Inhoud blog
  • dag allemaal,
  • Ons huisje
  • uit lille
  • Fijne paasdagen!
    Foto
    het klasje
    Wij zijn ijverige cursisten van outlook!!!
    21-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstap naar Leuven
    Zaterdag heb ik samen met mijn man een treinuitstap naar Leuven gemaakt. Na een gezellig etentje hebben we in de namiddag nog een beetje gewinkeld. 

    21-04-2008 om 09:37 geschreven door maria


    >> Reageer (0)
    20-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.even tekst bijvoegen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    heb vergeten bij de foto tekst toe te voegen


    op 6 april 2008 heeft mijn kleinkind
    haar plechtige kommunie gedaan

    het was een fijne dag

    yvonne

    20-04-2008 om 18:18 geschreven door yvonne


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-04-2008 om 18:01 geschreven door yvonne


    >> Reageer (0)
    19-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op reis met het DF

    Busreis naar Boskoop, het Westland, de haven van Rotterdam en Delft

    zaterdag 19 april 2008 om 07,30
    Nederland

    §    07u30: vertrek aan de Wissel

    §    Vandaag bezoeken we in de voormiddag de omgeving van Boskoop gelegen in de buurt van Gouda en Alphen aan de Rijn. Boskoop is van oudsher het kloppend hart van de sierteelt in Nederland. Het is een uniek landschap binnen de Randstad met brede sloten, houtakkers en een gevarieerde beplanting, men noemt deze omgeving ook wel eens de "kraamkamer van Groen Nederland". We bezoeken het boomkwekerijmuseum, dit museum geeft een beeld van het leven en werken van de kwekers van vroeger en nu. Vanuit Boskoop worden vele tuincentra en groothandelsbedrijven voorzien van bomen en planten. We maken hier ook een mooie boottocht langs de mooiste plekjes, die alleen per boot te bereiken zijn.

    §    Het zeer lekkere en uitgebreide middagmaal gebruiken we in Ter Aar.

    §    Na de middag rijden we richting Delft en het Westland. Men noemt dit gebied de "Glazen Stad": serres zover het oog reikt. Zo bereiken we de Haven van Rotterdam, de Europoort of de grootste zeehaven ter wereld. Wat ooit begon als een haven aan de monding van Maas en Waal in hartje Rotterdam is uitgegroeid tot een gigantisch havengebied aangelegd in de Maasvlakte. We zien ook de fameuze stormvloedkering op de Nieuwe Waterweg. Op het verste punt in de "Europoort" zijn we op 40 km van het centrum van de stad en bevinden we ons als het ware in volle zee. Via de verschillende dammen die deel uit maken van het fameuze Deltaplan gaat het over Voorne-Putten, Goeree-Overflakee en Schouwen-Duiveland huiswaarts en 

    §    gebruiken we onderweg nog een heerlijke koffietafel.
    een heel mooie reis gehad,en met heel plezant gezelschap,dat nemen ze weeral niet meer af,  
    groetjes en tot maandag

    19-04-2008 om 00:00 geschreven door lena


    >> Reageer (0)
    14-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1000
    And the winner is ...............het klasje

    14-04-2008 om 09:10 geschreven door mia


    >> Reageer (1)
    12-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleur gekozen
    Goedeavond

    Gisteren namiddag is de architect langs geweest en wij hebben samen de kleurstalen voor de garagepoorten + voor- en achterdeur overlopen. Aangezien wij ons huis licht gaan opvoegen, raadde hij aan om niet te donker te gaan. Volgens hem is er dan te veel contrast met ramen/voegsel en die kleur. Dus wij hebben gisteren de knoop doorgehaakt en het wordt het middelste grijs.

