ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    18-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange Wapper verworpen: 59% stemt nee, 40% stemt ja
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet direct St Job, maar toch hebben heel veel mensen van onze regio last van de files richting Antwerpen.

    Iedereen mag uiteraard zijn idee hebben over wel of niet een Lange Wapperbrug, maar de achterliggende idee dat het hierdoor weer wat jaren langer gaat duren is triest.

    Voor mezelf, want ik heb ook een mening, mocht dat kunstwerk er komen. Alles beter dan een tunnel, zeker als je in je kenissenkring mensen had die de brand in de Tauerntunnel ( 6400 m lang ) niet hebben overleeft in 1999. Maar dat mag natuurlijk niet de drijfveer zijn om ja of neen te stemmen op dit project.

    Fijn stof.... zou meer zijn rond het Sportpaleis, dat klopt, maar dan ook weer veel minder bvb in Berchem waar ook een groot aantal Antwerpenaren woonachtig is.

    Waar gaat het stof uit de tunnel naartoe, juist omhooggezogen, de lucht in en de cirkel is weer rond.

    Met andere woorden, er zal nog veel water door de zee.....enz.

    18-10-2009 om 21:36 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windmolens E 19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De te verwachten windmolens langs de autostrade richting Breda zorgen voor organisatorische problemen.

    Als de geplande molens er komen is hun totale capaciteit zo groot dat 50 % van hun productie NIET kan worden afgevoerd. Het net in die regio kan die grote productie niet aan.  Vergelijk het met een autostrade… de netten ter plaatse staan stil, in de file, overvolle capaciteit. Hiervoor zal eerst een plaatselijke centrale moeten worden gebouwd . Afnemers in de regio zoals tuinbouw en dergelijke zijn ontoereikend voor deze Megawatt producenten.

    Bekabeling plaatsen om stroom af te voeren, bvb richting Antwerpen, zou resulteren in een bundel van ettelijke kabels waar je dan gegarandeerd in de winter een sneeuw en ijsvrije baan zou hebben door de warmteontwikkeling.  Kortom… NOT DONE.  

    Dat de molens er ooit komen, na de nodige gelden voor centrale ter plaatse, goedkeuringen, bouw enz… is een feit, maar dan zijn wij… weer enkele jaren ouder .

    Lees hierover ook ons bericht van 11 september.

    16-10-2009 om 12:31 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstencentrum De Lindenboom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het nieuwe dienstencentrum van Sint-Job huist op de bovenverdieping van het Goorhof. Het OCMW wierf al een diensthoofd aan voor dit dienstencentrum. Het is Bart Neefs (26), ergotherapeut. Hij werkte de voorbije vijf jaar in het psychiatrisch ziekenhuis in Sint-Antonius.

    Officieel is de opening voorzien voor november, maar er zijn de voorbije weken al enkele bijeenkomsten geweest, waaronder petanquetornooi en gisteren donderdag een bingonammidag waar 23 personen aanwezig waren. Zie foto.

    U bent steeds welkom om eens te komen kijken tijdens de openingsuren. Ingang achterkant gebouw.

    16-10-2009 om 11:16 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet vergeten zaterdag heksentocht...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De dienst Toerisme van Brecht organiseert zaterdag een Heksentocht in het domein van het Ringven op de grens van Sint-Job (Brecht) en Schilde. Spanning, spektakel, gezelligheid en een puike organisatie vormen de ingrediënten van de avondlijke tocht.

    Wie wil deelnemen, moest vooraf inschrijven.  Soep en een drankje zijn in de prijs inbegrepen.Je meldt je best 15 minuten voor de vertrektijd aan het startpunt in sporthal De Zandbergen, Ontspanningslaan 2 in Sint-Job. De omloop is ongeveer 4,5 km lang en de gemiddelde wandeltijd bedraagt 1,5 uur tot 2 uur.

    16-10-2009 om 11:09 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heemkunde St Job krijgt extra archiefruimte.

    Woensdagavond 14 oktober is de extra ruimte die is opgeknapt, na herwaardering van de zolder, van het oude gemeentehuis van St Job in de kerklei plechtig geopend met een woordje van de voorzitter Jef Lowagie en aansluitend door Burgemeester Luc Aerts.

    Deze beklemtoonde het nut van Heemkunde naar de toekomst toe. Het vergaren, bijhouden en digitaliseren van ons verleden.

    De ruimte kan nu worden benut om archieven te plaatsen . Er is ook ruimte voorzien voor mensen die een en ander willen opzoeken over het rijke verleden van St Job.

    Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt, want blijkbaar zijn hier decennia aan vooraf gegaan.

    ( zie ook de beelden in bijlage van Raymond Mabille )







    Bijlagen:
    000.jpg (40.4 KB)   
    001.jpg (44.9 KB)   

    15-10-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skivakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de krokusvakantie van 2010 organiseren de jeugd- en sportdienst voor de vijfde maal de ski- en snowboardweek. Deze gaat door van 13 tot en met 21 februari en is er voor alle 12- tot 16-jarigen (geboren 1994-1998). Inschijven kan vanaf 12 oktober.

    Men trekt richting Oostenrijk, naar skigebied Lienz, wat heel wat mogelijkheden biedt voor beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders. De week kost  585 euro voor skiërs en 610 euro voor snowboarders. Busreis, volpension, skipas, Nederlandstalige skiles door gediplomeerde skimonitoren en avondanimatie zijn inbegrepen. Materiaal kan ook ter plaatse worden gehuurd. Inschrijven kan op maandag 12 oktober om 18.30 uur in GC Jan vander Noot. Bron:Neel Vermeiren

    14-10-2009 om 10:44 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIN bericht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Bij een buurtbewoner was een onbekende man aan de deur geweest welke zich voorstelde als dhr Smits of Smets. Hij zei dat hij 40 adressen van de politie had gekregen waar hij een enquête moest uitvoeren ivm de beveiliging van de woning. De man verplaatste zich met een wagen, doch de bewoner had hiervan geen gegevens. De man was blank, 50 à 55 jaar oud, 1m75 groot en had een grijze baard.
    Controle negatief: een nazicht in de omgeving leverde niets op.
    Wij wensen te benadrukken dat de politie dergelijke opdracht nooit heeft gegeven en nooit zal geven aan een privé persoon of firma. 
    We wensen de andere BIN's en BIN-Z's van dergelijke handeling in kennis te stellen en hen te waarschuwen.
    Indien dergelijke personen aan de deur komen zouden wij het op prijs stellen dat u de politie hiervan onmiddellijk in kennis stelt of minstens een naamkaartje vraagt en mogelijk de nummerplaat van zijn vtg noteert en doorgeeft. Alzo kunnen we de persoon of firma contacteren en hen erop wijzen dat dergelijke handeslpraktijken niet kunnen.
     
    Tevens wensen we u te waarschuwen voor personen die soms van deur tot deur gaan om een boekje te sponseren in naam van de politie of brandweer. Als politie geven wij geen boekjes of iets dergelijks uit. ( Bron: Hoofdinspecteur E. Van Tichelt )

    13-10-2009 om 10:59 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot Schietveld - milderende maatregelen - PIDPA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Door het college wordt akte genomen van de verontdieping van de brandgrachten op het Groot Schietveld in het kader van de milderende opdrachten die Pipda opgelegd kreeg naar aanleiding van de hervergunning van de drinkwaterwinning van Brecht.

     

    Ter info: van 12 tot 25 oktober aanstaande wordt op het Groot Schietveld de eerste fase uitgevoerd van de milderende maatregelen die Pidpa opgelegd kreeg bij de hervergunning van de drinkwaterwinning van Brecht. De werken gebeuren in opdracht en op kosten van Pidpa, onder begeleiding .van Defensie en ANB.

     

    Hierbij zullen belangrijke drainerende brandgrachten (deels) verontdiept worden om waterafstroming te beperken en verdroging van dit belangrijke natuurgebied te helpen voorkomen.

     

    De verontdieping gebeurt met steekeigen zuiver zand, aangevoerd vanuit de groeve Hens.

     

    In een volgende fase (uitvoering volgend jaar tijdens sluitingsperiode van het kamp) wordt dan verder gegaan met de verondieping van de beide grachten.

     

    Tijdens de uitvoeringsperiode zal er  werkverkeer zijn van aan de groeve Hens tot de plaats waar het Groot Schietveld wordt binnengereden, zijnde de ingang langs Kampweg naast de E10-plas (grondgebied Wuustwezel). De aannemer heeft doorgegeven dat het over ca. 30 bewegingen per dag zou gaan. Dit zou (beperkte) hinder kunnen veroorzaken.

