NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Mosab Hassan Yousef aka de Groene Prins: ‘Houston, we hebben een islamitisch probleem’
 • Mohammedanen maken de zorg kapot en onze ouderen krijgen de schuld
 • Als wij de islam niet verbieden, zal onze beschaving ten onder gaan.
 • Typisch. Kinderfeestje verpest door moslima’s om ‘foute’ verjaarstaart.
 • Het kalifaat komt eraan in de Balkan,maar ook in de rest van Europa
 • Meer macht voor Erdogan is ‘absolute topprioriteit’ voor nieuwe Turkse premier
 • Turkije's Nepoorlog tegen Jihadisten
 • Turkije-deal: ‘Vooral laagopgeleide en ongezonde Syriërs worden naar Europa gestuurd’
 • De leugens van Ploumen c.s.; honger, droogte, El Niño ?
 • Journaliste: ‘ik werd gedwongen om waarheid over immigratie te verzwijgen’
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  satu
  blog.seniorennet.be/satu
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • De Vrijechroniqueurs
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  24-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosab Hassan Yousef aka de Groene Prins: ‘Houston, we hebben een islamitisch probleem’

  Mosab Hassan Yousef aka de Groene Prins: ‘Houston, we hebben een islamitisch probleem’

  Screenshot_49
  (Door: “Brabosh”)

  De Gazaanse Palestijn Mosab Hassan Yousef, die in het verleden als undercover agent aan de slag was voor de Israëlische Veiligheidsdienst (Shin Bet), vertelde op zondag op een conferentie van The Jerusalem Post in New York: “Islam is het probleem” en dat de vrije wereld er tegen moet vechten. Yousef is de zoon van Hassan Yousef, die in 1988 mede de Palestijnse terreurgroep Hamas oprichtte.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammedanen maken de zorg kapot en onze ouderen krijgen de schuld

  Mohammedanen maken de zorg kapot en onze ouderen krijgen de schuld

  Of de mohammedaanse invasanten nou 7 miljard per jaar kosten, Nyfer onderzoek.

  Of 240 miljard in 40 jaar, Elsevier.

  En we nu per jaar daar bovenop nog eens 5 miljard per jaar kwijt zijn aan asielopvang, Fubar.

  Het moet ergens van betaald worden. En bejaarden slaan nou eenmaal niet met hun rollator of stoma van zich af, dus die kun je straffeloos beroven en mishandelen. Eerst moesten ze hun verzorgingshuizen uit omdat dat geld aan de invasie besteed moest worden en het nieuwe Herrenvolk woonruimte nodig had. En nu krijgen ze geen zorg meer, terwijl het voor het leger van jongemannen in de AZC-s gratis is.
  Meer lezen op:
  fubar.mobi


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als wij de islam niet verbieden, zal onze beschaving ten onder gaan.

  Als wij de islam niet verbieden, zal onze beschaving ten onder gaan.

  Screenshot_38
  (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

  Iets in U zal nu zeggen dat dit theatraal is en eenvoudigweg té negatief gedacht, opdat U zo door kunt leven als tot nu toe. U maakt zichzelf wijs dat de islam net zo’n religie is als het christendom, het boeddhisme en het Jodendom, zodat U door kunt gaan met geloven dat alles goed is. Voor U zijn deze woorden geschreven door iemand die simpelweg de moslims niet moet, omdat hij racistisch is en die daarom redenen uit zijn duim zuigt teneinde ze in diskrediet te brengen. Een met complexen beladen, negatief mens, die eenvoudig geen idee van het leven heeft, want er is niemand die dusdanig tegen de algemene opinie in kan schrijven en die tegelijkertijd nog gelijk heeft ook.
  Meer lezen op"
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  23-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Typisch. Kinderfeestje verpest door moslima’s om ‘foute’ verjaarstaart.

  Typisch. Kinderfeestje verpest door moslima’s om ‘foute’ verjaarstaart.

