NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Imams en de vijfde colonne
 • Afshin Ellian lucht zijn hart over migratie, zijn achtergrond en zijn waardering voor Nederland
 • 'Zuid-Afrika, het land dat decennialang door rassensegregatie is getekend, beleeft een nieuwe vorm van racisme'
 • Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen
 • Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’
 • Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij
 • Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
 • Tijd om de schoolstrijd definitief te beëindigen
 • Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
 • Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  dolleke
  blog.seniorennet.be/dolleke
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  19-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imams en de vijfde colonne

  Imams en de vijfde colonne

  Screenshot_41

  (Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

  De daders van ISIS, die in Barcelona voor de dood van 16 mensen en honderden gewonden verantwoordelijk zijn, planden volgens informatie van Franse rechercheurs nog een aanslag. Het doelwit zou de Eiffeltoren moeten zijn, het herkenningsteken van Parijs en het symbool van het moderne Frankrijk, van de republiek. Overeenkomstig de oorlogstactieken in Afghanistan, Irak en Syrië moest een met 200 kilogram beladen vrachtwagen met springstof tegen de Eiffeltoren rijden en ontploffen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  18-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afshin Ellian lucht zijn hart over migratie, zijn achtergrond en zijn waardering voor Nederland

  Afshin Ellian lucht zijn hart over migratie, zijn achtergrond en zijn waardering voor Nederland

   

  vlcsnap-2018-02-11-12h45m13s885
  Foto: Afshin Ellian neemt bij Buitenhof de critici van Thierry Baudet onder vuur. Bron: VPRO / NPO.

  In dit prachtige interview, dat ik u zeer aanraad om te lezen, laat de van oorsprong Iraanse man het achterste van zijn tong zien over tal van belangrijke onderwerpen.

  Zelf heeft hij moeten vluchten en maakte hij een verschrikkelijke reis mee die hij maar net wist te overleven. Men drukte hem toen al op het hart om te gaan studeren. Dat zou het meeste effect hebben tegen de onderdrukkende krachten in Iran en omstreken. Eenmaal aangekomen in Nederland als politiek vluchteling dook hij de boeken in.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zuid-Afrika, het land dat decennialang door rassensegregatie is getekend, beleeft een nieuwe vorm van racisme'

  'Zuid-Afrika, het land dat decennialang door rassensegregatie is getekend, beleeft een nieuwe vorm van racisme'


  Wijngaarden in Stellenbosch. © REUTERS

  Alarmerende berichten uit Zuid-Afrika. 'Shoot the Boer; kill the farmer' is een imperatief dat al in de jaren 90 te horen viel. Hij wordt de voorbije jaren tragisch-letterlijk genomen. 
  Ernst Roets, Deputy CEO van AfriForum en gesteund door de vakbond Solidariteit voor Afrikaanssprekende Zuid-Afrikanen (méér bruin en swart mense dan wit mense), is auteur van het dezer dagen in Zuid-Afrika veelbesproken boek Kill the Boer.
  Eind juni trok Roets aan de alarmbel. Hij spreekt over niets minder dan 'ethnic cleansing'. De publicatie zorgt voor een schokeffect onder wit mense in Zuid-Afrika. Boeren en hun gezinnen zijn zoals bekend al langer en steeds vaker het slachtoffer van brutale overvallen en moordpartijen.
  Meer lezen op:
  m.knack.be


  » Reageer (0)
  17-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen

  Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen

  Van de 650 parlementsleden van het Britse parlement waren er slechts twintig bereid om een open brief te ondertekenen ter ondersteuning van de bescherming van kinderen die het slachtoffer zijn van groepsverkrachting, mensenhandel, marteling en soms moord. Afbeelding: Het paleis van Westminster in Londen, ontmoetingsplaats van de Houses of Parliament. (Arpingstone/Wikimedia Commons)

  Als reactie op het aanhoudende schandaal rond het seksuele misbruik in Groot-Brittannië heeft een groep van twintig parlementsleden een open briefondertekend voor de onlangs benoemde minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, waarin zij aandringen op gecoördineerde actie.

  Aangezien het parlement van het Verenigd Koninkrijk 650 parlementsleden telt, vormen deze 20 ondertekenaars slechts 3 procent hiervan die steun verlenen aan de bescherming van kinderen die het slachtoffer zijn van groepsverkrachting, mensenhandel, marteling en soms moord.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’

  Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’

   

  snapshot
  Foto: PVV-Kamerlid Gidi Markuszower. Born: Screenshot Tweede Kamer.

  PVV-Kamerlid Gidi Markuszower is niet te spreken over de lakse straffen die worden opgelegd uit naam van VVD-minister Sander Dekker (rechtsbescherming). Enkelbandknippers krijgen gewoon opnieuw enkelbanden, in plaats van dat ze direct de cel in verdwijnen. Zelfs als het gaat om meedogenloze moordenaars. “Hoe is dit mogelijk?”, aldus Markuszower in verbeten Kamervragen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  16-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

  Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

  Waarom werd Hillary Clinton niet bestraft voor het gebruiken van een onveilige privéserver en de schimmige Uranium One-deal?

