NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Raar maar waar: voor westerse journalisten zijn er geen dode terroristen in Gaza
 • Iraanse man door jongeren mishandeld vanwege eten tijdens Ramadan
 • Britse premier Cameron: ouders vervolgen bij vrouwenbesnijdenis
 • Mogen Marokkanen meer roepen dan Nederlanders?
 • VN geeft raketten terug aan Hamas die in een van haar scholen werden gevonden…
 • Wanbeleid bij islamitische basisscholen El Amien
 • Tunnelnetwerk van Hamas momenteel de grootste nachtmerrie van het Israėlische Leger
 • Kristalnacht 2014
 • Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf
 • Tragedie in Mosul; christenen ontvluchten Irak
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  natuurfreek2
  blog.seniorennet.be/natuurf
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • A.Griffon
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • Welke toekomst
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoļstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En įls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  22-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raar maar waar: voor westerse journalisten zijn er geen dode terroristen in Gaza

  Raar maar waar: voor westerse journalisten zijn er geen dode terroristen in Gaza

  barbaren

  Israël mag zeker niet klagen aan te weinig belangstelling .. ahum… van de westerse media voor haar strijd tegen de terreur van Hamas.

  Laatst bijgewerkt: dinsdag, 22 juli 2014 om 10u32'

  Net over Israël’s grens creveren in Syrië miljoenen mensen in stilte. Ondanks de verschrikkelijke tol van ca. 170.000 gedode Syriërs, hebben de journalisten hun micro’s en camera’s 180 graden gedraaid richting “arme Palestijnen die worden verpletterd door de ‘barbaren’ van Israël”. De ECHTE barbaren hebben ze al lang de rug toegekeerd.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse man door jongeren mishandeld vanwege eten tijdens Ramadan

  Iraanse man door jongeren mishandeld vanwege eten tijdens Ramadan

  DEN BOSCH - De politie zoekt getuigen die hebben gezien hoe een Iraanse man in het Westerpark werd mishandeld, mogelijk omdat hij at tijdens de Ramadan. Dat meldt de Buurtcoördinator. De mishandeling gebeurde door drie Noord-Afrikaanse jongens op zondag 13 juli rond 19.15 uur.
  Meer lezen op:
  dichtbij.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse premier Cameron: ouders vervolgen bij vrouwenbesnijdenis

  Britse premier Cameron: ouders vervolgen bij vrouwenbesnijdenis

  door Bob Pierik 22 jul 2014

   
  Vrouwenbesnijdenis komt voor in traditionele gemeenschappen, zoals de Keniaanse Masaï
  Vrouwenbesnijdenis komt voor in traditionele gemeenschappen, zoals de Keniaanse Masaï - Foto: AFP

  De Britse premier David Cameron wil dat ouders die genitale verminking van hun dochter toelaten, worden vervolgd. Ook wil hij wetgeving invoeren die slachtoffers van genitale verminking levenslang anonimiteit garandeert.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  21-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogen Marokkanen meer roepen dan Nederlanders?

  Mogen Marokkanen meer roepen dan Nederlanders?

  Screenshot_2

  (Door: Marcelvanellen)

  “Ik haat die fucking Joden nog veel meer dan de nazi’s.”

  Het was geeneens een oude veteraan die dat zei noch een hoogbejaarde verzetsstrijder. (Oh, een verzetsstrijder is in onze Nederlandse begrippen iemand die in de oorlog van 1940-1945 ondergronds – dat wil zeggen illegaal, niet vanuit het metrostelsel of zo – daden van verzet tegen de Duitse overheersing pleegde; een terrorist, maar dan een goeie…… Vandaag de dag schijnt het woord een beetje aan betekenis in te boeten ten gunste van een andere lading.)
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN geeft raketten terug aan Hamas die in een van haar scholen werden gevonden…

  VN geeft raketten terug aan Hamas die in een van haar scholen werden gevonden…

  Screenshot_5

  Het VN-agentschap voor Palestijns-Arabische “vluchtelingen”, UNRWA, heeft voor enorme verontwaardiging en woede gezorgd door raketten terug te geven aan Hamas. Donderdag bevestigde de UNRWA dat er 20 raketten waren gevonden in een van haar leegstaande scholen in Gaza. De staf van UNRWA zei vorige week dat zij “de relevante partijen had geïnformeerd en met succes alle noodzakelijke maatregelen had genomen om de objecten te verwijderen.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanbeleid bij islamitische basisscholen El Amien

  Wanbeleid bij islamitische basisscholen El Amien

  15-07-14   13:30 uur

  Directeur Mohamed Oemar Arjen in opspraak

  Illustratie © ANP

  De directeur van de Amsterdamse islamitische basisscholen El Amien I en II voedt een angstcultuur. Er zijn onrechtmatige uitgaven aan zaken als reisjes en een cursus ademhalingstechnieken. Cito­scores in 2013 waren onverklaarbaar hoog.
  Meer lezen op:
  parool.nl

  » Reageer (0)
  20-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunnelnetwerk van Hamas momenteel de grootste nachtmerrie van het Israėlische Leger

  Tunnelnetwerk van Hamas momenteel de grootste nachtmerrie van het Israëlische Leger

  tunnel-underground

  Een dagje uit in Gaza. Blokkade? Hoezo? Neem toch de ondergrondse, dat gaat zoveel sneller! Directe verbindingen met Israël!