  Door gastauteur Ali Lahrouchi

  Een typisch Nederlands tafereel. Een Nederlandse moeder met een open, leuk gezicht was al dagen van te voren bezig met de voorbereiding van het verjaardagsfeestje van haar kleine dochtertje. Haar dochtertje Eva was net twee geworden. De moeder ging naar de peuterspeelzaal om alles in orde te brengen voor de andere peuters er zouden zijn. Klaar voor het perfecte verjaardagsfeestje.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kalifaat komt eraan in de Balkan,maar ook in de rest van Europa

  Het kalifaat komt eraan in de Balkan,maar ook in de rest van Europa


  Europa keert terug naar de Ottomaanse tijd. Niet onder dezelfde vorm, maar onder dezelfde gewelddadige druk van de islam.
  De Turken,Saoedi’s en ISIS werken samen met de Albanese en Bosnische moslims om uiteindelijk één grote islamitische staat op de Balkan en vervolgens heel Oost Europa op te richten.Zij willen via deze weg het Ottomaanse Rijk doen herleven en Europa uiteindelijk ook militair verslaan….
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer macht voor Erdogan is ‘absolute topprioriteit’ voor nieuwe Turkse premier

  Meer macht voor Erdogan is ‘absolute topprioriteit’ voor nieuwe Turkse premier


  Elif Isitman 22 Mei 2016

  De beoogde nieuwe Turkse premier Binali Yildirim wil de huidige grondwet wijzigen om president Recep Tayyip Erdogan meer macht te geven. De grondwetswijziging is een ‘absolute topprioriteit’.

  De congreshal stond bol van enorme posters van Erdogan, en overal waren filmpjes te zien van Erdogans tijd als premier en president, schrijft Hurriyet.

  Davutoglu

  ‘De AK-partij heeft slechts een leider, en dat is onze president Recep Tayyip Erdogan’. Deze boodschap werd voorgelezen door de Turkse minister van Justitie Bekir Bozdag, die het congres voorzit.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  22-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije's Nepoorlog tegen Jihadisten

  Turkije's Nepoorlog tegen Jihadisten

  Afbeeldingsresultaat voor turkije

  • Afgelopen jaar concludeerde een peiling dat een op de vijf Turken van mening was dat de aanval op Charlie Hebdo te Parijs een natuurlijke reactie was tegen mannen die profeet Mohammed beledigden.

  • "Afvalligen, die de vijand van de islam zijn, dachten dat ze de islam in de dieptes van de geschiedenis hadden begraven toen zij het Kalifaat op 3 maart 1924 ontbonden... Zo'n 92 jaar later... schreeuwen we het uit dat we het Kalifaat zullen herstellen, hier, direct naast het parlement." — Mahmut Kar, chef persvoorlichting Hizb ut-Tahrir Turkije.
   Meer lezen op:
   gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije-deal: ‘Vooral laagopgeleide en ongezonde Syriërs worden naar Europa gestuurd’

  Turkije-deal: ‘Vooral laagopgeleide en ongezonde Syriërs worden naar Europa gestuurd’

  Volgens Turkije vallen Syrische academici niet langer onder de deal


  Met die Turkije-deal zit het zo: voor elke vluchteling die illegaal per bootje van Turkije naar Griekenland is gevlucht en wordt teruggestuurd naar Turkije om daar liefdevol in een vluchtelingenkamp te worden opgevangen, neemt Europa een andere (Syrische) vluchteling uit een Turks vluchtelingenkamp op. Dus, geen mensensmokkelaars meer maar alleen nog vluchtelingen uit Turkije die zijn ‘goedgekeurd’ om legaal naar Europa te mogen.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  21-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leugens van Ploumen c.s.; honger, droogte, El Niño ?

  De leugens van Ploumen c.s.; honger, droogte, El Niño ?

  Screenshot_32
  De nieuwe sneltram van Chinese makelij in de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba.

  Dit artikel ontvingen wij van onze lezer Kippenboer, een die de door Ploumen c.s. geuite leugens om weer geld naar Ethiopië te sturen graag belicht en u laat zien, zoals met meer ontwikkelingsgeld, dat het storten in de bodemloze put is.  Een en ander naar aanleiding va ons artikel dat er naast de reeds door Ploumen gestorte 25 miljoen nog een 3 miljoen van uw belastingcenten naar Ethiopië gaan.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journaliste: ‘ik werd gedwongen om waarheid over immigratie te verzwijgen’

  Journaliste: ‘ik werd gedwongen om waarheid over immigratie te verzwijgen’

  Zweden, mei 2016

  Anna Ernius
  De Zweedse journaliste Anna Ernius vertelt hoe ze systematisch werd gedwongen om positief nieuws over de islamkritische partij de Sweden Democrats (SD) te verzwijgen. Bij een vergadering van lokale kranten werd voor de verkiezingen van 2014 besproken hoe ze de SD in een negatief daglicht konden stellen.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  20-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

  Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

  En dat moeten we toch voornamelijk onze media aanrekenen. Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is al Judenrein en is hard op weg om ook compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. Vermoord, verjaagd of gevlucht, en niet alleen voor en door ISIS. Bij onze bondgenoot Turkije bestond de bevolking 100 jaar geleden nog voor 20% uit christenen, nu nog voor minder dan 1%.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist Le Figaro: ‘Pre-burgeroorlogklimaat in Frankrijk’

  Journalist Le Figaro: ‘Pre-burgeroorlogklimaat in Frankrijk’

  'Het verzet tegen de Westerse samenleving wordt gedragen door geradicaliseerd links en de politieke islam'

   
      19-5-2016

  “Een pre-burgeroorlogsklimaat installeert zich in Frankrijk. De politici en de media doen – nog maar eens – of ze niets zien en niets horen. Het zijn niet langer de CRS (Het Franse politiekorps Compagnies Républicaines de Sécurité, nvdr.) die de lakens uitdelen, het zijn de herrieschoppers die een politieman willen doden. Bij elke betoging moet de politie 400 tot 1.000 ‘ontsluitingsgranaten’ gebruiken om de omsingelingen van wie ze zelf het slachtoffer zijn te doorbreken.

  Wat stilaan maar zeker zichtbaar wordt, is wat ik mijn boek ‘La guerre civile qui vient’ voorspelde: het gewelddadige protest tegen het westerse, kapitalistische en liberale samenlevingsmodel. Het verzet wordt gedragen door geradicaliseerd links en de politieke islam, die de moslim voorstelt als de nieuwe verdoemde van deze aarde.
  Meer lezen op:
  nieuwstpo.nl

                                 


  » Reageer (0)
  18-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang willen jullie nog slapen?

  Hoe lang willen jullie nog slapen?

  Screenshot_68
  (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

  Zo ver is het intussen al gekomen. Waarom zijn jullie toch zo verdómd ongeïnteresseerd wanneer het er om gaat het land veilig te stellen voor jullie kinderen? Waarom interesseren jullie je er liever voor hoe jullie voetbalclub heeft gespeeld, hoe Bibi zich opmaakt of wie in Duitsland de nieuwe superster wordt dan dat jullie je beginnen af te vragen welke politiek er in dit land tegen jullie wordt bedreven?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helaas voor antisemieten: de Joodse staat zal niet wijken

  Helaas voor antisemieten: de Joodse staat zal niet wijken


  Afshin Ellian  18-5-2016

  De staat Israël is 68 jaar geworden. Al 68 jaar eisen de meeste islamitische landen de vernietiging van Israël. Israëliërs maakten in de afgelopen 68 jaar oorlog, geweld en terreur mee.

  In de jaren negentig van de vorige eeuw werden grote stappen gezet richting vrede met de Palestijnen. Helaas koos een deel van het Palestijnse volk, onder leiding van de islamitische terreurbeweging Hamas, voor het gewapende conflict. De massale terreuraanslagen ten tijde van premier Yitzhak Rabin (1922-1995) brachten een voorlopig einde aan het wederzijdse vertrouwen.
  Meer lezen op:
  elservier.nl


  » Reageer (0)
  17-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

  Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

  Screenshot_47
  (Door: Carel Brendel)

  In Nederland wordt het PvdA-Kamerlid Keklik Yücel bedreigd door Erdogan’s Klik-Turken omdat ze het opnam voor de door de Turkse autoriteiten vervolgde columniste Ebru Umar. Yücel krijgt allerlei verwensingen over zich heen, ook omdat ze kritiek leverde op de door het Turkse consulaat ingestelde kliklijn.

  In Groot-Brittannië haalt de Labour Party na een reeks schandalen eindelijk de bezem door antisemitische stofnesten in de partij. Minstens 18 Labour-leden, onder wie de Londense oud-burgemeester Ken Livingstone, hebben een schorsing aan de broek.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leger België wijst radicale moslims niet de deur

  Leger België wijst radicale moslims niet de deur


  Belgische soldaten patrouilleren voor het federaal parlement in Brussel na de aanslagen - Foto: AFP

  Zo’n 60 radicale moslims die in het Belgische leger dienen worden ‘in de gaten gehouden’ door de militaire inlichtingendienst. Ze worden niet meer gewapend ingezet, maar mogen vooralsnog wel gewoon aanblijven.

