NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Situatie in Duitse stad escaleert: neonazi’s vallen buitenlanders aan, vluchtelingen keren zich tegen burgers
 • Cottbus staat op – 2500 mensen protesteren na mes-aanvallen door “beschermingzoekers”
 • Ja, Zweden is een shithole: ’14-jarige jongens lopen door Malmö met kalasjnikovs en kogelwerende vesten’
 • Waar was nou alt-right bij De Nederlandse Leeuw?
 • Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers
 • Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen
 • Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa
 • Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump
 • Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen
 • Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  janoan
  blog.seniorennet.be/janoan
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  22-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Situatie in Duitse stad escaleert: neonazi’s vallen buitenlanders aan, vluchtelingen keren zich tegen burgers

  Situatie in Duitse stad escaleert: neonazi’s vallen buitenlanders aan, vluchtelingen keren zich tegen burgers

  Karen Van Eyken  Het geweld neemt zodanige schrikbarende proporties aan in Cottbus in de Duitse deelstaat Brandenburg dat de autoriteiten hebben beslist om voorlopig geen nieuwe asielzoekers meer op te nemen. Neonazi’s vallen buitenlanders aan, terwijl vluchtelingen het gemunt hebben op doodnormale burgers.

  Cottbus telt ruim 100.000 inwoners en is de tweede grootste stad van deelstaat Brandenburg. De stad telt zo’n 8.000 buitenlanders waaronder zo’n 3.400 (voornamelijk) Syrische vluchtelingen. Er wonen ook naar schatting 150 neonazi’s.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cottbus staat op – 2500 mensen protesteren na mes-aanvallen door “beschermingzoekers”

  Cottbus staat op – 2500 mensen protesteren na mes-aanvallen door “beschermingzoekers”

  Screenshot_189
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het zijn vermoedelijk opnieuw de “Ossis” die ons moeten en kunnen redden, omdat zij nog rechtop staan, moed tonen en demonstreren tegen het onrechtsysteem van Merkel. Zij, die al eens eerder onder de knoet van het linkse fascisme stonden, zullen waarschijnlijk ook in de toekomst ons vaderland verdedigen. Hieronder een bijdrage van “Zukunft Heimat” over de succesvolle demonstratie in Cottbus:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, Zweden is een shithole: ’14-jarige jongens lopen door Malmö met kalasjnikovs en kogelwerende vesten’

  Ja, Zweden is een shithole: ’14-jarige jongens lopen door Malmö met kalasjnikovs en kogelwerende vesten’

  Door   

  Beelden van geweld in Malmö van enkele jaren geleden. Via WelcometoSweden / YouTube.
  Foto: WelcometoSweden / YouTube.

  De grote, serieuze en bekende Britse krant The Sunday Times is met een absoluut schokkend verslag gekomen over de werkelijkheid in Malmö. Ja, dat is dus in Zweden. Volgens de krant zijn er al tijden enorm grote bendes actief in Malmö (en andere Zweedse steden). Zij maken de buurt voor iedereen onveilig, zelfs voor de politie.

  Afgelopen woensdagavond gooide een gek een bom naar de politie. Het was een enorme knal in Rosengard, één van de ‘immigrantenwijken’ in de derde stad van Zweden. Lokale bewoners schrokken er niet eens van. Ze zijn het al lang gewend. “Ah, weer iemand die een bom naar de politie gooit,” dacht ene Ahmad alleen maar. “Ik wist dat het een bom was.”
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar was nou alt-right bij De Nederlandse Leeuw?

  Waar was nou alt-right bij De Nederlandse Leeuw?

    Afshin Ellian 


  Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met het spook van alt-right. Niet het jihadisme, noch het salafisme, maar alt-right is pas gevaarlijk.

  Ongewild in aanraking komen met alt-left, daar is natuurlijk niks mis mee. Alt-left is goed en menslievend. Zelfs als die groepering geweld gebruikt, is ze niet echt fout. Bij de bijeenkomst van G20-top in Hamburg (2017) veranderden die aanhangers de stad in een oorlogszone: miljoenen schade en tientallen gewonden. Toch speuren journalisten vooral naar alt-right.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers

  Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers

  Europees parlement 

  Wie denkt dat het Europees parlement (EP) slechts een overdadig gefinancierd gekkenhuis voor bevlogen maar uitgerangeerde politici is, heeft nog geen begin van een idee. Frans Groenendijk viel van de ene verbazing in de andere.

