NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Het heeft alles met de islam te maken.
 • Schutter München is GEEN Iraniër maar een Syriër uit Homs
 • Kersverse VN-Speciale Rapporteur voor Palestina haalt in zijn eerste verklaring hard uit naar Israël
 • Nederland is Turkije niet, of toch wel ?
 • Hoeveel van Onze Cultuur Leveren Wij Over Aan de Islam?
 • Erdofans zuiveren Arnhem van Gülen-aanhangers.
 • Dader in München riep “ich bin ein Deutscher” Alle vrouwen en meisjes in onderstaande berichten dachten dit ook
 • Politici belonen radicaal gedrag met iftartoerisme en jongerenwerk
 • Tijd om migranten te gaan opvoeden
 • George Soros: EU moet jaarlijks minstens 300.000 moslimmigranten toelaten
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  kleintje
  blog.seniorennet.be/kleintj
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • De Vrijechroniqueurs
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  24-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het heeft alles met de islam te maken.

  Het heeft alles met de islam te maken.

  Gisteren een Iraniër (nu eens geen Mohammed maar een Ali (genaamd naar de stiefzoon van die profetische groothandelaar in slaven) met een vuurwapen in München, vier dagen geleden een Afghaan met een bijl in Wurzburg.

  map showing Wurzburg location in central Germany

  Verleden week een Tunesiër met een camion in Nice, zes weken geleden een Afghaan (Omar Mateen) met een automatisch geweer in Orlando Florida, Marokkanen en Algerijnen in Brussel, Zaventem en Parijs in maart van dit jaar en november en januari van vorig jaar! Wanneer gaan de ze het hier eindelijk in het Westen en vooral Europa beginnen te begrijpen? Waar ze ook vandaan komen ze hebben allemaal een kenmerk gemeen: het zijn allemaal Mohammedanen of hebben minstens islamitische ouders. Dat is de steeds weerkerende grootste gemene deler. Hun gedragingen en acties hebben alles met de islam te maken.
  Meer lezen op:
  nageltjes.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schutter München is GEEN Iraniër maar een Syriër uit Homs

  Schutter München is GEEN Iraniër maar een Syriër uit Homs

  Ali David Sonboly is geen Iraniër maar een pro-Turkije islamist uit Syrië. Hij had een geschiedenis met Interpol en hij werd door hen in de gaten gehouden.
  munchen1
  Ten eerste is er maar een manier om de naam Sonboly in het Arabisch te spellen: (سنبلي), maar in het Engels, Duits of Nederland kan het op meerdere manieren gespeld worden zoals: Sunbulli, Sonboly), maar in het Arabisch blijft het dezelfde spelling: سنبلي. Als je geen Arabisch spreekt, dan weet je ook niet waar je naar moet zoeken. Als je de clan van Sonboly onderzoekt, en zelfs Sonboly’s eigen Facebook dan kom je erachter dat de Turkse vlag een belangrijk symbool voor hen is.
  Meer lezen op:
  liefdevoorholland.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersverse VN-Speciale Rapporteur voor Palestina haalt in zijn eerste verklaring hard uit naar Israël

  Kersverse VN-Speciale Rapporteur voor Palestina haalt in zijn eerste verklaring hard uit naar Israël

   chaos
  Tegen de obsessieve compulsieve dwangstoornis van de Verenigde Naties
  jegens Israël is geen kruid gewassen…

  “Op 31 maart 2016 heeft de VN-mensenrechtenraad [UNHRC] de partijdige Canadees Michael Lynk benoemd tot Speciale Rapporteur over de Palestijnse gebieden. Anti-Israëlische partijdigheid lijkt langzamerhand een voorwaarde voor deze functie. Lynk beschuldigde Israel eerder van ‘Apartheid’ en van ‘etnische zuiveringen’ en is een zelfverklaard tegenstander van de tweestatenoplossing. Hij ziet de opheffing van de staat Israel als oplossing voor het conflict met de Palestijnen”, schreef aldus Elise Friedmann voor Cidi.nl daags na zijn aanstelling.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  23-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland is Turkije niet, of toch wel ?

  Nederland is Turkije niet, of toch wel ?

  hol        

  Maar je zou haast geneigd zijn anders te denken. Nadat de sterke man , althans zoals hij door zin PvdA aanhangers graag wordt gezien bij gebrek aan ‘beter ‘ , de Marokkaanse burgemeester van Rotterdamabad , Aboeltaleb, het volkomen liet afweten in te grijpen bij de niet toegestane incidenten in zijn stad gepleegd door Erdogan aanhangers, mag je toch wel de vraag stellen, is Nederland, Nederland nog wel ?
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeveel van Onze Cultuur Leveren Wij Over Aan de Islam?

  Hoeveel van Onze Cultuur Leveren Wij Over Aan de Islam?