  ‘Het leger is een weerspiegeling van de maatschappij, en een kenmerk van onze westerse maatschappij is dat wij vrijheid van gedachten hebben. Op basis van gedachten kunnen wij niemand aan de deur zetten (de deur wijzen, red.)’, zegt de Belgische minister van Defensie Steven Vandeput.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  16-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo bedreigend is het leven voor een autochtoon in de Haagse Schilderswijk

  Zo bedreigend is het leven voor een autochtoon in de Haagse Schilderswijk

  Door Joost Niemöller

  Van een vertrouwde bron uit Den Haag kreeg ik het volgende bericht binnen. De naam ‘Robert’ is fake. De rest is naar waarheid:

  Robert woont aan de overkant vd Schilderwijk, Den Haag. Is een keurige nette  58-jarige man die altijd in een jasje gekleed is.

  Een ouderwetse heer die de deur voor je open houdt, je stoel aanschuift en de wijn uitkiest.

  Nu is er al weken een groepje allochtone kinderen dat belletje trekt en door de gangen rent, op de deur bonst etc.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Kamervoorzitter Arib blijkt een regelrechte tiran

  Nieuwe Kamervoorzitter Arib blijkt een regelrechte tiran

  khadija arib

  Foto: PvdA / Flickr

  Nu de stuntelende en blunderende oud-Kamervoorzitter Anouschka van Miltenburg haar biezen heeft gepakt, lijkt de rust onder haar opvolgster Khadija Arib wedergekeerd. Maar dat is schone schijn.

  Het is een hele eer om de voorzitter te mogen zijn van ons hoogste democratische orgaan: de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Maar ben je als aanvoerder van 150 democratisch gekozen Kamerleden daarmee dan zelf ook de officieuze opperdemocraat?
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Duitse Veiligheidsdienst slaat alarm voor aanstaande grote ISIS aanslagen

  President Duitse Veiligheidsdienst slaat alarm voor aanstaande grote ISIS aanslagen

  Opnieuw keiharde leugens media: ‘Verwarde’ man die in Beieren man op station doodstak was wel degelijk een moslim - Nieuwe Duitse Wapenbond roept burgers op zich te bewapenen – Nederlandse overheid laat burgers weerloos tegen komende terreuroorlog


  Alle Europese veiligheidsdiensten waarschuwen dat er al grote aantallen als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa zijn.

  De president van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaβen, slaat alarm en waarschuwt dat er aanwijzingen zijn dat ISIS, dat inmiddels vele tienduizenden als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa heeft, binnenkort grote aanslagen zal plegen. ‘Brussel en Parijs waren slechts het begin. Wij moeten meervoudige aanslag-scenario’s incalculeren, door meerdere cellen tegen verschillende doelen en mogelijk over meerdere dagen.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  15-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthuld: Londen’s East End waar de (originele) Cockneys vluchten voor de migratie invasie

  Onthuld: Londen’s East End waar de (originele) Cockneys vluchten voor de migratie invasie

  Een schokkende documentaire laat zien hoe blanke Londenaren in grote aantallen de buurt Cockney East End verlaten nadat duizenden invasanten er binnentrokken.

  Meer dan de helft van de blanke bevolking heeft Newham verlaten de afgelopen 15 jaar, terwijl een overweldigende hoeveelheid van 70.000 kolonisten zich er vestigde in dezelfde periode.Een verbijsterende 73% van de lokale bevolking bestaat nu uit etnische minderheden en Britse zwarten volgens de BBC documentaire “De laatste blanken van East End”.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Morgen is het moederdag (Dirk)
      op Tweede, veel grotere moslim migrantentsunami naar EU is begonnen
 • Het is al weer woensdag (Dirk)
      op Is anti-Zionisme dan toch antisemitisch? Ja natuurlijk, dat is het altijd al geweest
 • Muziek box van Frank Ferrari (Dirk)
      op Na Ebru Umar wordt nu ook columnist Afshin Ellian bedreigd door Nederturkse Erdogan-aanhangers
 • Crea animatie Duifje (Dirk)
      op Migrantenkinderen massaal in Europese seksindustrie
 • Een geheel eigen ontwerp gemaakt. (Dirk)
      op Rutte kiest nu voor tijdrekken (‘maanden’) en tegen Nederland. #ReferendumNL

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!