  In juni 2013, werd de Bulgaarse Mariya Gabriel gekozen tot “Europees Parlementslid van het jaar” in de categorie (!) “gender equality”. Sinds een half jaar is ze Eurocommissaris voor ‘Digital Economy and Society’.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

  Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

  Pixabay
  Linkse ouders die in het migranten gedomineerde 18e arrondissement van Parijs wonen, zijn met zichzelf in conflict, omdat ze “diversiteit” willen maar toch klagen dat de scholen in hun “diverse” district falen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

  Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

  Screenshot_175
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De situatie in Frankrijk is zo gespannen als zelden tevoren. Bijna dagelijks ontstaan er nieuwe No-Go-Areas, de wijken met buitenlanders nemen razendsnel in aantal toe. Met de jaarwisseling waren er 140.000 agenten in dienst om de vrede ook maar enigszins te bewaren.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  20-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

  Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

  ‘Dit is als de activiteiten van de KGB in Rusland’ – ‘Hiervoor zullen sommigen in de gevangenis belanden’ – ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’


  (Afbeelding links: Donald Trump blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn stelling dat er een illegaal complot tegen hem bestaat (Getty Images (2)).

  Gisteren is aan alle leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een vier pagina’s lange memo overhandigd, waaruit blijkt dat de regering Obama, de FBI, de Hillary Clinton campagne en het ministerie van Justitie op buitengewoon illegale wijze hebben samengespannen en hun macht op extreme wijze hebben misbruikt tegen president Donald Trump, zowel tijdens als na de verkiezingen van 2016. Tal van parlementariërs toonden zich geschokt en verbijsterd. De memo zou wel eens een groot aantal kopstukken hun baan kunnen kosten, inclusief Robert Mueller, die de speciale onderzoekscommissie naar Trump leidt.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  19-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen

  Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

  Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

  Zweedse PVV: 'Het spannend dynamische multiculturele paradijs Zweden waar zo lang voor is gevochten'


  De Zweedse premier Stefan Lofven zei deze week ook de inzet van het leger niet uit te sluiten bij de strijd tegen bendegeweld. Het inzetten van de krijgsmacht is ‘niet mijn eerste keus’, maar de premier wil zo’n grote stap ook niet uitsluiten. Hij wil koste wat kost een einde maken aan een serie dodelijke schietpartijen, dat meldt persbureau Reuters.

  Hoewel het land bekend staat om zijn lage aantal moorden is bendegeweld er de laatste jaren bezig met een opmars. Veel Zweden hebben het gevoel dat de politie die geweldstoename helemaal niet aankan. “Ik wil alles doen wat nodig is om grote georganiseerde misdaad uit te roeien”, zei Lofven tegenover een Zweeds persbureau.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mahmoud Abbas begraaft de tweestatenoplossing

  Mahmoud Abbas begraaft de tweestatenoplossing

  Screenshot_165
  (Door: Likoed Nederland)

  In een toespraak tot de Centrale Raad van de PLO op zondag 14 januari 2018 heeft de Palestijnse president de tweestatenoplossing begraven met een antisemitische haatspeech.

  Hij stelde dat Joden niets te zoeken hebben in het land: “Dit land is ons land. Dit land is ons land sinds de dagen van de Kanaänieten.”

  Tegelijkertijd blies hij ook zijn relatie met de Verenigde Staten op. In de toespraak, die werd uitgezonden op de Palestijnse televisie, zei Mahmoud Abbas (foto) richting de Amerikaanse president Trump: “Naar de hel met jou. …Dat jouw huis in elkaar mag storten (*) …. Wij accepteren Amerika niet meer als bemiddelaar …. Zijn [Trump] voorstel [over Jeruzalem] is een klap in het gezicht, maar wij zullen terugslaan.”
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar gaan we weer: Nederland stuurt geld richting Palestijnen na korten Amerikaanse hulp

  Daar gaan we weer: Nederland stuurt geld richting Palestijnen na korten Amerikaanse hulp

  Door   

  kuzu-hamas
  Foto: Tunahan Kuzu met twee kinderen die zijn gekleed zijn in propaganda voor 'Palestina', een plek die juist geen snars geeft om kinderen. Bron: Jongerenbeweging OPPOSITIE / Facebook.


  Donald Trump besloot gisteren om stevig minder geld naar de UNRWA, een organisatie die zich exclusief bezighoudt met Palestijnse ‘vluchtelingen’, te sturen. Als reactie hierop, stuurt Nederland juist versneld geld daarheen. Goh, waar hebben we dát nou eerder gezien?

