NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • vakantie
 • Verdachte ISIS jihadisten blazen in Gaza zes voertuigen van Hamas op
 • Met elke bom die het Westen op IS gooit, groeit macht van Iran
 • Zwijgen over gevolgen islamisering werkt verlies vrijheid in de hand
 • Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israėl te vernietigen
 • Speciale eenheid IDF tegen “Islamitische Staat
 • Linkse politiek als georganiseerde kanker
 • Christenen na islamitische bedreiging gedwongen te verhuizen uit asielcentrum
 • Je ne suis plus Charlie
 • Iran blijft vijandige taal richting VS bezigen, ook na kernenergiedeal
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  gerrit1937
  blog.seniorennet.be/gerrit1
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • A.Griffon
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • jalta
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoļstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En įls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  23-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie

  Hallo aan iedereen die dit leest.

    

  Tot vijf Aug. ligt mijn blog stil geen berichten meer tot die tijd.

  Ja ik ga even met vakantie naar Rusland, lijkt mij interessant om daar eens rond te kijken

   

  Hopelijk tot 5 Aug.

  Groeten Harrie


  » Reageer (0)
  22-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte ISIS jihadisten blazen in Gaza zes voertuigen van Hamas op

  Verdachte ISIS jihadisten blazen in Gaza zes voertuigen van Hamas op

  dry-isis
  Het virus van ISIS besmet in sneltreinvaart zowat het hele Midden-Oosten met inbegrip van Israël en de Palestijnse gebieden. Echter de Verenigde Naties, met in hun zog de Europese Unie, de VS en Rusland, hebben andere héél dringende zaken aan hun hoofd: eerst Israël de vernieling intrappen en dan komt alles weer goed. Ja toch? :(

  Op zondagochtend van 19 juli 2015 werden naar verluidt door jihadisten van Islamitische Staat (ISIS/ISIL) een zestal wagens opgeblazen van leiders van de Gazaanse terreurgroepen Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ). Er raakten zeker twee personen gewond.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met elke bom die het Westen op IS gooit, groeit macht van Iran

  Met elke bom die het Westen op IS gooit, groeit macht van Iran

    
  door Afshin Ellian                                        

  Obama blijft benadrukken dat er geen alternatief bestond voor de atoomdeal met Iran. Onzin, het Westen had meer geduld moeten hebben.
  John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, is er niet gerust op. Het atoomakkoord met Iran was toch een historische deal? President Barack Obama is van mening dat je met vijand moet onderhandelen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  21-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgen over gevolgen islamisering werkt verlies vrijheid in de hand

  Zwijgen over gevolgen islamisering werkt verlies vrijheid in de hand

  Dat is de schuld van bange en laffe politiek


  Op vrijdag 17 juli jongstleden berichtte AD Haagsche Courant met een artikel over ‘verborgen vrouwen’ in Den Haag. Vrouwen die anno 2015 door de partner en/of (schoon)familie gedwongen worden om geïsoleerd van anderen te leven. Heel vaak gepaard met psychische intimidatie en zelfs fysiek geweld. Een verschrikkelijk onrecht dat keihard moet worden bestreden. De krant berichtte naar aanleiding van een rapport van het Verwey-Jonker instituut in opdracht van de gemeente Den Haag die hiermee een motie van de Haagse CDA-fractie, Haagse Stadspartij, PvdA, D66, ChristenUnie/SGP en GroenLinks uitvoert. Een motie welke overigens niet ingaat op de kern van het probleem en oorzaak van vrouwenonderdrukking namelijk de islam. Een motie die dus wegkijkt van het werkelijke probleem. Wij hebben deze motie dan ook niet gesteund. Dat betekent echter niet dat nu het onderzoek is gedaan en de uitkomsten bekend zijn wij als PVV-fractie op onze handen zijn gaan zitten.
  Meer lezen op:
  politiek.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israėl te vernietigen

  Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israël te vernietigen

   

