NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • 'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers
 • ONS GEWELDIGE NEDERLAND
 • Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht
 • Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?
 • ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan
 • De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen
 • President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten
 • Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’
 • Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen
 • Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  virreke
  blog.seniorennet.be/virreke
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  18-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers

  'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers

  29 april 2017

  'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers'

  De Nationale Politie heeft geprobeerd De Telegraaf te weerhouden van publicatie van een verhaal over criminaliteit door asielzoekers. In ruil daarvoor zou de krant ander nieuws krijgen.

  Dat zegt hoofdredacteur Paul Jansen zaterdag. De politie zegt dat een "zwijgdeal" nooit de intentie is geweest.

  ''Wij staan voor ons verhaal," zegt Jansen. "De politie is in deze kwestie niet erg geloofwaardig. Eerst werd gelogen over het bestaan van cijfers rond asielcriminaliteit, en nu worden weer onwaarheden verteld over pogingen om publicatie in De Telegraaf hierover te voorkomen. 
  Meer lezen op:
  nu.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONS GEWELDIGE NEDERLAND

  ONS GEWELDIGE NEDERLAND  Beste Nederlanders,

  Onze MinPres heeft gelijk. We wonen in een geweldig land. Met veel om trots op te zijn, te beschermen en mooier te maken.

  De rest van de brief die de MinPres ons stuurde via het AD, kun je vergeten. Niets van wat erin had moeten staan, staat er.

  Dat ons geweldige land is opgebouwd door geweldige mensen, die inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebben. Dat ons geweldige land ooit een fantastisch zorgstelsel had, waarbij medicijnen en artsen voor iedereen in ruime mate beschikbaar waren en marktwerking een vreemd woord. Dat ons geweldige land goed voor z’n ouderen zorgde, enerzijds dankzij de (door mij verfoeide, maar je kunt niet alles hebben hé?) AOW en anderzijds de verpleegtehuizen waar mensen verzorgd konden worden, zonder dat de verpleger afgerekend werd op hoe snel ’ie weer weg was.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  16-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht

  Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht

  Vier redenen waarom de overheid de accreditatie dient in te trekken

  Door:  , 17:35, 16 december 2018  Het exterieur van de Islamitische Universiteit in Rotterdam. ANP BART MAAT

  Op 27 november 2018 deed Ahmet Akgündüz, rector van de Islamitische Universiteit Rotterdam, opmerkelijke uitspraken op de Turkse staatstelevisie. Volgens RTL Nieuws  stelde Akgündüz “dat tegenstanders van de Turkse staat volgens de Koran de doodstraf mogen krijgen“. De NOS vertaalde de uitspraak als: “Iemand die tegen de Turkse staat is mag je volgens de Koran afslachten.” Tevens wees de NOS erop dat Akgündüz ageerde tegen “homo’s en vrouwelijke imams“.

  De IUR is een geaccrediteerde hogeschool, die volgens haar website slechts “pure theologie opleidingen” in de islam verzorgt. Wat hun opleidingen puur maakt is giswerk.
  Meer lezen op:
  tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?

  Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?

  Screenshot_217
  (Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

  De pure waanzin in Parijs en veel andere Franse steden: de president wil het leger tegen de eigen bevolking inzetten. Bovendien liet hij 700 scholieren arresteren.

  politikstube

  Jarenlange opgekropte woede die nu naar buiten komt. Overwegend heel normale burgers gaan de straat op om uiting te geven aan hun woede over de centraliseringswaanzin van de EU, buitensporige belastingen en het VN-migratiepact. Voor de ambtszetel van de staatsmacht evenals op de boulevard Champs-Élysées in Parijs worden duizenden politieagenten ingezet. In de afgelopen dagen kwam het tot op burgeroorlog lijkende taferelen. De Franse volksziel kookt: de gehate figuur is de eerder door de media omhoog bejubelde bankier en huidige president Emmanuel Macron.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  15-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan

  ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan

  Ook de harde kernen van verschillende Belgische voetbalclubs engageren zich om deel te nemen aan de mars. Twee jaar geleden kwamen ze ook al op straat na de aanslagen in Brussel. (archiefbeeld)
  BELGA Ook de harde kernen van verschillende Belgische voetbalclubs engageren zich om deel te nemen aan de mars. Twee jaar geleden kwamen ze ook al op straat na de aanslagen in Brussel. (archiefbeeld)
  De ‘Mars tegen Marrakesh’ mag zondag toch doorgaan in Brussel. Dat is beslist door de Raad van State en wordt gemeld door de organisatie. De betoging moet zich beperken tot een statische manifestatie op het Schumanplein, vertelde Filip Brusselmans, praeses van het Antwerpse KVHV, aan VTM NIEUWS. 
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen

  De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten

  President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten

  ‘Migranten moeten in eigen landen hun problemen oplossen, en niet in andere landen gaan eisen dat ze hun cultuur accepteren’ – ‘Als je dan als gast (in het Westen) komt, hou je dan compleet aan hun wetten, tradities en cultuur’

   
  In april werd president al-Sisi met 97% van de stemmen herkozen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft op het World Youth Forum in november forse kritiek geuit op de houding van migranten die in Europa zijn of daar naartoe willen. ‘Wij vechten tegen elkaar, in onze eigen landen, en van landen die dag en nacht werken aan vooruitgang, aan het beschermen van hun volk en het overeind houden van een zekere levensstandaard, verwachten we, eisen we dat ze ons binnenlaten om te delen in hun succes? Natuurlijk zeggen ze ‘nee’. Als jullie je problemen willen oplossen, doe dat dan in jullie eigen landen.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  14-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’

  Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’

   

  grand-theft-auto -san-andreas-hd-wallpapers-33183-7219051

  Foto: GTA Leeuwarden wallpaper

  Het Openbaar Ministerie van Leeuwarden, dat hemel en aarde verschoof of om de Blokkeerfriezen aan te pakken, heeft het nu ‘te druk’ om inbrekende en autokrakende asielzoeker aan te pakken en laat hem vrij. Via The Post Online.

  ‘Al onze medewerkers zijn in gesprek, probeert u het op een later tijdstip nog eens.’ Het gehekelde zinnetje wekt bij menigeen al voldoende frustratie op als het om iets lulligs als een telefoonabonnement gaat, maar het Openbaar Ministerie van Leeuwarden maakt het wel héél bont!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen

  Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen


  » Reageer (0)
  13-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver

  Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver

  We blijven niet betalen voor Betere Wereld Idealen van de politici

  Er komt een einde aan de cohesie van Nederland. Er zitten al barsten in de bodem; het land valt  langzaam uiteen in losse kluiten, met dieper wordende geulen daartussen. En zonder cohesie hou je de rust niet in tact, kun je geen beroep meer doen op solidariteit en wordt belasting heffen heel lastig. Oppassen dus.

  Brave belastingbetalers

  Als Nederlanders zijn we heus niet te beroerd om flink wat belasting te betalen. We weten dat een land met een goede infrastructuur, een veilige kust, een goed sociaal vangnet en een ordelijke samenleving wat mag kosten, en we zijn bereid daarvoor het nodige af te staan aan de schatkist.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh

  Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh

   Philippe Close (vooraan rechts) and Rudi Vervoort (midden).
  BELGA Philippe Close (vooraan rechts) and Rudi Vervoort (midden).

  De Mars tegen Marrakesh die gepland is voor aanstaande zondag in Brussel, mag niet doorgaan. Dat hebben burgemeester van Brussel Philippe Close en Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vandaag beslist. Het verbod geldt voor het hele Brusselse gewest.

  Rudi Vervoort en Philippe Close zeggen dat “er geen sprake kan zijn van toe te laten dat een bruine mars in Brussel mag plaatsvinden”. Voor de mars slaan studentenverenigingen KVHV en NSV de handen in mekaar met Schild en Vrienden, Voorpost en Vlaams Belang Jongeren.
  Meer lezen op:
  hln.be

   


  » Reageer (0)
  12-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen

  Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen

   

  10899160764_18eeecc3a9_b

  Foto: Een klimaatdemonstratie. Bron: Takver / Flickr.

