NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Aan tafel bij Pauw bewijzen Ahmed Aboutaleb en Thomas Erdbrink dat ze de morele oordeelskracht missen om de speeches op 4 en 5 mei 2016 te houden . . . .
 • Priester vertelt de waarheid, dus choqueert vormelingen: “Mohammed was een moordenaar en verkrachter”
 • Journalist undercover in ISIS-cel ‘We zullen hun hart breken. Duizend Fransen moeten sterven’
 • Oosterpark-dossier: wijkagent aan mijn deur want de FNV heeft aangifte tegen me gedaan
 • Na Ebru Umar wordt nu ook columnist Afshin Ellian bedreigd door Nederturkse Erdogan-aanhangers
 • Jack the Ripper” in de Duitse metro
 • Islam is hier om Europa over te nemen!
 • Turkijedeal: Europese Commissie staat schaakmat
 • Turkse parlementsvoorzitter wil religieuze wetten invoeren
 • Islamitische nachtmerrie in Turkije bedreigt ook Europa
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lissa_monchou
  blog.seniorennet.be/lissa_m
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • De Vrijechroniqueurs
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  01-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan tafel bij Pauw bewijzen Ahmed Aboutaleb en Thomas Erdbrink dat ze de morele oordeelskracht missen om de speeches op 4 en 5 mei 2016 te houden . . . .

  Aan tafel bij Pauw bewijzen Ahmed Aboutaleb en Thomas Erdbrink dat ze de morele oordeelskracht missen om de speeches op 4 en 5 mei 2016 te houden . . . .
  goedmensen Huub van der Lubbe en Dolf Jansen zaten ook aan enne  . . . . . Mark Rutte is definitief gek geworden

  Als tegenwicht bij de BMW-ers in het stuk hieronder een portret van iemand die wél geestelijk volwassen is: Norman Podhoretz

  Als tegenwicht bij de BMW-ers in het stuk hieronder een portret van iemand die wél geestelijk volwassen is: Norman Podhoretz

   “Wat bij mij achterblijft na het schrijven van zo’n stuk als het bovenstaande: wat záten ze elkaar weer op te vrijen bij Pauw aan tafel! Net zoals ze elkaar altijd zitten op te vrijen bij DWDD. Wat zijn ze toch gelukkig! Wat hebben ze het toch fijn in hun eigen hoofd en onder elkaar! En wat zijn ze geestelijk onvolwassen en wat zijn ze onverantwoordelijk en wat is het niveau van hun morele oordeelskracht toch laag!  Ja, dat is ondanks het zwaarwichtige gelul van Aboutaleb over ‘verantwoordelijkheid’.”

  Morele mongolen aan tafel bij Pauw: Mark Rutte, Ahmed Aboutaleb, Thomas Erdbrink, Peter Plasman, Dolf Jansen en Huub van der Lubbe. Hier, aan die tafel bij Pauw op 30 april 2016, werd het definitieve bewijs geleverd dat onze quasi-elite is losgeslagen van elk moreel-intellectueel anker. Met name Mark Rutte is nu expliciet en volledig op drift.
  Veel meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priester vertelt de waarheid, dus choqueert vormelingen: “Mohammed was een moordenaar en verkrachter”

  Priester vertelt de waarheid, dus choqueert vormelingen: “Mohammed was een moordenaar en verkrachter”

  KORTEMARK –De ouders van enkele vormelingen in de gemeente Kortemark zijn boos. Deze week vond een voorbereiding voor de plechtige communie plaats in de gemeente, en daarbij sprak de priester uitgebreid over de profeet Mohammed en de islam. Maar de uitspraken waren zo fors dat de vormelingen totaal in de war waren, meldt de Krant van West-Vlaanderen.
  Meer lezen op:
  fenxx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist undercover in ISIS-cel ‘We zullen hun hart breken. Duizend Fransen moeten sterven’

  Journalist undercover in ISIS-cel ‘We zullen hun hart breken. Duizend Fransen moeten sterven’

  Frankrijk, april 2016

  Soldaten van Allah
  Een  islamitische journalist infiltreerde onder de schuilnaam Saïd Ramzi een half jaar lang een zelfmoordcel die zich schuilhield in Parijs en Châteauroux. Met een verborgen camera kwam de documentaire 'Soldats d'Allah' tot stand. Eind 2015 werden de jihadi’s gearresteerd.
  De eerste contacten verliepen via Facebook, waarna een ontmoeting volgde met een man die zichzelf ‘emir’ noemde. Behalve oorspronkelijke moslims, waren ook bekeerlingen in de groep actief.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  30-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oosterpark-dossier: wijkagent aan mijn deur want de FNV heeft aangifte tegen me gedaan

  Oosterpark-dossier: wijkagent aan mijn deur want de FNV heeft aangifte tegen me gedaan


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Ebru Umar wordt nu ook columnist Afshin Ellian bedreigd door Nederturkse Erdogan-aanhangers

  Na Ebru Umar wordt nu ook columnist Afshin Ellian bedreigd door Nederturkse Erdogan-aanhangers

  Screen Shot 2016-04-29 at 19.03.55

  Foto: Afshin Ellian / Facebook

  De aanhangers van Erdogan hier in Nederland draaien hun hand niet om voor grove bedreigingen. 