  Het meest bizarre is dat hooggeplaatste figuren haar beschermden, zegt CIA-veteraan en klokkenluider Kevin Shipp.

  Nationale inlichtingenchef James Clapper beschermde haar, lekte dingen naar de media en loog, aldus de voormalige CIA-agent.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
  Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

  De grootste Duitse krant, Bild, bericht over de dood van de moeder van vier kinderen, zonder melding te maken van de details van de barbaarse moord op haar kind.
  De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd om de schoolstrijd definitief te beëindigen

  Tijd om de schoolstrijd definitief te beëindigen

  schoolstrijd
  Zo’n 100 jaar geleden werd de schoolstrijd beëindigd met een compromis. Men sprak af dat iedereen stemrecht kreeg (wilden de liberalen), en dat alle scholen gelijkelijk door de overheid zouden worden gefinancierd (wilden de christenen). Het gevolg was de eeuw van de sociaaldemocratie. En dat die eeuw voorbij is weten we.

  Waar we nu minder dan ooit behoefte aan hebben is die hele exercitie opnieuw te gaan doen. Waar als gevolg van de schoolstrijd drie herkenbare zuilen verrezen (plus wat vage contouren van liberale snit), zou een nieuw zuilensysteem weinig anders betekenen dan een tweedeling van de maatschappij (u ziet: ook zonder de islam te nemen kun je duidelijk zijn!). 
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
  Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
  Grotendeels onopgemerkt door het publiek werd een recent rapport van het Federale bureau voor strafpraktijken gepubliceerd waarin werd bevestigd wat velen tot nu toe als “rechtse propaganda” hebben verworpen. Steeds meer Duitsers zijn het doelwit van buitenlandse geweldplegers. Elk jaar zijn dagelijks, gemiddeld genomen, 106 Duitsers slachtoffer van criminele migranten.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  15-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

  Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

  Screenshot_142
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zelfbenoemde vooraanstaande media verkopen Indonesië graag als liberale islamitische staat. Maar nu komen er beelden van geselingen naar buiten. Het vergrijp van de slachtoffers: christelijk geloof, homoseksualiteit. Tijdens de middeleeuwse straffen van de geldende sharia joelde een mensenmenigte: “Sla ze harder!”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. RODERICK VEELO – USA vs. NAVO: onbetrouwbaarheid bevindt zich aan EU-kant van oceaan

  RODERICK VEELO – USA vs. NAVO: onbetrouwbaarheid bevindt zich aan EU-kant van oceaan

  'Ronduit genant waren toespraken van EU-voorzitter Tusk en Guy Verhofstadt'


  De Europese NAVO-landen wisten dat er een reprimande boven hun hoofd hing, maar toch viel die zwaar. Zo op een nuchtere maag tijdens het ontbijt in Brussel.

  In aanwezigheid van NAVO-chef Stoltenberg en de pers schetste de Amerikaanse president Trump een Europa dat Amerikaanse belastingbetalers laat opdraaien voor z’n veiligheid. Een verzameling wanbetalers die zich heeft uitgeleverd aan vijand Rusland middels een grote gasdeal.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  14-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet iets gebeuren'

  Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet iets gebeuren'

  NIJMEGEN - Zeker acht middelbare scholieren zouden vorige week op het Waalstrand aan de Lentse zijde zijn beroofd van hun mobiele telefoons. De overvallen vonden plaats op klaarlichte dag.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever vindt ‘imago’ en ‘economie’ belangrijker dan onze cultuur

  De Wever vindt ‘imago’ en ‘economie’ belangrijker dan onze cultuur

  Migratiebarometer Antwerpen staat op rood

  migratie
  foto: ©Doorbraak / An Clapdorp

  Yves Liégeois

  Op 23 juli 2012 hield de N-VA bij monde van Bart De Wever, Theo Francken en Liesbeth Homans een persconferentie waarop ze een Migratiebarometer voorstelde. De aanleiding hiervoor was onder meer de Antwerpse procureur-generaal Yves Liégeois, die op 1 september 2011 naar aanleiding van de opening van het gerechtelijke jaar had gezegd: ‘Het einde van de democratie is misschien wel nabij. De problemen worden onbeheersbaar. Het totaal falende migratiebeleid is maar één uiting daarvan’. Liégeois waarschuwde zelfs voor een burgeroorlog als het geld op is om iedereen uit te betalen.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat de Indonesische democratie onder druk?
  Staat de Indonesische democratie onder druk?

  TIM LINDSEY . 13 JULI 2018

  Indonesië wordt al bijna twintig jaar gezien als een voorbeeld voor de democratische transitie voor andere landen, met name als die een aanzienlijke moslimbevolking tellen. Maar die democratie staat steeds meer onder druk, schrijft Tim Lindsey, politicoloog aan de University of Melbourne.