  De VN ondersteunt vluchtelingen. Dat is geen verrassing en eigenlijk ook best prima, maar hebben we daar twee organisaties voor nodig? De VN heeft namelijk één organisatie voor Palestijnen – UNRWA – en eentje voor de rest.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijns ultimatum aan Trump: Jeruzalem van ons, of oorlog

  Palestijns ultimatum aan Trump: Jeruzalem van ons, of oorlog

  Amerikaans-Arabisch vredesplan verplaatst ‘Palestina’ deels naar Sinaï woestijn, zonder Jeruzalem


  Abbas is opnieuw woest op Trump, maar verliest inmiddels ook de steun van belangrijke Arabische landen zoals Saudi Arabië, Egypte, de V.A.E., en zelfs Qatar. Alleen de Turkse dictator Erdogan staat nog volmondig achter zijn eis dat Jeruzalem de hoofdstad van ‘Palestina’ wordt. (Afbeelding: (1)).

  De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft zich niet laten afschrikken door het besluit van de Amerikaanse president Donald Trump om de financiële hulp aan de speciale VN organisatie voor de Palestijnen (UNRWA) met meer dan $ 65 miljoen te halveren (2). Integendeel, hij wenste dat Trumps huis wordt verwoest, en stelt nu zelfs een ultimatum: of Jeruzalem wordt Palestijns, of het wordt oorlog
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: islamitisch antisemitisme jaagt Joden weg uit Parijs, ontluisterende voorbeelden

  Bonusquote: islamitisch antisemitisme jaagt Joden weg uit Parijs, ontluisterende voorbeelden

  'De meeste media, vooral die van linkse signatuur, verkeren in een staat van ontkenning'


  “‘Iedereen moet weten dat antisemitisme springlevend is. En dat onze regeringen er iets aan moeten doen.’

  Met een keppeltje over straat lopen, dat doet Pinto nooit en hij raadt het iedereen af. ‘Dat kan je zeker niet overal doen’, meent ook huisarts Marc Djebali.’Op de weg naar het station zijn geregeld jongens met keppeltjes bekogeld met stenen. Nu zet iedereen een pet op.’

  Het antisemitisme uit islamitische hoek is een veel groter probleem dan de Jodenhaat van eigen bodem die een marginaal bestaan leidt in sommige katholieke of extreem-rechtse kringen. Dat blijkt in Frankrijk een ongemakkelijke waarheid. De gezaghebbende krant Le Monde bijvoorbeeld bedacht vorige maand de termen ‘nieuw antisemitisme’ en ‘alledaags antisemitisme’ voor een reportage over het fenomeen. Het woord islam of moslims viel niet één keer.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit heeft tot nu toe alleen maar positieve gevolgen. Waarom de doemdenkers geen gelijk hebben gekregen.

  Brexit heeft tot nu toe alleen maar positieve gevolgen. Waarom de doemdenkers geen gelijk hebben gekregen.

  Screenshot_157

  Nadat een meerderheid van de Britse bevolking had gestemd voor de Brexit, werd chaos voorspeld. De meeste economen dachten dat een recessie aanstaande was. In de Nederlandse media las en lees je bijna niets dan negatieve berichten over de Brexit. Een overheidsstudie die vlak voor het referendum werd gepubliceerd, voorspelde dat huizenprijzen zouden kelderen en dat de werkloosheid flink zou stijgen. Er is echter geen sprake van een recessie. Groot-Brittannië noteerde in 2016 en 2017 een groei van ongeveer 2 procent, net als in 2015, schrijft The Economist. (zie onderaan de link naar het originele artikel!)
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  17-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse waanzin: "Jeruzalem is moslim"

  Turkse waanzin: "Jeruzalem is moslim"

  Demonstranten buiten het Amerikaanse consulaat in Istanbul in Turkije met leuzen tegen de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël, op 6 december 2017. (Foto door Chris McGrath/Getty Images)

  De beslissing van President Donald Trump om Jeruzalem als de hoofdstad van Israël te erkennen, onthulde meer schijnheiligheid, die helaas in de hoofden zit van de islamitische leiders, evenals hun bereidheid om de refreinen van jihadisten te zingen.

