NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • De wetenschappelijke waarde van een ‘toegewijde moslima’
 • Rutte: ‘Weg met Nederland.'
 • Markwort: “Verlies van geloofwaardigheid media gerechtvaardigd.”
 • Voormalige baas ZDF: ‘Duitse regering bepaalt het nieuws’
 • Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal
 • Nederlandse ambassadeur in Denemarken blijkt PVV-hater: viert feest dat VVD de PVV uitsluit
 • Het multiculturele ideaal bestaat toch!
 • Oeps. UvA-onderzoeker blijkt online IS-cheerleader
 • Duitse vader te Kleve slaat dronken Syrische verkrachter van zijn bijna bewusteloos geslagen dochter af
 • De internetpolitie. Bel %%?
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  amaltheia
  blog.seniorennet.be/amalthe
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  18-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wetenschappelijke waarde van een ‘toegewijde moslima’

  De wetenschappelijke waarde van een ‘toegewijde moslima’


  Afshin Ellian 18-1-2017

  Weer dreigen de sociale wetenschappen de empirische wetenschap in verlegenheid te brengen. NRC Handelsblad publiceerde een onderzoek naar een studie van de Universiteit van Amsterdam (UvA) over vrouwen die zich hebben aangesloten bij de Islamitische Staat (IS). Daaruit blijkt dat de onderzoeker zelf op internet de gewelddadige jihad prijst.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte: ‘Weg met Nederland.'

  Rutte: ‘Weg met Nederland.'  

     

  Door Joost Niemöller

  Door met wisselend succes, maar met steeds meer volharding, iets te verklaren in de sfeer van ‘met mij krijg je geen Wilders’ heeft Rutte zich definitief in het anti-Wilders kamp geschaard en is daarmee onzichtbaar geworden tussen de andere gevestigde partijen. Weinigen lijken overigens te geloven wat hij zegt, domweg omdat zeer weinigen nog welke verkiezingsbelofte van Rutte dan ook nog zullen geloven. Maar hoe dan ook: zo wil Rutte dus de verkiezingen in. Als de grote antidemocraat die de Nederlandse kiezers hun stem wil ontnemen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Markwort: “Verlies van geloofwaardigheid media gerechtvaardigd.”

  Markwort: “Verlies van geloofwaardigheid media gerechtvaardigd.”

  screenshot_70
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Helmut Markwort (foto) is één van de weinige overgebleven oprechte journalisten van Duitsland. Hij kan niet zo ver zijn nek uitsteken als wij, islamcritici. Want voor Markwort, oprichter van het Duitse weekblad FOCUS en één van de machtigste journalisten van Duitsland, staat er veel meer op het spel dan bijvoorbeeld voor mij. Hij zou, als hij de media even scherp onder vuur nam als ik het doe, heel snel zijn beroepsmatige- en waarschijnlijk ook zijn meeste privécontacten verliezen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalige baas ZDF: ‘Duitse regering bepaalt het nieuws’

  Voormalige baas ZDF: ‘Duitse regering bepaalt het nieuws’

  Volgens Herles krijgen journalisten de opdracht over bepaalde dingen niet te schrijven en over andere dingen juist uit te wijden. Tijdens de paneldiscussie over media en persvrijheid zei hij dat de regering de nieuwsagenda bepaalt en dat burgers de media daardoor niet meer vertrouwen. De invloed van de regering noemde hij ‘een schandaal’.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  17-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal
  Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal

  Palestijnen hebben volgens internationale wetten en verdragen geen recht op het gebied

   

  De Franse president Francois Hollande is één van de politieke gezichten van de Euro-Arabische Alliantie die streeft naar de uiteindelijke uitwissing van Israël en totale islamisering van Europa.

