NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Zomaar wat losse gedachten . . .
 • Je hebt vluchtelingen en vluchtelingen
 • Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad
 • 'Het gaat niet om de vrijheid een hoofddoek te dragen, maar om de vrijheid van anderen'
 • Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”
 • IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks
 • Hans Jansen - OH
 • Veel Nederlanders haten de westerse cultuur
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  fritske
  blog.seniorennet.be/fritske
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • A.Griffon
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • Welke toekomst
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  16-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar wat losse gedachten . . .

  Zomaar wat losse gedachten . . .

  Screenshot 16

  (Door: Martha N.)

  “ISIS-mensen zijn geen moslims, maar monsters; de islam is een geloof van vrede”, aldus sprak de wijsgeer Cameron. In Zweden komen de socialisten weer aan de macht… die staan achter de moslims. Als dit zo doorgaat, is Zweden de eerste moslimstaat binnen Europa. Hoe verdoold, hoe gedachteloos en gehersenspoeld is de westerse bevolking. ISIS doet niets anders dan de koran naar de letter toepassen! Fundamentalistischer gaat het niet! IS = de koran! IS – IS-LAM ziet zichzelf als de helpende hand van Allah!
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Topadviseur Obama heult met Moslim Broederschap

  VS, september 2014

  Topadviseur van het veiligheidsdepartement van Obama, Mohamed Elibiary is deze week teruggetreden na controversiële tweets over de ‘onvermijdelijke terugkeer van het kalifaat’ en ‘het verkeerd begrijpen van 9/11’. Als reactie op zijn kalifaat-tweet werd Elibiary gevraagd of hij dit kalifaat steunde en hij antwoordde dat de VS zich steeds meer zou verbinden aan radicale groepen, zoals de Moslim Broederschap.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je hebt vluchtelingen en vluchtelingen

  Je hebt vluchtelingen en vluchtelingen

  afbeelding middels Unicef


  Sommige zijn welkom, andere moeten wegblijven aangezien ze ons land naar de kloten wensen te helpen met hun achterlijke islamitische gedachtegoed dat bol staat van geweld en haat tegen de niet moslims, tegen de Nederlanders en tegen de vrijheid waarin wij hier in Nederland hopen te kunnen blijven leven.
  Mensen die op de vlucht zijn voor het islamitische moordenaars en verkrachters gilde, dat zich zelf al enkele weken islamitische staat noemt, moeten altijd welkom zijn in ons Nederland en tja voor deze mensen holt onze regering niet zo vlug, zo halen liever vliegladingen (toekomstige) jihad strijders binnen om ons land van binnenuit kapot te maken in plaats van dat ze die mensen helpen die echt in ons land willen komen schuilen juist voor dit islamitisch geweld

  Meer lezen op:
  bolo.nl


  » Reageer (0)
  15-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad

   Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad 

   door  fshin Ellian                 

  Van der Meulen sprak in Syrië met de Nederlander die zichzelf Abu Gharib noemt
  Van der Meulen sprak in Syrië met de Nederlander die zichzelf Abu Gharib noemt - Foto: Screenshot BNN
  Met de documentaire Paradijsbestormers heeft de overheid per ongeluk een effectief romantische rekruteringsfilm laten maken. Wat een achterlijk gedoe.   
                                    

  » Reageer (0)
  14-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het gaat niet om de vrijheid een hoofddoek te dragen, maar om de vrijheid van anderen'

  'Het gaat niet om de vrijheid een hoofddoek te dragen, maar om de vrijheid van anderen'

  Wie het recht opeist om in een Westerse stad een symbolisch beladen accessoire als de hoofddoek te allen tijde en in alle omstandigheden te dragen, mag niet verwonderd zijn dat niet iedereen dat even leuk vindt, schrijft Philipp Bekaert van Liberales. 'Het gaat niet om uw vrijheid en integriteit, maar om die van anderen.'
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Krijgt Samsom de zwartepiet?

