Dagboek,actualiteit,persoonlijke meningen,verzet t
Inhoud blog
  • Retro life in Zottegem.
  • Uittip voor zondag 14 juni.
  • Liedermeerspark.
  • Sinksententoonstelling K.I.V.T.- Zottegem.
  • Gedicht : De Stad.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sandra1968
    blog.seniorennet.be/sandra1



    Blog als favoriet !

    "De startpagina voor de actieve 50-plusser!
    10-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sassafras Bredene: Dit jaar voor het laatst te zien in Belgie.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als trouwe bezoekers van het wondermooie sprookjeshuisje " Sassafras" in Bredene, moet ik u tot mijn grote spijt mededelen dat dit pareltje van originaliteit en kunstzinngheid dit jaar voor het laatst te zien zal zijn in Belgie. Ik deel u dit mede omdat ik vindt dat wie dit alsnog graag eens wil bezoeken, elke kunstliefhebber, sprookjesliefhebber, tuinliefhebber en wie houdt van creativiteit , geïnformeerd dient te worden over de spoedige verdwijning van dit monumentje aan onze kust.
    Vriendelijke groeten,
    Hendrik.

    10-08-2008, 21:13 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Haan : Trammelant.
    Zaterdag 2 augustus ging het, jaarlijks in De Haan geprogrammeerde Belle Epoque evenement door. Het hele dorp is dan ondergedompeld in de Belle Epoquesfeer en wordt ingenomen door een grootse unieke Kunst- en Antiekmarkt, in de namiddag trekt een historische stoet van het authentieke tramstationnetje richting Stadhuis, daarnaast zijn er nog vele toneelopvoeringen, een modeshow waarin de mode van de jaren 1900-1950 wordt getoond, en vele muzikale optredens.
    Een ware belevenis en zeker de moeite waaard om eens te bezoeken.









    07-08-2008, 15:11 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burcht van Herzele : Vakantiewerking K..I.V.T.- Zottegem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De deelnemers aan de vakantiewerking van de Zottegemse vereniging voor vrijetijdskunstenaars verzamelen vandaag 25 juli en morgen 26 juli tussen 13h00 en 16h00 rond de burchtruine van Herzele. De bedoeling van deze vakantiewerking is om de pooiste plekjes uit de regio op papier en/of doek vast te leggen. Zo hopen wij ook aan iedereen de kans te bieden om zijn/haar vrije tijd op een creatieve manier inte vullen. Belagstellenden zijn steeds van harte welkom.

    25-07-2008, 12:03 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afstand van"In Verzet Komen-Wij waren het eerst"
    Onlangs merkte ik dat in mijn gastenboek een berichtje geplaatst is door een persoon of groep die schuil gaat achter het motto: "In verzet komen-wij waren het eerst". Alhoewel ik me persoonlijk ook soms erger aan de (mis)daden van sommige bevolkingsgroepen in ons land, die violgens mij misbruik maken van onze tolerante democratische wetgeving en bestuursvorm, wil ik toch afstand nemen van deze publicaties. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste moslims en andere vluchtelingen (politieke en/of economische) niets anders willen dan in vrede te leven en zeker geen haatgevoelens tegen onze maatschappij hebben. Op mijn werk heb ik reeds verschillende reacties van schaamte over wat sommige lieden uit hun gemeenschap uitrichten.

    10-07-2008, 10:11 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele foto's van onze pleisterplaatsen van de vakantiewerking.

     





    06-07-2008, 11:44 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst:: Vakantiewerking Kunst In Vrije Tijd- Zottegem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dinsdag 1 juli gingen de schets- en schilderdagen van K.I.V.T.- Zottegem, onder het motto van Leeuwergem naar Herzele, van start. Plaats van het gebeuren was het St.Eligiusplein en omgeving van de deelgemeente Leeuwergem. Wie alsnog wil deelnemen kan dit nog altijd doen. De volgende plaatsen zijn op dinsdag 8juli terug het St Eligiusplein en omgeving daar er hier naast de St.Amanduskerk nog vele pitoreske plekjes zijn om te tekenen en/of schilderen. Op 15 en 22 juli doen we het Kasteel van Leeuwergem met park en omgeving aan. 29 juli is het Hof Te Wassenhove in de Wassenhovestraat te Leeuwergem aan de beurt, in de directe nabijheid bevindt zich de Duivelsvoetstap. Deze tekenavonden gaan door van 17u00 totr 20u30. Daarna is er voor iedereen nog een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje. De schilderdagen gaan doortussen 13u00 tot 18u00. Op 17 en 18 juli is het St.Eligiusplein en omgeving onze pleisterplaats,19 juli terug de omgeving van het Kasteel van Leeuwergem en omgeving, 24 Juli verzamelen wij aan het "Hof Ter Goten, een oude verkommerde boerderij uit 1772 te Herzele Koekelberg, 25 juli staat de Burcht van Herzele en omgeving in de belangstelling en op 26 juli de Boerderij van Boer Pieters in de Stationstraat van Herzele. Dit is alvast het programma voor Juli. Het programma voor Augustus zal ik later beschrijven. Iedereen is welkom om ons te bezoeken en/of eventueel zelf te proberen. Onze monitoren en deelnemers zullen u graag te woord staan en eventueel begeleiden.
    Wenst u vooraf nog enkele inlichtingen te bekomen dan kan dit bij mijn echtgenote Carine Gillis , Tel 09/360.80.32 of bij de voorzitter Van Damme Julien, Tel 09/361.20.38.