  De omvang van het tunnelnetwerk in de Gazastrook van Hamas en van het dozijn gelieerde terreurgroepen die allen onder het algemeen commando van Hamas opereren, verbaast zelfs het IDF commando. Jarenlang moet daar in stilte aan gewerkt zijn. Sommige tunnels werden zelfs volledig gebetonneerd, hoewel er volgens de Palestijnen (en hun westerse aanhangers) “geen bouwmaterialen de Gazastrook binnen mogen”.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristalnacht 2014

  Kristalnacht 2014

  Gebroken glas 02_jpg

  40 jaar islam in België werd vorige week feestelijk gevierd op de VRT. Er werd allerlei goeds en begripvols verteld over de islam. De werkelijkheid op straat gaf een heel ander beeld. 40 jaar islam in Europa leidt tot gruwelijke ellende. Velen hebben het al lang voorspeld en er voor gewaarschuwd, maar men wilde het niet zien. Nu steekt het monster zijn lelijke kop overal duidelijk zichtbaar op en er wordt niet ingegrepen. Waar gaat dit eindigen?
  Meer lezen op:
  vrijechroniqueurs.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf
  Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf

  Moslims vervangen kruisen op kerken door zwarte vlaggen van de Antichrist, ontslaan alle christenen in publieke functies, en nemen hun huizen in beslag

   

  Moslims vervangen een kruis op een kerk door de zwarte vlag van Antichrist. Inzet: huizen van christenen worden gemerkt met een rode (Arabische) ‘N’, van ‘Nazarener’.

  Het Islamistische Kalifaat in Irak, voorheen bekend als ISIS, heeft de christenen in de stad Mosul tot 21 september de tijd gegeven om aan de eisen van de jihadisten te voldoen. Als ze willen blijven, dan moeten ze zich bekeren tot de islam of de jizziyeh (onderdanigheid) belasting betalen. Weigeren ze dat, dan zullen ze worden onthoofd. Ondertussen vallen de moslims in Irak en Syrië christelijke kerken binnen, om de daarop geplaatste kruisen te vervangen door de zwarte vlaggen van (de) Antichrist.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tragedie in Mosul; christenen ontvluchten Irak

  Tragedie in Mosul; christenen ontvluchten Irak

  Geplaatst door Herman Meijer op 19 juli, 2014
         

  Waanzin!

  Eerlijk gezegd weet ik niet goed waar ik moet beginnen met dit artikel. De afgelopen maanden heb ik op deze site verschillende keren geschreven dat ik bang ben voor een christenvrij Midden-Oosten. Helaas lijkt deze angst meer en meer gegrond te zijn. Het onrecht heerst momenteel in het Midden-Oosten. Ik ben er kapot van.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  19-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Slotervaart voelt Gaza heel dichtbij

  In Slotervaart voelt Gaza heel dichtbij

  Maaike van Houten − 18/07/14
  © Patrick Post. Het August Allebéplein in de Amsterdamse wijk Slotervaart is een ontmoetingsplaats voor de moslims in dit deel van de stad. De mensen op de foto's komen niet voor in het verhaal.

  Het conflict tussen Israël en de Palestijnen is ook Nederland binnengeslopen. Zaterdag was dat zichtbaar, bij de demonstratie tegen Israël in Den Haag. Maar de afschuw leeft ook op straat, bij moslims die zich laten informeren door de sociale media.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrika: Kindhuwelijken als middel tegen verkrachtingen?

  Afrika: Kindhuwelijken als middel tegen verkrachtingen?

  Screenshot_8

  (Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

  Het argument van de Ethiopische moslims is zó kras, dat je daar alleen maar  je hoofd over kan schudden. Het meisje Wube-Enat werd op 10-jarige leeftijd uitgehuwelijkt. Toen men haar op de bruiloft vroeg of ze haar toekomstige man kende, keek ze schuchter naar de grond. In het overwegend islamitische gebied op de hoogvlakte Amhara worden de meeste meisjes nog voor hun 15e uitgehuwelijkt, hoewel de wet dit als minimumleeftijd voorschrijft.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa'

  Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa'

  OPINIE - Timon Dias − 16/07/14, 06:00
  © YouTube. Beeld uit de videoclip bij het nummer #Eenmans van Ismo.

  opinie De synthese tussen criminaliteit, straatleven en de islamitische religie is een uniek Europees probleem, schrijft psycholoog Timon Dias.

  Het is voldoende bekend dat West-Europa tegen problemen aanloopt waar het de integratie betreft van tweede- en derde-generatie-immigranten met een islamitische achtergrond. Deze problemen manifesteren zich op twee domeinen: criminaliteit en ontvankelijkheid voor het gedachtengoed van islamistische organisaties die in binnen- en buitenland opereren.