  13 september 2014
  Gepubliceerd door Joost Niemöller

  samsombreed
  Het was in politiek opzicht een hete zomer. Diederik Samsom, leider van de PvdA was vrijwel afwezig. Eigenlijk doet hij niet mee aan het debat. Hij hief zijn Twitter account op. Het zijn vooral enkele PvdA ministers die zich momenteel laten gelden. Nu, dat is ook de klassieke rol van de fractieleider van een coalitiepartij. Noodzakelijk in de luwte.

  Maar Samsom heeft toch de partijkar getrokken en niet die PvdA ministers. Zonder Samsom was er nooit die wonderbaarlijke deal met de VVD. Zonder hem niet dat best wel redelijke verkiezingsresultaat in de laatste Tweede Kamer verkiezingen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”

  Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”

  Screenshot 22

  (Vertaling: E.J. Bron)

  “Geen religie staat het doden van onschuldigen toe en de grote meerderheid van de slachtoffers van ISIS waren moslims.” Het is goed dat Obama probeert ons precies uit te leggen waarom de “Islamitische Staat” niet islamitisch is, speciaal met het oog op de moslims die vanuit de VS naar Irak en Syrië vertrekken om zich bij haar aan te sluiten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks
  IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks


  Alleen al in Pakistan houden moslims 2,2 miljoen slaven, waarvan velen nog maar kinderen zijn. Complete christelijke families worden -soms al tientallen jaren lang- tot dwangarbeid en ook seks gedwongen. (3)

  De Islamitische Staat, waar onder andere Duitsland, Groot Brittannië en Nederland het niet nodig vinden om krachtig militair tegen op te treden –mede omdat NAVO ‘bondgenoot’ Turkije dit vanaf zijn grondgebied blokkeert- neemt massaal vrouwen en zeer jonge meisjes gevangen om hen op ouderwetse slavenmarkten te verkopen om te worden verkracht. Dit is in overeenstemming met de Koran, aangezien de profeet Mohammed zelf trouwde met een meisje van 6
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  13-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - OH

  Hans Jansen - OH

  hj.png

  De ‘Europese Unie’ verstrekt ontwikkelingshulp, ‘OH’. Dat doet de EU op eigen sap en verantwoordelijkheid. In 2014 besteedt de EU een bedrag van 2716 miljoen euro aan OH. De EU heeft een OH-zevenjarenplan dat doorloopt tot en met het jaar 2020. Dan moet het OH-jaarbedrag tot 3989 miljoen zijn opgelopen. Het is vreemd dat het EU-bedrag stijgt, van bijna 3000 miljoen naar bijna 4000 miljoen jaarlijks, want je zou toch verwachten dat, als de hulp effectief was, het bedrag juist zou moeten dalen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

  Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

  Geplaatst door Herman Meijer op 12 september, 2014

         

  Er gaan veel meer jihadisten naar Syrië dan wij weten/denken. Joden worden bespuugd in de tram. Veel Nederlanders haten de westerse cultuur. En dat is een groot probleem.

  Er gaat iets goed fout vrienden. We hebben hier in Nederland een fantastische samenleving gebouwd. Kijk maar naar andere landen op de wereld. In theorie is iedereen vrij en blij. Ik schreef gisteren al een artikel op deze site over joden. Voor hen gaat dit helaas niet helemaal op. Langzaam worden zij met de rug tegen de muur gedreven. Door een bevolkingsgroep die in Nederland nog niet zo lang aanwezig is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi'

  'Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi'
  Bewerkt: Door Redactie 13-9-14 -  08:31  bron: ANP/NRC
    

  Jihadistennetwerk al vijf jaar actief met lessen voor jeugd

  Rechtbanktekening van vier verdachten in de Hofstadgroep-zaak, waaronder Jermaine W. © ANP.