    Nog een prettig weekend
    Katleen

    12-04-2008 om 19:41 geschreven door katleen


    >> Reageer (1)
    09-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeilijke keuze
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier weer een berichtje van mij .
    Momenteel ben ik mijn hersenen aan het pijnigen ivm keuze kleur voor de garagepoorten + voor- en achterdeur. Op aanraden van onze architect hebben wij witte ramen. Nu moeten wij nog een bijpassende kleur kiezen voor onze poorten en buitendeuren, en dat is niet zo simpel. Wij hebben grijze pannen en ook een gecementeerde boord onderaan het huis. Dus we moeten naar de grijze tinten gaan. Wat vinden jullie van de foto? Als je erop klikt, wordt deze groter weergegeven. Het is wel zo: op een computerscherm zijn de kleuren iets anders dan in werkelijkheid. Ik heb 4 houten platen geschilderd, waarvan er eentje de kleur van de ramen heeft.
    Ik ben benieuwd naar jullie reactie

    Groetjes
    Katleen

    09-04-2008 om 20:25 geschreven door katleen


    >> Reageer (2)
    08-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van de paasvakantie

    Dag lieve cursisten

    Zoals beloofd mijn verslag van de paasvakantie:

    Het eerste weekend, paasweekend, was voor mij rustig. Bewust heb ik wat rust genomen, veel paaseitjes gegeten en de bijhorende familiebezoekjes gedaan.  Dinsdag namiddag had ik een afspraak bij Dr. Reher in zijn praktijk. Ik heb voor de laatste keer deze winter mijn spataders laten behandelen. Ik heb nog geen “echte” spataders, maar het begin van. Deze kunnen nog behandeld worden met inspuitingen. Per keer kan er maar een kleine hoeveelheid vloeistof ingespoten worden, en dus moet ik elk jaar een aantal keren gaan. Ik probeer dat zo veel mogelijk in vakanties te plannen, want nadien moet ik telkens 2 dagen en nachten “speciale” kousen dragen. Ik heb spijtig genoeg de aanleg om elk jaar nieuwe spataders te krijgen.

    Woensdag,  donderdag en vrijdag  heb ik mij bezig gehouden met poetsen (grote kuis in de slaapkamer en studeerkamer) en voorbereiden voor de school.

    De zaterdag zijn we op de bouw begonnen met het hele vuile werk: elektriciteit, sanitair slijpen en kappen. Er komt toch wel wat bij zien: al dat nadenken over waar er wat moet komen en hoeveel lichtpunten, voorzieningen voor alarm, buitenverlichting… Ik heb al serieus mijn hersenen moeten pijnigen hiervoor

    De dag nadien, zondag, waren we van plan om verder te werken op de bouw. Maar de keukenkraan had het de dag voordien ’s avonds begeven. Dus mijn vader heeft de zondag ettelijke uurtjes besteed aan het vervangen van die kraan (dan paste het stukje niet, dan was er iets te kort, dan was het niet volledig dicht….). Wat een makkelijke opdracht bleek, is uitgedraaid in een hele karwei. Met als gevolg dat wij niet op de bouw bezig geweest zijn. Ik heb die zondag nog wat voor school gewerkt.

    De maandag van de 2de week was het super weer. Mijn vader en ik zijn de hele dag bezig geweest met het inmetselen (en juist uitmeten: allemaal op dezelfde hoogte) van de potjes (elektriciteit/licht). Dinsdag- en woensdagavond hebben we daaraan verder gedaan. De donderdag was voor mij een echte ontspannende rustdag. Voormiddag naar de kapper, ’s middags met de trein naar Antwerpen, daar heb ik Raf opgepikt en zijn wij samen met de trein naar Amsterdam gegaan. Mijn ouders waren al van voormiddag vertrokken met de auto. Het was 17u15 toen wij aankwamen in Amsterdam en na iets gegeten te hebben zijn we met de tram naar het RAI theater gegaan. Wij zijn namelijk naar een revue geweest van André van Duin, samen met Ron Brandsteder en showballet. Dat was echt de moeite. De show duurde tot 23u. Nadien nog even aanschuiven op de parking en dan nog een hele rit naar huis.