    06-07-2008, 11:36 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaarsdorp Achouffe.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag, 1 Juni, zal Achouffe een waar" Kunstenaarsdorp " zijn. Ook een delegatie van K.I.V.T. zal daar aanwezig zijn om te tekenen en/of te schilderen, alsook om enkele werken te exposeren.
    Een unieke gelegenheid om dit feeërieke dorpje te bezoeken dat o.a. ook gekend is van zijn artisanale bier en Brouwerij. Er zijn voor de wandelaars ook vele uitgestippelde wandeltochten te maken.

    29-05-2008, 17:48 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar sfeerbeelden uit Schwalmstadt.
    Hierbij een paar sfeerbeelden uit Schwalmstadt.



    26-05-2008, 14:56 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbroedering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ter gelegenheid van de 280ste Salatkirmes in Ziegenhain, deelgemeente van Schwalmstadt in de Duitse deelstaat Hessen, en op uitnodiging van de Kustverreniging " Die Neue Brücke-Schwalmstadt", stelden de leden van K.I.V.T.-Zottegem hun werken tentoon in het gemeentehuis van Ziegenhain.
    Met een delegatie van 40 leden en sympathisanten,vertrokken we vrijdag 23 mei om 06u00 naar Schwalmstadt. Om 15 u waren wij ter plaatse en werden wij opgehaald door onze gastgezinnen.
    Om 17u00 vondt dan de feestelijke opening plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Ziegenhain. Wij werden door een vertegenwoordiger van de burgemeester van Ziegenhain en door de voorzitter van " Die Neue Brücke" hartelijk verwelkomd. Beiden spraken de hoop uit dat deze verbroedering,die reeds 12 jaar bestaat, nog lang mag verder gezet worden en dat dit moge leiden tot een nauwer contact tussen de beide gemeenschappen.
    Onze voorzitter, Julien Van Damme, sprak op zijn beurt zijn dank uit voor het warme onthaal en de eer hier voor de vierde maal te mogen exposeren. Daarna werden er geschenken uitgewisseld onder de vorm van streekproducten uit de beide regio's. Het stadsbestuur van Zottegem had 2 prachtig,ingelijste, foto's van het Stadhuis en het Egmontkasteel meegegeven om aan het gemeentebestuur en de uitnodigende vereniging te schenken. Onze regio werd verder nog gepromoot met brochures over de Vlaamse Ardennen ,gratis verstrekt door de VVV van Zottegem.
    De gastgezinnen kregen als dank voor hun gastvrijheid een kunstmap,waarin werken zijn opgenomen van de voorbije vakantiewerking. Tot slot werden we vergast op een zeer verzorgde receptie met hapjes en drankjes. Vervolgens vertrokken wij in stoet naar de feesttent waar de burgemeester van Ziegenhain de Salatkirmes officieel voor geopend verklaarde.
    Geheel het weekend kregen wij uitstapjes aangeboden waardoor we uitgebreid kennis konden maken met de regionale cultuur, fauna en flora. Wij bezochten o.a.de culturscheune van Frielendorf (een heemkundig museum) alwaar wij ook een gratis picknick kregen, het wildpark Knull, en werden verwelkomd bij " Die Blaue Klaus" om te genieten van een lekkere barbecue en een avonlijk feestprogramma met muziekoptredens en samenzang.
    Zondagmorgen om 11uur kregen we een aperitief en middagmaal aangeboden in het verenigingslokaal van "Die Neue Brücke" en konden we genieten van het mooie werk van onze Duitse vrienden.
    Zondagnamiddag woonden wij gratis de traditionele prachtige folkloristische stoet bij die dit jaar als thema: de 4 jargetijden had. In verschillende taferelen wordt hierin het plaatselijke leven door de eeuwen heen uitgebeeld, waarbij de oude klerendracht de hoofdtoon voert.
    Met pijn in het hart, maar vervuld van dierbare herinneringen, keerden we om 17u huiswaarts, uitgewuifd door onze gastheren. 