  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  18-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog Leon de Winter: de publiciteitsoorlog

  Blog Leon de Winter: de publiciteitsoorlog 
           

              
  TEL AVIV - Toen we gisteravond opnieuw waren weggedoken bij een roekeloze raketaanval, zocht ik op mijn iPhone snel naar nieuws over de verbijsterende vliegramp. Zinloze doden, ook daar.  Vermoedelijk een vergissing – een passagiersvliegtuig aangezien voor een militair toestel, maar door wie?
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant, stop met het huichelachtige denken over Israėl

  Volkskrant, stop met het huichelachtige denken over Israël

  door Afshin Ellian 18 jul 2014

   
  Israël beantwoordde de aanval van Hamas met raketten op Gaza-Stad
  Israël beantwoordde de aanval van Hamas met raketten op Gaza-Stad - Foto: EPA

  De Volkskrant zegt tegen de Joden in Israël: pas als aan jullie kant wat meer doden vallen, kunnen we binnen onze hoofdredactie spreken over de rechtvaardigheid van jullie defensieve acties.

  In Gaza vecht de jihadist voor het machtige niets. De ellende begon toen drie Joodse kinderen door Palestijnse strijders werden ontvoerd en op een brute wijze werden vermoord. Israël stelde Hams daarvoor verantwoordelijk.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netanyahu spreekt uiteindelijk zijn gedachten uit

  Netanyahu spreekt uiteindelijk zijn gedachten uit

  Op zijn vrijdag-persconferentie heeft de minister-president de volledige Palestijnse soevereiniteit uitgesloten, en hij bespotte de Amerikaanse aanpak aangaande de Israëlische veiligheid en hij heeft zijn Midden-Oosten-visie uiteengezet  met een ongekende openhartigheid. Zijn opmerkingen zijn niet wijd en zijd gemeld; zoals zou moeten.

  Door David Horovitz | 13 juli 2014

  ()

  Ondersteunt premier Benjamin Netanyahu echt een tweestatenoplossing, of is zijn retoriek daartoe geveinsd? Wilde hij echt een overeenstemming te vinden met de Palestijnen tijdens de negen maanden van de door de VS bemiddelde onderhandelingen die in april in elkaar klapten, of hield hij gewoon de Amerikanen en de Palestijnen aan het lijntje, terwijl zijn hart in feite echt lag bij de nederzettingenonderneming?
  Meer lezen op:
  wimjongman.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arrestaties bij Israėlmanifistatie

  Arrestaties bij Israëlmanifistatie

  17Juli 2014

  Enkele honderden betogers hebben donderdagavond op de Dam in Amsterdam een solidariteitsmanifestatie gehouden voor Israël. Volgens de gemeente is de actie rustig verlopen, maar arresteerde de politie wel vier personen. Twee van hen brachten een Hitlergroet, twee anderen scandeerden het woord 'nazi'.
  Meer lezen op:
  pownet.tv


  » Reageer (0)
  17-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raketten gevonden in VN-school Gaza

  Raketten gevonden in VN-school Gaza   

         

  Jeruzalem - Er zijn woensdag raketten gevonden in een school van de UNWRA, een VN-organisatie die zich inzet voor de Palestijnen. De vondst is door de UNWRA zelf bekendgemaakt.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middenin het oorlogsgeweld blijft Israėl levensnoodzakelijke goederen leveren aan Gaza

  Middenin het oorlogsgeweld blijft Israël levensnoodzakelijke goederen leveren aan Gaza

  goederen

  Terwijl Hamas raketten afvuurt op Israël, blijft Israël via COGAT onverminderd doorgaan met goederen over te brengen bestemd voor de Gazaanse bevolking via de grensovergang van Kerem Shalom. Die grenspost tussen Gaza en Israël blijft intussen gewoon geopend, net zoals dat voor het begin van Operation Protective Edge het geval was.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  16-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie tijdens ramadan eet, gaat een half jaar de cel in

  Wie tijdens ramadan eet, gaat een half jaar de cel in

  Sjoukje Rietbroek − 15/07/14.
  © afp. Hetzelfde strand bij Rabat, gefotografeerd voor (links) en na het begin van de ramadam,
  de vastenmaand voor moslims

  Zes maanden cel. Dat is de straf die Sifa Elfakir (23) zou kunnen krijgen als hij het pak jus d'orange dat hij aan zijn lippen zet nu op straat leeg zou drinken. Het is ramadan en midden op de dag, dus mag hij als Marokkaan niet eten of drinken in het openbaar. Maar zelfs achter gesloten deuren is een niet-vastende Marokkaan niet veilig.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.
  Archief per jaar
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieėn en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • De paus (De Paus)
      op De belangrijkste argumenten tegen de islam.
 • jhgfd (rinse dewit)
      op Saudi-Arabiė heeft het Westen al te veel schade toegebracht
 • Mislukt (Likoed Nederland)
      op Dodenherdenking 2014
 • De Stemmingmakers (Dirk)
      op Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa
 • Kennismaking (jos ( polkun))
      op Fraudeur met sluier ontmaskerd bij stembureau

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!