  Tot dusverre is de politiek in al haar wijsheid alleen nog maar met ‘oplossingen’ gekomen die contra-productief werken. Elektrische auto’s verplaatsen het CO2-probleem van de auto naar de elektriciteitscentrale en leveren netto niets op. Warmtepompen verhogen de energievraag per woning en leveren netto meer CO2-uitstoot op, wederom bij de elektriciteitscentrale. Het verstoken van biomassa levert meer CO2-uitstoot op dan steenkool, maar die uitstoot ‘telt’ plots niet mee… Stop onmiddellijk met alle vormen van subsidie aan deze misleidende ‘oplossingen’ en ga opnieuw aan de ontwerptafel zitten!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’

  Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’

  2018 

  Schrijver Éric Zemmour (60) werd beroemd met zijn boek Le Suicide ­français. Even somber is zijn nieuwste boek, Destin français. Een burgeroorlog is volgens hem onvermijdelijk.

  Éric Zemmour is altijd goed voor een rel. Onlangs nog zei hij tegen de Frans-Senegalese tv-persoonlijkheid Hapsatou Sy dat haar voornaam een belediging was voor Frankrijk, en dat ze zich voortaan Corinne moest noemen. Dat paste beter bij haar. Sy was ‘nog nooit in haar leven zó ­beledigd geweest’ en zette de confrontatie meteen online. Kranten en sociale media schreeuwden moord en brand. Zemmour haalt zijn schouders erover op. ‘Als je Frans bent, kies je je naam uit de heiligenkalender,’ zegt hij. Voor hem gaat deze kwestie over loyaliteit, in dit geval aan Frankrijk. ‘Voornamen belichamen de geschiedenis van Frankrijk.’
  Meer lezen op:
  elseviersweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat

  Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat

  Airconditioning in opkomende economieën, zoals India, is goed voor een fors deel van de groei in het mondiale stroomgebruik. Loeiende kolencentrales om koele lucht in huizen te blazen? Dat doemscenario krijgt in India al vorm.

  Het aantal airconditionings in India groeit snel. In het straatbeeld van Bombay verschijnen steeds meer airco-kastjes aan de gevels.
  Het aantal airconditionings in India groeit snel. In het straatbeeld van Bombay verschijnen steeds meer airco-kastjes aan de gevels.
  Foto: Kuni Takahashi / The New York Times / Hollandse Hoogte

  oen Samsung India negen maanden geleden op een grote beurs in Bangalore zijn nieuwste luchtverkoeler onthulde, was het er ruim 30 graden Celsius. Dat is niet eens heel warm voor de Indiase ICT-stad waar meer dan twaalf miljoen mensen wonen. De temperatuur kruipt zelfs makkelijk richting de 40 graden. In het voorjaar van 2016 dreigde Bangalore zelfs droog te vallen.
  Het land kent 'zware klimaatomstandigheden', zei Vipin Agrawal, directeur van de airco-tak van Samsung India, met gevoel voor understatement, toen hij de vernieuwde airco presenteerde. Die was zuiniger dan de bestaande modellen en blaast ook niet direct de koude lucht in iemands nek, althans dat claimt Samsung. De Wind Free Room AC was speciaal voor India ontworpen.
  Meer lezen op:
  fd.nl


  » Reageer (0)
  10-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes

  Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes

  Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht

   
  Mensen die zich door Rusland hebben zich laten ophitsen? Of mensen die de leugens van de elite over ongeveer alles juist spuugzat zijn? (Afbeelding: Getty Images(3)).

  Nadat Rusland al de schuld kreeg van voor de elite ‘verkeerd’ afgelopen verkiezingen in de VS (Donald Trump), Groot Brittannië (Brexit) en Italië (anti-immigratie regering), en ook aan de betrouwbaarheid van WikiLeaks wordt getwijfeld omdat het op een aantal punten niet meegaat met de Westerse propaganda, zinkt Europa in moreel opzicht naar een nog lager dieptepunt nu de Franse veiligheidsdienst op last van de overheid onderzoekt of Russische ‘nepaccounts’ op social media de Gele Hesjes opstand hebben aangewakkerd (2). Iedereen die twee seconden langer nadenkt dan de gevestigde orde wil, beseft onmiddellijk hoe idioot dit is. Het onderstreept dat een begrip zoals ‘waarheid’ in het Westen, en zeker in Europa, geen enkele betekenis meer heeft.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  09-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
  Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
  De hardnekkige feiten over het islamisme, die de Pakistaanse schrijver Shams Ul-Haq heeft samengevat in zijn boek ‘Uw wetten interesseren ons niet’, zijn ook al lang bekend bij Duitse islamcritici.