  • Dezelfde haat als dat van het Nazisme komt nu van islamisten en hun politiek correcte volgelingen. We hebben niet eens een vaag besef over de hoeveel van de westerse cultuur wij hebben overgeleverd aan de islam.

  • Democratieën zijn in het bezit van een vergankelijk privilege, of zouden dit in elk geval moeten zijn, namelijk de vrijheid van meningsuiting. Dit concept betekent het grootste verschil tussen Parijs en Havana, tussen Londen en Riyadh, Berlijn en Teheran, Rome en Beirut. Vrijheid van meningsuiting biedt ons het beste van de westerse cultuur.
   Meer lezen op:
   gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdofans zuiveren Arnhem van Gülen-aanhangers.

  Erdofans zuiveren Arnhem van Gülen-aanhangers.

  Erdofans zuiveren Arnhem van Gülen-aanhangers

  De eigenaar van een Arnhems pluimveebedrijf heeft opgeroepen om Arnhem te zuiveren van Gülen-aanhangers. Veel Turkse ondernemers geven er gehoor aan.

  Een van die ondernemers is Adil Karakaya, eigenaar van partycentrum Maksim in Westervoort (dat zullen gezellige party's zijn...). Als reactie op de oproep om schoon schip te maken met de 'aanhangers van terroristen', heeft hij meerdere trouw- en verlovingsfeesten van Gülen-sympathisanten geannuleerd. "Ik kan die mensen niet bedienen", zegt Karakaya tegen het AD. "Dat doet mij pijn in het hart. Ik wil ze niet op mijn stoep hebben."
  Meer lezen op:
  powned.tv


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dader in München riep “ich bin ein Deutscher” Alle vrouwen en meisjes in onderstaande berichten dachten dit ook

  Dader in München riep “ich bin ein Deutscher” Alle vrouwen en meisjes in onderstaande berichten dachten dit ook

  Aangezien het niets meer dan logisch is dat de laffe aanslag van een drietal gestoorde door de politiek correcte media direct gelinkt gaat worden aan ‘populistische’ veelal rechts denkende politieker. De Nederlandse media zijn het er uiteraard binnen 24 uur over eens dat het allemaal de schuld is van ‘racisten’ zoals Geert Wilders en Marine Le Pen en ze vergeten zeer zeker niet om te vermelden dat haatdragende blogs die wel de waarheid melden hoofdelijk verantwoordelijk zijn voor het gedrag van deze drie idioten. Men vergeet voor het gemak maar even dat deze blogs ook over deze aanslag berichten en duidelijk geen verschil maken in de berichtgeving ongeacht de huidskleur of geloofsovertuiging van de daders.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  22-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici belonen radicaal gedrag met iftartoerisme en jongerenwerk

  Politici belonen radicaal gedrag met iftartoerisme en jongerenwerk

  Door Carel Brendel, 18 juli 2016

  Fouad el Bouch achter een geel bord bij de Belgische ambassade. Links organisator Azzedine Choukoud.

  Fouad el Bouch achter een geel bord bij de Belgische ambassade. Links organisator Azzedine Choukoud.

  De Pakistaanse moslimgemeenschap viel het afgelopen jaar op door de verheerlijking van Mumtaz Qadri, de terdoodveroordeelde pleger van een terroristische moord, en het uitnodigen van dubieuze predikers. Politici (onder wie Ahmed Aboutaleb) belonen dit radicale gedrag met iftartoerisme naar de betrokken moskeeën. Nog bonter bij de beloning van radicalisme maakt het de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes. Hij bombardeert de jihadverheerlijker Fouad el Bouch tot officieus jongerenwerker.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd om migranten te gaan opvoeden

  Tijd om migranten te gaan opvoeden

  leon DDS Nieuw
  Door   

  Afgelopen zaterdag deed het NOS Journaal alsof zijn reporters niets hadden gezien of gehoord, maar bij RTL Nieuws hadden ze de uitbarsting van etnisch chauvinisme perfect geregistreerd. Bij een ongeoorloofde demonstratie van Turken in Rotterdam vertelde een vloeiend Nederlands sprekende vrouw gepassioneerd, tegen het hysterische aan, terwijl ze de Turkse vlag vasthield en kuste: ’Wij houden van deze vlag en daar hou ik van! Dit is mijn vlag [ze drukt de vlag tegen haar voorhoofd]! Dit is mijn vlag! En daar ben ik trots op!’

  Ook de Nederlandse taal had haar Turkse ziel niet kunnen transformeren. Zij was een Turkse, en zij was trots. Definitief markeerde zij het einde van de multiculturele samenleving.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Soros: EU moet jaarlijks minstens 300.000 moslimmigranten toelaten

  George Soros: EU moet jaarlijks minstens 300.000 moslimmigranten toelaten

  Top-30 Duitse bedrijven konden van 1,5 miljoen moslimmigranten tot nu toe slechts 54 aan het werk zetten = 0,0036% - De rest leeft permanent van uitkeringen


  Op de zo typerende linkse-progressieve wijze zeggen dat je voorstellen bedoeld zijn om een instorting te voorkomen, heel goed wetende dat die dat juist zullen veroorzaken.

