno en heide. De streek van Ernonheid was vroeger gekend voor de ijzerertswinning en verwerking, wat de vreemde invloeden verklaart.

    Maar terug naar de ouders van Alexis, Herman Guilmet, geboren in Villers-Le-Temple op 10/11/1804 en gehuwd met Marie France Wéry, geboren te Marneffe op 10/03/1798. Met Villers-Le-Temple zijn we ineens zuid-oostelijk van Huy en de Maas over, richting Ernonheid en My, waar nog steeds de naam Guilmet voorkomt.
    De ouders van Herman Guilmet waren Batholomé ( Bartélémy ?) Guilmet en Anne Joséphine Halleux, geboren op 17/05/1770. De gegevens van Bartholomé Guilmet zijn onleesbaar.
    De ouders van Bartholomé Guilmet waren Herman Guilmet en Marie Josée Bognée, hier heb ik alleen hun trouwdatum namelijk Villers-Le-Temple 9/05/1762. Er is dus nog opzoekingswerk, maar nu is het in latijn en slecht leesbaar.

    Héron, Fumal, Fallais, Warnant en Waleffe, zijn allen piepkleine dorpjes tussen Hannuit en Huy (noordelijk van Huy). Villers-Le-Temple, Vierset, Ernonheid en My liggen zuid-oost van Huy en de Maas ( even kleine dorpjes).
    Nu het raadsel van hoe Alexis in Halen terechtgekomen is opgelost is, is er een nieuw raadsel : rondreizende landbouwers (cultivateurs), geen dagloners, knechten of seizoensarbeiders (in Fumal bij Herman stond in het bevolkingsregister bij hem als hoofd nog een schoonbroer en andere namen).
    Herman Guilmet (°1804) is geboren in Villers-Le-Temple en huwt Marie France Wéry geboren te Marneffe op een andere plaats, de oudste zoon Alexis wordt geboren te Héron (1828), Hortense in Villers-Le-Temple(1834) en ten slotte Cathérine in Waleffe (1838) . Bij het huwelijk van Alexis wonen zij in Fumal.

    21-05-2015, 00:00 Geschreven door Guilmet Michel  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiegeschiedenis Guilmet vervolg

    Deel V Wallonië :

    Van contacten met de familie in Wallonie heb ik nooit iets gehoord. Alfons herinnerde zich wel nog een begrafenis in Wallonie en nog eens toen ze, de schoonbroer van Louis Vanluyten die in die tijd reeds een kleine vrachtwagen had, kalk waren gaan halen in een kalkgroeve bij een zekere Oscar Dubois. De zus van de “oude waal” Alexis Guilmet was Hortense Guilmet, gehuwd met Pierre Dubois. Deze Oscar Dubois moet dus waarschijnlijk de broer van de oom van Louis, Joseph en Valérie Guilmet geweest zijn. Alfons kon zich de juiste naam van het dorp in Wallonie niet herinneren: “het was iets zoals Méhanje-Horion…..?”

    Ik heb uitgevist dat het dorp dat Alfons Vanluyten bedoelde misschien Horion-Hozémont kan zijn, daar woonde immers Antonius Dubois, getuige bij het huwelijk van Valérie Guilmet met Dionysius Jacobs (bron huwelijksregister Halen).

    Op internet bij familienaam staan nog 60 personen met de naam Guilmet, de meesten in de streek van Hoei. Heel veel met de naam zijn er in Frankrijk, meer in de VS en de meesten in Canada. Allemaal immigranten van Frankrijk ???

    Ik ga zoeken in Hoei. Morgen het verslag van het bezoek aan Huy.

    20-05-2015, 18:16 Geschreven door Guilmet Michel  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiegeschiedenis Guilmet ...vervolg

    Deel IV mijn grootvader Joseph en de liefde...