  Volledig voorbij gegaan aan zowel steunbetuigers als haters van de kleine Joodse staat is een uitspraak van het Hof van Beroep in Versailles (Parijs) dat de Israëlische aanwezigheid op de omstreden Westbank, dat bestaat uit Judea en Samaria, volgens het internationale recht ondubbelzinnig legaal is. Gisteren organiseerde de Israël-vijandige regering van de Franse socialistische president Hollande nog een nep ‘vredes’conferentie, waarin 72 landen nog maar eens bevestigden dat er in dat hart van Israël een Judenreine Palestijnse moslimstaat moet worden opgericht, en Israël zich achter onverdedigbare ‘grenzen’ moet terugtrekken (3).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse ambassadeur in Denemarken blijkt PVV-hater: viert feest dat VVD de PVV uitsluit

  Nederlandse ambassadeur in Denemarken blijkt PVV-hater: viert feest dat VVD de PVV uitsluit

  Screen Shot 2017-01-17 at 13.21.38

  Foto:

  Dit is volkomen onacceptabel gedrag van een man die ons land dient te vertegenwoordigen in Denemarken.

  Henk Swarttouw is erg blij met zichzelf. Op zich is dat niet eens zo gek. Hij heeft namelijk een geweldig leuke baan waarbij hij 24 uur per dag met alle égards behandeld wordt. Meneer is immers onze ambassadeur in Denemarken.

  Zo’n baantje zouden veel meer mensen willen hebben. Nou, goed nieuws: met een beetje mazzel kan Swarttouw heel binnenkort op zoek naar een nieuwe baan. Gisteren zette hij namelijk deze tweet op Twitter:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het multiculturele ideaal bestaat toch!

  Het multiculturele ideaal bestaat toch!

  img_1850

  De laatste jaren bezoek ik regelmatig Israël. Het valt me dan steeds op hoezeer het dagelijks leven daar afwijkt van het beeld dat gewoonlijk in onze media wordt geschetst. Israël is voor mij vooral een plezierige mengelmoes van uiteenlopende culturen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps. UvA-onderzoeker blijkt online IS-cheerleader

  Oeps. UvA-onderzoeker blijkt online IS-cheerleader

  uvallah100.png

  In nu al veruit de spectaculairste meubelfolder headline van vandaag brengt de NRC een UvA-faal van Diederik Stapeliaanse proporties aan het licht. De NRC heeft namelijk eens wat reaguursels van een anonieme IS-cheerleader op Marokko.nl naast de persoonlijke info (geboortedatum, woonplaats, namen kinderen) van UvA-onderzoekster Aysha Navest gelegd, en wat blijkt? Is gewoon dezelfde persoon! Dat konden haar collega's na subtiele navraag bij Navest zelf - wel vragen naar het account op Marokko.nl, zonder de specifieke jihad-juichcomments te noemen - aan de NRC bevestigen, dus het is waar.
  Meer lezen op:
  geenstrijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse vader te Kleve slaat dronken Syrische verkrachter van zijn bijna bewusteloos geslagen dochter af

  Duitse vader te Kleve slaat dronken Syrische verkrachter van zijn bijna bewusteloos geslagen dochter af

  Kleve,  Noordrijn-Westfalen juist over de grens bij Nijmegen en een stad alwaar ik tijdens mijn jeugd menig biertje naar binnen heb gegooid en meer heb gedaan wat God in zijn almachtige goedheid verboden heeft. Kleve alwaar wij nog steeds regelmatig gaan shoppen. Kleve een stad die evenals vele andere mooie Duitse stadjes naar de kloten geholpen wordt door Merkel haar asielparasieten. Kleve alwaar een Duitse vader een Syrische asielparasiet helaas niet dood heeft geslagen.. Knap, heel knap dat hij dit niet deed aangezien ik niet zou weten wat ik zou doen op het moment dat ik iemand met het bijna bewusteloos lichaam van mijn dochter zag slepen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De internetpolitie. Bel %%?

  De internetpolitie. Bel %%?

  internetpolitie 

  De Nederlandse politie gaat beginnen met een landelijke eenheid die de IS-propaganda op internet te lijf gaat. De tranen springen werkelijk uit je gulp om zoveel naïviteit.