    26-05-2008, 14:53 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    22-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst In Vrije Tijd naar Duitsland.
    Na de succesrijke tentoonstelling ter gelegenheid van de Sinksenkermis in de Raadzaal van het Egmondkasteel in Zottegem, zal de Koninklijke Vereniging Kunst In Vrije Tijd ,de artistieke ziel van Zottegem nu uitdragen naar Schwalmstadt in Duitsland.
    Op uitnodiging van de "Kunstverein Neue Brücke", waarmee K.I.V.T. al jaren verbroedert, zullen de leden van K.I.V.T. hun werken exposeren in het stadhuis van Ziegenhain,tijdens de Salatkirmes.
    In Het weekend van 24 ezn 25 mei wordt hun een feestelijk programma met regionale uitstappen aangeboden door de uitnodigende Kunstvereniging. Iedere deelnemer logeert bij een gastgezin of op hotel.(Naar eigen keuze)
    K.I.V.T. zal ook de stad Zottegem en de regio der Vlaamse Ardennen promoten en neemt hiervoor folders mee over de Vlaamse Ardennen ( gratis verstrekt door de V.V.V. - Zottegem, en aan de gastgezinnen en de vereniging "Neue Brücke" zullen streekproducten ten geschenke gegeven worden.
    Ook het stadsbestuur van stad Zottegem geeft een bijzonder mooi relatiegeschenk mee onder de vorm van 2 prachtige kaders met Kleurenfoto's van het Egmontkasteel, ingepakt en versierd met Blauwgele linten, de Zottegemse heraldische kleuren.

    22-05-2008, 18:47 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    17-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeldhouwwerken,keramiek,enz. op Sinksententoonstelling K.I.V.T.-Zottegem.
    Bij Kunst In Vrije Tijd komen alle kunstdisciplines en creativiteit aan bod.







    17-05-2008, 18:13 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    15-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinksententoonstelling K.I.V.T.-Zottegem:sfeerfoto's openingsavond.








    15-05-2008, 21:37 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele foto's van de tentoonstelling.








    15-05-2008, 21:23 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    12-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinksententoonstelling K.I.V.T.-Zottegem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag 10 mei vond onder massale belangstelling, ruim 130 aanwezigen, de officiele opening plaats van de Koninklijke Kunstvereniging Kunst In Vrije Tijd - Zottegem. Dit gebeurde in de Ridderzaal van het Egmontkasteel met toespraken van de voorzitter van onze vereniging, Julien Van Damme, burgemeester de heer Herman de Loor, voorzitster van de overkoepelende organisatie, mevrouw Hilde De Leeuw en last but not least de schepen van cultuur Dirk Van Herzele. De vereniging besloot deze avond te laten doorgaan met als motief het bindmiddel tussen woordkunst en beeldende kunst onder de vorm van poëzie die op aangepaste stemmige muziek voorgedragen werd door enkele voordrachtkunstenaars. De receptie vond plaats in open lucht in de prachtige omgevong van het Egmontkasteel.

    12-05-2008, 21:27 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinksententoonstelling K.I.V.T.-Zottegem.
    Naar jaarlijkse traditie luistert onze vereniging Kunst In Vrije Tijd de Sinksenkermis van Zottegem artistiek op met een tentoonstelling in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont.
    Het Bestuur en de leden (waaronder mijn echtgenote Carine, dochter Maaike en ikzelf) zouden uw bezoek erg op prijs stellen.

    Kunsttentoonstelling                  

       K.I.V.T. Zottegem           Op Pinksteren                

                                                 verwachten we u in het  

                                                 Kasteel Van Egmont      

    Openingsuren:                                                             

    zondag 11 mei en maandag 12 mei                            

    van 10 tot 12u30 en van 15 tot 19u                            

    Dinsdag 13 mei van 10 tot 12u30                              

    Met medewerking van Stad Zottegem - Uitleendienst Provincie Oost - Vlaanderen Kunstwerk(t) -                                                                        

    ministerie van de Vlaamse Gemeenschap afd. volksontwikkeling en     bibliotheken                                                                                                

    04-05-2008, 11:24 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerfoto's fanbal Stupid Cupid.
    Hoop dat deze beelden een idee geven over de gezellige sfeer op het fanbal van Stupid Cupid in feestzaal 'T Paenhuys in Dentergem.