  De ultralinkse miljardair George Soros (foto), één van de gevaarlijkste globalisten ter wereld die enorm veel invloed in Brussel heeft, eist dat de Europese Unie ieder jaar minimaal 300.000 migranten uit het Midden Oosten opneemt, en daar jaarlijks € 30 miljard voor uittrekt. Wat een zeer lage schatting is, aangezien alleen al de Duitsers de komende jaren € 94 miljard kwijt zullen zijn aan de massa immigratie van miljoenen moslims. Daarnaast zou Europa nog eens miljarden moeten uitgeven aan de opvang en ‘verwerking’ van asielzoekers in hun eigen landen, zodat ze ‘niet meer hun leven hoeven te wagen op zee’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  21-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische misogyne dystopie: wereld zonder islam zou een betere wereld zijnVisioen van Houellebecq materialiseert langzaam

  De islamitische misogyne dystopie: wereld zonder islam zou een betere wereld zijnVisioen van Houellebecq materialiseert langzaam
  Tags:                              

  “zo veel intellectuelen hadden in de loop van de twintigste eeuw Stalin, Mao of Pol Pot gesteund zonder dat het hun ooit echt kwalijk was genomen; een intellectueel hoefde in Frankrijk niet verantwoordelijk te zijn, dat lag niet in zijn natuur.

  Zo merkt een personage in de roman Onderworpen van Houellebecq op. En zo zijn er in de 21ste eeuw intellectuelen die het islamisme steunen of het indirect steunen door kritiek op de islam scherp te veroordelen. Hoe kan het toch dat zoveel intellectuelen steeds maar weer verdwalen in het woud der ideeën en terecht komen bij onderdrukkende ideologieën en epistemologische idiotismen?
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Nederland hoef je dus geen respect te hebben

  Voor Nederland hoef je dus geen respect te hebben


  Door: Tahmina Akefi)

  Geef je steeds toe aan je kind, dan respecteert het je niet meer. Bij migranten is dat niet anders, meent Tahmina Akefi.

  Dat de Turks-Nederlandse journaliste Ebru Umar, onlangs aangeklaagd wegens belediging van president Erdoğan, op een geheim adres moet verblijven wegens bedreigingen, maakt pijnlijk duidelijk hoe zwak de verbondenheid van Turkse Nederlanders is met het land waar zij leven.
  Meer lezen op:
  nrc.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieman onthult: Kreeg orders om niet op te treden tegen criminele relschoppers in Uppsala

  Politieman onthult: Kreeg orders om niet op te treden tegen criminele relschoppers in Uppsala

  Politieagenten mochten van de politieleiding niet ingrijpen tegen criminele relschoppers. Foto: Pixabay

  (Door: Chang Frick – Vertaling: rommel)

  Zweden – Een man stierf in een appartement dat in brand stond omdat de hulpdiensten als gevolg van de gewelddadige rellen niet konden ingrijpen. Eén van de politieagenten die in het gebied werkzaam was vertelt dat hij alleen maar mocht toekijken hoe auto’s in de brand werden gestoken. “We moesten op de dialoogpolitie wachten”, schrijft Erik, politie hondengeleider.
  Meer lezen op:
  finixx.org


  » Reageer (0)
  20-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Dit verzwijgen de media!

  Screenshot_69
  Viktor Orbán verraadt wat hij in Brussel te horen kreeg:

  “Niet 150.000, niet 500.000, maar miljoenen en zelfs tig miljoenen migranten uit het islamitisch gebied moeten volgens de Eurocommissarissen de komende jaren ´solidair´ verdeeld worden over alle landen van de EU.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  19-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan het?

  Hoe kan het?

  19 julin 2016 door Ebru Umar

  Hoe kan het?

  Natuurlijk ga je aan jezelf twijfelen als je de beelden ziet van demonstrerende Nederturken in Rotterdam.  Dit zijn mensen die opgegroeid zijn in dezelfde stad als ik. De stad van niet lullen maar poetsen. De daadkracht van onmiddellijk demonstreren, jezelf laten zien én horen, pleit voor ze. Maar de zaak waarvoor ze dat doen? Hoe dan?!
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinds 1400 jaar zijn moslims nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd!