  President Recep Tayyip Erdogan van Turkije is, niet verrassend, de kampioen in de wereldwijde islamitische oorlog tegen Trumps beslissing. In een laatste show van "solidariteit met de Palestijnse zaak," vormde Turkije de speerpunt van de inspanningen met een top van de islamitische Naties in Istanbul om "Oost-Jeruzalem tot hoofdstad van bezet Palestina" te verklaren.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepamperde islamofascisten

  Gepamperde islamofascisten


  Titelfoto: plaats delict moord Theo van Gogh (november 2004)
  Bon, ik ben dus geen profeet, al kan ik door mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam en nog een extra jaar aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem redelijk analyseren. Ik woonde enige tijd in Amsterdam-West, om de hoek van het Allebéplein. Daar stond op vrijdagmiddag altijd een dikke jongen in een jurk en met een baardje voor de moskee te brullen dat daar binnen niet de ware islam werd gepredikt.
  Dat was Mohammed Bouyeri, de latere moordenaar van Theo van Gogh. Hij viel enorm op, temeer omdat hij altijd met een groepje andere vogelverschrikkers over straat zwalkte en tegen Marokkanen riep dat ze moesten terugkeren tot de echte, salafistische islam. Er ging altijd een enorme dreiging van het groepje uit. Ik zag die roedels salafisten ook in Amsterdam-oost lopen. En in Brussel, in Madrid, in Parijs en in London en overal in Duitsland. Het zijn de jongens die aanslagen kunnen plegen. Maar zelfs na alle islamitische aanslagen ging het pamperen van islamitische terroristen en jihadhuurlingen onverdroten door.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw antisemitisme jaagt Franse Joden op de vlucht

  Nieuw antisemitisme jaagt Franse Joden op de vlucht

  Kleis Jager


  Etalage in het chique zeventiende arrondissement, waar veel Joden (zijn komen) wonen en waar het voor hen relatief veilig is.  © Bart Koetsier

  Leve IS! Dood aan de Joden!’ Het begon met dit soort kreten op de muren van het trappenhuis. Daarna werd er ingebroken, toen Robert met zijn vrouw in Turkije op vakantie was. Veel werd er niet gestolen. Maar dat ze op de muur in de slaapkamer met lippenstift ‘Vuile Jood, Leve Palestina’ hadden geschreven, heeft er ingehakt bij het paar. Hij laat er een foto van zien.

  Na de inbraak wilde Robert (70) alleen nog maar weg uit Bondy, de Parijse voorstad waar hij veertig jaar heeft gewoond. “Er was lange tijd niets aan de hand. Tot er veel nieuwe mensen in de buurt kwamen zal ik maar zeggen. Vijftien jaar geleden werd mijn dochter op school voortdurend uitgemaakt voor vuile Jodin. Daar hebben we aangifte van gedaan.”
  Meer lezen op:
  trouw.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme en moslim-antisemitisme

  Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme en moslim-antisemitisme

   door Guy Millière

  In Bagneux in Frankrijk werd op 1 november 2017 een gedenkplaat vernield en bespoten met graffiti. Die was geplaatst ter herinnering aan Ilan Halimi, een jonge Jood in 2006 door een “bende barbaren” werd vermoord. Wanneer een paar dagen later de gedenkplaat wordt vervangen door een andere, komt de verklaring van de Franse regering dat de “haat niet zal winnen”.

  Er zijn echter veel tekenen dat haat reeds gewonnen heeft, en dat Frankrijk ziek is, aangezien deze tekenen die al een decennium geleden duidelijk waren, en vandaag nog duidelijker. Vrijwillige blindheid belet het om te worden aangepakt.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

  Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

  Screenshot_152
  (Door: Aurora Bosotti – Vertaling: “Wachteres”)

  NIGEL FARAGE stelde dat de Europese Unie een “verenigde” unie tracht te creëren die alle macht wegneemt van de huidige lidstaten, dagen nadat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel zijn schokkende visie onthulde, die zou betekenen dat Brussel het continent zal overnemen. Farage riep ook de Remainers [degenen die in de EU willen blijven] op om eindelijk “kleur te bekennen” over het werkelijke doel van de Europese Unie. De vurige anti-EU-politicus zei: “Er is een intense onwil van iedereen aan de Remain kant om echt kleur te bekennen over wat Europa is, het gaat om het creëren van een nieuwe staat”. 
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • viagra rx without online (IgoriCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • original viagra online india (IgoriCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • viagra store in dubai (IgoriCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • cialis en turquie (VladilenCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • priligy viagrapriligy toma (IgoriCek)
      op Wilders slaat keihard terug: OM-baas Bolhaar is Ambassadeur Marokko Fonds en dus erg bevooroordeeld

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!