NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Bagdad opgeschrikt door twee aanslagen
 • Waarom Geert Wilders gelijk heeft over de euro
 • Problemen Eurotunnel na bestorming migranten
 • Federica Mogherini is hoofd veiligheid Europese Unie en staat aan de kant van de jihadisten. Wat zegt u?! Ja, dat zei ik.
 • Zweedse hoogleraar ontslagen vanwege kritisch boek over multiculturele samenleving
 • Linkse politici zijn meesters in selectieve verontwaardiging
 • Glijbanen met zwarte mannen
 • 'Scherpe stijging in aantal shariahuwelijken'
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  rudy
  blog.seniorennet.be/rudy
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • A.Griffon
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • jalta
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  05-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Von Aartsen legitimeert Marcouch’ sharia-politie van de Van Gogh en Hirsi Ali doodwensende As-Soenah-Kazerne

  Ramadanrellen door ramadannazi’s in Von Aartsens Haagsche kalifaat, de jihadstad achter de duinen.

  Onder dat linkje van twee dagen geleden zei ik in de eerste zin nog;

  “En dan is er geen shariapolitie van Marcouch en Van Doorn te zien.” Ik had het mis.

  Het zijn racistische rellen, niet helemaal als in Ferguson in de VS, maar dat komt nog wel, net als twee jaar geleden in Londonistan, en dagelijks in de Parijse banlieus. Opgejut door linkse AFA’s en de Nederland hatende Anti-Zwarte-Pieten-Kliek, die de jihadi’s voor hun eigen belang inzetten. Hun gemene deler? Ze hebben de pest aan alles dat Nederlands, Blank, Westers, Christelijk of Joods is.
  Meer lezen op:
  fuba.mobi


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bagdad opgeschrikt door twee aanslagen

  Bagdad opgeschrikt door twee aanslagen


  Een tank van het Iraakse leger, vlak buiten Bagdad. © reuters.

  Zeker elf mensen zijn om het leven gekomen toen zaterdag twee autobommen afgingen in de Iraakse hoofdstad Bagdad. Tientallen mensen raakten gewond, meldden de hulpdiensten.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  04-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Geert Wilders gelijk heeft over de euro

  Waarom Geert Wilders gelijk heeft over de euro

  Screenshot_12

  (Door: Yvonne Hofs)

  De euro disciplineert helemaal niemand. Een zwakke economie krijgt door de euro alle kans op de pof te leven. De muntunie is mislukt, dat is duidelijk, vindt Yvonne Hofs. Er zit niets anders op dan die af te bouwen.
  ja, u leest het goed: dit wordt een betoog dat de PVV-leider met plezier zal lezen. Wilders roept al jaren dat de euro een misbaksel is. Hij beweert ook dat Nederland en Duitsland beter af zullen zijn als ze de gulden en de D-mark weer invoeren. Beide beweringen zijn waar. Maar omdat ze worden verkondigd door een populist dan wel rechts-extremist, worden Wilders' opinies door het zogenaamd weldenkende deel van de bevolking haast gedachteloos als onzin afgedaan.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Waar is de verontwaardiging en woede wegens vermoorde Joden?

  Screenshot_4

  (Door: David Harris – Vertaling: E.J. Bron)

  Onlangs had ik de gelegenheid om weer eens te kijken naar de grandioze speech van de Franse minister-president Manuel Valls voor het parlement in Parijs, die hij in januari, vlak na de dodelijke aanvallen in Parijs, hield. Zijn hartstochtelijke uiteenzettingen over de toename van het antisemitisme en het gevaar dat deze voor Frankrijk met zich meebrengt, zouden regelmatig bekeken moeten worden. Eén zin heeft mij vooral geraakt: “We hebben niet genoeg verontwaardiging en woede getoond!”, verkondigde de eerste man van Frankrijk.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen Eurotunnel na bestorming migranten

  Problemen Eurotunnel na bestorming migranten

  © reuters.

  Het treinverkeer in de Eurotunnel tussen Frankrijk en Engeland is een tijd lang stil komen te liggen, nadat zo'n 150 migranten in de nacht van vrijdag op zaterdag de terminal in het Franse Calais hebben bestormd.