    Einde jaren 1890 is er een jonge meid naar de hoeve gekomen. Sidonie Smets moet een mooi meisje geweest zijn van nog geen twintig (geboren 1880). De oudste zoon Joseph , ondertussen al een eind in de dertig (geboren 1865) moet tot over zijn oren verliefd geworden zijn op de jonge Sidonie, en zijn liefde werd beantwoord. Tot grote ergernis van zijn zus Valérie, die na de langdurige ziekte en dood van de moeder Joséphine Saint-George in 1885 de enige vrouw op de boerderij was en waarschijnlijk ook de hele huishouding beredderde.
    Valérie heeft ervoor gezorgd dat Sidonie Smets moest vertrekken om te gaan “dienen” in Brussel.
    Dit wordt bevestigd door het bevolkingsregister in Geetbets waar zij in 1904 terug ingeschreven wordt komende van Schaarbeek.
    De liefde tussen Sidonie en Joseph is niet geluwd en zij huwen en gaan wonen op 30/03/1905 in Halen Corneliusstraat 28. Rond dezelfde periode 27/03/1905 verhuizen Alexis Guilmet, zijn dochter Valérie en haar echtgenoot Dionysius Jacobs en kinderen naar de kasteelhoeve in Rummen.
    Het vlot op de boerderij, kasteelhoeve in Rummen blijkbaar toch niet zo goed en Valérie moet de hulp van haar oudere broer Joseph (tevens haar oogappel)terug vragen voor hulp, waarschijnlijk voor de paarden.
    De veten worden bijgelegd en wanneer Louis Guilmet de jongste broer na een paar weken (hij is ook reeds gehuwd en woont in Kortenaken) denkt dat het ergste van de ruzie nu wel voorbij zal zijn en eens gaat kijken op de hoeve van zijn vader, komt tot zijn grote verbazing zijn oudste broer reeds tegen op de oprijlaan naar de hoeve. Alles lijkt dus bijgelegd en het leven gaat verder.
    Er is een ongeval gebeurd met de paarden waarbij Louis zijn been brak, hij mankte achteraf.
    Dit moet gebeurd zijn tijdens de zwangerschap van zijn zus Valérie die in verwachting was van Dennis. Dat Dennis geboren werd met een onvolgroeide arm werd toegeschreven aan het feit dat Valérie zo geschrokken was bij dit ongeval.
    De twee broers Joseph en Louis bleven allebei de boerenstiel verder uitoefenen (in Hulsbeek en Kortenaken) zij het veel minder succesvol dan hun vader. Het waren toen immers de crisisjaren in de landbouw. Na de eerste wereldoorlog was er de crisis in de landbouw met de opkomende industrialisatie. Alleen wie nog veel grond bezat kon min of meer overleven. Dat hadden de broers niet en de erfenis van hun vader was ook niet van dien aard om een goed functioneerde boerderij met de nodige uitrusting op te zetten. De erfenis zou 3000 BEF elk, bedragen hebben, en alle gronden en de hoeve waren gepacht. Zij zijn allebei van nul moeten beginnen.

    Morgen het vervolg.....

    19-05-2015, 21:15 Geschreven door Guilmet Michel  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiegeschiedenis Guilmet

    DEEL III : Sterke verhalen

    Er zijn zoals in elke familie oncontroleerbare verhalen en mythes. Zo heb ik in Hulsbeek steeds horen vertellen dat mijn grootvader Joseph gepassioneerd was door paarden, hij was altijd met paarden bezig en reed voornamelijk te paard rond (lees tussen de regels hij verwaarloosde zijn eigen boerderij).

    Alexis Guilmet, “de oude waal”, werd een uitzonderlijke lichamelijke kracht toegeschreven.

    Daarvan getuigen het voorval van de dame met de koets, ik heb horen vertellen: "hij hield paard en koets met blote hand tegen en de op hol geslagen paarden in bedwang.” En een ander mythisch verhaal: “Hij was zo sterk dat hij met een zak graan aan zijn pink zijn naam nog boven op de balk in de schuur kon schrijven. ”(Volgens Fons toch wel sterk overdreven maar het werd gezegd en bij een zak moet men dan niet direct aan 50 kg denken). Zover de sterke verhalen.

    Wordt morgen vervolgd.

     

    18-05-2015, 20:45 Geschreven door Guilmet Michel  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 11/01-17/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 30/11-06/12 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 10/11-16/11 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lady
    blog.seniorennet.be/lady
    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!