  Sinds 1400 jaar zijn moslims nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd!

  https://i2.wp.com/metronieuws.tcdn.nl/field/image/62ddb6add7a6241a8b4098fa26086183-1424512772.jpg
  Shabir Burhani,student bestuurskunde in Leiden, van Afghaanse komaf,in een interview zegt:”We moeten de islam in Europa in zijn geheel accepteren, niet aanpassen aan de tijdgeest. De sharia hoort erbij, de jihad en de islamitische staat ook. De Profeet is het voorbeeld. Dertien jaar heeft hij vreedzame dawa gedaan in Mekka, toen is hij uitgeweken naar Medina, waar hij de islamitische staat opgericht heeft. Dat moet ook ons doel zijn.Hier en nu, met moslims als minderheid in Europa, ben ik voorstander van dawa. Net als de Profeet in Mekka, toen hij nog geen militaire macht had om zich te verdedigen tegen ongelovigen. Maar er is ook een tweede methode, de jihad.Wij hebben de opdracht gekregen van Allah om de mensheid te bevrijden uit ongeloof, uit slavernij – slavernij van je begeerte, van een ander mens, van een afgodsbeeld. Soms is jammer genoeg geweld nodig. ‘ ….
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  18-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent van de geheime dienst over de vrachtwagen van Nice: “Gepantserde voorruit – goed voorbereid”

  Agent van de geheime dienst over de vrachtwagen van Nice: “Gepantserde voorruit – goed voorbereid”

  Screenshot_44
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De vrachtwagen waarmee de terreuraanslag in Nice werd gepleegd, was blijkbaar geen gebruikelijke vrachtwagen: de kogelgaten in de ruiten van het voertuig duiden op bepantsering, bericht de Israëlische geheime dienst website “DEBKAfile”. Ondanks meerdere kogelgaten versplinterde het glas niet.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Critici van Erdogan in België gedwongen om onder te duiken

  Critici van Erdogan in België gedwongen om onder te duiken

  Screenshot video: Erdogan-loyalisten vallen Gülen-organisaties aan in België.

  Foto: Screenshot video: Erdogan-loyalisten vallen Gülen-organisaties aan in België.


  Belgisch-Turkse aanhangers van Erdogan laten zich weer eens van hun meest fascistische kant zien.

  Moeten we dit tegenwoordig dan maar normaal vinden?

  De wraak van Erdogan na de mislukte staatsgreep in Turkije laat zich ook in ons land voelen. In verschillende Belgische steden worden aanhangers van Fethullah Gülen – volgens Erdogan het brein achter de coup – fysiek en verbaal bedreigd. Verschillende onder hen zijn ondergedoken na bedreigingen. De politie van Beringen beschermt ook enkele woningen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

   

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellende in de zwarte getto’s onbesproken

  Ellende in de zwarte getto’s onbesproken

     

  leon-dds-nieuw11111

  Veel mensen denken dat in Ferguson, Missouri, waar de beweging ’Black Lives Matter’ ontstond, twee jaar geleden een schattige zwarte jongen genaamd Michael Brown zomaar midden op straat door een weerzinwekkend racistische agent is doodgeschoten. De werkelijkheid luidt: het slachtoffer was een straatschoft die high was en na een winkel te hebben beroofd een politieman uitdaagde. Na grondig onderzoek oordeelden de FBI en het ministerie van Justitie, dat geleid werd door een progressieve zwarte jurist, dat de politieman gerechtvaardigd had geschoten. Dat laatste hebben de media zuinigjes gemeld. Dus blijven velen onterecht denken dat in Ferguson een onschuldige jongen zijn handen opstak en ’don’t shoot’ riep. Racisme is volstrekt verwerpelijk – maar laten we wel de feiten uit elkaar houden.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Erdogan-aanhangers bedreigen tegenstanders

  Nederlandse Erdogan-aanhangers bedreigen tegenstanders


  De onrust na de mislukte coup in Turkije heeft Nederland bereikt en de Turkse gemeenschap zichtbaar verdeeld. Erdogan-aanhangers nemen het op tegen iedereen die tegen ‘hun president’ is.

  In onder meer Amsterdam zouden sinds zaterdag lijsten circuleren waarop Turkse ondernemers staan die kritiek hebben op Erdogan. Ahmet Taskan, een medeoprichter van de Turkse ondernemersvereniging HOGIAF, zegt tegen De Telegraaf dat zeker twintig Turkse ondernemingen op de zwarte lijst staan.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • De band zonder naam B.Z.N. (Dirk)
      op Politici belonen radicaal gedrag met iftartoerisme en jongerenwerk
 • Goedemorgen (Dirk)
      op De nieuwe Europeanen poseren met afgeslagen hoofden
 • Muziek met verschillende bekende artiesten (Dirk)
      op even weg
 • Rand animatie kaartje (Dirk)
      op Weg met ons”: de multiculturele samenleving
 • Een goeie vrijdag bezoekje (informatietips)
      op Voor de oplettende lezer : inderdaad hier werd nog met geen woord gerept over de ‘kwestie’ in Turkije.

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!