  Slecht nieuws: niet alleen Ebru Umar, ook andere critici van de Turkse president Erdogan moeten het ontgelden. De hoogleraar en Elsevier-columnist is een fel criticus van de autoritaire Erdogan, en dat schiet de aanhangers van de Turkse leider in het verkeerde keelgat.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (1)
  29-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack the Ripper” in de Duitse metro

  Jack the Ripper” in de Duitse metro

  Door de catastrofale, mensen verachtende politiek van de Duitse regering is het koppensnellers gelukt naar Duitsland te komen. De grootste psychopaten van over de hele wereld komen thans bij drommen naar Duitsland om daar hun wangedrag te bedrijven. Terwijl er vroeger eens in de honderd jaar een gestoorde psychopaat was, die er genoegen in schepte om onschuldige mensen af te slachten, komen door de opening van de grenzen bij duizenden de meest ontaarde, gewelddadigste mensenslachters naar Duitsland. Vroeger was “Jack the Ripper” in Europa de absolute uitzondering, maar intussen dringen miljoenen mensen-onthoofder-verheerlijkers zich binnen onze gelederen, die absoluut geen medegevoel hebben met hun onder gedwongen huwelijken lijdende vrouwen, laat staan met de zonder meer onbruikbare ongelovigen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam is hier om Europa over te nemen!

  Islam is hier om Europa over te nemen!

  https://i2.wp.com/i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/04/17/23/027E3A5700000578-3544846-image-a-1_1460931646437.jpg
  De meeste mensen zijn gewoon niet van bewust dat de islam niet zomaar een religie, maar een totalitaire politieke cult-achtige ideologie, die zijn volgelingen dwingt tot blinde gehoorzaamheid, leert intolerantie, brutaliteit en vergrendelt alle moslims en niet-moslims in een strijd die rechtstreeks voortvloeien uit de 7e eeuw nomadische, roofzuchtige, Bedoeïen culture.Deze politieke ideologie heeft als doel, de wereld te onderwerpen,hetzij vreedzaam door middel van zending en migratie, hetzij met geweld door middel van de heilige oorlog of jihad…
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  28-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkijedeal: Europese Commissie staat schaakmat

  Turkijedeal: Europese Commissie staat schaakmat

  eulachentraanvooraltraan.jpg
  Natuurlijk, de EU is een vervelende pestkop, die eens goed op z'n plek gezet moet worden. Referendum season draagt daar z'n steentje bij, maar eigenlijk heeft de EU hier helemaal geen hulp bij nodig. Met elke stap die ze zetten ondermijnen ze zichzelf verder. Wat Turkije betreft hebben ze zichzelf volledig schaakmat gezet. Daar heeft niemand hen toe gedwongen. Dat ging uit vrije wil. Merkel brak uit eigen wil het verdrag van Dublin, en de Europese Commissie volgde de geur van haar morele ejaculaat geheel vrijwillig tot aan Ankara.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse parlementsvoorzitter wil religieuze wetten invoeren

  Turkse parlementsvoorzitter wil religieuze wetten invoeren

  Turkije, april 2016

  Erdogan
  AKP-lid Ismail Kahraman, voorzitter van het Turkse parlement, zei onlangs dat Turkije een islamitisch land is en daarom een religieuze grondwet moet invoeren. Ook vindt hij dat in de nieuwe grondwet geen bepaling omtrent het secularisme mag worden opgenomen. Op dit moment is een commissie bezig met de herziening van de Grondwet. De scheiding van kerk en staat was totnogtoe verankerd in de in 1923 door Atatürk gestichte republiek.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  27-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische nachtmerrie in Turkije bedreigt ook Europa

  Islamitische nachtmerrie in Turkije bedreigt ook Europa


  Afshin Ellian   

  Ismail Kahraman, parlementsvoorzitter van Turkije en lid van de AK-partij, beweerde onlangs dat Turkije een islamitisch land is en daarom een religieuze grondwet moet invoeren. Ook is hij van mening dat in de nieuwe grondwet geen bepaling omtrent het secularisme mag worden opgenomen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse professor stomverbaasd over de luxe in Gaza

  Amerikaanse professor stomverbaasd over de luxe in Gaza

  Dinsdag, April 26, 2016

  Bewerking en vertaling door Brabosh, 26 april 2016.