    12-10-2009 om 22:25 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gunning Brandweerkazerne St Job .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gelet op de toewijzing van de ontwerpopdracht voor de opdracht met als voorwerp “Lastvoorwaarden bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor” aan Jan Pauwels, Madonnadreef 3 te 2900 Schoten;

     

    Overwegende dat in het kader van de opdracht met als voorwerp “Lastvoorwaarden bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor” een bestek met nr. 2009/012 werd opgemaakt door de ontwerper, Jan Pauwels, Madonnadreef 3 te 2900 Schoten;

     

    Overwegende dat deze opdracht is opgedeeld in volgende percelen:
    - Perceel 1: Bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor, raming: € 619.834,71 excl. btw of € 750.000,00 incl. 21% btw;

    - Perceel 2: Elektriciteit - Bouw brandweerkazerne  Sint-Job-in-'t-Goor, raming: € 141.240,00 excl. btw of € 170.900,40 incl. 21% btw
    ;
    - Perceel 3: HVAC/ Sanitair - Brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor, raming: € 148.264,46 excl. btw of € 179.400,00 incl. 21% btw
    ;

     

    Overwegende dat de uitgave voor de opdracht met als voorwerp “Lastvoorwaarden bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor” wordt geraamd op € 909.339,17 excl. btw of € 1.100.300,40 incl. 21% btw;

     

    Gelet op het besluit van de gemeenteraad van 9 april 2009 betreffende de goedkeuring van de lastvoorwaarden, de raming en de gunningswijze van de opdracht, met name de openbare aanbesteding;

     

    Gelet op het feit dat de inschrijvingen het bestuur ten laatste op 8 juli 2009 om 10.00 uur dienden te bereiken;

     

    Gelet op de gestanddoeningstermijn van 120 kalenderdagen die eindigt op 5 november 2009;

     

    Gelet op het feit dat volgende offertes werden ontvangen:
    - Perceel 1 (Bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor): 5 offertes namelijk van:


       - De Peuter NV, Rietbroek 1 te 2200 Herentals (€ 824.345,10 excl. btw of € 997.457,57 incl. 21% btw);
       - DCA, Lilse Dijk 50 te 2340 Beerse
    (€ 766.235,88 excl. btw of € 927.145,41 incl. 21% btw);
       - Van Gastel, Sluizenstraat 43 te 2900 Schoten
    (€ 778.178,56 excl. btw of € 941.596,06 incl.
    21% btw);
       - Frans Willems NV, Meir 43 te 2381 Ravels
    (€ 857.976,98 excl. btw of € 1.038.152,15 incl.
    21% btw);
       - Gebroeders Vochten, Zagerijstraat 23 te 2960 Brecht
    (€ 949.918,51 excl. btw of € 1.149.401,40 incl. 21% btw);

     

    - Perceel 2 (Elektriciteit - Bouw brandweerkazerne  Sint Job in't Goor): 10 offertes namelijk van:


       - Elektrotechniek Antwerpen BVBA, Vosveld 4B1 te 2110 Wijnegem (€ 138.240,63 excl. btw of € 167.271,16 incl. 21% btw);
       - Elektroplan NV, Goormansdijk 20 te 2480 Dessel
    (€ 141.528,48 excl. btw of € 171.249,46 incl. 21% btw);
       - Van Den Broeck BVBA, Bredabaan 47 -49 te 2990 Wuustwezel
    (€ 146.654,32 excl. btw of € 177.451,73 incl. 21% btw);
       - Bosep BVBA, Brechtsebaan 36 b 12 te 2900 Schoten
    (€ 143.053,17 excl. btw of € 173.094,34 incl. 21% btw);
       - Electriciteitswerken Gielen NV, Schoolstraat 65 te 3920 Lommel
    (€ 143.115,35 excl. btw of € 173.169,57 incl. 21% btw);
       - Wauters Elektro BVBA, Schutterstraat 17 te 2370 Arendonk
    (€ 156.490,66 excl. btw of € 189.353,70 incl. 21% btw);
       - Elektriciteit Vochten NV, Bredabaan 90 te 2170 Merksem
    (€ 161.086,86 excl. btw of € 194.915,10 incl. 21% btw);
       - Brosius NV, Reedonk 19 bus 1 te 2880 Bornem
    (€ 165.502,26 excl. btw of € 200.257,73 incl. 21% btw);
       - Willy Geerts BVBA, Breemakkers 70 te 2460 Tielen
    (€ 176.501,50 excl. btw of € 213.566,82 incl. 21% btw);
       - Tevean NV, Industriepark 6 te 9060 Zelzate
    (€ 197.131,90 excl. btw of € 238.529,60 incl. 21% btw);

     

    - Perceel 3 (HVAC/ Sanitair - Brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor): 1 offerte namelijk van:
       - Devis NV, Herentalseweg 48 te 2440 Geel (€ 266.598,80 excl. btw of € 322.584,55 incl. 21% btw);

     