  Een jihadistennetwerk in het Gooi verzorgt al vijf jaar Koranlessen aan kinderen en jongeren. Voorzitter van de stichting Educatief Instituut Arabische Taal en Cultuur is de voormalige Hofstad-verdachte Jermaine W., meldt NRC Next.
  Veiligheidsdiensten hebben W. al sinds 2004 in het vizier vanwege radicale ideeën. Hij is nooit veroordeeld. , Vorige week vertrok W. met zijn gezin naar Syrië.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije weigert mee te werken aan Westerse militaire actie tegen IS
  Turkije weigert mee te werken aan Westerse militaire actie tegen IS


  Obama tijdens zijn IS-toespraak. Sommigen zagen in de toevallige ‘twee horens’ boven zijn hoofd een treffend symbool van de ook gisteren weer met gespleten tong sprekende Amerikaanse president.

  Wat we gisteren al kort aanstipten is nu bevestigd: Turkije weigert mee te werken aan de door president Obama aangekondigde militaire coalitie tegen IS, en heeft het gebruik van zijn luchtmachtbases verboden. De Turkse regering heeft het Witte Huis laten weten dat het geen deel wenst uit te maken van de Amerikaanse strategie om IS te vernietigen. Vanwege het belang van Turkije, dat grenst aan zowel Syrië als Irak, lijkt Obama’s aangekondigde ‘vernietiging’ van IS bij voorbaat te mislukken, mede omdat ook Duitsland en Groot Brittannië niet van plan zijn om mee te doen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsmonopolie (Het mag één keer, dus wat let je?)

  Overheidsmonopolie  (Het mag één keer, dus wat let je?)

  Oké, je wist het al maar nu heb je het zwart op wit: de islam met alles d'r op en d'r aan wordt Nederland door de strot geduwd. De overheid neemt daarbij het voortouw en schuwt intimidatie niet. Lees je mee? 
  Ingezonden brief:

  Wat is er gebeurd? 
  Op vrijdagochtend ga ik, man van middelbare leeftijd, naar het gemeentehuis om m'n rijbewijs te verlengen. Vroeger kon je daar op wachten, nu duurt zoiets een week. Achter het loket waar ik me dien te vervoegen, zit, totaal onverwacht, een vrouw met een islamitische hoofddoek op haar hoofd.
  Meer lezen op:
  hoeiboei.nl

  » Reageer (0)
  10-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

  Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

  Robin de Wever − 09/09/14, 13:08
  © YouTube. Abdoe Khoulani

  UPDATE Abdoe Khoulani heeft spijt. Het Haagse raadslid gaat zijn excuses aanbieden voor het bejubelen van terreurgroep Isis. Ook stapt hij uit het bestuur van de islamitische school die hij in Amsterdam wil oprichten.
  Dat meldt hij aan Trouw. Khoulani, die de enige Haagse raadszetel van de Partij van de Eenheid bekleedt, zorgde in juni voor een landelijke controverse. "Leve Isis!", schreef hij toen op zijn Facebookpagina. "En op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken."
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  08-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar anti-Joodse scheldpartij in Schilderswijk

  Onderzoek naar anti-Joodse scheldpartij in Schilderswijk

  © Twitter/Fabrice Schomberg .
  Ik voel me in de wijk echt onveilig sinds wijkgenoten op demonstraties 'Dood aan de Joden' riepen
  Fabrice Schomberg

  Het Openbaar Ministerie gaat 'grondig' onderzoek doen naar een incident rond de Joodse Schilderswijker Fabrice Schomberg. Vrijdagavond werd hij uitgescholden en bedreigd, toen hij met een keppeltje op door de wijk liep.

  Meer lezen op:
  ad.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergronds Gaza: een kijkje in de tunnels van Hamas betaald met westerse hulp

  Ondergronds Gaza: een kijkje in de tunnels van Hamas betaald met westerse hulp


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu dagelijks islam-gerelateerd geweld in Schilderswijk
  Nu dagelijks islam-gerelateerd geweld in Schilderswijk
  Geplaatst door Tim Engelbart op 7 september, 2014
         

  Vrijdag werd een Joodse man aangevallen, en zaterdag de politie. Langzaam bij beetje wordt duidelijk dat de Schilderswijk eigenlijk geen onderdeel van Nederland meer uitmaakt, maar een ISIS-enclave in den vreemde is.