    03-05-2008, 17:42 geschreven door Hendrik

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig feest van de arbeid!
    Aan al mijn bezoekers wens ik een prachtige dag en verlengd weekend toe.
    Vorige zondag erg genoten van het fanbal van Stupid Cupid. Het was erg gezellig, goede sfeer vooral, en de artiesten waren erg goed en dedenhun uiterste best om van deze dag een succes te maken en de aanwezigen een prettige dag te bezorgen. Ook de uitbaters van de feestzaal zetten hun beste beentje voor.
    Wat de artiesten zelf betreft , velen zijn het waard om ook op de officiele zenders gedraaid te worden en om op Tv te komen. Waarom dit niet gebeurt weet ik niet. Misschien omdat ze geen managers hebben ?nochtans heb ik er veel gezien en gehoord die beter zijn dan vele deelnemers aan wedstrijden zoals Idool en die wel geselecteerd worden.
    Gelukkig bestaan er zenders op het internet zoals radio 24/7.nl of radio bonanza.nl waarop je ze wel kunt beluisteren ofwel via hun website is er ook nog een mogelijkheid.

    01-05-2008, 09:07 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stupid cupid:"Gezelligheid "

    Ben een tijdje uit roulatie geweest omdat onze pc. gecrasht is. Voor wie nog géén plannen heeft kan ik misschien nog deze gezellige uittip geven. In de feestzaal 't Paenhuys in Dentergem gaat het fanbal door van de zanger,tevens een goede collega van mij, Stupid Cupid. Naast Stupid Cupid zullen er nog 16 artiesten optreden. Karten kosten 7 euro,maar hiervoor krijg je een ganse namiddag gezelligheid, vriendschap en pretentieloze en gevarieerde muziek. Voor elk wat wils,dus. De optredens beginnen om 13u 30 maar de zaal zal zeker vroeger opengaan om de mensen de gelegenheid te geven om vooraf ter plaatse iets te eten. Er is keuze genoeg aan zeer democratische prijzen.
    Enkele artiesten die naast Stupid Cupid zullen optreden zijn: De Brugse Strangers, Kamiel(bekend van de hit: Me Wuf is weg), Jason Bradley met zijn allermooiste liedjes, Talitha, Eddy Mars, René Devree (de zingende vrachtwagenchauffeur uit Schilde), enz.
    Als voorprogramma is er een demonstratie van de "Crazy Boots Country Dancers", de vaste begeleidingsdansers van Stupid Cupid., een echte Line-Dance groep.
    Voor een supergezellige namiddag één adres: Feestzaal t' Paenhuys, Gottemstraat 2, te Dentergem.
    Meer informatie kunt u tergvinden op de website van Stupid Cupid.

    27-04-2008, 10:44 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    13-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egmontkasteel :Alle wegen leiden naar Rome.

    In het Egmontkasteel van Zottegem ,waar tevens de Openbare Bibliotheek gevestigd is, loopt momenteel de dubbeltentoonstelling van Kunstschilder Tor Cousy en beeldhouwer Armand Verlinden. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen de kunstenaars, het Davidsfonds en de stadsbibliotheek.
    Tor Cousy schilderde gedurende 30 jaar in Rome en omgeving.Zijn werk betekent een diepe hulde aan de Romeinse architectuur en aan het liefelijke Italiaanse Landschap.
    In prachtige symbiose passen de abstract-figuratieve beelden van Armand Verlinden, de meeste in Carara-marmer, bij de schilderijen van Tor Cousy.
    Het vertrekpunt van deze tentoonstelling ligt aan de boekenbalie van de bibliotheek , waar u een plan vindt dat u de weg wijst doorheen de tentoonstelling en tevens uitleg geeft bij de tentoongestelde werken. Naar aanleiding van deze tentoonstellig kunt u ook deelnemen aan een vragenspel over Italie , waarvan u de brochure met vragen- en antwoordenblad gratis aan de boekenbalie kunt verkrijgen. Vergeet ook niet even rond te snuisteren in de bibliotheek daar op elke verdieping thematafels over Italie opgesteld zijn.
                                                                                                                                                 

     

     

    13-04-2008, 08:32 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eetfestijn Koninklijke Vereniging Kunstatelier Kunst In Vrije Tijd- Zottegem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals in vorig bericht reeds vermeld hadden we het nogal druk met de voorbereidingen van en het helpen tijdens het eetfestijn van de Zottegemse kunstvereniging:K.I.V.T.
    Hierbij dan een sfeerbeeld.

    07-04-2008, 20:05 geschreven door Hendrik

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 31/08-06/09 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 17/11-23/11 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Inhoud blog
  • Retro life in Zottegem.
  • Uittip voor zondag 14 juni.
  • Liedermeerspark.
  • Sinksententoonstelling K.I.V.T.- Zottegem.
  • Gedicht : De Stad.


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!