    Vrijdagvoormiddag ben ik terug naar de autokeuring geweest. Ik was namelijk woensdag al geweest, maar ik was mijn trekhaak vergeten. Ik heb een afneembare trekhaak en dit is de eerst keuring dus ik had er totaal niet aan gedacht. Dus ja, vrijdag opnieuw naar die “leuke” autokeuring. Vrijdagnamiddag zijn we terug op de bouw bezig geweest: nadenken waar er overal sanitair moet komen (welke hoogtes +…). De zaterdag is de sanitair in de muren uitgeslepen en uitgekapt. En de zondag heeft mijn vader met de diamantboor nog een aantal gaten gemaakt en zijn alle lichtpunten op het plafond uitgemeten en aangeduid.

     En spijtig genoeg was toen de vakantie voorbij….

    Hieronder enkele foto’s…

    Groetjes, Katleen















    08-04-2008 om 16:31 geschreven door katleen


    >> Reageer (1)
    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo iedereen

    -  einde van de vakantie
    -   nog steeds geen lenteweer
    -  terug in de stijgbeugels voor de laatste etappe
    -  terug een goeie start gewenst

      Katleen tot maandag

    groetjes

    06-04-2008 om 02:35 geschreven door josee


    >> Reageer (0)
    04-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Kleinkind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen    Hier mijn allerliefste kleinkind Matto,de lieveling van de familie,die maakt ons supper gelukkig,en je ziet hij doet het heel goed.
    tot Maandag  

    04-04-2008 om 00:00 geschreven door lena


    >> Reageer (1)
    02-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NORE 31/03/2008
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb maandag nog eens een goede reden om te trakteren. !!

    Groetjes,

    Simonne

    02-04-2008 om 16:51 geschreven door simonne


    >> Reageer (4)
    30-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuke fietstocht!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een beetje tijd over? We hebben een mooie fietstocht gemaakt en alzo Olen leren kennen,  Bloggen is plezant als het lukt !!!
    Wij volgden de "De Keizer Karel route" en kwamen zo in St Jozef Olen, Onze Lieve Vrouw Olen en het centrum Een leuke tocht.: 

    30-03-2008 om 18:16 geschreven door magda


    >> Reageer (3)
    25-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn mooiste foto van het paasfeest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn kleindochter moest naar het potje

    Simonne

    25-03-2008 om 16:54 geschreven door simonne


    >> Reageer (0)
    23-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zalige paasdag
    Voor al de "studentjes" van de multimediaklas van Katleen een zalig paasfeest

    Maria

    23-03-2008 om 15:10 geschreven door maria


    >> Reageer (0)
    21-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia
    Groetjes,

    Julia

    21-03-2008 om 20:26 geschreven door julia


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleinkinderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit zijn nu men kleinkinderen

    21-03-2008 om 18:01 geschreven door jose


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aan alle bloggers van

    ons klas een

    vreugdevol

    Paasfeest

    21-03-2008 om 17:47 geschreven door jose


    >> Reageer (0)
    19-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gelukt

               

    Aan iedereen een;

    "Een vrolijk paasfeest"

    groetjes

    Josee

    19-03-2008 om 22:17 geschreven door josee


    >> Reageer (0)
    17-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog laat .......

    Goede avond, 

    Nog even voor het slapen gaan
    zet ik mijn computertje aan.
    Natuurlijk was ik wat nieuwsgierig,
    en een klein beetje leergierig.
    Ge ziet het is oké,
    bloggen valt reuze mee.


    17-03-2008 om 22:41 geschreven door mia


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is me gelukt


    Nooit gedacht dat ik er zou geraken !
    Maar ze zeggen dat de aanhouder wint

    Groetjes Gusje

    17-03-2008 om 19:56 geschreven door gusje


    >> Reageer (0)




    Archief per week
  • 14/12-20/12 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!