  Gaza_CityVeel moskeeën in Gaza

  Dr. Joel S. Migdal, een professor die doceert aan de Jackson School of International Studies aan de Universiteit van Washington, bracht enkele weken geleden een bezoek aan Gaza Stad.

  Hij was stomverbaasd dat, na het lezen van vele jaren propaganda over hoe de armoede heeft toegeslagen in Gaza, het beeld van geen kanten klopt en of op z’n minst erg eenzijdig en onvolledig is:
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  26-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Arnold Karskens sloopt NOS en linkse journalistiek

  Bonusquote: Arnold Karskens sloopt NOS en linkse journalistiek

  'Veel verslaggevers vinden alles wat links is goed en wat rechts is fout'

                                       
    
                                       

  “[Het oppakken van Ebru Umar] is pure intimidatie, uit de hoogste kringen. Ik maak me er erg boos om, juist omdat het gericht is op de persoon, op haar mening. Daarom wil ik het eerste exemplaar van mijn boek dinsdagmiddag aan Ebru aanbieden, telefonisch of via Skype. Als steunbetuiging en als signaal dat journalisten zich niet de mond laten snoeren, daarvoor is ons werk veel te belangrijk.
  Ik betwijfel of [NOS, RTL en kranten] dat wel de beste media zijn. Internet wordt steeds belangrijker, daar benoemen ze problemen scherper. Sinds deze week werk ik voor mijn eigen nieuwssite: TheKarskensTimes. Bij de NOS zouden ze toch zeggen: doe niet te lullig tegen het leger, anders mag RTL volgende keer mee. Misschien kan ik alleen zo goed zijn omdat ik vrij ben. Waarschijnlijk ben ik ook te recalcitrant.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwelijke Palestijnse terroristen moorden om snel bij knappe martelaren te zijn in het Paradijs

  Vrouwelijke Palestijnse terroristen moorden om snel bij knappe martelaren te zijn in het Paradijs

  male-model

  Zoals bekend staan islamistische zelfmoordterroristen hen 72 heupwiegende Arabische schonen uit Duizend-en-één-Nacht op te wachten in het islamistisch Paradijs wanneer ze zich in de naam van Allah geofferd hebben voor het ‘goede’ doel door zoveel mogelijk Joden in hun graf te hebben meegenomen.

  Voor vrouwelijke zelfmoordterroristen ligt dat wel wat delicater. Een martelares die in het islamitisch Paradijs wordt opgewacht door 72 maagdelijke jonge hitsige volbloedhengsten? Ahum… zoiets begint nogal verdacht veel te lijken op een vooraf aangekondigde groepsverkrachting.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  25-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verplichte dubbele nationaliteit kan Ebru Umar nu de das om doen

  Verplichte dubbele nationaliteit kan Ebru Umar nu de das om doen

  ebru
  Door Joost Niemöller

  Ebru Umar heeft net als alle andere Turken in Nederland een dubbele nationaliteit. De Nederlandse regering weigert de krankzinnige regeling met de dubbele nationaliteiten op te heffen. Dat kan namelijk heel simpel: zet de regeringen van Turkije en Marokko onder druk. Bijvoorbeeld door sancties. Bijvoorbeeld door een veto uit te spreken over een Turks EU lidmaatschap. Bijvoorbeeld door nooit toe te staan dat Turken visumvrij de EU binnen komen. En: door in Nederland een regeling te maken die dubbele nationaliteit verbiedt. Dat is al verboden voor bijvoorbeeld Duitsers, Fransen of Amerikanen, maar het moet dus ook verboden zijn voor Turken en Marokkanen. Turken en Marokkanen moeten dus kiezen of ze Turks willen zijn of Nederlands. Kiezen ze voor de Turkse nationaliteit, dan mogen ze hier alleen als toerist verblijven. Tijdelijk dus. Hebben ze een Turkse nationaliteit, dan mogen ze niet op een Nederlandse partij stemmen. Krijgen ze geen Nederlandse uitkering. Enzovoort.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan-filiaal in Tweede Kamer bedreigt vrijheid in Nederland

  Erdogan-filiaal in Tweede Kamer bedreigt vrijheid in Nederland


  Afshin Ellian

  Recep Tayyip Erdogan is geen Kemal Atatürk. Hij is niet de vader van alle Turken. Erdogan representeert alles waartegen Atatürk zich verzette, maar desondanks lukte het hem om als een sluwe islamist de volledige macht in handen te krijgen.