  Na het enorme diplomatieke succes dat Teheran bereikte door het Westen akkoord te laten gaan met een kerndeal waarin het land in vrijwel alles zijn zin heeft gekregen en een ‘nucleaire drempelstaat’ mag blijven, voelt de Iraanse opperleider Ayatollah Khamenei (foto) zich klaarblijkelijk zo gesterkt, dat hij de moslimlanden opnieuw heeft opgeroepen om zich te verenigen en Israël te vernietigen. Khamenei gaf ‘de arrogante (Westerse) machten’ ervan de schuld dat dit ‘de islamitische gemeenschap’ nog steeds niet is gelukt.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  20-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speciale eenheid IDF tegen “Islamitische Staat

  Speciale eenheid IDF tegen “Islamitische Staat"

  Screenshot_32

  (Door: Yehudi)

  De Amerikaanse president Barack Obama mag dan van mening zijn dat terreurgroep Islamitische Staat (IS) “niet met vuurwapens verslagen kan worden maar slechts met betere ideeën”, Israël heeft echter besloten in dit opzicht geen enkel risico te nemen. Het leger van de Joodse staat (IDF) is in het licht van de nieuwe dreiging zelfs overgegaan tot het oprichten van een speciale militaire eenheid ter bestrijding van de bloeddorstige jihadisten. 
  Meer lezen op:
  jodendom.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse politiek als georganiseerde kanker

  Linkse politiek als georganiseerde kanker,
  bijvoorbeeld in de vorm van Jesse Klaver, Sharon Gesthuizen, Alexander Pechtold en Attje Kuiken


  » Reageer (0)
  19-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen na islamitische bedreiging gedwongen te verhuizen uit asielcentrum

  Christenen na islamitische bedreiging gedwongen te verhuizen uit asielcentrum

  scared_dog

  (Door: Ulf Carlson – Vertaling: rommel)

  Een groep christelijke asielzoekers in een asielcentrum in de gemeente Kalmar is na lang getreiter en bedreiging van moslim medebewoners gedwongen te verhuizen.

  De christelijke groep voelde zich niet meer veilig toen van hun geëist werd te stoppen met het dragen christelijke symbolen, zoals kruisjes om hun nek. Ze waren ook niet meer welkom in gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken en woonkamer als daar moslims aanwezig waren.
  Meer lezen op:
  rommelig.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je ne suis plus Charlie

  Je ne suis plus Charlie

  Met Mohammed zal niet meer de draak gestoken worden.  Charlie geeft het op.  Er komen geen Mohammed-tekeningen meer.  Tekenaar Luz hield het een tijdje geleden al voor bekeken, maar nu ziet ook de redacteur en uitgever het niet meer zitten:

  “We willen niet langer ‘bezeten’ worden door kritiek op de islam…De fouten waarvan we de islam beschuldigen kun je ook in andere religies treffen.”
  Meer lezen op:
  golfbrekers.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran blijft vijandige taal richting VS bezigen, ook na kernenergiedeal

  Iran blijft vijandige taal richting VS bezigen, ook na kernenergiedeal

                           

  Ayatollah_Seyyed_Ali_Khamenei

  Wie dacht dat het akkoord dat de Verenigde Staten en Iran onlangs sloten zou resulteren in een hernieuwde vriendschap, zal teleurgesteld worden.

  Eerder deze week bereikten onderhandelaars van de Amerikaanse regering en onderhandelaars van het Iraanse ayatollah-regime een akkoord over kernenergie in Iran. Het was een proces dat vele maanden geduurd heeft, en enkele keren bijna mislukt is. Zoals hoofdredacteur Michael al schreef gaat het om enkele grote stappen die er nu worden gezet.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lone wolf'? Schutter Tennessee maakte trip naar Midden-Oosten

  Lone wolf'? Schutter Tennessee maakte trip naar Midden-Oosten

  door Elif Isitman                                        

  Mohammod Youssuf Abdulazeez, die donderdag op een legerbasis in Chattanooga, Tennessee, vier mariniers doodschoot maakte vorig jaar een trip van zeven maanden naar het Midden-Oosten. Hij bezocht in ieder geval Jordanië
  Mogelijk bracht hij ook bezoeken aan buurlanden van Jordanië, meldt persbureau Reuters op basis van getuigenverklaringen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  18-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Weekend voor islamhaters in Australië

  Dit weekeinde betogen Australiërs met een grote afkeer van de islam op verscheidene plaatsen tegen deze tweede religie van de wereld.