    Gelet op het verslag van nazicht van de offertes van 24 september 2009 opgesteld door de ontwerper, Jan Pauwels, Madonnadreef 3 te 2900 Schoten;

     

    Gelet op het voorstel van de ontwerper om, rekening houdende met voormelde elementen, de werken te gunnen aan de laagste regelmatige bieder nl.:


    - Perceel 1 (Bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor):
    De Peuter NV, Rietbroek 1 te 2200 Herentals
    tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van € 828.628,19 excl. btw of € 1.002.640,11 incl. 21% btw;


    - Perceel 2 (Elektriciteit - Bouw brandweerkazerne  Sint-Job-in-'t-Goor):
    Elektroplan NV, Goormansdijk 20 te 2480 Dessel
    tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van € 141.463,97 excl. btw of € 171.171,40 incl. 21% btw;


    - Perceel 3 (HVAC/ Sanitair - Brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor):
    Devis NV, Herentalseweg 48 te 2440 Geel
    tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van € 228.894,16 excl. btw of € 276.961,93 incl. 21% btw;

     

    Gelet op het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, en latere wijzigingen, inzonderheid artikel 57, betreffende de bevoegdheden van het college van burgemeester en schepenen;

     

    Gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen, en latere wijzigingen;

     

    Gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur;

     

    Gelet op het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, inzonderheid artikels 248 tot en met 264 betreffende het bestuurlijk toezicht, en latere wijzigingen;

     

    Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en latere wijzigingen;

     

    Gelet op het koninklijk besluit van 8 januari 1996 betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken, en latere wijzigingen;

     

    Gelet op het koninklijk besluit van 26 september 1996 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, en latere wijzigingen, inzonderheid artikel 3, § 1;

     

    Gelet op de algemene aannemingsvoorwaarden, opgenomen in de bijlage bij voormeld besluit van 26 september 1996, en latere wijzigingen;

     

    Overwegende dat de uitgave voor deze overheidsopdracht voorzien is in het budget van 2009, op artikel 35100/722-60 van de buitengewone dienst;

    Gelet op de aanvraag van 24 september 2009 tot het verkrijgen van het vereiste visum en het visum dat verleend werd door de financieel beheerder op 25 september 2009 voor de 3 percelen

     

    BESLUIT:

     

    Art. 1: Goedkeuring wordt gehecht aan het verslag van nazicht van de offertes van 24 september 2009 voor de opdracht met als voorwerp “Lastvoorwaarden bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor”, opgesteld door de ontwerper, Jan Pauwels, Madonnadreef 3 te 2900 Schoten, en waaruit blijkt dat:
    - Perceel 1 (Bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor)
    de
    laagste regelmatige bieder is: De Peuter NV, Rietbroek 1 te 2200 Herentals.
    - Perceel 2 (Elektriciteit - Bouw brandweerkazerne  Sint-Job-in-'t-Goor)
    de
    laagste regelmatige bieder is: Elektroplan NV, Goormansdijk 20 te 2480 Dessel.
    - Perceel 3 (HVAC/ Sanitair - Brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor)
    de enige bieder is: Devis NV, Herentalseweg 48 te 2440 Geel.

     

    Art. 2: De opdracht “Lastvoorwaarden bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor” wordt toegewezen aan:
    - Perceel 1 (Bouw brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor):
    De Peuter NV, Rietbroek 1 te 2200 Herentals
    tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van € 828.628,19 excl. btw of € 1.002.640,11 incl. 21% btw.
    - Perceel 2 (Elektriciteit - Bouw brandweerkazerne  Sint-Job-In-'t-Goor):
    Elektroplan NV, Goormansdijk 20 te 2480 Dessel
    tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van € 141.463,97 excl. btw of € 171.171,40 incl. 21% btw.
    - Perceel 3 (HVAC/ Sanitair - Brandweerkazerne Sint-Job-In-'t-Goor):
    Devis NV, Herentalseweg 48 te 2440 Geel
    tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van € 228.894,16 excl. btw of € 276.961,93 incl. 21% btw.

     

    Art. 3: De uitvoering dient te gebeuren overeenkomstig de lastvoorwaarden vastgelegd in het bijzonder bestek.

     

    Art. 4: De wettelijk voorziene borgtochten zullen opgevraagd worden alvorens bevel van aanvang zal gegeven worden.

    12-10-2009 om 22:24 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken nutsleidingen Mieksebaan goedgekeurd op college
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De geplande grondweken aan de nutsleidingen door EANDIS werden goedgekeurd op het college van 5 oktober. Dossier 200913_48071 dd 17-9-2009.

    12-10-2009 om 22:16 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!