  Het is goed om ze te horen uit de mond van een erkende moslim. Er zal echter weinig veranderen in de ordelijke omgang van de linkse elites van Hamburg met jihadisten. Al in 2001, toen de moordenaar van 11 september, Mohamed Atta, de wereld schokte, was de Hanzestad een “hotspot van de islamisten”. Helaas is de situatie sinds 2015 ook verslechterd.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

  Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

  AFSHIN ELLIAN 9-12-2018

  Het omstreden pact van Marrakesh vormt een ernstige inbreuk op de westerse persvrijheid, constateert Afshin Ellian. Nieuwsmedia krijgen tussen de zinnen door een nieuwe ideologische taak toebedeeld: het propageren van massa-immigratie als positief en gewenst fenomeen.

  Het Marrakesh-pact emotioneert sommigen. Ook de bedachtzamen onder ons verliezen soms hun geduld met de voorstanders van het pact.
  Meer lezen op:
  elseviersweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland verrot

  Duitsland verrot

  Screenshot_211
  (Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

  Berlijn: Daklozen op straat, bedelaars op ieder station, voor iedere bank of spaarbank. In de helft van de sneltrams duiken muzikanten op, die hun levensonderhoud bij elkaar spelen. Overal vuil. Grofvuil in de straten, hondenstront sowieso, kots op de trappen van de stations. Duivenpoep. Altijd uitkijken waar je loopt. Niks aanraken. Veel armoedig geklede mensen, veel migranten. Zelden iemand die een stropdas draagt. In plaats daarvan zie je steeds vaker ratten op straat, die niet veel haast hebben, zich dus thuis voelen (ik houd me overigens bijna alleen in Berlin-Mitte op). Berlijn zou “een beetje zoiets als Afrika zijn”, schrijft de correspondent van de “Neue Zürcher Zeitung”.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’

  Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’

  Door           

  DsxvVENWwAAktKK

  Foto: Theo Francken signeert vlaggen en boeken. Bron: Francken / Twitter.

  Lieve mensen,

  De gedachte dat Vlamingen zelf moeten kunnen beslissen over hun toekomst, behoort tot het DNA van onze partij. Daarom ijveren wij voor Vlaamse zelfstandigheid, via een confederaal bestuursmodel.

  Dat idee van soevereiniteit geldt niet enkel binnen België. Ook op internationaal vlak moeten we dit bewaken. De afgelopen decennia werden tal van bevoegdheden van de nationale staat overgeheveld aan internationale instellingen. Die bevoegdheden gingen daardoor verloren, niet alleen voor België, maar ook voor het Vlaanderen van de toekomst, binnen een confederaal België
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  08-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’

  Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’

  ‘Dit migratiepact is eenzijdig, beloof migranten veel en lokt ze hierheen’ –Onrustbarend naïeve Tweede Kamer akkoord met afbreken grenzen voor onbeperkte massa immigratie uit Afrika - Professor volkenrecht: ‘Pact benadrukt enkel mensenrechten migranten, niet die van burgers in landen van bestemming’

   
  Dankzij het pact binnenkort met miljoenen tegelijk? Afbeelding: Getty Images (2).

  Steeds meer landen in Europa weigeren het te ondertekenen, en zelfs in immigratie kampioensland Duitsland waren de discussies in het parlement heftiger dan hier, en wordt daar door steeds meer bekende en invloedrijke namen en persoonlijkheden zware kritiek geuit op het VN migratiepact dat volgende week in Marrakesh wordt ondertekend. Echter niet in Nederland, waar de tegenstanders van de PVV en het FvD werden weggezet als angstzaaiers, omdat het pact ‘geen juridische verplichtingen’ zou scheppen. Wat, zoals tal van experts al hebben gezegd, op zijn best een suggestieve misleiding van de burgers is, al was het alleen maar omdat het kabinet Rutte een handtekening onder een akkoord gaat zetten waar zo’n 90 keer het woord ‘verplichten’ in voorkomt. Maar misschien heeft dat woord in Den Haag inmiddels een andere betekenis gekregen?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!