1 pak Honig Mix voor macaroni en spaghetti 50 gr. spekreepjes 300 gr. kipfilet, in stukjes 2 1/2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, gesnipperd 1 struik bleekselderij, schoongemaakt en in dunne plakjes 400 gr. spaghetti zout
500 gr. sperziebonen, schoongemaakt zout en peper 2 rode uien, in ringen 4 el olijfolie extra vierge 2 tl honing 2 tl mosterd 1 el balsamicoazijn peper 4 el fijngehakte peterselie 50 gr. roze garnalen
500 gr. rode kool, panklaar 1 komkommer, gewassen en in schuine plakjes 5 bosuitjes, in dunne ringetjes 1 rode en 1 gele paprika, in dunne reepjes 2 stengels bleekselderij 1 winterwortel, in luciferdunne reepjes 1 ui, gesnipperd 1/2 limoen, uitgeperst 1/2 el tabasco '6-8 el slasaus peper en zout 1 pak kibbeling a 300 gr.
4 kipfilets peper en zout 3 el olijfolie 1 zak aardappelplakjes 2 teentjes knoflook, gesnipperd 3 uien, gesnipperd 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika, in stukjes 2 vleestomaten, in stukjes 1 blik mais a 300 gr. 3 el grof gesneden basilicum
---------------------------------------------------------------------- Dek de kipfilets af met huishoudfolie en sla ze met een vleeshamer of zwaar plat mes platter. Wrijf ze in met peper en zout.
Verhit 1 1/2 el van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipfilets aan beide kanten bruin en in 20 minuten gaar.
Bereid de aardappelplakjes
Verhit intussen de rest van de olie in een wok of ruime braadpan en bak de knoflook met de uien en de paprika's al omscheppend 5 minuten.
Schep de tomaten en de uitgelekte mais erdoor en warm heel kort door. Breng de groenten op smaak met peper en zout en strooi het basilicum erover.
Serveer de groenten met de kip en de aardappelplakjes.
500 gr. speklappen zonder zwoerd in reepjes 1 teentje knoflook, gesnipperd peper en zout 4 el zonnebloemolie 2 uien, in ringen 2 courgettes in 1/2 cm dikke reepjes 1 aubergine, in 1/2 cm dikke reepjes 1 klein blikje tomatenpuree 68 gr.