  Dat doen ze in het kader van de beweging 'Reclaim Australia' (Claim Australië Terug). Australische media meldden vrijdag dat hun tegenstanders de bijeenkomsten willen verstoren. De islam is ook in Australië een fel omstreden thema in de politiek.
  Meer lezen op:
  pownet.tv


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Dirk Snel en Bas Kromhout zijn onbetrouwbaar als critici van Martin Bosma’s “Minderheid in eigen land”

  Jan Dirk Snel en Bas Kromhout zijn onbetrouwbaar als critici van Martin Bosma’s “Minderheid in eigen land”


  » Reageer (0)
  17-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom exploiteert Griekenland zijn enorme goud-, olie- en gasvoorraden niet?

  Waarom exploiteert Griekenland zijn enorme goud-, olie- en gasvoorraden niet?

  Screenshot_18

  Boorplatforms voor de kust van Griekenland

  (Door: “Xander”)

  Expert: Grieken hebben voor $ 9 biljoen aan olie en gas

  Wat aanvankelijk slechts een gerucht leek, wordt door steeds meer gevestigde en gezaghebbende bronnen bevestigd: Griekenland is helemaal niet arm, maar bezit een enorme voorraad onontgonnen aardolie, aardgas en goud, waardoor het land gemakkelijk al zijn schulden zou kunnen afbetalen. Op de vraag waarom dit dan nog steeds niet gebeurt, worden verschillende antwoorden gegeven. Volgens sommigen is er sprake van een heus complot – hetzij van de EU, dat de Griekse rijkdommen zou willen afpakken, hetzij van de Grieken zélf, die eerst bankroet willen gaan, zodat ze hun enorme schuldenlast niet hoeven terug te betalen met de toekomstige miljardeninkomsten uit de verkoop van olie en gas.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volledige Nederlandse identiteit koop je voor ¤ 800,- op ondergrondse internet marktplaatsen

  Volledige Nederlandse identiteit koop je voor € 800,- op ondergrondse internet marktplaatsen

  Screenshot_27

  Een volledige Nederlandse identiteit (ID-kaart, paspoort en rijbewijs) is te koop voor ongeveer € 800,- op ondergrondse internetmarktplaatsen, zo blijkt uit onderzoek van Trend Micro. Dit onderzoek werd uitgevoerd met behulp van de Trend Micro Deep Web Analyzer, een tool die kan doordringen tot het deel van het internet dat niet toegankelijk is via normale zoekmachines (ook wel Deep Web of Darknet genoemd).
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsbedreigingen voor winkelpersoneel in immigrantenwijken; winkels sluiten

  Doodsbedreigingen voor winkelpersoneel in immigrantenwijken; winkels sluiten

  Life in the Muslim ghetto: Super market staff gets death threats, shops close down due to “security”

  In diverse immigrantenwijken in Denemarken is het vaak niet meer mogelijk veilig te winkelen. In diverse winkels in sprake van diefstal, vandalisme en intimidatie. Verschillende winkels hebben daarom beperkte openingsuren en nemen bewakers in dienst. 
  De Netto-supermarkt in de wijk Bispehaven in Aarhus is inmiddels gesloten, door het grote aantal diefstallen was de zaak niet meer rendabel.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  16-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboren in de wereld, gevoed in Duitsland: jonge “vluchtelingen” kosten miljoenen euro´s

  Geboren in de wereld, gevoed in Duitsland: jonge “vluchtelingen” kosten miljoenen euro´s