  Eerste puntje: men werft maar vijf (5!) mensen. Het huidige urental van de Nederlandse ambtenaar in aanmerking genomen, houdt dat in dat er altijd één persoon aanwezig is. Buiten de vakantieperiodes in ieder geval:
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  16-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over populisme: denk eens na!

  Over populisme: denk eens na!

  populisme 4

  Veel mensen begrijpen de opkomst niet van mensen als Fortuijn, Wilders en van soortgelijke politici in het buitenland, zoals Trump in Amerika en Le Pen in Frankrijk.

  Deze mensen noemen die nieuwe soort politici populisten en achten ze een gevaar voor de samenleving. Maar dat zijn ze niet. De mensen stemmen in Nederland op Wilders omdat ze last hebben van de nieuwe volksplantingen van buitenlanders en de overheid hun probleem niet onderkent. Ook in andere landen stemmen de mensen op populisten omdat de overheid weigert een probleem te onderkennen of omdat die het aan de orde stellen van dat probleem als onethisch beschouwt. De mensen die er hier in Nederland anti Wilders zijn, hebben als regel zelf geen negatieve ervaringen met buitenlanders. Ze wonen in wijken waar ze geen last hebben van allochtonen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan we weer: blanke UvA-millennial-antropologen (v) op de bres voor de boerka

  Gaan we weer: blanke UvA-millennial-antropologen (v) op de bres voor de boerka

  Een verbod is per definitie nooit een bevrijding


  Het is, net als menstruatie, een periodiek ongemak: blanke UvA-elitairvrouwtjes die het denken op te nemen voor hun islamitische zusters, en daarbij ondertussen niet alleen islamitische vrouwen terug hun reli-hel in schoppen, maar ook de Westerse cultuur ondermijnen. Dit alles lekt cyclisch door in de landelijke kwaliteitsmedia, vandaag is de Volkskrant de extra absorberende Deugtampon.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!

  VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!        

    

  Viktor Vasnetsov, de vier ruiters van de Apocalyps

  Door Joost Niemöller

  De directeur generaal van de VN organisatie voor migratie stelt dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden. Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum in Davos. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  15-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

  Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

  screenshot_65
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zweedse autoriteiten delen mee dat buitenlandse jeugdbendes Zweden´s grootse winkelcentrum in een “No-Go-Area” veranderd hebben door de politie te intimideren, meisjes lastig te vallen en openlijk in drugs te handelen. De politie van Göteborg werd tot buitengewone maatregelen gedwongen om de steeds vaker voorkomende incidenten de baas te worden, waarvan klanten en winkeliers op hun werkplek de dupe werden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden

  Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden


  De Duitse auteur-journalist Udo Ulfkotte (foto), voormalig redacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, is gisteren plotseling overleden na een harstilstand. De net geen 57 jaar oud geworden Ulfkotte schreef diverse bestsellers waarin hij met tal van harde feiten en bewijzen de plannen van de Europese elite om ons continent met miljoenen moslimmigranten te islamiseren en te verarmen, onthulde. Ulfkottes dood wordt op sommige forums verdacht gevonden, omdat hij nog maar vier dagen geleden een openlijke oproep deed voor het opstellen van een gezamenlijke aanklacht tegen bondskanselier Angela Merkel. Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart stierf enkele jaren geleden eenzelfde verdachte dood.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  14-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgewezen asielzoekers kidnappen, mishandelen en verkrachten Zweedse vrouw

  Uitgewezen asielzoekers kidnappen, mishandelen en verkrachten Zweedse vrouw

  Zweden, januari 2017

  Zweedse vrouw verkracht door asielzoekers
  Zeven Arabische mannen verkrachtten een Zweedse vrouw die ze vasthielden in de kelder onder een waterpijp-café in Helsingborg. Een van hen kwam in 2010 vanuit Koeweit naar Zweden, werd uitgewezen maar kreeg toestemming om als ‘vluchteling zonder papieren’ te blijven en ontving elke maand 7000 kronen van het Arbeidsbureau voor een studie.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koeweitse sjeik sprak in Eindhoven, dag na plaatsing op Amerikaanse terreurlijst

  Koeweitse sjeik sprak in Eindhoven, dag na plaatsing op Amerikaanse terreurlijst

  Door Carel Brendel, 13 januari 2017

  Abdul Mohsin al-Mutairi (rechts) met Imad Eldin Bakri Ismail. Een dag voor zijn komst naar Eindhoven zetten de Amerikanen hem op een terreurlijst.