  De tunnelbeheerder wil dat de autoriteiten ,,onmiddellijk actie'' ondernemen om een eind te maken aan het migrantenprobleem. Daarover berichtte de BBC zaterdag.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Federica Mogherini is hoofd veiligheid Europese Unie en staat aan de kant van de jihadisten. Wat zegt u?! Ja, dat zei ik.

  Federica Mogherini is hoofd veiligheid Europese Unie en staat aan de kant van de jihadisten. Wat zegt u?! Ja, dat zei ik.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse hoogleraar ontslagen vanwege kritisch boek over multiculturele samenleving

  Zweedse hoogleraar ontslagen vanwege kritisch boek over multiculturele samenleving

  Afbeeldingsresultaat voor Socioloog Göran Adamson

  Zweden, juli 2015

  Socioloog Göran Adamson is door de Universiteit van Malmö ontslagen vanwege een kritisch boek van zijn hand over de multiculturele samenleving. Adamsson werkte al 10 jaar bij de universiteit en hij was populair onder studenten.
  In zijn boek Diversiteitspolitiek in Zweden, een kritiek vanuit linkse hoek bekritiseert Adamsson de wijze waarop het begrip diversiteit in het politieke debat wordt gebruikt.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse politici zijn meesters in selectieve verontwaardiging

  Linkse politici zijn meesters in selectieve verontwaardiging 

     

   door Arend Jan Boekestijn                                       

  Waarom heb ik nog nooit een Amsterdams politicus zich kwaad horen maken over de stedenband van Amsterdam met Turkse steden?
  Buitenlandse politiek is ook binnenlandse politiek. De oorlog in de Gazastrook vorig jaar leidde tot een ongekende polarisatie in Nederlandse steden. Linkse partijen in Amsterdam blokkeerden onlangs om ideologische en electorale redenen een voorstel om een stedenband tussen Amsterdam en Tel Aviv tot stand te brengen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

                    

                       


  » Reageer (0)
  03-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glijbanen met zwarte mannen

  Glijbanen met zwarte mannen

  blind (1)

  Verleden week maandag zijn meerdere tienermeisjes op het Lögastrand buiten Västerås door ‘volwassen zwarte mannen’ aangerand en is het kenteken van de auto van de daders die op de vlucht sloegen door de politie zoekgeraakt. De moeder van een van de meisjes is zeer kritisch hoe de politie deze zaak behandelt, en heeft het vermoeden dat de media door politieke redenen de misdaad verzwijgt.
  – Dat komt omdat ze zwart zijn, is mijn theorie, waren het witte Zweedse mannen geweest, had het de volgende dag met grote letters op voorpagina van de krant gestaan.
  Meer lezen op:
  vrijechroniqueurs.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Scherpe stijging in aantal shariahuwelijken'

  'Scherpe stijging in aantal shariahuwelijken'

  © thinkstock.

  Het aantal Britten dat volgens de sharia trouwt is scherp gestegen. Veel jonge moslims trouwen liever volgens de islamitische wet dan in een Brits gemeentehuis, meldt The Times vrijdag. Naar schatting 100.000 stellen zouden op die manier zijn getrouwd, veelal ook in polygame huwelijken.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Fatah pocht met tunnel vanuit Gaza diep ‘in Israël’ op Iraanse televisie +video

  Al Fatah pocht met tunnel vanuit Gaza diep ‘in Israël’ op Iraanse televisie +video

  tunnel-iran2
  Sinds door de bemiddeling van Egypte op 26 augustus 2014 een staakt-het-vuren werd bereikt tussen Hamas en Israël, werken de Palestijnse terreurgroepen in de Gazastrook gestaag door aan de heropbouw van het wapenarsenaal, aanmaak van raketten, invoer van mortiergranaten, de  opleiding  van jonge rekruten en, last but not least, de herstelling en uitbreiding van het netwerk aan aanvalstunnels die de Strook ondergronds verbinden met Israël.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  02-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldsmaand ramadan

  Geweldsmaand ramadan

  Screenshot_97

  (Door: Ton Nijhof)