  Screenshot_1

  (Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

  Het is de burger een raadsel waar de binnen enkele uren de beschikbaar gestelde miljoenen voor de bouw van nieuwe asielzoekerscentra vandaan worden getoverd, omdat er daarvoor immers niet eens geld was voor de dringend noodzakelijke sanering van de toiletten van de plaatselijke school. Het is de burger een raadsel waar de tig miljoenen euro´s voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen vandaan komen, die uiteraard allemaal jonger zijn dan 17 jaar en op de een of andere manier naar Duitsland verdwaald zijn, graag ook met het vliegtuig, en natuurlijk nooit worden uitgezet. En is het geen verdomde pech dat er tijdens de reis zoveel paspoorten zoekraken?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenensteun voor gruwelpraktijken IS

  Miljoenensteun voor gruwelpraktijken IS

  Vermeende sympathisanten van IS worden bij elkaar gezet door Iraki`s.  
  Vermeende sympathisanten van IS worden bij elkaar gezet door Iraki's.

  Vrees voor meer aanslagen tijdens ramadan   

  Tel Aviv - Van onze correspondent   

  Ondanks zijn gruwelijke praktijken kan Islamitische Staat rekenen op de steun van tot wel 42 miljoen Arabieren. Dit betekent een grote vijver van potentiële rekruten. De vrees is bovendien dat een klein deel daarvan zich, net als de dader van het bloedbad in Tunesië, geroepen voelt in actie te komen tijdens de ramadan.
  Meer lezen op:
  |telegraaf.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Draconische nieuwe wetten maken einde aan Spaanse democratie

  George Orwells ‘1984’ in veel opzichten realiteit geworden – Spanje: Locatie van een demonstratie twitteren = ‘terroristische daad’ – Einde onafhankelijke nieuwsblogs in zicht na verbod op ‘digitale protesten’


  Demonstranten –en zelfs twitteraars die anderen op de hoogte stellen dat er ergens een demonstratie wordt gehouden- zijn voortaan potentiële terroristen en kunnen hoge boetes krijgen. (Foto: demonstratie van de Spaanse volksbeweging Podemos).

  Spanje staat aan het voorfront van wat Brussel in de komende jaren met heel Europa van plan is, namelijk de democratie en vrijheid van meningsuiting compleet vervangen door een autoritaire dictatuur. De Europese politieke elite heeft zichzelf ervan overtuigd dat het gewone volk niet weet wat goed voor hen is, en zet ondanks alle tegenstand en protesten deze plannen –desnoods met glasharde leugens en brute kracht- gewoon door. U vindt dit overdreven? Kijk dan eens naar wat voor nieuwe wetten er inmiddels in Spanje zijn ingevoerd:
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  15-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeeėn-GPS

  Moskeeën-GPS

  Op zoek naar een moskee in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland?  De webstek Moscheesuche.de biedt u een gedetailleerd overzicht in de Duitstalige landen (niet in het land b).

  Met vrouwenafdelingen, minaretten, stads- / landkaart, bezoekers, plaatsen, overkoepelende islamorganisaties, gebedstijden en een app voor de GPS.  Zelfs met aanbevelingen voor geïnteresseerden.

  Wij hebben bv. Köln ingetikt en kregen een lijstje van 34 moskeeën.

  Met hartelijke groeten van de Streepje-Duitsers en Angela Merkel.

  Naar de site:
  moschee suche


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

   Welkom bij Het Bloggershoekje

  Welkom bij Het Bloggershoekje

  U kan mij vinden op blogplaats 211


  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieėn en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Goede morgen (Dirk)
      op De slechtste overeenkomst in de Amerikaanse diplomatieke geschiedenis
 • toppie blog en mooie toespraak deed die van denemarken (meid)
      op 'Scherpe stijging in aantal shariahuwelijken'
 • Digitale camera Canon 50 D lens 18-200 (Dirk)
      op Brusselse leraar ontslagen voor “islamofobe” uitspraken op Facebook
 • PowerPoint Puzzel heel mooi (Dirk)
      op Ayaan Hirsi Ali introduceert ‘Crossing the Line 2′ over antisemitisme op universiteiten onder het mom van Israėlhaat
 • Vader abraham is 80 jaar. (Dirk)
      op De immorele inhumane linkse socialistische asieligheidsindustrie

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!