  Abdul Mohsin al-Mutairi (rechts) met Imad Eldin Bakri Ismail. Een dag voor zijn komst naar Eindhoven zetten de Amerikanen hem op een terreurlijst.

  Een van de opvallendste geestelijken in het internationale netwerk van Imad Eldin Bakri Ismail, al 38 jaar imam en penningmeester van de Al-Fourkaan Moskee in Eindhoven, is Abdul Mohsin al-Mutairi uit Koeweit.

  Zoals ik in mijn blog van 11 januari schreef is Al-Mutairi voorzitter van de in Bern gevestigde Association des Savants Musulmans (ASM), een club met een opmerkelijk hoog gehalte aan door terreurfinanciering en jihadpropaganda in opspraak geraakte salafistische geleerden. De in Soedan geboren Ismail fungeert als   penningmeester van deze organisatie.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  13-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

  Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

  crimineel 

  De regering heeft een rapport op laten stellen over de criminaliteitscijfers dat ontluisterend is. De werkelijkheid lijkt de officiële cijfers met een factor vijf te overstijgen.

  Dat het nieuwe rapport is gebaseerd op een onderzoek onder burgers is kenmerkend. Ook een vernietigend element uit het rapport is de hoeveelheid zaken waarmee niets wordt gedaan: 57% van de aangiftes en 70 van de internetaangiftes wordt verder genegeerd omdat er te weinig aanknopingspunten zijn.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alarmerend VN rapport: Tientallen miljoenen Afrikanen komen naar EU!

  Alarmerend VN rapport: Tientallen miljoenen Afrikanen komen naar EU!

  Door Joost Niemöller

  Zojuist publiceerde de aan de VN gerelateerde International Labour Organisation (ILO) in Genève een ijzingwekkend jaarrapport over de werkloosheid in de wereld en de te verwachten migratiestromen.

  De economische groei in 2016  stond op het laagste punt in zes jaar. Verwacht wordt dat die groei in 2017 een klein beetje zal toenemen. Maar daaraan verbindt de ILO de terechte kanttekening dat de te verwachten groei de afgelopen tijd steeds naar beneden toe moest worden bijgesteld:
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat was ook weer het verschil tussen terroristen van Al-Fatah en die van Hamas? + 2 videos

  Wat was ook weer het verschil tussen terroristen van Al-Fatah en die van Hamas? + 2 videos

  al-aqsa-brigades

  In 2007, heeft de ‘gematigde’ president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas officieel aangekondigd dat alle gewapende groepen, behoudens de officiële PA veiligheidstroepen,  illegaal waren en dat de gewapende factie van Al-Fatah, met name de Al Aqsa Martelaren Brigades, de facto werd ontmanteld. “Deze Brigades bestaan niet meer,” aldus Abbas.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Bedank voor u bezoekje (Dirk)
      op Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding
 • Een aangename zaterdag middag (Informatietips)
      op Duitse deelstaat Sachsen bevestigt: Bijna de helft van alle Afrikaanse migranten is crimineel
 • vakantie (piet kreuzen)
      op Noorwegen
 • De huiskamer van B.Z.N. (Dirk)
      op Franse premier Valls pleit voor reset relatie met islam, maar is te soft en te laat
 • De band zonder naam B.Z.N. (Dirk)
      op Politici belonen radicaal gedrag met iftartoerisme en jongerenwerk

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!