  De Indonesische leiders benadrukken graag hoe hun land zich afkeert van autoritarisme via een tolerante regeringsvorm die toch een belangrijke religieuze component bevat. Daardoor vormen ze een politiek alternatief dat het Westen beter ligt dan de mislukte Arabische Lente en de extremistische catastrofes die het Midden-Oosten hebben overspoeld sinds de Amerikaanse inmenging in Afghanistan en Irak.
  Meer lezen op:
  mo.be


  » Reageer (0)
  13-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale Turkse fascistische herdenking in cultureel centrum de Lindenberg in Nijmegen

  Massale Turkse fascistische herdenking in cultureel centrum de Lindenberg in Nijmegen

  Spandoek met de Grote Leider

  Op zondag 8 april organiseerde de extreem-rechtse Turkse Federatie Nederland (TFN) weer de jaarlijkse herdenkingsdag van hun “Başbuğ” (“Grote Leider”) Alparslan Türkeş. Die wordt ook wel de führer van het Turkse fascisme genoemd. De TFN (HTF in het Turks) is de Nederlandse tak van de Turkse Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), beter bekend onder de naam Grijze Wolven. Opmerkelijk was dat de federatie voor de herdenking probleemloos ruimte kon huren bij het Nijmeegse kunst- en cultuurcentrum de Lindenberg. De Grijze Wolven doen de laatste tijd verwoede pogingen om salonfähig te worden.

  Op de website van het progressieve centrum staat nota bene: “De Lindenberg is het Nijmeegse huis voor de kunsten waar alles kan. Kunst en cultuur kennen geen grenzen. De Lindenberg komt, waar mogelijk, aan deze onbegrensde wereld tegemoet door ruimte te bieden aan nieuwe initiatieven en open te staan voor creatieve ideeën. We willen midden in de samenleving staan en iedereen in aanraking brengen met kunst en cultuur, ook zij die daarmee niet zijn opgegroeid.” Met het verwelkomen van deze fascistische gasten heeft het centrum inderdaad alle grenzen overschreden. Noch voor “creatieve ideeën” noch voor enige “kunst en cultuur” moeten we zijn bij deze extreem gewelddadige groepering, die ook zich niet vies toont van antisemitisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.eu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens #FreeTommy demo komende zaterdag

  Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens  #FreeTommy demo komende zaterdag

  Vrijheid van meningsuiting is er al lang niet meer in de Sharia enclave aan de andere kant van het grote zwembad en gewoon voor je mening uitkomen in dit op de koran regels wandelende eiland is al helemaal ‘not done. Dus helemaal vreemd is het ook niet dat de Britse regering er alles voor wil doen om een toespraak van Geert Wilders te blokkeren.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

  Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

  Screenshot_100
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Een bericht, dat vorige week door de Franse Senaat werd gepubliceerd, waarschuwt ervoor dat de politie in het land op het randje van instorten staat. Het bericht beoordeelde Frankrijk´s veiligheidsdiensten als staande op het punt van instorten en riep de president ertoe op snel te handelen. “We staan vlak voor een implosie”, waarschuwt een van de schrijvers.
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  12-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’

   
  Straatbeeld in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is
  Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is
  NOT GUILTY’ waren de woorden van rechter Joyce Lester waarna de familieleden van de jonge kinderen vol schoten met tranen en ze vol ongeloof en onbegrip de uitspraak en verklaring van het Canadese gerechtshof aanhoorde. De reden is zo mogelijk nog maffer en liet velen mensen en aanwezige kinderrechten organisaties met ongeloof achter.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://verenoflood.nu/frankrijk-gaat-op-weg-naar-soumission-blijft-ontkennen/

  http://verenoflood.nu/frankrijk-gaat-op-weg-naar-soumission-blijft-ontkennen/

  Frankrijk
  In Frankrijk staan alle politieke signalen op rood. Het land is verdeelder dan ooit, maar heeft geen coherente politiek beweging die die naam waardig is en een oplossing meent te hebben voor haar problemen.. Maar Marine Le Pen moet eerst kapot.

  President Macron is internationaal heel actief, en lijkt binnen de EU voor de argeloze toeschouwer veel te bereiken. Alleen voor de argeloze toeschouwers echter, want zijn eisen zijn in het rijkere noorden der EU onverkoopbaar. En aangezien hij voor een zeer belangrijk deel afhankelijk blijft van de steun van Angela Merkel, die zelf niet al te vast meer in het zadel zit, is de relevantie van die EU/politiek voorlopig beperkt. De populariteit van de president schommelt tussen de 25 en 30%. Wat inhoudt dat hij bijna de cijfers van voorganger François Hollande bereikt – tijdens diens laatste maanden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • dffshprilmBrtinopswqo (hwdaberb)
      op
 • nsfcxTintyBrtthilkcbs (fsfLoppy)
      op Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme
 • pink kush (pink kush)
      op
 • http://cialisrpr.com cialis nvg9l5 (WalterRhive)
      op Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme
 • dffshprilmBrtinopsrej (hwdaberb)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!