  Zoals vaker op onze website gememoreerd, is de vastenmaand ‘ramadan’ voor veel moslims wereldwijd en onze islamitische landgenoten een tijd van bezinning. Maar voor even zovelen is het een maand waarin zij met nauwelijks verholen instemming getuige zijn van terreurdaden uit naam van dezelfde islam. Steevast echter wordt geargumenteerd dat de daders ‘verwarde mannen’ zijn die ‘niets met het geloof te maken hebben’. Alhoewel ook onze minister-president zich in dergelijke bewoordingen uitliet, beginnen de precieze contouren van de ware islam vorm te krijgen voor het autochtone (zeg maar: oorspronkelijke) deel van de westerse bevolkingen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van grof geweld in Schilderswijk

  Nacht van grof geweld in Schilderswijk

    

   1 Juli 2015 Nacht van grof geweld in Schilderswijk          

  DEN HAAG - De Schilderswijk in Den Haag heeft er een nacht van grof geweld op zitten. Er vonden de hevigste rellen plaats sinds het maandag onrustig werd vanwege de veelbesproken dood van de Arubaan Mitch Henriquez.
  Honderden mensen demonstreerden woensdagavond bij het politiebureau aan De Heemstraat tegen de manier waarop Haagse agenten te werk gaan. Het protest ontaardde in veel geweld richting de politie. Die werd bekogeld met vuurwerk, flessen en stenen.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

                                


  » Reageer (0)
  01-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASScher, de stiekeme mohammedaan, manipuleert en verduistert onderzoeken

  ASScher, de stiekeme mohammedaan, manipuleert en verduistert onderzoeken

  .. En hij laat die onderzoeken uitvoeren door zijn vriendjes en voorziet hen daarmee van inkomen en geloofwaardigheid dat de komende jaren nog verder misbruikt zal worden. In andere landen heet zoiets; corruptie.

  Asscher: Motivaction-onderzoek over Turkse jongeren en ISIS deugt niet

  Minister laat nieuw onderzoek uitvoeren (tpo)

  Dat doet Asscher elke keer als de uitkomst van een onderzoek hem niet bevalt. Nu dus het Motivaction onderzoek dat vaststelde dat 80% van de Turkse jongeren IS steunt. Daar heb je geen onderzoek voor nodig, iedereen kan zo ook wel vast stellen dat Turkije de meest genocidale staat door de eeuwen heen is. De genocide op 1,5 miljoen Armeniërs, 1,5 miljoen Grieken, en 1 miljoen Assyriërs aan het begin van de vorige eeuw is niet verzonnen ASScher. Dat de bevolking van Turkije 100 jaar geleden nog 25% christelijk was en nu nog maar minder dan 1% komt omdat ze VERMOORD zijn, ASScher. Door Turken. De bewijzen dat Erdogan IS steunt zijn overvloedig. En als IS de Koerden aanvalt dan steunt Erdogan ze nog een beetje harder. Toen IS vorig jaar Kobane veroverd had, hield Turkije de grens dicht voor Koerden. Troepen, wapens, olie, alles gaat over de Turkse grens, mits het van IS is. Toen vorige week IS een hernieuwde aanval op Kobane uitvoerde kwamen de jihadi’s van over de Turkse grens Meer lezen op:
  fubar.mobi


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS onthoofdt voor het eerst vrouwen

  ISIS onthoofdt voor het eerst vrouwen

  Screenshot_58

  De extremistische terreurgroep Islamitische Staat (ISIS) heeft voor het eerst sinds haar bestaan vrouwelijke burgers onthoofd. ISIS onthoofdde twee vrouwen in de Syrische provinciehoofdstad Deir-al Zor. Dat meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR).

  Het is niet de eerste keer dat ISIS vrouwelijke burgers doodt. Het is wél de eerste keer dat de terreurorganisatie dit doet door gebruikt te maken van onthoofding als executiemethode.
  Meer lezen op:
  nieuwsblad.be


  » Reageer (0)
  30-06-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO. Shariawijk totaalverwoest door Jodenhaters