  De Haagse Schilderswijk heeft - ondanks verschillende pogingen de buurt van nieuwe allure te voorzien - nooit echt gedeugd. Midden negentiende eeuw begon de wijk onder de naam 'het Rode Dorp' als pre-modern 'tuigdorp' waar de regio Den Haag allerlei asocialen kon huisvesten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  07-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund
  De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund

  Radicalisme en Sharia-voorstanders geen splintergroep, maar mainstream – Tijdbom: Alleen al in Frankrijk 4,64 miljoen moslims die achter IS staan


  Net als destijds de Nazi’s: een klein groepje ‘geüniformeerden’, maar een zeer grote achterban. Zelfs de ideologieën vertonen grote overeenkomsten.

  Tijdens een debat over het jihadisme bleek gisteren weer eens dat de traditionele linkse politieke bondgenoten van de islam –met D66 en GroenLinks voorop- nog altijd vasthouden aan de mythe dat het extremisme door slechts een klein groepje moslims wordt gesteund. Bij de PvdA en vooral het CDA (3) lijken zowaar de ogen langzaam enigszins open te gaan. PVV leider Geert Wilders wees er op dat hij al 10 jaar waarschuwt voor de islam, en dat uit onderzoek blijkt dat 73% van de moslims in Nederland vindt dat Syriëgangers helden zijn (2). De cijfers uit veel andere landen geven hem gelijk, en tonen onverbiddelijk aan dat ‘links’ nog steeds een politiek-correct sprookje verkondigt dat van iedere realiteitszin is gespeend.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  06-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Gelijkhandigheid

  Hans Jansen - Gelijkhandigheid

  hj.png

  In de politieke cultuur van een moderne tirannie is evenhandedness een belangrijk begrip. ‘Gelijkhandigheid’ betekent dat als Justitie tien aanhangers van de ene oppositie- of verzetsbeweging opsluit, er van elke andere oppositiebeweging ook tien aanhangers moeten worden opgepakt, anders krijg je scheve ogen. Ik ken het begrip uit het Egypte van Nasser en Moebarak. Drs. Bertus Hendriks, activist en Midden-Oosten deskundige, heeft het me toen en daar uitgelegd. Ik was destijds nog een leergierig kereltje, en zat graag aan de voeten van deze Marxmeester.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform

  De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform
  Zaterdag, September 6, 2014


  “Mag ik jullie iets vragen?”
  Ik was tegen sluitingstijd in een winkel, waar 2  stevig gehoofddoekte moslima’s bezig waren met afsluiten, had mijn aankoop gedaan en vroeg me af, hoe je als moslim nog kunt verantwoorden om de islam aan te hangen, gezien de dagelijkse voorbeelden van het ware koranleven in de media.
  Met dank aan IS, die ons nog beter dan Al Qaeda laat zien hoe je de islambronnen (koran, ahadith, voorbeeldleven van Mohammed) in praktijk brengt.
  En zo nog een paar, Boko Haram doet het ook goed, Hamas, Al Nusra, Hezbollah, you name it.
  Als “gematigde, aardige” moslim moet je je toch dood schamen, dat je nog niet al lang ex-moslim bent geworden !
  Meer lezen op:
  tora-yeshua.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.
  Archief per jaar
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Ealing Taxis (Ealing Taxis)
      op ISIS is plan zionisten om islam zwart te maken
 • Genocidaal (Likoed Nederland)
      op ISIS is plan zionisten om islam zwart te maken
 • Nu gebeurt er wel wat (Frankie)
      op ‘Waarom komt de wereld niet voor ons op?’
 • Heel erg en wreed wat daar gebeurd (rudi)
      op Mortiergranaten die vele doden maakten in VN school Gaza waren wellicht van Hamas
 • De paus (De Paus)
      op De belangrijkste argumenten tegen de islam.

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!