  Alles wat Erdogan doet, is vernederend en schadelijk voor het Turkse volk. Erdogan gedraagt zich als sultan van Europa. Turkije is onder zijn regime een bananenrepubliek geworden: ruim tweeduizend Turkse burgers werden de voorbije weken aangehouden wegens het beledigen van sultan Erdogan. Maar wie hem beledigt, beledigt niet de Turkse staat of het Turkse volk. De strijd tegen Erdogan en zijn bende is juist een patriottistische strijd ter verdediging van de waarden van de Turkse republiek.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  24-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Israëliërs lieten dit Arabische meisje niet gaan, maar waarom kan je verbazen

  Deze Israëliërs lieten dit Arabische meisje niet gaan, maar waarom kan je verbazenDelen

  Syrisch_Meisje_1

  Foto: Khalil Mazraawi


  Dit meisje uit Syrië mocht niet zomaar meer vertrekken.

  De Syrische bevolking is de afgelopen jaren en masse op de vlucht geslagen. Triest en mensonterend, al helemaal aangezien de meeste Arabische landen weigeren om deze mensen op te nemen. Ook Israël, dat nooit warme banden heeft gehad met Syrië, houdt de grens grotendeels gesloten. Maar er zijn uitzonderingen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Zweedse GroenLinks mogelijk geďnfiltreerd door islamisten’

  ‘Zweedse GroenLinks mogelijk geïnfiltreerd door islamisten’

  partij is goedbedoelend en inclusief, maar erg naïef, dat maakt ze kwetsbaar'

   

  De Zweedse versie van GroenLinks (Miljöpartiet de Gröna – Milieupartij De Groenen) is mogelijk geïnfiltreerd door islamisten. Dit zegt Lars Nicander, de directeur van een Zweeds onderzoekscentrum dat onder meer terroristische dreigingen onderzoekt. Deze conclusie komt nadat de Zweedse GroenLinks twee keer achter elkaar in opspraak kwam die werd veroorzaakt door islamitische partijleden, meldt The Local.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter R. de Vries, Ebru Umar en de binnenste cirkel van de comfortzone van de middenklasse

  Peter R. de Vries, Ebru Umar en de binnenste cirkel van de comfortzone van de middenklasse

  Peter R. de Vries is een wel extreem voorbeeld van het type van de BMW-er. Vermoedelijk is het morele apparaat van de gemiddelde middenklasser (een mens, geen auto) niet zó defect als dat van De Vries, die Heineken-ontvoerder Cor van Hout bevriendde en tegelijk de vermoording van de Charlie Hebdo-redactie best wel een beetje eigen schuld vond en die Erdogan op gelijke morele hoogte met Wim-Lex zette. Zullen de  blinde zelfverheffingsneurotenprogramma’s als “Pauw” en “DWDD” nog steeds de moed hebben om hem uit te nodigen na de arrestatie van Ebru Umar door Erdogan? Ik denk het wel.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BREEK. EBRU UMAR OPGEPAKT IN TURKIJE

  BREEK. EBRU UMAR OPGEPAKT IN TURKIJE

  erdokliklijn1068.jpg

   Zorgelijke tweet van Ebru Umar. Heeft de Turkse met het Nederlandse paspoort één kopvodcolumn te veel geschreven? Of is de born columnnist met het buitenhuis in Kusadasi een makkelijk doelwit voor de ordediensten van de lichtgeraakte dictator Erdogan? Ze had al de hele dag boze geitenneukers achter zich aan na een #fuckerdogan-tweet over een Turkse vlag (die juist als verzetsdaad tegen Erdogan opgehangen worden).
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  23-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiende kind gepland. Afghaans echtpaar incasseert 5682 ¤ voor roedel nageslacht

  Tiende kind gepland. Afghaans echtpaar incasseert 5682 € voor roedel nageslacht (per maand)

  (Door: Michael Pommer. Vertaling: Fubar.)

  Dit geval zorgde voor opwinding in het Weense ziekenhuis. Een echtpaar uit Afghanistan, de man sinds 2011 en de vrouw sinds 2013 in Oostenrijk, heeft negen kinderen – en wil nu een tiende, door middel van kunstmatige bevruchting. Daardoor laait het debat weer op over bijstand en bijzondere hulp: de familie ontvangt maandelijks 5682,6 euro.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Muziek box van Frank Ferrari (Dirk)
      op Na Ebru Umar wordt nu ook columnist Afshin Ellian bedreigd door Nederturkse Erdogan-aanhangers
 • Crea animatie Duifje (Dirk)
      op Migrantenkinderen massaal in Europese seksindustrie
 • Een geheel eigen ontwerp gemaakt. (Dirk)
      op Rutte kiest nu voor tijdrekken (‘maanden’) en tegen Nederland. #ReferendumNL
 • Bedankt voor u bezoekjes (Dirk)
      op Geert Wilders vecht iedere dag voor Nederland en voor onze vrijheid!
 • Muziek box met oude nummers (Dirk)
      op Aan Matthijs van Nieuwkerk

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!