  VIDEO. Shariawijk totaalverwoest door Jodenhaters

  jaberi534.jpg

  Goedemorgen. Terwijl u sliep werd gisteravond in de Shariawijk van Den Haag de rechtstaat Nederland gesloopt door subversieve elementen met een uitkering. Alles moest kapot en in de fik en er werd goddomme zelfs geplunderd. En wie er wat van zei was een moslimhater. Of zoiets. Trieste round-up van een door idioten gekaapte demo met een just cause - de dood van arrestant Mitch. De zoveelste fuck-up van burgemeester Jozias van Aartsen. Vuilnisman, mag die zak ook mee?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een religie van vrede

  Een religie van vrede

  Sousse

  Vrijdag 26 juni 2015 zal de geschiedenisboeken in gaan als een zwarte dag. In Lyon onthoofdde een moslimterrorist eerst zijn chef en blies vervolgens twee gastanks op. In de Tunesische badplaats Sousse slachtte ISIS-sympathisant Seifeddine Rezgui bijna 40 westerse toeristen af. Niet lang daarna blies een zelfmoordterrorist zichzelf op in een sjiitische moskee in Koeweit, waarbij 27 mensen omkwamen. We zijn nog maar halverwege 2015, maar nu al de tel kwijt omtrent het aantal aanslagen dat wordt gepleegd in naam van de islam.
  Meer lezen op:
  curiales.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Dobbernegers en neuzelpolitici

  Screenshot_50

  (Door: BeWiseman)

  Na een jaar waarin het aantal bootvluchteling gigantisch is toegenomen, is bij de EU enkele maanden geleden pas doorgedrongen dat deze zaak aandacht verdient . En nu na maandenlang geneuzel en overleg is besloten om de smokkelroutes in kaart te brengen! Dat is tenminste nog eens ferm doorpakken. Eerst een jaar kijken, dan maanden praten om vervolgens te concluderen dat de smokkelroutes nog niet bekend zijn. Dat is tekenend voor de daadkracht van de EU.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  29-06-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam heeft moderne moslims niets te bieden

  De islam heeft moderne moslims niets te bieden

  Alomvattend geloof is verworden tot parasitaire cultuur

  Nu de barbarij die in naam van de islam bedreven wordt keer op keer nog beschamender dieptepunten weet te bereiken dan wie ook voor mogelijk hield, dringt de vraag zich op wat de islam de moderne moslim of moslima eigenlijk nog te bieden heeft.

  Voor religieuze fanatici van welk slag dan ook is dat natuurlijk helemaal geen vraag. Voor hen geldt: alles voor de Heer, zijn Zoon, zijn Profeet, en daar moet de rest van de wereld maar voor wijken. Daarin verschillen zelfs de ideologen van IS niet wezenlijk van sommige bevindelijke christenen en fanatieke Westbank-kolonisten.
  Meer lezen op:
  tho.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosieve groei aantal verkrachtingen in Zweden; driekwart van daders is moslim

  Explosieve groei aantal verkrachtingen in Zweden; driekwart van daders is moslim

  Screenshot_4

  De Zweedse bevolking groeide tussen 2004 - 2012 van 9 miljoen naar 9,5 miljoen door immigratie uit o.a. Afghanistan, Irak en Somalië. Bij 16% van de geboortes gaat het om een niet-Westerse moeder. Slechts 54% van de immigranten heeft werk.
  Zweden heeft het op een na hoogste verkrachtingspercentage ter wereld, na Zuid Afrika. Er vinden 53,2 verkrachtingen plaats per 100.000 inwoners.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

   Welkom bij Het Bloggershoekje

  Welkom bij Het Bloggershoekje

  U kan mij vinden op blogplaats 211


  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • toppie blog en mooie toespraak deed die van denemarken (meid)
      op 'Scherpe stijging in aantal shariahuwelijken'
 • Digitale camera Canon 50 D lens 18-200 (Dirk)
      op Brusselse leraar ontslagen voor “islamofobe” uitspraken op Facebook
 • PowerPoint Puzzel heel mooi (Dirk)
      op Ayaan Hirsi Ali introduceert ‘Crossing the Line 2′ over antisemitisme op universiteiten onder het mom van Israëlhaat
 • Vader abraham is 80 jaar. (Dirk)
      op De immorele inhumane linkse socialistische asieligheidsindustrie
 • Muziek van Box Christoff (Dirk)
      op Inbreng Geert Wilders bij debat over de vluchtelingenproblematiek in het Middellandse Zeegebied

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!